Sjuk idag igen..

Mådde inget vidare idag heller så jag stannade hemma. Men idag har jag iallafall orkat mig upp för att försöka röja lite skoluppgifter ur vägen. Men det tar på krafterna och på hjärncellerna då det är riktigt riktigt svåra frågor jag ska svara på. Jag ställer mig återigen frågan: VARFÖR skjuter jag upp sakerna alltid?

Ska se till att bli klar med några frågor till så att jag får lägga mig ner och vila min arma skalle... suck.


Se det som ett tecken


Pff, more like..


There you go.

Blev inget gjort denna eftermiddag..

Känner mig ungefär lika kry som en gammalt förmultnat (?) äppelskrutt = inget vidare. Har sovit och frysit och svettat mig igenom hela eftermiddagen tillsammans med mina två bästa vänner datorn (oth) och lite glass. Glassen fick mig som vanligt att tillfälligt må bättre men inte tillräckligt. Så det blir en tidig kväll ikväll, vilket suger eftersom att jag vill se big brother men det orkar inte min kropp med så det blir inget av det heller... Håller tummarna på att jag mår bättre imorn! 

Vore inte helt fel..

ZzzzZZzzzz...

Jag är så sjukt otroligt trött så jag förstår inte! Somnade ändå rätt tidigt igår, sen sov jag hos farmor på hålet och nu är jag fortfarande trött. Detta är verkligen ingen bra sak eftersom att jag har massor med plugg att göra som jag (som vanligt) skjuter upp. Men nu är det slut med det! På riktigt nu, för annars kommer jag inte få ihop mitt liv. Jag ska lyckas plugga ihop körkortet innan maj (eller ja, så fort som möjligt i maj) sen ska jag plugga en massa svenska för att hinna klart. Sen måste jag skriva en massa inlämnings uppgifter och sånt. Samt att jag har mina två "jobb"kvällar som måste göras. Förstår inte riktigt hur jag har tänkt få ihop det här, för jag vill ju ha ett socialt liv också. 

Ska ta mig en tupplur och drömma ihop en bra plan. Men först lite glasssss. Ååh, jag fick glass igår när jag jobbade med massa maränger och såser och allting. Blev så lycklig att jag åt för fort och satte i halsen och var tvungen att gå och hosta upp skiten (förlåt för äcklig information) Sen kunde jag fortsätta. Mmmmm.... alltså glass!♥

396430_219181981513403_100002648084993_395814_1567407946_n_large

- 20 grader!!!!!!!

Trodde att jag såg i syne när jag kollade temperaturen. Men efter att Albin sett samma som jag förstf jag att det måste ha varit äkta....fan. Får låna en tröja av honom annars kommer jag komma hem lika djupfryst som en kyckling...

Mangoraja

Är helt slut i kroppen efter allt snowboard åkande idag. Men kul var det och bra väder! Men hur slut jag än må vara så ger det inte mig ledigt från att jobba ikväll...känns jobbigt men jag fick ju ledigt förra veckan så jag har inget att klaga på. Hoppas bara att barnen är snälla och inte går mig på nerverna, då vet man inte hur det kan sluta.

Time to ååååååka!!!

Plockade med mig nåt fint på hemvägen

Efter att ha bevisat för mig själv och hela världen (eller iallafall mamma) att jag var född bakom ratten (dock inte med handen på växelspaken..) så for vi och hämtade Albin. Efter det har vi hunnit med att äta mer än jag gjort på så länge jag kan minnas. Helt sjuuuuukt. Sen har vi även kollat på gladiatorerna och det var så sjukt kul att se för en av utmanarna var större och starkare än alla gladiatorerna tillsammans typ (hehe okej liten överdrift men) och ja, det var kul helt enkelt. Blablabla.... antar att vi borde börja sova snart, vi ska ju trots allt upp och åka snowboard imorn. Yiiiihooooo!!!!

Godmorgon!

Idag ska denna snygging ta tag i körkortet på allvar. Oooohyeaaaa. Har blandade känslor men mest av allt är jag taggad! Finaallyyy är jag igååååång, olalalaaaaa så ska det vaaaa chachachaaaaaaa. Men håll en tumme om ni kan är ni gulliga.

I've been thinking about you

Har haft en riktigt bra kväll och nu är jag så trött att om jag somnade nu skulle kunna sova mig igenom en natur katastrof. Men av någon konstig anledning fick jag en oemotstådlig lust att lyssna på "I've been thinking about you" helt från ingen stans...?!? Skumt för jag visste knappt att den låten ens fanns, men så nu ska jag iallafall lyda och lyssna på den och sen kan jag äntligen få sova. Godnatt!

Var ett onödigt långt intro tyckte jag...de börjar iallafall sjunga efter typ en minut ifall någon fick samma I've been thinking about you - behov  som jag. Haha.

F-f-f-freedag oowaaaaooo

Hejhejhej, jag har som vanligt lite bråttom men just nu kan jag inte göra så mycket åt saken. Jag ska till Jesper och äta och ska vara där halv 6 men pappa måste äta innan = jag får ingen skjuts förrän pappas fat är tomt. Och det kan ta ett tag... hoppas inte på för länge iallafall.
Har inte mycket mer än så på hjärtat för tillfället. Hoppas ni får en bra fredagskväll. Byeeeeeeeee!

Morgon...ZzZZZzzz.......


Godmorgon. Hm..kanske inte riktigt är den perfekta meningen att börja med med tanke på att jag näsan sover när jag skriver detta här. Nåja, hur trött jag än må vara måste jag faktiskt börja pallra mig upp nu. Får som vanligt passa på att sova lite hos farmor.

Förutom tröttheten känner jag mig ändå på rätt bra humör, känns som att jag har en bra helg framför mig och det är ju kul. Ska äntligen få åka snowboard igen lutar det mot. Yeey! Tyvärr är min snowboard så fult att man kan gråta... får ha taktiken att åka så snabbt att ingen märker det. Bra plan!

Usel updatering! Ursäkta!


+ lite babyskrik

Så fint är aftonbladets hemsida just nu. Helt sjukt vad mycket det finns att skriva om samma sak och samma ämne. Ojojoj...

Iallafall, jag har en icket existerande blogglust för tillfället, ursäkta. Kanske blir det bättre till helgen eller något. Men inte idag och inte just nu. För just nu ska jag se big brother och krama sönder stackars Albin. Ha en bra kväll!

Idag är det Sofias dag!

Det är verkligen många som fyller år nu för tiden och idag är det min underbara vän Sofias tur att bli myndig! Stort grattis återigen. Dagen till ära hade hennes syster dragit ihop några icke familje medlemmar som deltog i morgon firandet, där ibland jag själv. Det var självklart väldigt trevligt och gott.
Sedan ägnade vi någon timme eller så åt att lyssna på allt prat om den nyfödda prinsessan innan det var dags att bege sig till skolan. Och nu sitter jag på bussen påväg att jobba. Tur att jag får mat där (ska även fråga lite snällt om dom inte råkar ha lite glass i frysen. Håller på att bli galen utan glass) för om jag inte skulle få mat skulle barnen få leka och pyssla med häxan surtant...

Kvällssnack



Nu har då även jag anslutit mig i flocken människor som sett Hamilton. Har velat se den enda sedan trailern började visas på tv innan jul...? hehe, så ja bättre sent än aldrig. Tyckte det var bra iallafall, det var väl använda timmar av mitt liv.

Nu har jag snurrat in håret i någon slags knut i hopp om att få en ny spännande fin frisyr imorgon. Försöker leva ett skonsammare liv för mitt hår och låter därför platt och locktång ligga så mycket på hyllan som det går (särskilt på vardagarna) Så för att inte tråka ut mig själv (och alla andra) med samma gamla frisyrer (som det visserligen oftast slutar upp som..) så försöker jag experimentera med olika uppsättningar under natten som kan ändra mitt svall en aning. Får se hur detta slutar. Håller tummarna på super duper mega snyggt! Sen är bara problemet att få frisyren att hålla.
Always been my problem...


Nu ska jag börja röra mig mot sängen iallafall. Hoppas ni har haft en bra kväll. Godnatt!

G L Ä D J E

Tillbaka. Helt ruinerad kände jag mig, som om jag sålt smöret och tappat pengarna. Sen satte jag mig vid datorn och fick se livstecken från Sofie och genast sken jag upp. Tänk vilken tur att jag inte kollat facebook tidigare idag, då hade jag fortfarande varit ledsen. Fast iof, jag hade ju bara kunnat kolla på Albin bilden så hade jag nog börjat skratta igen. Att skratta högt helt ensam i ett rum är nog den mest fula känslan jag vet. Haha. Men kul är det ju så jag ska nog klicka mig in på någon rolig skrattsida och låta munnen och magen få en workout som de sent ska glömma!

Vårdcentralen nästa



Måste lära mig att vara snygg på bilder och då behöver jag en läkares intyg/hjälp. Hehe. Snart tilbaka!

Något blev fel

Sitter ensam i Albins lägenhet och tänkte blogga för att fördriva tiden=behöver ta bilder med webben vilket ledde till att jag satt och kollade igenom bilder som tagits (samt raderat en helt del på mig själv, herregud konstigt att datorn inte gått sönder med tanke på hur många bilder det fanns på mig..) Jag hittade iallafall en bild som fick mig att skratta. Skratta så att tårarna rann för VAD FAN HÄNDE MED ALBINS ANSIKTE??? (observera att ingen förvrängings inställning var iställd)


SER NI??? HELT JÄTTE KONSTIGT!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...osv

P.s förlåt Albin men jag var tvungen! 

Istället för glass..

Bestämde mig för att pyssla lite med naglarna. Om man inte övar så lär man sig ju aldrig, right? Så jag testade att göra Storbritanniens flagga på naglarna och o'boy vad pilligt det var!! Har aldrig varit med om liknade. Men jag lyckades trots att det var kladdigare än kladdigast. Har dock lyckats få bort en hel del, nu återstår bara att se hur länge jag vill ha naglarna såhär. 

Har kollat på big brother också. Har ju svårt att följa saker på tv men jag ska ge det ett försök iår för lite kul är det ju minst sagt! Nu ska jag besöka min vän toaletten för lite tandborstning och hudrengöring. Minns ni den gigantiska finnen jag hade på vänstra sidan om näsan i höstas? (det gör jag) Fruktar att jag håller på att få en till sådan men på höger sida. Det känner jag mig inte så vidare taggad på så det är bäst att försöka göra sig av med fienden så fort som möjligt!

I behov av glass!!




JAG ÄR SÅ FASANSFULLT FRUKTANSVÄRT SUGEN PÅ GLASS SÅ JAG VET VARKEN UT ELLER IN! OCH SEN HAR VI INGEN. INGEN. INTE MINSTA LILLA GLASS KLUMP... VILL RENT VÄNDA ÖGONEN UT OCH IN UTAV SORG. LETADE TILL OCH MED IGENOM SKAFFERIET EFTER GLASS I HOPP OM ATT PAPPA HADE GÖMT LITE GLASS DÄR (...) MEN NEJ. DET FINNS INGEN GLASS. INGEN GLASS.


VEM SKA JAG NU GRÅTA MED NÄR JAG INTE HAR GLASSEN ATT GRÅTA MED ÖVER ATT DEN INTE FINNS?


Måndagmorgon

Godmorgon. Min oblogglust håller i sig som ni märker så vi får se när den går över. Blev ledig från mitt lilla jobb igårkväll så jag beslöt att stanna hos Albin och mysa lite extra framför big brother med allt gott vi köpt. Idag mår jag egentligen inget vidare, var tydligen varm som en kamin eller något enligt Albin och ja, jag har känt mig febrig lite hela natten (förutom när jag drömde att trazan och banarne var bröder, hehe) Men eftersom att Albin ej har någon termometer så kan febern inte bevisas. Får kriga till skolan och hoppas på att det slutar bra!

Vill ni se något snyggt?



Det  set ut som att mina ögonbryn håller på att förenas. Haha, visst gör det?
Men jag kan tala om att så är inte fallet, det är bara en lermask som råkade bli
tjockare just mellan ögonbrynen. Men lite kul såg det allt ut tycker jag.

Igår


Efter att ha kollat igenom hela vårat bildbibliotek så har jag kommit fram till att det inte finns en enda bild på endast oss fyra. Helt sjukt faktiskt. Antingen är det en av oss som saknas eller så är det någon/några annan/andra med på bilden. Iallafall, igår kväll så umgicks jag med tre gammla vänner och med pizza, prat och massa annat blev det en av det bästa kvällarna på länge. Glad att jag har er!

Idag är det Elins dag!!

'Idag mina vänner (och ovänner) fyller min fina vän Elin 18 år! Helt galet! Tusen gånger grattis! Och det här är verkligen en fin vän ska ni veta och henne har jag haft vid min sida i både vått och torrt, krig och fred (ej vi som "krigade") och fula som snygga (haha) ända sen vi var 4-5 år då hon stod vid våran parkering med sin syster och frågade om vi ville hoppa hopprep med dem. Vad ska man säga, det var kärlek vid första ögonlkastet helt enkelt. Haha. Nä, men en fin vän som sagt som jag bryr mig otroligt mycket om. Hoppas du får världens bästa dag Elin!!♥

Dagens "fara":

Här har vi den, "the fear of the day". P L O G K A N T E N. Duh duh duh duuuuuh...

Att jag var höjdrädd, det visste jag redan. Men att jag var så höjdrädd att det skulle vara hemskt att hoppa ner för denna plogkant imorse visste jag inte. Hade jag haft mer tid på mig är det mycket möjligt att jag skulle ha gått runt och det känns rent pinsamt att erkänna det...men nu hade jag bråttom så jag tog ett djupt andetag och hoppade. Jag ska var ärlig och säga att det pirrade i magen på samma sätt som när jag åker karusell. Pinsamt pinsamt och pinsamt igen. Men alla har vi våra rädslor, mina råkar vara höjder och maskar. Lite mesiga men vad gör man?

Damerna först?

Sitter hos farmor och farfar och väntar på fika då jag fick syn på ett gammalt alla hjärtansdag kort jag gav dem i kanske 3an? Hut som helst, det jag började tänka på var att jag hade skrivit "farfar och farmor" istället för "farmor och farfar". Och det låter så konstigt på tungan när jag säger farfar före. Så jag testade om det var samma med morfar och mormor, och det var det. Pappa och mamma också, bror och syster med. Det kändes helt enkelt fel varje gång jag sa mannen först. Alltså är uttrycket "damerna först" helt korrekt! Där fick ni en liten åktur med mig och min hjärna men nu är det fika dags!

Freeeeedag!!!

Hejhej och godmorgon. Tänkte slänga in ett snabbt inlägg men isåg just att det har jag rakt inte tid med. Bussen går om 1 minut och jag har inte borstat tänderna (ett måste!!) Så ja, det blir inte mer än såhär. Ska bara passa på att säga att jag far iväg direkt efter skolan och kommer med största sannorlikhet inte höra av mig något mer idag. Så ni får ha en bra fredag helt enkelt och så ses vi på lördag. Kram!

Doing the right thing

Har nymålade naglar, trötta ögon, sockersugen mage och ett prov att plugga till. Så jag ska äta glass och se på serier en stund tills jag somnar och sen pluggar jag imorgon hos farmor och farfar så faktan ligger färsk som nyfångad fisk i hjärnan lagom till provet. En bra plan helt enkelt. Mycket bra faktiskt.

En morgon i februari

Godmorgon! Idag har det hänt något helt otroligt! Jag vaknade innan väckarklockan andra torsdagen i rad!! Jätte skumt men jätte kul för man känner sig ju mycket piggare då. Dock förstår jag verkligen inte hur det kunde gå till med tanke på att jag ändå somnade rätt sent igår, tror jag. Hade ingen klocka att kolla på. 

Idag är iallafall en dag då jag kände att jag vill bära något mysigt. Och det mysigaste klädesplagget som finns i detta hur för tillfället är mammas stickade tröja. Så jag bad snällt om lov att få låna den, vilket jag fick *hallelujah*. Trodde jag. Den är nämligen djuuuuuuriskt lång. Jag spenderade säkert närmare 20 minuter framför spegeln för att lyckas få den i bättre längd. Och jag tror jag lyckades. Med lite hårnålar (hehe) lyckades jag sätta fast den och hålla längden lagom. Tillräckligt iallafall. Så nu får jag gå runt och känna mig som en mjuk mysig nalle hela dagen. Det blir en ny upplevelse och det är ju aldrig dåligt med nya upplevelser.

Idag idag idag idag idag idag idag

HEMMA! Pyh, mina ögon har verkligen haft en stor lust att besöka golvet idag, men jag har lyckats hålla ögonen uppe. Bra jobbat! Nu sitter jag egentligen bara och väntar på att maten ska bli klar (hehe, lite fail att jag kommer äta typ samma mat som igår men vad tusan) Och medans jag väntar ska jag byta utseende på mina naglar, alla hjärtansdag är ju över nu och det "firade" mina naglar med att bestämma sig att släppa taget om pärlhjärtana (eller vad det heter) som jag klistrat på. Så nu ligger det tre ensamma små hjärtan runt om i skolan och smälter in med allt annat alla hjärtansdag pynt. 



P.s förra inlägget hade inte publicerats tydligen så jag fick göra det nu. Ifall någon där ute skulle bry sig. Hehe.

Min alla hjärtansdag!

Hade bytt ut Albins nyckel mot en som såg likadan utan kvällen innan så att jag fick nykeln till hans lägenhet utan att han visste om det. Sen lyckades jag smuggla in en väska full med ljus också utan att han märkte det (vilket jag fortfarande inte riktigt förstår) Detta gjorde då att när jag slutade skolan halv 3 igår kunde springa så fort mina ben bar upp till Albin och ta mig in och städa bort allt onödigt och placera ljus på så många lediga ytor som gick utan att se för mycket ut. Dukade bordet. Bytte kläder och slutligen, efter en massa stress, kunde jag öppna dörren lite på glänt så han kunde ta sig in då han skulle komma hem, slå på fin musik (hehe lite halvtöntigt egentligen tycker jag, men ska det göras ska det göras fullt ut) och ställa mig mitt i allting och vänta.

Kan med handen på hjärtat säga att jag nog aldrig har skämts så mycket i hela mitt liv, kunde knappt prata med han för jag skämdes så. Det kändes så töntigt för halva jag tycker det. Men den andra halvan tycker att på alla hjärtansdag är det ok att vara lite töntig. Blev iallafall en helt underbar dag!♥

Fjortonde februari


Två snabba webbisar och att säga Godmorgon är i princip allt jag hinner med innan jag måste springa till bussen. Min mage är som en trumma idag, ni vet en sån där som man slår på just innan man säger vem som vunnit nåt. "och vinnaren är....*durrrrrrrrrrrr*...REBECKA!!!!" En sån trumma. Känns lite halv pinsamt då jag inte ens vet varför. Och så alla hjärtans dag taggad är jag inte att jag faktiskt är nervös, eller? Nä, jag tycker om dagen men tycker inte att den är så speciell eller vad man ska säga. Kan gå inte på det senare om det skulle önskas men just nu måste jag gå till bussen. Ha en bra (alla hjärtans) dag!!

Sneak peak

Åhhh!! Jag har haft värsta arga utbrottet nyss. Jag borde inte tillåtas att måla naglar!! Varför? Jo för att jag kan aldrig hålla mina jävla fingrar stilla!! Så när jag väl lyckats bli klar efter många timmars målande och försiktigt pluttat dit små detaljer så ska jag börja röra fingrarna innan de är torra. Varenda jävla gång! Sen ska jag försöka rädda situationen och måla på nytt men det gör ju allt bara mer kladdigt och utkletat och hela faderullan, så då är det bara att börja om.... BAAAAJS!!!!! Kan meddela att jag inte kommer göra lika detaljerat som sist. Men jag börjar på samma sätt (som ni kan se ovan) sen får vi se vad det blir av skiten. AAARGh!!!!! 

P.S ifall någon skulle undraså ska den röda färgen vara sne.

Kort dag

Klockan 12.00 tog jag bussen från atorp pga inställd lektion. Hade dock kunnat få sluta ännu tidigare om jag hade vetat detta då jag vaknade. Då hade jag bara behövt ha svenska och sluppit gå runt på skolan i över två timmar och vänta på lektionen som inte blev av. Irriterande... men jag ska inte klaga. Att sluta 12 är ju inte heller helt fel. 

Det gjorde att jag hann förbi på mitt gamla dagis en snabbis, skulle egentligen varit där på fredag men hejsan hoppsan det glömde jag. Som tur är var de inte arga på mig för det inte. Skulle ju trots allt bara hämta en lapp och då spelar ju veckodagen ingen större roll egentligen. Sen fick jag mig en liten pratstund med mina dagisfröknar. Himla kul att två stycken av dem fortfarande är kvar! 

Nu måst-måst-måste jag måla mina naglar!!! Det är katastroooof!! Funderar på att vara lite töntig och måla dem i något alla hjärtans dag tema? Hmm...får se hur kreativ jag känner mig.

weheartit

6709947497_b924a114be_z_large

282158_2157316964975_1008006516_32455560_5086397_n_large

Montserrat_monastery_by_isacg-d3fdnco_large

Har jobbat ikväll (hm, borde kalla det något annat, volontärjobba kanske?) Söta barn det där. Kände att jag rent var tvungen att anstränga mig för att hålla mig från att rodna när en tjej kom fram och sa att jag var fin, bara sådär. Kan lätt säga att det gjorde min kväll. Kom på nu att barn kanske inte är rätt ord, jag tror inte jag hade tyckt om att bli kallad barn när jag var tolv år. Tur att ingen av dem läser detta, hehe. Får jag hoppas... annars, förlåt så mycket!

Annars så försöker jag få lite nytta gjort men som ni kan se här ovan så slutade det med att hamnade framför weheartit och massa bilder från olika länder runt om i världen. Skäms! Nog med detta nu, dags att jobba!

Tryckfeeeel??

Hahaha, åh jag verkligen älskar att hitta fel. Ville gråta av lycka när jag hittade att de hade stavat Tottenham med tre t:n i harry potter 6 (tror jag) och ville gråta ännu mer när jag hittade att de skrivit Rupert istället för Ron (om jag inte minns fel) Verkligen äääälskar det. För det händer så pass sällan, men nu idag hade jag lyckan på min sida och hittade detta tryckfel (för visst måste vet väl vara det?) Honung med smak av yoghurt? Hmm...

Igår

Suddig bild på Emma och födelsedagsbarnet
Kladdkake snittar, heheh
Människor
Jag och Lina
The dancefloor, woaaa
Mer människor
Och Sampa och Lina
Nu(snart) > Gladiatorerna!!

Konståkning





Idag var jag och kollade när söta Johanna hade sin första konståkningstävling. Och wow säger jag bara! Jag var så otroligt imponerad av henne (och alla andra med för den delen) att så mycket talang kan finnas i så små kroppar! 10 år och åker som en gud i mina ögon. Själv är jag 17 och kan med nöd och näppe hålla mig på benen. Hon hamnade på fjärde plats vilket hon verkligen förtjänade, fast självklart var hon i mina ögon värd första platsen.

Efter att ha bevittnat detta så fattade jag ett viktigt beslut i mitt liv. Om jag får en dotter så ska hon gå konståkning, antingen hon vill det eller inte. För det är fint och kul att kolla på. Punkt slut.


P.s Ursäkta att bilderna inte är de bästa, men med kameran inzoomad så mycket som går kan man faktiskt inte förvänta sig annat.

Dags att fira Matilda!



Ser lite sömning ut, men det kan jag tala om att det är jag inte. Jag är mer levande en någonsin och nu är det äntligen dags att fara! Har sprungit runt i mitt rum allt för länge nu, nu vill jag ut och springa. Ha en bra kväll!

How far would you go




Har legat och kollat på jersey shore och målat naglarna sen typ.. ja, 4 kanske. Haha, ojoj kanske börjar vara dags att lägga lite krut i kaminen och börja göra sig i ordning. Ska ju trots allt vara redo att fara vid åtta. Tror det kan bli en bra kväll det här. Om jag bara får hinna duscha vill säga...

H J Ä R T A


Ögonen går i kors på mig för jag är så trött. Magen knyter sig för den är så tom. Och hjärtat dunkar för alltihop.

Godnatt!

Vi skulle läsa barnböcker idag på skolan...

Men jag undrar vad för slags barnbok jag fick..?

Vad säger ni? Skulle ni läsa om denna superhjätinna för era barn?

I'll walk this road alone

Det var ett tag sedan jag webbildade mig själv. Har dessutom faktiskt fått en "önskan" om det och då sas det väldigt tydligt att jag skulle göra på mitt gamla vis. Dvs att le med tänderna på bilden till höger och utan tänder på bilden till vänster. Er vilja är min lag så Voílà!

Annars så blev jag inkallad att leka och pyssla med en massa prat/lek/pyssel/sång sugna barn tillsammans med min mamma. Jätte trevligt var det förutom då barnen började bråka om vem som skulle sitta bredvid mig. Höhö, tur att man kan få vara poppis nånstans så att säga. Dock tar det på krafterna att omges av barn som har lika mycket energi som jag sammanlagt har under ett år (minst!) Är därför helt slutkörd. Om jag inte varit det hade jag nog mest troligt utmanat ödet och cyklat till stan med Simon i denna kyla. Men nu hade jag ingen ork till det. Ska kolla på Jersey Shore istället.

Håååååååål

Vi har hål och vi roar oss tillsammans med youtube. Hahahahahaha...

After all these things I've done

Efter ett samtal med mamma har jag nu massor att fundera på. Känns som att mitt huvud ska sprängas det är så fullproppat med funderingar, val och massa massa annat. Om jag skulle skriva ner allt på word i vanlig storlek i vanlig text (vet inte vad den vanliga siffran och den vanliga texten är, hehe) och sedan skriva ut allt så tvivlar jag starkt på att alla papper ens skulle rymmas i en gympasal. Förstår ni på ett ungefär? Mycket iallafall. Det ska jag sova på nu, att sova på saken kallas det och det tycker jag om. För oftast vet man bättre när man vaknar. Och ni kan lyssna på den här fina låten som godnattsång tycker jag. Det gör jag. Godnatt! 

Finn ett "fel"

Matlagnings freak?

Sorry om man inte ser så bra men som jag tidigare nämt så är jag inge vidare bra på sånt som har med bilder att göra... Jag var iallafall tvungen att blinka några extra gången då jag klickade upp min webbläsare och såg att jag hade, inte en, inte två utan tre flikar uppe med olika recept. Vad händer?! 

Nä ingenting, det är bara så att jag står för matlagningen idag och då behövs ju recept. Köttbullar står på menyn. Det har jag gjort förr, men nu ahr jag tänkt vrida upp nivån en aning och denna gång göra egna hemgjorda köttbullar. Inte illa! Kan vara bra att veta hur man gör sånt tänkte jag. Önska mig lycka till!

Gammal/misshandlad

På sista lektionen fick vi lära oss om smink och sminktekniker och sånt. Jag fick skapa en gammal tant och fick bli en misshandlad med intensiv blick. Lite bra att veta kan vara att detta är tänkt att man ska bära på scenen och som det mesta scensmink ser det bättre ut på scenen än öga mot öga. Så om man tänker på det så är jag nog faktiskt rätt nöjd med min insats. Jätte kul, intressant och lärorikt tycker jag att det var iallafall!

Nalle puuuh



Gulle gulle gull gull

Behind scenes


Medans Albin pluggar passar jag på att se behind scens och bloopers på pirates of the caribbean.

Mot farföräldrarna

Sitter på bussen till farmor och farfar. Ville bara meddela det. Detta innebär också att det blir ett blidlöst inlägg samt en bloggsnål dag dag då jag inte vet när jag kommer i kontakt med en dator(nej dom har ingen)

Annars har jag just varit på körskolan och bokat in mig på en sådär lång kurs så man får börja övningslköra. Känns bra att (äntligen) ha orkat ta steget och snart få börja på riktigt! Nu fryser mina fingrar. Ha en bra kväll!

Så kan det gå om man inte har ögonen på

Hahaha, kände mig helt sjukt vimsig och borta i huvudet just. Jag skulle tvätta ansiktet med något ansiktsvatten eller vad fan det nu är och när jag börjad dutta (haha?) runt på ansiktet känner jag att det känns annorlunda och hur det liksom sticker till och nästan bränner i huden. Förstod direkt att något var fel så jag kollar på bomullsrondellen (?) och sen slår det mig vad jag hält på den. Inte ansiktsvatten utan nagelborttagningsmedel. Hahahahahahaha. Fick panik och tvättade ansiktet i vatten flera varv så förhoppningsvis är "faran" över och ingen förändring ska ske på min hy. Hahahahaha, lite kul var det iallafall. 

Google
Godnatt på riktigt nu!

Grattis Matilda!

Eftersom att jag inte riktigt har något att skriva kan jag ju passa på att Gratta Matilda lite offentligt i bloggen som fyller 18år idag. Grattis grattis grattis!!


Annars ska jag börja dra mig mot sängen nu men innan dess så kom jag på att jag borde förklara att besöket hos polisen inte var något farligt (fick nämligen lite oroliga sms) utan det var bara ett litet försök att få det att låta lite farligare än vad det egentligen var. Det är ju inte så ofta jag får chansen så jag tänkte ta tillfället i akt även om min lur har en tendens att misslyckas. Men nu, Godnatt! 

Diggedigge ding ding ding här glider Kinge(n) in


- Rebecka lyssna! Den här låter påminner om pappa. Hör du? "Diggedigge...här glider Kinge in" 

Tjaa.. varför inte? Det kanske vore nåt?

Fast kanske inte...

Home alone

Skönt att sluta tidigt. Mindre skönt att behöva skotta utan vantar när jag kommer hem så fingrarna förvandlas till istappar. Skönt att komma in och bli varm. Mindre skönt att jag måste vänta 14 dagar för att få en tid på vårdcentralen. Skönt att jag ska ta något att äta. Mindre skönt att jag måste städa rummet...

Och nu har jag säkert tjugo minuter och stirrat på skärmen och tänkt så det knakar på vad jag kan skriva mer eller någon fin/bra bild att publicera men det bara ekar tomt till svar tyvärr. Men eftersom att jag ska äta kan ju en bild på mat passa bra..
Mums! 

Hos polisen...

image description
Uh-oh......

Måndagmorgon

Godmorgon stjärnglans! Hehehe.. inatt har jag inte sovit gott alls, eller ännu mer korrekt: igår kväll somande jag inte gott. Fick nämligen känslan att jag kommer dö när jag sover... får lika mycket panik varje gång och blir aaassrädd!! Ibland har jag känt att döden sitter på min sängkant tillexempel men nu såg jag det här "ljuset" som folk snackar om att man ser innan man dör. En mörktunnel med ett ljus längst in. Otroligt hemskt var det iallafall...


Men jag överlevde natten och idag ska jag överleva kylan, men det ska nog gå bra. Jag har leggings under byxorna, dubbla sockar och sånt så jag är rätt redo. Ha en bra dag!

Grekland -09




Åh tänk va skönt det skulle vara att byta ut alla minus grader mot lite mer sånt här...mmm...inte alls helt fel. Hehe, det är typ allt jag tänker på nu för tiden, utlandet, sommar, sol och värme. Underbart vore det.

Gladiatorerna!!

Är hemma nu sen ett par minuter tillbaka. Är helt slut i hela kroppen så det känns helt rätt att my sa ihop mig under en filt i soffan och se på gladiatorerna med mamma och bror. Suuuper. Sen ska jag nog försöka få i mig nån mat trots att jag egentligen inte är särskilt hungrig men med tanke på att jag inte ätit något sen typ ett så förstår jag att det borde vara dags nu. Men nu ska jag engagera mig i gladiatorerna och Tooooro. Hehe, nädå men kolla ska jag göra. 

Swwwwwwwooosh!

Godkväll, godnatt. Kom hem för kanske 20 minuter sen och sen dess har jag hunnit med att 1) dricka juice 2) letat reda på en bild där jag badar. Hittade typ en..?! (bortsett från aprildoppet förra året) Och denna bild är från typ 3,4 år tillbaka i tiden. Sjukt att jag inte har någon senare... men bättre än ingenting!
Här badar jag då alltså som ni alla kan se. Frågan är då varför jag vill visa det för er? Jo för det är nämligen så att det är just vad jag ska göra imorgon, bada. Kulkul. Borde dock ta och sova lite om jag inte vill att det ska sluta med att jag somnar och druknar eller något annat hemskt...Ska ju trots allt upp typ 9 imorgon. Ojoj... 

Har haft en riktigt bra kväll iallafall med tjejmiddag i Byske först följt av en trång bilfärd till stan där det dansades lite och massa annat. Äh, nu känner jag att jag skriver bara för att skriva. Behöver inte skriva mer, har ändå skrivit rätt mycket. Sovgott iallafall så får vi se om vi hinner höras något imorn eller inte. Späääännnade....not.

Far och firar Fanny!

Ha en bra kväll!

- 26 grader!!


Typ såhär↑ har jag känt mig idag så fort jag stuckit näsan utanför dörren. Och fastän jag hade en snäll klasskompis som lånade mig både täckbyxor och vantar när jag skulle gå till farmor så kände jag hur varje steg mer och mer kändes som det sista. Så jag beslutade helt enkelt efter ett par hundra meter att gå till närmsta busshållplats och ta bussen istället. Vilket passade utmärkt eftersom att tiden var rätt så i samma stund som jag anlände vid hållplatsen kom bussen och jag och mitt bedövade ansikte och förfrusna ben fick undgå kylan mer än halva vägen. Kanske det smartaste jag gjort i hela mitt liv! 

På vägen tillbaka fick jag låna en halsduk av farmor och det hade dessutom blivit några grader varmare så då lyckades jag kriga mig hela vägen. Starkt gjort! 

Nog om kyla, fast vet dock inte vad jag ska berätta om jag inte får prata om kyla eftersom att det är allt min dag har kretsat kring typ...Ska ta mig en varm dusch nu iallafall, åååååh värme. Underbara ljuvliga värme here I come...

Godmorgon med iskallt väder..


Det är visst hela -30 ute idag fick jag just höra.... jeeeeeesus. Det är ju inte skapligt, normalt, tillåtet. Vi norrlänningar är ju näst intill dödsdömda denna dag alltså... fan och jag som ska gå till farmor. Tack och lov har jag fått låna en rätt så tjock tröja av Albin så om jag håller på att frysa ihjäl så lever jag nog några sekunder längre pga den. Tusen tack Albin! Men nu måste jag börja röra mig ut i kylan och mot bussen... Adios amigos.

Bloggfri Dag

Idag tänker jag fortsätta med att utesluta bloggen. Är helt slut i hela kroppen och tänker bara ligga och dö hela kvällen. Skriver imorgon istället. Ha en bra kväll!

Nejnejnejnejnejnejnejnejnejnej

Vill gråta floder just nu känner jag...jag vet att jag sa idag på skolan att jag gärna skulle vara lite sjuk just nu och bara få ligga hemma och vila mig. Men jag menade det ju inte så mycket att jag verkligen ville att det skulle hända... men nu sitter jag men en mycket ömm och värkade hals och en kropp som feberfryser. Har inte feber tack och lov men still, det är såhär det brukar börja. Kände av denna frysande känsla igår kväll också men trodde att det bara varit inbillning eftersom att jag vaknade upp pigg och kry som en nötkärna. Håller tummarna på att jag är frisk imorgon och att detta bara är en kvällssjuka. Det vore ju bra för jag har rakt inte lust att bli sjuk igen, alls! 

Med det sagt vill jag sammanfatta min dag som bra, den bästa på länge faktiskt tror jag. Och det är ju en skön känsla. En annan skön känsla är att få tvätta bort smink, borsta tänderna och gosa ner sig i sängen och sova. Och det är vad jag ska göra nu. Hallelujah! Godnatt. 

Fina fina Elin (och Bengt, såklart)

Om en man vore en öring..

Här är (i brist på annat) en bild på en kostymskiss som jag och Hilda gjort. Det föreställer då en Öringkostym, en fisk kostym. Inte helt illa om jag får säga det själv, man ser ju lätt att det är en människa i en fiskkropp. Anledningen att vi gjorde detta är för att det var en skoluppgift och vi redovisade den idag och jag tänkte att ni kunde få ta del utav det också eftersom att den trots allt blev rätt bra ändå. 

Gick på stan med Fanny efter skolan och letade något att ha på fredag då vi ska fira den nyblivna 18åringen. Gick dock inget jätte vidare. Har ett förslag men är dock inte helt säker...får gå tillbaks och testa igen och se om det kan vara något eller inte. Så då vet ni det. Intressant intressant. Nu ska jag till Elin. Ha en bra kväll!

G R A T T I S F A N N Y !


Godmorgon! Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller Fanny 18 år!
Grattis Grattis Grattis fina du och hoppas du får en jätte bra dag!
RSS 2.0