Still on the krigsstig

Vill verkligen bara skrika just nu, vet inte vad det är med mig just nu riktigt, don't like it. Men jag vill verkligen bara turn the volym och bara skrika så högt jag kan utan att någon behöver höra, det vore allt jag behöver för att sedan vara fit for fight så att säga. Hehehahahaha. hämnden är ljuv.....

NOG om min ilska nu.
http://s3prod.weheartit.netdna-cdn.com/images/6720498/tumblr_lftx2cc6oj1qduz3oo1_500_large.jpg?1296380394
ibland undrar jag om det kanske kan vara okej att ångra sig, bara lite grann..?

IALLAFALL sommar sommar sommar...sommaren 2010, ja. Det är snart ett år sen det med, jävlar.
Vilken sommar, vilka följder, bra som dåliga. Men fan vilken grym sommar det var ändå! Men att skulle jag säga att "jag ångrar ingenting" ja, då skulle jag ljuga. Men vafan, gjort är gjort sa han som for med huvet före ner i brunnen. Inte mycket man kan göra åt det, bara att fortsätta leva liksom..

Jävla jag som tror att jag kan vara poet, eller nej det tror jag inte, men det verkar så. Va ba tyst nu! Yes sir, will do. Whatever you say..

Rebecka är på krigsstigen!!

I dessa dagar önskar jag att jag hade ett rum fullt med fula gamla möbler och porslin...och ett baseball trä. Då skulle jag bara sätta på die mf die. Slita åt mig baseball träet och slå för kung och fosterland och bara förstöra. KILL KILL KILL!!

Får räcka med att lyssna på låtar lagom för att få mina lagomt elaka tankar att dyka upp och förtränga ilskan och istället get ready för att hämnas...eller vad man vill kalla det. Inte elak och tydlig hämd, bara lite lagomt elakt för att ge igen lite smått och bara få någon att kännas sig lite obedylig för stund...mmm så får det bli.

Känner hur jag sitter och skriver med en lömsk blick och ett "mysiskt" leende på läpparna. Till hälften tillfredsställd av mina onda tankar, fel 75% av mig är tillfredställd av de onda tankarna, medans resterande 25% bara tycker att jag är en ond människa och blir lite rädd för mig själv...

MARKUS THE MOVIE

AND THAT'S HOW IT'S DONE!!
dock verkar det inte fungera att lägga upp videoklippet här....hm, skumt. Men till er som vill se är det bara att klicka HÄR!!!!!

FINGERS CROSSED

Jag tror det knappt själv, men jag sitter och lyssnar på craxy frog och jobbar inte alls med det jag ska prata om imorn som jag egentligen har panik om, nej nej inte alls. Jag försöker få filmen om världens bästa mattelärare att åter fungera igen. Och jag vill be er alla att hålla tummarna och hålla era fringers crossed för åååh vad jag vill att det ska lyckas!
Får hoppas på ett mirakel!

bästa matteläraren man kan ha!!!!!!!! snacka att jag skulle behöva han på gymnasiet med..

Let me think about it

FYI så krånglar min dator fortfarande och det är mer än irriternade! och när inte ens min teckniska bror kan fixa det ser läget inte lovande ut...

Det är då jag vill prisa gudarna att Fanny finns och hjälper mig, för övrigt kan jag prisa henne lite till för att hon ringde och väckte mig, för jag har nämligen massor att göra idag. Eller massor är väl egentligen inte sant, mycket är nog mer sant! För jag insåg att jag ska prata 7-10 minuter inför hela klassen om nånting som ska vara nerskrivet på papper så jag kan lämna in sen och massa blaah. Inte har jag gjort det nej, nej jag vet inte ens vad jag ska prata om. Allting blir ju så mycket svårare när man ska planera... wellwell, det ska jag försöka ta tag i just nu. Och tills dess får ni ta hand om er själva! funkar utmärkt!

tunisien-08
hm..nåt att prata om kanske?

nothing had gone without you, you are everything and I'm so in love with you.

Idag har jag tråkigt fett tråkigt. Jag brukar aldrig säga fett men, de är så tråkigt så vi lägger dit det, fett fett fett tråkigt.

Men min pojkvän världens bästa Viktor gjorde det nyss lite bättre, han har nämligen lärt mig hur jag laddar hem filmer. Jag vet vad ni tänker nu, ni tänker amen shit bruden kunde du inte det? ha nä det kunde jag faktiskt inte, ni vet tekniska saker och jag njae ingen bra kombination. Men nu ni, nu kan jag och jag bara laddar hem och laddar hem film efter film.. jag skulle nog kunna ha film maraton med mig själv inatt för så så bra, går det!

Så nu ska jag alldeles strax flytta mig till tvsoffan och koppla datorn till tven ja ni hör jag är helt impad av mig själv haha, och se film med fruktsallad med min mamma, skönt med en myskväll! När jag endå är halv sjuk såå kunde det ju faktikst inte bli bättre! Iallafall för min kropp min hals och mitt huvud! Men nog klagat och nu ska jag gå och sätta mig och se film;)


så ja, du räddade faktiskt min kväll vilken hjälte, en tuff man i  lyxförpackning!

Lördag den 29 januari

E' hallå!
fin hälsnings fras, me like it alot! yeah yeah.

Kan iallafall berätta att jag håller på att bli frisk, dubbel yeah! Och vet ni hur jag vet det? Jo för jag lyssnar på musik och jag kan inte sitta still för ett öre! Det bara rycker i hela kroppen och jag skulle kalla det att jag dansar även om Rebecka Wallgren inte kan dansa..hm, men nånting åt det hållet iallafall. Rörelser i takt med musik kan vi kalla det istället.
Nog om det, vart bara mer förvirrad för varje ord jag skrev, hehehahah.

Ikväll ska iallafall min bror firas och det kanske är rätt lagomt för min sjuka kropp? Och känner jag mig piggare senare så besöker jag nog firandet av Josse. Top notch!

så såg det ut för 2 år sen, hehe, oherre...

P.S Lite kul info bara, att tröjan jag bar på ovanstående bild (som vid den tidpunkten tydligen gick att bära när någon fyllde år) har nu passat utmärkt bra att hålla min kropp varm ett par av mina sjuka dagar, tänka sig...

P.S2 Ja, som Fanny sa så dampar min dator och jag vet inte hur duktigt jag kommer kunna blogga, men det märker ni ju och sen verkar jag kunna få lite hjälp av Fanny, snällt av henne!

/fanny asplund

Ja bara så ni vet, så krånglar rebeckas dator, den har virus alla möjliga tänkbara virus. Så ja jag har lovat att he in ett inlägg då & då tills hon och den kommer tillbaka! Som vi hoppas är snart, för jaa... jag är ingen bloggare. Jag vet aldrig vad jag ska skriva eller säga så ja.

Men då vet ni iallafall hur läget är!

/fanny asplund.

Men hej igen. Nu är de Fanny igen...

Jag fyller år på tisdag, jag hatar att fylla år. Jag vill inte ha massa uppmärksamhet en hel dag, och jag tycker hela poängen med att fylla år, är meningslös.. jag vill inte heller bli äldre just nu. Eller kanske arton skulle sitta fint. Men annars trivs jag verkligen att va i åldern som jag är, jag menar det är så mycket som händer i våran ålder.. ja tex jag Alex Sofie och Rebecka vi käkar alltid patroner på skolan, och de är ju ingenting man vill suta med eller hur haha? Ja så mycket händer att jag vill inte fylla år, för jag vill inte bli för gammal för att käka patroner på skolan. Men det finns ju också posetiva saker med att fylla år, som exempel paketen kramarna fast jag är en person som gillar bara att kramas med mina nära och kära, resten gillar jag inte riktigt att ge närhet till. Så då vet ni träffar ni mig Fanny Asplund någon gång.. så jaa.. akta er kramas inte bara med mig för då får ni en hård kall kram.. men har ni gett mig en patron under kvällens gång och kanske roliga komentarer och att vi kan snacka sex and the city så vist då kan jag va snäll ni får en kram.

Nu bablar jag bara på om allt möjligt.. jag väntar på att Rebecka ska ringa mig. Jag ska berätta om min gårkväll & hon om hennes, och jag lovar nästan att i Bergsbyn hände de nog inte ens nära in till vad som hände i byske.. skämt å sido i Byske händer det aldrig någonting men de är kul endå ibland.


NU ska jag sluta prata, men jag kan ju passa på att berätta om flickan som har den här bloggen, hon heter ju nämligen Rebecka Wallgren, och är inte riktigt vilken Rebecka som helst utan den mest kreativaste människan jag känner, den som skriker ut i klassrummet när hon får elektriskt hår, och rebecka som inte gillar lakrits. Hon är också en mycke nära vän till mig, en vän jag håller väldigt kärt. En tjej som jag har känt i ett halvår och det känts faktiskt som att jag har känt henne hela livet. Så ja jag är otroligt glad för att jag har fått lära känna Rebecka som tycker att matte är lika svårt som jag, och rebecka som alltid ringer just när det behövs. Min rebecka min rebecka som ingen ens nog kan förstå hur mycket jag tycker om. Så du rebecka wallgren jag älskar dig, och jag är glad för att du har elektriskt hår ibland, och jag är glad för att du är lika impulsiv som mig. Och jag är glad för att jag fick träffa dig! För jag tycker helt enkelt hemskt mycket om dig!!

10 saker i mitt liv som jag hatar just nu..

Ta mig till havet och gör mig till kung!

Det går ganska bra det här med att låtsas vara sjuk! Har inte besökt sängen alltför ofta. Men nog om det.

Nu ska jag göra något som jag (så mycket som jag minns) aldrig gjort förr!!
Jag ska göra en såndär jävla inkomst lista och sen skriva vad jag måste köpa och hur mycket det kostar osv. FETT trist känns det... MEN jag lider av en enorm penga kris och jag förstår inte vart alla slantar tar vägen, så kanske kan detta vara lösningen på mina problem, och för att få reda på det så måste jag ju faktiskt ge det ett försök, så ja, det är bara att tuta och köra!
 

Idag leker jag frisk!

Jag må ha feber och fortfarande vara allmänt sjuk, men idag är jag less så idag leker jag frisk så mycket jag orkar! Hoppas det är hemligheten till att bli frisk...Hittils känns det bra iallafall.

Exempel på saker jag ska göra:
äta
städa
bädda sängen

ja, lite sånna saker. Inte saker som att bara ligga i sängen och inte röra på sig. Det får jag bara göra när jag verkligen behöver vila, typ som nu, men snart är den tiden över och då är det back to buisness.

bara en bild i brist på annat

Bättre sent än aldrig...?

Tankar mitt i febern

Jag fortsätter vara sjuk.....blir påriktigt snart rädd, ska jag aldrig bli frisk? tänk om jag är dömd att vara sjuk livet ut? kanske lider jag redan av en sjukdom som gör det omöjligt för mig att bli frisk? tänk om jag kommer dö?

Nej, får hoppas att det bara var en väldigt envis sjukdom detta, men faktsikt så funkar jag så, att när jag har varit sjuk i en vecka så börjar jag tro att jag kommer dö. Brukar inte vara sjuk så länge, har bara hänt en gång tidigare som jag minns, och då trodde jag också att jag skulle dö, hoppas jag har lika fel som jag hade då!

BESKÅDA!
En sjuk kvinna i sina sämre dar!! 

Grattis i efterskott Jonas!

Igår fyllde min fina underbara bror Jonas år, och jag fick aldrig möjlighet att gratta honom här i bloggen så jag gör det nu istället!

I can't think of anyone more perfect

Idag mår jag lite bättre för alla som undrar!
Fick även besök av Alexandra ett tag när det visade sig att dom hade längre sovmorgon än hon varit medveten om, så då besökte hon mig istället och det var ju bara trevligt! Kul kul.

Ska vila ännu lite mer nu, vad mer finns det är göra liksom? nja, inte så mycket.

Älska Mer


En liten intressant fakta om, moi. Är att jag så länge jag kan minnas har druckit äppeljucie när jag har feber och så gott som aldrig annars! Helt stört eftersom att det faktiskt var typ min livsdryck när jag var mindre, men nej, den dricker man när man har feber, punkt slut.
Om det var för att jag ville att det skulle vara nånting bra med att ha feber eller om det var för att jag var så dum att jag trodde att man fick feber av att dricka det, tjaa, det vet gudarna.

Tror tyvärr att det är det andra alternativet eftersom att jag trodde att man fick magsjuka av avälling ända sen jag var två år. Fast det har jag inte gjort någon tradition av, utan det har jag slutat stoppa i mig helt och hållet!

Hur som haver så har det blivit en slags tradition att dricka äppeljucie när jag har feber och aldrig annars! (iallafall väldigt sällan) observera dock att jag får dricka äppeldricka, -helt annan sak med helt annan smak! (höhö observera rim!)



P.S fast egentligen så ska det inte vara Mer äpple, egentligen ska det vara en såndär gammal hederlig sak i kartonglåda, men det fanns visst inte så man tager vad man finner tänkte min mor, och ja, bättre än vatten iallafall!

När jag slutat sakna och vara allmänt emotional..

..så kan jag skratta åt andra människors pinsamheter, helt sjukt allt det kan vara så kul. Trots att jag är ensam så ligger jag och vrider mig (så mycket som min sjuka kropp tillåter) av skratt. Extra roligt blir det när personen menar att vara duktig, eller inte inser hur pinsam den är, eller hur pinsamt det som den gör är. Haha. Youtube kan ju verkligen förgylla en sjuk vardag!

You'll be here in my heart, always

Ligger och kollar på massa bilder, mer eller mindre gamla. Plötsligt inser jag hur mycket jag saknar något, eller kanske ännu mer någon. En vän, som jag bara lät vandra iväg, utan att riktigt uppmärksamma vad jag gjorde...
Jag lät dig gå, jag lät mig gå. Hade jag vetat bättre hade jag aldrig låtit det ske. Hade jag insett detta tidigare hade jag försökt att rädda det som räddas kunde, nu finns det nog tyvärr inte mycket jag kan göra. Bara face the fact och inse att vissa vänner kanske inte är menade att hålla livet ut..
4741079763_74ca3f7c45_z_large
Det konstiga är att jag aldrig heller riktigt förstod vad du betydde för mig, ska man förstå det först när det inte finns nånting att göra? eller? Jag kan också undra om du tänker såhär, skulle du vilja ha det som förr? eller är du nöjd med tillvaron? Tror tyvärr på det senare alternativet, eftersom att det är det du utstrålar när jag ser dig...För nu när jag tänker på det, varför hälsar vi knappt ens? varför? För 6 månader sen så blomstrade vi ju rent utsagt, lagom till sommaren, vi bråkade ju inte heller, inget dåligt, vi bara gled iväg. Jag saknar dig iallafall, och det kommer jag fortsätta med, men tack för tiden.  

24 januari


ägnade några skrattande sekunder åt min arm som liknar en båt...haha, så kan det gå.

Iallafall så är detta allt av mig som jag vill, kan, vågar visa. Mår så dåligt så jag vet inte riktigt vars jag ska ta vägen alltså...får bara hoppas att detta lidande snart skall vara över. För det är verkligen förbannat tråkigt att vara sjuk...
Jag bara ligger här och läser bloggar och avundas alla som är friska...suck. Kul liv. Ska försöka sova och hoppas på förfrisknelse snabbare än snabbast!

Friday night

Insåg ju att jag inte skrivit nånting om nånting egentligen. (haha vilken mening) nämen iallafall så var jag "frisk" i fredags och då for jag, Sofie och Agnes till Fanny i Byske. Så min fredags spenderades i Byske denna helgen med, fast nu var det inte hos Fanny jag var, utan hos nån annan som jag inte vågar försöka stava namnet på, hehe. En källare iallafall. Och ja, faktiskt så hade jag kul.


vart inge många bilder tagna, bara dessa mer eller mindre störda. Haha, nä men det får duga. Var iallafall en kul kväll. Yeah!

1 år

Igår firade jag och min navelpercing 1år♥
HAHAH, nä men påriktigt så verkar det som att det faktiskt är så och ja, haha, lite kul info för er alltså.


Iallafall så är jag sjuk då det sjunger om det...
Har haft en mardrömsnatt och det är inte bättre idag. Så jag ligger här och kan inte prata normalt, men värkande skelett och knarkar halstabletter för att få uppleva en halvminut utan en värkande hals. Och ja, jag skulle kunna prata vitt och brett om alla syptom som jag umgås med nu, men jag tvivlar starkt på att det är något ni vill lyssna på. Så jag återkommer när det finns nånting annat att berätta.

Fanny här.

Tjenna jo de är Fanny här, trevligt trevligt att råkas! Nämen seriöst nu hej, jag har fått äran att gästblogga här på rebbans blogg. Vilken hit fast ja de blir nog mer en diss..

Jag har iallafall svenska nu och känner mig bäst i klassen , för jag Fanny Asplund skickade in mitt arbete iförr går och ingen annan är klar vad säger ni om de;)?

Ja.. sen kan jag iockså säga att rebecka har inte sklett cancer.
Och att brudarna brud ska komma till bysk ikväll shit pomfritt vilken grej!

HA DE;)

SVENSKA

Jävla svenska uppgift alltså! Har ingen jävla aning vad jag ska göra!! ARGH!!

oops, var bara tvungen att säga det..!
Iallafall så har jag svenska nu, som ni säkert redan har fattat. och blablablabla.
har inget vettigt att säga, har ont i huvudet och skelettet och fruktar att jag kommer få skelettcancer...hoppas jag har fel. Kanske är jag bara undernärd på mjölk? Får halsa mjölk resten av dagen, bra plan!

Kul Torsdag..

Alltså det måste ju vara det absolut värsta som finns att vara sjuk, så förbannat tråkigt.. och jag blir inte klok på att kroppsvärmen ska ändras från maximal hetta till minimal kyla....fruktansvärt irriterande alltså!!!

Lite gladare blir man då av bilder då allting var lite bättre..


jag vill bara bli av med all snö känner jag... ursh vad jag är less på den! Godnatt!

Bland de bästa filmerna

Forrest Gump

Jag vet inte ens hur jag ska uttrycka mig om denna film, kan liksom inte förklara den med ord. Men den är, i min åsikt, nog en av de absolut bästa filmerna jag någonsin sett! Helt underbar!

Sen vart det lite extra roligt nu när jag just insåg att dom har gömt en låt denna scen, Kan ni låten?
Tumblr_ldoufxxcij1qevp9ro1_500_large
Om inte ska jag ge ett litet tips:

kolla på bild 4, 7,8 och 9 sen lyssnar ni på den här låten och då tror jag garanterat att ni förstår.

Helt stört men ändå sant, ye

Haha, det är inte klokt vad jag är ironisk på min blogg alltså, oh... borde kanske skärpa till mig innan folk får helt fel bild av mig? kan vara nånting att fundera på, men jag får hoppas att folk märker när jag är ironisk och när jag är fullt seriös.

Och för att nu ingen ska tro att jag är ironisk eller bara lite skämtsam så tänker jag nu förvarna och säga att jag är fullt seriös när jag säger att jag ska

och nej det är verkligen inget skämt! (även fast attackera kanske inte är gramatiskt rätt, och politiska åsikter kanske var lite väl stort sagt)

Men jag ska helt enkelt "lägga mig i" (attackera) Sveriges politiska syn på skolan och hur man lär ut. För det är helt åt skogen! (fult uttryck, i know, menmen..)
För faktiskt, visst är väl ändå poängen att man ska lära sig saker? -ja.
Och hur lär man sig saker bäst...?
genom att tvingas lära sig dom..? få mängder med jobbiga läxor..? sitta på evighetslånga lektioner och bara lyssna på en lärare som pratar..? och sedan akutplugga för ett prov som man skriver (och förhoppningsvis får bra betyg på men..) sedan glömmer man allt..? hmm..

Bara en liten fråga, Hur många minns vad ni skrev på erat första prov i 7an? -inte jag
En annan fråga, Hur många kommer ihåg en bra låt/bra film/bra(valfritt alternativ) som ni hörde/såg i 7an?  -det gör jag

Problemet för mig är inte att det är tråkigt att lära sig nya saker, tvärtom! jag tycker iallafall att det är fruktasvärt kul att lära sig nya saker! Men skolan tar bort det roliga i att lära sig saker genom att lära ut på fel sätt, genom att använda tråkiga metoder. (läs att allt detta är ju mina åsikter, har inte hunnit fråga så många andra om dom är på min sida, men.., det är steg 2)

Jag skrev en låt för nån månad sen (som jag visade på bloggen) inför ett prov, ja, den låter sitter fortfarande fastklistrad i mitt huvud ("tänk att liv består av enheter och celler...") på samma sätt som The way I are - Timbaland och No one - Alicia Keys gör som jag lyssnade på i 6an/7an. Och varför? För att jag gillade dom låtarna och för att jag hade en annan (en bättre) metod att lära mig läxan, med andra ord, jag hade kul när jag pluggade! Och visst fan kommer man hellre ihåg saker som var kul att göra än saker som var en ren mardröm..? För ja, jag tror att jag kommer komma ihåg min "läx- låt" fett länge till! men..
Gissa tre gånger hur mycket jag hade kommit ihåg om jag bara hade läst i boken? -ingenting. ing-en-ting!

Har ingen aning om hur jag ska gå till väga riktigt, vad jag vill få ut med detta, vad det ska leda till,  vi får helt enkelt se hur detta går, men faktiskt så är det ju så att

hejdå oxe, hej..vädur?

Nu har nyheten om nya stjärntecken nått även mina öron, vilket skämt! varför blir det så om jag får fråga? ingen aning. Så nu är jag tydligen vädur och inte oxe? skulle inte tro det, oxe låter bättre så jag kommer förbli oxe i sinnet vad stjärnorna än må säga! så det så!

men nu ska denna oxe lägga sig ner och vila eftersom att en grov förkylning ligger och lurar bakom hörnet...känns inge vidare kul, men jag kan inte förneka symptomen, just nu är det huvudet som värker som efter en veckas bowlande, där mitt huvud var klotet...eller nånting liknade. Ont gör det iallafall, likt förbannat!

Fina fina onsdagar

Jassi, jag har då slutat dagen för sisådär en halvtimme sen, dock måste jag stanna kvar på skolan och göra missat arbete som jag inte ens ville veta när det skulle vara klart. Iallafall så leker jag duktigt elev och ska nu reda ut det jag glömt och det tar nog inte så lång tid om jag bara kan komma igång, hehe. hit it!

i brist på bilder tänkte jag visa typ den första "riktiga" bilden som lades upp på denna blogg, olalala..

hej

min säng ser ut som kaos för jag har min gammla vägg i sängen..!!
Faktiskt är det inte så konstigt som det låter...låt mig förklara:

så här såg mig vägg ut förr, (för er som undrar så är det konturer av mig själv i olika poser, kreativt av mig där) iallafall så vart jag gode less på att se mig själv på väggen dagarna i ända, tänkte först bara göra om den men nya poser, men beslöt att sedan byta ut den helt.. men anyway, back to story..

konturerna var målade på en stor vit tygbit som vi alltså bara tog ner när jag gjorde om i rummet (fett smart med tygbitar, hur lätt som helst att ändra om man blir less, nåt att tänka på om ni är intresserade) och tyget sparades kvar, fråga mig inte varför, det var mammas ide. Men tur att hon gjorde det, för jag vart i stort behov av lakan för någon dag sedan och ja, vad passade då bättre än denna tygbit? - inget!  

Så ja, den fick rycka in som lakan, så nu sover jag med fem versioner av mig själv...mysigt. Slipper sova själv iallafall, och det är ju aldrig ett minus!

Leker "kurragömma" med Josse på msn, FETT KUL!

FRÅN AGNES BLOGG

Har verkligen ingenting att göra just nu och så hittade jag denna på Agnes blogg och tänkte, äh vafan, vi kör en sån nu. Så ja, kul för mig, mindre kul för er, men here wo go!

K Ä R L E K:

Är du kär just nu?
kan man säga, ja
Har du någon kille just nu? jo
Har du dumpat någon? jo, fast dumpa låter så mycket värre än sanningen
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? Haha jo det har jag nog faktiskt, haha
Vem kramade du senast? Jonas, tror jag
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? haha nej


S K O L A:

Är du duktig i skolan?
Det mina vänner beror helt på vem man jämför med
Har du bra betyg? jo men det måste jag väl säga
Har du fått göra om ett prov någongång? yes
Har du fått ett bra resultat på ett prov? klart!
Sköter du dig i skolan? enligt mig, Ja! kan ju inte vara den värsta iallafall
Har du tuggat tuggummi under skoltid? självklaaart inte...det stör ju alla andra, haha eller nåt.
Har du mobilen på under lektionstid? jo jag har ju som faktiskt det
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? haha japp, och det fick vi på film en gång, mycket underhållande film. haha



F A M I L J:

Hur många är ni i din familj?
fem styckna
Du bor tillsammans med dina föräldrar? yes sir
Trivs hemma? numera, ja
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? yes det har jag, ett x antal gånger, mer eller mindre
Har skrikit och slagit din mamma? jo..
Har fått en rejäl utskällning på sistone? nej, inte numera
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? jo
Vem betyder mest för dej i din familj? Jonas, och ja, mamma får väl vara med på ett hörn
Du älskar din familj oavsett vad som händer? klart jag gör!



V Ä N N E R:

Du har vänner?
nej, ingen vill vara med mig.. buhuh
Vem/vilka var du med sist? räknas skolan? om inte så typ Elin, eller ja, beror hur man tänker
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? nej, dom ska fan se bra ut! hehe skojar, klart jag gör!
Är det okej att ha kill-kompisar? självklart inte, killar har man bara till en sak..! HAHA nej gud, klart att det är okej!
Har du pussat någon av dina kompisar? ja men jo det har jag
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? vad får jag för det?;) haha nej det skulle jag verkligen inte kunna!
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? nä, men börjat umgås mindre med, ja





F J O R T I S:

Du sminkar dig varje dag?
nej inte om jag bara är hemma och så
Putar med läpparna på kort? haha tror ärligt inte ens att jag kan det, isåfall ser det då fan inte bra ut!
Tar kort på dina bröst? yep! varje morgon klockan 8!
Använder foundation på läpparna? nej, har dock gjort... uh-oh
Super dej packad varje helg? nej.
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? plattar, ja. fjortisfrisyr? nja det skulle jag inte säga
Ditt hår e knallblont? haha nej, det är knallbrunt



A L K O H O L:

Har druckit alkohol?
Ja
När drack du alkohol senast? i fredags.. heheh
Vem bjöd dej på alkohol? Sist jag drack? hemlighetsstämlat. Eller när som helst? kan återkomma med en lista senare
Brukar du dricka alkohol? beror väl vad man menar med "brukar"
Har du druckit öl? yes
Tycker du om öl? gott ibland



K R I M I N E L L T:

Är det okej att vara kriminell?
  definera (?) kriminell?
Vill du bli kriminell?  lite kriminell skadar aldrig, hehe
Varför gör du sånt här?  vaddå menar du?
Vad är inte okej med att vara kriminell?  ehm, alltså det är väl lite..onödigt? eller det beror ju hur grov kriminallitet vi snackar om här.
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? ja självklart! gör det lite hela tiden faktiskt, heheh
Har du suttit i fängelset? nädå, inget sånt
Vill du hamna i fängelset? japp, vore fett coolt liksom ju..!



D Å L I G A  T I D E R:

Vart på dåligt humör den senaste tiden?
  ja, faktiskt lite
När grät du senast?  hehe, igår föll några tårar faktiskt
Du har gråtit över en kille?  hahahaha... ja
Vem bråkade du senast med?  jag...minns faktiskt inte

Måndagen den 17 januari 2011

Ja hejhej igen, tänkte berätta något spännande för ovanlighetens skull, YEY!
Det är nämligen så att min mor bestämt sig för att vi ska äta nått ovanligt (vet inte vad än) och det känns ju lite kul med tanke på att det annars inte är mycket till variation av det som ställs på vårat matbord.

Men det slutar inte här heller, nejnej, för det är nämligen så att hon har bestämt att jag, som inte ens kan laga mat som grisar skulle vilja äta, ska hjälpa till! Detta kommer sannerligen bli spännande! om jag väljer att anta utmaningen förstås...det är det som återstår att se.

hacka grönsaker är jag dock näst intill världsmästare på! yee

SVENSKA

Jag är äger då fan i mig ingen intressant blogg, tagiskt men sant..

Sitter iallafall i en datasal nu, vettefan vad jag gör här egentligen, har inte det minsta behöv av en dator, faktiskt. Men det är bara att tacka och bocka och njuta vid facebook så länge tiden tillåter för ja, det finns inget på datorn som jag kan jobba med, men det har nog inte min lärare fattat, hehe. Lika bra det.

Fanny för 2 sekunder sedan:

-Jobbar du?! (med väldigt förvånad röst)
Åsa sekunden efter:
- haha, oj vad du lät förvånad
Jag svarar:
- Hon brukar låta förvånad när hon frågar det...hehe

Så löd den senaste konversationen i detta rum. Hehe, nåt sånt. MEN AH GUD, inge roligt!

Sofies senaste fundering:
Betyder Fackspånk nånting?
och svar: nej, inte vad jag vet.

Rolig klass, hehe 

you think you own whatever land you stand on



har inget intressant att berätta, inget ointressant heller, för min hjärna är off. Det är en
sån dag idag, the ugly truth, men så är det bara. Ska sluta negga och nörda lite fifa istället.

Söndag städar jag...

alltså städa måste ju vara bland det absolut tråkigaste man kan göra!! Funderar allvarligt på att köpa mig en såndär levande damsugare... undrar om den funkar bra? hm... wellwell, finns inte mycket mer jag kan göra nu än att bara tvingas umgås med våran stora feta tunga damsugare som inte gör ett dugg som man säger...ibland är livet för underbart alltså!

Ja, sen är det ju som sagt söndag, och söndagar brukar inte vara alltför spännade, men sånt är livet. Har iallafall försökt kicka ass i fifa mot min lillebror, gick inge vidare alls... jag skyller på att han har suttit klistrad framför fifa sen jul och jag testade för första gången igår. Kul är det iallafall! Har hittat min nya passion i livet, FIFA!!

Jonas och Rebecka



It's time.. 
denna lördagkväll hänger vi slitna krigare ihop, du och jag.

Nä men ikväll umgås jag med min underbara bror och det känns fett bra!!
Lyssnar just nu på Let the drummer kick that, coolt att dom bara säger ord, inga meningar typ...gillar det.

without saying a word, you can light up the dark

Var med Fanny hela kvällen igår, hur kul som helst! Precis vad jag behövde alltså.
Fick ingen sovmorgon, alls! klockan 7.00 ringde alarmet och Fanny klev tappert upp men tillät mig sova vidare till klockan 8.00 då vi i extrem kyla gick till bussen, som aldrig kom!!!

Vi fick stå och frysa livet av oss i 25 minuter utan att bussen kom. Då fick en kvinna på busshållplatsen nog och erbjöd skjuts, men eftersom att Fanny skulle till Umeå så gav det ju inget för henne att fara till stan, så hon stannade och jag åkte med.

Ja, då vet ni hur min morgon såg ut. Sen kom jag hem och har legat i alla kläder jag kunde hitta i sängen och försöka åter få värmen. Kul liv. Men det är lika bra, fruktar nämligen att jag håller på att bli sjuk...hoppas det bara är inbillning, AH nu orkar jag inte med detta dryga inlägg längre. HEJ HEJ

F-F-F-FREDAG

När jag kom hem till mitt hus möts jag av en stor, huge, enorm, giantisk ja helt enkelt en stor påse...ost?


Minst sagt underligt!
Jag ägnade några sekunder av mitt liv åt att bara kolla oförstående på påsen, när mamma såg min frågande blick gav hon mig genast ett svar: 

"Ost är gott, tänkte pappa, och köpte därför massa ost för 10kr" 

Där ser man, nu får jag äta ost tills jag storknar (?)
Men ätandet ska vänta, för nu ska jag sminka mig och allt i razerfart för att sedan fara på spelkväll och ännu senare ta mig till Fanny, Toppen!

Förbannade jävla känslor!

Tror det är about time att jag skriver en ny "hatlåt".. jo det skulle sitta fint tycker jag.

Utöver det så ska jag vara med Elin senare ikväll och ja, det är väl så det ser ut i mitt liv just nu. Inte mycket intressant där inte. Sitter här och försöker desperat komma på nånting mer intressant att skriva men det går käpprätt åt helvette, så jag tar och äter mat istället som pricken över i:et eller nånting sånt.

Sen så går det ju självklart inte att lägga upp bilder, (vem kunde tro nåt annat?) så jag utnämner detta till tidernas tråkigaste inlägg, hurra!

Live at Rebecka

Hemma igen.
Resultat av väckande:
fick istället för att umgås med en döing omgås med något mer zombie liknade, spännande upplevelse dära. Rekomenderas starkt!

Iallafall så tänkte jag passa på att förklara mig om varför jag inte skrev ett skit igår. Det var nämligen så att jag helt spontant och oplanerat hoppade på 3bussen till byske med Fanny som sällskap, och där spenderade jag även natten. Klart slut på förklaringen.  

Fanny bjöd på lite tilltugg, tack för det.


Fanny fastnade på flera bilder

Jag var dock lite mer svårfångad..

Ett av flera resultat på bilden som aldrig riktigt ville bli så bra som vi ville...

Sådär, nu har jag visat bilder för första gången sedan dinosaurierna fortfarande vandrade på jordens yta. Så det tänker jag ge mig själv en stor applåd för *klappklappklapp* Och med dessa applåder slutar jag mitt inlägg.

Live at Albin

Jahapp, Albin sover och är omöjligt att väcka, typ. Så jag har inte mycket bättre för mig att göra än att uppdatera lite på min idiotiskt dåliga blogg, hehe. Men det klart, jag kan ju sno allt värdefullt jag kan hitta här, eller varför inte riva stället eller nåt annat kul som man inte kan göra när an är vaken...hm. Nåt att fundera på kanske?

Fruktansvärt hemskt förfärligt vidrigt inlägg som kommer att avslutas med första bästa bild som jag kan hitta på denna dator, vilket fick bli ingen mindre än denna..

mycket mycket fint och passande till resten av inlägget, hehe. Får skylla på att jag nog kanske råkade sitta vid fel dator eller nånting.

Men nu är det nån på skype som vill Albin något så jag får väl lov att väcka pojken ur sin skönhetsömn..suck.

LA VIDA LOCA

Justin Biebers flickvän??




Fick en kommentar om att jag skulle vara lik Caitlin Beadles, själv kan jag inte hålla med, men ja det var ju kul att höra att jag var lik Justin Biebers flickvän (som jag förstod det som att hon var?) kul för mig, eller nånting sånt.  

S.H.I.T

Ojoj, har inte blivit mycket skrivet idag, alls. Det har ju dock sina förklaringar eftersom att jag faktiskt inte varit hemma på över ett dygn, och ja när jag kom hem kring halv 9 idag var jag så död i kropp och sinne så jag bara föll ihop på sängen och där har jag legat fram tills nu då jag har tagit beslutet att sova.

Har även tagit beslutet att inte byte linje, orkar nämligen inte gå om ett år, så ja, det är bara att härda. I will survive, Men inte länge till om jag inte får sova snarast! Hej och Godnatt!

åt förövrigt med dessa flickor på stan idag, trevligt.

Fikar med Fanny, brb


tidernas konstigaste och mest "icke rebeckiga" inlägget ever, men så får det blir eftersom att tiden är knapp men jag ville ändå höra av mig. Snällt. Men nu är det bara att ta sig till bussen i razerfart om jag inte vill känna mig misslyckad, och det vill jag gärna slippa!

Natten är besegrad!!!

BOOM! PAW! KRASH! (onödiga ljudefftekter som jag bara råkade skriva)

klockan visar nu 11.33 och det betyder att natten är besegrad, TRIUMF!
trött är jag, jo det är sant, men inte överdrivet och kan jag bara hålla mig sysselsatt dagen till ända så ska detta nog gå utomordentligt bra!


NU sitter jag och luktar oroväckande mycket på Jonas parfymer...alltså där har vi nånting, killparfym, finns nog nästan ingen bättre lukt...helt kär är jag! Ja, det är självfallet inte så att jag bär den själv, det skulle ju bli för knasigt, men att lukta har ingen lag! Så det tänker jag fortsätta med! mmm...

Inatt är jag vaken!

Jodå, inatt är det ingen sömn som gäller för min del, skulle egentligen haft sällskap av min bror men när han insåg att han hade match imorn valde han att istället sova, kanske ett bra val egentligen, bara lite tråkigare för min del.
Men sova skall jag icket, och det går riktigt bra det här, tack vare fett mycket soda stream speciale, Fanny, Albin och min egna uthållghet och fantasi går detta superbra!

Om någon nu skulle undra varför jag fått för mig att skippa sömnen just inatt så är det endast för att jag ska vända tillbaka dygnet, på mitt egna lilla vis. Dvs att jag inte sover nånting förrän imorgon natt då jag istället kommer vara riktigt sten trött i god tid och därav kunna somna före tolvslaget som i sin tur leder till tillräckligt med sömn för att orka vakna i rätt tid för att ta mig till skolan. Ojoj, långt utvecklad plan lät det som, men så är det inte alls, det är en bra plan så länge jag inte somnar förrän det är tillåtet, men det skall icket ske.

Nu överlämnar jag mig själv till nattens alla äventyr. I WILL SURVIVE!

Hittar inga ord som förklarar tillräckligt bra

Just i detta nu är jag rustad för att kriga med min dator. Det är inget vänskaplig relation som råder mellan oss i detta nu...det är nog en "allting hatar rebecka-dag" idag, känns lite jobbigt. Men inget blir bättre av att deppa.

Har forfarande inget vettigt att skriva, har som hamnat i nån slags trans/hypnos eller nånting, jag går som mest på autopilot, är inte riktigt medveten om vad som händer runt omkring mig på samma sätt som jag brukar.
Fick iallafall möjligheten att träffa Sofia igår och det var minst sagt trevligt, var verkligen länge sen så det var riktigt kul att få träffa den typen igen. Trevligt trevligt.

Det äcklar mig, irriterar mig och äcklar mig igen.

Har ingenting att skriva om, verkligen verkligen ingenting. Min hjärna står på noll, kortslutning, avständ, frånvarande. Jag ska vakna till nu och försöka få tag i Sofie tror jag, om det nu kan vara möjligt. Men först ska jag äta på pizzan med min fina fina bror. Blir super.

sist jag var på pizzan var Alex mitt sällskap♥

Idag är jag glad, riktigt glad!

Det är bara en sån där dag så jag bara är glad och livet leker, finns inga fel. Mitt liv är underbart. Älskar livet. Älskar alla. Älskar allt. AH vilken känsla alltså, vilken känsla. Kan inte riktigt uttrycka mig alltså, WOOAH!


känner mig som Marty, haha

s-n-owboard!!

Åh, nu vart jag så frukansvärt sugen på att åka snowboard, eller egentligen ännu mer sugen på att inhandla mig en ny som jag kan kolla på utan att vilja spy, för min är verkligen så ful att jag blir illamående av att kolla på den, inget skämt alltså, för den är verkligen grotseskt ful och anledningen att den ens fortfarande används är att jag aldrig har råd att köpa en ny, fyller år efter vintern så det känns ovärt att önska sig en och glömmer alltid bort att den finns lagom till jul. Typiskt.

Så nu sitter jag här och hoppas på att det ska trilla ner några tusen genom taket. Då skulle jag bli lycklig.

Natt igen

Hemkommen från Albin där jag varit sedan ungefär klockan halv 7 men lite människor. Helt död känner jag mig, vilket jag har gjort hela dagen och blablabla massa sånt. Hade lite kvällssnack med broder min och nu ska jag fortsätta snacka med Fannnnyy, sen är det dags att sova. SNAARK

Finner inga ord!!





__________________________________________


Nej, nu ska jag jag ta mig samman, var bara tvungen att avreagera mig lite!!

kan man kanske kalla det ilska?

Åh vad jag är trött men jag vill verkligen inte somna nu, jag kan inte sova på dagarna, det funkar bara inte! Så det finns inte ens på kartan.. även om det känns minst sagt frestande när man vaknar av en helt bortdomnad arm följt av ett (förstunden) upp piggande samtal med Fanny och därmed inte kunna somna igen. Suck.

Försöker iallafall förstå mig på facebook som dampar som om sista dagen var kommen! Jag blir inte riktigt klok alltså! ARGH! Det löser sig väl snart får jag hoppas, annars är mitt liv över..nästan.

Kanske dags att sova?

Hade som egentligen tänkt somna tidigt men sen flög timmarna bara iväg och ja, nu är klockan kvart över 4, ser man på! Som tur är känner jag iallafall hur ögonen börjar bli lite tunga så det ska nog gå utmärkt att somna när jag skrivit klart detta tror jag. Vilket är precis nu.

Bara för att Matilda är Matilda och för att jag skriver med henne på msn nu och för att jag aldrig glömmer våran valborgs!♥

GODNAAATT!!!!

Filmmys

Har just komit hem från mina underbara kusiner och ska nu mysa ner mig med mina söta bröder och se på Döskallegänget, min och Jonas favorit film då vi gick i 5an och 3an, haha. Så det är alltså dags för favorit i repris.

Sist såg vi barnhemmet, oooo.

Lite timmar

Mitt i livet..

Har verkligen ingenting att skriva om eftersom att jag inte gör nånting, alls! Ja, förutom att ta rent groteska bilder på mig själv i webben, jodå det är kul. Nämen så är det och tiden bara segar sig fram, suuck.

Nej men har som sagt verkligen inget vettigt att skriva så avslutar väl här. Hejhej


Tanken var..

..att jag skulle få lite träning denna morgon istället för att bara sova. Resultatet vart att jag istället för att gå upp klockan 11 sov till 1 för att sedan se usla tvprogram med min bror i 1 och en halv timme för att sedan parkera mitt ass vid datorn. Bra träning Rebecka. Har kanske lyckats promenera 10 meter denna morgon då jag som sagt egentligen skulle träna likt aldrig förr! Så kan det gå. Får se om det blir ändring på den saken när jag skrivit klart detta, förmodligen blir svaret blankt nej, men man kan ju alltid hoppas.

Iallafall så var ett av programen jag och David kollade på inget mindre än robotboy, och ja, vi skrattade oss till trårar. Himla kul med sånna program ändå, trots att dom är helt usla så finns det lite charm över dom. Haha.

Alltså vilken låt..

Jag är så fruktansvärt trött så det är inte riktigt klokt alltså! Och jag sitter och kollar på fula filmer på youtube så snart har jag nog skrattat ihjäl mig själv. Men det är ju ett trevligt sätt att dö på iallafall. Men faktiskt vill jag leva ändå, men det är svårt att skratta hälsosamt till exempelvis denna film..
helt sjukt.. jag tror jag kommer vakna med en hel flock utav magrutor imorgon om jag överlever allt skrattade alltså. Haha. Nej nog nu. Ska sova. Godnatt.

2 Januari

Oj vad jag känner mig seg alltså! Helt sjukt, vill bara sova och ändå sover jag iprincip hela hela tiden. Håller jag på att bli sjuk tro? Det vore ju förargligt isåfall, får hoppas på att den tragedin ska förbli ogjord. Nytt år iallafall, känns väl inte så speciellt, förutom att jag känner mig segare än vanligt, kan det vara ett tecken? På att 2011 kommer bli segt? HA hell no! Det ska jag förhindra.

Ska försöka göra nånting bra av denna dag iallafall, kanske ska jag bara vara ett älskvärt barnbarn och vara social med mormor? Kändes lagom jobbigt, så tills vidare hittar ni mig som en trogen hund vid mormors sida, nästan iallafall.

Lyckades fånga min sinnesställning på bild verkligt bra tycker jag allt. Bravo.

Så var det 2011

Först åt jag med min familj och några andra bekanta.

Sen mötte jag Fanny och vi tog oss till Matilda och sedan rullade kvällen vidare och slutade i triumf, dock lite missöden men till strösta delen bara trevligt! Tack för kvällen allihop!

Där tog det slut, är ingen mästare på att ta kort (varken att ta bra kort eller att ens komma ihåg att ta)
Några bilder blev det iallafall. Det var iallafall en kul kväll och ja, nu är det nytt år. Skumt. Gott nytt år!
RSS 2.0