Har inte minsta lilla inspiration...

God eftermiddag! Raggade upp Sofia på bussen (eller egentligen kanske det var tvärtom med tanke på att hon satt där först) hursom så bestämde vi att ta våran promenad på en gång. Så jag hoppade av bussen med henne och ja, sen gick vi helt enkelt. Alltid lika trevligt och det var ett tag sedan sist så det passade ju alldelens utmärkt. 

Utöver det har jag absolut ingenting att berätta, inspirationen och fantasin ligger på nivå noll. Jag är så ful att det inte ens är roligt att ta fula bilder i webbkameran och blablabla allt är bajs och jag vill ha sommar. Ska ta en dusch och låtsas att jag står under ett fint vatten fall i typ...Brasilien eller något annat varmt land. Senare ikväll ska jag till Albin men vi lär ju höras innan dess. Men först dusch. På återseende!

12-01-31

Godmorgon! Fick som vanligt mycket bråttom och hann inte skriva hemma så jag laddade bara in första bästa bild så jag skulle kunna. Fortsätta sen(nu) Sitter på bussen till Anderstorp nu och känner att jag fick på tok för lite sömn..
Jag måste verkligen börja somna tidigare. Träffade för övrigt Matilda på bussen vilket självklart var jätte kul! Men nu börjar jag närma mig skolan så det är dags att avsluta detta. Ha en bra dag!

Nu börjar det minsann hända grejer!


Knappt hann jag blinka förrän pappa vänt ut och in och upp och ner. Eller ja, slängt ut halva badrummet. Ojoj, spännande spännande. Allt ska bort och börjas om från noll, kan knappt vänta på resultatet. Håller tummarna på att det blir bra, men det kan inte bli så mycket värre än det redan var så det ser ju positivt ut än så länge iallafall.

Allt detta har fått mig att bli sugen på att göra om mitt rum..inte mycket men lite grand. Bara liksom förnya. Vet dock inte riktigt hur. Älskar ju min egna homemade "walk in closet", mest för att den funkar utmärkt som fövaringsställe ifall jag får oväntat besök och inte har hunnit städa. Då slänger jag bara in allting där, drar för och "Volilà" så ser det ut som ett nästintill nystädat rum. Så den vill jag gärna ha kvar och det gör att jag inte kan möblera om något eftersom att sängen som bara kan stå där det står iprincip och ja... det är klurigt detta. Sen har jag tyvärr en förmåga att sällan riktigt orka avsluta helt när jag gör om. Jag är nöjd när det duger att sova i och duger att se på. Får fundera lite på det medans jag sover eller något för det är vad jag ska göra nu, sova. Godnatt!

What does it take to understand


Har ingenting att skriva. Kul. Sitter och kollar på bilder från Paris som jag har gjort lite var och varannan dag de senaste dagarna. Men det är väl inte så konstigt egentligen, var ju helt underbart där så självklart skulle jag vilja fara dit igen. Får se hur det blir med den saken. Utöver det har jag så har jag, i säkert en timme, legat och funderat på att ringa Sofia och be henne gå på en liten promenad med moi. Har dock inte orkat röra mig en milimeter... höjden av lathet nästan. Lathet är förövrigt inte heller bra för mitt rum blir bara stökigare och stökigare och det städar ju inte sig själv precis. Så med andra ord är det hög tid att jag tar mig i kragen, ringer Sofia, städar mitt rum så jag har det gjort. På återseende!

Nu är hon i luften, shiiiit!!


Fick världens bästa överraskning när jag vandrade i kylan från skolan till bussen. Ett samtal från ett danskt nummer. Gissa tre gånger vem det var??...Sofie såklart! Har gått och varit irriterad för att det inte gått att ringa hennes danska nummer sen igår. Ringde till och med hennes skola i hopp om att hinna önska henne en trevlig resa. Men gav upp hoppet när inte ens skolan kunde hjälpa mig (som dessutom sa att hon redan flög, skumt) Men så ringer hon. Åh, bästa stunden på dagen lätt!!! Men nu är hon alltså i luften och kommer inte hem förrän om hela 7 veckor...tack och lov kommer hon ju till Skellefteå då. Längtar redan. Ha nu världens bästa resa och hälsa sydostasien från mig!!

Godmorgon!

Vaknade och såg att min gulliga bror gjort frukost. Kunde då inte förmå mig att göra något annat även fast jag egentligen hade tänkt det. För har han ansträngt sig att duka fram frukost till sina syskon, ja då har inte jag tänkt låta hans arbete vara gjort i onödan. Men...bajs! (ursäkta) fan hur kunde tiden rinna iväg så? Fan nu måste jag springa för att hinna bussen. Ha en bra dag! 

Stjärnor och glitter


Går inge vidare att sova så jag tänkte att jag skulle passa på att visa två rätt dåliga och suddiga bilder som jag tog på bussen idag. Detta är då alltså hur mina naglar ser ut förstunden, tyvärr håller de på att rasa samman som ni kan se på översta bilder. Färgen håller på att lossna och massa sånt. Insåg också att det är mycket finare på riktigt (tycker jag) och inte alls såg så fint ut på nära håll...attans pannkaka. Pannkaka åt jag förresten idag, eller plättar om man hellre vill kalla det så. Det är ju en evig disskusion om vad som är rätt och fel på den fronten. 

För mig finns det:
Småplättar
Plättar, Pannkakor (som är samma sak)
och Ugnspannkaka

Rätt och riktigt och rätt logiskt. Småplättar hör man ju att de är små. Små plättar helt enkelt. Plättar och pannkakor är bara samma sak för så är det. Punkt slut. Och ugnspannkaka (alternativt tjockpannkaka) görs i ugnen och är tjock. Inga konstigheter alls. Alla nöjda, alla glada. Alla får ha rätt på något vis. Finnemang! 

Nu ska jag trotsa vad det nu än är som hindrar mig från att sova genom att somna. Godnatt!

I dearly hope this could be it

Har ägnat de senaste minuterna i mitt liv åt att kolla på talande djur på youtube med pappa och bröder. Lika kul som alltid men jag känner att det börjar vara dags att dra sig till sängen...ska ju lyckas överleva en skoldag imorgon. Ååååh jag känner verkligen att skolan inte är min största dröm just nu. Hell no. Men måste man så måste man. 

Blev inte mycket vettigt av denna text inte och det lär inte bli bättre heller så det är lika bra att jag avrundar och säger godnatt, Godnatt!

VÄÄÄÄÄÄÄÄRLDENS SÖTASTE!!!!!!


Jag får ett sånt där fånigt fjant leende när jag ser den här bilden. Ska fixa en stoooor tavla av den och hänga upp någonstans där jag alltid kan se den. Skulle aldrig mer i hela livet bära på sura miner. Det är då Albin då han var liten om ni inte förstod det.

Iallafall, hej! Har ni haft en bra helg? Det har jag, skönt att komma i från stan i några dagar. Är inte helt hemma ännu, har krashat hos Albin och vet inte riktigt hur länge jag stannar kvar här. Ska iallafall ta tillfället i akt att låna hans körkortsböcker och plugga lite sånt medans han räknar matte (einstain-paret nr1) Har nämligen förstått att jag har lite bråttom att fixa körkortet. Närmare bestämt 4,5 månder....börjar ångra att jag inte tagit tag i dett tidigare...typiskt. Men bättre sent än aldrig. Får lägga gasen i botten och radera allt vad socialt liv heter och se till att lyckas. På återseende!

F - F - F R E D A G ! ! !


Med stjärnor och glitter på naglarna och blåa skjortan på lämnar jag nu mitt trygga hem för kvällen. Detta kann även vara det sista ni hör från mig fram tills söndag. Ska nämligen ut i skogen med Albin imorn och jag vågar inte lova att jag hinner höra av mig innan det. Ska försöka men om inte, Ha en bra helg så hörs vi på söndag! Kram.

Epic rap battles of history



Sitter och väntar på att naglarna ska torka sen ska jag börja göra mig klar. En liten snabb tur in i duschen och allt det där. Medans jag väntar underhåller jag mig med detta som Matilda visade mig igår. Epic rap battles of history. Sååå himla kul! Hahahahahahaha. Hoppas ni finner det lika underhållande som jag gör! 

Could this be it?

50877_large

Tumblr_lxittulng61qe54z3o1_500_large

Tumblr_ly08cskdnl1r7ok2to1_1280_large

Tumblr_ly7t1cypka1r5dgp2o1_500_large
Haha, så cp... men jag tycker inte om att jag har en sån bred blogg när bilderna hamnar på ena sidan... Men se så bra det gick att lösa. Haha. Sitter iallafall och lyssnar på musik och drömmer mig bort och väntar på att min kladdkaka ska bli klar. Var så sjuuuuuuuuuuuuuuukt sötsugen när jag kom hem så jag kunde rakt inte hålla fingrarna i styr och *vips* så var en kladdkaka gjord. Har även varit en fin dotter och städat undan disk, vikt tvätt och städat lite. Olalaaa inte illa. Ska bara se till att jag orkar med mitt eget rum också, det skulle nämligen behöva en liten omgång med dammsugaren. Men först lite kladdkaka och lite behind scenes. Hehe.

In time!

Jag verkar hålla tiden riktigt bra. Borstar tänderna nu och ska börja gå om 3 minuter. Imponerande! Har suttit och fördrivit tiden med att kolla på live shower (eller vad det nu heter) där gästerna sitter och bråkar högt om att nån var otrogen och nån ljuger och nån ditt och datt. Tycker det är riktigt underhållande faktiskt på något konstigt vis. Och anledningen att det är konstigt är för att jag samtidigt blir så irriterad på deras sätt att försöka lösa problemet. "Om jag skriker högst så har jag rätt" verkar vara deras filosofi. Knäppt men kul. 

Utöver det så verkar min dator ha fått nåt bugg så sen vill inte ta kort på mig...buhuhu...det får bli en arkivbild istället. 
Från i somras. Blir alltid lika chockad över hur brun(+röd) jag ser ut att vara !!! 

Godmorgon!


Godmorgon! Trots att jag ska ta bussen som går kvart över tio så gick jag upp runt åtta, halv nio. Kändes lite surt men jag vaknade av någon dröm då och kunde inte riktigt somna om. Så jag tog en dusch, åt frukost och nu sitter jag här mätt och belåten och väntar på att tiden ska gå. En timme kvar och jag är nästan helt klar (fattas bara lite smink och sånt) Fast jag ska inte överskatta tiden, kommer säkert ändå sluta med att jag springer till bussen i sista sekund. Äh, godmorgon iallafall!

Blue nails


Då var det klart. Är dock inte alls särskilt nöjd... blev inte alls som jag hade tänkt och det är så ovant med färg på naglarna... buhuhu...får göra om det imorn eller något för just nu är jag på tok för trött. Dessutom ser jag på behind scenes så jag vill gärna fokusera på det istället för att börja om. Sen måste jag ju faktiskt upp imorn, visserligen har jag sovmorgon men still I need to sleep. Och vem vet, kanske vänjer jag mig till imorgon och så känns de bättre då och då har jag sparat massor med tid. Nåja, nog pratat om det. Ska sova istället, eller såklart se färdigt först. men godnatt ändå.

I'm Alive


Sitter och ser I'm Alive på animalplanet. Det är jätte spännade om man (som jag) gillar att se på människor som nästan nästan blivit dödade av farliga djur. Just nu är det om en kille som blev biten/stucken av en svart änka och hans pappa var tvungen att smuggla in motgift. Det enda tråkiga är att man vet att han kommer överleva så det tar bort lite av spänningen men det är ändå spännande.

Sen som ni kan se på andra bilden så håller jag i två nagellack och det är inte bara för skojskull som jag gör det utan självklart vill jag visa att jag målar naglarna. Dock vet jag inte riktigt vad jag vill "göra" med dem. Men jag funderar på att använda de två lacken som jag håller i och se vad jag kan åsta komma. Hoppas det slutar bra.

Till Matilda


Om ett par minuter ska jag fara och umgås med Matilda vilket inte var igår. Medans jag väntar på att tiden ska gå ser jag 16 and pregnat och blir sur på mamma. Jävla idiot. Haha, nä nu ska vi inte bli sånna. Hon är säkert snäll egentligen.

Hurtigt Rebecka!

Idag har jag gjort något som fått mig själv att tappa hakan. Jag gick till skolan. GICK! Ni förstår, efter att ha skyndat som en idiot till bussen men missat insåg jag att det var hela 35 minuter tills att nästa buss skulle gå. Jag räknade då snabbt ut att jag inte skulle vara på skolan förrän kring tio över ett (eftersom jag skulle behöva gå från stan) Så jag fattade ett snabbt beslut, vandrande över till andra sidan älven och gick till anderstorp i hopp om att det skulle gå snabbare. Klockan fem över ett var jag framme efter en timmes vandring och hade därmed tjänat fem minuter samt förbränt ett par kalorier. Inte illa! 

(försökte hitta en bild där jag såg hurtig ut. Hittade ingen. Men på denna kan man iallafall låtsas att jag har mycket muskler, hehe)

Grattis Jonas!!!


Hemsk bild men jag insåg att jag njutit av min sov morgon lite för länge utan att ha kollat när bussar går... inte så smart. Så jag tog den första bilden jag hittade på oss två och gjorde den svartvit för lite bättre resultat. Hm, mer än så hinner jag faktiskt inte skriva. Bussen går om en kvart och jag sitter fortfarande i pyjamas... Hur kan det alltid bli så? Jag som hade tänkt hinna med en massa andra saker nu på morgonen. Men icket, det blir att skynda i vanlig ordning och det är jag ju van vid så det borde kunna sluta bra. Adios!

Lycka

Vill tillägna dagens sista inlägg till en fin person och en ännu finare vän
Vet dock inte vad jag ska säga, blir som tom på ord då jag kollar tillbaka på alla bilder från tiden då du var nära jämt. Jag saknar dig jämt och det går inte en dag utan att jag önskar att du vore här. Inget är som vanligt, inget är som det ska utan min busskompis, min humorsoulmate, min andra vilja, min halva hjärna, min solkompis, min hoppkompis, min Sofie

Ta hand om er och alla andra. Godnatt!

The dusch

Duschdörrarna
"Duschhuvudet"
Munstycket

Aningens suddiga bilder och aningens tråkigt inlägg. Så kan det gå, så kan det gå när man inget annat kommer på. Katsching! Rim. Är så tråkig och sur nu för tiden känner jag (förlåt alla som måste träffa mig om dagarna) vill ändå ge mig själv en liten klapp på axeln för att jag försöker (då och då iallafall) att inte låta bloggen lida pga av detta. Vore inte rättvist, men I will be better soon (I hope) och tills dess ska jag väl och äta lite glass för ovanlighetens skull och kanske se lite oth för mer ovanligheter. Eller så försöker jag bara tvinga hit Sofia, precis som vanligt. Oavsett vilket så blir det bra.

Myser med våran ny dusch

Välkommen in på våran toalett. Kände att livet framför en dator i mitt rum var lite väl uttjatat så jag beslöt att flytta en trappa upp och slå mig ner bredvid våran nya fina dusch. Här kommer jag och trivas. Äntligen slipper jag det äckliga sladdriga duschdraperiet och det olydiga duschmunstycket som hellre ville vrida sig och duscha draperiet istället för mig... Men nu har jag vackra duschdörrar istället. Ett stort duschmunstyckshuvud (ett sådant som sitter fast högst upp och inte i en slang) som låter mig känna det som att jag står och duschar i ett vattenfall. Ett lydigt duschmunstycke som duschar mig och inget annat. 

Låter inte helt fel va? Låter helt utomordentligt om jag får säga det själv. Ska genast springa och ge mamma och pappa en kärleksfull klapp på kinden som tack. Love you!♥

Jag och duschdörrshandtaget (ska ta bättre bilder snart hade jag tänkt) 

P.S  I detta inlägget har jag använt ordet dusch på ett eller annat sätt 10 gånger. 11 om man räknar med rubriken. Intressant. Bra jobbat!

Live at biblioteket

Godeftermiddag alla där ute! Här sitter jag och myser i biblioteket tillsammans med en biblotekarie och en man som går och mumlar högt om alla böcker han tittar på. Förstår att ni tycker att det låter super mysigt och allt men hur otroligt det än låter så har jag inte valt att sitta här själv. Eller, det beror på hur man ser det. Jag gick ju hit på egen vilja men enbart för att bussen inte går förrän om tio minuter... woups, där kom den, sanningen. Förlåt kära bibliotek, biblotekarie och mumlande man. Hoppas ni inte tar illa vid men jag vill faktiskt hem.

Klockan olidligt långsamt mot tjugo i så jag antar att jag måste fördriva tiden och berätta något mer. Jag gick på stan efter skolan och köpte en liten present till min fina bror som fyller 16 imorgon. Köpte även lite presenter till mig själv som jag borde ha köpt för länge sedan men dragit ut på tiden med. Underkläder ifall någon skulle undra. En skjorta fick också halka med för att jag tyckte den var fin, har dock inte bestämt mig ifall den satt bra eller inte. Jonas får bedömma för jag nöjer mig inte bara med Albins åsikt. Hehe.
LYNN SHIRT

Typ såhär såg den ut ungefär fast helblå. Tack och bock nu ska jag till bussen. Hörs sen, adios!

O n s d a g


Godmorgon! Idag är jag frisk, tror jag, jag mår inte illa på samma sätt och jag har fått i mig lite frukost och därmed så är det dags att testa. Det ska nog gå bra. Kommer dessutom börja dagen med att kolla i mikroskåp och det tycker jag känns jätte coolt! Haha. För jag har som aldrig riktigt fått testa en sån apparat men nu ska jag få. Happy! Haha, ha en bra dag!

Dags att agera frisk


Fan...! Hade helt glömt att det var tisdag idag...= att jag måste in till stan ikväll en stund. Så det var inte mycket annat att göra än att hasa mig in i duschen. Ska försöka äta lite och sen ta en alvedon så ska jag nog överleva. Men det är så irriterande när man inte kommer ihåg sånt här. Har levt "en dag före" i tiden men det kan jag ju inte skylla på för då skulle jag ju ha behövt fara igår. Nog om det. Har lite bråttom så jag kan rakt inte sitta här och låta fingrarna glöda. Ha en bra kväll och lycka till mig själv!

c h a n g e


Här händer det inte mycket, kollar på bilder från Paris och drömmer mig bort. Försökte äta lite, gick sådär. Inte ens glass känns gott att äta. Och som sagt, då är det allvarligt. Ska lägga mig och kolla på lite behind scenes på alla filmer som kommer i min väg. Börjar med favoriterna såklart, Harry, Narnia och Pirates. Ska nog försöka hitta något att äta också, lite yoghurt borde väl kunna gå ner?

Godmorgon från mitt mörka hörn

Jag har två vänner som gärna ville sjunga en sång såhär på morgonen. Och ja, scenen (bloggen) är eran. Varsågoda... 


Hmm.. intressant låt val. Kändes lite grand som att den sången var riktad till mig eftersom att det är just så som läget är för mig. "Jag får ingen mat, jag får ingen mat, nejnejnej, jag får ingen mat för jag ska banta mår illa". Gick inte ens att dricka vatten utan att det kändes som att magen skulle göra myteri..! Med andra ord blir det ingen skola för mig utan jag ska vila och se till att va frisk imorgon istället. Haha känns lite kul att jag måste lägga mig ner och vila efter varje mening typ. Känns som att jag är en skruttig gammal benig tant. Godmorgon iallafall, hoppas att ni mår bättre än jag!

We could have had it all




Inte mycket kunde hjälpa min måndags sorg/ilska. Och om inte ens glass hjälper, då är det illa. Big time! 
Tänkte säga "så jag tar en tidig kväll och hoppas att allt är bättre imorn(både med illamåendet och det andra)" Sen kollade jag på klockan och insåg att det inte alls är en sån tidig kväll... Konstigt, för i min hjärna var klockan runt nio eller nånting sånt ungefär, men ack så fel jag hade. Blir en sen kväll istället. Det duger gott det med, bättre än ingen sömn alls.

Men innan jag sover tänkte jag berätta något som gjorde mig glad just. Det är nämligen en hel del fler än vanligt som klickat in här och det värmer alltid i mitt hjärta att någon gör det. Tusen tack! Det gjorde nog min kväll tror jag.
Godnatt fina ni!♥

In just a second


Just nu är jag arg, så fucking jävla fitt arg alltså!! (ursäkta alla otrevliga ord men det är sant!) Jag tänker inte gå på vad som får mig att ilskna så jag vill gråta, bli ledsen och besviken som om någon just skurit upp min mage och dragit ut alla inälvor, kört över dem med en traktor, stoppat in dem igen och sedan brutalt sytt igen magen. You get the feeling huh? 

Ska se lite oth och trycka glass och hoppas att jag blir gladare då. Sen vill jag även säga att det inte är någon person som gör mig arg, det är en lag, en regel, en bestämmelse som just krossade drömmen som höll mig vid liv typ. Så, nu behöver ingen gå och tänka onda tankar och försöka lista ut vad som kan orsaka sådan vrede. 
Till sist vill jag bara be om ursäkt för detta, men det behövde komma ut bara. Nu-oth.

Naglar


Såhär ser då mina naglar med den guldiga randen ut. Ursäkta att den översta bilden var lite (läs: Mycket) suddig. Upptäckte lite för sent.. Men ni ser ju på ett ungefär. Väldigt ojämna som sagt men alltid en början. Man måste ju börja någonstans och någon gång ifall man ska lära sig. Dock är det så svårt att måla på sig själv. Tror jag ska anlita min mor som försökskanin. Kladda lite gelé, limma lite tippar, och måla lite fint så jag lär mig. Hmm...skulle kunna vara något. 

Utöver det så händer det inte så mycket i mitt krypin (?) Börjar må lite bättre och det tackar jag glassen för. Vad skulle jag göra utan glassen? Bästa medicinen och huskuren som finns! Med undantag för om man vill få en fastare figur...där krockar det eftersom att det var mitt nyårs löfte lite grand. Att ta hand om min kropp och förvandla den tills något som skulle kunna till höra en gudinna. Ska nog gå hyffast, om jag bara börjar orka försöka såklart.

På hemmaplan pga av illamående på stan

Försökte göra ett fint rim av rubriken som ni kan se, för att liva upp stämmningen på bloggen lité. Succé? Tja, kanske det.

Hehe, lyckades med ännu mer rim. Woaa. Inte illa. Men tillbaka till saken. Jag belsöt iallafall att avbryta skolan för dagen av många anledningar men dels för att jag mådde så illa så jag knappt kunde sitta ordentligt. Inget vidare med andra ord så då kändes det lika bra att fara hem. Särskilt när det enda jag skulle göra skulle vara att sitta och vänta på en lektion i 2,5 timmar som jag lika bra kan jobba med hemma. Så saken var klar. Nu är jag hemma och ska lägga mig och vila och se oth. På återseende! 

En guld rand


När jag satt och målade naglarna så kände jag att det kändes lite trist att bara ha enbart frans manikyr så jag bestämde mig för att använda ett guldigt nagelack som jag fick i julklapp och måla en rand (som på bilden ovan fast guld istället för silver) Kan inte säga att det gick så vidare bra, linjerna blev ojämna och snea men det känns lite kul att ha något nytt ändå. Dock är min kamera på semester hos Albin så jag kunde inte ta några egna kort och visa. Kan kanske göra det
sen när jag har fått tillbaka den om jag kommer ihåg. Känns bra att ha naglarna klara iallafall.

Nu kan jag äntligen inta säng/soff/sov-läge och kolla på oth. Känns som ett mycket bra avslut på denna helg.

Fin låt!



Har lagt Rap game-låten bakom mig nu (läs: lyssnat sönder) och hittade istället denna. Otroligt fin om jag får säga det själv. Och vilken sjukt duktig tjej alltså! Synd bara att ljudet är lite dåligt.. Om det är något jag skulle önska till i mig själv (eller hur man ska säga) så vore det att ha en fin sång röst, att kunna sjunga. Sjunga bra. På vilket sätt som helst förutom som det är nu. Tafatta försök att blanda ljud och ord vilket slutar väldigt falskt. Man kunde ju tycka att jag borde ha välsingnats med en fin sång röst då hela resten av min familj har det, utom pappa. Antar att jag släktar på han...

Eftermiddag/kvällssnack

Nu när Albin har farit kan jag äntligen spendera tiden på naglarna som jag nämmde. Även mitt egna ansikte ska få sig lite extra uppmärksamhet eftersom att det var så pass länge sen. Har helt glömt bort att sköta mitt egna utseende känner jag, har nog inte gjort det alls (riktigt påriktigt) sen 2012. Ojoj...det är ju rent ett under att min ansikte inte rasat samman och att folk inte flytt sin kos när de stött på mig. Ibland ska väl jag också ha tur antar jag. 

På tal om något heeelt annat så åt vi semlor igår, vilket jag alltid har tyckt är det äckligaste som finns, tycker visserligen fortfarande inte att det är en favorit, men sedan mormor för några år sedan kom på att byta ut mandelmassan mot hallon eller jordgubbs sylt så blev det en helt annan sak. Det gick att äta! Det gick till och med bra att äta. Så om ni inte tycker om mandelmassa men ändå känner att ni vill äta semlor tillsammans med er familj, släkt, vänner eller vad som helst. Ta med lite sylt och byt ut and Volilà! Tugga och njut. 

S Ö N D A G

Idag är det alltså söndag (otroligt vad fort helger tar slut!) och idag har jag egentligen en enda viktig uppgift att genomföra. Nämligen en total makeover på mina naglar. De måste bli ompysslade, omhändertagna, ommålade osv, som aldrig förr! 

Snacka om irritationsobjekt!



Har suttit och passat mig igenom halva kvällen känns det som, enbart i hopp om att få ut hela mitt ord... otroooligt irriterande!! Nästan så jag får lust att gråta.. Men det har jag inte tänkt göra. Jag ska lägga mig och sova istället. Har även sett The day after tomorrow ikväll. Finally! Tror jag har tänkt se den sen 7an så det var verkligen på tiden. Bra var den också. Tänk att jag gått ovetandes om det under alla dessa år...?

VÄRLDENS GODASTE MAT!!


Att ta frestande matbilder har aldrig varit min grej, inte heller att lägga upp maten fint på tallriken. Men om man bortser från det, och även bortser från att maten har ett vidrigt namn (senapskycklig..?!? Hmpf, jag föredrar att kalla den för kyckling i ugn för nån senap ska det inte va!) Så som sagt, om man bortser från det så är det nog den godaste maträtten jag vet!!!! SÅ GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALET GOD!!!! 

För övrigt så vill jag bara förvarna och säga att bloggen kanske kommer stå lite still ikväll eftersom att en "viss person" kastar onda blickar på mig så fort jag nämner något med ordet "blogg" i. Och jag vill inte gärna bli ihjäl slagen på det. Så bloggen får lida ikväll. Tur att jag inta har en stor blogg då. Ha en bra kväll!

Un dos tres...


Ricky Martin - Maria

Började helt utan förvarning eller anledning sjunga på denna låt och förflyttades genast ett par år bakåt i tiden. Närmare bestämt 11,12 år tillbaka. Till den tiden då jag gick förskola och då var denna låt en super hit som spelades dagarna ända i mysrummet så fort chansen fanns. (åtminstånde då jag var där) Då gillade jag den för att det gick att dansa till den (tror jag) NU gillar jag den för att det låter som att han sjunger "Jag kan inte fria" i refrängen eller vad det nu är. Sen gillar jag ju såklart den nostalgiska (?) känslan som uppstår, hehe... annars är det väl inte så mycket att tala om.

Alla manglar på nu!



Precis som förra fredagen ska jag vara med Jesper. Då vet ni det. Ha en bra fredagkväll!

Why are you so god damn hot?!


Med mat i magen känns det som att livet åter har fått en mening. Skönt. Jag har också bestämma mig för att försöka städa undan lite i mitt rum innan jag beger mig ut för kvällen. Har skjutit upp det hela veckan och med tanke på att jag mest troligt verkar få besök imorn så skulle det kännas bra om det vore lite finare då iallafall. Får se hur tiden räcker till helt enkelt. Men en bra bit på väg kan jag nog hinna ifall jag börjar på en gång. Frågan är dock hur smart det är, med tanke på att jag ändå kommer stå och välja kläder efteråt så lär det nog bli lika stökigt igen...hmm.. får ta mig en funderare.

We wont fade into darkness

Hej, denna fredag har jag lämnat bloggen åt sitt öde eftersom att jag spenderat större delen av min dag på annat håll, men det håller jag gärna från bloggen. Är hemma nu iallafall och väntar på att någon form utav middag ska bli till. Har knappt ätit något idag. Frukost hanns inte med och väl hemma 10 över 10 så skyndade jag mig att trycka i nån macka men mer än så blev det inte och smörgåstårta är ingen favorit så ni kan tro att Rebecka magen suktar efter mat likt aldrig förr!! 

Med andra ord så hade den här gärna fått stått parkerad i mitt kylskåp istället för Albins. Var nämligen skyldig han något sen en tid tillbaka för..ja blablabla..något jag inte minns. Så jag beslöt att göra en så stor chokladboll jag kunde eftersom att det var något stort som brukar vara litet och det var en stor liten sak jag var skyldig. Förstod ni det där eller blev det bara svammel? En stor chokladboll iallafall. Men nu hör jag rykten om riktigt mat så... byeeee!!

Why should I fear another man


Godkväll, jag är i full rulle och snart (egentligen nu) rullandes mot Albin. Börjar vara ett tag sedan jag såg honom nu (om man bortser från min våldgästing i 10 minuter på onsdag morgonen) så det känns bra. Ska bara få någon ordning på mitt hår, det ligger nämligen helt genomblött över mitt huvud för stunden. Och den looken är inte riktigt den jag drömmer om att ha när jag ramlar in genom hans dörr så förändrig är på sin plats. 

Appro på förändrig och på sin plats så verkar det som att båda våra toaletter ska göras om. Kom som en total chock för mig, inte för att de är särskilt fina och har aldrig varit men jag har inte vetat att den tanken ens funnits i min föräldras skallar. Men det gjorde det och det verkar bli hela kittet som ska bytas ut. Frågan är bara vars jag och resten av min familj ska göra sin dagliga behov då denna process sätts igång? Får hoppas att de renoverar en toa i taget...

Snö eller sol? Det är frågan..

Sitter och försöker övertala min bror att byta ut det här: 


Mot lite mer sånt här: 





Snö eller sol? Sommar eller vinter? Jul i Sverige eller jul utomlands?

Den markerade raden är vad som får honom att tveka. Man kunde ju tro att efter 15 jular i Svergie och snön kunde man vara sugen på något nytt men icket. Hur det är möjligt undrar jag? Ska ge det ett försök till och sen ska jag
ge mig på resten av min familj, för om jag får bestämma så ska detta bli av. Punkt slut. Capish???

På fel sida av sängen


Godmorgon! Sovit gott?
Det har inte jag, inte speciellt gott (som ni kan se↑). Min näsa har nämligen kliat hela natten (både i mina drömmar och på riktigt) och jag har inte kunnat göra något åt det... och det gör den ännu. Känner överhuvudtaget att jag inte riktigt vaknat på rätt sida. Försöker iallafall vända på mitt morgonhumör genom att äta frukost vilket är lättare sagt än gjort. I vanliga fall brukat jag ääääääälska frukost. Har alltid gjort det. Men idag vill jag inte äta någonting. Inte riktigt normalt för att vara mig...får hoppas att jag är mer sugen på att äta när det är lunch. Ha en bra dag!

Ett annat liv

Jag har ägnat tiden det tar att borsta tänderna åt att tänka på mitt liv. Vad jag gjort, hur jag gjort, vad som hänt och hur allt har blivit. Jag tycker inte om att tänka på vad som skulle ha kunnat hända om jag agerat annorlunda vissa gånger så oftast låter jag bli. Men ibland kan jag inte låta bli att tänka "varför gjorde jag inte så.." "vad skulle ha hänt om..." "hur skulle allt ha varit om.." Det gör mig galen. Att inte veta, för jag vet inte vad som skulle ha varit bäst. Det är väl därför man inte ska tänka så antar jag, för hur som helst så är det försent nu. Det är över och det är bara att fokusera på det som är nu och hoppas att man slipper ångra sig i framtiden igen. Tänk så underbart. 

Tumblr_lqbxwk3cqw1qftwqwo1_500_large
(skulle hitta en fin bild, men orkade inte så jag fuskade med weheartit.com) Godnatt!♥

Strange sounds

Har ägnat några timmar nu säkert till att sitta och lyssna och läsa om alla dessa konstiga ljud som hörs över världen. Läste om det först på Annas blogg och nu kan jag inte hejda mig från att fortsätta. Tycker som att det är både hemskt och intressant på något vis. Blir rädd men samtidigt nyfiken. Det låter som så "stort" eller vad man ska säga men jag har ingen aning och jag tänker heller inte lägga min röst på vad det skulle vara för något. UFOn säger väl de flesta som jag har läst om. Vissa säger ju också att det ska ha att göra med jordens undergång att göra. Ja, only God knows.. 

Och jag min räddhare som ändå sitter dagarna långa och oroar mig för att jorden ska gå under i december... nu har jag ännu något mer att oroa mig för. För lite hemskt låter det ju ändå... huvva!




Detta är två av de där jag tycker att man hör bäst, från Ungern och Canada tror jag? Shit alltså.. ska försöka stilla min nyfikenhet och förvärra min rädsla och fortsätta läsa.

16:45


Kände att det nu var ett bra tag sedan jag gjorde mitt ansikte fult med webben (ah, jag hatar att jag inte vet vad jag ska kalla webbkamera, orkar inte skriva hela ordet och allt förkortningar känns fel...) Kände också att det inte var min dag i att se normal (snygg) ut. 

Dagen har inte riktigt varit på min sida idag över huvudtaget, eller så är det jag som inte har varit på min starkaste sida idag. Inte bra. Har sovit på typ varje lektion. Inte bra. Jag har ju som planerat att ändra mina betyg och make my skolkarriär att slå i taket så att börja somna på lektioner är minst sagt acceptabelt. Får hoppas att det var en engångshändelse. Förutom det så har min dag varit bra, och det är ju alltid positivt!

23:14


Har spenderat större delen av kvällen åt att kolla på one tree Hill, Fanny har fått mig att börja se det nu så nu är det upp till bevis om jag kommer kunna sluta...hehe. Har haft en trevlig kväll iallafall, frågan är om natten blir lika trevlig då jag sover på golvet för att inte bli smittad. Men det ska nog gå bra, det kan ju inte vara värre än att sova i tält och det har jag ju överlevt. Godnatt!

På bussen till Fanny!

Lyckades hitta rätt buss (vilket iof inte var så svårt,hehe) i rätt tid så nu sitter jag och ber lite tysta böner att jag ska undgå att bli smittat. Vill gärna inte bli sjuk. Men annars känns det bara bra, förutom att jag ska sitta på bussen den kommande halvtimmen och ja som sagt, buss är inte riktigt min piece of cake. Men vad gör man inte? Bara att härda och med musik i öronen ska det nog gå som en dans!

Godmorgon!


Ska springa till bussen men ville hinna skriva lite snabbt eftersom att jag ska till Fanny efter skolan så det kommer nog stå lite still på bloggen så länge. Ha det bra så hörs vi (om inte förr) på onsdagkväll!

Godnatt!


Ååååh, har suttit och kollat på massa bilder från sommaren och bara svävat iväg bland alla fina minnen. Lät nästan lite poetiskt. Helt galet vad jag saknar sommar, sol, värmen!! Blir inte bättre av att jag och Elin suttit och pratat om utlands resor och sen har jag pratat med mor och far om utlansresor. Åh vad jag vill åka! Nu! På en gång! Men jag får vänta till jag har samlat på mig en lite kosing. Sen kan jag börja planera påriktigt. Tills dess, godnatt!♥

22:30


Som alltid var det jättekul att träffa Elin, blir allt för sällan känns det som. Men kul då det väl blir av, så ja med andra ord har jag haft en bra kväll. Fick även se en bild (↑) som jag inte hade en aning om fanns. Haha, tycker alltid sånt är så otroligt läskigt. Tur att jag var vettig nog att hålla för mitt ansikte, brukar lätt bli att jag skelar annars eller något... haha, kul sommarkväll var det iallafall! 

I övrigt så lyssnar jag på en låt som jag lyssnat på enda sen jag kom hem typ. D12 ft 50 cent, mer än så tänker jag inte säga för då kommer ni skratta åt mig. Jag har verkligen inte den bästa musiksmaken, har fått höra det ett par gånger. Konstigt med tanke på att jag lyssnar på samt gillar typ allt. Hur kan då folk säga att jag har dålig musiksmak? Det är ju liksom deras egen musiksmak då med? Haha skumt. Äh vafan, jag ska inte vara en liten pussy nu, feel free att hålla för öronen eller stänga av. Jag tvingar er inte att lyssna bara för att jag gör det, Kom ihåg det. Haha.



D12 feat. 50 cent - Rap game


Så, det var det. Nu ska jag skämmas lite, kolla lite bloggar, skämmas lite till sen borsta tänderna. Sooo looong!

"När man är kär kan man inte dricka mjölk på 5 dar"

Jag och Jonas har de senaste minuterna roat oss med att läsa lite ur världens bästa bok "Barns tankar om kärlek". Har nog nämt den boken femtioelva gånger vid det här laget men den tåls att nämnas igen och igen och igen för den är så underbart kul. Här är lite smakprov av dess innehåll: 

"Två kvinnor kan visst gifta sig med varandra, men då är de våldtagna"


"Om två flickor gifter sig med varandra är de luder"


"Man ser direkt om någon är kär för då blir de alldelens röda i ögonen"


"Man kan inte bli ihop med någon förrän man har bil för annars går det inte att hitta henne"


"Om man har en kille och ett marsvin som man tycker om ser man en viss skillnad på dem, killen är han med huvudet"


"Man kan ragga upp någon på fritids om man går in där det står förbjudet på dörren"


"Om jag inte kan få den jag är kär i så blir jag inte ledsen för jag är turk"


Sitter och nära på gråter av skratt. Så underbart! Men nu har Elin kommit så jag ska ta och vara social med henne så länge jag kan. Ha en fin kväll!

Eftermiddagssnack

Idag blev jag glatt överraskad med att få veta att vi slutar kring ett på måndagar fram till period fyra istället för att gå till halv fyra. Vill skjuta personerna som gjort mina scheman under alla mina skolår. Tror aldrig att jag har fått ha ett bra schema och när jag väl har chansen så lägger dom in en massa hål mellan lektionerna!! Typ som idag (ifall jag hade gått till halv 4 iallafall) Det stod tre lektioner på mitt schema, tre normallånga lektioner och ändå skulle min dag räcka mellan halv 9 och halv 4 för att dom trycker in ett 2,5 timmars långt hål och sen ännu ett till hål mellan de två sista.. och likadant på fredagar. Otroooooligt irriterande!!! 

Tur att jag har en farmor och en farfar att gå till och tröstäta lite bullar. Eller sova om så önskas. Det gjorde jag idag, började känna av att jag somnade kring 3 inatt.. Det gör jag fortfarande så kanske ska ta tillfället i akt och sova lite? 

Och såhär har jag sett ut idag, har spenderat mesta tiden ute så jag har levt i min dunjacka. Hatar den!! Men utan den så skulle jag nog ligga naken och ihjäl frusen i något dike och då går jag hellre runt och ser några kilo tyngre ut.
Tur att det går mot sommar, även fast det känns långt bort... 

M Å N D A G M O R G O N


Godmorgon godmorgon! Sovit gott? Det har jag. Så gott att jag råkade försova mig ett par viktiga minuter... minuter kan ju som betyda liv eller död på morgonen. Eller iallafall så kan det vara avgörande om man ska hinna med bussar, idag tvivlar jag starkt att jag ska hinna. Sitter och borstar tänderna (hehe har faktiskt tandkräm i munnen på bilderna) och försöker göra så mycket jag kan samtidigt, tror ändå jag är dömd att misslyckas... ska göra ett run och hoppas på det bästa! Ha en bra dag!

Still thinking


Tänkte avsluta denna dag med att skryta lite och visa vilken otroligt akrobatisk snögubbe våran Herman är! Kolla bara! Han har alltså helt på egen vilja böjt sig som en banan och står i någon slags brygga och att inte sönder! Otroligt vilken böjlig och spänstig snögubbe. Det har jag aldrig skådat förr. Imponerande Herman! Dock verkar han ha fastnat där och jag är rädd att han kommer knäcka ryggen om jag skulle försöka hjälpa han att stå rakt igen och det vore ju för sorgligt. Så ja Herman, du får nog fortsätta så och styla sådär resten av vinter. Be strong!

Blablablablabla


Hej igen, nu är jag hemma och genast gick det bra att ladda upp bilder. #@& så irriterande! Känns inte riktigt lika kul att visa längre. Har som tappat lusten att visa bilder på små hockeypojkar. Ååååh, jag är ju kass på att ha nåt kul att berätta. Om jag inte bättrar mig kommer jag bli hatat, stenad, bränd på bål, levande begravd, kokad levande och sedan uppäten av er...Hm, får ta nya tag imorgon. Antar att det inte händer så mycket intressant om man bara varit med sin pojkvän. Iallafall denna gång då vi bara sett sex and the city, druckit fanta och spelat pingvinspelet (mest jag) 

Ska spendera slutet av denna helg med två saker som jag är sugen på och som det var längre sen jag gjorde. Nämligen att 1) äta glass 2) måla naglarna. Kom på en 3:a också. 3) kolla bakom kulisserna på någon film. Ja! Åh! Jag älskade det förr. Det var typ allt jag gjorde (hehe) kollade bakom kulisserna på typ alla filmer som kom i min väg. Såg mer bakom kulisser än filmer. LOOOOVE IT!! Mina favoriter var Harry Potter, Narnia och Pirates of the Carribean(?) för där fanns det mest att se. Antar att det är någon av dessa som får roa mig ikväll. Åh, plötsligt blev livet kul igen! 

I'm not afraid



Godmorgon! Funkar fortfarande inte att ladda upp bilder och detta är sista gången jag nämner det för jag vill inte utsätta er för mitt tjat om detta. Kan ju istället passa på att visa en av de absolut skönaste killarna på youtube enligt mig. Så kul!!

B A J S


Mogen rubik, ursäkta för den. Men det är ju för irriterande att det fortfarande inget går nåt vidare med bilduppladdningen för min del. Är jag ensam om detta eller? Hoppas inte. Ah! Jag har inget intressant att berätta, är fortfarande med Albin som påstår att jag älskar min blogg mer än han, hm.. kanske dags att vara social med han istället. Ha en bra kväll!

17:49


Eftersom att det inte funkar att ladda upp bilder på bloggen så får jag ta från arkivet. Igen. Lite synd med tanke på att jag hade tagit lite bilder idag som jag tänkte visa men nu gick ju inte det. Har sett på hockey idag, Albins bror spelade och sen har jag inte gjort mycket mer egentligen. Förutom att äta. Äter mer än Albin och han ska föreställa mannen i detta förhållande, pfft.

Vi ska slå på någon film nu i väntan på gladiatorerna. Alltså så bra! Jag var verkligen så lycklig när jag såg det förra veckan och insåg att det var ungefär precis som när jag kollade på det som åttaåring (har jag sagt detta förut? hmm.. blev lite osäker kände jag) Nåja, en gång mer eller mindre skadar ju inte, då vet ni dubbelt.

02:23

Ikväll har jag överraskat mig själv så pass mycket att jag kommer få äran att bära dagens hedersmedalj eller något sånt. Jag har nämligen lyckats dansa påriktigt (inte bara lite mesigt eller hur jag ska förklara) med knappt befinteliga (?) mängder alkohol i blodet. Detta är då ett otroligt framsteg för mig då jag aldrig riktigt känt mig bekväm att dansa framför folk utan att ha halva hjärnan på villovägar. Så poäng till mig! Kan även tillägga att jag har haft en riktigt trevlig kväll men nu är det då dags att sova för min del så, Godnatt!

I brist på bilder, en arkivbild där jag försökte imponera med att göra ögat blått. Woooooow.

PAAAANIK!!


Har väääääääääääääääääääääääärldens panik!!! Paniken gäller kläder..  Och det går inte annat än att hat-hat-hata det!! Inga jävla kläder att ha på sig. Har dessutom rotat igenom både Jonas och mammas garderob i hopp om att hitta något som kan dölja min hud utan att se allt för fult ut. Och att fara hemifrån utan att vara riktigt nöjd är ju bland det värsta. Men mitt öde verkar inte vilja ge mig något annat val då jag måste fara inom 10 min. Nog är det fredag den 13de iallafall...

HELGHELGHELG!!


Nu är jag efter lite velande fram och tillbaka på stan äntligen hemma. Känns skönt, utom det faktum att jag måste städa rummet, som vanligt.. Dagen har gått bra trots det otursdrabbade datumet. Det enda som egentligen gått dåligt är att jag råkade göra sönder mitt halsband.. men inget som inte går att laga. Ska nog be min bror att ordna till det med detsamma, eller så gör jag det själv. Får se hur händig jag känner mig. 


Fredag den 13de!!

Insåg nyss att det var fredag den 13de idag...uh-oh, hur ska detta sluta? Bra förhoppnings vis. Och det första som enligt mina planer ska sluta bra är att hinna med bussen (bussen, bussen, bussen... typ det enda jag snackar om nu för tiden) och det ska nog gå bra, jag är så gott som redo och bussen går om 10 minuter. Inga problem.

Och idag, som alla kan se på mitt schema några inlägg längre ner, så har jag återigen ett 2 och ett halvt timmars långt hål mitt i dagen. Inte det ultimata. Men jag ska se det från den positiva sidan, jag får hälsa på farmor och farfar och äta massa gott fika. Det är ju faktiskt inte helt fy skam.

Titta vad jag hittade!!


(Otroligt fult gjort, men jag har lite bråttom men ville ändå tänka på de med lite sämre syn. Tanken som räknas) 

Tycker alltid det är lika kul att bara random hitta saker om min bror på olika bloggar. Lite som en omedveten skattjakt (för det händer ju inte varje dag precis) och när jag väl hittar han jublar jag till. Hehe, känns lite löjligt men det är ju kul att se att folk uppskattar min bror utseende eller vad det nu kan vara. Och denna gången var det den här bloggen som var krysset på skattkartan. 

Nu har jag bråttom som sagt. Ska försöka hinna med kvart i bussen, och i mina takter ser läget inte sååå ljust ut. Men försöka kan man alltid och det är precis vad jag ska göra nu. Ha en bra kväll!

Leker geni på matten!

image description

Känner mig smart och håller tusen tummar att bilden syns!

Godkväll!

AAAHH!! Shiit. Tusen gånger förlåt att det har stått helt stilla här. Hoppas ni inte har lidit allt för mycket. Hehe. Nä men jag har helt enkelt haft full rulle hela dagen. Försov mig så hann inte ens tänka på ett morgon inlägg, sen har jag befunnit mig på skolan och sedan varit med mina två favorit blondinder och sett på bio så det har inte funnits mycket tid alls. Och Alexandra delar jag säng med inatt och det var allt för länge sedan så självklart har vi massor att prata om! 

Pyh, så. Då var ursäkten avklarad och jag hoppas att den godtas. Min dag förklarades även där och det gör att jag inte har något mer att säga än att New years eve (som vi såg) Var riktigt riktigt bra och popcornen var som alltid goda så med andra ord har jag spenderat mina pengar väl denna dag. Bra va? Såklart. 



Borde iallafall söka mig mot sängen, låg uppe på tok för länge igårkväll pga av att en viss person var lite för pigg och jag har inte hjärta att somna ifrån människor. Oftast. Så ikväll blir det andra bullar! Sovgott och förlåt igen!

Far och träffar Sofia

Min älskade vän Sofia är äntligen hemma från södra delen av landet och idag har jag äran att få träffa henne. SOM jag har längtat! Och som vanligt är det promenad som gäller, inte mig emot. Ska bara sätta på mig ett lager kläder först. Men som tur är så är det ju lilla bergsbyn vi befinner oss i. Pyh. Ojoj, måste skynda. Skulle gå kvart i...

Vad jag roar mig med för stunden

Samt massa andra söta sjungade ungar och annat trams på youtube. Borde börja göra nytta istället. Men söta är dom! 

Får jag lov?



Här ovan är en liten bildvisning på hur det kan se ut när jag dansar framför datorn vilket händer ett par gånger. Brukar studsa på bollen jag sitter på (hehe har en såndär träningsboll som stol och kombinerar därmed träning och att sitta vid datorn, har läst att det är bra för ryggen att bara sitta på det. Grest!) Och den funkar även utmärkt som dans partner eftersom att den tillåter mig att studsa runt och på så vis kan jag dansa rätt äkta trots att jag sitter. Mitt hemliga knep till hur jag fått min kropp. Var dock aningens svårt att ta kort, blir ju inte så i webben eftersom att allt blir suddigt så jag gjorde mitt bästa att försöka stanna mitt i rörelsen som jag var i do kortet togs. + en slutpose(?). Inte illa.

Off to go!


Godmorgon solstrålar! Haha, sovit gott? Inte jag.. har vridit mig lite för mycket för att kalla det att jag sovit gott. Synd. Men har fått i mig en bra frukost så det ska nog gå bra ändå. Bara jag får ordna till mitt hår en aning så är jag fit for fight så att säga. Ha en bra dag!

Innan jag somnar...

...så vill jag bara visa något av det bästa jag sett, någonsin! SÅ JÄKLA KUL! 



Brukar verkligen inte gilla videobloggar egentligen men denna.. Ah! Magi!!

"GÅ BARA OCH LÄGG DIG!"

Om någon ser den här snygga rosa tjejen, säg till henne att hon för sitt eget bästa borde sova! Hon lyssnar nämligen inte på sig själv... oooh noo, not good. We have a problem.. Yes we do. What shall we do? No idea.. (läs i någon slags rythm för bästa effekt. Något i stil med "duh-duh-dum duh-duh-dum")

Kändes som att jag hamnade i någon slags trans när jag skrev det sista. Skumt. Men inte riktigt lika skumt som att jag och en klasskompis har olika scheman. Nog var det troligt. Jag som såg ett ljus under denna termin men icket. Nåja, får se hur det blir imorn. Men först måste jag verkligen verkligen VERKLIGEN sova! Uppfattat? Bra. Godnatt.

VT - 2012


Detta schema ska jag alltså överleva den kommande terminen. Hm, ska nog gå bra. MÅSTE, KOMMER, SKA - gå bra.

Resten av kvällen kommer gå åt till att förbereda mig mentalt inför morgondagen. Har legat så mycket på
latsidan detta lov så det är inte klokt! Har varit så lat så det skulle räcka för hela 2012. Vet dock inte vad jag
ska göra för att förbereda mig för att jobba. Får väl helt enkelt bara vänja mig vid tanken eller något sådant.

Förbannade brännsår..


Fastnar inte på bild idag, som de flesta andra iof. Åh vad jag önskar att jag hade fötts med gåvan att alltid bli bra på kort. För vissa blir ju verkligen det, spelar ingen roll från vilken vinkel eller hur oberedda de än är. Blir alltid lika fint! 

Tillbaka till tråden. Så eftersom att min ansikte inte är användbart vill jag passa på att visa det största störningsmomentet i mitt liv just nu. Mitt brännsår!!! Ser inte så farligt ut men @#%! Så ont det gör! Brände mig på en lampa i fredags, fick värsta blåsorna. Hade jag haft några till hade man nästan kunnat tro att jag var en vårtig häxa. Nåja, häxa eller inte så sprack ena blåsan så nu gör det hela 100000000 gånger mer ont. Om jag inte vore så hungrig så skulle jag döda någon.

Fast det ska jag ändå, faktum är att jag ska döda flera. En hel armé av inkräktande
damråttor ska gå döden till mötes denna måndag eftermiddag. No mercy!

Rullar längs med efyran

Det bestämdes lite plötsligt att jag skulle bege mig några mil norrut och umgås med Fanny. Och eftersom jag var mitt uppe i att städa mitt rum och odushad sen alltför många dagar tillbaka (som jag sa hat jag inte orkat bry mig så mycket, ursäkta om jag framstod som ohygienisk, hehe) detta resulterade i att mitt rum får stå halvdant för en dusch prioriterades mycket mer!

Jag vill passa på att önska er alla en trevlig kväll och be om ursäkt för ett tråkigt inlägg, men som tidigare nämt så är det något fel med min mobil... Måste fixas snarast!!

Ensam hemma, igen


Albin for just så vem ska nu hjälpa mig att torka bort oönskat vatten från taket?????????? (David och Jonas slogs med vattenfyllda plast vantar och så sprack den ena. Om någon skulle undra vad vattnet gjorde i taket)

Fast, för att vara ännu mer exakt så for han för lite mer än en timme sen men jag blev tvungen att skjuta upp bloggandet en aning för att jag ville hinna städa bort i köket (såg ut så man skulle kunna gråta utan att överdriva) innan mor och far kom hem. Så nu är det gjort och köket glänser som aldrig förr. Up next på listan av saker att städa står mitt rum. Kändes aningens jobbigare men det måste göras så det är lika bra att få det gjort! (Städbloggen är igång igen, hehe) Kanske borde satsa på en karriär inom städning? Skulle det kunna vara något? Slita och kämpa för att få andras boningar eller byggnader att skina och sedan komma hem och göra desamma där? Njaa....tveksamt.  


S Ö N D A G

Känns helt sjukt att det just blivit nytt år för en vecka sen. Och som vanligt så kan jag inte bestämma mig för om det känns som att det var nyss vi stod och sjöng millenum 2 och väntade in det nya året eller om det känns som om det var hur länge sen som helst. Det var en bra kväll iallafall oavsett om den känns som igår eller som ett år sedan. 

Idag har inte mycket hänt i denna kula. Har spenderat större tiden i sängen och det känns inte alls bra faktiskt. Längtar så mycket efter att få göra mig fin (har som inte orkat lägga så mycket energi på sådant när jag bara umgåtts med Albin i mitt eget hem) ta på mig något annat än fula men sköna tröjor. Lämna detta hus (vi har som varit "barnvakt" eller vad man ska kalla det. Så David sluppit sova själv) och göra något kul. Får ta tag i det. 

Nyårs

Lite från dagen

Resultat av snökoja

Resultat av pizzabakning 

Och dagen fortsätter.... HA DET BRAAAA!!!

12-01-07

Man kan ju börja undra om vi är födda i snön. För nu ska vi nämligen ut igen och leka. Fast denna dag tänker jag höja min hand för att vi ska bygga en snökoja istället för att åka madrass. Frisk luft får vi ju iallafall och det kan vi behöva. Särskilt efter att ha spenderat de senaste timmarna i mitt instängda rum framför the sims som Albin så vänligt ordnade åt mig. 

Verkar iallafall ha pratat mer än jag sovit inatt. Tycker alltid det är lika obehagligt att höra att jag har pratat utan att vara medveten om det. Skulle ju kunna säga vad som helst! Fast det klart, lite kul är det också att höra vad jag anklagat folk för, skrikit om och försökt förklara. Äh, nog om det. Nu ska jag ut och leka i snön som om jag vore 7 år! 

I brist på andra bilder, Jag och Elin på nyårs!

Sex and the city



Lyckades få Albin att inse hur bra sex and the city är så nu ser vi filmen. Sååå bra. 
Men tog just en liten paus för att hämta glass...hehe. Det kommer inte sluta bra om
jag fortsätter äta glass på det här viset... Men något gott ska man ju äta. Måste skynda
mig så att jag får något innan Albin hinner stoppa all glass i sin kjäft. Inte bra inte bra.

Lekt i snön!



Nu har jag och de två männen i mitt liv. Okej, Albin och David, varit ute och lekt i snön. För om snön inte vill sluta falla (vilket den borde!!) så kan man lika väl försöka njuta av den. Så vi har åkt madrass. Slängt varann i snön (jag slängde mest, hehe) och Albin fick lite små fans i form av två pojkar som åkte bob. Förstår inte riktigt varför de tyckte att Albin var så cool när jag stod bredvid?!?  Nåja, man kan inte förstå allt här i livet. 

Nu är jag iallafall rejält frysen och ska se till att bli varm. Tur att jag har ett vandrande element vid min sida som säkert ställer upp. Det är Albin som har fått det jobbet såhär i vintertider. Inte helt dåligt jobb om jag får säga det själv.

Den älskvärda flickvännen slår till!

Godmorgon imorse kände jag mig insprirerad av vad min vän Alexandra gjort (läs och se själva om ni också blir insprirerade) så när jag vaknade imorse (13.30 i fick värsta chocken, hehe) bestämde jag mig att så försiktigt jag kunde att smyga ut tillsammans med min dator (recept, hallå? och blogg såklart) mission completed!...trodde jag.. 

När jag just börjat sätta igång med mitt arbete så kommer han, pigg som en mört vandrande ut i köket och jag försöker desperat gömma vad jag håller på med medans jag skriker "GÅ OCH LÄGG DIG IGEN!! DU FÖRSTÖR MIN ÖVERRASKNING!" (eller nånting sånt) och jag måste ge upp och erkänna vad jag håller på med "Jag skulle ju baka scones till dig.." Så överraskningen gcik inget vidare. Men man får se det positivt. Vi har en god frukost framför oss!

Kvällen so far


Nu har vi krigat oss igenom biljard, snökrig, dansmatta och dessutom hunnit skratta åt boken "Barns tankar om kärlek" (vilken fantastiskt underbar bok förresten. En gudagåva!) Och nu ska vi (tillskillnad från alla andra i min familj) inte vänta på att hockeyn ska börja. Nej vi ska sätta oss och se sex and the city. Kanske det bästa världen har gett mig! Så fruktasvärt underbart bra. Ännu en gudagåva! Olé! Låt föreställningen börja...

Snögubben Herman



Efter att ha krigat mig genom snön till Albin igår så kunde jag bara inte få nog utav snön. Nä, okej om sanningen ska fram blev jag bara så glad när jag märkte att det var kramsnö så jag var tvungen att ragga med mig Albin ut i snöyran för att bygga oss en snögubbe. Så det var bara att ta på sig så mycket kläder vi kunde hitta och sen var bygget igång och en timme senare (gissar jag) var Herman färdig! Första snögubben för i år!! (hehe)

Hade iallafall en jobbig natt, drömde att råttor attackerade mig, någon stal alla mina pengar men värst av allt så drömde jag att jag hade missat hela sommaren!! Kan ni tänka er så hemskt?! Jag kom alltså tillbaka till skolan och trodde att vi just hade haft jullov (tror jag) men sen hade vi haft sommarlov och jag hade missat allting! Solen, glassarna, att bada, att vara i stugan, midsommar, alla festivaler och allting! Ursh... det skulle nog vara det värsta tänkbara tror jag.

Nog med text nu, måste ju ha något kvar att skriva om. Ska iallafall fara på konsum nu och hjälpa Albin att handla. (= tvinga han att köpa glass, hehe) För ååh vad jag är sugen på lite välsmakande glass just nu!

Snö snö snö ännu mera snö lite till snö och snö igen

Ungefär så har vädret sett ut idag. NU passar det sig att snöa?!? När julen är över...idiotiskt. Ska iallafall bege mig ut i all denna nya snö och ta mig till Albin så jag slipper sova själv. Hehe, lovade mig själv att aldrig bli en sån som blir beroende av att sova med sin pojkvän (eller vem som helst bara man inte är själv) men se så det gick. Käpprätt åt helvette. 

Nåväl, med endast 14 minuter på mig bör jag sluta skriva och istället försöka få någon slags ordning på mitt hår, faast... ioförsig, om det snöar ute så spelar det ju ingen roll och då har jag bara ansträngt mig i onödan. HA! Då slipper jag med andra ord. Sköönt. Då kan jag sega mig ännu lite längre innan jag kommer inse att det bara är 1 minut kvar och så får jag skynda mig...standard. Hoppas ni får/har/har haft en bra kväll! Kram! 



Har kollat på gamla semesterbilder med min familj och jag ser utsom... ja, gud vet vad på 99% av bilderna. Antingen är det grimaser eller så är det bara mitt naturliga utseende. Tack och lov har det blivit bättre med åren. Men grimaser kan jag fortfarande som ni kan se. Och tur är väl det. Tänk så många skratt jag gått miste om annars...

SÅ JÄVLA KUL!!

12-01-04

Godmorgon! Idag hade jag mycket väl kunnat sova tills jordens undergång, var (är) så sjuuuukt trött. Men det hade inte blivit så vidare bra om jag hade gjort det, har nämligen lite saker att ta itu med idag, så som att städa, ringa lite samtal, och massa sånt oviktigt. Så tack och lov fick jag ett par sms där kring halv 12, 12 som fick mig att vakna. Tack för det! Så nu ska jag bara äta klart min frukost sen är jag redo för dagens alla utmaningar. 

Fick förövrigt världens chock när jag skulle hälla upp filet i skålen och så är det lila!!! Fick typ panik och trodde att filet var förgiftat eller nåt! Men läget var lugnt, det visade sig bara att det var smaksatt fil med typ blåbär och svartvinbär. Ingen super hit enligt mig men det är mat iallafall. 




Nattsvammel

Godkväll, eller godnatt kanske jag egentligen borde säga eftersom att det faktiskt är natt. Konstigt alla de där fraserna egentligen tycker jag.... god middag till exempel. "God middag" ? Som om jag berömde middagen..skumt.  Och sen god eftermiddag men så är det före middagen? Och det leder mig in på det jag egentligen tänkte på när jag började den här tråden. Nämligen, förmiddag och eftermiddag. Har nog stört mig på det så länge jag kan minnas. Det borde ju hete förlunch och efterluch eller nåt? Undrar hur det blev så egentligen...får väl googla det eller nåt. Google brukar ha koll på det mesta. 

Google är ju förövrigt en fenomenal uppfinning! Eller uppfinning och uppfinning, det kanske man inte riktigt kallar det men påhitt iallafall. Min räddare i nöden. Min vän i alla lägen. Mitt umgänge ensamma nätter. Min bättre hjärna!






Nog med svammel. Ska besöka sängen istället och drömma romantiska drömmar om mig och google
i mans versionen på vita stränder framför vackra solnedgångar i varmare länder..... mmmm..... 

I always swore to you I'd fall apart


Godmorgon! Vaknade ett par gånger inatt av att Fannys arm bestämt sig för att ligga under min rygg..inge vidare skönt. Men jag har sovit gott iallafall och det är ju tur det. Ska iallafall se till att få något i min mage nu sen umgås jag med Fanny så länge tiden tillåter. Ha en bra dag!

Middags making

Min mage vrider sig av hunger som aldrig förr och det har den gjort på oss båda den senaste timmen. Så nu blir det ändring på det! Jag lagar mat i form av våfflor medans Albin pysslar med datorn och sladdar och sånt som jag inte förstår mig på. Det är som det ska med andra ord. Om jag lyckas överleva i väntan på mat så kommer jag bege mig till Fanny senare ikväll, närmare bestämt klockan 6. Inte alls illa tycker jag. Frågan är om mina föräldrar håller med, tror att de saknar mig väldigt mycket eftersom att jag mer och mer sällan besöker mitt riktiga hem. Tur att de har två skitungar kvar! Hehe..

14:29


Godmorgon godmorgon. Pigg och utvilad är jag (vi) redo att ta en sväng på stan. Albin måste köpa en ny bh och lite sånt men han är lite osäker på vilken storlek och så. Därför bestämde jag att jag ska följa med och hjälpa han så att det allt blir som det ska. Tur för han att han har mig!

Nä okej, inte riktigt så. Men på stan ska vi, fast något bh inköp bli det inte. Jeans däremot. Råkade pinsamt nog spräcka mina favoriter så jag måste införskaffa ett par ny omedelbart för såhär kan jag bara inte ha det! Önska mig lycka till.

Apornas planet


Nu är jag tillbaka på plats hos Albin. Närmare bestämt på hans matta som har blivit min nya favorit plats. Ääääälskar den. Super mjuk och super mysig. Alla rätt. Ikväll har vi iallafall storslagna planer på gång, nämligen att äta glass och kladdkaka och se på Apornas planet. Inte illa va? Tycker det låter som en alldeles utmärkt dagen efter kväll. Nu ska jag skynda mig att äta innan glassen smälter och Albin välter (han ligger nämligen lite risigt till som det verkar. Typ som en köttbulle ungefär) Ha en bra söndagskväll!

Födelsedagsfirande



Idag fyller min fina kusin 16 år och det betyder ju såklart att vi ska dit och fira henne.
Oturligt nog så visste inte jag det igår så det betyder att jag inte har något att fixa till mitt
yttre med varken kläder eller produkter. Känns kanske inte jätte kul såhär dagen efter men
vad gör man inte? Det ska nog gå bra ändå, det är ju trots allt bara min familj som ska se mig.

2012

Godmorgon och Gott nytt år! Året då vi alla ska dö...kommer leva varje dag i skräck, även fast det är i december det ska ske. Ujuj, ska sluta tänka så och istället njuta så länge jag kan. Och det ska jag göra nu genom att äta frukost som Albin just kom med. Nästan som att ha en betjänt, lyx. Ska även kolla på saltkråkan, myyys. Hopas ni har en lika bra morgon!
RSS 2.0