Hemma igen

Ikväll har jag hunnit med att i full fart flyga (åka bil) till repetitionen och sedan gå från nordanå till kyrkholmen till stan och sen tillbaka till kyrkholmen igen. Värt? Nja, om man tänker motionsmässigt så -ja. Tidsmässigt? -nej.  Var på kyrkholmen runt en timme kanske och slog sedan följe med min kusin till bussisen och när jag sett att hon hel och hållen klev ombord på bussen traskade jag troget längs efyran upp till Statoil (eller vad macken där nu heter) och köpte en påse pim pim och traskade sedan till Albin där jag stannade tills mamma hämtade mig klockan 11, prick! Okej, 5 över. Väl hemma har jag hunnit dansa igenom dansen 3 gånger så nu är jag fit for fight för imorgon.

En klar och tydlig beskrivning på min kväll och man kan väl sammanfatta den som så att jag har gått en hel hop med steg. Har nog inte gått så mycket på länge känns det faktiskt som. Nu kallar sängen iallafal och det känns bara bara skönt att få lägga mig och sova, och det blir ännu lite bättre när man har sovmorgon. TRIUMF!!

Fet
gillar bilden! typ. Men ogillar "långa" bilder... hm, vilken kombo. Godnatt iallafall!

Tror min höft har hamnat ur led...

Som ni kan läsa i rubriken så är min höft illa tilltyglad av allt obarmhärtigt dansande och jag tror den har satt sin sista potatis... SKÄMT jag är ju inte 70 år heller! Jag är ung och frisk och stark...hm, nåja, ung och frisk iallafall så jag och min höft ska förhoppningsvis få leva flera glada år tillsammans innan det är dags att ta farväl. Men et blå märke kan jag faktiskt slå mig i backen på att jag får!

Jag har nämligen otroligt lätt att få blå märken, faktiskt så kan det dyka upp blåmärken utan att jag ens har gjort nånting! Det kallar jag skumt!

Men nu ska här ätas lite middag och sen kommer Agnes att rulla in, eller ja, rulla och rulla, men kliva in i mitt hus för att sedan studera mitt dansade och det känns bra att få lite riktigt hjälp för mamma är ju i långt i från den vassaste kniven i lådan när det gäller dans så Agnes är nog behövlig. Tack att du ställer upp! NU mat!

jag och min höft i våra yngre dar

Room raiders

Sitter och ser på MTV medans jag jag smälter maten, typ. Ska snart dansa..igen. Haha. Min blogg
handlar ju bara om dans nu för tiden, men ingen skada själv. Min dag har iallafall varit rätt så onödig som
typ alla andra skoldagar nu för tiden. Men nog om det om det nu, för nu är det... dancing tiiimmee!!!!



Hahahah såå fult!!

Paus i dansandet

Nu har jag tagit mig en paus och ska springa ut i full dansklädsel och möta Simon ett tag. Känns som en helt perfekt paus tycker jag. Men först har jag tänkt klunka i mig lite vatten och sen är jag redy to go! Hörs sen!

hehehe

Justja, det var förresten någon vid namn aaaaa eller nåt liknade som undrade hur det var på BF, och ja, det var var kul, skön klass och ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Verkar ändå som en kul linje så jag får se om det är där jag bosätter mig nästa år.

Pratar med Fanny


En fin bild från i lördags när vi vandrade "nakna" (i ansiktet förstås) fast ja, innan vi började vandra.

Sitter som sagt och pratar med Fanny och när det samtalet är avslutat är det dans för fulla muggar som gäller!
Alexandra och hennes "trupp" gjorde iallafall ett bra jobb idag tycker jag, bra jobbat tjejer och killar!
Mer än så har jag inte att säga, ska vara social på telefon och sen skriver jag när jag har nåt mer att säga.
 
Heeeejdåååååååååå!

Godmorgon!

Nu är jag vaken en tänker somna om för jag börjar nämligen inte förrän klockan 10. Jag ska då se på en föreställning där Alexandra medverkar (lycka till!♥) sedan bär det av raka vägen till balderskolan för att kolla in bf. Så som det låter verkar det bli en rätt så lugn dag idag, men vad vet jag (observa rim!) Godmorgon, Godnatt.

 

Lycka till!!!!

 

Update mitt allt dansande

Jag dansar då så mycket som mitt avlånga lilla rum tillåter, det är inte lätt inte. Jag funderade allvarligt på att avbryta och fara och spela fotboll istället, men det går dåligt med bussar, jag är ogärna ute i detta vädret tillsammas med alla maskar och sen så är det faktiskt så att jag måste dansa om jag ska lyckas! Punkt.

Tänkte iallafall visa lite "ingredienser" till mitt kommande mästerverk som ska få danslärarna att slå volter av förtjusning

Som det ser ut nu så tänker jag använda denna låt..


...och ispireras av denna dans.

Och sen är det bara att hålla tummarna och hoppas på ett fantastiskt reslutat! Back to buisness..

Morsdag!

Idag är det morsdag (som om ingen visste) och nu ska jag äta gooood mat med min familj. Mums!

It's not real

Can't get you out

NUU har jag varit med Marcus de senaste timmarna, otroligt trevligt alltså. Har fått lätta på hjärtat lite och det är ju aldrig fel alltså, inte heller fel med lite olagligheter och sedan att skratta åt massa olika saker på datorn. Helt okej alltså. Men nu är det dags att bli fullt allvarlig igen för nu ska jag komma på en egen dans som jag ska lära mig till på onsdag!!!! Oherre alltså, jag fasar verkligen för hur detta ska sluta...my god alltså. Det är bara att försöka. Lycka till mig själv!

11:46

                                
Fuck it, jag ska försöka somna om igen. Godnatt

Nu har jag tänkt sova!

Som ni ser så försöker jag gottgöra mitt dåliga bloggade genom att idiot blogga så mycket jag bara kan på en timmes tid (nåja, nästan) Men nu är det slut med det för nu ska jag sannerligen sova för jag är så sjukligt trött och jag förstår verkligen inte vad jag fortfarande gör uppe!?! Så nu säger jag Godnatt iallafall och så skriver jag förhoppnings vis imorgon igen och det ser vi alla framemot! Oja!

Sen vill jag även passa på att önska Sofie (och alla andra resenärer) en suuuuper bra resa till Frankrike!!! Och jag måste erkänna att det svider att jag inte kommer kunna höra nånting från kvinnan de kommande 10 dagarna. Idag var sista tror jag... tragiskt. Men då blir det extra kul när hon kommer hem igen! Ha en grym resa nu! Love you♥

My mind is out of control


Känd från norran!

Jag hoppas att ni alla som får norran leverad i era hem har kollat in mitt snygga actionface i sportdelen!
Ikväll har jag till en början varit med Fanny och Frida tills jag tog tio i tio bussen till stan och mötte två pojkar vid namn Jesper och sen har jag hängt med dom och lite fler pojkar resten av kvällen tills pappa hämtade mig nångång mellan 1 och halv 2. Nu sitter jag här och lyssnar på fin musik och försöker lära mig att tänka klart typ. Fast borde sova egentligen för har varit sååå trött hela kvällen. Varför är det så svårt att somna när man väl är hemma och FÅR sova? Sannerligen ett mysterium...





Och vad kan avsluta inlägget bättre än en hel hög med tapbilder som vi tog denna afton? Svar: INGENTING..typ.

Det var ett tag sedan

Oj, nu har jag sannerligen varit duktig på att hålla mig från bloggen, två dagar tror jag, woups...
Jag är iallafall hos Fanny och vi har tagit precis en såndär dag som jag har längat efter som bara den! Vi har sovit och sen bara inte gjort nånting, vi var ut en stund helt som de naturliga skönheter vi är. Nä men bara en sån där dag då man inte måste göra nåt, och gud så skönt det är! Nu ska jag iallafall kolla bussar så jag tar mig hem nångång.

Väntar på bussen



Idag är en sån dag då jag hatar att ta kort på mig själv så det var rent en kamp mot mitt samvete för att
lyckasta bilden här ovan, men som sagt, vad gör man inte för att sin blogg ska få lite bilder. Nu är det
gjort iallafall och jag väntar på bussen, och även Sofie som ja, jag vet inte riktigt vars hon för faktiskt
men hon kommer väl snartom inte så går jag till bussen ändå och därmed punkt.

Denna dag har förövrigt varit rätt onödig som alla dagar nuförtiden nästan är. Jag kom till skolan, skrek på en lärare, eller ja iallafall skällde ut, skrev en utvärdering, såg på film och nu sitter jag här. Rätt ovärt alltså.

En annan kul, spännande, chockerade, sprudlande eller liknade, nyhet är iallafall att jag nu på onsdag ska dansa framför danslärarna i hopp om att få byta linje till dans. SNACKA att jag är nervös alltså! Herre min skapare alltså.. men jag vill ju hellre gå dans så då måste jag ju faktiskt anstränga mig lite.
Och det ska nog gå bra får vi hoppas. Men nu ska jag löpa till bussen, tack och hej!

Update från byske

Tjenare tjenare, sitter i byske i Fannys kök och har haft en himla trevlig kväll med Fanny, Alexandra och
Sofie vilket blir allt för sällan nu för tiden. Trevligt har det iallafall varit men nu känner jag hur det tog på att jag somnade
sent igår så nu är det snart dags att ta igen det. Men först ska jag kolla på mina vänner när dom dricker te. Ursh.



♥♥♥♥♥

Svart och äcklig och en pappa



Är hemma och har nog aldrig känt mig så äcklig som jag gör i skrivande stund, iallafall så var det länge sen sist. Anledningar:
1. Jag har inte fått bort allt rövarsmink = svart och smutsig lite överallt
2. Har inte dushcat (ska dock ta itu med det snart)
3. Har ätit för mycket och ja, det får mig på något sätt att känna mig äcklig, iallafall idag

Okej, det var det. Nu tänkte jag iallafall göra ett tappert försök att bli lite brun medans solen ändå lyser innan jag sedan i flygande fläng fräshar till mig en aning och sedan hoppar på första bästa buss till byske för att ha tjejkväll. Great!


P.s
återigen måste jag kommentera att mitt ena ögonbryn bråkar och fortsätter vilja ta och se annorlunda ut än det andra, detta är dock bara på bild för irl så ser dom faktiskt nästan lika ut. Sen är ju jag ingen makeup artist direkt men sååå olika blir dom faktiskt inte. Klart slut.

uppdate: självklart så försvann solen precis när jag publicerat inlägget... suck alltså... ingen sol för mig då..

Quit tell me things you don't mean








I brist på annat att gör grävde jag fram lite olika bilder från arkivet bara, alltid lika trevligt. Eller inte.
Sitter och gör ingenting eftersom att jag och Fanny är så gott som klara med våran redovisning som
vi ska redovisa på fredag. Linas kvällsbok ska det handla om ifall att jag inte redan talat om det.

Slutar iallafall om en kvart och då ska jag rulla runt lite på stan på jakt efter en bikini
vilket måste vara typ det absolut svårast som finns att köpa! Ursh, men ett måste är ett
måste så det är bara att leta tills ögonen trillar ur. Förhoppningsvis kan jag lyckas ragga
med lite sällskap men annars klarar jag det nog utmärkt själv. Nemas problemas.

Så går det om man inte har pluggat!

Ligger hos Albin och njuter av att jag gjort mina uppgifter vilket visa andra inte har. Och eftersom att
jag inte tillåter att han får midre än G på sina prov så är det bara att han pluggar! Så går det. själv får
jag sitta vid datornoch göra massa annat kul som belöning för min duktighet! Yey! 

Okej, jag skämtar lite grann, fast ändå inte. Okej, skit i det jag orkar inte blogga jag ska retas lite med denna okunnige pojke istället, känns faktiskt mycket mer roligt än att skriva massa ord på en blogg så nu retas vi istället Hej så länge!

fint

It hurt more that it seems

I väntan på omprov..

Okej, nu har jag exakt 16 minuter på mig att skriva sen stängs datorn av (ja, jag är på bibblo) så let's skriva fort (ja, jag skriver fett sakta så det tar en himla tid..) Sitter som sagt på bibblo och känner mig nåådigt stolt över mig själv! Lyssna här: TROTS att jag slutade halv ett så har jag STANNAT i stan och loggat in mig på en dator här på bibblo och PLUGGAT hela tiden (bortsett från någon sms-paus..) Nåja, iallafall TILLRÄCKLIGT länge för att jag ska ha lyckats göra hela uppgiften klar!!!! OLE!!! SUCCÉ!!! TRIUMF!!! LYCKA!!!


Otroligt, jag borde plugga oftare eftersom att jag blir så otroligt glad när jag är klar. Nåt att fundera på. Nu ska jag iallafall traska mig till skolan och gör omprov. Känns inte så kul men det är ju det jag har stannat för så jag bör ju göra det.


arkivbild som jag trooor togs för typ ett exakt ett år sedan om jag inte misstar mig? Nåja, det var en bild iallafall.

 

Som jag lovade kommer lite bilder här:

Ladies and Gentleman, låt mig presentera, F O L K  O C H  R Ö V A R E  I  K A M O M I L L A S T A D ! :

Rövarna och Fröken Sofia i rövarnas hus

Lejonet, Sofia, Poliskonstapel Bastian, Bagaren och Slaktaren

Bagaren Slaktaren och Bastian

Kasper Jesper och Jonatan

Rövarna när dom har blivit fångade

Fröken Sofia och Kasper som får upp ögonen för varandra i slutet

Alla sjunger en hurrasång för de tre rövarna

Gruppbild. Bastian-Sofie, Sofia-Matilda, Kasper-Jag, Jesper-Rebecka, Jonatan-Mimmi, Slaktaren-JosseH, Bagaren-JosseN, Tobias-Jesper, Barberaren(som även var lejon)-Anton

Fotograf: Albin

Sådär, nu fick ni lite bilder att kolla på från söndagens föreställning. Har iallafall lugnat mig lite nu efter att jag så brutalt fick skriva av mig, ber om ursäkt för det utbrottet men måste man så måste man...Har som sagt lugnat mig lite nu och ska snart sova eftersom att jag måste till skolan imorn, hur sjuk jag än må vara. Nationella och Föreställning= att jag måste vara där och inga men. Så det är bara att sova och hoppas på förfrisknelse. Godnatt!

Konsten att avregagera sig



Om det är något jag hatar är det folk som säger saker som dom inte påriktigt menar utan verkligen bara säger för att det ska låta bättre och snällare och dom ska framstå som uuuunderbara personer. IN MY ASS! Jag har inte det minsta intressa av att höra att jag är sååååå söt eller att det var såååå länge sen vi sågs eller att du saknar mig sååå mycket. IN MY ASS som sagt. Gör nåt åt det då och stå inte bara där som den falska jävla människa du är och låtsas att du är så perfekt! Fy fan säger jag bara. Det är lika bra att du inte säger nånting då, du behöver inte låtsas nånting. Skippa bara att krama mig när vi ses, jag kommer inte slå dig, tvärt om så kommer jag nog vara närmare att slå dig OM du kramar mig för en person som är så jävla falsk som du vill jag fan inte ha tryckt mot mig i en kram som ska få det att se ut/verka som att allt är som det ska. HELL NO! Det är fan droppen nu, om jag inte hade haft så svårt att säga upp vänskap skulle fasen nästan göra det just nu för jag vill inte ha nåt ända liten jävla ting att göra med dig just nu!


Onödig dag

Sitter hos Albin med..Sofie?! och lyssnar på Jack Sparrow låten. Anledning? Jo för såhär var det att när vi anlände klockan halv nio imorse på kyrkholmen redo att teatra så fick vi veta att inget skulle bli av denna dag så ja, då satt vi där utan att något göra så vi raggade helt enkelt till oss Albins nycklar och sen har vi legat här som två lik. Och det har jag tänkt fortsätta med eftersom att jag faktiskt är sjuk egentligen och mamma tycker att jag bör stanna i sängen. Sköööööönt.

Dock lämnar Sofie mig och ett par röda sekunder, eller iallafall så snart hon har ätit klart sin banan och jag ska då ta och vara en önskvärd flickvän och göra någon nytta och typ...bädda sängen. Haha eller vad jag nu kan tänkas hitta att göra. Kanske slutar med att jag river stället? Eller bara sover. Tror på det senaste om jag ka va ärlig..Men inte gör det nåt inte!


Från igår

 

2 bilder



Det var allt jag hinner visa för stunden för jag måste springa till bussen nu. Så bildvisningen får vänta tills imorn eller nånting. Men jag lovar att visa för detta är konst! Eller ja, iallafall kultur eller vad man säger. Och bilder som skiljer sig från vad jag brukar visa och ja, sammanfattat: bilder kommer så snart tiden tillåter!

Söndagen den 22 maj

Är hemkommen från en helt okej första föreställning som egentligen var som ett genrep och ska in i duschen på ett par röda sekunder vilket verkligen behövs för jag ser ut som hej kom och hjälp mig. Har dock ingen bild på detta men när jag kommer ut ur duschen ska jag visa lite bilder från föreställningen men tills dess får ni kolla på bilder från när jag fikade med Fanny igår.


6 månader♥





Eftersom jag inte har bloggat på hela dagen så tänkte jag passa på nu när dagens umgänge som hållit mig från bloggen (dvs Albin) har fullt upp med att spela fifa mot min broder, så ja, jag såg mitt gyllene läge och tog chansen att skriva några rader och visa lite bilder som togs när vi väntade på bussen idag. Annars så är jag just nu glad att det är en kvart kvar av denna dommedag och jag är fortfarande vid liv och det betyder att imorgon har jag premiär och preimären till ära hhar jag gått och blivit förkyld. Tajming. Men nu känner jag att det är dags att va social igen. Hoppas ni alla har en bra kväll!

D O M M E D A G E N ! ! ! ! ! !

Godmorgon! Nu har jag då alltså kanske sovit den sista natten i mitt liv.. Nej allvar nu, jag ska sluta ta upp att vi kommer dö ikväll bara för att jag fruktar det. Dör jag så dör jag och det kan jag inte göra nånting åt. PUNKT. Bra nu har vi det avklarat och kan därmed gå tillbaka till utgångsläge...

Jag vaknade av ett telefonsamtal från min moster vilket var perfekt eftersom att jag ändå var tvungen att ta mig upp för att jag ska möta Fanny på stan kring kvart över 1. Det stör mig dock att jag inte har fått sova hur länge jag vill på hur länge som helst och inte kommer jag få det imorgon heller. Men då kanske jag ändå är död så, okej, jag ska sluta!

Gårkvällen var iallafal himla kul tycker jag! Fast dock typ helt omöjlig att förklara eftersom att jag gjorde så otroligt mycket olika saker och var med/träffade så många olika personer så jag hänger knappt med själv. Det var en kul kväll iallafall och jag kände verkligen att det lider mot sommar. LOVE IT! Men nu ska jag avsluta detta milslånga inlägg och istället slänga mig i duschen.

Och eftersom jag inte hade någon kamera så får ni se en bild från i somras som togs under en kväll lite liknade denna!

White trash beautiful

Sitter i ett grupprum och jobbar svenska med Fanny och snart har vi lunch och då ska vi äta pizza. Det är ju ändå fredag och näst sista dagen som vi lever så det är klart att vi måste äta pizza då ju! VI lyssnar iallafall på denna låt. Fin är den.


190511

Dagen lider mot sitt slut och jag är trött så det stänker om det! Kvällen har spenderats med Simon 90% av kvällen och resterande 10% spenderades utöver honom även med Agnes, Hilda och deras kompis. Riktigt trevligt och otroligt kul att få träffa Simon och bara prata och ta det lugnt helt enkelt. Tror denna kväll var behövlig. Nu är allt jag behöver sömn och turligt nog är jag fit for fight att sova så fort detta inlägg avslutats vilket är nu. Godnatt!

Pirates of the Caribbean..5?

I äran till den nya filmen har jag under datalektionernas timmar gjort mig ett helt eget utseende och sedan suttit och försökt lära mig lite effekter på photoshop som jag är lååååååååååååååååååååångt ifrån duktig på!!!!!!!
Men i brist på annat tänkte jag visa lite fina resultat, Olé!

Det riktiga orginalet vs mitt inskickade orginal. Sen har jag lekt fritt medans jag väntar på Sofie, beskåda!:




Jag vet att det inte är mycket att komma med och jag har aldrig varit den vassaste kniven i lådan när det kommer till att redigera bilder.. men aldrig försent att lära sig och något har jag ju lärt mig och inte är jag ett helt omöjligt fall tycker jag själv!

...Genast sjönk mitt "självförtroende" till botten när jag såg den andra Rebeckas bild... nåja man kan inte vara bäst på allt, haha okej skämt. Men nu ska jag leka lite mer i väntan på Sofie som sagt, eller kanske bussen egentligen.

O N S D A G

Idag är det onsdag och på onsdagar brukar jag ju vanligtvis sluta halv ett men idag är knappt något som vanligt. Började ju dagen som typ alla andra med att ha nationella som faktiskt kändes som en barnlek!!!!!! Något jag aldrig trodde skulle hända men faktiskt, jag kände mig smartare än jag gjort på...ja, typ sen min Einstain-period i 2:an typ!

Ja, sen så när jag egentligen skulle ha slutat så fick jag istället fara på två stycken möten om min möjliga förflyttning till dans. Jävla skola alltså. Ursäkta men är så less så jag skulle kunna skjuta någon. Jag är less på allt och att inte veta vad jag vill göra riktigt. Men men, det ska väl också lösa sig på något sätt. Om inte annat så går ju jorden under på lördag så då slipper jag fundera på hur jag ska göra längre för då dör jag bara lite hastigt och lustigt sådär. Nej jag ska inte skämta så, för jag är en sån som faktiskt på riktigt blir livrädd när någon säger att jorden kommer gå under..så jag lever under rädsla från och med nu och förevigt, amen. Nåja, iallafall fram tills lördag.

Bjuder på en liten sneakpeak på Kasper, Jesper och Jonatan från föreställningen som ingen kommer få se eftersom att den har premiär på söndag, haha.

A woman of my word

Bättre sent än aldrig, här är som jag lovade, bilder från min tidiga måndagsmorgon!:


Taggad tjej!

Steeeka pannkakor

In action

Halv 7...taggad? Alltid!

Pannkakorna sekunderna innan ringklockan fick sig en omgång! 

Och såhär glad vart Albin över min tidiga väckning...

...Skämt! Så klart att han vart glad, vem skulle inte liksom? 

Det var det. Som sagt, en mästerfotograf kommer jag aldrig att bli, men ett par bilder lyckades jag allt knåpa ihop! 

Hemma med Fanny

NU är jag då hemma igen för första gången på ett dygn (för ja, jag bestämde mig att orka fara till Albin) Ikväll har vi iallafall suttit och kollat på alla människor som spelat fotboll, eller ja, rövas. Och ja även pratat med dom som åkte ut. Kul, faktiskt roligare än jag trodde att det skulle vara då jag tycker att det känns så jävla stört att bara sitta och glo. Men som sagt, roligare än förväntat. Nu ska vi fika iallafall (Fanny har tjatat 70% av kvällen, haha) och sen ska vi även plugga matte, för vi har ju faktiskt nationella imorgon och ja, fastän jorden kommer gå under på lördag så vill vi få godkänt!

Ändrade planer

Tror jag stannar hemma och sover, känner hur det börjar ta på att jag gick upp klockan 5, så lite sömn kändes
inte helt fel alltså, men ja får se hur det blir med den saken. Ska fundera lite om det känns värt, får se.
Oavsett vilket så hörs vi nog inte förrän imorn så ni får alla ha en så trevligt kväll medans jag sover, hehe.

Min fina fina kusin fick avsluta detta inlägg bara för att hon är så fin!♥ 

17:18

Dagen rullar vidare, har nyligen kommit hem från nagelmanikyr tiden som jag fick ta över eftersom Sofie är sjuk så nu har mina naglar fått en omgång som heter duga så nu behöver jag nog inte sköta dom på några år..okej skämt, men riktigt grovfixade är dom nu även om allt arbete inte syns på resultatet men det känns, det garanterar jag!!

Glömde kameran hos Albin imorse så ni får inga bilder än men jag lovade ju att förklara vad jag gjorde så here we go:
Jag vaknade klockan 5 (om sanningen ska fram så vaknade jag halv 5 men halvsov till 5) och sedan gick de kommande 1 och en halv timmarna åt att klä på mig, slå in paket och slutligen steka plättar. Sedan kastade jag mig in i bilen med min mor som var så vänlig och skjutsade mig in till stan (tack för det! hade blivit aningens osmidigt med buss) Sedan sprang (nåja, gick) jag upp för alla trappor och ringde slutligen på dörren som aldrig förr och hoppade glad som en lärka in hos en något halvtdöd Albin medans jag skrek "GRATTIS!!!" Och sedan fick han helt enkelt avnjuta mina underbar pannkakor innan vi begav oss.

Så såg alltså min morgon ut och ja, bilder kan jag visa senare när kameran är på plats igen, men nu väntar en dusch och sen nångång ska jag återigen bege mig till Albin för ja, dagen är ju inte slut ännu!

Kände att kameran (eller kanske mitt egna utseende?) inte riktigt var på min sida idag...men vad gör man inte för lite bilder. Nu dusch iallafall!

Vad tusan gör jag vaken...?

Jo kära vänner (och ovänner?) det finns en mycket enkel förklaring egentligen.
Det är nämligen ingen vanlig dag idag, nejnej för idag är det faktiskt Albins födelsedag!
Grattis till honom! Och jag är som sagt vaken sen 46 minuter sedan och varför?
Hm, jag tror jag håller det hemligt tills i eftermiddag när jag kommer hem från skolan.

G r a t t i s   i a l l a f a l l ! ♥


Världens bästa!♥




Jag har sagt det förr, men innan jag säger godnatt vill jag säga det igen jag har världens finaste vän! Godnatt

Ingen bra dag idag

Tumblr_ljq7ljui8h1qcf82mo1_500_large

Jag är trött. Ledsen. Less. Inte på humör för nånting egentligen. Men ska försöka ta mig ut
och träffa Sofia och försöka bli på lite bättre humör iallafall. Försöka kan man, men egentligen
vill jag bort. Långt bort. Länge. Bara fara iväg, så jävla skönt. Men nu är det bara att göra det
bästa av situationen och inget blir bättre av att jag sitter här och klagar, men då vet ni
att jag har en dålig dag idag och därav kommer jag nog inte att skriva nånting mer idag.

Hoppas ni har en bättre dag iallafall!

Nu ska jag sannerligen sova!

           

Måste verkligen sova för ska upp tidigt imorn, ursh. Men så är det ibland. Godnatt.

Eurovision 2011




Nu har jag suttit och tittat troget på hela eurovision med det såkallade "eurovisiongänget" dvs min familj och Sofias familj. Har varit en tradition så länge jag kan minnas att vi ser svenska finalen och europa finalen tillsammans och jag gillare! Har suttit och hejat som en tok på Eric trots att jag ville döda mig själv när han vann för att jag hatade låten, men nu tar jag tillbak allt ont jag sagt om han. Han tog oss till tredje plats vilket är toppen!

Dock hade det varit ännu mer toppen om han vunnit eftersom att detta eurovisiongäng har lovat att den dagen Sverige vinner ska vi vara på plats året där på och inte sittandes vid TVn. Och det hade ju inte varit helt fel alltså...

Men nu är det som det är och trots lite ilska mot min far som vart glad att vi inte vann (!!) så vill jag ändå gratulera vinnarna som jag inte kan stava namnet på...så  G R A T T I S !

Har lugnat mig lite

Var tvungen att avreagera mig lite, men nu har jag sovit en timme och känner mig genast på lite bättre humör. Springer runt och borstar tänderna samtidigt som jag städar i mitt rum (två flugor i en smäll så att säga) så att det ska se någolunda anständigt ut när Sofia anländer! Så så leker livet just nu och om vi inte hörs så önskar jag er alla en trevlig lördagskväll!


Lugn bara lugn, jag ska sminka mig lite också innan hon kommer. No need to worry.

Put the bitchface on

                       Tumblr_ll0jn0ek2y1qdm1h0o1_400_large  

Bara ett ord, Godnatt!

                        

Är så sjukt otroligt trött så det finns inte ord! Jag har haft en bra kväll men massa olika människor.
Nu är jag som sagt bara sjukt otroligt trött men ville bara visa lite livstecken och även säga att min
mobil är på plats vid min sida igen och det känns riktigt skönt. Känner mig verkligen naken utan den..

Det börjar bra...

Alltså, knappt 10 minuter efter att jag publicerade förra inlägget använde jag min mobil för kanske sista gången för nu är den borta. Puts veck. Jag måste ha retat Fredag den 13de gudarna rejält med att skriva ett kort inlägg om det...kul. Känner mig helt naken utan mobilen om jag ska vara ärlig, hur fan ska detta sluta? Inte blir det bättre av att jag just denna dag faktiskt på riktigt är i behov av den, samtal och sånt. Jävligt irriterande alltså...aja, men så kan det gå...

Fredag den 13de

DUH DUH DUH DUUUUH

Spännande dag idag va? Det återstår att se.
Jag har missat bussen... men ska få skjuts av
min mor så mig går det ingen nöd på alls.

Ha en riktigt bra dag nu!

Hej, hur är det? Är du full?

Det var då också ett sätt att hälsa på msn, trevligt trevligt. Hade iallafall tänk försöka plugga till historia
 provet imorn, blev det något av? Svar: Nej. Och jag är inte förvånad..och ändå tog jag ett beslut idag att
verkligen börja ta tag i skolan, bra början? njaa inte direkt. Får hoppas att det sker ett under och går bra ändå.
Nu kallar iallafall sömnens makter på mig men först ska jag kolla på snygga bilar med min bror! Godnatt!

Jordgubbsglass

Innan jag riktigt börjar detta inlägg tänkte jag få förklara min kinespose, Det var ju nämligen så att jag testade
på kinesisk yoga eller vad Quan Gon är för nåt, och ja, ha levt på känslan hela dan och ja, då vart det kinespose. 

Jag har idag även testat på att vara en seniorita dvs att jag har dansat salsa i ett par timmar med min kusin och 
lite annat folk, riktigt kul faktiskt, alltid kul att lära sig något nytt liksom. Ja och sen så fick jag en, från början, 
mycket ovillig Albin att gå in på hemma kväll för första gången!!! HAR NI HÖRT??! FÖRSTA GÅNGEN?!? nåja, 
bättre sent än aldrig antar jag. Köpte iallafall jordgubbsglass som nu med glädje har fått bosatt sig i våra magar.

Nu börjar sagan om ringen om, personligen hejar jag på Merry och Pippin, haha nä men dom är 
så gulliga bara så man bara måste gilla dom och det har jag troget gjort sen första gången jag såg dom.
Inte illa, inte illa alls faktiskt. Mer än så har jag inte att säga, så ja, Godnatt helt enkelt! 

Gullig kompis, det har jag allt!


Såhär söt kommer Fanny vara imorn då hon ska dansa på Nordanå. Måste ju erkänna att det ska bli riktigt spännande att se vad hon ska ha för sig i denna utstyrsel. Spännande som sagt. Själv har hon klagat på sina kläder sen ett par veckor tillbaka så uppenbarligen är hon själv inget vidare fan av dom, jag för min det tycker hon ser riktigt söt ut, hon blir nog en utmärkt clown? (tror det var det hon skulle vara) Fanny, du kommer kicka ass och hata mig inte för att jag la upp bilderna fast det var meningen att bara jag skulle se dom... heheh woups så kan det gå, men iallafall, Lycka Till imorn!

Somebody call 911 sawty fire burning in the Skola

Owaoooo

Idag har varit lååångt ifrån en vanlig dag, gick ju för det första upp halv 6 och quan gong:ade for sedan till skolan och hade idrott då brandlarmet gick och vi fick veta att det faktiskt brann påriktigt! Bara det var ju fett coolt och långt ifrån vanligt. Sen när eleverna vart insläppta på skolan så kom lärare till våran klass eftersom att vi hade varit i idrotten (där det brann) och sa tydligt och klart att alla som kände konstigt i halsen när dom andades genast skulle följa med till akuten och bli undersökta. Så det var bara att göra som man vart tillsagd så 12 ur klassen besökte akuten i ett x antal timmar och på så vis slapp vi hela resten av skoldagen, skönt! Men dock fett drygt att vara på akuten när det inte alls var så akut, alla mådde bra, men som flera uttryckte sig bättre att kolla och få veta eller man vet ju som aldrig med brandrök. Så så har min dag varit  hittills, rätt spännande? Kanske, kanske inte, man kan ju ha olika åsikter om. Men lite grann kanske? aja.  

Nu kommer iallafall Marcus snart och OJ vad jag har saknat honom alltså! Så nu ska jag umgås med han.

OBS
gammal bild, men alltid lika snygga! Hah

Hemma igen

Nu är jag då hemma, har haft trevligt. Träffade Adheel sen gick vi till sörböleskolan och stannade och kollade och pratade med alla som spela fotboll och sånt. Ja, har inte mycket mer att säga alltså. Känner att jag hamnade i fel humörsväng just...Ska iallafall försöka sova eftersom att jag faktiskt ska upp och hinna med 06.25 bussen!!!! Inte klokt, men jag ska på nån sak med Sofie som heter typ Quan Chang? Kuin Chaj? Qua Sai? ingen aning, nån kiniesisk yoga typ? Haha, kan bli kul. Återkommer om det när jag har ett ärligt och rättvist svar. Så ja, lite sömn är sannerligen på sin plats nu! Godnatt

Mot the Staaad



Nu åker jag, mitt webbcamleende och arnold in till staden. Har inte mycket mer än det på hjärtat.
Hör väl säkert av mig när jag kommer hem, men nu bråskar det så dags att rulla. Over and Out!

So everybody just fallow me







Lyssnar på denna låt, dansar med ballonger tillsammans med min bror och är så jäkla glad just nu alltså. Vet inte riktigt  varför men kan bara inte sitta still, sen blir allt extra kul av att du är roligt att luras med folk, haha. Nä men livet är kul just nu och ikväll ska jag in till stan och umgås med en ny människa kanske man kan säga, oo spännande, haha nä men trevligt, får bara hoppas att det blir av annars så kommer jag säkert hitta på nåt kul ändå!

Har ätit glass med Elin




Sen gick vi ut och gick och då slog det mig hur grönt det blivit ute! Helt sjukt kändes det, men riktigt fint alltså. Var tvungen att ta kort. Var iallafall riktigt kul att träffa Elin och det måste ske oftare vi måste ta vara på våran sista tid som grannar för i augusti flyttar hon och det ogillar jag starkt! Har alltid haft hon nära och så skulle jag tycka att det alltid ska vara! 

Get it back



Jag vet inte om det var för att jag skrev att jag började må bättre eller vad som riktigt hände men direkt efter så
började jag må sämre så jag sov från klockan 3 till 6 och jag brukar aldrig kunna sova så länge mitt på dan som.
Drömde bara mardrömmar så det var ínte ens skönt att sova, nu är jag trött men vill inte sova för om det innebär
att jag ska drömma sånna drömmar så skippar jag det, jag verkligen hatar mardrömmar! Drömmer sällan sånna
men när jag gör det...oo...då avskyr jag det mer än nånting annat. Nu ska jag iallafall dricka nånting sen hör jag
av mig när jag har något intressantare att skriva om än mig och min sjukdom vilket inte är det minsta intressant!

FINALLY!

Nu publicerades alla inlägg från igår, eller iallafall så att jag kan se dom, kan hända att ni andra redan sett dom.. hm, hur som haver så är ligger jag i sjuksängen idag men börjat må bättre och lika bra det för jag är långt ifrån sugen att vara sjuk, särskilt inte när det är så pass strålande väder ute! Förargligt att vara sjuk då, fast jag har ju lyxen att faktiskt kunna sitta ute när jag vill medans alla friska måste sitta på skolan. Så ser man det på det sättet var det ju lite bra att vara sjuk idag.



Var tydligen sjuk för ett år sedan också (tradition?) och då såg det ut lite såhär ↑

And I lift my hands and pray to be only yours

Vet inte riktigt vad som är felet här, om det bara är min dator, internet eller blogg.se som har damp för mina två senaste inlägg vägrar publiceras (vilket det här säkert inte heller kommer göra) hm...aningens skumt. Oavsett vilket så ska jag sova nu, känner mig inte helt frisk faktiskt vilket jag inte gillar för jag slipper gärna att bli sjukt alltså! Men men, får väl se hur allt känns imorn. Min helg har varit bra iallafall, hoppas eran har varit densamma. Men nu säger jag godnatt med en bild på mig och min vän Fanny, som inte heller är på den friskade sidan just nu, stackare...krya på oss! 

Konfirmation

Imorse vaknade jag kring 9 och satte genast igång att försöka förvandla mitt trötta morgon aniskte till något mer anständigt efter som att jag faktiskt skulle och se min kära kusin konfirmeras! And so I did. Här är lite bilder:

"Schemat"

pappa mamma och mormor i "publiken"

konfirmander

Konfrimander som rör sig och Lovisa som står still

Sjungade Lovisa

Kille med kors

Lovisa i ringen

Snygga typer utanför ringen

Lovisa kramas...

...jag och pappa poserar 

Kram! 

Kusiner som poserar snyggt

Min älskade Amanda! 

Lite släktkort 

Åt sjuuuuukt fina (och goda) cupcakes 

Lovisa öppnade massa paket...

... och ja, that's about it. Så har min dag sett ut hittills. Kom på just innan sista bilden att det kanske inte alls är så vidare kul att kolla på sånt här? Eller? Oavsett vilket så är det redan gjort nu och så får ni kolla bäst ni vill! Själv har jag tänkt göra iiiiingenting och ord kan inte beskriva hur skönt det kändes. Smaka på det, ingenting. Just nu kändes det som det ända rätta och det mest ultimata sättet att avsluta min söndag och en riktigt bra helg!  

G O D M O R G O N !!

Vaken, - check! Vad som händer här näst i mitt liv har jag ingen större aning om. Fanny lämnade mig nyss så jag är all by my self.. buhuhu.. skämt, rätt skönt faktist. Tror nästan jag ska passa på att sova en liten stund, har ju som ändå inget som jag måste göra förräm klockan är tre så, eller ja iallafall som det verkar nu. Så sova tror jag,  eller så tar jag mig ut i solen en liten stund...hm, det lät bättre. Så får det minsann bli tror jag. Avslutar med en bild från igår som vart riktigt kul!

Ikväll umgås jag med dessa brudar..


 
Kanske någon mer, förstod inte riktigt kände jag. Men det blir nog superbra tror jag!
Är iallafall djuriskt lycklig att jag fick sluta 3 istället för 4 idag! Jag har sagt det förr men
jag säger det igen, hur fan tänker lärarna när dom lägger en 2 timmars lång lektion
i slutet på en fredag?!?!?
Men idag vart vi som sagt lite skonade iallafall vilket jag är djupt
tacksam för! Men nu ska jag kolla lite bussar och fixa lite grann innan jag är redo att fara.

H A  E N  B R A  K V Ä L L !!

Hos Fanny


Sitter med Fanny som just har duschat medans jag försökt knåpa ihop lite skoljobb, fruktansvärt okul men känner mig duktig när det nu är gjort! Nu hade tänkt lära mig och min arma kropp att dansa! Snacka att ta vatten över huvudet för jag dansar lika bra som en trädgårdstomte..! Men men, aldrig försent att lära sig antar jag. Kan även passa på att berätta att jag idag fick en gratis måltid då killen i kassen inte märkte att kortläsaren tjöt "köp medges ej" men det stoppade inte han från att ge mig kvitto och middag, for freee! Det tackar jag och min ekonomi för, tack tack. Men nu ska jag socialisera mig med Fanny en aning samt lite första världskrig, duktigt duktigt, men men vad gör man inte för sina betyg? Dags att börja jobba nu, Godnatt!

I väntan på mat..

HERRE MIN SKAPARE! ALDRIG FÖRR HAR JAG SETT NÅGOT SÅ VACKERT SOM MIG SJÄLV PÅ DESSA BILDER, SLÄNG EN EXTRA BLICK PÅ LÄNGST NER TILL HÖGER, ETT ORD BARA: HOT! 
Detta underhåller jag mig iallafall med medans Albin leker kvinna och lagar mat, duktigt duktigt. Har även fått honom att se Linas Kvällsbok. Bland de bästa filmer jag sett typ, och boken är inte sämre. Snudd på bättre faktiskt! Men nu> MAT!!

ILSKA!!



En liten godnattsaga..



Föll mig helt i smaken denna tisdagsafton och blev en perfekt godnattsaga så
nu kommer jag sussa sött hela natten utan att väckas av att någon galning
väcker mig ur min skönhetssömn genom att skrika "vi måste hitta plastpåsen
den har 4 hål i sig!!!"
medans han själv sov... inge vidare kul, väcka mig men
inte sig själv... inte okej. Men nu finns det ingen som kan väcka mig, höhö så nu
får jag sova hela natten ut så fort detta inlägg avslutats. Så, Godnatt!

Camar med Fanny


Bild från när Fanny besökte mig som den arma sjukling jag var

Kan nämligen inte print screena på min dator, eller inte vad jag vet iallafall så ni fick bli utan en bild på våra
vackra kvällsansikten i webbcamskvalité. Attans pannkaka för er där alltså, men som jag nämt tidigare idag så
kan man inte alltid få det man vill, så orättvist är livet. Men jag slår vad om att ni alla överlever med mer eller
mindre psykiska skador. Hehe. Nä nu ska jag sluta snacka om ingenting och pallra mig till sängen och inte sova
om ni trodde det, nej jag ska bara ligga där och vila min arma kropp som gått i protest mot mina övriga sinnen
och ständigt värker och gör ont helt utan anledning. Stört. Men jag säger ändå Godnatt bara för sakens skull.

Här ska det lagas mat!


Jag vet inte om jag nämt det, men jag är en grym kock!!! LÖGN jag är värdelös 9 gånger av 10 ungefär. Har blivit utskrattad i köket, fast ja det är nog mer pga hur jag ser ut när jag lagar maten. Kanske borde starta ett humorprogram, Rebeckas Kök? Rebecka Lagar Mat? Nja, tveksamt... Men nu ska jag se till att göra mitt bästa så maten kan ätas, och ett tips då är ju att sluta blogga och hålla koll på maten istället! Bon apetit!

Den tredje maj



Hej allihopa! Jag har inte mycket alls att säga, är inte på mitt mest charmiga humör men jag är glad ändå.
Dagen har varit rätt vanlig så finns inte mycket att säga om den. Jag ska försöka laga mat nu och ja, det är
väl det mest spännande som jag vet av som kommer hända i mitt liv under den närmsta tiden. Lögn, för jag
kom just på att ikväll anmäler jag mig officiellt till att bli 95a...tragiskt. Men jag känner verkligen att jag måste
byta linje och ja, då har jag inte mycket till val. Det blir säkert bra ändå, trots att jag gärna vill fortsätta bli
sedd som 94a. Nåja, man kan väl inte få allt här i livet antar jag, tyvärr. Bara att göra det bästa av situationen.
Men nu bör jag laga mat så att inte mor min får ett anfall när hon ser att jag inte lytt order. Haha.

Man har så kul med Sofie-fie..!


Och nu säger hon inga elaka skämt inte. Nej nu sitter vi på datakunskapen (som vi gjorde på bilden ovan också) Idag har varit en rätt bra dag (oj, när brukar jag skriva sånt? haha) har varit en aning trött men då kan det ju bli om man sitter uppe lite förlänge och pratar med sin bror. För jo, jag som tänkte sova så tidigt hamnade sedan i samtal i flera timmar med min käre bror. Trevligt, men kanske fel dag egentligen. Men jag klagar inte. Nu känner jag bara att jag har så mycket att göra på så kort tid...Men det löser sig. Nu ska här jobbas som aldrig förr!! Hej hej.

Paris 11-14 augusti!!!

Tumblr_lgofr9jfhb1qfilgko1_500_large_large

Arc-de-triomphe-sunset_8606_990x742_large_large

Tumblr_lkhf9dczu11qdsxb2o1_500_large

Det var så sant, det har jag inte berättat. Jag ska nämligen till Paris i augusti med min mor. Inte helt fel alltså!
Kunde faktiskt inte bli gladare än att vakna till en resväska med en lapp med orden Paris 11-14 augusti. Pure
lycka alltså! Så då vet ni det. Utöver det så är jag otroligt trött, gårdagen var inte helt skonsam så att säga.
Där av har jag beslutat att försöka få mig min skönhetssömn snarast möjligt, och det lär bli snart känner jag
känns som att mitt huvud håller på att ramla av så trött är jag... så lika bra att göra slut på alla plågor just nu!

Godnatt!

1 maj

Här har ni lite bilder från igår kväll som vart en bra kväll från min åsikt. Dock vart inte så många bilder tagna. Men ett par:

världens bästa!


träffade Markus!!


On the dancefloor, haha. Förbannat ful bild men gillade den som ändå.

Nu ska jag och äta med mormor och kusiner. Ha en bra kväll!
RSS 2.0