Välkommen till familjen!

 
Idag utökades alltså familjen en aning när världens sötaste lilla Tillie anlände. Och söt är verkligen bara förnamnet! Så otroligt fin och mysig och gullig och mjuk och allting! Jag är minst lika lycklig som barnen. Nu kommer jag slippa känna mig ensam på dagarna för nu har jag en liten kattunge att mysa med. Satt och myste med henne i säkert närmare en timme efter att jag kommit hem och hon är så fin alltså. Åh, jag har hittat min nya kärlek (samt min nya fotomodell så förbered er på massa kattbilder för jag är rädd att det kommer bli några..)

Sunday Brunch

Ojojoj vad snabbt tiden sprungit iväg! Nu ska jag springa lika snabbt till bussen och sedan möta upp lite vänner för våran "sunday brunch" fast visserligen så har klockan passerat "bruch-tid" nu så idag blir det bara söndags fika. Men det är ju inte helt fel det heller! Hörs när jag kommer tillbaka. När nu det kan tänkas bli! 

Vad min morgon bestått av...

Vaknade runt åtta och var jätte trött men kunde inte fortsätta sova. Så jag steg upp och slog in presenterna samt gjorde korten. Det var lite knepigt med tanke på att den enda saxen jag äger är en nagelsax och jag orkade inte gå ner för att hämta den stora saxen, hehe. Så ja, lite knepigt men det gick bra. Nu ska jag bara lista ut när det är ett bra tillfälle att lämna över paketet till Martha. De firar liksom inte som vi gör hemma att man firar på morgonen eller så utan ja.. jag vet inte riktigt hur de går till men det ska nog lösa sig. Det enda jag vet är att om 50 minuter ska vi fara om hämta katten, hihi, det ser jag framemot! 

Nu ska jag antingen ta och sova lite till eller så ska jag gå ner och äta frukost... svåra val såhär på morgonkvisten... 

Birthday girl!




Idag fyller alltså finaste "lilla" Martha 7 år!
Så tusen miljoner grattis vill jag önska henne.

Grattis på födelsedagen min stjärna!♥

Som ni säkert förstod av inläggen nedan så har min farmor dött. Hon dog inatt..

Alla som känner mig vet hur viktig och speciell min farmor var för mig. Hon var den som alltid, och då menar jag alltid, fick mig glad och på andra tankar. Den som alltid stöttat mig och som sett på mig som om jag vore en diamant. Hon var min förebild, min inspiration, hon var den äldre versionen av mig. Tanken på att jag inte kommer få prata med henne igen, aldrig mer lyssna på henne eller höra henne skratta är för omöjlig och för hemsk att ens tänka på. Jag önskar hela tiden att jag ska vakna och att det ska visa sig att det bara är en dröm, men jag vet väl att det inte är en dröm, det är verklighet.

Det är så hemskt att jag inte fick vara där och att jag inte är där just nu. Jag är på andra sidan jorden, ensam. Det är tur att pappa och David kommer om bara fyra dagar, annars vet jag nog inte vad jag skulle ta mig till... 

Jag är glad att jag hann träffa henne när jag var hemma, att jag fick prata med henne en sista gång. Vi pratade om livet och hon sa att hon var så glad och stolt över mig som gör det jag gör och att jag är i London. Jag är glad att jag fick höra henne säga det, det får mig ändå att känna mig lite bättre att jag är här trots att jag verkligen önskar att jag var hemma. Det får mig att vilja fortsätta göra London till en bra tid och inte gräva ner mig i sorgen. Jag förstod att hon skulle dö igår, även om jag inte ville eller vågade tänka tanken men jag ville inte stanna hemma för det är precis som mamma sa just innan jag gick ut igår "farmor hade velat att du var ute och dansade ikväll", för det hade hon. Det gör det lite lättre även fast det är långt ifrån lätt just nu.. 

Jag är också väldigt tacksam för min familj här just nu, att de är så förstående och stöttande. Det betyder verkligen mycket för mig just nu.
 
Det är hemskt att jag under loppet av fem månader har förlorat mina två farföräldrar. Två begravningar på fem månader.. Ingen farmor, ingen farfar. Vem ska jag nu hälsa på under min hållektioner? Vem ska jag nu prata naglar med? Vem? Ingen. För hon finns inte längre. Bara i mitt hjärta och mitt minne♥

1933.04.13 - 2012.09.29



Adjö är ej föralltid, farväl är inte slut
I mina tankar finns du, där finns du alltid kvar ♥

Kalas bilder!

Getting ready... 

Martha visar upp sin nya gitarr!

Martha och Kit fixar tårtan!

Party's here! Först fick alla barnen måla varsitt smyckesskrin.

Sen fick de göra varsin cupcake, eller något sånt. 

Prisskålen för alla tävlingar

My station. 

Cupcakes. Eller alltså, är detta cupcakes? Jag har ingen aning. Lovisa? Hjälp? 

Såpbubblor.
Tårtdags!

Paket öppning
Pyssel med en av presenterna. 
 
Det var det. På de två sista bilderna kanske ni ser att det ser lite tomt ut, det är för att alla hade farit utom de tre V.I.P gästerna som ska sova över. Wohoooo sleep over!!.... så länge de inte väcker mig imorgon så är jag nöjd. Är väldigt trött nämligen. Trött och ful så jag behöver min skönhetssömn av två anledningar. Mycket viktigt. 

Slut på det roliga!

Efter att ha haft huset fullt av mer eller mindre galna flickor så känns det nu tyst som i graven i huset. Tomt. Men det har varit en himla kul eftermiddag med många naglar att måla och mycket annat kul! Ska visa lite bilder snart så att ni också får se vad jag har upplevt de senaste timmarna! 

Kalasdags!

Smink är bra! Nu ska jag gå ner och göra mig redo för att måla naglar på Marthas 7års kalas, Åh detta ska bli så kul!! 

Från igår!


Såhär löste jag problemet men fick veta sen att det inte ens var nödvändigt att vara vit... typiskt! Nåja, jag gick ju inte naken iallafall! 

Gillar inte stämplarna som man får för jag får alltid panik dagen efter och tror att jag råkat tatuera mig under kvällens gång när jag ser på min arm eller på bilder. Haha! 
Sådär, det var det! Som jag nämnde inatt så var det riktigt kaos i början av kvällen och jag var så frustrerad att jag funderade på att fara hem! Jag vet inte riktigt vad om hände egentligen men vi alla splittrades i kön och när jag kom in fick jag veta att jag tydligen behövde betala, men klockan var innan elva och då ska man få gå in gratis om man är tjej så jag klagade lite och hade tur och fick gå in gratis ändå. Resten av gruppen stod i kön hur länge som helst för att sedan få veta att de var tvugna att betala 20 pund istället för 10 så då ändrades planerna och vi bytte klubb och fick allting gratis där istället så det blev bra ändå, men väldigt irriterande! 

Nu har jag iallafall rätt nyligt lämnat Linda på bussen efter att ha ätit frukost på McDonalds. Bra medicin mot bakfylla! Köpte även lite omslags papper, det är ju kalas idag så presenterna måste slås in!

hemaaaaa

kom på att jag inteskrivit så mycket idag, ursäkta för det! Men jag har ju faktikt inte haft en jätte bra dag... tur att kvällen bkev bra trots att den började i kaos då 90% av gruppen inte kom in på den första klubben vi skulle till så vi bytte till en annan. Jag förstod ingenting  men det gjorde inte så mycket då jag hade kul ändå! Nu sover Linda och jag ska följa i hennes fotspår för jag är så sjuuuukt trött att jag till och med somnade på bussen hem... inte ok! Ville som sagt bara skriva något eftersom att jag inte skrivit något tidigare idag typ, Jag vill även be om ursäkt ifall det förekommit vissa stavfel i detta inägg, men vad ska man säga? Är det gratis dricka så är det! Haha! 
Gå och lägg dig din onyktra ungdom....godnatt!! 

Jävla vit färg....

Kommer vara expert på att posera med surmin efter den här dagen... AAAH! VEM FAN KOM PÅ VIT DRESSKOD NÄR DET INTE FINNS NÅGOT VITT ATT KÖPA?!?! Köpte en klänning idag men den visade sig vara mer genomskinlig än ett fönster så det blir inte av (man fick inte testa i affären?? därför köpte jag den för i affären såg den fin ut!(okej, finast i affären och jag var desperat!)) och nu har allting stängt och jag har ingen kompis jag kan låna kläder av för Alice var inte hemma och den klänningen jag har är bara fel!! AAAH jag får jävlart panik! Vad ska jag ta mig till??? Har ingen aning.... återkommer när jag har hittat någon lösning men det måste jag göra snart för jag börjar ha bråttom..!!! 

Fortsätter vara en dålig dag...

Vem sa att fredag den 13de var otursdagen? För mig är det lätt fredag den 28de... förbannat alltså! Hoppas för allt i världen att det vänder...! Egentligen vet jag inte om jag ska kalla det otursdag kom jag på. Bajsdag stämmer mer. Dålig dag. Jag ska sätta mig och sleva i mig glass medan jag målar naglarna i 30 minuter innan jag hämtar barnen. Är de inte snälla idag kan det mycket väl hände att jag begår ett brott! Okej, jag skojar, jag ska inte överdramatisera det här nu. Keep calm and carry on eller vad fan det nu är... 

Det börjar dåligt...

Såhär känner jag mig just nu... inget har gått riktigt som jag vill idag.. Bland annat så slutade mina hörlurar fungera, fast vad förväntade jag mig egentligen? 1 pund hallå?! Men ändå, fruktansvärt irriterande... så nu är jag utan hörlurar igen och det är verkligen illa. Och jag som verkligen såg framemot att få träna..... bajs. Ska lägga mig och sova en stund tror jag, för fastän jag somnade innan 10 igår (Yey!) så är jag ändå super trött och jag vill vara pigg till ikväll. Hörs när jag har vaknat igen, hoppas livet vill gå lite bättre då! 

Planerar för imorgon..

Känner hur jag blir mer och mer taggad på morgondagen, eller kvällen rättare sagt. Enda problemet är att jag måste hitta något vitt att ha på mig... bajs. Jag får leta imorgon! Annars är jag som sagt väldigt taggad, känns som att det kan bli en bra kväll. Jag kommer dessutom att slippa fara hem själv och det är ju alltid trevligt om man slipper det! 

Nu ska jag däremot inte stanna vid datorn längre än nödvändigt. Jag har varit super trött hela dagen och har dessutom mått lite illa (anledning - okänd) så denna kväll blir en tidig kväll, och denna gång menar jag det! Innan tio ska min lampa vara släckt och datorn avstängd så att det inte finns någonting som kan hålla mig vaken och hindra mina ögon från att stängas. Bra plan va? Det tycker jag med! Godnatt och sovgott!

Knappt hann det gå en vecka...

... förrän nästa scandinavia comes to london planeras. Herre gud så taggade! Vi skandinavier är bra för London och deras ute liv, haha! Nä men allvar, jag vill verkligen fara igen för om den kvällen är ens hälften så bra som för en vecka sen så är det en riktigt jävla bra kväll! Det säger väl ganska mycket? Hoppas att mitt liv tillåter att jag får fara igen annars kommer jag att gråta krokodil tårar tills min säng har förvandlats till en vattensäng... 
Hittade en till bild från förra veckan!

Resten av shoppningen

Förutom skor så köpte jag även..
Leggings. Hittade inga träningsleggings (eller vad det nu heter) men det har ju gått bra med vanliga leggings hittills så det ska det nog fortsätta göra!
Början till presenter samt klistermärken till Marthas kalas (de ska få dekorera smyckesskrin)
Sen kommer det tråkiga... nagellacksborttaningsmedel och tandkräm.....och en conditioner. 

Nu är jag några pund fattigare men det var ju saker som behövdes om än de inte var så roliga. Nu ska jag bada, vill duscha men det finns ingen dusch... kommer att klaga på det ända tills den är lagad så det är bara att ni vänjer er! 

Nya skor!

Före:


Efter:


Ni ser problemet va? Annars vill jag be er att omedelbart kolla upp eran syn för den som inte kan se att mina gamla skor var otroligt trasiga måste ha grova synfel.. 

Så jag har letat lite halvhjärtat efter ett par nya skor men inte riktigt hittat några och idag sprang jag in i dessa^ Inte riktigt vad jag hade tänkt mig men när jag såg på prislappen var det inte så mycket att tveka på för nya skor behövde jag sannerligen och när de bara kostar 6pund så finns det som sagt inte mycket att fundera på! Skönt att slippa då med trasiga skor! 
 

Onödigt inlägg. Läs på egen risk!

Alltså något som jag har märkt sen jag flyttade hit är skillnaden på engelska killar och svenska killar, engelska killar är ju så jäääääkla på! Eller alltså de tvekar liksom inte med att visa något slags intresse och det gör ju typ ingen i Sverige. Jag vet visserligen inte om jag riktigt gillar det för jag tycker att det kan bli rätt obehagligt ibland... typ som nu när jag gick hem så stannar en skåpbil (tycker inte om det ordet, det låter läskigt..) så att jag kan gå över vägen och då vinkar jag som alltid till tack. Sen när jag gått en bit och hunnit svänga in på min gata så ser jag hur bilen kommer efter och sen stannar han och frågar om mitt nummer och att han skulle vilja gå ut med mig och blah blah blah.. alltså det är ju inte otrevligt men jag blir bara så himla... förvånad eller något sånt. Särskilt som idag när jag går i mjukis kläder flottigt hår och osminkad med nya finnar för dagen. Han måste ha varit desperat...

Okej jag vet inte riktigt vars jag vill komma med det här, ingenstans egentligen tror jag, bara att svenska killar är mer tillbakadragna än utländska fast det är ju kanske inte egentligen någon nyhet, men det blir på något sätt mer "verkligt" eller något sånt när jag bor i det än när jag är på en veckas semester i Grekland. Det blir verkligen en helt annan känsla just av den anledningen, gissar jag iallafall. 

Nu ska gå och äta lunch iallafall innan jag drar ut på detta inlägg och gör det mer konstigare än det redan är. Ursäkta och Hejdå! 
FÖRBANNAT LÄCKER ALLTSÅ!!! *busvissling*

Fortfarande trött...

Efter att ha sovit i 40 minuter känner jag mig inte det minsta piggare och Sofie går fortfarande inte att få tag på så jag ska ta mig iväg och köpa lite saker som jag behöver. Bland annat presenter men också lite små saker som man måste ha men som är jätte jobbigt att köpa typ som nagellacksborttagnings medel, det är ju liksom inte det roligaste att köpa men jag måste ju ha det.... tur att solen har börjat lysa lite annars skulle det vara ännu jobbigare att gå ut. 

Söta barn igårmorse..

Haha alltså man kan ju inte annat än älska dem♥

"Put this on your blog! Put this on your blog!" deras vilja är min lag. Nu ska jag sova lite, somnade som förväntat väldigt sent igår... varför ska det vara så svårt att somna innan tolv??! Har dessutom suttit och ringt Sofie i ca en halvtimme nu i hopp om att få kunna sjunga för henne men hon verkar inte svara... kanske lika bra det (för hennes skull) efter som att min sångröst är allting annat än vacker... hehe.

INTE VILKEN DAG SOM HELST IDAG!

Idag är det nämligen min fina vän Sofies 18års dag!! 


Grattis grattis grattis!!!

Jag hoppas du får världens bästa dag! ÄLSKAR DIG! 

Olalalaa!


Inte illa, inte illa. Kan inte annat än hålla med för riktigt jävla (ursäkta) vacker måste jag säga att min kusin är!

Nu när jag har fått dela med mig av detta som jag blev både glad och stolt över att se så ska jag börja göra mig klar för kvällen, hade egentligen tänkt börja med det för en timme sedan när jag avslutade mitt samtal med mamma men det blev inte av. Så jag gör ett nytt försök nu och förhoppningsvis så går det lite bättre denna gång! 

Tabby kitten

Kvällen har till större delen spenderats med att hitta den perfekta kattungen till Marthas födelsedag på söndag. Det var lite svårt att hitta den perfekta eftersom att det inte är jag som ska tycka att den är perfekt, men det dög gott och väl att säga om jag tyckte att de var söta eller inte söta. Efter kanske en timmes letande så hittade vi tillslut en som uppfyllde kraven så på söndag kommer Martha bli överraskad med en den sötaste presenten hon mest troligt någonsin kommer att få!
Hihihi. Hoppas den tycker om mig och inte vill klösas... om så är fallet kommer jag slå upp ett tält på gården och det vill jag gärna slippa eftersom att det blir kallare och kallare. Så snälla söta rara katten - var snäll med mig..

Höll på att glömma...

...OM EN VECKA ÄR DE HÄR!!!

Om sju enstaka dagar är min pappa och min bror i London! 
Om sju dagar är vi i samma land igen! I samma stad! 
Om bara sju dagar får jag se dem igen. 
Om bara sju dagar..

Vad jag gjort den senaste tiden...

Hittade Peter Pan bland filmerna igår och kände att jag ville återuppleva gamla minnen, så nu har jag kollat på den och det är verkligen en massa minnen som kommer tillbaka. Jag minns hur kär jag (och typ alla andra mina kompisar) var i Peter Pan... haha. Sen minns jag hur vi såg filmen säkert 3 gånger samt bakom kulisserna och när de lär sig flyga kanske 4 gånger, på en och samma kväll! Inte illa. 

Nu på senare dagar tycker jag att slutat är väldigt tråkigt..jag tycker inte om att hans vänner lämnar honom. Det räcker med att Wendy och hennes bröer lämnar honom men de förlorade pojkarna borde ju ha stannat tycker jag... Haha. Nåja, kul film iallafall. Nu borde jag ta mig en sväng till cpgatan och köpa nya träningskläder men jag orkar inte riktigt... hehe. Får se om jag lyckas ta mig i kragen och fara och köpa, det vore som bra annars blir det problem när jag kommer vilja träna imorn... 

Godmorgon/godnatt!

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag. Jag drömde en rätt kul dröm där jag bland annat var tvungen att förklara för familjen vad en fjortis var för vi var tvunga att reda ut ifall Joe klassades som en eller inte. Mycket viktigt! Haha. Det slutade med att han klassades som en. Haha. Men trots en god natts sömn är jag trött som stryk idag... därför blev det bara så att jag gick på en promenad/powerwalk istället för powerwalk/springtur imorse. Lite berodde det på vädret också men nu verkar det klarna upp så jag tänker att jag ska sova lite nu och sen far jag ut och springer senare idag istället när vädret är bättre och jag är piggare. Så Godnatt! 

Bästa på länge!

Min förra rubrik fick ta dig till nästa nivå och gå från "bästa idag" till "bästa på länge" för mitt samtal med Sofia var verkligen det bästa på länge. I närmare 3 timmar har vi pratat vilket har fått det att kännas som att vi faktiskt var i samma rum, tänk vad fantastiskt skype är! 

Nu är jag dock väldigt trött, har varit en rätt jobbig dag, påminn mig att aldrig mer säga att allting känns bra för det verkar vara oturs drabbat för mig, för varje gång jag säger det högt (eller skriver på bloggen) så händer det något jobbigt/tråkigt eller något som på något vis får det att inte alls kännas bra igen. Så nästa gång jag skriver ett inlägg och berättar att jag är glad kan ni gärna få komma ihåg att varna mig så kan jag genast ta bort inlägget och hoppas att det hjälper. Deal? Okej, nu ska jag sova iallafall. Hoppas ni har haft en bra dag, Godnatt!
Gammal favorit från Tunisen! (synd på gubben i bakgrunden bara..)

Bästa idag!


Pratar med denna brud för första gången sen jag kom tillbaka och OJ vad jag har saknat det! Bästa idag utan tvekan!

Mitt fantastiska minne!

Här sitter jag i min ensamhet och kommer att tänka på hur bra mitt minne levererade i lördags. När jag var påväg till bussen och går där på gatan så kommer det fram en kille och börjar prata med mig vilket var rätt trevligt men när han frågade om han kunde få mitt nummer kände jag att stopp och belägg, detta vill jag inte vara med på. Tyvärr så tog han inte nej som ett svar så jag var tvungen att köra på plan b, vilket som vanligt är att säga ett falskt nummer (hehe) det brukar alltid gå jätte bra men denna gång så bad han mig att upprepa numret!! Förmodligen har någon lurat honom förr... Ni kan tro att jag fick panik, och med tanke på att jag dessutom hade halva hjärnan på villovägar (ja onykter) så blev det inte precis bättre men tro det eller ej så lyckades jag upprepa hela numret!!! Woooow. Duktigt. 

Haha jag tyckte detta var lite halv kul, men kanske mest för att jag är trött och uttråkad. Men allvar, ganska imponerande? Jag har faktiskt gjort detta en annan gång också (även denna gång onykter) då vi stod och skämtade med en kille om att jag egentligen var jätte gammal men hade opererat mig så jag såg ung ut (fråga mig inte varför) och att jag hade 11 barn, eller något sånt. Jag skulle då komma på namn till alla barnen för att "bevisa" att vårat skämt inte var ett skämt, så jag hittar på en massa namn och sen ber han mig att upprepa dem.... uh oh... men det gick fin fint och efter att ha upprepat dem si så där 10 gånger så satt de som en ramsa i mitt huvud. Inte illa. 

Okej, nu ska jag skona er från detta och ta en powernap innan jag hämtar barnen. Hej så länge! 

Söta lilla Kit...

Igår innan Martha och Kit skulle sova så letade vi efter Wally... 

Helt plötsligt dyker denna sida upp! Kit drar efter andan (?) och vänder sig sedan hastigt om och säger "I can't look at this page cause I always get bad dreams when I do..."
Men det kan man ju förstå, hela sidan var full med vampyrer och monster och häxor och andra hemskheter... 
Tydligen var det spökerna som hade orsakat hans senaste mardröm. Jag och Martha fick skynda oss att hitta Wally så att vi kunde vända blad... Tur att Martha är expert på att hitta honom så det gick bra. Fast när jag tänker efter tror jag faktiskt att det var jag som hittade honom på denna sidan (hehe stolt!)

Tyckte iallafall att det var jätte gulligt så jag ville dela med mig av det till er. Nu ska jag äta frukost! 

Trött tröttare tröttast..

Såhär ser jag ut just nu. Jag brukar ogilla när andra människor skriver "jag är så trött... man ser inte mina ögon... blablablabla..." för oftast så tycker jag att de ser precis likadana ut som de gör alltid, självklart finns det vissa undantag (det är förresten lite samma sak med "inget smink", men bara lite) Så därför har jag inte tänkt skriva något av dessa även fast jag (enligt mig) ser ut som att jag har lite kinesiskt blod i mina ådror eller något. Men det är ju inget jag behöver påpeka egentigen om ingen annan ser det så ser dom bara Rebecka precis som vanligt och annars ser de en kines Rebecka och då får de väl lista ut själva vad det kan bero på, om jag var mitt inne i en blinkning eller om jag bara var trött. 

Hoppsan, nu blev detta ganska mycket längre än vad jag hade planerat... men det gör inte så mycket för alla i detta huset verkar vara trötta. Martha har inte ens vaknat ännu! Det är inte så bra faktiskt för det är bara 45 minuter tills vi brukar gå och ca en timme tills vi senast måste gå. Får nog ta  och skaka liv i henne för vi vill ju inte komma försent! 

Godnatt!

Något som jag tycker om är att lyssna på Titanic soundtrack. Jag vet inte riktigt varför men på något vis så blir jag alltid lugn av den och då pratar jag inte om "every night in my dreams I see you I feeeeeeeeeeeeel you", iallafall inte med texten utan alla instrumentala versioner. Min favorit är nog faktiskt "take her to the sea, mr Murdoch" eller så står det att den heter men vet inte om det är det korrekta namnet, Hehe. Hur som haver så gillar jag den musiken. Filmen också för den delen, men musiken är något extra i detta fall och om jag är mer imponerad av musik än en film så är det bra jobbat! Fast jag gillar visserligen filmmusik över huvudtaget... Okej, detta börjar bara bli rörigt och nästan töntigt... Poängen var att jag lyssnar på titanic musik och att jag tycker om det och att jag ska sova nu. Så godnatt på er, Kram! 

Är deppig ikväll..

Ikväll är (som vanligt) inte en jätte bra kväll. Känner mig extra ensam för att det är höst tror jag och för att jag då i vanliga fall brukar få vara med Albin, men inte denna höst förutom en vecka om snart bara fyra veckor! Hallelujah!

Vill ni veta en sak som är svårt med att flytta ifrån sitt hem och lämna alla sina vänner bakom sig? Att man inte har någon att prata med.. De vänner jag träffat här känner mig inte lika väl som de jag har hemma och jag känner inte dem så väl heller så att sätta mig och prata om alla mina tankar och känslor känns inte riktigt lämpligt, kanske om några månader, men inte än. Jag tror detta bidrar lite extra till att jag tänker ännu mer, jag har ingen annan att tänka med än mig själv i princip, förutom mina dagböcker och de gånger jag har någon vän på skype. Men annars är jag själv och jag är inte riktigt van att inte få dela med mig av mina tankar och bekymmer med någon om än problemet bara är att jag inte vet om jag ska ha röda eller blåa sockar på mig. Poängen blir att jag saknar att prata med någon som jag känner att jag känner så väl att jag kan säga allting utan att vara rädd.

Det är himla svårt.. riktigt svårt. Höstdeprition på högnivå nu känner jag.. ska avsluta här och försöka göra något annat än att tänka. T ex sova, eller se gossip girl... 

Black and white

Stressig dag!

Idag har jag utan tvekan haft den stressigaste dagen i mitt liv. Det där med att jag kunde ta det lugnt när tvätten tvättades stämde ju visserligen, men vad jag inte hade räknat med var att det skulle ta en halv evighet att få på soffodralen (?) på soffan igen... och ja, det har bara varit lite stressigt lite hela tiden när jag tänker efter, iallafall i mitt huvud. Hade nämligen lite extra saker att göra i veckan (t ex att tvätta soffodralen) och jag tänkte "jag gör allting idag så har jag det bort gjort" smart tanke egentligen men allvarligt, så farligt hade det inte varit att göra iallafall en av sakerna imorgon. Nåja nu är det gjort iallafall och det är skönt, men nu är jag fett trött... men kommer ändå inte att sova förrän närmare 12 iallafall kan jag lova. Jag känner mig själv allt för väl... 

Done!

Nu är jag klar, det blev inget nytt rekord men den förhoppningen gav jag upp när jag började ta små pauser då och då. Hehe. Skönare så egentligen, eller iallafall idag. Så nu är jag iallafall klar, eller ja jag ska ta ut lite tvätt om en timme och så men det räknas typ inte. Så jag ska bosätta mig i min sköna säng och lyssna när regnet smattrar utanför mitt fönster och kolla på gossip girl eller något. Rätt mysigt om ni frågar mig! 

Godmorgon!

Jag lyckades somna och sedan vakna till liv efter en god natts sömn! Livet vore dock lite bättre om det kunde sluta regna, men jag är ju i England så vad förväntar jag mig? Kommer väl att regna varje dag från och med nu... Efter min korta promenad med barnen till skolan så fattade jag ett mycket mycket viktigt beslut - jag måste köpa nya skor! Och då menar jag inte nya klackar eller något sånt utan vanliga höstskor typ som jag kan ha hela hösten/vintern utan att bli blöt om fötterna. Så det ska jag se till att skaffa mig när jag får nästa lön. Sen måste jag även fixa presenter till Martha och Joe, Martha fyller ju nämligen år om bara en vecka och Joe om ca 2? Detta gruvar jag mig rätt mycket för... måste ta ett litet snack med Lucy och se vad hon tycker kan vara bra presenter. 

Men nu har jag inte tid att fundera på det. Jag har ett hus att städa. Ska försöka slå rekord igen, önska mig lycka till!

Kvällssnack

Jag tycker inte riktigt om kvällar, jag tänker för mycket på kvällen och jag kan inte sluta. Det gör att minsta lilla sak blir väldigt stor. Längtar jag hem bara lite så blir det ett världsproblem och är jag glad för att allting känns bra blir jag ledsen för att jag måste åka hem om 9 månader. Poängen blir att vad som än snurrar i mitt huvud så blir det till något negativt vilket leder till att jag blir ledsen, och oftast utan anledning. Därför tycker jag inte riktigt om kvällar då jag är ensam, vilket innebär varje kväll i London.

Just nu är "problemet" bland annat att jag trivs för bra här, med allting. Familjen, vännerna allt och tanken på att behöva lämna detta om 9 månader känns fruktansvärt.. Men det är bra, för som jag har sagt förr så är jag glad att jag måste fara hem efter ett år eftersom att jag har skola att slutföra, hade jag inte haft det hade jag förmodligen hittat en anledning att stanna här för jag trivs så bra men då hade jag inte testat att bo någon annanstans, vilket jag vill göra. Jag älskar London och kanske är det här jag kommer hamna i framtiden, vem vet, men jag vill testa bo på andra ställen innan jag bestämmer mig och hade jag inte haft en anledning att lämna London hade jag nog inte testat något nytt. Tur att det iallafall finns människor i Skellefteå som jag saknar, om än staden i sig inte har så mycket att erbjuda mer än minnen. För självklart saknar jag min familj och mina vänner hemma, det går det inte en dag utan att jag gör men jag vet att jag får träffa dem igen, när jag lämnar London vet jag inte om jag någonsin kommer träffa alla igen, för de är alla utspridda över hela europa.. Men nu ska jag inte tänka på det. Jag har 9 månader kvar och det är ju bättre att jag känner att jag kommer sakna allting istället för att längta hem.

In every life we have some trubble but when you worry you make it dubble, don't worry be happyLyssnade på den låten någon gång i somras när jag gick runt med tankar som dessa och den meningen fastnade i mitt huvud. Det har blivit lite av ett nytt motto för mig här, och faktiskt så stämmer det väldigt mycket. Jag har inte tid att gå runt och oroa mig för massa saker, jag vill bara vara glad och leva livet och det är vad jag gör. Nu ska jag sova, tack att jag fick dela lite av mina tankar med er! Godnatt. 

Lyxmiddag!

Min jakt efter mat blev inte av, jag hann en trappa ner sen blev jag inbjuden att se föräldrafällan med barnen, ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till så maten fick vänta ännu lite längre vilket det absolut var värt då middagen bestod av lamm och typ friterade rotfrukter eller något sånt. Hur gott som helst iallafall! Sedan glass och jordgubbar till efterrätt. Helt plötsligt gjorde det inte så mycket att jag väntat hela dagen på att äta. Nu ska jag avsluta min kväll och denna vecka med att äta någon annat gott - Yoghurt och smarties. Min nya favorit! 

17:01

 
 Hade skrivit ett inlägg som försvann... hatar när det händer! Iallafall så har jag nu fått kläder på kroppen och ska hitta något att äta vilket inte kommer bli lätt då jag inte är sugen på någonting... verkligen, jag kan inte komma på nåt som jag är sugen på och då är det svårt.. men samtidigt så är jag så hungrig att jag mår illa, vilket inte är så konstigt med tanke på att jag inte har ätit något på hela dagen. Så mat måste jag ha, så vi får se vad jag kan hitta som fyller mina krav på vad jag kan tänka mig att stoppa i mig. Det har slutat att regna iallafall så jag får en liten promenad på köpet också och det är ju inte helt fel heller! 

Älskade söndag!

Åh vad skönt med söndag! Jag är hur seg och trött som helst även fast jag kom hem rätt tidigt igår. Det var nämligen ingen lyckad kväll tyvärr. För det första så kände jag mig jätte ful och det är ju ingen bra ingrediens för en bra kväll. Sen var hela kvällen bara allmänt trist på något vis och jag var inte den enda som kände det så vi drog i bromsen och for hemåt någon gång kring 2, halv 3 tror jag. Skönt med sömn iallafall! 

Idag har jag lite saker som jag egentligen borde försöka ta tag i och göra men jag är verkligen helt slut och helst av allt vill jag bara äta något och sedan sova tills det är imorgon. Det regnar dessutom, ganska mycket regnar det, det gör mig inte precis så taggad på att fara ut heller.. men vi får se. Jag borde börja försöka skaka liv i mig själv ändå. Bjuder på två bilder från igår. En på mig och Linda och en på maten (det var nog typ det bästa, haha!)

Seg som en snigel...

Har målat naglarna och försökt få tillbaka orken men den verkar vara borta med vinden. Jag känner mig verkligen segare än en snigel och det är inte så bra för om ja.. ca 20 minuter egentligen borde jag vara påväg till bussen. Jag har inte hunnit göra mig klar överhuvudtaget (utom naglarna då) Det blir en tredje dag av festande. Jag tar igen allting som jag missade under min lugna helg förra veckan med andra ord. Det känns jätte kul men jag önskar att jag kunde vara lite piggare bara, får försöka lösa det problemet snarast och sedan skynda mig iväg. 

Tror att lite av min trötthet beror på att jag ligger en dag före eftersom att jag var ute i torsdags så idag känns som en söndag och då brukar det ju vara okej att sova... Men sova kan jag göra när jag är pensionär och dansa ska jag göra när jag är ung! Kom igen nu kroppen, vakna!!

En Ros!

Hittade en ros i min väska och kom då ihåg att jag fick en ros igår. Fint va? Njaa, bara lite roligt. Undra bara vad jag ska göra med den... jag kanske ska sätta fast den bredvid mina andra blommor, fick en bukett platsblommor för några veckor sedan som hamnade på min vägg. Platsblommor är ju jätte bra för de vissnar inte! Haha. 

Hur som haver, jag har en ros då vet ni det. Så om någon av er behöver en ros är det bara att sätta sig på första bästa flyg till London och hämta den. Det enda ni betalar är flygresan. Bra va? Nä, okej seriöst. Nu ska jag ut och springa, eller försöka springa iallafall, får se om min mage tillåter det. Ut ska jag iallafall, behöver lite frisk luft och solsken efter att ha spenderat dagen inomhus som om jag vore en vampyr. 

Mumsfilibabba!

Efter att nu ha sovit mer eller mindre halv dagen utan att känna att det gett minsta lilla resultat för min trötthet (pigghet?) så kände jag att det var dags att stiga upp och ta tag i mitt liv! Det första jag tog tag i var burken med överbliven mat från igår som var inget mindre än min absoluta favorit rätt: kyckling i ugn!

Jag stod nämligen för matlagningen igår, det är så knepigt att laga mat här för de har varken decilitermått eller alla ingredienser man behöver så jag fick improvisera och trots en del missöden så tycker jag att resultatet blev utsökt! Jag tror resterande familjemedlemmar tyckte det samma om än Kit inte riktigt gillar kyckling. Så nu har jag ätit upp det sista av denna delikata måltid och känner mig genast mycket bättre men aningens rastlös... funderar på att fara ut på en springtur eller åtminstonde på en promenad bara för att röra på fläsket lite... svårt val...

Lördagmorgon

Blev väckt av mina tre monster (man får inte väckas på morgonen) tur att det är lite gulligt ändå så det är inte så farligt som det skulle kunna vara, men denna dag känner jag att jag hade behövt all sömn jag kunnat få.. tur att jag inte har några som helst planer för dagen så jag kan göra allting i mitt egna tempo om det så innebär att ligga i sängen tills i eftermiddag. Men jag ska försöka ta mig ut också. Kanske se ifall Alice har tid att gå en promenad eller något? Det var ett tag sedan nu. 

Men först ska jag försöka somna om. Tur att jag har en skön säng som det är lätt att somna i......ZzzzZZZzzz...

Godmorgon/godnatt!

Hejhej! Kom just hem och är tröttare än... jag vet inte vad. Det har varit en galen/sjuk men förbannat rolig kväll, precis som det r´brukar med andra ord. Är aningens rund om fötterna i skrivande stund så jag ska avrunda här och nu så jag slipper skämmas imorgon! Godnatt (eller godmorgon, beror hur man vill se det!)
Från igår!

Awaaaaaaay!

Nu är det äntligen dags för mig att gå till bussen! Har väntat rätt länge på detta ögonblick känns det som... haha. Är visserligen inte helt nöjd med vad jag har på mig men det får duga, jag valde även att skona mina fötter och ta skor med tjockare klack. Fan vilken kul information va?? Jag kan ju då fortsätta och berätta att det som jag lyckades bäst med ikväll (enligt mig då) var håret men självklart så ska det regna så det kommer ju hålla sig fint i en sekund från och med att jag sätter foten utanför ytterdörren, så jäkla typiskt alltså... 

Nåja, nu ska jag icket plåga er mer med tråkig information om mitt liv och istället gå till bussen och dansa tills mina ben inte orkar mer. Ha en bra fredagkväll! (Shit det är ju bara fredag idag! Har känts som en lördag om man bortser från arbete)

Hahaha hoppsan!



Hehe hoppsan.. jag får nog ta tillbaka det jag skrev om att jag kunde tänka klart igen för det kunde jag tydligen inte eftersom att jag skrev männsika istället för människa. Tänk så det kan gå! Tur att det finns personer där ute som kan hjälpa min hjärna på traven lite när det behövs. Nu ska jag börja fixa mig vilket jag gruvar mig lite för eftersom att jag inte har den minsta aning om vad jag ska ha på mig.... åhååå.... jobbigt läge. Riktigt jobbigt läge... 

Som en ny männsika!

Ett bad var precis vad jag behövde! Känner mig som om jag födds på nytt igen. Nästan. Nä men allvar, det är som att jag kan se och tänka klart igen (vilket jag inte förstod tidigare att jag inte kunde) Jag har som ingen minne utav resten av dagen, kommer liksom inte ihåg att jag gick med barnen till skolan eller något, men nu har jag hjärnan på plats igen och det känns bra, nu ska jag börja ladda upp för att fara och hämta barnen. Hoppas de är leksugna för det känns det som att jag är... 

Scandinavia comes to London!

Äntligen kom det upp lite bilder på facebook! Okej, det gick visserligen väldigt fort om man tänker på vad klockan är och när det slutade igår, haha. Tur som sagt att andra människor tar bilder också!

Jag har iallafall roat mig med att kolla på alla gånger jag har filmat mig själv och det är jätte hemskt! Men även rätt kul. Jag har märkt att jag ofta är rätt arg på filmerna... haha men det är ju rätt bra för då kan jag vara glad när jag är runt människor och vara trevlig med folk jag inte riktigt tycker om kanske och sen när jag får nog "går jag på toa" och tar ut min ilska och irritation på kameran. Smart! 

Nu ska jag äta lunch och sedan ska jag nog ta mig ett bad så jag piggnar till, måste ladda om batterierna nämligen för ikväll så kör vi igen verkar det som och då duger det inte att komma i ett zombie liknande tillstånd!

Sängen!!!♥♥♥

Har försökt att vara så effektiv jag bara kunnat denna morgon för hela min kropp har verkligen vrålat utav trötthet både pga sömnbrist men också pga för mycket dans = förstörda ben (som jag tror att jag nämnde igår om jag inte misstar mig) så nu har jag lagt mig i sängen och jag planerar inte att flytta mig många millimetrar inom de närmsta timmarna åtminstonde! Måste återhämta mig och jag börjar med att sova, så godmorgon för till alla er som går i skola (och annat som innebär tidigt morgon) och godnatt till mig själv, hihi!

Goder afton!

Goder afton goder afton både herre och fru vi önskar eder alla en fröjdefull jul.


Den sången minns jag från min tidigaste barndom, sjöng ni också den? Jag gjorde det iallafall, men nu är det varken afton, jul eller barndom utan nu är det bara natt och jag har just kommit hem från en riktigt riktigt kul kväll! Har dansat sönder mina fötter och mina ben och även listat ut varför min vänstra häl (hälsena för att vara exakt) har spökat, den trivs nämligen för bra i högklackat tror jag för den har inte bråkat någonting ikväll! Det är mina trampdynor som har fått tagit stötarna och även stått för protesterna Men utöver det så har jag haft en himla kul kväll!  Det enda jobbiga var att jag råkade stöta på Simon i köket när jag kom hem och han var påväg till jobbet, ni vet det jag tjatat om tidigare hur det liksom faktiskt är ens boss, men det gick bra iallafall. Nu står jag dock inför ett svårt val.....att sova eller inte sova? för det är ju faktiskt så att jag ska upp om bara två timmar och frågan är hur mycket sömnen ger eller om den bara förstör... hm.... klurigt, men jag är väldig trött så jag tror att det blir att sova och sen fortsätter sömnen efter att jag lämnat barnen!
Har inga andra bilder än dessa från kvällen, bara en massa filmer på mig själv när jag sitter och pratar med kameran när jag är på toan (ursäkta för infon) jag vet inte riktigt hur många sånna jag har, men jag brukar kunna gå på toan ibland bara för att få en paus och istället för att uträtta behov under min paus så pratar jag med min kamera... kul tjej. Får vänta tills bilder från eventet kommer ut! Tur att det finns andra som tar bilder!

Scandinavia comes to London!

Det var länge sedan jag var klar i såhär god tid! Men jag ska väl inte hoppas för mycket, det kommer säkert sluta med att jag blir sen på något sätt ändå... Ska iallafall börja bege mig snart för att det inte ska ske även fast det är närmare 1 och en halv timme tills jag måste vara där men man kan aldrig vara nog försiktig och med en trafik som inte riktigt går att lita på så är det säkrast att vara ute i tid! Ha en bra kväll! 

Nya naglar!

(Jag är medveten om att sista bilden blev lite suddig, men det såg jag inte förrän den redan var på datorn)

Så fick mina naglar se ut istället och det känns mycket bättre! Målade i Sveriges ära och det känns också bra för min klädsel i övrigt ikväll råkade bli helsvart för jag blev stressad... Men jag ska fara ikväll och det känns jätte kul eftersom att det är detta som typ alla pratar om just nu (känns det som, haha) Iallafall i mina umgänges kretsar. Fick en liten paus från jobbet så jag ska börja göra mig i ordning nu eftersom att jag sedan ska hjälpa till att få barnen i säng och då känns det ju mycket bättre att redan vara halvklar så jag slipper stressa! 

Naglar...

Testade att måla naglarna med en såndär "disksvamp" så att det skulle bli en fin övergång mellan två färger och jag tänkte att gult och blått blir ju perfekt eftersom att jag (förhoppningsvis) ska fara på eventet "Scandinavia comes to London" ikväll (hoppas verkligen det, är så taggad!) och då tänkte jag att jag kunde ju bära gult och blått på naglarna i Sveriges ära. Vad jag inte tänkte på var vilken ful övergång det skulle bli... så nej ursh, detta stannar inte länge! Det var kul att testa och jag ska testa någon mer gång men med andra färger för något kul (och fint) ska jag väl lyckas klara av att skapa men idag blir det att tvätta av direkt och göra något annat istället. Men först ska jag ta mig en liten promenad till cpgatan och bränna lite pengar! 
 

Nytt rekord! (igen)

Ja, som ni nu säkert inte har hunnit läsa eftersom att jag (som vanligt) glömde publicera inlägget som jag skrev igårkväll så skulle jag städa huset idag eftersom att städerskan är på resande fot och det kommer dessutom gubbar till huset idag och då måste det ju såklart vara fint! Jag fick alltså lite extra pengar för att göra detta och jag gruvade mig för hur detta riktigt skulle gå. Städa huset på en timme är det möjligt?? 

Svar: Japp! Det var det! Jag är nu klar sedan 30 minuter tillbaka i tiden och jag började en timme innan det. Wiie! Mission completed! Jag var så chockad när jag var klar att jag var övertygad om att jag måste ha glömt något men nej, jag kan inte komma på någonting! Så nu ska jag fira detta med att antingen 1) sova  2) shoppa lite för mina extra pengar  eller 3) träna. Jag hinner nog egentligen med allting tror jag så jag börjar nog med att sova så att jag blir pigg! 

Rikare på flera saker..

Jag blev just 20 pund rikare! Men med dessa 20 pund blev jag även rik på massa andra saker.. Det ska nämligen komma lite gubbar hit imorgon och kolla på huset och bestämma ifall de får byggnadslov på våningen som de ska bygga (krånglar så himla mycket med det där tydligen..) och då vill de att huset ska se snyggt ut och städerskan är utomlands = att de får ta in plan b nämligen.... Jag! 

Så, på EN timme ska jag mer eller mindre städa som jag brukar göra på måndagar, dvs väldigt "ytligt" och jag sa ju att det gick extra snabbt i måndags och då tog det två timmar, nu har jag en... ojojoj... hur ska detta sluta. Jag får bara se till att göra så gott jag kan och prioritera det viktigaste, så det ska nog gå bra! 

(Skulle ha publicerats igår.... SKÄRPNING FÖR FAN REBECKA!!)

Rebecka loves apples!

En sån här önskar jag mig i julklapp! För då kan jag bära den och visa min kärlek till äpplen för hela världen, fint va? Idag har jag ätit sammanlagt fem äpplen! Men då äter jag ju inte alla enskilt, alltså jag äter äpplen men på olika sätt typ med flingor och mjölk, eller på gröt, eller i bitar eller så tuggar jag på det. Ja, det är nog de sätten jag äter mina äpplen på. Tur att äpplen är något nyttigt iallafall!

Lekt med Kit!

Ikväll har alla varit på språng utom Kit så jag har haft honom för mig själv vilket har varit väldigt mysigt. Martha har nämligen börjat gymnastik och hade sin första träning idag. Så jag och Kit har lekt i princip alla lekar känns det som. Jag försökte till och med lära honom "bull-leken" för vi fick slut idéer på lekar. Ni vet den där som man leker med jätte små barn "baka baka liten kaka, ringla ringla liten kringla och så mjölar vi..." Ja, den där. Det gick dock inge vidare då jag inte hittade de rätta orden på engelska men han skrattade ändå så helt tråkigt kan han ju inte ha tyckt att det var iallafall. Tur det!

Stressigt värre!


Kom just hem efter att ha uträttat alla de ärenden som jag skulle springa och om fem minuter ska jag hämta barnen. Snacka om att tajma på minuten! Så mitt besök i hemmet har varit väldigt kort men jag har hunnit med 3 viktiga saker: 1) Packa upp varorna 2) äta äpple, som ni ser på bilden (mitt tredje idag!) 3) borsta håret. 

Sen så bloggar jag ju också, men det är ju inte så viktigt och det har jag egentligen inte tid med.. ibland undrar jag hur jag prioriterar egentligen...! 

Busy morning!

Ojojoj, här har det stått stilla men jag har mina anledningar! Till att börja med så hade jag min segaste morgon sen jag kom hit och tog mig inte ur sängen förrän fem minuter innan jag normalt ska vara uppe! Tur att det inte är på liv och död men ändå, det är så jobbigt när det börjar bli kallt på morgonen och sängen är så varm... 

Sen har jag umgåtts med Carina efter att vi lämnat barnen på skolan och nu är jag hemma för jag har lite ärenden att springa innan jag ska hämta barnen, jag har fått en liten inköps lista nämligen så det måste jag ta itu med! Hoppas ni har haft en bra morgon än så länge, okej det är ju faktiskt lunchtid nu så istället för att säga "Godmorgon" så borde jag nog säga "Goddag".....Goddag!

P.S
Jag är ful idag (därav blev det ingen bild) och det är jätte jobbigt... jag måste försöka ordna detta på något sätt idag också, annars måste jag nog ringa till en doktor... 

Godnatt!

Det var otroligt kul att träffa Naz igen och efter så lång tid fanns det mycket att prata om! Det var verkligen behövligt att få komma ut ur huset och dela lite tankar och sånt med en vän. Tog taxi hem sedan eftersom att Naz inte tillät mig att vandra hem själv i mörkret och jag tycker alltid att det är så dålig stämning när man sätter sig i taxin, gillar det som inte. Så jag började prata och att prata med taxichaufförer är ju faktiskt väldigt roligt! Även om det är lite halv svårt att komma på frågor ibland.. men väldigt kul och dessutom gillar jag tanken på att man (mest troligt) förgyller deras tid lite. Det gjorde jag ikväll och det kändes så bra när han sa det "Not everyone is smiling and talking as much as you, it's so nice!" Tackar och bockar för det! Nu ska jag sova, Godnatt! 


Fri som en fågel!


Nu ska jag ut och träffa Naz. Det var verkligen inte igår, kommer faktiskt inte ens ihåg när senast det var? Jag undrar om det var när jag senast var på adventure bar vilket var i Juli innan jag for till Isle of Wight!! Oj, det är med andra ord verkligen på tiden. Jag hoppas bara att jag inte kommer frysa ihjäl på min promenad men jag tog på mig två tröjor bara för att vara på den säkra sidan så nog ska jag överleva nog. Vi hörs när jag kommer hem! 

Dags för en lek!

Nu ska vi leka en jätte kul lek som heter "Where's Rebecka". Denna lek är inspirerad av "Where's Wally". För er som inte hört talas om honom (det hade inte jag förrän jag flyttade hit och hamnade under samma tak som tre ungar som älskar att leta efter honom) Det är helt enkelt en kille som man ska försöka hitta bland en massa andra människor. Till exempel såhär: 
(Ja jag är medveten om att det står "Waldo" istället för Wally men det är väl någon utländsk version och jag ville att ni skulle få se hur han såg ut!)

Men iallafall, tillbaka till min lek, "Where's Rebecka". Jag hittade nämligen ett par bilder från promenaden som vi var på förra helgen och på några av bilderna kan man se mig bland alla människor om man tittar noga. Så leta på och lycka till. Vinnaren får som vanligt en morot om så önskas (denna gång får vinnaren visserligen vänta tills jul om jag inte skickar någon annan med moroten)

Ledtråd: Jag har en ljusgul tröja! Lycka till! 



Till Sofia!

För tre år sedan var jag i Grekland just nu och då hade jag en fin vän (har fortfarande) som saknade mig så mycket att hon skrev en fin dikt till mig medans jag var borta, den dikten återfann jag idag när jag läste våran gamla blogg. Ögonen tårades för så vackra ord har aldrig skrivits till mig i dikt form förut... se bara.. :')

Som ett skämt utan skratt, som en gubbe utan hatt
Så känner jag mig utan dig ingenting utan dig.

Som en sommar utan glass som en stuga utan dass.
Så känner jag mig utan dig ingenting utan dig.

Som en strand utan sand som en konsert utan band.

Så känner jag mig utan dig ingenting utan dig.

Som en blomma utan vas som ett fönster utan glas
Så känner jag mig utan dig ingenting utan dig

Som en katt utan hår som en fot utan tår.
Så känner jag mig utan dig ingenting utan dig.


Snyft. Så fint! Jag tror att det är på tiden att jag skriver en dikt tillbaka...


Som ett höghus utan trapp som en bebis utan napp
Så känner jag mig utan dig ingenting utan dig


Som en plånbok utan mynt som en julgran utan pynt
Så känner jag mig utan dig ingenting utan dig

Som en dator utan skärm som en tröja utan ärm
Så känner jag mig utan dig ingenting utan dig

Som en bongård utan djur som en telefon utan lur 
Så känner jag mig utan dig ingenting utan dig

Som Göteborg utan Glenn som Rebecka utan vän
Så känner jag mig utan dig ingenting utan...diiiiiiiiiiiig!

Bravo! Excelente! Magnifico! Esplédido! (Honom ska vi ha!)




Frukost!


Detta är alltså en jätte intressant bild på min frukost. Kul va? Äpplen har iallafall blivit min nya huvudföda skulle man nog kunna säga, jag vet inte riktigt hur många jag faktiskt äter på en dag. Idag har jag hittills hunnit äta två. Jag ska forstätta hålla räkningen hela dagen och se hur många det blir. Sen ska jag göra samma sak imorgon, och dagen efter det och sen ska jag undersöka hur många jag i genomsnitt äter på en dag. Låter kul va??? Okej, nej det ska jag inte göra. Men räkna hur många jag äter idag skulle det faktiskt kunna hända att jag gör.. 

Har rätt mycket att göra idag faktikst och det är ju rätt kul! Jag ska först sova lite för jag sov otroligt dåligt inatt! Sen ska jag ut och fixa pengar på min mobil och lite andra saker, sen ska jag stryka kläder och sedan mest troligt träffa Carina ett tag innan jag hämtar barnen. Rätt mycket ändå men skönt att göra saker och inte bara göra ingenting en hel dag! 

Way to go!


Kom just hem från en springtur och oj så bra det känns! Visserligen springer jag inte sådär jätte långt då min kondis inte är den bästa (och lite för min fots skull) men den kommer ju! Har satt upp lite mål för hur jag ska utvecklas eller vad man ska säga, hur mycket jag ska orka och hur mycket jag ska pressa mig själv kanske man kan säga. Äsch, jag kan inte sånt här så bra, men jag springer iallafall och det är ju det viktigaste! Sen vet jag att man ska äta något efter att man har tränat så nu ska jag äta frukost!

Bra morgon!

HAHA! Idag lyckades jag vakna i tid trots att min mobil fått slut batteri fast den var i laddaren?? Måste se om jag kan hitta en ny sladd... jävla tekniska prylar alltså.. förstår ingenting! Men iallafall, poängen är att jag ändå vaknade precis samma tid som väckaren skulle ringa!! Vilken grej! Vilken seger! Woho!! 

Haha, men seriöst, jag känner mig typ som världens härskare eller något sånt för att jag lyckades. Så tack min hjärna, mitt undermedventa, mina ögon, min kropp eller vad du nu än var som fick mig att vakna i tid. Tack!

Dålig dag för bloggen...

....men bra dag för mig! 

Jag vet inte riktigt varför men idag har varit jätte bra på något sätt, den bästa delen av dagen var när jag jobbade (Läs: lekte) det var länge sedan jag kände mig så "lekig"... jag vet inte hur jag ska förklara det, men ibland känner jag att jag leker som en robot ungefär, liksom att jag leker för att jag måste och för att barnen vill men jag känner inte egentligen själv att jag vill leka. Idag kände jag det men fick först inte eftersom att Kit var hos en kompis och Martha hade sin bästa kompis på besök och då får man ju inte störa.... Men när Kit kom hem blev det liv i stugan och alla tre ville leka med mig..♥ Åh äntligen! Så vi lekte, om än det inte blev så länge för Marthas kompis (kan inte stava till namnet..) var tvungen att fara hem och då var Martha och Kit tvugna att göra läxor och sånt tråkigt. Men den lilla lekstunden gjorde verkligen hela min dag! Jag har sagt det förr men det tåls att säga igen: Jag älskar dessa barn!♥


Trååååååååk

Okej, jag har bajs tråkigt (ursäkta) och kan inte komma på något att skriva och då kan jag ju faktiskt tycka att sånna här listor är rätt roliga! Har aldrig riktigt vågat erkänna det förr eftersom att det känns som att jag är typ den enda i världen som tycker det, känns det som, haha. Kul för listorna iallafall att det finns någon som gillar dem!
 
PERSONLIGT
vad heter du: Rebecka 
vart bor du: London
hur lång är du: Oj.. runt 167cm tror jag?
ögonfärg: Blå
hårfärg: Brun

SENASTE PERSON SOM
du sov i samma säng som: Oj, det måste väl ha varit Albin? 
du pratade med: Martha tror jag? 
du gick på bio med: Joe, Martha och Kit
du gick på stan med: Igår med tjejerna
som såg dig gråta: Alla människor jag passerade när jag pratade med mamma och längtade hem.. 
skällde på dig: Kommer inte ihåg

HAR DU NÅGONSIN
sagt jag älskar dig och menat det: Klart jag har!
bråkat med ditt husdjur: Haha nä
drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Jag vet faktiskt inte, nästan. Fast galet vet jag inte om det var, det galna var väl att det nästan hände!
är du ensam nu: Ja, eller Simon finns en trappa ner
låtar som fastnar i ditt huvud ofta: OM jag har "Thomas and his friends..."
vill du gifta dig: Ja det vill jag
vill du ha barn: Klart, men inte än!

EXTRA STUFF
vilka kläder sover du i: Oj, det varierar rätt mycket. Ibland sover jag med så mycket kläder att man skulle kunna tro att jag skulle övernatta på antarktis och ibland med typ inga kläder alls. Beror på värmen. 
vart vill du gifta dig: HÄR jag menar, drömma kan man ju alltid
vem hatar du verkligen: Vet inte om det finns någon som jag verkligen hatar och ifall det gjorde det så skulle jag inte skriva det här. 
kör du bil: Nej, men om ett år förhoppnings vis!
har du ett jobb: Ja
gillar du att ha folk omkring dig: Oftast
är du ett hälsofreak: Haha nä, önskar att jag kunde vara det lite mer.. 
har du någon tatuering: Nej
har du någon piercing: Öron och navel

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU
gråtit: Hm... jag tror inte det faktiskt!
köpt någonting: Ja
varit sjuk: Njae
sjungit:
sagt jag älskar dig: Nej
velat säga till några att du älskar dem: Velat och velat
träffat någon ny: Ja, igår
saknat någon: Jag saknar alltid någon. 
kramat någon: Ja

VILKEN
tidning läser du: Den som verkar roligast
buss åker du oftast: 12, 36 eller 436
frisyr har du: Vanlig tråkig jävla frisyr... 
dag fyller du år: 29 april

SENASTE
film du såg: Spy Kids. Haha. 
sak du stal: Minns inte 
mat du åt: Tonfisksallad
gången du åt en 7-eleven korv: Aldrig gjort. Haha vilken fråga!

Tio första:
Första bästa kompis: Anton
Första bil: En såndär gå-bil som jag fick när jag fyllde två!
Första killen: Albin
Första husdjur: Kanin
Första semester: Oj, det minns jag inte. 
Första jobb: Produktionsassistent? Minns inte. 
Första köpta skiva: Markoolio eller hits for kids eller något sånt. 
Första piercing: Öronen när jag var 9 år

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: Vin
Sista bilfärd: Oj, det var länge sedan! Till flyget tror jag.
Sista filmen du såg: Det skrev jag väll nyss? Spy Kids iallafall. 
Sista ringda telefonsamtal: Chris
Sista bubbelbadet: Oj, det minns jag inte!
Sista spelade cd: Absoluta svenska ballader eller vad den nu heter. Semesterskivan♥
Sista måltiden: Tonfisksallad. Tror att listan börjar få slut fantasi eftersom att den upprepar samma frågor.. 

Har du nånsin:
Blivit arresterad?: Nej
Busringt till nån?: Ja, var dock inte så bra på det.. 

Sex saker du gjort idag:
1. Sovit
2. Städat
3. Ätit
4. Gått
5. Sett greta gris (och andra barnprogram)
6. Sett gossip girl

Tre val:
Svart eller vit?: Båda!
Sommar eller vinter?: Sommar
Choklad eller chips?: Aaah Choklad!!





Godmorgon!

Idag har jag städat rekord snabbt! Tog mig bara två timmar!! Det brukar ta närmare 3 tror jag, och jag skyndade mig inte ens men ändå gick det snabbt! Skönt! Det betyder ju att jag har mer tid till att göra annat, funderar på att träna men jag borde inte anstränga min häl sådär jätte mycket... åh va fan alltså! Äh jag ska nog hitta på någon lösning! 

Annars så har jag just ätit lunch i form av tonfisk sallad. Så himla gott! Jag tror att jag skulle kunna leva på bara tonfisk nästan för jag verkligen älskar det! Kul fakta. Har inget mer intressant att säga, vi hörs sen. Godmorgon förresten! 

(skulle ha publicerats imorse)

13-5-1994


Jag har tur som har er, ♥

Min dag:

Idag har vi börjat jakten på det perfekta stället för söndags fika! Vi ska alltså träffas varje söndag och hitta det perfekta stället och sedan träffas där varje söndag för catch up, som i sex and the city ungefär! Så är planen iallafall och jag hoppas den blir av för det känns som ett trevligt sätt att spendera söndagarna på! 

Idag testade vi ett litet café med temat choklad och det finns bara på tre platser i världen fick vi veta, lite coolt. Självklart skulle jag dock spilla ut min dryck över hela bordet... jag kunde verkligen känna hur röd jag var i ansiktet, som en jävla tomat! Tur att killen som jobbade där var rätt skämtsam, men ändå pinsamt. Tur att detta stället inte var det perfekta så jag behöver aldrig sätta min fot där igen. Haha! 

Det har iallafall varit en jätte jätte bra dag! Som sagt, ett bra sätt att spendera söndagar på så jag hoppas som sagt verkligen att vi kommer forstätta med detta i framtiden, och medans vi letar så lär vi ju oss att hitta i London också och det är ju inte heller helt fel och väldigt trevligt också för den delen! 

Ben and Jerrys!


På bussen hem kände jag hur jag suktade efter att få äta glass och jag tänkte att eftersom att det är söndag så får det gå bra! Så jag åkte några extra stop med bussen för att spara 2 pund. Nu ska jag mysa med min glass resten av kvällen! 

Har lite bråttom...


Har tagit mig en riktigt seg morgon vilket var det skönaste på länge! Har bara legat i sängen och gjort ingenting, Dock låg jag kvar lite för länge för nu har jag istället lite bråttom.. Jag ska möta upp några vänner i Notting Hill om 45 minuter och bussen går en längre bit ifrån än vad den normalt gör... så jag måste skynda mig! Sen borde jag dessutom ladda in pengar på min mobil men jag tror jag får göra det senare idag för tiden räcker inte riktigt till just nu. Ni får ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem! 

Kärlek!



Jag ska sova för jag är jättetrött! Jag saknar mina två S men jag är ganska glad ändå, bara trött. Godnatt!

Vill ni veta vad jag gjorde för en månad sen...?

För en månad sen så var jag vaken...
Varför? 
För jag kunde inte sova. 
Varför? 
För jag var nervös. 
Varför? 
För om fyra timmar skulle min väckarklocka ringa. 
Varför? 
För då skulle jag vakna. 
Varför? 
För att hinna med flyget till.... Skellefteå!!!!


Herreud, tänk att det är en hel månad sen. Det känns som igår och som för hundra år sedan... 


Kladdkakemuffins!


När barnen somnat sött (de somnade typ på en gång! Ville nästan gråta av lycka!) så kände jag att det var dags för mig att njuta av lördagkvällen så jag bestämde mig för att försöka baka kladdkakemuffins, utan recept eller ens decilitermått! Inte heller ens alla rätta ingredienser... men jag lyckades få ihop en helt okej smet och tryckte sedan ner lite marsmallows bara för att. Resultat? Helt ok! Nu ska jag se på gossip girl. 


Snart är det jul igen, ja snart är det jul igen...

Förlåt mig men här kommer ännu ett inlägg om tid... jag tror det kommer vara en omöjlig uppgift för mig att inte prata om det, men jag har blivit lite duktigare? Eller? Äh, skitsamma. Iallafall så tänkte jag berätta för er att snart är det jul, så till alla er som längtar till julen -snart är den här! 

Det slog mig nyss när jag (ännu en gång) tänkte på att det bara är fem veckor tills att Albin kommer hit. Sen snurrade tankarna iväg ännu lite längre och så slog det mig att efter att han har farit är det bara fem veckor tills jag kommer hem ungefär och då är det ju jul! Okej, inte riktigt men nästan. Shit, jag måste börja skriva en julklappslista på vad jag ska köpa... Redan? Kanske ni tänker. Ja! Tänker jag, för jag vill veta på ett ungefär hur mycket pengar jag måste lägga undan för julklappar. För jag måste ju lägga undan pengar för själva resan hem och sen måste jag lägga undan lite pengar för mina två besök nu i oktober så att jag kan göra massa kul saker med dem! Jag kommer få leva fattigt fram tills jul... tur att jag får gå ut gratis så jag slipper lägga pengar på det, hehe! 

Bild från förra Julafton!

Nytt:


Ja, lite så såg då linnet ut. Helt okej för 4,5 pund ändå tycker jag själv! Annars så väntar jag på att familjen ska komma hem från affären så att lite mat kan börja göras i detta hus för jag hungrar snart ihjäl!!

Angående det jag skrev i mitt tidigare inlägg om hurvida jag skulle träna eller inte så löste det sig av sig själv - jag somnade. Så jag vaknade nyss och eftersom att maten snart borde börja lagas så stannar jag hellre hemma och hjälper till. Tycker inte riktigt om när Lucy ska behöva laga mat åt mig utan att jag ens hjälper till som om jag vore en förvuxen bebis när jag egentligen är en anställd, så jag hjälper hellre till lite. Men då måste de ju komma hem först.... 

Dagens lunch

Var egentligen inte alls sugen på hamburgare när det var dags att äta något, men samtidigt så kunde jag inte låta bli att tycka att den såg extra god ut på något sätt så jag köpte den ändå. Bra val! För den var extra god. 

Förutom att äta hamburgare i solen vid vattnet så har min dag bestått av att vandra runt i Camden Town med Carina vilket var väldigt trevligt. Har ju faktiskt bara sett det stället under kvällstid så det var kul att ta sig en tur dit på dagen då det egentligen är då man "borde" vara där. Vi köpte oss även varsitt linne eftersom att det var 2 för 9pund (kan visa sen om jag kommer ihåg) men mest kollade vi bara. Jag hittade en jacka som jag gärna skulle vilja slösa pengar på men vi får se hur det blir med den saken. En bra dag har det iallafall varit och nu kom jag just hem och fick veta att mitt kvällspass som barnvakt inte börjar förrän vid 8 så jag funderar på att ta mig ut på en springtur eller något... fast jag borde vila min fot även fast den mår bättre idag.... vi får se helt enkelt! 

P.S Det gick bra att mötas på bussen! 

Hejdåååå!


Nu far jag ut och möter Carina på bussen. Undrar hur det ska gå då det går en massa bussar.... men vi har en plan så vi får se om det funkar. Kan berätta hur det gick när jag kommer hem, Ha en bra dag! 

Jävla mobil..

Jag är så irriterad på min engelska mobil just nu. Jag förstår inte systemet, när jag laddar mobilen med pengar så säger de att jag ska få gratis sms och allt sånt och det fick jag första gången men alla gånger efter det har det stått att jag får det nästa månad. Så i början av sempteber gick jag för att prata med de som jobbar på T-mobile och de sa att det är så det funkar att du betalar i början av en månad och sen får du gratis sms och fritt internet i början av nästa utan att betala alls typ, men jag har ju inte fått det tidigare? Detta är iallafall så jävla irriterande så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag lägger ju ut en jävla förmögenhet på mobilpengar för jag måste ju kunna kontakta människor. Blir så jäkla arg!! 

Ska iallafall klä på mig och skynda mig och ladda mobilen (igen) så att jag kan kontakta folk igen. Ska nämligen träffa Carina idag och jag kan inte ens svara på sms, bara via min svenska mobil men det är ju inte den jag ska använda.. SUCK!! 

Skadad häl och Pippi Longstocking

Detta har jag kollat på denna kväll när barnen hade somnat, Pippi Långstrump på engelska! och detta är bland det roligaste jag har sett. Jag skrattade mig själv näsan till tårar för det var så kul att höra allt på engelska, det lät så fel. Sen kan det även bero lite på att jag är jätte trött! Höll på att somna mellan skrattattackerna.. Skönt att tjäna lite extra pengar dessutom. Vill inte kalla det för ett enkelt jobb egentligen för att få barn att sova är fasen svårt alltså... men samtidigt, jag jobbade fyra timmar, två av timmarna såg jag spy kids och pippi och nu är jag 30 pund rikare. Inte helt fel måste jag ändå säga! 

Något som däremot är helt fel är min vänstra häl.. Jag vet inte riktigt vad som är fel men det gör ont att gå med den och det är jätte dåligt eftersom att det finns två saker som jag vill göra. 1) träna. 2) köpa skor med klack. Båda dessa är inte bra för min häl så just nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till... Tur att det är helg så jag kan vila och tur att det är en helg då jag inte ska ut så jag behöver inte bära högklackat. Kanske behöver min fot bara vila lite. Jag hoppas det. Någon annan som behöver vila är jag själv, Godnatt!

Le park!


Kom på att jag ju faktiskt stannade och tog ett kort på vägen i parken. Okej, det såg inte så jätte fint ut men som jag sa så vet jag inte riktigt vad det var men på något sätt så var den som så fin, Kanske för att det typ var tyst på något sätt? Eller att det inte var så många människor? Jag vet inte. Eller så var jag bara på bra humör och skulle tycka att en soptipp var jättefin också! 

Annars så gör jag inte så mycket just nu. Jag fick veta att jag ska sitta barnvakt ikväll för att tjäna lite extra pengar och det är ju inte helt fel med tanke på att jag har en pappa och en bror som kommer hit snart och det kan ju hända att jag kanske vill turista lite med dem. Typ åka London eye eller något sånt? Sen har jag en pojkvän som ska komma på besök och då vill jag ju kanske hitta på något med honom med så de pengarna är nog rätt nödvändiga så det blir bra, även fast det innebar att jag fick ändra mina planer för ikväll! 

En timme senare...


Svettigare än någonsin förr men fan så skönt! Tog vägen åt ett håll som jag aldrig utforskat förr och det var ju kul! Jag sprang genom en lång park och hamnade sedan i en, enligt mig, väldigt fin större park med rätt lite folk. Inte fin på sättet så att den har massa fontäner eller så, utan fin på något annat vis,.. Jag ska ta mig dit igen och undersöka saken närmare! Nu är jag hungrig och vill duscha, men duschen funkar fortfarande inte,,. suck. Jag antar att jag får äta först och sen bada även om jag egentligen vill göra det tvärtom men bada tar så lång tid och jag hungrar ihjäl!!! 

Nya hörlurar!

RIktiga små skitlurar hittade jag. Men som sagt så hade jag bara ett krav -att de skulle funka! Och det gör de, om än inte sådär jätte bra men jag kan höra musiken och det duger för mig, betalde trots allt bara 99p för dem (!!) så jag förväntade mig inte något annat. Jag orkade liksom inte köpa några för 19 pund så jag bad till gud att det skulle finnas några i någon av pundshopparna och det fanns det. Så nu ska jag ut och träna innan jag blir för lat!

P.S sen är det ju lite kul att jag kan byta färg på "proppen" (vafan?) längst ut om jag lessnar på att bara vara svart. Inte för att någon annan kommer se det men.. ändå! 

Köpa hörlurar!

Nu ska jag gå till min cpgata och se om jag kan hitta några hörlurar. Det enda som är viktigt är att de ska funka för allvar, jag vill ut och träna!! Så snälla gode gud, låt mig hitta några hörlurar som funkar! Vi hörs väl när jag kommer tillbaka eller något. Godmorgon!

P.S

Nu är biljetten bokad. Äntligen är det säkert och jag kan räkna ner dagarna tills att Albin kommer hit och jag får ha honom här i en vecka bara för mig själv. Oj vad han ska vara less på mig efter den veckan... Jag längtar ihjäl mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!


(akta er för min klo till hand!)


Idag pysslade vi lite..


Idag pysslade vi (dem) lite efter skolan. Jag hjälpte mest bara till lite då och då när de inte hittade/nådde saker men det var kul att kolla på också! Jag förstår mer och mer vissa saker som mamma sa till oss när vi var små som jag inte förstod då. Det är väldigt roligt när jag berättar det för mamma nu, det tror jag hon tycker också, det skulle jag göra. Till exempel så förstod jag aldrig riktigt hur mamma kunde vara irriterad på oss när vi inte städade bort efter att vi hade t ex pysslat, men samtidigt sa hon att hon tyckte om det för att det visade att vi hade gjort något. Det var för min unga hjärna svårt att förstå, nu förstår jag precis vad hon menar. Det är jätte irriterade att de inte kan plocka undan efter sig, men samtidigt så är det kul för det betyder att de har gjort något kreativt och inte bara suttit framför TVn hela dagen. Detta förstår jag nu, 10 år senare. Bättre sent än aldrig!

Ojoj, här har det stått still..

Ursäkta ursäkta för min uteblivna bloggning idag. Jag påbörjade ett inlägg idag men ångrade mig då det var lite för känslosamt för att jag skulle vilja publicera det. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra i sånna situationer ibland, för på ett sätt vill jag skriva för jag vill skriva vad jag tänker men ibland känns det som att folk inte skulle uppskatta det och då känns det bara patetiskt att jag skrev känslor och tankar. Inte för att jag ska styra min blogg efter andra människor egentligen men jag tror att jag gör det lite ändå. Hur som, vi får se hur det blir i framtiden men eftersom att jag har många tankar och känslor inom mig sen jag flyttade så är det inte helt omöjligt att jag kommer vilja dela med mig lite av dem eftersom att denna bloggen trots allt handlar om mitt liv. 

Iallafall, jag träffade en svensk au pair idag som bor rätt nära mig så det var jätte kul. Barnen hon tar hand om går dessutom på samma skola som mina barn och det är ju jätte bra! Så det känns ju kul! Nu ska jag återgå till att försöka hitta något flyg som Albin kan boka, dock är det ett himla knas med det just nu... åhååå...

Arg arg arg!!

Jag är så arg just nu! Jag skulle ut och springa nu på morgonen som jag ska försöka göra varje veckodag men sen så slutar mina hörlurar fungera = ingen musik, och utan musik blir det ett mission impossible för mig att springa, eller överhuvudtaget träna alls! För jag har så svårt att fokusera, har jag musik så går det bra. Detta lärde jag mig i 7an eller något när vi skulle springa 2000 meter, först sprang jag en gång utan musik och det gick inte bra alls, mina hjärna var någon helt annanstans och jag hade inget fokus alls! Sen sprang jag en gång till, denna gång med musik i öronen och genast så hade jag full fokus på vad jag gjorde och jag fick ett mycket bättre resultat! 

Så när musiken slutade funka var det bara för mig att ge upp, jag gjorde ett försök att åtminstonde gå snabbt vilket funkade i kanske 5 meter tills min hjärna började tänka på annat och jag gick sakta igen.... ARGHH!!! SÅ FÖRBANNAT IRRITERANDE!!! Tur att jag fick pengar idag för jag måste köpa nya hörlurar snarast så jag kan träna imorgon iallafall. ARGH! 

Jag ska sova nu...

... jag har egentligen inget mer att säga än det. Jag tänkte bara vara snäll och berätta det för er. Gulligt va? Okej seriöst, jag vet inte varför jag ens skriver för jag har inget att skriva. Jag har inte ens en bild att visa. Jag utnämner detta till det tråkigaste inlägget i världshistorien. Grattis till mig själv. Nu ska jag göra det jag borde göra, godnatt! 


Äter kvällsfika med min familj!

Ibland känner jag mig som ett geni. Jag äter kvällsfika med min familj via skype ikväll. Dock ville mottagningen inte samarbeta så nu stängdes samtalet just av... men förhoppningsvis ska det funka bättre snart igen för det var verkligen otroligt trevligt att prata med alla samtidigt. Precis som förr i tiden!



Bästa delen på dagen!


Seriöst, kolla på detta! För detta är min bästa del på dagen. När vi har kommit hem från skolan, någon gång kring typ kvart i fem så spelas detta klipp på CBeebies och då dansar vi. Går nog inte att förklara hur kul det är att dansa med dem! Jag gör det typ så ofta jag får chansen bara för att de är så sjukt söta när de dansar! Älskar det. Sen så är ju låten rätt svängig också... Dance with me...... 

P.S Det verkar visst som att ni måste spola fram till tredje klippet för jag råkade tydligen publicera en hel spellista... men NUMMER TRE! Det är en order, typ. Hehe. "Dance with me....."
 

Powernap!

Har kollat på Mr.Beans Holiday och alltså den filmen! Jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig men den är ju för underbar. Det är få saker/personer som kan få mig att skratta som mr.bean kan... Jag skrattar högt för mig själv och det brukar jag tycka är ett ganska bra bevis på att man är road. Men allt skrattande har gjort mig trött så jag ska passa på att sova lite nu innan jag hämtar barnen. Sååå skönt!

TRE MÅNADER I LONDON!

Idag är det alltså exakt tre månader sen jag flyttade till London. Exakt på dagen. Tre månader. Det känns både mycket och lite. På denna tid har jag hunnit se fler rävar än vad jag kan räkna på mina fingrar, i Sverige har jag sett två på hela min livstid. Men rävar är ju inte allt jag har sett eller hunnit med. Det finns ju som en väldig massa andra saker som jag hunnit på dessa tre månader. Jag kanske ska visa? Eller? Vi får se, kanske ifall jag inte har något bättre att skriva senare ikväll. Nu ska jag äta lunch och fortsätta "fira" min tremånaders dag med London! "I looooove you! You are the best and I will love you forever! Marry me..?" Okej, jag skojar, även fast det var ett tråkigt skämt. Så kan det gå. Hejdå! 

Onsdag


Försov mig lite idag, men det gör inget när det ändå bara tar fem minuter för mig att bli klar typ. Trött är jag iallafall, väldigt trött men det går över. Nu ska jag ner och jobba, hörs senare idag. Godmorgon!

Godnatt!!

Jag tänker vänta tills att biljetten är bokad innan jag blir damplycklig men bara tanken på att det nu finns ett datum att ränka ner till tills att Albin kommer hit gör mig damplycklig ändå. Fast för säkerhetensskull tänker jag ändå försöka vänta med det tills att det är bestämt. Och det är lättare att hålla sig från att vara damp lycklig om man sover så det ska jag göra nu. Godnatt hoppas ni har haft en bra dag!

Be stronger than your excuses

Nu är det dags. Allt för länge har jag varit missnöjd med min kropp på många sätt och vis och nu har jag verkligen bestämt mig att försöka göra något åt det! Följade mening har jag visserligen sagt flera gånger, eller åtminstonde tänkt jag vet inte riktigt, men denna gång känner jag verkligen att det är påriktigt. Det är som att jag har laddat upp inför just denna tidpunkt på något vis. Jag tänker inte svika mig själv nu, gör jag det så kommer jag att bli så ledsen och så otroligt besviken på mig själv för jag vill verkligen slippa känna mig missnöjd och må bra istället. Känna mig duktig och att jag kan klara ett mål som jag sätter upp och inte låter latheten eller något annat hindra mig. 
 
Detta skriver jag för att besvisa för mig själv att det är allvar, för skulle jag bryta detta "löfte" med mig själv nu så är det inte bara jag som kommer märka att jag har misslyckats utan det kommer att märkas här med, alltså är det inte bara mig själv som jag har lovat att vara seriös denna gång, utan på något sätt har jag lovat alla ni som läser denna blogg och förhoppningsvis så kommer jag att ta det mer seriöst nu. För jag vill verkligen detta, jag vill verkligen må bra i mig själv och jag vet att jag kan lyckas med det och det ska jag besvisa för mig själv och jag börjar nu! 




Min kväll:

Min kväll har bestått av middag med Lucy som var jätte god! (paj, paj, paj, paj) och sedan en massa samtal på skype. Skype är ju verkligen en fenomenal uppfinning alltså! Åh vilken hjälte som kom på det! 

Iallafall så har jag under kvällens gång fått veta en sak som än så länge är en hemlighet (för barnen) Det är nämligen så att om 19 dagar (på Marthas födelsedag) kommer det att komma två kattungar till detta hus (mest troligt!) AAH förstår ni!! Jag kommer få två katter, eller ja, inte riktigt men typ för jag bor ju också här och det kommer ju som att vara allas så det blir ju nästan lite mina också. Jag må föredra hundar men alltså katter är ju fina och tänk er två små kattungar. Åååh... blev helt lycklig när Lucy berättade att hon tänkte köpa kattungar i present till dem. Appro på presenter så måste jag ju köpa något jag med... rackarns... tips på presenter till en flicka som fyller 7 och en pojke som fyller 10? (Joe fyller år typ 4 dagar senare)

Typ så kommer de att se ut, om jag förstod rätt men det är ju inte helt säkert.. 
 
 
 
 

Skärpning!

Jag måste bli bättre på att komma ihåg att publicera inläggen som jag skriver... illa illa. Powernapen och maten som jag pratade om blev iallafall ingenting av då Sofie ringde och självklart så valde jag henne före både mat och sömn! Hur skulle jag kunna göram något annat?

Kvällen har iallafall bestått av jobb vilket som vanligt är leka, laga mat och denna gång bada, läsa och lägga dem i säng. Om jag kunde förklara hur mycket jag tycker om dessa små barn så skulle orden bli många. Jag må vara så irriterad på dem att jag nästan skulle kunna slänga ett strykjärn på dem (som i Tom&Jerry) men den tanken försvinner lika fort som den dök upp så jag blir glad på dem igen. De är som mina små änglar här borta!:') 

Världens finaste!♥

Julsånger?

Jag brukar alltid vara väldigt noga med att inte lyssna på julsånger eller något sånt förrän julen faktikst närmar sig. Jag vet inte riktigt varför men jag har som alltid kännt att det ska vara så. Men iår är ju det mesta annorlunda. Faktum är att veckan innan sommarlovet började så sprang jag runt till musiklärarna och frågade om noter till julsånger så man kan väl säga att jag redan där bröt min "tradition" vilket gör det mer okej att lyssna på julsånger nu. Eller? Anledningen är dock egentligen inte för att jag längtar till jul redan, jag tycker om julen men jag längtar inte än. Det jag längtar mest till är att få komma hem men först så ska jag ju få besök här i London, faktiskt så är det bara 3 veckor tills pappa och David kommer hit. TRE VECKOR!! Och efter det är det typ bara tre veckor till tills Albin kommer och sen är det ju nästan jul! Nästan. Ojojoj... sakta i backarna nu, dra i bromsen. Nu känner jag att det gick lite för fort.. 
 
För tillfället målar jag iallafall mina naglar och önskar att jag orkade göra något kul av dem men det får bli en annan gång. Idag vill jag bara bli klar så att jag hinner sova och äta innan jag ska hämta barnen, sova går först. Godnatt!


(skulle ha publicerats i eftermiddags)

Duktigt Rebecka!

Har just kommit hem efter min lilla träningsrunda som idag blev närmare en och en halvtimme tror jag. Bra jobbat Rebecka! Way to go! Fortsätt såhär! Lite pepptalk till sig själv är ju aldrig fel. Nä men det känns faktiskt himla bra det här, ska försöka komma igång på riktigt nu istället för att bara sitta och säga att jag ska för det kommer jag ju ingenstans med! Nu ska jag duscha, fast duschen är trasig vilket betyder att jag måste bada och det är jätte jobbigt tycker jag, om det inte är en sån gång då jag vill bada, det vill jag inte nu. Nu vill jag bara duscha, Hoppas att det fixar den där duschen snart annars gör jag myteri! 

Tiden har gått fort idag..

Det är nämligen bara en timme kvar tills jag ska hämta barnen. Vad hände med tiden undrar jag? Fast jag vet svaret, det är för att jag städade = att jag har mindre tid att göra det jag normalt gör, vilket är att ligga och göra ingenting, typ. Tror iallafall att jag ska ta mig en liten powernap eller något. Sov inte särskilt bra i natt och det börjar kännas i kroppen, ska dessutom sitta barnvakt ikväll så jag kan inte sova hur tidigt jag vill. Så en powernap blir nog bra.

Här är en bild från i fredags som jag blev taggad i. Vi turades om att dansa på en, ja vafan heter det??, men en pall typ där det dansade halvnakna tjejer då och då under kvällen (hmm) så det är därför jag är rätt lång på bilden. Men tydligen så fick man inte dansa på dem om man inte var en av tjejerna som skulle dansa där för det kom en vakt och sa till oss. Det var lite tråkigt men det var kul så länge det varade!


Rent och fint!

Före:


Efter:


Före:

Efter:
Jag är helt seriös när jag säger att det känns som ett helt nytt rum nu! Ah vilken skön känsla! Det blev typ ljusare för att allt skräp och skit har försvunnit från golvet, det var verkligen äckligt innan. Men nu är det rent och snyggt som aldrig förr vilket betyder att jag äntligen kan få äta något. Är hungrigare än vargen så det ska bli gott med mat!



Måndag!

Glassen igår var verkligen en fröjd för mina smaklökar. Bästa sättet att avsluta min helg på, garanterat! Det enda som hade kunnat göra det bättre hade varit ifall Albin var här men det är ju rätt omöjligt att fixa...tur att det faktiskt inte är allt för länge tills han kommer om det blir som jag vill! 

Iallafall, idag är det måndag det innebär en ny vecka (NÄHÄ?!) och min jobbigaste dag i veckan då jag som sagt ska städa huset, eller ja våningen längst ner och toan högst upp, men huset är lättare att skriva. Jag ska även införa att jag städar min egna rum på måndagar också då jag väl städar eftersom att städerskan inte verkar vilja städa mitt rum på torsdagarna...suck...jag får göra det själv helt enkelt! Det behövs iallafall kan jag lova, jag ska nog ta för och efter bilder så att ni får se riktigt hur grisigt mitt lilla rum har sett ut... huvva, det är bäst att jag tar tag i detta på en gång! 



Springer och köper min glass nu!

Har ätit världens godaste kycklingpaj till middag för ett tag sedan så nu är det dags för efterrätt. Ska springa det fortaste jag kan och köpa min glass och sedan springa tillbaka, jag menar det, springa. Inte gå. Springa. 

Sol sol sol


Min dag idag, Hittade ett paket kakor som jag hade glömt att jag köpte igår, men det var ett jätte bra köp för jag träffade en kompis på bussen hem och då kunde jag bjuda han på kakor och då känner man sig ju trevlig! Min dag iallafall blev inte så bra som jag hade hoppats.. jag hade hoppas och sett framemot att ligga själv och typ läsa, filosofera och bara typ ta det lugnt i min egna värld efter en rätt fullspäckad helg men nej, självklart ska det komma fram en kille från typ Indien och hälsa och det är ju trevligt men sen så sätter han sig ner bredvid mig och vägrar gå?!? 

Alltså det är verkligen något jag ogillar, när folk inte riktigt kan läsa av situationer som, för helt allvar jag visade rätt tydligt att han inte riktigt borde vara där, vad mer ska jag göra? Jag kan ju inte säga "Alltså kan du gå jag vill inte ha dig här" Det känns ju lite otrevligt. Så jag blev tvungen att sitta där med han... tillslut så fick jag nog och tog fram Harry Potter och började läsa och låtsas som ingenting typ. DÅ fattade han och sa hejdå och gick. Bättre sent än aldrig men jag önskar att han hade kommit på det tidigare, eller att jag hade kommit på tidigare att jag kunde göra så. Nåja. det är inte hela världen, jag hittade Ben&Jerrys för bara 3 pund på vägen hem så jag ska springa och köpa det och sedan se film eller något resten av kvällen för även fast jag sov länge i natt så är jag ändå himla trött, förstår inte riktigt hur det går ihop.. 

Nytt rekord!

Godmorgon! Jag vaknade just och har därmed tagit nytt rekord i att sova länge i England. Inte illa! Synd bara att det skulle vara på en dag när solen skiner och det är 28 grader ute.. bra tajming. Men än är dagen inte slut, jag har klätt på mig snabbare än blixten och ska nu ta med mig (alternativt fara och köpa) frukost och sedan lägga mig i någon park och sola, äta min frukost, läsa Harry Potter och kanske träffa Fea. Det är en dag som idag som jag önskar att jag hade en vän som bor lite närmare mig men det verkar tyvärr vara lite ont om sånna... Men sola funkar jag faktiskt att göra ensam tycker jag så läget kunde ju vara värre. Nu ska jag ut och njuta, hejs! 

Engelsk "hemma"fest - CHECK!

Nu har jag alltså varit på min första engelska "hemma"fest. Vet inte riktigt vad jag ska kalla det, men hemmafest stämmer nog ändå bäst in även fast det var i en lokal och inte ett hem. Jättefint ställe iallafall bredvid floden och så, det ända tråkiga var att tåg och tunnelbanor slutade gå klockan 12 så det var tur att jag hittade en buss som kunde ta mig hem! 

Det var en bra kväll iallafall, kortare än jag önskat men så kan det bli ibland när man inte får hyra lokalen hur länge som helst (eller vad det nu var för anledning till att alla var tvugna att fara) Innan jag kom in funderade jag verkligen stenhårt på att bara skita i allt och fara hem igen för det kändes verkligen sååå pinsamt! Så pinsamt! Men tack och lov så kom Tom och mötte mig och gav mig något att dricka och presenterade mig för alla andra sen flöt det på rätt bra och alla var trevliga, även fast det märktes (eller iallafall kändes) väldigt tydligt att jag inte riktigt hörde dit, jag menar alla andra kände ju som varandra från förr och sen kom jag? Aja, de sa att det var kul att jag var där iallafall och det var ju skönt att höra! Synd bara att typ alla ska börja universitet typ i oktober överallt i England utom i London så jag fick inte engentligen några nya vänner att hänga mer här... nåja, läget kunde vara värre!

Det var iallafall kul att byta ut klubbarna mot en liten lokal, kändes nästan som hemma, men bara nästan, och det var som en trevlig känsla. Inga bilder togs dock tyvärr, det kändes aldrig riktigt passade att slänga fram en kamera, tyvärr. Så ni får klara er utan bilder denna gång och nu ska jag ta och sova innan jag börjar svamla för jag känner att det skulle kunna hända om jag inte avslutar snarast så, Godnatt! 

Påtal om Jonas (i förra inlägget) så ringde jag faktiskt honom ikväll av någon anledning och han svarade! Hallelujah! Kan inte minnas när jag senast var så glad att höra min broders röst och det är ju kul att vara glad så det var ett bra beslut att ringa. Hur jag nu riktigt kom på den iden.. 

Stressad!

Kom just hem efter en jätte bra dag med Chris och Leonie! Vi åt lite mat och sen har vi bara vandrat runt och njutit (och svettats!) av solen. Det var ju som sagt ett au pair event som vi deltog i men det var inte mycket att hänga i granen om jag ska vara ärlig. Flera människor som går i en klunga och kollar på parker. Inte för att jag har något emot att gå runt och kolla men det vart som bara inte så bra, tur att jag hade två vänner med mig! 

Nu har jag då som sagt kommit hem och är suuuuuper stressad! Jag ska ju som sagt på den okända festen och jag vet ingenting! Jag vet inte vad jag ska ha på mig eller när jag borde vara där, jag vet knappt ens vars det är, så ja detta kommer minst sagt att bli spännande så jag ber er nu att alla som vill och har möjlighet kan skänka mig en liten tanke i kväll någon gång och hoppas att det går bra för mig för jag är verkligen jätte nervös! Tack på förhand!

Idag lyckades jag även hitta den svenska flaggan bland alla flaggor som hänger i luften! Har letat lite halv hjärtat ända sedan Jonas var här (vilket är närmare två månader sedan!) och nu fann jag den, Yey!
 
(Skulle ha publicerats tidigare ikväll)

Redo!

Nu är jag klar och ska inom loppet av...2 sekunder springa det fortaste jag kan till bussen och om jag har tur så kommer det då att innebära att jag bara blir kanske 10 minuter sen, Hoppas att jag har turen med mig idag!

Great..

Slängde en blick på klockan och insåg att jag inte alls hade så mycket tid som jag trodde att jag hade. Faktum är att jag knappt har någon tid alls för om en timme ska jag träffa Chris och Leonie och här ligger jag i pyjamas helt ofixad och allt. Rackarns pannkaka alltså. Jag får lägga på några extra kol i maskinen och hoppas att min kropp kan vilja vakna till liv lite så att den kan skynda sig. Jag måste dessutom egentligen ta mig en sväng förbi grannen för lite viktig information om ikväll, de har nämligen löst barnvaktssituationen så jag ska fara men jag vet ingenting, eller jo jag vet att jag är inbjuden för sonen själv kom faktiskt förbi igår för att bjuda in mig personligen så det kändes ju bra, men utöver det så vet jag ingenting! Ojojoj.... skynda är det som sagt som gäller nu iallafall!

Rebecka för ett år sedan önskar mig lycka till. Tack mig själv!

Yesterday!


Blev inte så många bilder. Hade för kul för att komma ihåg att jag hade en kamera med mig. Haha. 






Lördag!

Godmorgon! Jag är vaken och mår som jag förtjänar, vilket betyder jättebra! Hehe okej, jag snodde den repliken ganska mycket från någon man som mamma känner eller något sånt. Tyckte att det var lite kul för när man säger "jag mår som jag förtjänar" så brukar det ju oftast betyda att man inte mår så bra. Men jag mår bra iallafall!

Det enda felet i min tillvaro är att jag är hungrig som en varg men jag orkar/vill inte lämna mig säng. Jobbiga problem såhär på morgonen eller hur? Ska visa lite bilder från igår nu iallafall, så nu har något att kolla på!

...okej, det funkade inte så det får bli sen istället!

Ni kan få se mina naglar istället. Jag har haft en liten kompis med mig men idag tror jag att han ryker och ersätts med något annat!

Godkväll/Godnatt/Godmorgon

Har haft en himla kul kväll och nu värker mina ben efter att ha dansat i mer eller mindre 4 timmar i sträck. Borde stretcha (?) så jag inte vaknar med träningsverk. Lämnade kön till efterfesten aningens motvilligt men det kändes inte helt bra att komma hem när familjen har vaknat, det är ju som sagt ändå min arbetsplats. Så nu ska jag krypa ner i sängen och sova för jag är verkligen himla trött alltså! Hoppas ni har haft en bra kväll ni med. Godnatt!


Olalalaaaa!


Hela Skellefteå verkar festa ikväll och jag har inte tänkt vara sämre. Så nu far jag och min efterblivna blick ut i London och kör så det ryker. Olalalaaaaa. Hörs imorgon!

Här har det stått still...

Man kunde ju hoppas att jag har en massa spännande att berätta efter en dag i tystnad, men har jag det? Näääe. Inte något roligt att berätta för min dag har sett ut lite såhär sen sist vi hördes: Läsa Harry Potter, sova, prata med mamma, se serie, skriva på ett papper, äta, hämta barn, leka, laga mat, äta och nu sitter jag här. Kul dag va? Hehe. 

Iallafall så kommer kvällen se annars ut, jag hoppas för mitt liv att jag snart får ett svar från Melissa som är på besök i London nu för jag vill verkligen hinna träffa henne! Det var tänkt att vi skulle ses idag men det blev inte av så vi skulle ta det nu på kvällen innan jag ska ut men det börjar bli ont om tid att hinna ses nu och det gör mig så ledsen för jag vill verkligen verkligen hinna träffa henne. Jag ska iallafall börja göra mig klar sen ser vi hur allt blir! 


När sömnen sviker...


Bravo, jag har sovmorgon till..,typ när jag vill och jag vaknar av mig själv i tid för min vanliga tid. Kul.,, Jag har iallafall passat på att bädda sängarna så jag har det gjort när jag ändå var vaken och passade då också på att fråga om de verkligen inte behövde min hjälp och svaret var nej, så ja, då tar jag tillfället i akt att läsa Harry Potter när min kropp inte verkar vilja sova.. .

Vindarna vänder!


Jag fick just veta att jag har sovmorgon imorgon och att Lucy dessutom ska försöka hitta en annan barnvakt till på lördag så att jag ska få fara på min okända grannes fest. Får se hur det slutar, det känns ju lite halv konstigt då jag liksom är anställd för att de ska slippa söka barnvakt så jag sa till henne att jag är helt okej att sitta barnvakt, för det är ju faktiskt himla mysigt! Men vi får se hur detta slutar, om det slutar med att de hittar en annan barnvakt så kommer jag att känna mig som att jag är med i någon film typ. En sån där film där allt är lite halv pinsamt ni vet?

Jaja, det är ju bara en känsla jag har, men den starkaste känslan jag har är att jag kommer sitta barnvakt och jag är verkligen helt okej med det för jag har verkligen världens finaste barn här och jag är så glad att allting börjar kännas bra igen, med allt! Min sjukdom, familjen, hemlängtan, mitt sociala liv här borta. Verkligen, just nu känns allting bra och jag hoppas att det inte innebär otur att jag säger det just nu! 

Jag för ett år sedan..


Hade tänkt ta fyra exakt likadana bilder fast i nutid. Det visade sig vara en omöjlig uppgift. Fan också, nu försvann ju det "roliga" med detta inlägg, eller ja, nu försvann min ide med detta inlägg. Jobbigt läge... jag får improvisera istället... 

Ehm, ja, såhär såg jag alltså ut för ett år sedan, jag var fan snyggare då... det går åt fel håll detta, inte bra inte bra. Nä men seriöst, ett år sedan, tänk om någon skulle ha kommit fram till mig då och sagt "Du kommer bo i London om ett år" Jag hade skrattat byxorna av mig och svarat "Är du dum i huvudet eller??" (okej, jag hade inte varit så otrevlig) För seriöst, för ett år sedan kunde jag inte ens i mina vildaste fantasier tro att jag skulle bo i London ett år senare. Livet är ju för konstigt. 

Något annat som är konstigt är min mage, jag har just ätit mat och jag vill äta mer (seriöst detta måste få ett slut!!) Jag skulle kunna vara sträng och skita fullständigt i vad min mage vill, men jag är verkligen förbannat sugen på glass har inte ätit det på jätte länge (lögn lögn lögn lögn lögn) och jag skulle verkligen vilja ha en ben and jerrys just nu, Sooooo bad! Nä seriöst, det kändes jobbigt att gå och köpa en. Men samtidigt... Det som lever får se! 

Godmorgon igen!

Nu har jag vaknat upp igen efter att ha sovit i lite mer än en timme, men det är ju faktiskt inte så konstigt egentligen med tanke på att jag faktiskt inte fick så mycket sömn, även fast jag gick hem tidigt. Så det har jag gjort så nu känns det bra igen, men jag är trött ändå men det är jag nästan alltid när jag just har vaknat och det är jag nog inte ensam om. 

För att lösa detta problem ska jag gå ut och köpa lite saker som Lucy bad mig köpa, man brukar ju kunna bli piggare av luft. Sen vill jag köpa skor också men jag tror att jag ska vänta lite så att jag är säker på att mina pengar kommer räcka för det verkar som att jag har en rätt fullbokad helg framför mig....uh oh,... vi får hoppas att jag har fel men just nu verkar det som det. Blev nämligen in bjuden till min grannes 18års fest (eller om det bara var en fest) av hans mamma. Jag visste inte ens att jag hade en 18årig granne men det är ju jätte bra! Vi måste bli kompisar för då kan han följa mig hem på kvällen så slipper jag känna mig ensam och rädd! Bra va? Hoppas jag kommer ha tid för det även fast det kommer vara fett hemskt att behöva fara dit ensam isåfall, aja det får jag ta senare om det blir så för nu ska jag ut, och här är två bilder från igår som jag hittade på facebook! 

Bild 1: Jag och en finsk tjej under middagen (jag behöver jobba på min hållning!) Bild 2: Jag och ett par andra tjejer på dansgolvet! 

Inte riktigt lika duktig längre..

En dålig sak med mig är hur snabbt jag blir uttråkad (ibland/ofta) i detta fall uttråkad på att träna... men några svettdroppar har det ändå hunnit rinna och det lilla är ju bättre än ingenting, får bara hoppas att jag blir bättre på att orka fortsätta längre än...50 minuter? Har ingen aning hur länge jag har hållit på, men som sagt, bättre än ingenting!

Ska förresten passa på att visa hur min mage ser ut för tillfället. Som en tavla! Två hjärtan, En igelkott (eller nåt) en flicka (som ska föreställa mig) och sen står det "Rebecka". Konstnärer till detta är självklart Martha och Kit. Fick en liten chock igår morse (?) när jag skulle klä på mig för jag hade glömt att de hade ritat, haha!

Duktigt värre!


Vaken och påklädd och om ni inte ser det så är det inga vanliga kläder som pryder min kropp, nej utan det är träningskläder som gäller. Ojoj! För i och med att skolan och rutinerna börjar nu så tänkte jag ju som sagt få in lite egna rutiner och en av dem kommer vara att träna och jag tror att det kommer bli bäst att jag gör det direkt efter att jag har lämnat dem på skolan då jag ändå är ute och går liksom, så jag ska testa det idag och se om det är en bra taktik, annars får jag komma på en ny. Godmorgon!

Bra kväll!


Jag har haft en förbannat bra (men förbannat kort...) kväll! Ville verkligen inte fara hem men som den duktiga, ansvarsfulla och skötsamma flicka jag är tog jag tag i mig själv och for därifrån fast än jag inte ville. Inte illa! 

Något annat som inte är illa är att jag, under detta kväll sammanlagt har ätit en halv trerättersmiddag (som ni kan se) samt två glas vin (eller ja, halva glas vin egentligen) och två drinkar. För detta har jag betalat.... NOLL JÄVLA KRONOR!!!!!!!!!!!!!!! de pengar jag gjort av med under kvällen är pengarna som bussen kostade. Förstår ni så jävla värt!! Sen träffade jag lite svenskar också och det är ju kul! Har ju för tusan ingen att prata svenska med här så det kändes bra. Äh, nu ska jag sova så jag faktiskt orkar upp imorgon annars är det illa......Godnatt!


P.S Mamma! Ikväll har jag ätit både avokado och svamp och vet du vad? Jag tyckte om det!?!! Godnatt!

I'm out!


Nu far jag ut och träffar den delen av tjejerna som kunde ikväll för en snabb ute kväll. Lilllördag ju! Nä men tidig hemgång blir det som sagt, antar att vi hörs då. Ha en fortsatt trevlig onsdags kväll Pusss!

Somnade...

Hade tänkt hinna träna eller något annat duktigt när Joe for men vad gör jag? Jo jag somnar... duktigt. Jaja, jag är vaken nu iallafall och ska fara och hämta Martha och Kit om ca 5 minuter. Funderar på att ta med lite fika så att de får leka i parken när det är så fint väder? Kan det vara något tror ni? Jag tror det, man måste ju ta vara på det för snart kommer det ju vara för kallt för sådant. Burr... 

Sen ikväll är vi iallafall inbjudna till a "Massive Party" på klubben där vi var sist. Så dit ska jag ikväll, vet dock inte hur länge jag kommer stanna med tanke på hur trött jag är och att jag faktiskt jobbar imorgon, men det känns kul ändå. Vi har ju som blivit en liten grupp nu och det känns ju hur kul som helst! Men nog om detta för nu måste jag fara! 


Ännu en dag med shorts!


Tröttare än aldrig förr så far jag och Joe en sväng till cpgatan för att köpa skolgrejer, sen har vi en kladdkaka som väntar på oss när vi kommer hem! Mums! Åh detta är en bra dag! Godmorgon!

Sömning..

Har helt otroligt ont i halsen! Jag vet att jag sa att jag håller på att bli frisk och det håller jag men halsen alltså... den är inte trevlig på kvällen kan jag lova! Förbannat vad ont det gör alltså. Helt plötsligt förstår jag hur killen i reklamen kände, ni vet den när de äter pasta men för honom känns det som att han äter typ skruvar? Iallafall till dig (killen) , jag lider med dig!



inte rätt reklam visserligen, men jag förstår strepsil mannens känsla också och eftersom att jag har behandlat min hals med strepsils jag med så har vi ju faktiskt två saker gemensamt! Jag har visserligen inte skrämt en tiger men jag funderar på att försöka skrämma lejonet som tydligen har rymt från ett zoo och vandrar fritt i London. (Iallafall om man ska tro Kit, jag vet att det delvis är sant men hurvida det fortfarande vandrar fritt vet jag inte)

Harry Potter and the Chamber of Secrets


Nu ska min engelska förbättras! Det känns faktiskt bra, jag känner ju att hösten börjar komma (även fast vi har haft 24 grader och sol två dagar i rad, hehe) Det känns som i luften på något sätt. Sen känns det i mig också, jag blir såååååååååååååååååååååååååå tråkig när hösten kommer. Verkligen! Inte okej. Det måste jag göra något åt! Jag kan ju alltid hoppas på att jag känns tråkigare än vad jag egentligen är pga att jag är sjuk (men håller på att bli frisk!)

Iallafall, det jag ville komma fram till var att nu när det blir höst och jag kommer att ha dagarna för mig själv så kan det ju vara bra att ha något att göra, och läsa är ju bra på flera olika sätt. Jag kommer kanske bli en riktig bok älskare efter mitt år i London, vem vet. Nä men allvar, jag måste lägga upp någon slags plan, eller typ "mål" för mig själv under hösten så jag har något att göra annars kommer jag bara äta och det är ju gott men ja.. det blir ju kanske inte så bra om det är allting jag kommer göra dagarna ut och in. Måste fundera ut något... 

Lockat hår!


Idag lockade jag Marthas hår (Joe och Kits också men det gick som väntat inte riktigt lika bra. Haha!) och hon blev så fin att jag nästan blev tårögd! (okej, jag skojar, men hon blev jätte fin!) Sen lämnade vi henne och Kit hos en kompis i några timmar sedan hämtade jag och Joe upp dem och nu har vi just ätit klart våran lunch och våra milkshakes. Mums! Snart ska det målas lite naglar på henne också. De börjar ju skolan imorgon och då måste man ju vara fin!

Ready to work!


Uppe med tuppen! Men det är bara att vänja sig, som sagt nu börjar det på riktigt och då måste jag vara vaken nu. Visserligen så var det inte jätte noga idag för barnen börjar inte skolan förrän imorgon men Lucy börjar jobba påriktigt idag och jag kände att det är lika bra att jag vänjer mig vid min nya morgon tid. Så jag tänker att jag passar på att gå ner och äta fukost nu så har jag det gjort. Hörs senare och godmorgon på er!

Paralympics!

Jag har just kommit hem från kanske en av de mest fantastiska kvällarna i mitt liv! Det var verkligen helt otroligt! Atmosfären! Stämningen! Allt! Jag hade gådhud lite hela tiden. Det var så himla stort, området, arenan, allt! Det bästa av allt var när Storbritannien vann guld som dessutom blev nytt världsrekord och hela arenan exploderade! Sedan när medaljen skulle delas ut och alla sjöng med... ja, alltså jag kan inte beskriva känslan. Helt otroligt! Jag tror jag ska gifta mig med en atlet så jag får uppleva känslan lite oftare... hehe. Nä men seriöst, Wow! 
 
Kan inte tacka Lucy och Simon nog mycket för att jag fick följa med på detta. Verkligen en kväll jag inte glömmer i första taget. Och ni, mina vänner, får nöja er med lite mer eller mindre bra bilder! 

Målade naglarna kvällen till ära. 6 svenska flaggor för att jag är svensk och hejar på sverige och storbritannien fick 4 för att jag bor i London och hejar på dem av den anledningen. Yeah. 
Wow!
"The Olympic fire!"
Hittade snabbt Sveriges flagga bland alla andra
Mycket mycket folk!

Första bilden på hela familjen! Även fast Kit hade lite svårt att förstå vars kameran var just denna gång... 

Sverige hoppar längdhopp!
England/Storbritannien vinner guld!!

KASS bild men de som hoppade höjd hopp med bara ett ben är bland det mest fantastiska jag sett i mitt liv!
Svensk igen som dessutom nästan har samma efternamn som mig! "Wallengren" Inte illa.... dock gick det inge vidare för henne.. 
Dålig bild, men jag behövde ju ett bevis på att jag faktiskt varit där!
När vi kom ut så var allt mörkt och arenan lyste i grönt! 

Nu är jag så trött så jag vet inte vars jag ska ta vägen, jag kommer prata med om detta imorgon tror jag för det finns så mycket att säga, sen får ni läsa om ni känner för det. Men mer om det imorgon nu ska jag sova för imorgon börjar jag jobba "på riktigt". Har ju bara jobbat halvtid innan eller vad man ska kalla det, nu börjar heltids jobbet. Lycka till mig själv! Jag har faktiskt sett framemot detta. Godnatt nu iallafall!

Dulwich Park



Från idag! Var tvungen att dricka äppel juice eftersom att det är en tradition när jag är sjuk! Nu laddar jag inför Paralympics ikväll och har målat mina naglar som Sveriges och Storbritanniens flaggor. Vet inte om det finns någon svensk att heja på visserligen, men jag hoppas det! Nu ska jag passa på att vila så att jag får bli frisk snart!


Lek i park!

Godmorgon! Jag mår fortfarande inget vidare men jag har ett jobb att sköta men eftersom att jag är sjuk så kommer jag få en rätt lugn dag lät det som, tack för det! Det börjar iallafall med lek i parken några timmar medan Lucy ser till att få lite jobb gjort. Det kommer nog gå bra, vi får bara se hur mycket jag själv orkar leka, men det viktigaste är ju att de har kul. Jag kan ju faktiskt bara kolla. Sen vet jag inte helt säkert vad som riktigt händer, den som lever får se. Nu ska vi börja röra på oss iallafall, hörs sen! 

Lite bilder från sist vi lekte i en park!





Godnatt!

Bilder är bra. Varför? För de bara är så! Att man liksom kan spara ett ögonblick och sedan kunna kolla på just det ögonblicket i resten av livet. Om man inte slänger bilden, vilket enligt mig nästan inte är tillåtet! Jag slänger nästan aldrig några bilder, nästan. Även solen har fläckar som man säger, men oftast så sparar jag alla bara för att det är kul att kolla på, det spelar ingen roll hur ful man än råkade bli på bilden, det är ju jätte roligt! 

Så bilder gör mig ofta på bra humör. Bilden ovanför är ett riktigt bra exempel på en bild som gör mig glad. För det första så skrattar jag (Albin också men det ser man inte lika tydligt) Sen gillar jag bilden för att den är oförberedd, om sånna bilder lyckas är de ju verkligen de bästa tycker jag! Jag hade ställt kameran på en sten men självutlösaren på i smyg (för Albin ville inte att jag skulle ta kort) så jag var tvungen att inte låtsas om att den fanns = att jag inte visste när bilden togs, och Albin visste ännu mindre. *Klick*. Sen fick jag en favorit bild och nu vet ni historian bakom den. Nu ska jag sova och hoppas att jag vaknar frisk imorgon, Godnatt!

Min okända tvilling....




HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Jag förstår inte ens att jag la ut denna bilden från första början men alltså så sjukt kul! Och sjukt ful. 
Men allvar, vad spelar det för roll? Man måste ju bjuda till lite någon gång då och då, jag hoppas bara
att ni tycker att det är lika roligt som jag tycker. Annars får ni väl säga ifrån eller bara kolla någon annanstans. 

Haha. 

Jobbig dag.. (varning för långt inlägg)

Eller ännu mer korrekt, jobbig vecka. Jag kan inte minnas när en vecka senast gått såhär sakta. Det känns som hur länge sedan som helst sen jag var i Sverige och ändå är det bara en vecka sedan jag for. En vecka, det känns som två, minst! Jag vet inte varför den har gått så sakta, kanske för att den har varit just jobbig. Jag har varit sjuk, trött, jobbat och längtat hem. Längtat hem, det är vad jag har gjort mest denna vecka även fast jag just var hemma.. 

Jag längtar i skrivande stund också, längtar och saknar. Det är som att mitt inre skriker för att det känns så tomt att inte vara hemma. Hemma. Min familj. Mina vänner. Albin. Allt. Jag trodde verkligen inte att jag skulle kunna sakna lilla skit Skellefteå så mycket som jag gör just nu. Det är känns så tomt i mig på något sätt. Det har aldrig känts såhär sen jag flyttade hit, inte på det här sättet. Jag har haft hemlängtan men inte såhär mycket. Jag brukar känna mig som hemma i London, veckorna brukar gå fort och jag hade alltid något att se framemot som var rätt nära till. 

Ni minns kanske min "ramsa" som jag nämnde några gånger då och då när jag hade lite hemlängtan? "Om en vecka är det.... och sen är det en vecka tills.... och när vi kommer hem är det en vecka tills jag ska hem!" Jag tror jag måste hitta mig en ny sådan ramsa, för den gjorde det enklare när det var jobbigt, jag skulle behöva en sån nu men det har jag inte. Jag längtar till en sak men den är imorgon, då vi ska och se parolympics och när det har varit är det "bara" en månad tills pappa och David kommer... funkar inte riktigt lika bra, jag behöver tänka veckor. 

Jag kände att jag var tvungen att skriva detta, för att få skriva av mig för just nu är det allt som snurrar runt i min skalle. Jag känner mig som så ensam. Igår var jag glad när vi var ute men så fort jag hade sagt hejdå och skulle vänta på bussen så kände jag hur det högg till i hjärtan och jag var verkligen tvungen att ta mig samman för att inte bryta ihop bland alla människor... Det slutade med att jag var tvungen att ringa min mamma för att få höra en bekant röst och under en liten stund kunna låtsas att jag var ute i Skellefteå och skulle ringa och be mamma hämta mig,bara det att nu fick jag be henne att istället prata med mig under min bussresa hem. Då kändes det lite bättre.
 
Ibland tänker jag att jag har gjort ett misstag som flyttade hit så snabbt. Jag hade trots allt bara just fyllt 18 och flyttade helt ensam till en stor stad i ett annat land. Jag börjar förstå alla de som säger "oh my god you're like a baby!" när jag säger att jag är 18. Oftast känner jag mig inte som det, men ibland känner jag att jag är verkligen egentligen för liten för det här, det här är för stort för mig att göra själv. Det skulle ha varit en annan sak om jag hade flyttat med en kompis och bodde med den, då hade jag inte varit ensam på samma sätt som jag är nu. 

Men tiden går fort ändå, det är trots allt ändå så att om tio dagar ganska exakt så har jag varit här i 3 månader, en fjärdedel av min tid och då behöver jag bara klara mig igenom 3 till sen får jag komma hem igen och då är det mindre än halva tiden kvar. Det känns konstigt att prata som att jag längtar tills det är över även fast jag gör det till en viss del, men det är ju inte så att jag kommer sitta och bara längta tills jag får komma hem utan jag kommer ju göra saker under tiden, ta vara på tiden. Annars kan jag ju lika bra flytta hem redan nu. Men det vill jag inte, för jag är inte klar här. Inte än... 

Några av alla jag saknar ♥!










Yesterday


Fem glada tjejer! Vi möttes vid Hyde Park corner. De flesta hade ju aldrig träffat varandra så det var jätte kul!
Sen var det kul att träffa Sarah igen!
Chris, Christina och Leonie
Cheers!
Inne på klubben. Där mötte upp några fler. 
Man ska inte dricka på tom mage, det har jag lärt mig och det visste klubben också så därför bjöd de oss på mat. Tre av oss fick ta del av själva middagen, de tre hungrigaste. Vi andra tre fick nöja oss med plockmaten som verkligen inte var fy skam!
Sen spenderades självklart största delen av tiden på dansgolvet! 

Så det var en jätte bra kväll men som jag nämde så blev jag lite för trött/sjuk och även uttråkad mot slutet. Det blev trångt på dansgolvet, jag blev trött i benen, och ja sånt där trist. Tur att jag inte var ensam om att känna så, så därför avslutade vi kvällen där, vi tänkte ta oss till en annan klubb först men det orkade vi inte. Haha! Kanske bäst så ändå för jag är inte friskare idag kan jag lova.... Men det var det värt!













 

Dum dummare dumast...

Min dator kommer dö! Det funkar inte att ladda den! Vad ska jag göra? Jag kan inte vara utan dator...








......och så har jag inte stoppat i rätt kontakt i väggen.....
 
 
 
Har nog aldrig kännt mig så dum förr.. men datorn funkar iallafall och det är ju det viktigaste! Något som däremot inte funkar är skype och jag håller på att få damp och jag vet inte vad jag ska ta mig till?? Kommer säkert visa sig att det är en lika enkel lösning nu med typ "har du testat klicka på logga in?" Nä men så dum är jag inte, men det funkar inte att logga in så om någon vet vad som kan vara problemet så får ni gärna ta tillfället i akt och hjälpa mig. 

Annars så ska jag ta och fixa mig någon frukost, inte för att jag är hungrig egentligen men jag behöver äta! Det är viktigt! Dock finns det inte mycket att välja på så det kan hända att jag kommer behöva gå och handla men alltså jag orkar inte det egentligen, fast samtidigt.... äh, något blir det! Godmorgon på er! 

Bilder från igår kommer sen!


Det värsta tänkbara håller på att hända..

Hinner inte skriva något om kvällen just nu för det verkar som att min dator inte längre går att ladda?? Så det är 10% batteri kvar och laddaren funkar inte? DET VÄRSTA SOM KAN HÄNDA!!! Seriöst vad fan ska jag ta mig till???? Jag får stänga av den, och hoppas att den vill laddas över natten ändå eller något och annars går till närmsta affär och köpa en ny laddnings sladd eller något. 
 
Kvällen iallafall var jätte bra men blev trött, sjuk och uttråkad mot slutet. Ah Batteriet dör! Hörs imorgon (om det går!!)

Running late..


Har bytt kläder säkert tusen gånger så nu kommer jag mest troligt att bli sen,,, fan alltså! Att det ska vara så svårt att bestämma vad man ska ha på sig....sjukt! Hoppas det duger iallafall, annars kommer jag inte in och då är det förbannat tråkigt... haha hoppas att det ödet inte inträffar och att detta blir en kul kväll! Hejs! 


Weight Watchers


Här min vänner (och ovänner) är min nya favorit dryck! Hur god som helst (särskilt smaken på bilden ovan) och dessutom så är den inte ens onyttig alls! Ungefär som att dricka vatten!! Okej, inte riktigt kanske men seriöst, riktigt bra dryck om man vill känna som att man dricker typ saft (för den är inte kolsyrad, - ännu bättre!) fast mycket nyttigare än så det är liksom bara 7 kalorier i hela flaskan. Nu är inte jag någon expert på sånt, men så mycket vet jag att det inte alls är så mycket. God dricka iallafall!

Nu ska jag ut igen, kom bara hem för att byta kläder för jag svettades... mitt största problem när jag är sjuk, att min kroppstemperatur får för sig att åka bergodalbana från varmt till kallt hela tiden. Jobbigt... 

Drömmer...

Nu när vädret är kallt i London så börjar jag känna att jag vill ha värme, så jag sitter och drömmer mig bort lite. Sen gör det att jag blir lite gladare trots att jag är sjuk. Men min framtida värme resa får vänta för än kan jag inte fara, av flera anledningar: 
 
1. Jag jobbar här 
2. Jag har inte råd (måste spara pengar!)
3. Jag har inte råd
4. Jag har inte råd
 
Men andra ord så måste jag börja spara pengar, det behöver jag med eller utan utlandsresa. För ska jag besöka Sverige över jul måste jag ju spara pengar till den utlandsresan (haha..) sen måste jag betala mina föräldrar för min senaste utlandsresa till Sverige (haha okej jag ska sluta säga det, men det är så roligt...utomlandsresa till Sverige...haha. Fast det stämmer ju) Men idag har jag faktiskt börjat och lagt undan 40 pund i ett sparar kuvert och jag ska försöka fortsätta med det, helst mer, men sparar jag 40 pund i veckan så har jag ju 160 i månaden och det är ju rätt okej iallafall. Önskar bara att det kunde gå lite snabbare... tur att det är höst och jag kommer snart förvandlas till en människa som bara vill sova och se på film på kvällarna så förhoppningsvis kommer jag inte vilja göra av men pengar lika mycket! 
 
Nog snackat om mina pengar nu, nu ska jag ut och (ironiskt nog) bränna lite pengar på att fylla på mobilen och lite sånna saker. Hörs när jag kommer tillbaka!

Ögoninflammation..?


Suck... vaknade nyss av att jag knappt kunde andas men inte nog med det för när jag skulle vakna så märkte jag även att jag knappt kunde öppna ögonen... så jag vet inte, har jag ögoninflammation då med eller? Ingen aning men det ska inte stoppa mig från att leva. Vila kan jag göra när jag är pensionär! Nu är jag ung, men nog är det irriterande allt. Ska se om jag kan lyckas somna om iallafall annars så får jag väl äta frukost nu och se till att få så mycket gjort som möjligt och sedan kanske jag kan lyckas ta en powernap eller något. Får se. Godmorgon iallafall!

Hemma igen!

Hemma tidigt, precis som jag sa. Duktig flicka som håller vad hon lovar! Haha. Det var iallafall ett riktigt bra val att fara ut måste jag säga även fast jag började känna mig lite tveksam när jag satte mig på bussen, men verkligen, jag må vara sjuk fortfarande men det var så värt det!
 
Blev så sjukt glad när hon sa hur glad och tacksam hon var att jag hade umgåtts med henne och så. Tänk vad glad man kan bli av att göra en annan människa glad! Jätte trevlig var hon iallafall, och 19 år dessutom så det var ju nära min ålder och det  är alltid lika kul! Vi tog oss en promenad längs floden och pratade då det visade sig vara vad vi båda var i behov av, skönt med människor som är enkla att prata med, det liksom bara flyter på. Skönt också att prata med en människa som inte känner mig eller vars jag kommer ifrån så man kan ju som prata om det mesta utan att oroa sig! Så det var en riktigt bra kväll! Nu ska jag vara social med Albin!
RSS 2.0