Sista november!!

(kom just på att det är sista november och imorgon är det första december, hehe)
 
Iallafall, nu ska jag börja bege mig ut. Det ser ut som att jag ska på ett möte eller något, men det blir nog bra ändå. Jag ville inte frysa så därför fick kavajen åka på. Det ska nog lyckas bli en bra kväll ändå, förutsättningarna är bra iallafall. Vi sparar inte det bästa till sist nämligen, utan vi ska äta!!! Jag är så hungrig att jag tror jag dör! Jag har bara ätit en omelett liknande sak idag så min mage verkligen skriker utav hunger! 

Aja, ha en bra fredagkväll!! 

Vet inte vad jag ska ha på mig !)!)"=="?#"!?#?)"¤?)"?¤!=#%!?

Godkväll! Jag har mer eller mindre damp just nu. Att inte veta vad man ska ha på sig för kläder är fasen jobbigt alltså!!! För om jag bara nöjer mig med något som jag egentligen inte är säker på att jag vill ha så brukar det ofta resultera i en dålig kväll. Samma sak om jag känner mig ful. Fast det hänger ju iof ihop... Hur som, jag vet inte vad jag ska ha på mig och det är FETT irriterande!!!! AAAAAAAH.... och alla affärer har ju stängt så jag kan ju inte springa och köpa något. Annars hade det seriöst varit ett alternativ...

Aja, jag får (måste) lösa detta på något sätt, sen hoppas jag att det vill bli en bra kväll oavsett hur bra eller dåligt jag lyckas!

14:10

Det är en sak som är jobbigt med att andra människor tar bilder, det är att jag inte kan kolla/bestämma om bilden är ok eller inte, och eftersom att jag har vissa svårigheter med det här att bli bra på bild så är detta en jobbig sak. Sen brukar jag ändå inte bry mig allt för mycket, jag menar vem fan bryr sig om jag råkade ha lite slickat hår eller kollade åt fel håll eller såg sur ut? Klart att det är roligare om man ser bra ut, men jag är ju bara en människa som alla andra och ibland lyckas man inte helt enkelt. 

Vet inte riktigt vad jag vill komma fram till egentligen. Jag tycker om bilder iallafall, man bevarar ju som en ögonblick som man sedan kan kolla tillbaka på och minnas just den stunden. Det är ganska coolt egentligen, och en jävligt bra sak! Annars skulle jag nog inte komma ihåg mycket av mitt liv... 

F R E D A G

Godmorgon!! I natt har jag sovit riktigt bra om än mina ben har krampat lite då och då, förstår inte riktigt varför men de kanske bara var lite slut efter allt dansande? Hur som, det var typ det skönaste jag varit med om att inte behöva gå upp imorse! Dock kändes det lite fel eftersom att det är ju ändå mitt jobb, fast jag hade ju fått ledigt så. Detta är ännu en sak som jag misstänker blir lite konstigare när man bor där man jobbar för hade jag bott någon annanstans så hade jag ju stannat hemma och sovit och inte ens hört hur mitt arbete pågick (eller vad man ska säga) Nu låg jag ju i rummet bredvid, vaknade dessutom lite så jag hörde mer eller mindre allt tills att de farit, och då hör jag ju hur allting pågår och då känner jag mig som lat och dum som inte hjälper till. 

Ja ja, ledighet är ledighet och har de sagt det så är det ju bara att tacka och lyda! Fredag är det iallafall, redan?! Känns inte så, antingen känns det som att det är onsdag eller lördag. Onsdag för att veckan har gått så fort och lördag för att jag var ute igår. Det var förövrigt en bra kväll (som vanligt) som inte blev riktigt lika lugn och tidig som jag tänkt, hehe, och vill ni veta en sak förresten? Jag tappade min biljett till garderoben igen............................. illa illa. Denna gång kom jag dock ihåg numret så det gick bra att få min väska, men ändå. Illa. 

Födelsedagsfirande!

Idag är det Julianes födelsedag och därför ska vi fira henne ikväll. Det ska vi visserligen även imorgon, och på lördag för den som orkar. Därför tänkte jag först inte fara ikväll men eftersom att hon så gärna ville att jag skulle komma så  är det självklart att jag ställer upp. När jag dessutom fick veta att jag inte behöver gå med barnen till skolan imorgon så blev det ju ännu bättre! Hehe. Dock blir det endå en rätt lugn och tidig kväll för jag behöver min sömn! Ska springa till bussen nu iallafall, trevligt torsdag kväll! (hehe höll på att skriva trosdag kväll)

Brunch dags!

Nu ska jag springa till bussen för att sedan möta upp Clara för brunch. Är så glad att jag får fara ut och göra något! Haha, Hoppas bara att städerskan kommer idag, blir alltid lite nervös när hon inte har kommit och klockan har passerat 10... annars får jag skynda mig till tusen när jag kommer tillbaka! Kram på er! 

Rolig överraskning!

När jag skulle föra över mina bilder från mobilen till datorn så märkte jag att jag på någon underligt vis förde över Sofies bilder också?! Hur konstigt som helst och jag förstår verkligen inte hur det kunnat gå till...jätte konstigt. Nåja, jag fick en kul överraskning iallafall och fick två nya bilder på mig och världens bästa vän!♥

29 November

Tänk, i övermorgon är det den första december! Det betyder att jag får bse Pelle Svanslös varje morgon! Åh jad älskar Pelle Svanslös. Jag brukar kolla på det varje år även fast det är någon anna julkalender på TV, det kan alltså betyda att jag ser två samtidigt. Det gjorde jag förra året, men det gör ingenting för det är bara mysigt. 

Så jag kommer nog behöva börja gå upp en kvart tidigare tror jag, eller jag kan ju faktiskt se efter att jag lämnat barnen på skolan.. det är ju inte så långa avsnitt, fast det är ju mysigast på morgonen.. äh, vi får se hur jag löser det. Nu måste jag jobba, har en rätt stressig dag framför mig är jag rädd.... Godmorgon! 

Jobbigt läge..

Idag när jag gick med barnen till skolan så sattes jag i en liten jobbig sits då vi gick förbi en helt vanlig bil (trodde jag) då Kit plötsligt säger "What does that say?". Jag går tillbaka för att se vad det står och ser att någon skrivit "FUCK ME HARD!" + ritat en penis bredvid på den smutsiga bilen. 

Jag får hjärnsläpp, "vad fan ska jag säga nu??" Jag tittar på Kit som står och kollar på mig och frågar igen "what does it say?" jag tittar tillbaka på bilen och funderar på om han vet vad "fuck" betyder eller om jag kommer behöva förklara det också? Jag minns ju hur många frågor han hade om droger när Lucy var tvungen att berätta om droger då vi åkt förbi en bil som blivit stoppad.

Jag bestämde iallafall att det var säkrast/enklast att säga att jag inte visste vad det stod. Haha, förmodligen världens sämsta lögn men jag kände inte riktigt för att prata om blommor och bin denna morgon. 

P.S Bör tilläggas att Martha sen sprang upp till mig och fnissandes viskade "I know what it says, do you know what fuck is?" På det svarade jag bara att ja det gjorde jag, sedan bytte jag ämne. Jobbigt läge.. 
 

Banken - Check!

Åh vilken härlig känsla! Nu har jag alltså varit på banken och lagt in pengar på mitt bankkonto. Jag har även ringt till hjälpnumret och fixat min internet bank så nu kan jag logga in där igen och hålla koll, Så skönt när allt är gjort! 

Dock var det aningens irriterande för när jag hade pallrat mig ner till banken och ska öppna dörren så ser jag att det står att de inte öppnar förrän 10 på just onsdagar...inte det roligaste, men jag tog mig istället en liten sväng runt cp gatan och köpte två julklappar. Vet dock inte riktigt vem som ska få dem, men det var mer en sån där present som kan funka till vem som helst och vissa är ju svåra att komma på presenter till och då är detta en sån sak som skulle funka bra. Anledningen att jag köpte dem nu var att det bara fanns två kvar så det kändes säkrast att ha dem  för säkerhetsskull ifall jag inte kommer på något till någon. Haha. Jag köpte även en tomteluva och dekorationer till julklapparna. Alltså jul jul jul, det är allt som finns i min skalle. Nä förresten, det finns en sak till - glass! Jag köpte även en Ben&Jerrys för jag råkade gå förbi den och så kostade den bara 2.25 pund och då kunde jag ju bara inte låta bli! 

28 December

Godmorgon! Inatt har jag drömt att jag fick umgås med Jesper och skulle träffa honom i helgen, så jag vaknade glad. Sen blev jag ledsen när jag insåg att det var onsdag och jag var tvungen att vänta 3 dagar. Sen blev jag ännu mer ledsen när jag insåg att det bara var en dröm och att jag fortfarande var i London och kommer behöva vänta xx dagar istället... känns förjävligt...  

Annars så sitter jag nu och väntar på att banken ska öppna. De öppnar klockan nio och eftersom att det tar mig ca 5 minuter att gå dit så orkar jag inte riktigt gå ännu, fast jag har tänkt att jag ska gå innan nio så att jag kommer dit nästan exakt när de öppnar så att jag slipper köer! Smart va? 

Godnatt!

Klockan är bara kvart över 10. Jag är dessutom trött. Detta betyder att så fort jag skrivit klart detta kommer jag att slå av datorn och inta sovläge. Jag kommer sova innan klockan elva och vakna pigg imorgon, åtminstonde piggare än jag brukar! Åh vad duktig jag känner mig just nu alltså! Godnatt!
 
 

Det första duktiga jag gör idag!

Hade planerat att sova så fort jag slutade jobba, men efter min lilla powernap känner jag mig inte så trött. Jag känner mig mer fet och därför känner jag att jag hellre springa och spenderar lite tid på gymmet eftersom att jag inte varit där idag. Herregud, jag känner mig nästan sjuk som tänker så mycket på att jag vill träna, kan inte minnas senast jag kände såhär! Men alltså mina 5 (snart 6!!) månader i London har verkligen satt sina spår... Det är sjukt var mycket mer onyttigt de äter alltså. Jag är inte det enda som drabbats av detta heller. Jag tror att jag sagt det, men jag pratade om detta med både Clara och Rebecka och de båda känner samma sak. Jag tror helt enkelt att Sverige ligger lite före många länder på det det här med att äta nyttigt för ingen jag pratat med från Tyskland har reagerat på samma sätt som jag, det är bara svenskar som har gjort det. Intressant. 

Det blir inte alltid som man tänkt!

I samma stund som jag publicerade förra inlägget kom jag på att det kan vara en bra idé att kolla öppettider och så, och tur att jag gjorde det för det visade sig att de stängde mycket tidigare än jag trodde så jag skulle inte ha hunnit (brukar nämligen vara jätte lång kö och sånt) så jag bestämde att jag fara direkt jag lämnat barnen på skolan imorgon istället. Lika bra det för jag var jätte trött så nu har jag hunnit sova ett tag också. Skönt, annars hade jag nog inte varit så kul för barnen är jag rädd. 

Så det blev inte riktigt som jag hade tänkt, men det funkar ändå. Nu ska jag börja liva upp mig själv så jag orkar fara och hämta barnen! 
Så mycket kärlek!!!♥♥♥

Slut pepparkaksdeg..

Nu har jag just ätit upp all pepparkaksdeg.... det är inte roligt. Sen känner mig själv som en degklump, det är inte heller kul. Jag vill fara och träna, men det kan jag inte för jag måste på banken och sen kommer det inte finnas mer tid är jag rädd, möjligen ikväll men då är det mörkt och då måste jag gå långt ensam i mörkret, det är inte kul heller. 

Det är mycket som inte är kul, men det gör inte så mycket faktiskt, för det är mycket som är kul också. Det är kul att jag åker hem om bara xx dagar! Att det är första december på lördag och första advent på söndag. Att jag ska till Birmingham antingen nu till helgen eller näst nästa helg. Att jag ska se lucia om ca 2 veckor och ja, det finnas massa som är bra också, och det är ju tur! 

Men nu måste jag dra mig mot banken men det känns otroooooligt jobbigt ska jag tala om....men så går det när man har skjutit upp saker för länge... När ska jag lära mig?? 
 
 

27 november

Godmorgon! Idag var jag tröttare än någonsin men jag ska inte sova under dagen har jag bestämt för då är det mer troligt att jag kommer kunna somna i tid ikväll. 

Utöver det så har jag en sak som jag verkligen måste göra idag, jag måste gå till banken!!! Jag är så irriterad att jag har skjutit upp det såhär länge... en hel jävla månad! Så nu har jag inte längre något val utan jag måste verkligen, men innan det måste jag hinna stryka kläder så det är bara att sätta fart! Ska ta med mig datorn ner så jag kan se gossip under tiden, ska nog börja göra det varje gång för annars glömmer jag alltid bort att se. Jag är inte så duktigt på det där med att se på serier.. 



Aaaah, det tog mig typ hundra år att hitta en bild som inte var för stor.... otroligt irriterade! 

Min kväll:

Min kväll har till större delen bestått av att prata med Sofie och alltså Oj så underbart det var!! Kan inte säga mycket mer än så. Det är helt sjukt vad jag saknar henne, och det är ju verkligen inte konstigt för när man tänker efter så har vi knappt sett varandra på ca ett och ett halvt år. Det är ju faktiskt sjukt!


När samtalet sedan bröts och inte gick att återkoppla pratade jag istället med Albin och fick kika lite på lite julklappar varav några är mina, hehe. Spännande spännande....



Nu har klockan återigen blivit senare än jag planerade så jag ska så snabbt som möjligt inta sovposition och sedan sova och om jag inte vill riskera att dö av trötthet senare i veckan måste jag verkligen börja skärpa mig på detta!! Godnatt♥

Fick en present idag...

Fick detta ljus + ljusstake (säger man så när det bara är för ett värmeljus?) av Kit idag. Han hade köpt det till mig igår när de var på en julmarknad igår. Så himla gullig alltså! Men det är ju inte egentligen en nyhet. Blev jätte glad iallafall, nu är mitt rum lite mer juligt/mysigt. 

Påtal om jul (herregud, jag måste skärpa mig, jag pratar ju bara om jul) så var jag tvungen att köpa lite glass ikväll för att äta med pepparkaksdegen för det är verkligen sååå gott!! Det var vad jag ville säga, då vet ni det. 

Jag dör!!!!

Calm down


HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH

Vet inte riktigt varför men detta var bland det roligaste jag sett på länge och nu kan jag inte sluta skratta. Haha!

Från i lördags!

Mmm... marabou

Kom på att jag faktiskt köpte en till sak igår på marknaden, vi köpte en marabou och delade på vilket var typ det godaste på länge! Sen var det lite kul när vi stod i kö för att köpa mat (detta var senare på dagen så vi var inte kvar på marknaden) och så säger Rebecka "sen har vi ju våran marabou också", då hör vi hur en dam bredvid oss säger "åh marabou, det lät gott. Det var väldigt länge sedan jag åt det" sen pratade vi lite med henne, det visade sig att hon var svensk men bodde i Schweiz och var på besök i London över helgen. Kul! Det är så himla underbart att människor bara kan börja prata med en sådär, det händer ju liksom aldrig hemma och det är synd för det är ju så himla trevligt!

Ny vecka!

Måndag och ny vecka. En vecka närmare tills jag åker hem, känns bara sjukt. Men kul! Jag är iallafall glad att allting har tagit en vändning åt rätt håll, ni vet då jag för några veckor sedan pratade om att stanna hemma efter att jag åkt hem till jul? Jag är glad att det känns bättre än det gjorde då så att jag kan få stanna här. 

Har även funderat väldigt mycket fram och tillbaka på hur jag ska göra med gymmet nu i december men imorse fick jag svaret då jag såg att barnen får jullov den 14de (tror jag?) och det betyder att jag kommer ha ännu mindre tid att använda gymmet då jag kommer behöva ta hand om dem heldagar från att de får jullov antar jag. Så jag tror att det nog ändå blir bäst att fortsätta ha gymkortet avstängt och istället hellre kanske betala för att gå två dagar i veckan eller något sånt. Känns iallafall jobbigt att gå igenom eld och vatten och betala en halv förmögenhet för att kunna få gå på gymmet i 8 - 10 dagar. Har ju dessutom en liten resa till Birmingham planerad antingen nu i helgen eller om tre veckor. Sen åker jag till Sverige. Aaaah!! 
Snart är det min tur! 

Dags att sova!

Det börjar vara dags för mig att sova. Fick inte så mycket sömn som jag hade planerat i helgen, har verkligen haft ganska mycket för mig så att sova har inte prioriterats. Istället har jag haft två riktigt kul roliga (blev upplyst om att man visst säger roliga utekvällar i sverige och inte kul. Haha!) utekvällar (va fan säger man?) på två nya klubbar som båda innehöll en massa dansade och trevliga människor. Mindre kul var dock att jag i lördags tappade min biljett till garderoben och behövde vänta ensam från halv 3 till halv 4 på att få min jacka. Detta känns bekant, har det hänt förr? Svar: ja. Jag måste skärpa mig! 

Jag har också spenderat lite tid på att gå runt på stan, marknader (som ni redan vet) lagat mat, och justja jag glömde berätta att vi dessutom (äntligen) började kvällen med förfest. Har saknat det så himla mycket alltså! Haha. Det resulterade i sånger från våra olika länder, däribland nationalsånger, Linda gjorde ett strålande framträdande på tunnelbanan in till stan, Haha! 

Sen har jag som sagt också spenderat tid med Rebecka som varit i London i helgen och idag hade ledig tid, när jag lämnat henne och satt mig på bussen hem fick jag ett sms om "kaffe dejt". Trots min trötthet efter bara ett få par timmars sömn kunde jag inte tacka nej utan spenderade istället ett par timmar på Starbucks med Matt vilket var trevligt och som dessutom resulterade i skjuts hem i fin bil. Det här med att åka bil är kul, händer nämligen inte så ofta för mig i London så när det händer är det speciellt! 

Väl hemma så har jag pratat med mamma på skype, ätit pepparkaksdeg, tänt ljus och lyssnat på julmusik. 

Pjuh, där har ni mer eller mindre hela min helg, aningens långt blev det. Ursäkta för det, men jag ska avrunda nu och sova, imorgon är det en ny vecka och sen är det december!! My god!! Godnatt! 
Glögg och pepparkaka♥
 

Svensk julmarknad

Här var vi alltså. Det är svårt att förklara känslan, att liksom gå igenom en dörr och helt plötsligt känns det som att man är i Sverige, det enda som tydde på att vi fortfarande var i England var vissa engelsktalande människor och pengarna. Alltså att de sålde pepparkaksdeg för 3 pund istället för 30 kronor. Så det var en helt underbar upplevelse kan jag lova, och det var sista dagen de hade marknaden dessutom så vi hade riktigt tur!

Dagens shopping:

Pepparkaksdeg och knäckformar. Hehe. Sen lite glögg också. Vi var på en svensk julmarknad idag på svenska kyrkan och det var så mysigt, nästan så jag trodde att jag var i himelen. Ville nästan gråta när jag såg allt svenskt som de sålde. Allting var ju svenskt, de hade liksom falukorv!!! Ska visa bilder snart så får ni också se! 

Överskattade tiden...

Jag är sen (som vanligt) men det här gången skyller jag det på att jag inte fick något sms besked om när vi skulle mötas, och det har jag fortfarande inte riktigt fått, Inte från de personerna som jag väntar på besked från, Okej, jag ska inte göra detta mer komplicerat än det redan är för jag måste skynda mig. Skynda skynda skynda. Hörs senare någon gång, kanske imorgon, eller senare idag. Jag vet inte riktigt, får se hur allting blir! 

24 November

Om en månad är det julafton!!!!!!!!!!! Woho!!!!! Jag har nog aldrig varit såhär taggad, undrar om det kan ha något att göra med att jag är så långt borta och på julen får jag komma hem igen? Vem vet, vem vet.

I skrivande stund har jag iallafall ett stort problem som innebär svåra val. Det är nämligen så att jag inte fick riktigt så mycket sömn som jag hade hoppats på så jag är trött men jag vill jätte gärna hinna träna. Problemet blir att jag ska vara vid Hyde Park corner runt 2 någon gång, det betyder att jag bara har tid för en av sakerna. Så antingen sova eller träna? Hmm.... svåra val det här.. Jobbigt liv. Jobbigt och tråkigt, ursäkta för det. Att jag bara skriver om tråkiga saker menar jag, jag ska försöka skärpa mig och hitta på lite roligare saker att göra och lite mer varierande så att det blir lite roligare att läsa. 

Hemma. Trött. Godnatt.

Har inget att säga, ville bara berätta för mamma eller någon att jag har kommit hem ordentligt och sitter säker, hel  och hållen i min säng och ska snart sova. Skönt att ha det sagt, nu slipper mamma oroa sig och kan sova lugnt (även fast hon med största sannorlikhet redan sover) Hoppas ni har haft en bra kväll iallafall för det har jag, bättre än förväntat och sånt är ju alltid kul! Nog nu, jag ska sova, Godnatt!

Ha en bra kväll!


Jag har en riktigt ful dag och det är jätte jobbigt.. men jag hoppas att det kan bli en bra kväll ändå! Ska börja bege mig nu. Ha en bra kväll!! 

Det var blåsigt igår...



Igår var det riktigt jävla blåsigt!!! (om jag får utrycka mig så) Idag var trädet fulla med plastpåsar. Så om någon (av någon konstig anledning?) inte skulle tro på mig så har ni beviset här. 

Idag har det dock varit soligt och allmänt skönt ute. Väldigt uppskattat efter en vecka med regn och blåst! (väder bloggen är tillbaka, hehe) Nu ska jag hämta barnen! 

Det här duger inte!

Har sovit i en timme (varför är det lättare att sova på dagen för????) och sedan bara suttit och gjort ingenting. Detta duger sannerligen inte, jag måste verkligen ta tag i detta. Nästa vecka blir det nya tag banne mig, nya sovtider och mer saker att göra på dagen. Just nu gör jag ju fasen ingenting på dagarna?? Tråkigt liv tråkigt liv. 

Ska iallafall springa ner och stryka klart lite tvätt (kom just på att jag glömt det) sen vill jag äta lunch, men jag har för mig att någon har sagt att det är bättre att äta efter att man har tränat istället för före och eftersom jag har tänkt fara och träna direkt jag är klar med tvätten så är det med andra ord inte så bra att äta nu. Men jag är hungrig... vilken jobbig situation jag befinner mig i alltså, stackars stackars mig...

23 November

Det här är jag för ett år sedan. Jag har läst lite gamla blogg inlägg och på så sätt blivit påmind om hur mitt liv var för ett år sedan. Det är helt, och då menar jag verkligen helt sjukt hur mycket som har förändrats och hänt! Det enda som är som exakt för ett år sedan är att jag har samma mamma, pappa, bröder och att jag fortfarande heter Rebecka. Okej, inte bara, men seriöst, det är så sjukt mycket som är annorlunda. Inte så konstigt, det skulle ju inte kunna vara detsamma efter att jag flyttat, men det är ändå konstigt och jag blir ändå alltid lika chockad varje gång jag inser det. Det är som läskigt på något vis. För ett år sedan hade jag liksom ingen aning, jag hade inte ens börjat tänka tanken, på att jag skulle flytta utomlands!

Jag har sagt det förr, skulle någon ha kommit fram till mig för ett år sedan och sagt "om ett år kommer du att bo i London" så hade jag inte trott den personen ett dugg utan trott att den var helt virrig. Men se så det blev. 

Fem i elva

Det där med att somna tidigt gick inte så jätte bra... men om jag somnar nu får jag iallafall 8 timmars sömn innan jag måste vakna, det är ju ändå helt okej. Har dessutom lyckats få lite ordning på helgen vilket känns skönt. Är ju inte så jätte kul att gå runt och känna att man inte har några planer alls.. 
 
Nåja, jag ska inte skriva något mer nu av två anledningar 1) jag har inget vettigt att skriva 2) jag borde sova. Så godnatt! 

Hittade en bok..

Jag har ju tidigare visat böcker som jag hittat i barnens bokhylla som jag själv läste (ok, som mamma läste) när jag var liten och idag hittade jag en till! Det är verkligen så kul när jag hittar dem! Det är som att jag åker på en snabb resa tillbaka i tiden. Sen är det ju också lite kul att de är på engelska, hehe. 

Torsdag!

Jag måste verkligen börja lägga mig tidigare för det funkar inte att jag ska vara såhär trött på morgonen.. Verkligen inte! Så nu ska det bli ändring på det sannerligen. Sen funderar jag även på om jag borde kolla om det går att fixa så att mitt gymkort inte är spärrat i december.. Tänkte att det var smart att göra så för jag ville ha mer tid till annat i december men såhär i efterhand vet jag inte hur smart det egentligen var... jag kommer känna mig så fet och uttråkad... hm, jag får kolla och se. Det är ju inte katastrof om det inte går men jag känner att jag hellre skulle vilja ha möjligheten att träna i två veckor till om än det bara är två veckor för sen måste jag börja packa, slå i julklappar och massa sånt.

Nåja, det löser sig. Ska och träna nu iallafall när jag har chansen! 

Julpyntat!

Före:

Efter:
Inte så jätte stor skillnad, men det är ju trots allt inte december än så det kan ju tänkas att det kan få bli lite mer för oj så mysigt det är! Det verkar dock inte som att de firar advent för jag kunde inte hitta några adventsljustakar eller något så jag köpte ett julljus istället. Inte riktigt samma, men det funkar. 

Doft ljusen är favoriterna! Två luktar lite som glögg och ett luktar kanel så nu luktar mitt rum jul och det är så mysigt så! Det känns bra det här, tror att jag kommer sova gott inatt om än jag inte får ha Albin vid min sida vilket vore det bästa, men jag börjar ju bli rätt van det även fast det kändes extra surt just ikväll... 

2 år!

Det finns annan sak som jag måste berätta för er (det är en lag att berätta detta när man har en blogg är jag ganska säker på..) det är nämligen så att det är en till sak som är speciellt med att det är den 21 november, inte bara att det är Amandas födelsedag, nej det är även min och Albins årsdag så det betyder att det idag är exakt 2 år sedan vi blev tillsammans! 

Känns lite tråkigt att jag inte får spendera den här dagen med honom dock... får bjuda honom på en skype dejt och spraya hans parfym på en kudde och krama den istället. Bättre än så kan det nog faktiskt inte bli (om jag inte skulle råka hitta en helikopter eller alternativt lära mig att teleportera mig själv) Nog om det, i två år har vi alltså varit tillsammans och jag älskar dig så mycket Albin! 
Favoritbild!

Svar:



Svar: Insåg att jag hade skrivit inlägget lite otydligt, ursäkta för det. Men nej, jag kommer inte att åka hem för gott till jul även om jag pratade om det tidigare, men allt känns mycket bättre nu och då finner jag ingen anledning att åka hem ännu. Även om jag måste erkänna att det kunde tolkas så i mitt senaste inlägg. 

Det jag menade att säga var att eftersom jag bara har mer eller mindre en månad kvar i rummet innan jag åker hem till jul så vill jag ju ha hunnit haft julpynt här. För när jag kommer tillbaka i Januari är ju julen över och jag måste plocka bort allt. Så jag har köpt lite julpynt idag så nu ska här julpyntas!

Onsdag

Har spenderat den senaste halvtimmen på barnens skola eftersom att Kits klass hade franska redovisning som man fick komma och kolla på. Jätte söta och duktiga var de! 

Men nu är jag tillbaka och ska bädda barnens sängar lite snabbt och sen ska jag och träna och sedan har jag tänkt ta mig en tur på cp gatan för att se om jag kan hitta lite billigt julpynt så att jag kan julpynta mitt rum. Eftersom att jag bara ska spendera mer eller mindre en månad i rummet från och med nu framtills att jag åker hem så vill jag ju kunna ha julpynt så länge som möjligt. Så det är mina planer för dagen, känns helt ok! 

Den 21 november!


Som ni ser (och säkert redan har sett/förstått) så tycker jag väldigt mycket om gamla bilder, men tro det eller ej, det finns faktiskt något som jag tycker om ännu mer..! Det är personen som står/sitter/ligger bredvid min sida på alla bilder. Ingen mindre än min fina fina kusin Amanda och idag är det hela 19 år sedan hon kom till världen!!! 

Så Amanda, Tusen miljoner grattis på din dag!!! Jag hoppas den blir så bra som en dag kan bli! Love you!♥

Arg och avundsjuk bror

Har pratat med mamma och Jonas på skype den senaste timmen och pratat julklappar och sånt livsviktigt. Jag råkade även berätta om min rika vän (okej, jag ska sluta säga vän eftersom att vi bara har träffats två gånger, då är man inte vänner, då är man bekanta eller något sånt) och Jonas blev så arg och avundsjuk på hur lätt vissa människor har det. Nu vet vi ju visserligen inte allt om hans liv, men att i princip kunna sitta och göra ingenting och samtidigt få pengar så att man har råd med snygg bil och två lägenheter i centrala London känns ju faktiskt lite sjukt. Kan förstå att min bror fick ett utbrott. Haha! 

Har saknat att prata med Jonas väldigt mycket kände jag, och efter att han lugnat ner sig så pratade vi om massa annat kul, mest julklappar, men julklappar är kul. Det är Jonas också. Nu ska jag sova. Godnatt vi hörs imorgon! 

Testade nytt jobb igår...

Igår natt testade jag på ett nytt jobb medan jag väntade på att Tim skulle komma. Jag väntade inne på Sainsbury's (som är en mat affär för alla som inte vet) eftersom att det var så kallt. Helt plötsligt så märker jag hur en anställd pratar med mig, jag uppfattade inte riktigt vad han sa, det stod mellan att han 1) ville ge mig en burkläsk  eller att han 2) frågade om jag ville hjälpa honom. Jag kände att det kändes mindre oförskämt att tro att han bad om hjälp än att säga "ja jag vill gärna ha fanta!". Så det slutade med att jag hjälpte honom att packa upp varor och ställa på hyllorna i ett par minuter tills jag var tvungen att fara. 

Haha, lite underligt men det kändes bra att hjälpa till och jag tror om han uppskattade det, även om det kanske inte var det han från början frågade, Men vem gillar inte att få hjälp liksom? 

Lunch!


Inte helt otippad så jar jag ännu inte gjort någon nytta, tog mig inte hur sängen helt enkelt. Men nu har jag iallafall lyckats få på mig lite kläder och ska fara och möta Juliane och äta lunch. Alltid något? Hade dock velat hinna träna men det kanske får bli ikväll istället om det hinns med... den som lever får se! Nu är jag hungrig iallaflal så just nu är det enda jag vill göra att äta!

34 dagar kvar!

Det slog mig just att det bara är 34 dagar kvar till julafton!!! Herregud, tiden flyger ju verkligen iväg! Det är liksom redan den 20de november ju! Så om en och en halv vecka är det den första december!!

Alltså, jag visste att det inte var så länge kvar men helt plötsligt känns det som ingen tid alls. Jag menar, jag vet också hur många veckor det är kvar tills jag far hem och veckorna flyger verkligen iväg! Det är redan tisdag igen och innan jag hinner blinka är det helg och vips så är det en ny vecka igen och innan jag vet ordet av så sitter jag på ett flyg mot Svearike igen. Åååh jag längtar så efter det ögonblicket!♥

2 och en halv timme senare....


...

Efter två och en halv timmes sömn är jag fortfarande så trött att jag ser i kors.. Men jag kan inte sova längre för då kommer jag inte kunna somna ikväll och då blir det en ond cirkel som jag inte vill veta av! Istället ska jag ta mig i kragen och se till att göra något nyttigt istället, så som att träna eller stryka tvätt eller något annat!

Tjugonde november

Den här bilden togs för ganska exakt två år sedan. Det var första gången jag kunde se någon slags likhet mellan mig och min bror, jag kan fortfarande inte sätta fingret på vad det är, men innan den här bilden hade jag aldrig sett någon likhet. Inte Jonas heller, trots att vi hade stått framför spegeln bredvid varandra och studerat varandras ansiktet noga. Men andra ord kan man säga att det här bilden förändrade hela min syn på mig och min bror! Skojas. Men det är sant att från och med den här bilden har jag kunnat förstå de som tycker att vi är lika även om jag inte vet vad det är som är likt. 

Varför jag kände för att berätta det här vet jag inte, jag tror dessutom att jag har berättat det tidigare någon gång.  Jag antar att jag har lite dålig fantasi om vad jag ska blogga om. Tur att jag inte behöver blogga mer just nu då! Det enda jag ska göra nu är att skalla kudden och återgå till att sova någon timme. Godnatt!

Tisdag!

Godmorgon. Idag är det kallare än någonsin! Jag sitter i dubbla tjocktröjor (!!) och fryser ändå för kung och fosterland... helt sjukt! Trött är jag också (hehe) men som tur är så kan jag ju sova efter att ha lämnat barnen så nu ska jag bara samla till mig lite ork och ta mig ner till köket och vara trevlig. 

Det var typ allt, ville mest bara visa att jag är vaken igen, duktigt av mig! 

Misslyckat men ändå lyckat!

Så...det kom ingen Rihanna. Trist. Det var ju liksom anledningen att jag hade pallrat mig ut. Jag hörde en del olika "treorier" om vad som hände, personligen tror jag mest på är teorin att det bara var ett PR-trick och att hon egentligen var på en annan klubb eftersom att Tim sa att hon hade kommit till klubben där han var (som han dessutom hade försökt övertala mig att fara till för att det var mer troligt att Rihanna skulle vara där...suck) 

Så det var ju lite tråkigt, men det var ändå en väldigt kul kväll trots allt måste jag säga! Ville inte alls fara hem när alla andra bestämde att det var dags att fara, och allvar, så stor roll spelar det ju inte om jag sett Rihanna eller inte. Jag har ju levt hela mitt liv utan att se henne så jag ska nog överleva. Haha. För att öka mina chanser att överleva lite mer har jag tänkt sova nu, jag ska ju faktiskt upp och jobba om mindre än 2 timmar... hehe. 

Rihanna nästa!

Jag hade planerat en tidig kväll med julklapps planerande ikväll. Men efter att ha fått ett meddelande på facebook som sa "Rihanna ska vara på Rose ikväll, vill du följa med?" så kanske ni förstår att jag ändrade mina kvällsplaner utan att blinka!

Jag hade hört på radion att hon skulle vara i London på en "hemlig spelning" (som gangnam killen) på någon klubb, men jag orkade inte ta reda på vars. Sen kom svaret till mig och erbjudandet att följa med, då tackar man inte nej hur trött man än är! Så nu måste jag skynda mig att byta från mjukiskläder till klänning och täcka ansiktet med smink. Vi hörs imorgon (eller inatt)!! 

Det går år rätt håll!

"Risken för konkurs är i princip undanröjd"

Skönt! Det verkar alltså som att jag slipper förlora min biljetter och kan komma hem som planerat över jul.
Längtar verkligen jätte mycket! (vill passa på att efterlysa lite önskelistor, Mamma kan du hjälpa mig med det?)
Nu ska jag iallafall fara och hämta barnen. Är verkligen inte på humör för att jobba idag känner jag, men vad kan man göra åt saken? Får hoppas att de är snälla och på bra humör idag så att det blir roligt ändå! 

Dags att städa..


Nu är det slut på latheten och dags att börja jobba! Drömde dessutom mardrömmar under min powernap att jag gjorde ett dåligt jobb och jag vill verkligen inte att det ska bli verklighet så det är bara att köra så det ryker nu om än jag är mer trött och otaggad än jag någonsin varit på att städa..... fuck. 

08:58

Har just lämnat barnen på skolan och nu sitter jag och kollar hur det går för SAS.... förstår inte riktigt för de använder för svåra ord, men det är ju bättre än ingenting. Jag är verkligen barnsligt nervös.. men om jag har förstått orden rätt så låter det som att det håller på att lösas på något sätt, men dock vet jag inte på vilket sätt. Okej, jag låter bara dum i huvudet när jag skriver det här. Helt enkelt, jag fattar ingenting, jag kollar bara för att se hur det slutar. Men det lär nog ta ett tag så jag ska sova för jag är jätte trött och ska jag orka vara glad och pigg hela dagen så måste jag få lite mer sömn, så godnatt! 

Tomtepyjamas!

Jag lyckades köpa en julklapp plus en tomtepyjams till mig själv. Jag är verkligen duktigt på att göra dåliga/onödiga köp ibland, men den var skönare än vad man kan tro iallafall så nu är jag ännu mer redo för julen, Bring it on! Sen blev det en annan julklapp också, vilket känns bra, haha. Skönt att ha kommit igång! 

Efter det så blev det en snabb sväng förbi gymmet (heja heja!) och sedan mötte jag upp Catrin och tvingade i mig lite mat, har knappt ätit någonting på närmare två dygn snart. Innan min wrap ikväll hade jag ätit samanlagt en bagel, en toast och ett par små godisar på bion sedan lördag morgon. Sjukt ju!!

Sen har jag hunnit prata med mamma på skype vilket alltid är lika behövligt. Imorgon får jag dessutom veta ifall sas går i konkurs eller inte = om jag har flygbiljetter hem eller inte. Gud, är verkligen super nervös! Vet varken ut eller in, kommer inte kunde andas ut förrän jag vet hur det slutar och jag hoppas för mitt liv att de inte går i konkurs för ifall de gör det, ja, då har jag ett problem... 

Julklappar!

Efter en riktigt slö dag tänkte jag ta mig en sväng förbi cpgatan i hopp om att kanske hitta lite julklappar. Till mig själv eller till någon annan, vi får se. Det börjar ju vara julklapps dags nu. Hade jag varit i Sverige hade julklappar inte funnits på kartan förrän om minst två veckor, men som med allt annat som har med julen att göra så kommer allt tidigare i London. Jag tycker om att köpa julklappar men har alltid tyckt att det är svårt för jag vill ju hitta på bra saker till alla så att alla blir glada. I år är det ännu lite svårare, jag må ha större utbud men, i år måste jag även tänka på hur stora paket jag köper, och ännu mer på hur mycket de väger..  För jag vill ju gärna ta mig hem med min resväska utan att behöva betala extra, skulle kännas lite surt. 

Så, det får bli kläder till hela släkten, Kul va??? Nä, nog ska jag komma på något, men lite klurigt blir det allt... 

10:21


Jag drömde att jag fick träffa min farmor igen. Hon var fortfarande död men hon kom för att träffa mig och var som att hon var vid liv. Det var en av det bästa men samtidigt jobbigaste drömmarna jag haft på länge. Det är svårt att förklara hur tomt det känns, det går fortfarande inte att riktigt förstå att hon inte finns längre. Att jag inte kommer få träffa henne något mer. Jag kommer aldrig få prata med henne igen, jag kommer aldrig få krama henne igen.. Jag får nöja mig med att jag får göra det i mina drömmar, det är ju bättre än ingenting♥

The Sapphires

Den här filmen såg vi alltså igår. The Sapphires, hade ingen aning om vad den handlade om innan jag satt i salongen och Juliane berättade för mig. Den handlade om tre systrar och deras kusin som vill sjunga och sen är det en kille som hjälper dem med det, okej jag vet inte riktigt hur jag ska förklara, men de åker iallafall runt i Vietnam och sjunger för soldaterna, de blir även kära i soldater och massa annat. Äh, jag suger på att skriva vad saker handlar om, recentioner har aldrig varit min främsta sida. 

Filmen var iallafall jätte rolig och bjöd på många skratt så jag ångrar verkligen inte att jag såg den. Efter filmen for vi till Juliane och satt där och pratade innan jag tog taxi hem. Tycket verkligen om när man sitter två personer (jag och chauffören) helt tysta i taxin så jag försökte som vanligt prata men detta var en sån chaufför som inte riktigt "kan" prata, eller inte ville prata, så jag gav upp och satt tyst. Usch. Haha, det var en bra kväll iallafall!

Mitt rum luktar banan...


Jag vet inte om jag har presenterat er för den här parfymen förr, den såkallade "banan parfymen" som Jonas köpte för att han ville åt korken. Nu står den mest ensam och samlar damm på mitt nattduksbord, då inte barnen leker med den förstås... 

Den är nämligen riktigt populär i deras ögon för det är ju sååååå kul att den luktar banan. Mindre kul för mig när jag kommer tillbaka in i rummet efter deras parfymkrig.... euw. Jag gillar bananer men den här lukten kan få mig att spy.... måste öppna fönstret innan jag far ut! 

Bilder från igår!


Tog inte så många bilder men en riktigt kul kväll var det som sagt! Nu ska jag jobba en timme och sen ska jag på bio med Juliane. Det blir nog jättre bra men jag vet inte vad vi ska se än, men det blir bra. Ha en bra kvälL! 

Palt


Detta är en palt (så att alla som inte är från norrland också hänger med) Palt är en maträtt. Jag gillar palt, även fast det ser ganska äckligt ut. När jag var hemma senast hade jag planerat att äta palt men det glömde jag bort. Jag kom på det på flyget, då blev jag ledsen. 

Nyss (för några sekunder sedan) tänkte jag lägga mig ner och ta en liten powernap. När jag blundade och försökte somna så svävade jag bort till ett palt land (jag skämtar inte!) Jag stod på en kulle bredvid ett träd och det regnade palt. Sen såg jag en stor gryta med palt som kokade, och en stor slev som lyfte palten ur grytan och la på massa tallrikar..... här någonstans så vaknade jag till. Jag antar att jag saknar palt helt enkelt. 

JAG ÄR LYCKLIGAST I VÄRLDEN!!


Jag är så lycklig just nu!!! Jag kommer få fara på lucia!!!

Hur det är med lyckan i övrigt kan diskuteras. Jag är som sagt i en jobbig fas igen och jag verkligen bröt ihop och grät inne i kyrkan så jag satt där, ensam och eländig (skoja), i säkert närmare en timme och bara hulkade och försökte sjunga "nu tändas tusen juleljus" bara för att. Sen pratade jag som sagt med en man som jobbade där, råkade gråta framför honom också för att han pratade svenska och luktade som någon jag känner (kommer dock inte på vem) men det var bra för jag fick en kram och det behövde jag. Sen fick jag som sagt även tre biljetter till lucian så vi kan fara och se. Tusen miljoner tack till Björn (som han hette)!!

Dagen efter igår

Godmorgon! I skrivande stund ligger jag som en klubbad säl i Lindas soffa och Linda ligger som en klubbad säl i sin säng. Bredvid mig har jag ett glas jucie som jag dricker djupa klunkar från så fort jag får chansen, är inne på den andra litern.. vi snackar sjuka mängder jucie här!

Men lugn bara lugn, läget är inte så illa som det låter, jag är inte bakis utan mår väldigt bra faktiskt, särskilt efter en och en halvliter jucie! Kvällen var iallafall riktigt riktigt lyckad från början till slut! Jag skulle nästan vilja påstå att det var en av de bästa kvällarna i London hittills! (och det är ett bra betyg med tanke på hur många bra kvällar vi haft)

Idag skulle vi egentligen fara och åka skridskor, men efter många om och men så har jag (vi) bestämt oss för att skjuta upp det till en annan gång, Min största anledning var när jag insåg att jag hade tagit med mig för lite pengar eftersom att jag hade tänkt försöka se om jag kan få biljetter till lucian och jag skulle inte ha råd att betala dem om jag dessutom skulle ha åkt skridskor. Så jag ställde mig frågan "missar du hellre skridskor eller lucia?" och det behövde jag inte fundera så länge på! Så nu ska jag nog lägga mig och sova ett tag och sedan beger jag mig mot svenska kyrkan för uppdrag fixa lucia biljetter. Önska mig lycka till!!!!!!!!!!!!!! 
Linda och jag en annan kväll! Det är jätte bra att Linda har bilder som har med mig att göra för då slipper jag leta någon ful bild eller något. Haha!
 

Friday night!


Suddig bild, men vad gör det om hundra år? Jag ska bege mig mot bussen nu iallafall och jag hoppas att det blir en jätte bra kväll. Dagen har nämligen fortsatt i dåliga fotspår och precis som min mamma sa "Så fort allting börjar kännas/gå bra för dig så ska det hända något dåligt" för lite så är det faktiskt, tragiskt nog... Så det fattas väl bara att kvällen blir dålig.. Men Londons uteliv har inte svikit mig hittills och med fina vänner så blir ju det mesta bra! Sover hos Linda förresten så vi hörs nog igen förrän imorgon eftermiddag (bara så ni veeet) Hejdå! 

Tzatziki!!

Idag fick jag för mig att vara duktigt och faktiskt äta mat till lunch istället för flingor eller något. Sen bestämde jag mig för att vara ännu lite duktigare så jag gjorde dessutom tzatziki!! Aah! Kan inte ens minnas när jag senast åt det för det var så länge sen och gud så gott det är!! Skulle lätt ha behövt göra dubbelt så mycket för det tog slut innan jag knappt hade hunnit börja kändes det som... Tur att det är rätt så enkelt att göra så jag kan göra det igen!! 

ÅÅÅÅÅÅÅÅH....

Jag blir så ledsen!! Hela veckan har allting gått mer eller mindre bra för mig, ni vet när livet känns som en nedförsbacke? Sen idag så kom det en fet jävla mur i vägen för min härliga nedförsbacke och *smack* så tog det stopp. Det värsta med stoppet var att jag just, till min fasan, fick se att alla lucia biljetter är bokade... jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till! Lucia var det jag såg framemot mest av allt just nu nästan... känns verkligen fruktansvärt.... 

Så i sorgen skickade jag ett desperat meddelande till någon organisatör för att fråga ifall det fanns något sätt att lösa det på, men det är klart att det inte finns det. "Jo, vi har alltid ett par extra biljetter över ändå" njaa, tveksamt. Fan alltså! Fan fan fan fan fan... ska nog fara dit och be att få volontär jobba under den dagen, då kanske jag får se!

Eubank

När vi var för att se PSY så stod vi och dansade och helt plötsligt var det som att hela dansgolvet stannade upp och tittade precis bakom mig, självklart var jag tvungen att göra detsamma men jag förstod inte varför alla kollade. Dansgolvet är nämligen precis bredvid en del av VIP delen och vi stod precis bredvid men jag kunde ändå inte se något som skulle vara värt att kolla på. Jag frågade var alla kollade och det enda jag förstod var att de kollade på en mörkhyad ganska stor man precis bakom mig som tydligen var känd på något vis men eftersom att jag inte visste varför inte och inte uppfattade något namn så orkade jag inte bry mig något mer om det så jag fortsatte dansa. 

Idag hittade jag en bild på honom och en av tjejerna som vi träffat underkvällen och hon hade då skrivit hans namn så äntligen kunde jag kolla upp vem det var! Det visade sig vara en känd engelsk boxare som dessutom (lite kul fakta) var uppväxt i Peckham, dvs där jag bor. Hehe. Sen tyckte jag att det var lite kul att han heter Eubank och är boxare, för när man slår någon så kan det ju låta ungefär som *bank bank bank bank* och så heter han Eubank. Haha, Sen när man utalar det så låter det som You-bank så om jag skulle ropa på honom "Eubank!" så skulle det bli som att jag sa "du slår" Haha, förstår ni? Jätte kul tyckte jag... 

Att göra:

Idag har jag lite saker som jag måste ta itu med under dagen, 
 
1) sova! (helt seriöst, om jag ska klara av kvällen så måste jag sova ett litet tag!)
2) Gå till banken. Måste föra över pengar till mitt kort så att jag kan köpa biljetter till lucia. Detta känns väldigt spännande då jag aldrig har använt mitt kort tidigare (hehe) Tänk om det har blivit typ avstängt?? 
3) Köpa något, men jag kommer inte ihåg vad... hehe
4) Träna!! (viktigaste)

Så som ni ser är det en mycket jobbig dag jag har framför mig. Haha, nää men det kan ju vara bra att börja och ta itu med saker och jag börjar med att sova, så godnatt på er! 
En bild från Lindas blogg när vi åkte radiobilarna!! 

Rocky Road!

Min kvällspromenad blev aningens kort, av två anledningar. 1) det var rätt kallt. 2) jag råkade köpa glass och då måste jag ju gå hem innan den hinner smälta. Så istället åt jag glass, god glass! Det slog mig också att i en film som jag och min bror brukade se rätt ofta när vi var mindre (döskalle gänget) så fanns det en konstigt kille som hette Trögis och en gång i filmen när han sitter fastkedjad i en källare så säger han "Rocky road" och jag tror faktiskt att det är glass eller något på tv:n som han kollar på. Så alltså pratade han om min glass, eller ja, något sånt. 

Min lunch + springnota

Var på ett jätte mysigt cafe idag som hade jätte god mat och som dessutom var billigt! Hur bra som helst! Sen ett extra plus var att personalen också var väldigt trevlig. Så där satt vi i några timmar och pratade på om julen, att prata engelska, våra barn/familjer och annat. Sen inser vi att det är dags att börja gå mot buss/tunnelbana och reser oss upp och går ut. Ett par hundra meter senare kommer jag då på att vi inte betalade! Vi brister ut i skratt, funderar på att gå tillbaka men bestämmer oss att inte göra det för det fanns ingen tid (sen är det ju inte helt fel med en gratis måltid heller, hehe) 

Så det var lite roligt. Det här inlägget påbörjades egentligen vid klockan 3, men eftersom att städerskan inte hade kommit idag som hon brukar så hade jag inte tid att avsluta det förrän nu. Nu ska jag ut på en liten kvälls promenad (stay away from the parks!")

Lunchtime!


Nu ska jag springa till bussen och åka in till London och möta upp Clara som sagt. Allt tog lite längre än jag trodde så nu har jag lite bråttom men det ska nog gå bra, hoppas jag, för jag är hungrig som en varg!!! 

T O R S D A G


Idag var det svårt att lyckas ta mig ur sängen kan jag lova, men jag lyckades tillslut. Nu har jag jsut lämnat barnen på skolan och sitter och känner lättnaden över att jag inte kommer behöva städa idag för att städerskan kommer, vilket är jätte bra eftersom att jag ska åka in till stan och träffa Clara. Innan det vill jag dock hinna träna samt att jag måste hämta ut ett paket. Så alltså måste jag börja röra på mig redan nu. Ha en bra dag! Godmorgon! 

Godnatt!

Hade tänkt lägga mig tidigt ikväll, sen kollade jag på klockan nyss och insåg att den var halv 11 vilket inte var så tidigt som jag hade i tanken när jag tänkte tidigt, men det får duga. Det har börjat smidas lite planer för helgen vilket känns kul och jag måste få påpeka det igen att jag är så glad att det finns så många fina människor här som gör mitt liv så fruktansvärt mycket bättre även när det är jobbigt! Med det sagt så vill jag önska er alla en god natt. Sov gott!

Tomten jag vill ha en riktig jul....

...så snälla låt sas slippa gå i konkurs så att jag får behålla mina biljetter och mitt flyg hem! 

Haha, nä men seriöst så blev jag lite halv nervös efter att ha pratat med mamma och pappa och fick veta att sas har det lite jobbigt. Men mamma sa att jag inte borde oroa mig och mamma brukar ju ha rätt! Men lite nervös kan jag inte låta bli att vara. Jag vill ju fira jul med min familj!

Blåsta svenska tjejer..

Okej, så när vi skulle se PSY så kom det fram en kille till oss som ville göra en intervju med oss. Vi ställde upp, men efter att ha läst resultatet borde vi nog ha låtit bli.. det låter som att vi inte har något innanför pannbenet. Skulle ni vilja läsa denna otroliga intervju med oss (och andra människor) kan ni klicka på bilden eller HÄR.

En önskan från min bror:



Som jag nämde tidigare så har min bror pysslat ihop en låt och jag tänkte att det minsta jag kan göra är ju att publicera den här så att så många som vill kan lyssna. Så det kan ni göra om ni vill. Med ett litet klick på youtube klippet nedan så får ni höra det första verket som min lilla bror har gjort. (Klicka!!)


 

Mammor är bra!


Blev nyss påmind av min mor att man kan få finnar av att äta för mycket choklad och fet mat, det har jag ju faktiskt  också hört. Inte för att jag egentligen tycker att jag har ätit överdrivet mycket choklad eller fet mat (eller??) så kan det ju vara ännu en anledning att minska på sånt. Tack mamma! 

Pizzan är tillbaka!

Vem är det som har kommit på att man ska få mindre finnar och bättre hy om man låter huden vila från smink och sånt? Den personen vill jag slå ett hårt slag i skallen på för det stämmer då sannerligen inte! Jag använder i princip aldrig smink sen jag flyttade till London förutom på helgerna, vilket betyder att jag bär smink 3 av 7 dagar i veckan kanske. I Sverige bar jag smink i princip varje dag i veckan. I Sverige hade jag i princip inga finnar. I London är jag, som tidigare nämt, mer lik en pizza än en flicka. Så det där med att "låta huden vila" kan ju fasen inte stämma! Ska börja sminka mig som om det inte fanns någon morgon dag istället, då kanske mina finnar vill förvsvinna för det här är ju verkligen inte roligt!


Ska fara och träna nu iallafall, då kanske jag blir lite gladare!

Billigt och bra!

Mina 5 månader i London firade jag med er tur till cp gatan vilket var säkert två veckor sedan sist (!!) Detta resulterade i att jag hittade en ny affär med massa bra saker för (som vanligt) en liten summa pengar. Det som var bra med denna affär var att den, till skillnad från pund affärerna hade saker som man kunde känna igen märket på vilket gör att det känns bättre och "säkrare". Iallafall för mig. Så jag langade fram 7 pund och för det fick jag följade: 

5 månader i London!

Idag är det alltså exakt 5 månader sen jag flyttade till London. För 5 månader sedan, nästan exakt på klockslaget satte jag min fot på engelsk mark för första gången och om ca en timme skulle jag träda in i mitt rum för första gången. Det känns konstigt att det fanns en första gång som jag gick in i det här rummet. Det känns konstigt att det fanns en första natt. Nu är det min vardag och det känns konstigt att det fanns en tid då jag inte ens visste hur det såg ut! 

Dag 1:


5 månader sedare:

FINALLY!!!

Nu ska jag (och min fot) äntligen ta oss till gymmet och svettas och bränna lite kalorier. Efter all glass och vila så kan min hals inte vara annat än redo för något annat är inte tillåtet! Vi hörs på en liten stund. Godmorgon! 

Winter Berry Ice Cream

Har spenderat 87% av dagen med att vara arg på min hals så nu, såhär på kvällskvisten bestämde jag mig för att ta till mitt enda säkra vapen...glass!! Jag har visserligen redan försökt detta utan några större resultat, men det skadar ju inte att försöka igen? Så jag sprang (gick) helt enkelt för att köpa mig en Ben&Jerrys och såg då att de hade "den nya" (vet inte om den är ny ens?) smaken som jag länge velat testa men aldrig gjort. Så den köpte jag och förhoppningsvis vill den göra min hals hel och ny. Återkommer med resultat!

Måndag = städa!

Godmorgon! Måndag betyder som vanligt att jag ska städa huset vilket brukar ta mellan 2-3 timmar ungefär. Oftast brukar jag försöka göra bort det så fort som möjligt men idag funderar jag på att skjuta upp det en aning och sova i någon timme för jag är verkligen sjukt trött! 

Det är en sak som faktiskt är rätt skönt, att jag liksom har den möjligheten eftersom att jag har dagarna ledigt och det spelar ingen roll vilken tid på dagen jag städar huset. Det enda som spelar roll är att det är gjort innan halv 4. Det gör ju att jag kan bestämma själv vilka tider jag ska göra allt på. Det är rätt skönt! 

Kan inte komma på någon jävla rubrik!

God pizza och fin vän! 

Nu har det blivit dags att dra mig mot sängen. Har haft en bra söndag och fick dessutom prata med min mamma och bror. Mamma har nämligen varit borta hela helgen så jag har inte kunnat prata med henne förrän ikväll så det var skönt! Jag fick även lyssna på musik som min bror gjort och jag blev helt ärligt överraskad över hur bra han faktiskt har lyckats. Jag menar med tanke på att han bara är 13 och har hållit på i max 3 månader tror jag, om ens det... Iallafall, jag var verkligen imponerad över vad han lyckats åstakomma. 

Men nu ska jag läsa Harry Potter. Nu förtiden handlar min blogg nästan bara om Harry Potter. Jag gillar att byta teman, från glass, till katter, till äpplen, och nu till Harry Potter. Det finns med andra ord något för alla! Undrar vad mitt nästa tema kommer bli...? 

Hyde Park var sååå fint idag!

Fars dag!



Såg att jag fått en kommentar som påminde mig om att det är fars dag i Sverige idag. Tack för den påminelsen! Fars dag i England har ju nämligen redan varit så jag har ju faktiskt redan grattat min pappa på fars dag en gång iår men eftersom att jag har en sådan fin och bra pappa så ska han självklart få ännu ett till grattis: 


GRATTIS PÅ FARS DAG PAPPA! JAG ÄR GLAD ATT JAG HAR DIG!♥

En fin höst dag!

Idag lyser solen och det gör mig glad. Om en timme ska jag möta upp Linda, kanske någon mer, i Hyde Park för en cykeltur i det fina vädret. Det känns som ett riktigt bra sätt att ta vara på solen måste jag säga, och det måste man som för vem vet när solen vill lysa igen? Det var ett tag sedan senast den lös såhär. 

Jag ljög...

...jag somnade inte efter mitt senaste inlägg. Istället fortsatte jag att läsa Harry Potter för det är jätte kul! Jag har nämligen kommit på ett sätt att få det att bli roligare att läsa. Det sättet är att jag helt enkelt lyssar på film musiken till Harry Potter på lagom låg volym samtidigt som jag läser. Det blir mycket mer spännande. Ibland. När musiken är tajmad. Annars så är det bara jätte kul för jag får mer Harry Potter stämning. Tur att jag kom på det här för nu har jag nästan läst två tredje delar av boken och jag lånade den för en vecka och en dag sedan! Nytt Rekord!!!

Innan jag somnar...



Jag är lite dålig på att "visa känslor" ibland, men någon gång ska väl även jag göra det så innan jag somnar vill jag bara berätta för alla att jag är glad att jag har hittat en vän som Linda i London. Det är inte så svårt att hitta folk att umgås med men att hitta någon som verkligen känns som en vän är svårare och jag är så glad att jag har lyckats! Det får livet här borta att kännas bättre och mindre ensamt även då det är jobbigt. 
 

Lucia



Har suttit och kollat på årets lucia kandidater och utan att vilja låta otrevligt så blev jag nästan besviken på utbudet. Inte för att jag är någon att prata om sångröster som knappt kan sätta en endaste ton, men förra året tyckte jag att nästan alla var bra (självklart så tyckte jag att min Amanda↑ var bäst, inte bara för att hon är min kusin, kanske bara lite) Av årets kandidater tyckte jag att två var bra och en dög. Det är ju en ganska stor skillnad! 

Men eftersom att jag ändå inte kommer att kunna kolla på något luciatåg i Skellefteå så behöver jag ju inte bry mig så mycket om det. Utan istället så ska jag försöka få tag i biljetter till något av de luciatåg som svenska kyrkan har i London. Har hittat en favorit som visserligen är den 9de men då får man lussefika innan!! Hehe. 

Nog om lucia nu det är länge kvar. Eller ja, en månad. Jag ska lägga mig och läsa Harry Potter nu, har varit barnvakt ikväll och har kollat på mr Bean med barnen och sedan lyckats få dem att sova nästan på en gång! Blir lika chockad varje gång! 

Bubblor, bowling och bumping cars!

Idag har jag känt mig som ett litet barn då vi har spenderat förmiddagen på en typ spelhall. Vet inte riktigt vad det heter men med massa olika spel och sånt, dansmattor, radiobilar, bowling banor och massa. Hur kul som helst, och som alltid när jag blir lite för exhalterad eller vad jag nu riktigt blir så lät jag som ett barn kanske 80% av tiden.. detta är en ganska jobbig sak men jag kan som inte hindra mig själv. Värst av allt var det när jag och Albin gick in i en av Disney affärerna...folk kan ju inte ha trott att jag var riktigt normal.. 
Började iallafall dagen med god frukost hos Linda!
Sen kollade vi på såpbubblor vid London eye.

Sen bowlade vi... 

..och vann en massa biljetter som vi bytte mot godis!
Sen åkte vi radiobilarna. SÅÅÅÅÅÅ kul!!!! 

Skillnad på länder

Här är en bild från igår när vi väntade på att filmen skulle börja (vi såg skyfall som förövrigt var riktigt bra!) I Sverige, eller ja Skellefteå, brukar vi gå till ica och köpa godis medan vi väntar på att filmen ska börja. I London gick vi till närmsta pub/bar och köpte öl och cider. Lite annorlunda men det funkar det med! 

Som sagt så var filmen jätte bra. Kan faktiskt inte riktigt förstå att jag inte har sett någon James Bond tidigare, bara delar av filmer men aldrig en hel (!!) Sjukt ju! Sen är jag också väldigt imponerad (eller vad man ska säga) att de har lyckats göra nya James Bond filmer i 50 år!! Vet ni hur länge det är?? Någon har bra fantasi! Seriöst, det är faktiskt riktigt bra jobbat. 

Nu ska jag vänta på att familjen ska komma hem, då ska vi fara till skolan där Lucy jobbar på någon typ marknad tror jag och sen ska vi kolla på massa fyrverkerier sen sitter jag barnvakt ikväll. Det blir nog bra, det känns kul att göra något med familjen för omväxlingens skull. 

Byeeee!

Nu far jag iväg för att möta upp några vänner och sedan fara och se på bio. Skönt att kunna umgås utan att behöva gå ut! Efter bion far jag och sover hos Linda eftersom att vi ska upp imorgon och bowla. Det känns som att det kan bli en bra helg. Vet ej när jag får tid att blogga nästa gång så har det så bra så hörs vi när vi hörs! 
 

Jävla hosta!!!

Var ju som jag tidigare nämt jätte taggad på att träna idag men jag tror jag måste avtså idag med då min hosta bestämde att komma tillbaka värre än någonsin! Nästan som att den har legat och laddat upp de två senaste dagarna när jag knappt hostat alls bara för att kunna ge igen nu... ty fusan!! (..den där räven var på mina kycklingar!.. Någon som sett Micke och Molle?)

Istället får jag läsa Harry Potter och sova. Det känns helt okej ändå, jag har fortfarande inte riktigt återhämtat min sömn så det kan ju vara lika bra att jag gör det. Men tråkigt är det, jag vill ju bli snygg...!

I'm the king of the world

Godmorgon! Nu har jag gjort klart allt jobb så nu är jag ledig fram tills halv 4 (som vanligt) och idag vill jag träna! Det rent spritter i mina ben för jag är så träningssugen! Men dock måste jag vänta tills att Simon kommer hem från sitt möte för det ska komma någon leverans någon gång idag och då måste någon vara hemma och ta emot det, vad det nu kan vara. Så jag får snällt vänta med att springa till gymmet. 

Igår hände iallafall en rätt kul sak när vi var i parken. Jag satt och filosoferade i min ensamhet medan barnen lekte, då ser jag plötsligt en pojke runt 7 år gammal som ställer sig på en sten med armarna utsräckta och ropar "I'm the king of the world!" sen ser jag en annan kille i samma ålder som ställer sig på en annan sten mittemot med armarna utsräckta och ropar änven han "I'm the kind of the world!". Då blir den första pojken irriterad och ropar "No! I'm the king of the world!". Varpå den andra pojken blir irriterad och ropar "No! I AM!". Och den första "NO! MEEE!!" sen springer de mot varandra och börjar bråka... så kan det gå när det finns två kungar. Det är därför vi bara har en, haha. 


Harry Potter

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite Harry P innan jag somnar. Det är verkligen att bra sätt att lära mig mer engelska, eller det känns då som det för jag känner hur jag läser mer och mer flytande som, förstår ni? Dock tar jag ju ganska lång tid på mig att läsa... hehe. Har just börjat på tredje boken och började med första i..juli? Ingen aning, men jag är inte så snabb så jag ska försöka ändra på det. Funderar på att kanske läsa på bussen eller något? Äh, vi får se hur det blir med det. 

Det har varit en bra dag iallafall kan jag bara berätta och jag hoppas att det vill fortsätta såhär och i nuläget så känns det positivt. Jag har en (mest troligt) bra helg framför mig och det känns bra! Men sängen som sagt, Godnatt! 

Julpynt julpynt överallt!


Den här bilden har jag tänkt prata om. Den är från filmen Love Actually (har ni inte sett den så borde ni se den!) som är en julfilm. När jag och någon (kan inte komma på vem) såg den för några år sedan och just denna bild visades så sa vi båda "Det där måste ju vara fejk. Det kan ju inte vara så mycket julpynd 5 veckor innan jul. Det är ju inte ens december då" 

Men nu, några år senare befinner jag mig i London 7 veckor innan jul och det ser ungefär ut sådär redan nu (!!) och har gjort sen veckan innan halloween ungefär om jag inte misstar mig. Så - JO! Det kan visst vara så mycket julpynd 5 veckor innan jul. Så om det är någon annan där ute som sett filmen och tänkt samma sak så tänkte jag bara berätta att det stämmer och är inte något de fejkat bara för att skapa mer julstämning i filmen. Tack för mig! 

Torsdag!

Det känns helt sjukt att Albin var här för bara en vecka sedan! Det känns mer som en månad. Det är som konstigt det där, hur veckorna ibland kan gå hur fort som helst och man kan tänka "men va? var det inte måndag nyss?" och hur det ibland kan kännas som att det har gått en halv livstid från en måndag till en annan. 

I detta fall känns det som en halv livstid sedan förra torsdagen, men samtidigt känns det som att det nyss var måndag? Det är ju lite märkligt måste jag säga. Hur det kan ha gått så snabbt men ändå kännas som så länge? Klurigt klurigt. Nu ska jag hämta barnen iallafall, hörs sen ikväll! 

6 veckor!

Godmorgon på er! Idag är det alltså exakt 6 veckor tills jag åker hem, det känns skönt! Det känns dessutom som en lagom lång tid med tanke på hur jag mår just nu. För det finns tid för allting att bli bättre men det är ändå inte katastrof länge ifall det inte skulle det. Förstår ni hur jag tänker? 

Iallafall, påtal om mitt måeende så var det bra att jag gick ut igår för igårkväll kände jag knappt av klumpen alls och det gör jag faktiskt inte än heller så det är bra! Hoppas det fortsätter så. Nu ska jag jobba, kram! 

OPPA GANGNAM STYLE!!

Ifall någon hade gissat att jag skulle till Sydkorea hade det ju varit en bra gissning men inte rätt, utan jag skulle till en klubb här i London för att få se Gangnam-killen live (första gången i Europa tror jag det var!) Han var faktiskt förvånasvärt bra måste jag säga och publiken var galen och alltså, då menar jag inte bara med att sjunga med och dansa utan jag menar även mot honom. När han hade sjungit klart och skulle av från "scenen" (dansgolvet) så var han omringad av fyra (?) vakter och tro mig, det behövdes! För folk kastade sig helt seriöst efter honom... haha! Lite tråkigt för jag hade hoppats att kunna få ta en bild med honom men nu gick det inte ens att försöka... 

Jag får nöja mig med det totalt ur usla bilder som jag tog, att jag rörde hans axel och kunde se svetten i hans panna. Haha! Det var en kul kväll iallafall men nu ska jag sova. Godnatt! 
Bästa bilden jag fick på själva dansen..

Nu far jag...

...vars tror ni jag ska/vad tror ni jag ska göra?

Dags att jobba!

Efter en dag som mest har bestått av att ligga i sängen och kolla på filmer från när jag var liten och gråta är det nu dags att jag rycker upp mig för nu är det dags att jobba! Ska fara och hämta barnen om ca 10 sekunder och sedan jobbar jag tills 8 någon gång, då hörs vi igen. 

Att längta hem

Jag är inne i en period när jag har hemlängtan, och en ganska "stor" sådan. Med andra ord längtar jag hem väldigt väldigt mycket just nu... Denna hemlängtan är även väldigt annars än tidigare, den är värre. Jag har gått runt med en klump i hjärtat i närmare två veckor tror jag, mer eller mindre (för ja, jag hade den även när Albin var här) och ibland märks den mer och ibland märks den mindre. Det gör liksom ont i mig på något sätt och även fast jag har det jätte bra här så kan jag ändå inte känna mig helt glad, inte hela tiden. 

Det är kanske inte så konstigt egentligen, jag har ändå varit här i snart 5 månader. 5 månader utan min familj och mina vänner och det känns.. Kanske blir det dessutom lite värre av att jag får se min familj här hela dagarna och se hur fin och glad familj de är och veta att min familj är flera flera mil bort. För hur fin och bra och snäll min familj här än är så kan de inte bli samma som min familj hemma. 

Sen tror jag att det hela blir ännu lite värre av att det börjar gå upp för mig mer och mer att min farmor är död och det gör att jag blir så rädd att jag ska förlora någon mer under tiden jag är här, för tro mig, det var bland det jobbigaste jag varit med om! Att veta att min farmor var sjuk och att jag inte ens kunde vara där. Att jag dessutom skulle få nöja mig med bara 4 dagar med min familj efter den händelsen tills jag blev ensam och långt bort igen räckte inte så långt. Det jag menar är att jag är livrädd att behöva gå igenom något sånt igen, att förlora någon under tiden jag bor här. Det behöver inte vara att någon dör egentligen, det kan vara att förlora en vän eller vad som helst, och jag tror att det påverkar min hemlängtan för jag tänker mer på alla hemma och på allting som jag missar. 

Även fast folk säger till mig ibland "du missar inget" så stämmer ju inte det, jag missar massor! Jag kanske inte missar något stort men jag missar massa promenader med Sofia och Elin, jag missar massa bussfärder och pratstunder med Sofie, jag missar massa middagar med min familj och ja.. ni förstår, jag missar en massa små saker och det känns så sjukt jobbigt! 

Så jag ska vara helt ärlig här och nu och säga att jag funderar på att stanna hemma när jag åker hem i jul och inte åka tillbaka igen. Självklart har jag inte bestämt det än men om det ska fortsätta kännas såhär så kommer jag inte klara det. För inte nog med att det är jobbigt för mig själv så gör det ju dessutom att jag inte kan göra mitt jobb så bra som jag vill och jag kan inte vara så rolig som jag önskar för barnen. Jag hoppas att det ska kännas bättre så att jag inte ska behöva det för jag skulle känna mig så besviken på mig själv som inte klarade det men samtidigt så måste jag ju göra det som är bäst för mig och mitt välmående. 

Men till jul stannar jag, det är det inget att fundera över. Det är trots allt ganska exakt bara 6 veckor tills jag kommer hem så det borde jag ju klara och förhoppningsvis känns allt bättre innan dess men om inte så får jag vara stolt över att jag klarade mig i lite över ett halvår. 

Kurerar mig idag med!

Efter att ha tagit mig en funderare så bestämde jag att det är bäst att vila idag med, inte minst för att jag ska ut ikväll och göra något kul (hehe!) Men mer om det senare. Så får att börja må bättre har jag tagit mig en hotwater  bottle (de är lite konstiga tycker jag..) och dessutom tagit mig ett glas äppel juice! Det har jag druckit när jag har varit sjuk (främst feber) så länge jag kan minnas nästan, och mina föräldrar kan intyga detta! Så jag blev glad när  jag hittade äppel juice i kylen. Ska slå på någon film eller något nu, vi hörs senare. Godmorgon på er! 

Bra val!

Det var nog ett ganska klokt val att vila idag. Har sovit och kollat på pippi långstrump, precis som när jag var liten. Dock är jag ju självklart inte frisk än (det hade ju varit magiskt!) men det känns ändå som att jag gjorde rätt val. 

Utöver det så är det snart dags för mig att fara och hämta barnen. Redan? Dagarna går som så fort tycker jag, ibland är det bra och ibland är det dåligt och ibland är det både och. Det som är tråkigt med att jag är sjuk/trött är att jag inte är så rolig för barnen för jag har ju som ingen energi att leka med dem.. hoppas de kan tycka att det är kul att kolla på tv eller något med mig. 


Rebecka för ett år sedan önskar mig lycka till!  Tack så mycket mig själv!

Jobbig sanning..

När jag vaknade efter att ha sovit sött i en timme så kände jag mig piggare men kände mig även febrig (gör fortfarande..) Detta gjorde mig mycket ledsen då jag redan har varit förkyld i över en månad och hostan visar inga teckan på att försvinna... Så om jag dessutom ska behöva få feber nu blir det verkligen inte bra. 

Därför tog jag, mot min vilja, beslutet att jag nog inte borde träna idag utan bara ta det lugnt och vila. För det slog mig att kanske finns det en anledning att jag inte blir frisk för jag vilar ju aldrig. För eftersom jag har ett jobb som jag inte kan ta ledigt ifrån så jobbar jag ju oavsett om jag är förkyld. Hade jag varit hemma och gått skola hade jag sjukanmält mig när förkylningen var som värst och därav blivit av med den snabbare. Så nu när jag inte kan det måste jag ju göra det bästa jag kan för att låta kroppen bli frisk och jag tror inte att det är ett bra idé att fara och gymma då. Eller? Har jag helt fel? Det känns nämligen som att jag dessutom är hört att om man tränar för mycket, eller typ för "hårt", under förkylning så kan det skada hjärtat eller något sånt? Det kanske är helt fel, men jag vill inte ta risken.

Så idag vilar jag och hoppas att jag kan få må bättre imorgon och kanske träna då istället!

Tisdag..

Godmorgon! Idag har jag inget viktigt att säga tyvärr.. Jag har jobbat klart nu och ska lägga mig och sova lite innan jag far och tränar. Vet inte om det är jätte smart egentligen men jag är så sjukt trött så jag vet inte riktigt vars jag ska ta vägen.. Sen måste jag även gå förbi och kolla varför jag inte kan skicka sms. Otroligt irriterande! Och jag ska egentligen ha gratis sms resten av månaden men sen så går det inte ens att skicka... blöö.. 

Det var väl typ det. Hoppas ni har en lite intressantare dag än mig! Godnatt. 
 

Godnatt..

Har pratat med mamma större delen av kvällen vilket känns som en evighet sedan, vilket det typ var eftersom att jag har haft så mycket för mig de senaste veckorna att det inte har funnits tid för samtal med mamma. Men ikväll var det äntligen dags. Det märktes att det var ett tag sedan för samtalet blev väldigt mycket längre än vanligt och jag hade gärna pratat längre men eftersom att mamma är gammal (hehe nää) och klockan är en timme senare i Sverige så var hon tvungen att sova. Lika bra, för det borde jag med! Godnatt! 
Lite bilder från i lördags som Linda tagit!

Dear Rebecka..

Detta gav Martha till mig. Brevet glömde jag dock att ta kort på insåg jag nu men det gör inte så mycket för det skulle ändå inte ha synts så bra. Det var iallafall en teckning på ena sidan med en hjärt gubben och en stärn gubbe och på andra sidan hade hon skrivit: 

Dear Rebecka
I love you. I wish you could stay with us all the time.

Lots of Love Martha 

Jag gråter seriöst nu när jag skriver det. Vet ni hur rörd jag blev? Jag kunde knappt förmå mig att tacka henne ens för jag var så rörd. På samma sätt kan jag inte komma på något att skriva här för jag blir så rörd när jag läser texten. Att ett av barnen jag tar hand om önskar att jag kunde stanna med dem föralltid är nog det bästa betyget och det finaste en au pair kan få höra♥

Sötaste barnen!

Dagens underhållning: Rebeckas kläder

Hur underhållande det var för mig efteråt går att diskutera... men söta är dem! Helt otroligt söta. Ska visa sen var jag fick av Martha idag, jag smälte! Hon är för fin min lilla Martha :') Sen verkar hon längta att bli stor (större?) då mina högklackade skor, mitt smink, min locktång, mina klänningar och mina bhar är 5 stora intressen hon har. Haha. Söta som sagt!

Det finns hopp för mig!

Hallelujah! Det finns hopp! Man kan vara snygg om än man har fula tummar! Hurra hurra hurra!

Haha, nä men seriöst. Skönt att veta att jag inte är ensam med att ha fula missbildade tummar (för ja, jag har precis likadana tummar) Hoppas detta kan få mig att acceptera det lite mer. Fast det tror jag egentligen inte, men lite kul var det men jag kommer fortsätta försöka gömma och forma mina händer på alla möjliga sätt för att så gott som möjligt dölja mina tummar. De är bara lite charmiga ibland, då kan jag skratta åt dem, men oftast inte. Iallafall, jag läste lite "kul" fakta om tummar som mina och fick veta en del intressant... 

"Having your thumb in the form of a club, which is called
brachydactyly – type D (BDD), which is a minor affliction that can be found in 1 out of every 1,000 people" (Wow! jag är ganska speciell!)

"A clubbed thumb is usually nothing to worry about!" (Åh, skönt att höra! Då slipper jag gå och vara rädd att den ska fortsätta växa och bli ännu större tills jag tillslut går med två trädstammar till tummar. Haha!)

Kul, då vet ni det. Jag har missbildade tummar som bara en person av tusen har, det betyder att jag har ca 800 tummkompisar i London (visst?) i Skellefteå har jag hittat två tror jag. Det är ju ganska mycket om man tänker på hur litet Skellefteå är... det kanske har med inaveln att göra? Haha... ha... ha... okej, jag skojas. Nog om tummar, nu ska jag hämta barnen! 

(svårt att ta en bra bild, det gör ju ont att vrida på händerna så mycket..)


Tidig måndag

För första gången sen jag flyttade till London så kände jag imorse hur jobbigt det var att stiga upp tidigt.. tror det kan ha att göra med att det börjar bli kallt och så, sängen blir ju som mycket mer lockande då. Men jag hoppas ändå att det inte ska behöva känns såhär varje morgon från och med nu.. isåfall blir det en jobbig vinter. 

Jag har iallafall just lämnat barnen på skolan och det slog mig att det är närmare tre veckor sen sist som jag gick med dem till skolan (!!) För på onsdag är det tre veckor sedan jag for hem = senast dom jag följde dem till skolan för sen när jag kom tillbaka så var det ju lov. Men det kändes bra, det känns som sagt skönt att ha rutinerna igen: 

Nu ska jag skynda mig att städa för 20 över 10 måste jag vara på gymmet för att lära mig hur allt funkar, haha. Finns ju inte en chans att jag kan vara helt klar med huset innan dess men jag kan ju göra så gott jag kan! 
 

Bra dag!

Här är lite bilder från idag. Jag har verkligen haft en jätte jätte bra dag! Först mötte jag som sagt Rebecka på Euston station (?) och det var jätte kul för jag hittade/såg henne innan jag hade börjat leta typ och det var nästan lika kul som när jag såg pappa och David genom bussen. Det händer ju liksom aldrig att man bara råkar hitta någon här utan att ha bestämt en speciell mötesplats! Så det var jätte kul. Sen har vi vandrat runt i London och fikat och ätit mat på lite olika ställen runt London innan hon tillslut var tvungen att fara hem. Tråkigt, men allting roligt har ju ett slut.. Det var iallafall jätte jätte trevligt/roligt/skönt att träffa någon som känner mig från förr och få prata lite. Jag har sagt det förut (tror jag?) men det är verkligen så sjukt skönt att ha någon bara en två timmars tågresa bort som går igenom typ samma sak som mig och som jag dessutom känner från förr. Det tyckte jag var skönt innan jag hade flyttat ens, för vi visste ju båda att vi skulle flytta och det är skönt med någon som verkligen förstår situationen helt eftersom att hon är i samma. Ja, ni fattar, skönt iallafall! Så ibland kan det nästan kännas som att vi har gjort denna resa tillsammans om än vi bor på olika ställen och gör olika saker.

Iallafall, efter att jag sett till att Rebecka hamnade på rätt tåg styrde jag min väg norrut mot Lindas nya lägenhet (hon har nämligen en egen lägenhet hos familjen där hon jobbar, lyx!) där det böjds på trerätters middag som de så fint hade lagat och en massa prat. Nu en timme senare (ok, lite mer för jag har ju skrivit ett tag) sitter jag här, ensam, frusen, förkyld och dödstrött! Det har varit ett långt lov med lite sömn, måste ta det lugnt i veckan och vila upp mig. Godnatt! 

Söndag!

Godmorgon! Idag har jag legat i sängen aningens för länge (okej, ganska mycket för länge..) för om ganska exakt 10 minuter måste jag ta bussen, det känns ju lite omöjligt men jag måste ge det ett försök! 

Mina planer för idag är iallafall att åka buss och möta upp ingen mindre än Rebecka på tågstationen som har åkt ner från Birmingham för att besöka mig i London idag. Så himla kul! Det är ju verkligen en skön känsla att veta att jag faktiskt har en vän från hemma bara typ en 2 (?) timmars tågresa norrut. Det känns mindre ensamt då. Så idag kommer hon alltså hit och det känns jätte kul! Senare så ska jag nog kanske ta mig en sväng förbi Lindas nya hem, men det beror lite på vilken tid Rebecka far och så. Nu måste jag iallafall verkligen göra mig klar och fara, vet inte när jag kommer tillbaka så ni får ha en sån bra söndag så hörs vi senare! 

Vilket geni jag var!

Det var ju helt genialiskt att köpa två pizzor! För då fick jag ju något att äta nu när jag kom hem utan att ens behöva laga mat, så skönt! Vill egentligen inte äta på natten men alltså det är ju så gott!! Mat blir typ extra gott på natten tycker jag, och om man dessutom har alkohol i blodet så blir det ännu värre. Jag ska iallafall passa på att njuta för på måndag börjar allvaret! Då aktiveras mitt gymkort och jag ska ta tag i allt igen. Hade ju fått ett väldigt bra flyt i träningen men sen bröts det som i och med att jag for hem och sen kom Albin (då vi dessutom som tidigare nämt åt onyttigt varje dag, hehe) sen i och med att vintern närmar sig så blir det ju mer och mer regnigt ute = inte lika kul att fara ut och springa.

Så från och med nu blir det gymmet! Och eftersom att jag betalar en rätt ordentlig summa i månaden (med tanke på min ekonomi) så har jag inget annat val än att utnyttja det till fullo. Go Kick Kill!! (hehe, brukade vara mitt motto när jag spelade fotboll... skoja, mitt motto då var mer något i stil med "våga kämpa och ha kul" hehe... minns inte riktigt. Okej, nu blev det en lång parantes. Jag gillar parateser, jag vet inte varför, jag bara gör det. Men som allt annat som har med skriva att göra så vet jag inte hur man ska använda dem riktigt... så jag använder dem jämt för att det är kul! Slut på parantes!) Godnatt!

Kärleksrus!

Fick helt plötsligt ett kärleksrus, jag vet inte riktigt vars det kom ifrån, men när jag satt och filosoferade i min ensamhet så fick jag ett litet kärlekskramp i hjärtat för mina två underbara kusiner! Det bara liksom slog mig hur mycket jag tycker om dem och hur mycket kul vi har haft. Under mitt snabba kärleksrus så hann jag få en heldel flashbacks också på oss som små barn och massa. Så Amanda och Lovisa, detta inlägget blir till er, jag saknar er jätte mycket och jag hoppas att vars ni än är och vad ni än gör att ni har det bra! Love you! 

MINA PIZZOR HAR KOMMIT!

"Tjooooookast i världen. Duh duh duh, duh duh duru, duh duh duh, duh duuuh.."

Min egna sång som jag just kom på. Melodin snodde jag från "smoooke on the water". Inte illa. 
Någon annat som inte är illa är pizzorna.... gaaaaalet goda! Verkligen vad jag behövde för att vakna till liv.
Himla smidigt också, jag skriver bara ner min adress och sen kommer de med pizzan 45 minuter senare. Hehe. 
För nej, det var inte så krångligt som jag trodde att beställa. Jag var nog bara lite nervös eller något, hehe. 

Har dessutom fått nöjet att äta min pizza med min familj och bekanta via Skype. Om än bilden var dålig så var det ändå ett trevligare sätt än att sitta helt ensam och tugga pizza. På tal om pizza, vi skulle kunna göra en tävling... Hur många gånger under dagens lopp har jag nämt ordet "pizza"? Vinnaren får den andra pizzan. Haha kul tävling va? Jag gissar på att det är ca 10000 gånger. Vad tror ni? Pizza. Pizza. Okej, jag ska sluta nu, Hejdå. Pizza.

MIN PIZZA ÄR PÅVÄG!!!

Mina pizzor*

Ja, jag beställde två men ingen verkar vilja flyga ner och äta med mig så jag får se till att göra min mage så stor så möjligt så att båda ryms, det värsta är att det inte ens är omöjligt att jag lyckas med detta då jag är så hungrig att jag nog skulle kunna äta en hel pizzeria! Vi får se hur det slutar. Om jag inte orkar har jag en fråga, är pizzor goda om man värmer dem dagen efter? Jag tror det men jag är inte säker... för isåfall kan jag ju spara en till imorgon! Hihi. 

Men nog om pizza (för den här gången, lär väl visa bilder när jag har fått mina pizzor också..) jag har faktiskt viktigare saker som jag måste göra. Jag måste städa mitt rum en aning (det är kaos!) gärna min garderob också men det tror jag inte att jag hinner (orkar*) och sen, det viktigaste, jag måste bli snygg så att jag kan gå ut ikväll. Oj så jobbigt allt kändes...allting utom pizzan, men ibland måste man göra saker som är jobbigt. Klokt citat från någon. Hörs när pizzan har kommit! 

Fortfarande trött...

Efter att ha sovit i närmare 2 timmar är jag inte mindre trött.... herregud. Gårkvällen satte visst större spår än jag trodde. Haha! Jag vill fortfarande ha pizza, jag tror dessutom att jag behöver det, om jag ska lyckas ta mig ut ikväll igen eller ens lyckas ta mig upp ur sängen. Har lämnat sängen vid två tillfällen idag. Tillfälle 1) när jag ville ha frukost. Tillfälle 2) när jag behövde på toa. Resten av dagen har jag alltså spenderat i sängen, effektiv dag! 

Men som sagt, pizza. Min mage kurrar men det är så klurigt hur man ska beställa riktigt... förstår mig inte riktigt på hur det funkar... Har aldrig beställt en pizza via internet i hela mitt liv (inte ens via telefon heller tror jag för den delen) så detta ska bli spännande. Det är dessutom ett litet problem till, den pizzan jag vill ha kostar 5 pund men jag måste beställa för 10 för annars levererar de den inte (konstigt..) så det betyder att jag måste köpa typ två för det räcker inte att ta en storlek större ens så.... Är det någon som vill flyga till London och äta pizza med mig? Annars får jag ta med mig den ikväll och lämna den till någon stackars uteliggare som ser hungrig ut. Kan vara en ide... 

 

En från igår!

Försöker ta igen all missad bloggtid, haha. Det går inte så bra, för jag är trött och vill äta pizza, det är allt min hjärna kan tänka på. Så jag ska sova och försöka få tankarna på något annat än pizza, annars kommer ni få lyssna på onödig fakta om pizza eller något liknade hela kvällen och det lär ju bli lite enformigt så godnatt! ZzzZZzz....

Jobbig katt...

Hur kunde jag vara glad att vi skulle få en kattunge... hon är bara jobbig ju! Jag ser nästan ut som en tiger pga alla rivsår hon råkat ge mig och jag kan inte ens sitta vid datorn utan att hon ska ställa sig ivägen... dumma katt! Tur att hon kan vara söt och mysig också, annars skulle hon vara illa ute... haha!

Min vecka!

Här är alltså bilder från veckan som gått:
Jag började med att visa Albin runt i området där jag bor. I en av parkerna hittade vi det rödaste trädet (ok, löv) jag sett i hela mitt liv typ!

Sen kollade vi på utsikten från One three hill som kullen så fint heter.

Såhär såg mer eller mindre alla våra kvällar ut. Herregud, jag har ätit socker så det räcker för ett år!
Sen var vi ju som sagt på (i?) London dungeon som var riktigt bra! Hade kunnat vara läskigare men ändå, de lyckades ju få mig att åka fritt fall för första gången, och det är bra gjort! 

Sen borstade vi tänderna också, tur det, annars hade vi väl inte haft några tänder kvar pga allt godis!
Sen åt vi på KFC. Kul för Albin, mindre kul för mig som inte tycker att det är så gott.. 
Sen var vi ju som sagt och såg Lejonkungen, och alltså igen - Wow! 

Efter Lejonkungen gick vi över Waterloo bridge för att se staden lysa i natten (haha, det är fan svårt att sätta ord på det, men ni förstår hur jag menar)

En suddig bild på en fin Albin framför en fin stad. 

Och sista kvällen var vi alltså på en pub.

Så det var det, plus en massa shopping. Det var nästintill ett mission impossible att stänga Albins väska för att han hade köpt så mycket. Men det gick tillslut! Det har iallafall varit en jätte bra vecka och har varit så glad att få ha Albin här!

Ensam igen..

Nu är det tomt här. Familjen är borta och Albin är borta. Det enda tecknet på liv i huset utöver mig själv är Tilly och en spindel i taket. Kul, en katt som inte tycker om mig (fast hon verkar nästan göra det nu? hon känner sig väl också ensam) och en äcklig spindel. Någon som vill byta? Haha. Nä då, det är ganska lugnt. Jag ska visa bilder från veckan snart men först ska jag springa och försöka fixa mig ett gymkort efter många om och men. Heja Rebecka! 

Jag och min "kompis" när hon var liten och söt!

The circle of life!

Sista kvällen med Albin... jag ska inte ens börja försöka förklara hur jobbigt och ledsamt det känns... har varit helt fantastiskt att få ha honom här en hel vecka! Så jag tänker inte deppa ihop ännu, för än är han ju faktiskt här och våran sista kväll här tänker jag ta med honom till en äkta Engelsk pub. Kom på att det typ är det enda jag inte har visat honom. Tur att det finns en sådan runt hörnet (men det är ju inte så konstigt, det finns ju en pub runt i princip varje hörn i den här staden)

Ni kommer att få se bilder från veckan imorgon (de få som har tagits) men tills dess kan ni få kolla på detta som vi såg igår. Vi hade nämligen fått i födelsedagspresent av mina föräldrar att fara och se på någon musikal i London och vi tyckte att lejon kungen verkade som den bästa, och alltså... jag kan inte ens nästan förklara hur coolt det var!! Alltså, ja.... wow. Känner ni för att se någon musikal i London någon gång så skulle jag säga att denna är det enda rätta valet! Fast jag har ju visserligen inget annat att jämföra med... hehe. Men ändå! Wow! 

 
RSS 2.0