Ändrade mig...

Blev less efter bara några minuter (fasen också!) så nu har jag stämt träff med en tjej som behöve sällskap, lät lite som att hon behövde någon att prata med typ, så nu ska vi träffas och sen får vi se vad som riktigt händer, men en tidig kväll blir det iallafall. Det är ett som är säkert! Hörs senare!

Taggar för imorgon!

Är så fruktansvärt taggad på imorgon så det går verkligen inte ner en till! WAAH! Vill typ sova redan nu så att det ska bli imorgon snabbt, haha, okej jag måste lugna ner mig lite. Ikväll kommer jag iallafall kurera mig själv medans jag förebereder mig för imorgon från topp till tå. Jag menar, efter en vecka i pyjamas i stort sätt och en förkylning på axlarna så kan det verkligen behövas en liten insats. Så naglar, hårinpackning och ansiktsmask är sånt som står på min lista medans jag fortsätter tagga för imorgon! 

Flowercups!!

"Peace at last"

Ovanstående citat sa Simon till mig när de lämnade huset och lite sant är det ju faktiskt, för tyst är det och för mig och min sjuka kropp känns det otroligt skönt! Helt allvarligt är det nog svårt att förstå hur skönt jag tycker att det är! 

Funderar iallafall på att gå ut en liten stund, bara för att det är fint väder och för att få andas lite extra. Det är bra att andas när man är sjuk! Det är det förresten alltid... Sen väntar en ultimat "krya på mig" kväll, vad nu en sådan innehåller, för imorgon blir det inte riktigt så mycket krya om allting blir som tänkt så jag kan nog behöva all vila jag kan få. Måste bara hitta något att äta..... åååh så jobbigt! Ska beställa pizza eller något seriöst orkar inte haha! 

(för vanliga bilder är så tråkiga..)

P.s tänkte bara meddela, som lite "rolig" information, att detta inlägg har jag glömt bort minst 4 gånger så det har tagit mig närmare...2 hela timmar att skriva detta. Rekord! Haha. Med andra ord är det HÖG tid för mat nu. På återseende! 



Puzzle farter


Morgonen har spenderats framför puzzle farter och att springa lite ärenden till stressade föräldrar som jobbar eller ska ut och resa. Men den senaste timmen har barnen bakat medans jag har gjort picknick. Herregud vi gör ju typ inget annat än att fara på picknick... haha!  Inte mig emot, det är ju mysigt och man måste ju faktiskt passa på medans vädret tillåter och idag är det soligt! Inte så varmt dock, men soligt och det är ju alltid något!

Tänk på det...

Tänk vad bra livet vore om det var som The Sims... Man kunde pausa och spola och styra sin hunger och sin energi och man kunde bestämma hur kul man har. Dessutom skulle man kunna ha hur mycket pengar som helst utan att behöva göra något för dem! Man skulle kunna bygga om sitt hus helt på mindre än en dag..!
 
Man skulle kunna göra mycket men framför allt så skulle man kunna göra saker ogjorda! Bara lämna spelet utan att spara och swoosh så har man åkt tillbaka i tiden och kan göra om och göra rätt! 
 
Ett sånt läge befinner jag mig i just nu... jag råkade nämligen sätta mig på min nagelfil så den gick sönder.... i tusen bitar! Tack och lov så var en rätt stor så den kan jag spara tills vidare, men allvarligt....inte kul... Så nu skulle jag vilja lämna spelet utan att spara och sen göra om allt och inte sätta mig på nagelfilen!
 
Fast nu går ju inte det och som så många andra gånger så sörjer jag lika mycket, ett litet tag, tills jag inser att det inte tjänar något till och sedan fortsätter livet. Men allvarligt, tänk om det kunde vara lite som i sims... 

Fick en present..

Martha köpte detta av misstag som en present till Joe. Misstagen var att det visade sig att det inte var ett ipod skal som hon trodde så hon gav det till mig istället då det inte fanns någon användning för det någon annanstans. Kul. Nu har jag ett skal jag med.. yeeey... genomskinligt och snygg!.. Haha. Nä men allvar, det är ju rätt bra, för de skyddar telefonen va? Eller? Gör de? Jag vet inte. Snällt var det iallafall men nu måste hon hitta en annan present till Joe och det var ju mindre kul...

OH.MY.GOD...NEW GAMES!!


Jag har sedan länge lovat Kit att ladda ner nya spel till min Iphone så han får spela något nytt. Idag märkte han det och om jag hade vetat hans reaktion hade jag filmat den. OH.MY.GOD.....NEW GAMES! är det bästa sättet jag kan skriva det på för att få det att stå så liknade som det lät. Huuur kul som helst! Sen var inte monopol lika roligt längre... 

Slut!!

Jag är heeelt slut! På bilden ser jag inte heeelt slut ut, men det är jag, jag försökte bara ta mig samman för att få en bild, men jag ligger egentligen helt utslagen med igentäppt näsa. Blev tvungen att jobba extra då Lucy var tvungen att stanna på jobbet för att få saker klara, vilket jag förstår skolan börjar ju nästa vecka och ingen vill stressa i sista sekunden. Men det betydde alltså att jag fick jobba mer än tänkt, inte så jobbigt engetligen men jag är ändå slut. 
 
Det jobbigaste blir ju att eftersom att jag är sjuk (ska sluta tjata om det!) så har jag inte lika mycket ork att göra saker och känner mig inte lika kul som jag vill. Men jag orkade iallafall komma på iden att vi skulle ha musik när vi lagade mat så att vi kunde dansa, så blev det! Musik sattes igång och vi alla dansade mer eller mindre och jag fick veta att deras absoluta favorit artist är Jessy J så när "domino" spelades kan ni tro att de blev som galna... 

SÅ, denna kväll kommer jag inte orka göra mycket alls känner jag, synd för det är en jätte fin kväll! Kanske går jag på en promenad eller något, om jag orkar. Annars blir det att måla naglar inför helgen (vilket är ett måste med eller utan promenad!!) Något ska jag nog hitta på iallafall!

Hemma från bion!

Filmen var rätt bra, alltså inte egentligen min typ av humor men det är ju inte så konstigt då den är tänkt för typ...9 åringar? Kan tänka mig att det är en sån film som jag skulle älska att se nu om det var en sån film som jag sett när jag var liten. Förstår ni hur jag menar? Alltså att man som älskar den för man minns hur den var? 

Men dålig var den inte, det var inte så att jag ville somna eller något utan jag var road. Så nu har jag provat på det och eftersom att en biljett bara kostar 5 pund kan jag nog garantera att jag kommer besöka den där biografen ett par gånger nu i höst/vinter! 

Cinema!


Idag är det dåligt väder så idag ska vi på bio!! Jag är suuuuper taggad även fast jag inte vet vad filmen handlar om eller någonting. Haha! Men det är ju min bio premiär i England så det är ju lite speciellt. Inte varje dag man går på bio i ett annat land liksom och förhoppningsvis är filmen bra. Men jag gör ju detta i tjänst så det spelar ändå ingen roll för jag behöver ju inte betala av den anledningen. Så den får vara hur bra eller dålig den vill. Haha!

Höll på att glömma...

... Det är faktiskt en till person som förtjänar lite uppmärksamhet i bloggen idag. Nämligen Josefin! 


Enda bilden jag kunde hitta på oss...?!?! Och liten blev den för att bilden är från google. Aja.. 

Varför ska hon nämnas här då? JO för att hon hjälpte mig att få google translate på bloggen. TAAACK!!

So, Sarah, you can read what I'm writing now although it's not going to be perfect!

Så himla bra iallafall! Nu kan ju alla läsa all skit som jag skriver. Haha. Godnatt på er nu iallafall. Jag och min hals ska vila. Måste. bli. frisk. orkar. inte. mer.... Godnatt!

LOVISA KOSS!!!!!

Min kusin, min lilla kusin är numera målvakt i svenska damlandslaget -96 !!!! WAAAAAH!!! TUSEN MILJONER GRATTIS TILL DIG!!!♥ En stoltare kusin än mig själv just nu är nog svårt att hitta! WAAAH!!!



Kojan...


Var ju tvungen att ta kort på den fina skapelsen som de gjorde. Sen blev det en snabb lekstund i den, bara för att jag fick bestämma att kojan var ett tält och att vi tältade i djungeln. Det var de med på! Men leken tog rätt snabbt slut av någon anledning... vi blev lite för aggressiva och dödade alla djur och glömde bort att vi lekte eller något sånt.. haha!

Picknick


Vi for som sagt på picknick idag så vi gjorde några mackor, stekte lite pannkakor/plättar och packade ner allt och for till parken och slog oss ner vid ett picknick bord. Dock hann vi bara äta upp allt innan regnet bestämde sig för att ösa ner! Vi ställde oss under ett träd ett tag för att vänta ut det värsta och skyndade oss sedan hem för att leka där istället. 

Nu har jag tagit en paus ifrån allt lekande medan de bygger en koja. Tycker inte egenligen om när de leker så att det stökas ner för mycket men om de är i sina rum tyckte jag att det kändes okej ändå. Eftersom att jag har fått instruktionerna att se till att hålla huset så rent som möjligt så är det ju inte så konstigt att jag inte stöttar de lekarna. Inte bara för att jag (oftast) måste plocka bort sen men också för att det blir "fel" som.. 
 
Typ som om jag hade fått instruktionerna att måla ett hus rött, sen målar jag det grönt och målar sedan rött ovanpå. Okej konstigt liknelse men ni kanske förstår på ett ungefär iallafall? 
 
Men i deras rum känns det som sagt okej, där är det ju ändå tänkt att man ska få leka!

To the poundshops!


Nu far vi, pigga och glada (...) och köper godis på poundshopparna. Sen blir det picknick i parken!

(skulle ha publicerats imorse)

Inte på humör..

Jag måste ha vaknat på fel sida eller någonting, eller vem försöker jag lura? Jag har vaknat på fel sida isåfall ända sen jag kom hit typ. Jag har liksom inte riktigt kännt att jag vill vara här (för jobbet alltså) sen jag kom hit, utom möjligen igår när vi lekte med barnen. Det ät jättetråkigt men jag är som inte taggad eller någonting.. 
 
Detta kan ju visserligen ha att göra med att jag var hemma och alltså jag saknar allt och alla mycket mer nu än vad jag gjorde när jag först flyttade! Så det kan ju vara något, men sen kan det ju faktiskt också ha att göra med att jag inte mår så bra i min förkylning och så, men ändå inte får ligga hemma och vila. Kan vara så. Jag vet inte. 
Förhoppningsvis så blir det iallafall bättre snart, att det bara är en jobbig period eller så och sånna får man ju ha! 
 
Fan va negativt inlägg det blev... så kan vi ju inte starta dagen... 
 
Det var två myror..
..och en stack!


Ett dåligt "skämt" álà Rebecka får göra det hela lite gladare. Godmorgon! 

 

Svenskt på menyn!


Idag stor det köttbullar på menyn. Så svenskt som det kan bli när det dessutom är från märket Scan. Inte illa! Det smakade inte illa heller, nä tvärtom så smakade det riktigt gott! Alltså jag älskar detta, om det inte vore för enkelt för att vara en favorit rätt så skulle det lätt vara min typ! Fattar ni hur jag menar där..? Seriöst så himla gott och enkelt. Bästa helt enkelt. Tur att jag inte bor ensamt, då hade jag nog ätit köttbullar tills jag själv såg ut som en... haha! 

Jag idag!

(Skulle ha publicerats tidigare ikväll)



Såhär har jag skuttat runt idag och skuttat stämmer ju in rätt bra, det ser ni ju på sista bilden. Hehe. Fan jag suger på det här med outfit bilder men jag har som ändå börjat känna att "fan det är ju kanske rätt kul ändå" så jag ska försöka visa lite sånna och förhoppningsvis kan det få mig att vilja klä mig lite bättre också. Nu lägger jag ju knappt ner någon tanke alls och det är ju rätt tråkigt. Har önskat typ hela mitt liv att jag var bättre på att klä mig snyggt och sånt men jag vet inte, det har som aldrig blivit av. Har som inget öga för sånt och det är jätte tråkigt. Men som sagt, det kanske jag kan öva upp? Hoppas det för jag tycker trots allt att det är rätt kul även om jag inte har någon aning om vad jag sysslar med. Haha! 
 
Justja, när man lägger upp outfit bilder ska man ju skriva vars allt kommer ifrån... viktigt viktigt. 

Kavaj: Secondhand (premiär använde den faktiskt idag!)
Linne: Gaaaaaaaaammalt från typ.. H&M. 
Shorts: Hemmagjorda
Skor: Köpta på något skum affär på min cp gata. Älskar dem! 

Sådär det var det. Ingen höjdare men bättre än ingenting och övning ger färdighet så med tiden blir det nog förhoppningsvis bättre! 
 

Skön dag!

Vi tog oss ut på en promenad lite runt området där jag bor och där Amanda bodde. Varmt ute var det, så det blev shorts igen vilket kändes kul. Hade som fått för mig att det var slut på den säsongen men icket! Sen satt vi i gräset och pratade lite innan vi for hem och nu börjar jag jobba, så vi hörs när jag är ledig igen! 

En bild på Amanda från idag. 

Strawberry Yoghurt

Den här smaskade (fan va hemskt ord..!) jag på igår och åt upp slutet idag. Så jävla god! Alltså vanlig choklad i all ära men det är fasen gott när det är någon annan smak inblandad också, Sen var den ju inte ens dyr heller! Farligt för min nya nyttigare livsstil som jag ska försöka starta med, men bra eftersom att jag ska försöka spara pengar! 
 
Dagen rullar sakta fram. Känns faktiskt helt sjukt att klockan bara är 12!! Men vädret är fint så jag tror att vi ska försöka ta oss ut. Det är ju faktiskt hela 20 grader och blå himmel med lite moln. Andra bullar än i Skellefteå vill säga. Haha. Vi hörs senare! 

Aaah Damp!!

Hade sett framemot att kunna smsa med folk från Sverige via viber nu när jag har internet i min engelska mobil, och mitt engelska nummer i IPhonen och därav alla mina svenska kontakter osv osv.. Men sen gick det inte att skicka meddelanden fast allt annat internet funkade och det gick att ringa och jag, allting funkade utom att skicka meddelanden... SJUKT irriterande. Så jag tänkte "vafan!" och sen tog jag bort viber och laddade hem det på nytt (brukar få för mig att det ska funka bättre då) men nu går det inte ens att se mina kontakter.. Fan så irriterande. Kommer snart sluta med att jag tar bort och laddar hem igen... tredje gången gilt? 

Utöver det så är jag fortfarande fett förkyld... men annars är det rätt bra. Ska bara komma in i hela grejen med att jobba igen men det kommer gå bra. Jag ska tvätta lite idag som sagt sen ska jag bara vara barnvakt så det blir en liten mjukstart. Skönt!






 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hahaha. Bedårande! Ska nog börja ta sånna här bilder igen, jätte kul ju! Tog ju alltid sånna förr om ni minns? Det måste ni göra, för något så fult glömmer man ju faktiskt inte i första taget... haha. Godmorgon iallafall!

Dags att sova..

Filmen var bra tyckte jag! Dock lite för "tvärt" slut för min smak. Jag hatar när det känns som att slutet är för snabbt och liksom för... avklippt, eller typ avkortat. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara men kanske förstår ni ändå? Det finns två sätt som detta kan ske på enligt mig: 

1. Slutet känns (som i detta fall) bara som att det kom för tidigt eller som att jag inte riktigt har fått se allt jag vill ha hunnit se för att det ska kännas okej för filmen att sluta. I vissa fall är det kul när man får tänka själv vad som händer sen och att det inte riktigt finns en tydlig framtid efter slutet. Men i detta fall hade jag gärna velat veta lite mer.. 
 
2. Som att de stressar igenom slutet. Så kan det ibland kännas genom hela filmen men oftast tycker jag att slutet känns extra mycket. Senast jag fick den känslan var sista avsnittet av One tree hill. Tyckte som att de stressade igenom hela avsnittet, lite som att de kom på att "Shit vi har bara ett avsnitt kvar men vi måste ju hinna med det här och det här och det här och det här..." och då kändes det bara stressigt och den känslan är inte heller särskilt kul tycker jag. 
 
Så, men detta sagt känner jag att det är dags att gå och lägga mig. Jag börjar ju trots allt jobba imorgon, om än det är en rätt lugn dag med en möjlig sovmorgon (om inte Martha och Joe är för trötta typ) sedan bara tvätt på dagen för att sedan vara barnvakt från klockan fem. Känns helt okej så det blir nog bra! Godnatt på er nu iallafall!
 

Bilder från Carnevalen!

Lite så har det sett ut! Fin fint!

Nu ska vi ta tag i oss själva och slå på filmen, Alltså helt sjukt vad sega vi har varit idag... Men nu ska vi iallafall se film. I rymden finns inga känslor blir det. Kul för den har jag aldrig sett förr. Hoppas den är bra!

Dags att köpa onyttigheter!

Tänkte ladda upp bilder från Carnevalen men så la internet ner mitt i överföringen och då orkade jag inte börja om så det får bli senare. Helt sjukt var det iallafall! FULLT med folk och alla var så jävla taggade som och sen gick paraden runt (och stod stilla med för den delen) sen i området innanför "parad-vägen" så fanns det en massa mat och en massa musik och en massa folk som drack och det är verkligen såå olikt Sverige så det finns inte! 

Jag kan likna det som mest med typ stadsfesten hemma men där går ju inte folk runt och dricker direkt ur flaskan mitt i allting och polisen står inte bara och tittar på. Inte heller går det runt folk och säljer dricka och shots som en vandrande bar. Isåfall har då jag missat allt detta under mina 18 år i Sverige. Så för mig som just kommit tillbaka fick mitt Svenska hjärta en liten liten chock först, sen vande jag mig och kände att jag gärna ville ställa mig och dansa med alla andra Londonbor mitt på gatorna om jag hade varit mindre förkyld och kanske lite onykter också, men det var jätte kul ändå! 

Nu ska vi iallafall bege oss ut och köpa lite onyttigheter och sedan bara döö framför en film eller nåt. Såååå skönt! 

2 bilder från idag! 

Notting Hill Carnival

Nu har vi ätit frukost. Jag har ätit piller mot min näsa och halstabletter mot min hals så nu är vi redo att bege oss ut. Notting Hill Carnival står som första stopp på våran dag och det känns riktigt kul. Har velat fara till Notting Hill, dock ser det ju inte ut som vanligt nu så jag lär få fara dit igen men ändå. Det känns kul. Bara att göra något och detta är ju en ganska stor sak som jag har förstått det (har ingen aning) och sen känns det skönt att få komma ut i London. Tror att jag har en sån bra första dag framför mig som möjligt just nu. Hoppas ni har en lika bra skoldag! Haha. Hörs senare! 

Trött och förkyld

Det första jag märkte när jag vaknade var att min röst knappt existerade och min näsa är knappt använd bar... förbannat alltså! Jag orkar verkligen inte vara förkyld.., sen är jag himla trött också men det har nog med förkylningen att göra gissar jag.
 
Men iallafall, nu är jag tillbaka i London och ska jag vara ärlig så känns det just nu sådär. Jag längtar faktiskt hem, det var så skönt att vara hemma och allting så ja, jag längtar hem just nu men jag vet att jag hade ångrat mig typ direkt om jag hade valt att stanna för någonstans känner jag ju ändå att jag inte är klar här. Jag får bara hitta lite saker och sätt att tänka på så det känns bättre! Till exempel att det bara är en månad typ tills pappa och David kommer, och två månader till Albin förhoppningsvis kommer. Men också att jag ser framemot att träffa Sarah, Chris och lite andra vänner här. Och idag har jag ju Amanda här! 
 
Så det kommer bli bra, men just nu är det jobbigt så verkar jag nedstämd eller något vet ni varför. Nu ska jag göra mig redo för dagen. Godmorgon!

Hej London!

Efter en hel dag på färdande fot har jag nu landat i mitt hem i London. Eller rättare sagt för ett par timmar sedan. Jag möttes av Kit som genast sprang upp för trappen mot sina syskon skrikandes "she's here! she's here! she's here!". Sen kom de alla ner och...blev jätte blyga och vågade inte säga någonting. Haha. Gulligt iallafall. 

Jag har även presenterat Simon och Lucy för hjortonsylt och västerbottens ost. Hjortron sylten imponerade mest men det är väl för att ost har de ju redan, hjortron har de inte. Simon kände inte ens igen namnet när jag sa det. Så det var kul. Nu är jag dock jäääätte trött och mer förkyld en någonsin. Skönt att vara ledig imorgon iallafall och kunna sova ut lite men sen har jag om min nya rumskamrat Amanda en dag att ta itu med så vi kan ju inte sova bort hela dagen. Det känns iallafall väldigt konstigt att vara här igen, men konstigt normalt ändå. Min hjärna kommer bli körd... Godnatt iallafall, sömn är väl den bästa medicinen jag kan åstakomma just nu antar jag. Godnatt!


Förresten! Är det någon som vet hur man kan fixa google translate till bloggen??? HJÄLP mig isåfall! Snarast! Jag känner att jag riskerar att bli dödad annars och att skriva egna översättningar i slutet av varje inlägg känns lite jobbigt... Så snälla du där ute som kan hjälpa mig. Gör det! Snälla!!! 

Hej då Skellefteå!


Tack för den här gången! Nästa gång vi ses är det snö. Hejdå Skellefteå!

Sista dagen!

Godmorgon! Sista dagen är kommen. Tillbaka till verkligheten eller vad man ska säga, fast det känns mer som "tillbaka till overkligheten". Det har varit en bra vecka iallafall, trots att den har varit rätt fullbokad och innehållit aningens för mycket fika så är jag väldigt nöjd och känner som att jag har hunnit med typ allt och därför känns det bra att åka tillbaka imorgon, det hade det ju inte gjort om jag inte kände att jag hunnit med allt jag ville hinna i Skellefteå. 

Men vi kommer ju hinna höras igen, jag har ju faktiskt en hel dag kvar! Denna dagen har jag börjat med att duscha och det rejält! Haha helt allvarligt minns jag typ inte senast som jag rent skrubbade mig rent. Jag vill nämligen blänka som en diamant när jag kommer tillbaka till London eftersom att famijen kommer vara pepparkaks bruna så måste jag ju vara något också, så blänka kändes som ett ganska bra val för mig och min hy! 

Okej, skämt. Men att jag duscha rejält, det har jag gjort. Så nu är jag pigg igen och ska ut och äta frukost/lunch med mamma och sen har jag lite dejter att ta itu med under dagen. Sen är det ju kul att det är ganska fint väder! 

Från igår när jag fikade med Pappa! 

Sista fredagen!

Nu är det min sista fredag i Skellefteå. Okej, varje dag har ju varit den sista "dagen" i skellefteå under veckan men idag känns det extra mycket för i övermorgon far jag tillbaka. Herregud. 
 
Min dag har iallafall varit bra, sov ut lite imorse, men bara lite sen ringde mamma och jag väcktes... Men lika bra det för då åkte jag till skolan med pappa och hälsade på Sofia, Sofie och ja, massa andra som jag råkade träffa. Bland annat Amanda (!!) På anderstorpskolan där ingen av oss längre går lyckades vi mötas?? Konstigt men kul. Fick lite betyg och sånt innan jag for på stan och fikade med pappa, sedan med Thea och sedan träffade jag Rebecka och sen fick jag skjuts hem och nu ska jag skynda mig att duscha och sen ska jag till mina kusiner på middag. Kul kul! 

Hittade lite bilder från Au pair eventet som jag var på och det var ju kul! Sen var det rätt roligt att se mig själv på andra bilden... haha kamerakåt... 

Rasmus på luffen

Jag har nu sett Rasmus på luffen med mina föräldrar och som jag säkert sagt förut så var det en av mina favorit filmer när jag var liten och sånna filmer tycker jag alltid är lika mysigt att se eftersom att jag inte kollar på dem så ofta. 

På tal om Astrid Lindgren filmer så påmindes jag av min tanke att jag ska bunkra upp med massa filmer och musik och sånt på datorn eftersom att jag inte kommer åt det i England då sidorna är spärrade så då tänkte jag att det kan vara en bra ide att ladda upp så mycket som möjligt nu när jag har chansen och hoppas att jag klarar mig till i jul....  haha så har ni lite film tips, eller låt tips med för den delen får ni gärna dela med er!

Nu ska jag invänta att min kusin ska landa med sitt flyg så att vi kan bestämma när imorgon vi ska ses sen är det Godnatt för min del. Hoppas ni har haft en bra dag! 

Min dag idag!

Idag började jag dagen med att gå upp lite extra tidigt för att äta frukost med mina bröder, hann dock inte riktigt men det var tanken som räknades. Snacka om fin storasyster!♥ Sen begav vi oss till mormor för lunch, fika och lite sånt och det var självklart jätte kul att hinna träffa min älskade mormor också denna vecka! Sen passade vi på att stanna vid farfars grav på vägen, har inte sett graven med gravsten förr eftersom att den kom efter att jag hade farit. Så det var jag glad att jag också hann med! 

Sen var jag tillbaka i stan vid halv fyra och mötte då upp Fanny för lite prat och sånt trevligt och sedan åkte jag hem för att äta klockan sex. Nu ska jag ut och träffa Matilda och sen har jag en ledig kväll! Gah, det känns verkligen rätt skönt då jag har en kropp som måste tas hand om. Min rygg är helt i protest!!! Helt allvar, jag har haft ont i ryggen lite då och då under sommaren men nu har det varit mer eller mindre konstant i två dagar.... sen har jag lite naglar och sånt som måste pysslas om, För att inte tala om mina lungor, min puls och min hjärna som kan behöva en paus! Men nu, Matilda! 

Hehehehehehe

Min dag idag:

Idag vaknade jag runt nio och en timma senare for jag och fikade hos min älskade farmor där det var lika trevligt som alltid! Vi pratade om livet och hur man bäst bör leva det för att ångra sig så lite som möjligt. Haha, sen pratade vi lite naglar som vanligt, brukar alltid bli en stunds nagel prat när jag är där. Fina fina farmor!

Sen for jag till tandläkaren för ännu en undersökning innan de bestämde säkert att det ska bli operation eller något sånt, jag känner att jag fortfarande inte riktigt vet men de bad mig att meddela så fort jag visste vilka datum jag kommer hem i vinter så att de kan boka in mig så något mer ska det ju bli. Det är visdomständerna som ska ryka iallafall och det säger mig ingenting egentligen. 

Sen träffade jag Alexandra för en snabb catch up som blev lite för kort, det är svårt att sammanfatta två månader ur två personers liv på kanske... en och en halv timme? Men jag får vara glad för det lilla jag fick! 

Sen bar det raka vägen hem för att träffa Marcus en snabbis för samma uppdrag, catch up. Och samma sak där, för mycket på för kort tid, men tiden tillät inte längre för... 
 
..Sen skulle jag möta Elin för en promenad för ännu mer... just det! Catch up. Och samma visa ännu en gång, tiden räcker inte till för att sammanfatta så lång tid ifrån varandra. Men det var bara att göra det bästa av tiden och situationen och tänka att all tid är bättre än ingen tid för... 
 
...sen var det dags att äta middag med min familj, men det hann jag inte pga att jag råkat dra ut på tiden för mycket med mina vänner. Men det var lungt för tiden med familjen togs igen ikväll då vi fikade...
 
...Efter att jag hunnit vara ute och gå med Sofia. 

Pjuuh, SÅ har min dag sett ut. Jag vet inte hur stressig/tajt/fullbokad den ser ut för er, men trust me när jag säger att - Det var den! Men jag klagar inte, jag vill ju hinna träffa så många som möjligt under min tid i Skellefteå. Men det där med att vila på semester kan jag ju glömma, den vilan jag får är när jag sover och det ska jag göra nu för imorgon börjar jag dagen med att besöka mormor! 

Lite bilder från de senaste dagarna: 

Och ja, mina senaste dagar har bestått av Mat/fika/godis/mat/fika/godis. Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram... 

Godmorgon!

Jag sitter här i min ensamhet och tar det lite lugnt så som man kan göra när man inte har skola. Fast egentligen kan jag inte ta det särskilt lugnt, det är svårt att förstå innan man är i den situationen som jag är nu hur otroligt kort tid 10 dagar är... det kan låta som mycket, kännas som mycket, verka som mycket men det är typ ingenting! Jag och Sofie pratade om det igår för hon har ju varit i samma sits och då var det svårt för mig att förstå varför det var så svårt för henne att umgås. Nu förstår jag. Varje minut räknas som på något sätt (därför borde jag egentigen inte sitta här..) och sen måste man göra rätt val och allting för att hinna allt man vill hinna. 

Jag trodde helt ärligt att jag skulle få en rätt lugnt vecka eftersom att alla skulle gå skola, pfft, tji fick jag! Nu ska jag till farmor en sväng iallafall, passar på att hälsa på henne när alla andra är i skolan. Det känns kul!

P.S Jobbigt med en dator utan bilder!!!!!

P.S

Till er som försökt få tag på mig via mobilen men inte lyckats tidigare - Nu funkar den! Så nu går det utmärkt att kontakta mig via mobilen igen och jag har samma nummer. 

Tisdag!

Idag börjar alla skolan. Konstigt att tänka att jag egentligen skulle börja mitt sista år på gymnasiet idag om jag inte hade bestämt mig för att flytta. Konstigt. Iallafall, idag har jag vääldigt mycket på schemat så jag undrar hur detta riktigt ska sluta. Jag orkar/hinner inte skriva allt jag har planerat för jag har lite bråttom då min dag börjar om en halvtimme med att möta Rebecka och jag är helt opåklädd. Ha en bra dag, skoldag för de flesta som läser min blogg skulle jag gissa. Vi hörs senare! 



P.S Idag är det faktiskt så att jag och Albin har varit tillsammans i 21 månader och det var ju rätt tur att jag skulle lyckas vara hemma på en "datum dag". Tänkte bara så ni veeeet. 

Sofie!!!!


Efter att ha fått besked om att Sofie kom hem från New York imorse (har varit osäker på om det var på söndagen eller måndagen hon skulle komma hem) och sedan låtit mamma ringa och söka hennes mamma i hopp om att få veta om hon befann sig på hemmaplan just nu så jag kunde överraska henne. Dock var Sofie lite för mycket med i svängarna så hon hade koll på att jag var hemma och var ytterst misstänksam mot min mamma, men vi for ändå (och det visste hon inte)
Väntar med spänning och med kameran i högsta hugg... 
...men hann inte ta kortet jag ville ta då Sofie var ännu mer i högsta hugg på att kramas!
Så jag fick ta bilden på min älskade vän sen! 

Jag bubblar rent av lycka just nu! Men det är ju inte så konstigt, 6 månader har gått sen senast vi sågs och då vore det ju konstigt om jag inte var glad att se henne igen om än det bara var för en kort stund! Tur att jag inte far hem förrens om 6 dagar så vi kommer hinna ses mer! 

50 års fest!

Kände att det var på tiden att jag visar de få bilderna jag tog under "inte riktigt hundra"-kvällen. Så jag passar på nu när jag är hemma! 
Kvällen bestod av välkommsdrinkar och lite mingel innan det blev dags för förrätt och presentation som var roligare och nödvändigare än det låter. Eftersom att inte alla visste vilka alla var, och det var riktigt roligt att lyssna på vad alla hade att säga om sig själva! Sen blev det dags för huvudrätt, sedan efterrätt (som inte finns på bild) lite underhållning som dels arrangörerna (?) själva annordnat men även av pappas vänner (på bild) och jag slapp min underhållning eftersom att presenter inte öppnades, hade det hänt hade jag behövt sjunga utan att ha övat..., pjuh. Sen föll mörkret och mer eller mindre alla satt i filtar och pratade, svarade på musik frågor tills alla drog sig hemåt.

Så ja, jag tycker att det var en mycket lyckat kväll även om jag måste erkänna att jag såhär i efterhand ångrar mig lite grand att jag inte tog mod i mig och sjöng iallafall, men man tjänar inget på att ångra så vi skippar det! En trevlig kväll var det iallafall och jag längtar redan till 60! Haha. 

Nattbad

Nu kan jag med glädje kryssa för att nattbada och att bada i falkträsket denna sommar. Så det är ju bra. Utöver det så grillade vi, trängdes i en bil och åkte runt en stund innan jag sedan hamnade hos Albin. 
 
Idag har jag lite saker att ta itu med. Jag ska hämta mitt nya id-kort och fixa mitt nya SIM-kort och allting sånt. Är verkligen otroligt jobbigt att vara utan mobil... så nu ska det bli ändring på det. Känns dock förbannat att jag ska behöva få ett nytt nummer... jag som just lärt mig mitt engelska nummer och nu måste jag lära mig ett nytt igen..suck... Men livet kunde ju vara värre! 

copyright www.BigActivities.com

Konversation:

Jag och Albin sitter vid datorn och jag bestämmer mig att slå på Euphoria låten...

Albin: Nej inte den.. den är så uttjatad..
Jag: Är den?
Albin: Ja, Har du inte märkt det?
Jag: Nej, jag har ju bott i England.
Albin: Justja.. 


På semester.

Jag ber om ursäkt för att uppdateringen inte riktigt är den bästa men jag är ju faktiskt på semester, hur konstigt det än låter och känns. "Jag är på semester i Skellefteå" "Jag är på semester i min hemstad". Konstigt men sant, och på samma sätt som de flesta inte updaterar så bra när de är i Grekland, Turkiet, Spanien eller vars som helst så updaterar jag inte så bra här för jag har bara en vecka kvar. 

Idag har jag varit med Albin och träffat hans familj, så jag har lekt lite, pratat lite och ätit lite. Var glad att det fanns tid till att träffa dem! Ikväll verkar nattbad stå på schemat och jag vet inte riktigt hur det ska sluta, men det blir nog bra!

Fick lite fina blommor av Albins syster när jag kom :')

50 års fest!

Nu har alla gäster lämnat huset efter en mycket trevlig kväll. Jag ville gråta glädje tårar lite hela tiden bara för att jag såg människor som jag känner. Så kan det vara, men det var jätte trevligt verkligen men nu är jag trött. Riktigt trött så jag ska sova, tror allvarligt inte att det finns något bättre. Inte när man är trött iallafall men...det är ju rätt logiskt! 

Suddig bild men alla andra blev för fula, så suddigt får det bli. Så här har jag iallafall vandrat runt ikväll, men under de senare timmarna med en filt över axlarna (som resten av gästerna) Var orolig att få ont i fötterna pga att jag aldrig använt skorna förr plus att de har en smal klack och ingen platå. Men det gick fint (hehe, "gick" fint) och mina fötter mår bra! 

Party party!

Efter en dag som spenderats 70% sängen och 30% plocka blommor samt göra buketter (skulle lätt kunna tänka mig att bli florist! Så himla kul!) är det nu dags att börja göra mig festfin. Det är ju mina föräldrar som ska firas för att ha levt i nästan 50 år var, inte riktigt, därför är temat inte riktigt hundra och det är ju ett jätte bra tema! För om saker inte går som planerat kan man alltid säga att det var tänk för temat är ju inte riktigt hundra

Nä men anledningen att det firas nu är ju för att jag är hemma och kan delta. Jag är längtat sen de fyllde 40 så jag är glad, önskade dock att jag kunde ha fått må bättre men det rullar ju i rätt riktning iallafall och om jag bara lyckas ta mig igenom en snabb dusch ska jag nog må helt okej. Synd bara att vädret skulle bli så tråkigt... hoppas det blir bättre igen eftersom att vi ska vara utomhus och då blir det ju lite tråkigt om det ska regna... 

Nä, nu ska jag skaka liv i mig själv och duscha. Det är ju trots allt bara en timme tills alla kommer. Ojojoj.. 

Godmorgon (på riktigt)

 Nu är jag mer vaken än sist, jag har fortfarande såååå dåligt samvete mot alla andra för jag vet inte vad de fick utså. Om ni fattar? Det finns iallafall inga särskilt glada tankar i mitt huvud just nu utom när jag tänker på delen av kvällen som jag minns. Då jag fick träffa alla som jag saknat och allting, då blir jag glad! Och glad ska jag försöka vara för ikväll är mamma och pappas 50års fest och då vill jag vara glad och hjälpsam så jag ska försöka börja ta mig ur sängen nu....man faan vad den är bekväm...

Kass bild, men fan vad jag har saknat dem!

Dagen efter

Utan att vilja låta som.... ja jag vet inte riktigt, men vafan hände? Jag försöker tänka men kan inte minnas någonting och det är jag chockad över eftersom att jag inte drack mycket så vad hände? Jag har ingen aning. Jag måste ha det här datumen stämplat som mitt otursdatum, eller ännu mer oturshelg, för detta blir tredje året i rad som jag på fredagen denna helg har, alla gånger, av okänd anledning blivit för onykter så det har slutat i kaos. Jag ska komma ihåg detta, aldrig mer näst sista helgen i augusti! Nu när jag har sagt det ska jag fortsätta skämmas lite för allvar,detta är typ det värsta jag varit med om, känns det som nu iallafall! Förlåt till alla som drabbades! 

Ingen bild för jag känner bara skam just nu så nej. Jag hör av mig när jag mår bättre. Vafan, haha. Hejs!

Min dag:

Förlorade i discgolf, åt en bergsbyns special (för första gången!) och har sedan legat på en filt i solen med Albin och låtit han veta om och om igen hur konstigt men bra det känns att vara hemma! Det känns som att jag har drömt hela min tid i England medans jag har legat i koma i Sverige och nyss vaknat. Haha.

På tal om drömmar, det är många som frågat mig och jag har börjat drömma på engelska och jag har inte kunnat svara för jag vet inte om jag gör det eller inte men inatt fick jag det bevisat då jag tydligen pratade i sömnen på engelska. Så uppenbarligen gör jag det. Nu har jag duschat och vi ska äta TACOS!!! AAAAAH ingen kan förstå hur mycket jag har saknat det!! Försökte göra det men det fanns ingen tacokrydda, INGEN TACOKRYDDA!!!! Så nu ska jag äta så mycket jag bara kan!! Mums!

JÄVLA MOBIL JÄVEL

Jag känner att nu, nu jävlar kokar det! Min mobil är låst sedan en månad tillbaka tydligen eftersom att det hade gått 6 månader sen jag senast laddade mitt konto. Ursäkta? Jag hade betalat för ett år och sen spärrar de mitt SIM-kort för att jag inte laddat mitt konto på 6 månader när jag redan betalt för 1 år?? Vars finns logiken? Sen när jag ska låsa upp det genom att ladda det med minst 50 kronor så går det inte att ladda det för att SIM-kortet är spärrat? Vafan alltså! Riktigt irriterande minst sagt. Ursh! 
 
Tänkte bara låta er veta det ifall någon försöker få tag på mig via mobilen. Tack för mig. Nu ska jag ut! 

Dag 1 i Skellefteå!

Godmorgon! Det var aningens märkligt att vakna i Bergsbyn (känns konstigt att säga min säng för jag vet inte vilken som räknas som "min säng") Men det känns bra! Och efter att ha ätit en svensk frukost (tack!!!) och att ha bestämt att jag blev vinnaren av min och Albins brunhets tävling trots att hans armar är brunare så kan jag inte vara annat än på bra humör, jag kommer ju att få en mjukglass! Hehe. Så det ska vi göra nu, äta mjukglass!

Tjena Skellefteå!

Jag har något att erkänna. Jag har ljugit för er idag. Jag har inte gjort något av det som stått på bloggen, det var bara för att lura Albin och Sofia som jag överraskade när jag kom hem. Sen lite för att ni skulle ha något att läsa. Men vad jag egentligen har gjort är att åka flyg, sitta på flygplats, åka flyg, åka buss och sedan gråta över att se lilla Skellefteå. Haha. Så himla konstigt det känns men ändå så naturligt, typ som om det var igår! 

Så lite mer såhär har min dag sett ut: 

Nu är jag dock trött som ett djur, vaknade liksom klockan 3 efter att ha sovit knappt 3 timmar som jag sov väldigt dåligt på eftersom att jag inte vågade sova för djupt eftersom att jag inte ville försova mig (är alltid så när jag måste upp tidigt) och sen för att Kit mådde så dåligt. Så ja, det ska bli skönt att sova nu och ännu bättre blir det då jag får somna med Albin vid min sida för första gången på två månader! Hihihi. Godnatt!

Dags för förändring!

Aaah... jag orkar inte att jag råkade radera ALLT jag hade skrivit.... hmmf.... kortfattat:

I höst ska jag börja leva nyttigare för jag känner att min dagliga dos av glass och kakor har satt sina spår och jag gillar det inte så när jag kommer tillbaka från Sverige ska jag försöka skärpa mig på den froten. Vill inte gå runt och känna mig som en geleklump! Men samtidigt så är det ju sååå gott. Jag får satsa på att träna så kan jag fortfarande äta. Hihi perfekt!♥♥♥♥♥

Alvin och gänget!

Som jag förutspådde blir det en lugn dag. Vi ska se Alvin och gänget och äta slutet av våran kaka som vi bakade igår. Typ den godaste någonsin!! Nästan. Glömde visa den igår för det tog så lång tid att ladda upp bilder så jag gör det nu istället. Skåda mästerverket!

Mumsfilibabba! Sockerkake botten med choklad, något vitt och gott och sedan lite strössel. Fint!

Godmorgon!

Idag är Kit ännu värre.. De ska fara till doktorn runt 10. Stackarn. Har har varit snorig (hatar ordet) ända sedan jag kom hit så något kan ju inte riktigt vara som det ska. Mest troligt blir detta alltså en lugn dag med film tittande eller något sånt. Kit frågade igår om vi kunde se Alvin och gänget men vi kunde inte det så det kanske blir idag istället då? Vi får se. Men först - Frukost!

Godnatt!

Det där med en tidig kväll gick inte så bra....men bättre sent än aldrig! Nu släcker jag lampan. Godnatt!

Min dusch verkar inte bli av...

Åh jag känner mig helt... förkrossad? Nä jag vet inte, men Kit har en blåsa i munnen, igentäppt näsa och jag tror att han har fått feber för han var helt kallsvettig så han vaknar och grinar för han mår så dåligt så jag måste bära honom runt huset för att få honom lugn och sedan lägga honom igen, nu la jag honom i sin mammas säng. Brukar kännas tryggt, så förhoppningsvis får han sova hela natten nu. Men det är verkligen hjärtkrossande att se honom må så dåligt och inte veta vad jag kan göra för att göra det bättre, mer än att snyta honom...

Fish and chips

Ikväll har jag premiär ätit "fish and chips"! Visserligen hemgjort men jag tror ärligt att det är godare! Och det var gott, jag trodde av någon anledning inte det men det passade mina smaklökar! Hahah. Nu har jag fått i säng barnen och ska vänta några minuter sen ska jag duscha, känner mig så äcklig så det är inte sant. Men jag vill inte störa dem när de håller på att sova. Jag får sysselsätta mig med något annat så länge!

Platform 9 3/4

Vi tog en tur till King's Cross för att springa in i väggen medans vi väntade på Kit. Dock var kön liiiite för lång och vi hade lite för lite tid så jag fick nöja mig med ett kort på någon okänd som sprang in i väggen istället. Inte riktigt lika kul men det funkar det med. Känner jag ett behov att springa själv är det ju bara att åka dit igen! Lite kul iallafall!

Plötsligt kände jag mig fattig...

Insåg att jag inte kommer ha lika mycket pengar i Sverige som jag trodde att jag skulle ha och det känns ju lite jobbigt... jag får leva som en fattig mus när jag kommer hem. Suck.. aja, det kunde vara värre. Sen när jag kommer tillbaka ska jag lägga upp någon slags budget så att jag faktiskt sparar pengar för det måste jag göra ifall jag vill komma och hälsa på över jul, eller om jag vill åka till Skottland, eller Italien, eller Amsterdam eller vars som helst. Då måste jag ju ha pengar. Så det är bara att jag lär mig att hålla koll på slantarna! 

Redo att jobba!

Nu har jag sprungit mina ärenden, det gick snabbt och bra! Jag har hunnit stöka undan lite i mitt rum också samt äta min andra frukost (jag blev hungrig igen) Så nu är jag så redo man kan bli att jobba och jag har en kvart att andas och samla ännu mer krafter! Haha. Idag stannar vi dock på hemmaplan till större delen, förutom när vi ska ta oss en sväng till Kings cross och hämta Kit på tåget. Han har nämligen spenderat dessa dagar hos deras mormor och morfar och nu är det dags för honom att komma hem. Men det händer inte förrän klockan är närmare 12 så mest troligt blir det en rätt lugn morgon fram tills dess. Skönt! 

Gud så trött jag ser ut! Beror nog på att jag vaknade 7 och inte kunde somna om,... får satsa på en tidig kväll istället annars vet jag inte riktigt hur detta kommer sluta... 

Onsdag

Fan hela mitt inlägg förvann... jag känner mig deprimerad... Jag ska ut nu iallafall och göra bort mina ärenden. Fan vad jag hatar när man har skrivit ett långt och jätte bra inlägg sen försvinner det bara... fruktansvärt. ARGH! 

Ni får inte ens en bild för så irriterad är jag. Hejdå! 

Hoppsan...

Oj är klockan 1?? Det var jag inte alls medventen om... herregud jag kommer dö pga av sömnbrist, tur att min kropp är rätt duktig på att klara sig ändå och snart så har jag ju faktiskt 10 dagar ledigt. Jag får väl passa på att sova då och det känns skönt. Men det känns skönt, för att inte tala om viktigt, att sova nu med. Visserligen börjar jag inte jobba förrän halv tio (eller om det var halv elva... det är med "half past" är alltid förvirrande tycker jag...) men jag ska försöka uträtta lite ärenden imorgon när jag har tid eftersom att jag inte vet när jag kommer få tid nästa gång då affärerna fortfarande är öppna. Men en halv timmes extra sovmorgon tänker jag nog iallafall ge mig själv, det förtjänar jag! Godnatt! 

Hittar inga bilder. Älskar alla bilder från denna kväll. End of story. 

Bec Bec

Jag har fått ett smeknamn, "Bec Bec". Vet dock inte om det kommer bli ett som kommer användas seriöst men jag är glad ändå, för när man får ett smeknamn så betyder det att man är en del av familjen. Hehe. Nä men seriöst,kul! Ännu roligare är det dock när de vill testa mina skor och sånt. De blir ju som att det finns tre "Bec bec"s i huset ju! Hahaha.

Science museum


EN BIT AV MÅNEN! TYP DET COOLASTE JAG SETT! Hehehe
"Rebecka! Look! It almost says "Albin" here!"
"Oh this looks like your room Rebecka with all the cosmeticts and stuff" - Joe.  HahahaDetta var våran dag på museumet som var riktigt kul! Iallafall vissa delar, typ som månbiten och flygplans motorerna, men de finns inte på bild. Sen avslutade vi det hela med varsin glass innan vi tog bussen hem. Måste säga att det är riktigt kul att fara på utflykter med dem och liksom spendera lite extra tid med dem för det blir på ett annat sätt när man lämnar hemmet och far på utflykt och det är jätte kul! 

Sen att det var som teknobalder... haha, inte ett dugg! Vet inte riktigt hur jag kunde ha förstått det som det, men ja, jag fick veta bättre när vi kom dit för det var verkligen inte så. Ooonej mycket större och när jag tänker efter, teknobalder är väl inte så museumigt..?

Lek med webbkameran..

Vi har lekt lite med min webbkamera nu på kvällen. Det började med att Joe ville se vars jag bodde så jag har visat dem bergsbyn på google maps och det var inte alls som de hade föreställt sig det tydligen. Sen ville de se bilder på bergsbyns mjukglassar så jag visade det, och de var minst sagt imponerade! Haha. Sen slutade det men lek med webbkameran. De älskar den! Haha. 

Godmorgon!

Ny dag. Nya möjligheter. Har ni sovit gott? Jag vet faktiskt inte om jag har gjort det eller inte, man brukar ju kunna känna det tycker jag men nu känner jag som ingenting. Bara att jag är trött. Haha, nåja jag ska väl börja starta dagen med att byta kläder eller något och sen äta frukost och så innan vi beger oss iväg idag igen. 

Eftersom att de är sommarlov är det ju kul att göra saker på dagarna och inte bara sitta hemma och rulla tummarna, så idag ska vi fara på något museum. Om jag förstått det rätt så är det nog litesom teknobalder (?) och det är ju rätt kul faktiskt! Men först vill jag äta frukost för jag är riktigt hungrig!Har inget med inlägget att göra, jag saknar Sofie bara, det är hela poängen!

Gjorde min kväll!

Som jag nämt så har Melissa lämnat London och det känns inte kul eftersom att jag tyckte om henne. Sen så ser jag att hon har taggat mig i sitt inlägg där hon skrev allt hon saknar med London. Otroligt varm i hjärtat blev jag och precis som min kommentar lyder (som ni visserligen inte kan se) så ser jag verkligen framemot att träffa henne när hon kommer tillbaka för att hälsa på! 

I övrigt så känner jag mig stolt över mitt arbete under kvällen, har kommit en bra bit påväg tror jag och det känns bra! Nu ska jag byta till pyjamas och krypa ner i sänger och kanske jobba lite mer, annars så börjar jag vara rätt trött så kanske somnar jag direkt. Vi får se. Godnatt iallafall! 

Min dag:


Idag har jag spenderat dagen med två av mina fina barn och vi har varit på utflykt till "nånting"-playground i Hyde Park. Och det, mina vänner, var en lekpark jag hade älskat när jag var barn, såå otroligt mycket kul det fanns! Synd bara att det känns lite opassande (och lite genernade) att springa runt och leka bland alla andra barn. Jag fick sitta och kolla på och leka lite på ett "acceptabelt" vis. Haha fan att det ska kännas så fel att leka när andra vuxna kollar... 

Aja, jag har jobbat rätt mycket av flera anledningar och så kommer resten av veckan att se ut är jag rädd så bloggen kommer lida är jag rädd. Men värre saker kan ju hända, jag tänkte bara så att ni vet! Nu ska jag försöka få lite annat jobb gjort (jag har ju lite födelsedagar att ta i tu med när jag kommer hem) och sedan sova så jag orkar jobba flitigt imorn! 

Dålig dag..

Idag är en dålig dag på flera sätt, väder, humör men allra dåligast för bloggen. Ursäkta för det, men jag har jobbat non stop idag, ska visa bilder sen på vad jag har gjort - när jag har jobbat klart. Tog bara en paus nu. Vi hörs senare! Skulle bara låta er veta läget!
 

ZZZzzzzzZZZZzzzz

Sover i princip när jag skriver detta. Har pratat med mamma, det är inte klokt vad jag saknar henne och resten av min familj just nu. Tur att det inte är länge kvar tills jag får träffa dem igen, när exakt nämner jag inte här eftersom att det finns en person som inte får veta eftersom att han ska bli överraskad. Kommer säkert råka försäga mig och skriva på bloggen "Mot flyget!" "Sverige här kommer jag!" "I'm coming home, tell the world I'm coming home" Ni fattar. Det kommer vara svårt att inte göra det, men jag ska försöka för att överraska människor är det bästa som finns!!! Okej, sova var det. Var jätte trött nyss men blev just pigg....fasen. Jag måste försöka iallafall. Godnatt!

Kvällspromenad!

Tog en promenad med Alice vilket verkligen var ett bra beslut! Behövde prata med någon och att dessutom gå samtidigt är typ det bästa sättet att bli av med jobbiga tankar och sånt. Iallafall ett av de bättre sätten. Nu ska jag iallafall ner och se på avslutningscermonin med resten av familjen har jag tänkt sen ska jag äta choklad som är det nästnäst bästa sättet att bli av med dåliga tankar. Nr 1 är promenad med kompis, nr 2 är glass och nr 3 är choklad. Blev ni förvånade att glassen bara hamnade på andra plats? Jag är det, men glass kan ju inte alltid vara bäst! 

Detta är min mest trogna promenadkompis i alla väder. Räknar med att vandra en massa mil med denna fina när jag kommer hem så Sofia - gör dig redo! 

Flowercups!

Jag vill att ni uppmärksammar våra fina glas/muggar. De var stjärnorna under kvällen! Iallafall början av den. Jag låter iallafall bilderna tala för sig själva så gott det går, jag har fortfarande inte riktigt ord att beskriva kvällen. Nu ska jag ut och andas och hoppas att bli av med min huvudvärk snarast! Haha. På återseende! 

Pannkakor!

Beslöt att göra pannkakor/plättar till lunch och det mina vänner var inte det lättaste. Okej jag skoja, det var jätte lätt. Lätt som en plätt. Det som var lite knepigt dock var att veta hur mycket jag hällt i smeten eftersom att det inte finns några deciliter mått. Sen orkade jag inte hämta datorn för att ha ett recept (men jag orkade hämta för att blogga..haha) så jag blandade ur minnet och tänka sig, det slutade jätte bra! Allting. Så nu ska jag njuta av min lilla lunch!

Party with celebrity - Check!


Haha, okej "kändis" kanske var att ta i, eller jag vet inte. Ni får bestämma själva, hehe (klicka). Borde nog egentligen säga "Party with model - check!" Det stämmer nog mer. Haha nåja, nu får det vara nog med mitt försök att skryta, haha. Mer bilder från igår kommer så småningom, jag ska bara städa klart!

Godmorgon!

Trots värkande huvud och vingliga steg så har vi inte legat på lat sidan. Desperata efter mat så krigade vi oss till affären och köpte frukost som vi åt medans vi pratade om gårkvällen och alltså ett ord - herregud! Hade min bästa kväll i London so far. Från ena sidan av London till den andra på en kväll med bästa sällskapet på länge. Kan inte bli mycket fel! 

Vi trillade iallafall hem runt 5 efter att av misstag ha lämnat klubben och fick inte komma in igen. Så kan det gå, men vi var glada ändå. Nu har jag iallafall just lämnat Sarah på bussen och ska nu ta tag i mitt rum och sedan blir det shopping! 

Off to London!

Lite sen, som alltid. Ska från och med nu bara låta er veta när jag är i tid. Men det är lugnt, går rätt många bussar så. Jag ska iallafall möta upp Sarah vid hyde park för lite vin och prat och sedan bär det vidare ut någonstans som ännu är obestämt. Känner på mig att detta kommer bli en bra kväll iallafall! Nu måste jag kila, Hejs! 

GOTT GOTT GOTT!

Hade mer tid än jag trodde eftersom att Sarah just kom hem och ska hinna äta och duscha innan vi kan mötas. Så då passar jag på att äta lite av mina onyttigheter. Perfekt! Men dock ska jag inte tro att jag har allt för mycket tid som jag brukar kunna göra, bör nog faktiskt börja göra mig klar redan nu så behöver jag inte skynda! 

Fan... haha

Sprang och köpte mat och onyttigheter för en helt ok summa förutom en sak, 6.01, jag kollade på siffran och fruktade för alla små mynt jag skulle komma att få pga den där rackarns lilla pencen... men sen visade sig farbrorn i kassan vara världens finaste och gav mig en pence rabatt så jag slapp alla mynt. Åååh lycka!! 
 
Sen kom jag hem och möttes av ett sms som sa att jag visst ska ut ikväll = att jag köpt onyttigheter i onödan...bajs. Nåja, läget kunde vara värre. Nu måste jag bara skynda mig lite! 

Åh förbannat!

Åh jag är lite arg på hela livet just nu känner jag! Jag är arg för att jag inte kan ladda ner nya låtar och jag är verkligen spyless på de jag har nu och när jag flyger hem har jag några timmars väntetid...jag kommer tråka ihjäl utan musik och vilja ta livet av mig om jag lyssnar på mina gamla.. någon som kan hjälpa mig?? 
 
Sen så är jag arg för att det inte finns någon mat så jag måste gå och köpa mat och jag är lat...sen är jag arg för att Marina behöver ta hand om barnen klockan åtta imorgon bitti och kan därför inte gå ut = att jag inte kan gå ut för jag har ingen att gå ut med = att jag måste stanna hemma och ruttna = att jag måste köpa glass och godis = slösa pengar.... 
 
Jobbigt liv alltså....jobbigt liv. Hoppas ni har det bättre! 
Men om det skulle visa sig att denna glass finns kommer jag genast bli på bättre humör för den är den godaste någonsin (typ) och kostar lite. Snällaa gode gud...detta är mitt sista hopp!
 

Isle of Wight del 3

Det var alla bilder. Är rätt förvånad att jag lyckades få ihop alla i bara tre delar. Inte illa. Fint var det iallafall och nu har ni fått se det också!

VICTORY!!



YEEES!!!!! Äntligen funkar min kamera igen! Jag behöver inte fara tillbaka och klaga. Yes!! Min kamera var bara kräsen och ville inte ha några andra batterier än Panasonic tydligen. Lite konstigt egentligen men den funkar, jag kan köpa dem billigt och nära och jag slipper "klaga" igen. Jag är med andra ord mer än lycklig!! Yes yes yes!!

Godmorgon!

Godmorgon! Jag kan berätta att jag har sovit den bästa natten på länge! Gud vad jag har saknat min säng alltså!♥ Bestämde att jag skulle lyxa till det och sova tills jag vaknade vilket egentligen inte var ett jätte bra beslut men som tur är så sover jag aldrig särskilt länge (är ju omöjligt typ! När jag var 15 gick det hur bra som helst, nu är det ett under om jag vaknar efter 11!) Men jag klagar inte. Jag tycker inte om att sova bort hela dagen och är jag glad och utvilad halv tio så är det ju perfekt! Särskilt idag då jag som sagt har lite saker att göra, inte viktiga saker egentligen men ändå saker som måste göras. Typ:

-Vika min tvätt
-Måla mina naglar
-Städa mitt rum 
 
Och ja, sånna saker. Tråkiga, inte spännande alls (utom naglarna) men som ändå måste göras. Men det absolut första jag ska göra är att äta frukost! 

Bra kväll!


Har haft en jätte bra kväll! Skönt att få komma ut och leva lite efter en och en halv vecka på en ö med ett icke existerande nattliv. Haha. De jag träffade var jätte trevliga iallafall och kvällen bjöd på mycket skratt. Sen var det så att det visade sig att Melissa faktiskt var en av dem helt ovetandes och det var ju kul! Dock ska hon mest troligt hem redan imorgon och det var mindre kul.... Nåja. Det som är minst kul nu är att jag är hungrig men det finns inget att äta. Att jag ens lyckades hitta något att äta till middag var ett under och affären jag tänkte köpa något i stängdes när jag var typ tio meter bort... snacka om otur.... Jag antar att jag får gå ner i köket och leta en gång till, eller helt enkelt somna hungrig men det tycker jag inte om att göra! 

Fredagkväll!

Lite senare än tänkt men bättre sent än aldrig. Nu far jag ut för att möta några tjejer som jag återigen inte vet vilka de är, haha, för lite drinkar och sånt trevligt men det blir en tidig hemgång för jag har lite (mycket) saker jag måste göra imorgon eftersom att jag var så seg idag... Nåja, ha en bra fredagskväll iallafall! 

Isle of Wight del 2





När jag såg detta fattade jag ett mycket viktigt beslut :  jag sätter mig aldrig på en segelbåt!

Isle of Wight del 1

Är för seg för mitt eget bästa. Har saknat min säng för mycket. Så ihopp om att jag ska återfå lusten att få bort alla kläder samt min resväska tänkte jag passa på att visa lite bilder från min tid på den fina engelska ön som jag varit på!

En elefant hatt som de fick göra under sina dagar på "Cockles". Typ som ett litet läger eller något där de lekte och sånt under de tre första dagarna. 
På Cockles fick de även njuta av lite underhållning så som trolleri.
Massa potatisar. Skattpotatisar.
Så det var alltså del 1. Får se när del 2, nu ska jag iallafall ta tag i mina kläder. På återseende!!

HEMMA!!!

Svettigare än själva fan men det var som att sitta i en bastu pa bussen. Bussen, åh bussen... kändes sååå mycket bättre att åka i en röd buss än i en grön (som de på isle of wight var) Gud vad jag har saknat London alltså! Hela mitt trötta ansikte fick ett nytt liv och sprack upp i ett jätteleende när jag såg sagan om ringen tornet och fläkttornet (har hittat på de namnen själv för jag vet inte vad de heter..) Så lycklig! 

Nu ska jag packa upp väskan och sånt tråkigt och sedan äta!!!! Är hungrig som en varg!!!

P.s Märker att jag har blivit lite för van att blogga utan å,ä och ö för jag glömmer bort att de finns i typ varje mening jag skriver, hehe. Kul att veta tänkte jag! 

One tree hill

Sag klart One tree hill for nagon dag sen och jag kanner mig helt tom. Haha. Jag har aldrig riktigt foljt nagon serie utom Sex and the city men det var som inte riktigt samma sak pa nagot sett. Kanske for att jag da sag filmerna forst sa jag visste redan hur allt skulle sluta och darfor var det inte spannande pa samma satt. Jag vet inte, men ja nu ar jag klar har och det kanns verkligen tomt. Vad ska jag nu kolla pa for att fordriva tiden? Maste hitta nagot for detta, mina vanner, har raddat manga av mina uttrakade dagar. Sa som sagt, nagot nytt maste hittas, snarast!

In case you had forgotten...

 
 
 
 
 
...sa ar det sahar jag ser ut. Snygg va? Jag sitter barnvakt ikvall till fem barn som sover sott. Sa jag passar pa att sitta ute och njuta av den forsta varma natten har efter det forsta varma dagen. Lagom till varmen sa aker jag imorn, bra timing. Far vara glad att jag iallafall fick en dag pa stranden och darmed fick bada for forsta (och sista) gangen ute I sommar. Raknar inte poolen eller mitt lilla mesdopp I mandags? Det ska vara pa riktigt och nu ar det gjort, skont! Da slipper jag skammas. Nu ska jag hamtna nagot att dricka och sedan fortsatta sitta har for det var fasen mysigt alltsa! Hop pas ni har en bra kvall!
 

For ett ar sedan..

Naja, nastan ett ar sedan. Poangen ar att jag da besokte Paris och foll for den staden, da visste jag inte att jag ett ar senare skulle bo i London. Det ar som konstigt, ett ar gar sa fort men anda inte. Okej jag ska inte snacka om tid igen, jag lovar! Jag tycker bara att det ar lite coolt for jag hade ingen aning om det da och det ar knappt sa att jag fattar nu att jag har flyttat fast jag marker att jag har gjort det och knappt kan komma ihag hur det kanns att ga i mitt riktiga hus. Konstigt.

Paris iallafall, alltsa jag tror inte att jag riktigt berattade i bloggen hur mycket jag tyckte om den staden alltsa! Kanske var det for att det forsta jag mottes av nar jag kom upp fran tunnelbanan var triumfbagen (det har jag sagt forr) eller bara for att staden var helt fantastisk. Jag tror pa det andra alternativet, Och under mitt ar i London har jag som plan att besoka Paris igen, det ar trots allt bara en tva timmars resa med taget under vattnet tror jag och da vore jag ju en dare om jag inte tog den mojligheten tycker da jag!

Kaka!

Min tid pa Isle of Wight borjar lida mot sitt slut, visserligen ska jag stanna en dag langre an tankt eftersom att de tydligen behovde mig som barnvakt pa torsdagkvall. Det kanns okej anda, fast jag vill hem. Men en dag mer eller mindre, vad gor det? Kan inte forsta dock att jag varit har i mer an en vecka redan! Sjukt. Okej, tidssnack, jag lovade att inte prata om det mer...
 
Da kan jag prata om kakor istallet. Jag har borjat alska kakor! Och choklad, det har jag visserligen alltid tyckt om men inte sahar. Jag ar nastan radd att jag ar gravid, men det ar jag inte, det borde ha synts vid det har laget isafall tror jag. Eller? Nar borjar man se det? Fan, nu blev jag nervos... . Nejda, jag har bara fatt upp ogonen for kakor. Det ar dock inte en bra sak att fa upp ogonen for, kunde jag inte ha fatt upp ogonen for typ...morotter? Jag ska ta tag i detta, men jag vantar till i host for det ar fortfarande sommarlov och da orkar jag aldrig riktigt bry mig. Min datortid borjar ga mot sitt slut sa jag tror att jag ska ga och kopa kakor for jag ar sugen och for att det ar gott. Bara for att!

Pa biblioteket!

Jag borjar bli en stamkund har. Ett annat stalle som jag borjar vara stamkund pa ar Peter Jones dar jag har varit allt for manga ganger pga mina kamera problem och ja, nu verkar det inte battre an att jag maste tillbaka igen men denna gang for att kameran inte kan lasa batterierna som jag kopte. Vafan! Det ar ju ratt storlek och allt sa det borde ju funka men nej inte det. Alltsa det har borjar bli otroligt irriterande alltsa! Sa jag antar att jag maste ta mig en tur dit igen och fraga vad felet ar...suck alltsa. Men jag maste anda pa en liten shoppningrunda nar jag kommer tillbaka har jag bestamt for jag behover en jacka, har ju inte skaffat mig nagon annu sa da kan jag ju ta tva flugor i en small!

Synd... tyckte som om denna kamera. Otroligt irriterande alltsa..

Tidvatten

Tidvatten. Det ar nagot jag har fatt smaka pa under min tid pa Isle of Wight. Det ar verkligen galet, jag forstar inte hur det funkar att allt vatten (okej, nastan allt vatten) forsvinner?? For det ar ju som det som hander. Ar det nagon som vet varfor? For jag har verkligen ingen aning och skulle garna vilja veta. Sen ar det dock extra extremt just i den delen dar jag ar for det ar valdigt lagtvatten i normala fall. Alltsa vattnet ar aldrig sarksilt djupt sa det gor ju att det marks extra tydligt har men anda! Jag blir ju nastan radd att jag inte kommer kunna ta mig tillbaka harifran for att baten blir strandad. Det vore inte bra...

Vykort!

Vykort. Det ar anledningen att jag sitter vis datorn just nu, jag tankte att det vore jatte roligt att skicka en massa vykort for att jag inte har gjort det sen jag var typ 12 ar sa jag kopte ett par stycken men kom sedan pa att jag inte vet alla adresser. Tur att jag kunde lana en dator och tur att jag ar sa smart att jag kan kolla upp fel persons adress for att fa postnumret till ratt person som inte finns pa hitta.se. ALLA borde finnas pa hitta.se. Det ar min asikt. Men jag loste det anda men det tog sin tid sa min tid vid dat..

..orn tar slut nu. Sa skulle det ha statt men tiden hann ta slut, tur att alla skulle in till Ryde idag sa att jag kunde komma och fixa till det, haha!

Tidsinstallda inlagg suger

Jag vet inte ens varfor jag gor det har. Det ar ju det absolut trakigaste som finns att skriva tidsinstallda inlagg..hoppas det finns nagon dar ute som uppskattar dem annars tar jag nog mitt liv! Okej, nej det gor jag inte, mojligen far mitt inre ett litet agresivt utbrott for att jag kampat som en idiot med att komma pa saker att skriva som ingen anda vill lasa.
 
Men jag vill som sagt inte att min blogg ska sta heelt stilla, det kanns lite for tragiskt. Tur att jag aker harifran om 5,6 dagar, da kan jag blogga som vanligt. Haha, det ar typ darfor jag langtar till London.. nej inte riktigt. Det ar val mer bara ett plus. For jag gillar att blogga, sarskilt nar det kanns som att jag har nagot att skriva, dvs inte nar jag skriver tidsinstallda inlagg for da blir det bara skitsnack, men i normala fall. Darfor blev jag glad att jag aterfick blogglusten nar jag flyttade till London efter mitt langa uppehall!

Har faktsikt bloggat ratt lange nu, snart tva ar pa denna bloggen (da sag jag ut som pa bilden ovan) och sedan typ tva ar innan det pa gamla alskade crabcake. Haha alltsa den bloggen, den var nagot den! www.crabcake.blogg.se for er som vill kolla!

Fran 6 till 2..

Fran att ha genomsnittat cirka sex inlagg per dag till tva, eller  ja, inte ens det, ett och ett halvt inlagg per dag sa kanner jag mig ganska dalig.. men vad ska jag gora? Det ar ju inte mitt fel att det inte finns nagat internet, jag forsoker mitt basta och det ar ju battre an ingenting. Hoppas jag!

Annie tva ar:

Jag ligger i sangen och ber till gudarna om battre vader nar tvattmaskinen startar (ganska hogljudd) och jag hor hur en livradd Annie borjar ropa.
 
"Granny! Granny! What's that sound? What's coming? *gnaller oroligt*

"Don't worry dear, it's just the washingmachine" (ah, skit i det, jag vet inte hur man stavar maskin pa engelska..)

Jag var tvungen att avbryta mina boner och skratta lite tyst for det lat verkligen kul!

Dock insag jag att det inte lat riktigt lika roligt nar jag skrev det, men sa kan det va ibland!

Fort Victoria

Goddag! Nu ar jag som sagt pa resande fot runt Isle of wight men har inte hunnit langre an till New Port som ar som "huvudstaden" pa on. Hade inte tankt stanna har sa lange eftersom att jag pa min resa letar efter havet och inte stader for vill jag gora stadssaker gor jag dem i London. Men for att ta mig till Syd vastra delen (som ar mitt nasta stop) sa var jag tvungen att aka hit for att byta buss. Sen anlande jag har lagom till lunch sa jag at min lunch och kande sedan pa min vandring mot bussen att jag behovde besoka en toalett och passerade samtidigt ett bibliotek och gick in for att fraga om det fanns en toa dar, det gjorde det inte. Men datorer fanns de sa jag bestamde mig for att satta mig har en stund nar odet rakade placera mig har. Sa kan det ga. Men jag passar pa att kolla pa fina stallen som jag maste se, bland annat sa tror jag att jag ska forsoka hoppa av pa ratt stalle sa att jag kan fa se Fort Victoria. Det ar dock lattare sagt an gjort for det ar jatte svart att veta vars jag ar eftersom att jag inte vet nagot... jag far fraga busschaufforen och satta mig bredvid honom! Bra plan!

Crabcake!

Aah, forsta bilden som jag sjalv har tagit som jag publicerat pa...fyra dagar.. fantastiskt! Jag far borja lagga ut bilder pa facebook aven fast jag inte gillar det bara for att sedan kunna publicera dem pa bloggen. Hehe.

Na men iallafall, idag har vi fiskat krabbor! Eller som de sager det: Crabbing. Martha var dock den enda med krabbelycka (fiskelycka) och fick tre stycken, jag fick dock var den lycklige att fanga dem med hoven (haven?) efter att hon fangat dem. Det var ratt kul iallafall, men allt som har med fiske att gora ar ju inte riktigt min grej. Sa "helt okej" ar ett riktigt bra betyg med andra ord. Det roligaste var dock att se dem springa nar vi korde krabbrace med dem. Hehe...de springer ju pa snedden..

Ta mig till havet och gor mig till kung!


Den har sangen tycker jag om! Den ar verkligen sommar for mig. Sa nu hoppas jag att jag har tagit ratt sang, vet inte helt sakert eftersom att jag inte kan lyssna och hora om det ar ratt. Sa Pappa, om du laser detta skulle du kunna lyssna och hora om det ar den som vi brukar lyssna pa i bilen och sedan kommentera sa att jag vet? Tack!

Inte for att jag skulle kunna gora nagot at det, lar ju inte ha nagon dator da sa. Men iallafall, havet, det ar vad jag ska prata om. Jag gillar havet, men jag glommer som alltid bort det sa fort jag ar borta fran det, men andra ord sa forfriskades mitt minne i samma stund som jag kom till Isle of Wight och fick andas in havsluften. Verkligen, jag alskar det! Det ar sa himla... harmoniskt? Na, jag vet inte hur jag ska forklara men det kanns sa...friskt? Ah! Jag ger upp, jag vet inte hur jag ska forklara. Men jag alskar det iallafall, jag behover liksom inte vara i havet eller ligga vid havet och sola eller nagot (aven om det ar att foredra) utan bara ga bredvid typ och lyssa pa vagorna. Tror fasen att jag har bestamt mig for att jag i framtiden ska bo bredvid havet, eller iallafall nara det!

Pa biblioteket

Besoka ett bibliotek som inte ar svenskt eller en sevardhet (inte for att jag vet om jag gjort det men kanske) - CHECK!
 
Det blir manga saker att checka av kanner jag men det ar ju kul! Lyckades som ni marker fa tag i en av datorerna har pa biblioteket i Ryde och jag har 20 minuter har och dessa ska jag spendera val = att skriva en massa tidsinstallda inlagg. Haha alltsa jag haller pa att bli galen... Langtar till London iallafall. Har en "van" som fyller ar idag dar sa det ar lite trist att jag inte kan vara dar. Aven om jag inte skulle kalla honom van egentligen menmen.
Okej, det dar blev bara tjollrigt. Vad jag ville ha sagt ar att jag langtar hem till London. Varst vad jag langtar overallt... Sa nu nar vi anda pratar om att langta sa kan jag ju ocksa saga att jag langtar till imorgon da jag ska upptacka on. Sjalv. Men det kanns bara skont faktiskt. Har namligen kommit till den nivan nar jag kan "stora" mig pa familjen lite som jag kan gora pa min egna och jag bara vill vara ifred och inte prata med dem. Fattar ni? Ja, iallafall sa det kanns skont att fa en dag i min egna ensamhet och hur trakigt det an ma lata sa kan jag faktiskt i vissa sammanhang gilla att vara sjalv an med andra for att jag ar den enda viljan jag maste ta hansyn till. Sa det ser jag framemot!

Detta hoppas jag bland annat att jag ska fa se med egna ogon!

Kaos...

Bloggen ar verkligen kaos just nu, min hjarna ocksa men det har inget med saken att gora, jag behover komma hem bara sa jag far andas och hitta mig sjalv igen. Vet inte hur jag ska forklara men efter sju veckor utan nagot som hor till mitt normala liv sa tappade jag som en del av mig sjalv, sen hittade jag en storre visserligen och det ar ju bra! Vet inte riktigt vad jag ville ha sagt riktigt men det ska bli skont att komma hem! Tur att det bara ar lite mer an tva veckor kvar! Skulle inte saga att jag egentligen langtar hem som I hemlangtan, utan for att jag behover ledighet.
 
Det ar namligen ratt svart att kanna av ledigheten nar man bor pa sin arbetsplats och inte har nagra direkt "fasta" jobbtider. Sa lite ledighet ska bli skont och sjalvklart att traffa alla jag saknar dar hemma!
 

Tids snack (igen)

Det slog mig idag nar jag lag och funderade (okej, jag skrev I min "dagbok") och sa slog det mig att jag snart har varit har I tva manader och sedan far jag hem I tio dagar sa nar jag kommer tillbaka har det nastan gatt tre manader av min tid I London vilket man kan se som bara tre manader, men man kan ocksa se det som jag gjorde nar jag funderade. Vilket var att tre manader ar en fjardedel av hela mitt ar I London! EN FJARDEDEL?!?!? Det ar ju inte klokt! I det ogonblicket kande jag aterigen hur otroligt snabbt tiden gar. Jag vill inte missa nagot, inte angra nagot. Jag vill verkligen kanna mig klar med London nar jag far, och som jag sa sist nar jag snackade om tid, om det fortsatter sahar ar jag overtygad om att jag kommer kanna mig klar. Eller iallafall nojd och det ar ju viktigast!

Letar efter skatter!

 
RSS 2.0