SÅ KUUUNG!!

Hade så sjukt kul igår alltså! Jag säger bara P D O L ! ! !
Först satt vi vid älven med några pojkar och bara pratade tills
vi kände att vi borde gå in för att hinna se Veronica Maggio. Så kung!
Trots att det var ett rent helvette att stå i publiken, kastades hit och dit
och försökte för mitt liv att inte tappa Fanny, eller ramla, haha. Men
så sjukt bra det var, men det var ändå ingenting mot...duh duh duuuh..

PARTYTÄLTET!!

Haha, har varit så sur på att det inte funnits på stadsfesten eller nånting
men nu fanns det och där stannade vi i princip resten av kväll med undantag
för några drick och luft pauser. Såååååå kul!!

Aja, nu har jag uttryckt mig om det och då vet ni. Ha det bra!



Föresten så tog jag bilden från Marias blogg

1 1 0 7 2 6


T J E N A ! ! ! Mår ni bra alla ni små tappra stackare som fortfarande klickar in här mer eller mindre dagligen? Det hoppas jag! Jag mår toppen iallafall. Prima ballerina helt enkelt. En grå och tråkig dag som denna har jag sysselsatt mig med något så otroligt spännande som....duh duh duuuh....att städa! Hehe..men det var faktiskt riktigt behövligt kan jag lova, äckligare rum fick man faktiskt leta efter. Men nu blänker det lika mycket som de finaste diamanter...nåja, nästan iallafall.

Min kamera är på vift, borta. Det övergav mig i fredags, dock har jag koll på den och hoppas på att få återse min kamrat så snart som möjligt. Annars då, ja min helg har varit riktigt kul! Har varit på trästocks som hela resten av skellefteås befolkning. Riktigt kul var det och tänka sig, dom hade en glassbar! Ni kan tro att jag vart lycklig, hehe.

Jag ska börja avsluta detta inlägg och gå vidare i livet med att duscha och sedan fira Alexandra som fyller år imorn, trevligt. Sen fortsätter livet med att jag ska fara till nåns stuga med Albin sen är det PDOL som gäller och slutligen kommer min lilla David hem som också ska firas, 12 år har han blivit, herre gud, jag får nog ta tillbaka det där med lilla David.

Nej, nu är det nog med text, den som orkar läsa kanske kan få en morot, om den ber snällt. Annars var det duktigt av den ändå. Ha det bra tills nästa gång vi hörs!

Your are a cinema


Hej igen! Hur har sommar varit hittils? Jo för mig har den varit riktigt bra! Har nu sommarlov på riktigt efter att det tog slut igår, känns lite tråkigt med tanke på att jag haft riktigt kul och lärt mig så himla mycket. Så tack alla för dessa två underbara år, tack för möjligheten, tack för upplevelsen, Tack tack tack!

Men det känns skönt med ledighet också, nu väntar jag bara på lönen...hehe. Annars så ska jag på bio ikväll och se Harry, och jag har inte ens sett del ett...men det ska jag ta tag i nu, direkt jag avslutar detta inlägg, eller så ska jag se om Albin har orken att se båda delarna på samma dag. Men på något sett så löser det sig iallafall.

Och sedan, kan jag för alla som undrar, drömmer och längtar längtar längtar efter att jag ska börja blogga igen (haha, kan ju alltid hoppas att det finns nån sådan) så är min dator på utredning för att sedan bli lagad, eller möjligen ersättas, men ja, det är på gång och jag längar iallafall så jag kan dö!!

Nu avslutar jag detta milslånga inlägg med att önska er en fortsatt trevlig sommar tills vi hörs igen!

Pausen fortsätter

Hej igen, har nu spenderat 3 dagar i stugan, och trots att det är långt ifrån civilisationen och all modern utsrusting saknas så har jag haft det uuunderbart. Alltså typ precis vad jag behövde kände jag. Jag släpper som alla tankar när jag är där. Älskar det. Känner dock fortfarande ingen större lust att blogga, särskilt då datorn inte är lagad. Så jag lovar inga inlägg, jag ser det som en paus men nåt inlägg dyker väl upp skulle jag tro. Hörs då jag har lust inte. Ha det bra så länge!


Dags för en liten paus



Ja, godmorgon! Nu ska jag då alltså bege mig hit↑ och spendera några dagar (okej, typ två) i mer eller mindre ödemarken, och vet ni, det känns super bra! Så jag kommer ju inte att skriva men eftersom att jag haft så lite att skriva om och varit så otroligt usel sen min dator krasha så kanske en paus är precis vad jag behöver. Får bara hoppas att vädret blir bättre så att jag kan sola, det skulle verkligen inte sitta fel.

Ha en bra dag och morgon dag! Och kanske även morgonmorgon dag om vi inte hörs före! Hejdå!

Dagens ledord:

 

Har varit med Albin, repeterat och varit med Albin igen. Mycket mer än så har jag inte att säga.
Gårkvällen var kul men kunde ha slutat bättre. Ja, jag vet faktiskt inte vad jag ska berätta mer. haha.
Jag ska sova snart iallafall för jag ska upp rätt så tidigt eftersom att vi ska till stugan. Så ja, Godnatt!

 

(inlägget skulle ha publicerats igår)

11-06-02

Är helt död idag, har bara legat i sängen och sovit. Tur att det var dåligt väder så att det kändes tillåtet att göra det. Hade sjukt kul igår iallafall, vet inte riktigt när jag kom hem men stupade i säng direkt och somnade på två röda sekunder. Nu ska jag iallafall försöka tagga till och öka farten på tempot som jag haft idag, det kommer behövas om jag ska lyckas vara i stan redan kring 7! Bara att börja öka.

Två låtar jag haft på hjärnan idag






Bilden har verkligen inget med nånting att göra, det var en bild bara. Nåväl, just nu förbannar jag
vädret och hoppas för guds skull att det slutar regna!! Hela min tanke på vad jag skulle bära för kläder
försvann på 2 sekunder och ja, det känns inget vidare alls..nu måste jag ju börja om. Men först, duuuscha!!

Hemma från Fanny


For ju som sagt till Fanny igår och spenderade såklart även natten där också. Och inte vilken natt som helst utan typ den läskigaste i mitt liv! Haha, nja inte riktigt. Men det var nämligen så att när jag och Fanny somnat och sov otroligt gott båda två så hör vi plötsigt ett vrål från fönstret (obersvera att vi är en våning upp) Fanny vaknar och skriker. Jag vaknar och skriker inte (tror jag, minns inte) men har panik eftersom att jag tror att det är en björn som håller på att klättra in i rummet. Fanny går och kollar ut, jag följer efter och kollar jag med och där nere på marken ligger Simon och Jesper och vrider sig av skratt. Kul, jätte kul.. haha, nä men det var rätt kul faktiskt. Så då fick vi lov att klä på oss och prata med dom en liten stund innan vi slutligen fick somna om igen.

Då vet ni hur min natt såg ut ungefär. Nu ska jag ut och sola så länge jag hinner innan jag måste till jobbet.
RSS 2.0