Tisdag!

Bloggen har fått lida mer än jag trodde men så kan det vara. Jag (vi) har varit upptagna med att shoppa, bli mer eller mindre skrämda i London dungeons (och även bli "lurade" att åka frittfall!!) sova och äta onyttigt Jag skämtar seriöst inte när jag säger att jag nog har ätit mer onyttigt dessa tre dagar än vad jag normalt gör på ett halvår (!!) Men så kan det också vara ibland. 

Vi (eller iallafall jag, jag kan ju bara tala för mig själv) har det iallafall jätte bra och jag själv tycker att fredagen närmar sig alldelens för snabbt... tur att jag har lite saker att se framemot så att jag inte blir helt deprimerad när Albin åker tillbaka till Sverige!

John Tucker must die

Hejhej! Har ni det bra? Det har jag. Tjalalaaa. 

Nä men seriöst, denna vecka kommer bloggen få lida rätt rejält men det hoppas jag att ni kan förstå, jag vill ju spendera så mycket tid med Albin som möjligt och inte sitta framför en dator. Iallafall, en liten lägesuppdatering ska ni få: Idag har vi vandrat runt på mina gator, kollat på utsiktet från One Three Hill, promenerat i parken och slutligen köpt en massa onyttigheter och har ätit hamburgare och nu har jag övertalat Albin om att se John Tucker must die så det ska vi göra nu. Hoppas ni har haft en bra dag och får en bra kväll!

Mot Heathrow!


(Ja, jag vet att man inte ser hela bilden men jag är för lat för att orka hitta någon anna, plus att jag har lite bråttom)

Iallafall, de senaste 2 (?) timmarna har jag kollat på denna film för att få tiden att gå. Det är konstigt för detta känns som en film som jag har sett tusen gånger när jag var liten, men sanningen är att jag bara sett den en gång hos mina kusiner. Iallafall vad jag kommer ihåg, men eftersom att det inte är en film som vi äger så tvivlar jag på att jag har sett den någon annan gång. Jag blev iallafall bara sugen att se någon film med Hilary Duff, för henne tycker jag som om och det hade jag glömt bort tills idag! 

Nog om det, nu ska jag bege mig mot flygplatsen. Ha en bra kväll! 

Hoppsan!

I förra inlägget var rubriken "I like your make up" och det hade ingenting med inlägget att göra för jag glömde bort att berätta det som hade med rubriken att göra... så kan det gå! Men ingen skada skedd, jag får ta det nu istället.

Det var nämligen så att igår när städerskan var här så pratade vi lite artigt som vanligt och sedan säger hon "I like you make up. How did you do?" (eller något sånt) Jag stannar upp och är tvungen att tänka igenom vad hon just sa innan jag lerskrattar och säger "thank you, but I haven't got any make up at the moment" var på hon tittar på mig med munnen på vid gavel ett par sekunder innan hon säger "really? O wow.. natural beauty" 

Haha, det kändes rätt konstigt om jag ska vara ärlig, men kul. Sen var det ju skönt att höra att jag återgått från att vara pizza till att se ut som vanligt, även om jag inte brukar få höra att jag ser sminkad ut när jag är osminkad i vanliga fall. Haha, tack kära Sylvia! Du är snäll! (även fast du inte städar mitt rum...)

"I like your make up"

Vaknade nyss upp från en skön och behövlig powernap. Anledningen till att jag vaknade var dock inte lika skön och behövlig - jag mår nämligen illa... usch (kolla mamma! Jag stavade rätt!) jag hatar verkligen att må illa.. Jag mår inte illa som att jag tror att jag ska spy eller något utan det är som på något annat sätt. Jag mår som mer illa i halsen egentligen, konstigt men det är sant. Det är i halsen det känns mest men det är inte halsont utan det är illamående. Någon som känner igen detta? Borde jag oroa mig? Äh! Det blir nog bra snart får jag hoppas. 

Så, anledningen att jag vaknade var kanske inte den bästa, men det var bra att jag vaknade för jag har fortfarande mitt rum att ta tag i. Jag bestämde mig för att göra det andra hållet och sova innan jag städar. Ganska osmart egentligen för det är ju mycket skönare att sova när man gjort sig förtjänt av det och inte behöver känna att man har massa annat man borde göra efteråt.. 

Besök påväg!

Snart, eller ja om 7 timmar, så kommer jag att befinna mig på Heathrow för andra gången på denna vecka. Men denna gången så ska jag ju inte flyga själv, nej denna gång står jag där för att välkomna Albin till engelsk mark! 

Det känns faktiskt sjukt om jag ska vara ärlig, men självklart väldigt bra också! Så innan dess hade jag tänkt få lite ordning på mitt rum bara för att det är ju mycket trevligare att ta hem någon om ens rum inte ser ut som ett slagfält (i detta fall är det ju faktiskt ett slagfält pga kuddkriget igår) Så sängen ska bäddas, sen hinner jag förhoppningsvis, i den bästa av världar, även städa min garderob. Men gör jag inte det så är det ingen fara, det är ju inte precis där vi ska spendera tiden. Den ska vi ju förresten inte egentligen spendera i mitt rum alls tror jag, jag menar det är ju London?? Nä men seriöst, nu ska jag städa så jag kanske kan ha tid att sova för det vill jag också hinna göra, hehe. 

This girl is on fire

Idag är en lugn dag. Familjen har nämligen farit på något typ nöjesfält eller något sånt, de frågade om jag ville följa med men jag kände att jag gärna stannar hemma och tar det lite lugnt med tanke på att jag jobbat hela veckan samt varit förkyld. Så idag passar jag på att ta ett långt bad, rensa garderoben, måla naglar och sånna saker. Skönt! Fast det hade ju varit lite kul att åka karuseller med barnen, men jag tycker att familjen ska få lite tid ensamma också utan mig som inkräktar hela tiden. Haha! 



Den här kan ni lyssna på. Jag kommer från och med nu alltid att le när jag hör denna för jag och Martha hade världens show igår i köket till den. Åh, nu blir jag sådär pinsamt kärleksfull i blickenm och hjärtat... min underbara lilla Martha:')♥

Kuddkrig!

Ikväll hade vi ett långt och brutalt kudd/kittel krig vilket var bland det roligaste på länge. Vi alla skrattade oss mer eller mindre till tårar allt eftersom min säng blev mer och mer kaos... haha med det var det verkligen så värt! Detta borde vi göra oftare! Problemet är bara att få dem att sluta och lugna ner sig efteråt... får öva på det!

(Skulle ha publicerats igårkväll, men segt internet som sagt..)

Min dag!

Här är lite bilder från idag då vi for på en liten utflykt till östra London och åkte linbanan över floden som jag och Jonas gjorde när han var här och hälsade på i somras, om ni kommer ihåg? Det var dock inte lika lyckat denna gång eftersom vädret var så grått och regning och tråkigt... men sällskapet var kul. Som alltid!♥

Vi tog även en liten sväng och kollade på halloween saker och annat krams bara för att det är rätt roligt. Martha och Kit passade även på att sätta sig på varsitt torn av pottor (se sista bilden) Det var ganska roligt. Ganska. Roligast för dem antar jag, men jag var road jag själv måste jag erkänna. Så trots vissa omständigheter så var det ändå en väldigt bra dag! 

Uppdatering kommer snart..

Har haft fullt upp hela dagen men snart kommer det bilder i massor från både gårkvällen/natten och dagen idag. Men först ska jag prata lite på skype och så. Ville mest bara förbereda er på att de inlägg ni saknat så mycket under dagen kommer nu. Bättre sent än aldrig. He he..  

Pappas dag idag!

Som ni ser så planerar jag inte att sluta med att visa bilder från min barndom och inte heller så slutar folk fylla år. Idag är det min pappas tur! Vaknade till ett sms som visade på att han gått min skattjakt (gömde undan lite kuvert i huset för mamma och pappas födelsedagar när jag var hemma i augusti) och hittat skatten. Han verkade att tyckt om det och det glädjer mig! 

Så nu fattas det bara säga grattis på bloggen också sedan kan jag leva resten av livet i frid.. okej, seriöst. GRATTIS på födelsedagen älskade pappa! Hoppas att du får världens bästa dag!♥

Hejdåååå!


Nu måste jag skynda mig till bussen om jag ska hinna i tid och möta upp Linda och Sara. 
Ni vet, när man inte riktigt vet vad man ska ha på sig och så tar man typ första bästa och så har man 
en dålig känsla typ resten av kvällen (dagen)? DEN känslan har jag nu.... sjukt jobbigt! 

Får göra mitt bästa av kvällen ändå. Ska ju få middag så det är ju bra, haha. Hörs senare! 

Cyklat i parken!

Idag for vi till parken och cyklade istället för att spela fotboll. Det var kul det med! Nu ska vi dock ta det lite lugnare och se på Alvin and the chipmunks (?) eftersom att jag är så förkyld som jag är så tyckte inte Lucy att det var en sån bra idé att leka hela eftermiddagen. Lite skönt måste jag erkänna. 

(Detta inlägg skulle ha publicerats tidigare MEN eftersom att det tog 1000000 år att ladda upp bilderna så blev det inte klart förrän nu.. irriterande!)

Mitt nästa uppdrag...

Efter att ha städat och rensat bladn barnens kläder (vi kör en storstädning idag så jag och Lucy jobbar som djur!) kände jag att jag egentligen borde göra detsamma i min garderob för kolla bara så det ser ut!! 

I början var jag riktigt duktig på att hålla ordning i garderoben och hänga tillbaka kläderna på galjarna och så, men ju mer tiden går desto sämre blir jag... illa illa. Problemet blir att allting bara ligger i en hög och man hittar ingenting. Eller som Pippi Långstrump skulle ha sagt: "Det är ingen ordning på allting! Man hittar inte vart enda dugg." Kunde inte ha sagt det bättre själv. Så inom en snar framtid ska jag försöka ta itu med min garderob, Punkt! 

Idag känner jag mig sexig

Godmorgon! Idag har jag vaknat på rätt sida för oj vad snygg jag känner mig! Trevlig känsla. Nä men allvar, har ni sovit gott? Det har jag, och det är lite skönt att det är lov vilket gör att jag kan sova längre än vanligt. Visserligen inte längre för jag vet inte när jag måste vara uppe och då är jag hellre uppe lite för tidigt. Så jag börjar med att ställa alarmet på kanske halv åtta och när det ringer så lyssnar jag om någon är vaken, är de inte det så ställer jag den på åtta och det det ringer så lyssnar jag.... och ja, sen fortsätter det så tills att jag hör att någon är vaken typ. Kanske inte den ultimata sovmorgonen men det funkar helt okej! 

Nu ska jag ner och äta frukost och sedan börja jobba. Hej och hå, jobba på! 

Fotboll i parken


Idag for vi till parken och spelade fotboll, det var kul! Vet inte riktigt vad jag ska säga mer än så, det är iallafall hur kul som helst att få leka med barnen igen, saknade ju dem lite när jag var i Sverige. Men nu saknar jag Sverige, min hemlängtan klump försvann inte så fort som jag hade hoppats. Tur att jag ska ut imorgon så jag får träffa lite vänner, förhoppningsvis blir det bättre då. Är visserligen inte överdrivet taggad på att gå ut men jag vill träffa mina vänner så det blir nog bra ändå!

Förkyld..

Har dragit på mig en förkylning verkar det som så jag går runt och hostar och snörvlar (vilket ord!) lite varannan sekund. Det måste ligga någon förbannelse över Sverige eftersom att jag blev rätt ordentligt sjuk efter att jag hade varit hemma sist. Inte bra inte bra. Men det går bra att jobba iallafall tycker jag och det är ju skönt! 
Berättade just för familjen att det snöade igår i Sverige, om än det var lite snö så var det ändå snö och de blev riktigt chockade måste jag säga! Ansiktsuttrycken borde ha sparats på bild! Haha. 

Hard work work

Godmorgon på er! Idag jobbar jag som om det inte fanns någon morgon dag typ.. ursh, jag är verkligen inte på humör känner jag. Jag har fortfarande en liten "längta hem klump" i hjärtat. Sen är det ju dessutom så att det är lov här vilket som vanligt gör det ännu svårare att jobba för jag vet inte riktigt hur, vad eller när jag ska göra något. Men jag får försöka mitt bästa! Denna dag går iallafall i tvättens tecken så idag tvättar jag som aldrig förr, men det är faktiskt helt okej, jag menar jag vet precis vad ska ska göra i alla timmar. 

Två junior mästerskap och två centiliter


Då var jag tillbaka och knappt hann jag vara tillbaka i två timmar förrän min flygbiljett hem i jul var bokad. Konstigt men skönt att ha det gjort. Vi kände nämligen att det blev lite bråttom att boka eftersom att biljetterna runt jul försvinner snabbare än grisar blinkar, men vi lyckades knipa en biljett till mig så om två månader är jag tillbaka på svensk mark igen och då är det jul, herregud.... 

Det enda som är tråkigt med att biljetterna behövde bokas så snabbt (eftersom att jag min idiot inte tänker på att det är smart att göra en bra bit i förväg..) är att pappa fick boka dem åt mig = att han vet när jag kommer hem. Detta är tråkigt eftersom att jag hade planerat att överraska min familj rätt rejält eftersom att jag skulle vara den enda som visste säkert när jag skulle komma hem och då kunde lura dem att jag skulle komma en dag senare och ja... jag hade hela planen i mitt huvud. Tajmad och klar in i minsta detalj som Sickan i Jönssonligan skulle ha sagt. Men eftersom att jag som tidigare nämt väntat med att boka biljetterna lite för länge så blev det inte av och det känns väldigt sorgligt, men what to do? 

Nu sitter jag med ögonlocken halverst slutna för jag är verkligen dödstrött. Jag ska alldelens snart krypa ner i sängen och sova gott och sedan vakna pigg och redo att jobba. Ursh, det kändes jobbigt... Jag har som en liten klump i hjärtat just nu för att jag saknar mitt hem i Sverige och min familj... Jag förstod att det skulle bli så och det är ju inte så konstigt egentligen, men förhoppningsvis går det över snart! 
P.S angående rubriken så är det en liten hemlig kod som min pappa kom på, vars koden leder förblir dock hemligt, men det var en rolig kod och därför fick den bli rubrik. Tack för att du hjälpte mig med rubriken pappa!

Hejdå!


Med denna vinkande bild så vinkar jag hejdå till Skellefteå för denna gång! 
Snabbt besök och som senast så känner jag att jag nog egentligen hade velat stanna
för alltid typ och bara känna mig liten och trygg hos mina föräldrar.

Men samtidigt så längtar jag efter mina barn i London och själva London..
Jag får trösta mig med att jag får besök av Albin om mindre än en vecka och att 
det faktiskt bara är två månader tills nästa gång vi ses och det gick bra sist! 

H E J  D Å Å Å Å Å Å ! ! !  

Sista dagen i Skellefteå!

Idag är det sista dagen i Skellefteå för imorgon far jag. Shit.. alltså jag har hamnat i stadiet att jag inte riktigt vill fara tillbaka för det är ju så himla mysigt hemma ändå och skönt med min riktiga familj och kul med min riktiga vänner (haha som om de i London är på låtsas.. men ni fattar) Så nä, just nu vill jag inte riktigt tillbaka för det känns jätte jobbigt. Kände det imorse när jag skulle säga hejdå till Sofie och så slog det mig att det typ är sista gången vi ses nu och då blev det jobbigt igen. Men samtidigt så är det ju inte jätte länge tills jag kommer tillbaka igen, jag menar det är två månader sedan sist jag var hemma ungefär och om ungefär två månader till är det jul och då är jag ju tillbaka igen! Och två månader går ganska fort ändå, det känns typ som att det var två veckor sedan sist så det ska nog gå bra. 

Denna sista dag så är det faktiskt mormors födelsedag så nu ska vi till henne och gratulera henne. Det känns väldigt bra att jag hinner träffa henne också nu när jag är hemma och jag tror att hon uppskattar det också väldigt mycket! 

Sleepover!

Fick en sovkompis. Kul! Men hon ska upp om typ 3 timmar och jobba så vi måste sova. Godnatt!

I farmors tröja!

Jag har lagt beslag på mer eller mindre alla farmors stickade tröjor. Ingen annan skulle ha tagit dem annars och de är så fina och påminner mig så mycket om henne! Så nu sitter jag i en av dem och känner hur jag luktar farmor. Det känns bra att jag får ta med mig dem till London sen, att jag liksom får ta med mig en liten del utav henne. 

Men nu ska jag inte sitta här längre, jag ska ut och träffa Albin och sedan ska jag vara med Sofie när hon har slutat jobba. Är verkligen overkligt trött men det är inte så konstigt egentligen med tanke på att jag sov ca 4 timmar inatt och har sedan gråtit mig igenom hela dagen, och man blir trött av att gråta. Men jag har redan tagit mig en powernap så jag borde kunna hålla mig vaken. Ha en bra kväll! 

Vila i frid! ♥



Nu är det påriktigt. Jag har sett det själv, hon är verkligen borta. 
Jag kan fortfarande inte förstå det, någonstans så tror jag fortfarande att
hon ska finnas i huset på Sunnanå och att jag kan fara dit och hälsa på. 
Fast jag fick se igår att det gör hon inte, det är tomt och tyst.

Jag sa förut att min farmor var min förebild för jag har verkligen sett upp
till henne de senaste åren sedan jag insåg hur lika vi faktiskt var.
Så nu är det som upp till mig att bevara minnet av henne i mig och 
leva "som hon har lärt mig" och minnas henne genom det.

Jag älskar dig farmor! Vila i frid. ♥

Fredag!

Nu ska jag fara till skolan! Herregud, tänk att det fanns en tid då jag började varje morgon i princip med att sminka mig??? Det händer typ aldrig i London. Nåja, nu har jag bråttom, jag har tur som har en pappa som kan skjutsa mig men han har tider att passa och jag vill inte bidra till att göra honom sen. Hörs senare! 

Trött tröttare tröttast

Detta hade jag sysslat med ikväll om jag hade befunnit mig i London, dvs Scandinavia comes to London round 2. Känns aningens tråkigt meeeeen.... jag har det ju väldigt bra här med! Lite trött bara men det är ju lätt att bli av med genom att sova så det ska jag göra nu! Jag ska ju upp i tid till skolan imorgon.... men jag har ju tur som inte måste vara på skolan någon speciell tid, eller ens måste vara där alls, men det är faktiskt det bästa sättet att spendera mina veckodagar i Sverige på eftersom att det är på skolan alla hänger. Men oj vad tråkigt det är blev jag som sagt påmind om idag.... hur ska jag lyckas ta mig tillbaka till skolan efter ett år i frihet??? Det kommer bli klurigt... 

Min dag:

Heeej! Jag har just kommit hem och nu sitter jag och hoppas att Sofie och Sofia ska hinna hit innan det är dags för skolflickorna att sova. Ska nog inte hoppas allt för mycket med tanke på att klockan redan är 20 i 9 och ingen av dem är ens på väg redan... dumma läxor och dumma jobb som hindrar mina vänner från att träffa mig!

Iallafall, idag har bloggen ekat tomt för jag har varit ute på äventyr i Skellefteå! Haha, nä men allvar jag har haft massor för mig. Det började med att jag blev väckt av min ömma moder (hehe Karl Bertil Jonsson♥) och trodde halvsovandes att hon var kattungen som kraffsade på dörren, men det var hon inte! Sedan åkte jag med Sofie och hennes mamma till anderstorpsskolan där jag deltog på mentortiden i min framtida klass, sedan åt jag lunch med Sofie och Sofia och for sedan och fikade med Angelica innan jag for hem och träffade Marcus för att sedan fara tillbaka till stan och träffa Albin och ja, nu sitter jag här och har nyss ätit middag i form av pannkakor. 

Det var allt tror jag. Imorgon är mer eller mindre lika fullbokad så jag hoppas att mina vänner vill komma snart annars kommer jag behöva somna ändå utan att ha träffat dem.. Jag hoppas jag slipper detta för Sofia far till Småland imorgon nämligen och jag vill gärna ha hunnit träffa henne lite mer! 

Välkommen hem!

Fick mig verkligen världens chock när jag skulle slänga in min väska i bilen och möts av skrik och konfetti (eller ni vet sånna där små konfetti saker som man hade på kalas när man var liten och man drar i ett snöre?) och ser att Sofia och Sofie sitter där med en välkommen hem skylt. Åh så fina! :')

Sen hade de även med sig en låda med kladdkaka som vi åt under bilresan hem. Kunde inte ha fått ett mycket bättre mottagande! Så nu är jag hemma och det känns verkligen skumt, men kul. Nu ska jag sova och göra mig redo för en dag på skolan imorgon, har tänkt följa med Sofie och därmed hälsa på i min framtida klass, spännande!  

Hej då England!

Igår när barnen var lite uttråkade och jag behövde stryka kläder så föreslog jag att de kanske ville rita lite roliga teckningar/skriva roliga historier som jag kunde kolla på under flygresan så jag blev glad (de vet att jag är höjdrädd) Den idén tyckte de om och ett par 20 minuter senare så hade jag fått en hel hop med teckningar... 

En av Kit. Dock kan jag inte läsa den eftersom att han inte skriver orden i ordning utan han skriver dem lite var som helst. Men något om en "giant Rebecka who was stupid and bored so she..." Hehe. Jag var huvudrollen i många historier.
En från Martha (med lite hjälp av Kit) "Once upon a time there was a girl called rebecka she was so mad she fell down the loo" och så en bild till det på en toalett och med massa "HA HA HA HA HA" runt omkring. Haha! 
Sen denna fick jag denna teckning av Martha med ett brev på baksidan..."Dear Rebecka don't be scared on the airplane it is not scary. Lots of Love Martha" :')

Åååååh så fina! Känns lite jobbigt att behöva lämna dem i 6 dagar... och Joe kommer jag inte ha sett på en hel vecka för han for på "boarding school practice" eller något sånt. Så han testar att gå på boarding school i veckan typ så han for i Söndags innan jag hann komma hem och det förstod jag först då. Nåja, nu kan jag inte sitta här längre, jag ska börja röra mig mot bussen så nästa gång vi hörs (ikväll) så är jag i Sverige. Trevlig resa till mig själv och till er andra: Ha en bra dag! 

Godmorgon!

Hoppas eran morgon rullar på bra, det gjorde min tills jag insåg att jag inte hade någon jävla aning vars mitt oyster card var!!!!!!!! Jag har det alltid, och då menar jag alltid i min jackficka för jag tar aldrig ut det därifrån men nu var det inte där. Efter att ha letat igenom hela rummet utan att hitta det så tänkte jag "fan, jag får helt enkelt köpa ett nytt, det är ju inte så farligt, det är ju bara ett oyster card (buss/tunnelbana kort för er som inte vet)" men sen kom jag på att jag även har min legitimation där!! Då blev det jobbigare.... 
 
Så under ett par minuter som känder som ungefär ett halv år var mitt liv fruktansvärt och hopplöst. Sen kom jag att tänka på att jag faktiskt hade haft oyster card "fodralet" (med allt inuti) på sängen igår, det fanns ett nytt hopp! Men icket, inget funnet i sängen.... allt kändes hopplöst igen... sen kom jag att slänga en blick mot min dator och dess fläkt (eller vad det nu är) och ser något litet platt och svart sticka ut från "fläkt plattan" och mycket riktigt, där låg den lilla rackaren! Lyckan jag kände går inte att förklara, tusen miljoner stenar lättade från mitt hjärta! Skönt! 

Packat och klart!

Nu har jag packat klart och är så redo jag kan bli för att flyga imorgon! Insåg när jag skulle packa hur jävla lite tröjor jag har köpt i London??? Alltså helt seriöst inte en enda! Allt jag köper är skor och klänningar för det är det jag behöver, för på dagarna går jag runt och ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig (eller hur man nu skriver det, hehe) i mjukis kläder och allt som hör till (dvs ingenting) och sen på helgerna när jag går ut så är det ju som klänning (eller liknade) som gäller och så skor till det = att det blir det jag köper. 

Men nu när jag ska hem till Skellefteå så är det ju inte riktigt klänningar jag behöver (hörde att det har snöat hemma idag?!?!?!? herregud!) men det ska nog gå bra ändå. Nog pratat om detta, ska nog försöka sova, men om jag inte gör det så gör det ingenting eftersom att jag kommer ha möjligheten att sova på flyget och det gör jag gärna för det är ju fruktansvärt tråkigt att flyga själv... buhuhu,.. 

Shoppat lite!

Kände att jag ville fira att jag fått lön så jag bestämde mig för att springa och köpa skor! Fast det var inte ända anledningen, den största anledningen till att jag behövde nya skor var att mina älskade svarta högklackade skor har gått sönder... jag hade hoppats att de skulle gå att laga för allvar, de är de bästa skor jag någonsin ägt! Men jag var tvungen att inse fakta och fick ta mig i kragen och marschera till cp gatan och hitta något liknade. Det gick sådär, men jag är nöjd ändå. Sen köpte jag lite underkläder också, bara för att det råkade vara billigt. Cp gatan och dess priser är farliga... 
Så nu är jag ca 50 pund fattigare, MEN egentligen så skulle jag ha varit 55 pund fattigare. För skorna kostade 35 pund och jag betalade 40 så jag skulle alltså ha fått tillbaka 5 men jag fick 10?! Detta är verkligen märkligt för det står till och med på kvittot att jag skulle ha fått 5 pund i växel, så anting var killen i kassan helt virrig eller så ville han bara vara snäll. Jag klagar då inte! 

Spännande tisdag

Godmorgon! Idag har jag två mycket viktiga uppdrag..
 
1. Packa min resväska
2. Skriva på en check (?) 
 
Senast nämda känns väldigt spännande för jag har aldrig ens hållit i en check förut, om jag ens har sett en live? (visst heter det check? alltså att man betalar med check. Eller vad heter det annars? hehe) Men det ska nog gå bra, det är ju inte jätte svårt jag ska bara skriva ner summan och sedan be gubben (eller vem det nu är) som har lagat spisen att stava till summan för jag tror inte att jag kommer kunna stava till typ 123 pund på engelska... så det känns bättre att han får göra det! 
 
Låter spännande va????? Kanske inte, men det känns spännande för jag är jätte rädd att göra fel för det är ju inte mina pengar som ryker om jag gör något fel.. Äh, det kommer gå jätte bra och när jag är klar med det ska jag belöna mig själv med att sova lite. Drömde mardrömmar hela natten och det är ju inte det roligaste... 

Leksugen kisse!

Kände mig nästan lite hedrad när Tilly (stavades tydligen inte "Tillie" även fast det är så man säger det..) kom in i mitt rum och ville leka. Hon vill aldrig leka med mig... det är därför jag inte tycker om henne längre. Sen lite för att hon är jobbig och jag måste ge henne mat. Men ibland, typ ikväll så är hon faktiskt bara riktigt riktigt söt! Förlåt Tilly för allt ont jag sagt om dig, jag lovar att vara snäll från och med nu så kanske vi kan bli jätte bra vänner! ♥

Mouahaha!

Got paid! ...fast inte såhär mycket dock, den här bilden tog jag när jag ville visa att jag hade lyckats spara ihop nog med pengar till min resa hem i jul! Men tillbaka till vad jag sa först så fick jag min lön idag och jag blev himla glad för jag var inte säker på om jag skulle få någon lön eller inte eftersom att jag åker hem halva veckan typ, men det fick jag och det är jätte bra för jag måste köpa nya skor!!! Mina har gått sönder helt och det var mina favoriter så just nu känner jag för att gråta blod.... hur fan ska jag hitta några som är lika underbara? 

Det får jag lösa imorgon för nu ska jag börja göra mig klar för att sova. Det är nämligen smart att börja ett par timmar i förväg eftersom att jag aldrig är särskilt snabbt på att lägga mig... tragiskt, det är ju skönt att sova! För att inte tala om viktigt. Jag tror jag har sovit för lite för jag har blivit jätte ful... eller så är det bara pga hösten. Jag blir alltid fulare på hösten. Dumma hösten. Försvinn... 

Bildbomb!

Jobbigt att städa..

Det är verkligen jobbigt att städa... men det är himla tur att det blir fint! För jag tycker om när det är fint så att det blänker. Något av det äckligaste jag vet är när kylar er äckliga ut, med typ gammal utspilld mjölk eller något.. vill typ kräkas då. Så därför bestämde jag mig för att städa även i kylskåpen, så nu slipper jag spy när jag egentligen vill äta och det är ju jätte bra! 

Jag tog iallafall en lite paus nu och passade på att borsta tänderna. Alltså jag börjar typ bli orolig, jag vill typ borsta tänderna jämt! Tror jag är beroende.. Jag tror inte det är så bra för tänderna egentligen.. men det finns ju värre saker att vara beroende av! 

Städa städa varje måndag

Godmorgon! Idag är huset lite extra stökigt... Lucy bad om ursäkt för det igår och sa att hon hade försökt städa till det så mycket som möjligt men det är kaos! Haha. Men faktiskt så känns det bra. Ja ni hörde rätt, det känns bra att huset är kaos så att jag har mycket att städa. Va fan då för? Ja det kan man undra... Men det är så att jag kan inte låta bli att ha lite dåligt samvete för att jag måste hem på onsdag även fast jag vet att det är okej och att de har en ersättare. Poängen är iallafall att det känns bra att jag har mycket att städa för då kan jag göra det jätte bra så att hon verkligen får känna "oj vad fint huset är!" när hon kommer hem och då kommer jag att känna mig mer förtjänt av min resa hem. Två dagar kvar!! 
Ska lägga upp en massa bilder senare idag från helgen! 

Dödstrött..

Har haft helt sjukt trevlig i lilla Manningtree. Haha, jag förstår varför Linda ville byta till en familj i London. Det är liksom kul, fint och skönt att fara ut på landsbyggden typ som jag fick göra nu i två dagar och andas lite friskare luft och så, men skulle jag bo där skulle jag förmodligen bli självmordsbenägen... haha. 
 
Iallafall, så detta resulterade i kanske den bästa helgen so far i London någonsin! Med en helt sjukt kul kväll i fredags (vi har seriöst skrattat åt allt möjligt från den kvällen hela dessa två dagarna, haha!) och sedan som sagt två jätte mysiga dagar på ute på landet. Det var dessutom så himla fint väder så våran utflykt till havet blev så perfekt som det bara kunde, för verkligen det var en perfekt höst dag. Kanske lite väl kallt men så länge solen inte var bakom något moln så var det inte så farligt. 

Dock är jag otroligt trött nu, var nämligen tvungen att byta från tåg till buss och tillbak till tåg igen pga ombyggnad på tågspåret och det är ju lite irriterande. Sen blev det inte bättre av att det inte gick några tåg från London bridge till mig just idag (anledning okänd..) så jag fick åka ersättnings buss så jag kom hem mycket senare än jag egentligen ville. Men jag ska inte klaga, jag är ju hemma iallafall och har fått prata med både mor och far så nu väntar bara sängen. Godnatt på er alla, hoppas ni har haft en lika bra helg! 

Mot Havet!

Eftersom att Linda har varit barnvakt så har vi behövt vänta på att föräldrarna skulle komma hem innan vi kunde bege oss mot havet. Så vi har lekt med hennes au pair barn som är hur söta som helst! Jag har sovit (hehe) ätit och massa annat så nu är vi redo. Mot havet! 

Hehehehehe

En tredjedel i London och tre dar tills Skellefteå!

Igår firade jag fyra månader i London = en tredje del av min tid. Herregud.. tiden går så jäkla fort! Sen är det dessutom bara tre dagar tills Skellefteå (!!) Måndag, tisadg och på onsdag far jag!! Ojojoj... fort går det som sagt.

Nu ska jag iallafall ner och äta frukost och sen ska vi fara ut till havet med bilen. Så himla kul! Älskar havet, det är så himla fint och typ..harmonsiskt? I framtiden vill jag bo nära havet (eller iallafall vatten, typ en flod, men helst hav) Det kände jag när vi var på Isle of Wight, det tror jag faktiskt att jag berättade? Aja, jag gillar havet iallafall. Jag gillar  frukost också, och jag är hungrig så frukost - here I come!
En bild från igår då vi åt världens godaste pizza! Det var dessutom jätte bra för man kunde välja storlek så man fick precis så stor som man var hungrig på!!

HJÄLP!!!

Glöm frågestunden, eller ja,  ännu mer glöm att jag skulle lämna bloggen tills imorgon kväll för nu behöver jag och Linda eran hjälp och det är akut!!! Vi tittade på bilder från igår och hittade denna på en kille som vi träffade igår och vi båda kan inte låta bli att känna att vi har sett honom förr någonstans, eller känner igen honom men problemet är att vi inte kan komma på vars ifrån... 

om någon av er också känner igen honom eller ännu bättre vet vem det är så måste ni, och då menar jag måste ni kommentera det här för vi håller på att bli galna här! Så vi vill (måste) få veta vem det är eller ifall det finns någon mer där ute som känner igen honom så att vi inte är dumma i huvudet och är de ända som känner igen honom, Så snälla snälla snälla HJÄLP!!!!
Hehe, det var allt. Nu ska jag be en bön att någon av er vet och sen sova eller något. Godnatt!
 
 

Frågestund

Jag har just kommit hem till Linda i Manningtree som ligger ca 1-2 timmar med tåg från London och här ska jag vara tills någongång imorgon, kommer förmodligen hem sent vilket betyder att bloggen kommer stå still från och med detta inlägg. Så jsg tänkte att jag kanske skulle ha en frågestund? Jag har aldrig riktigt vågat ha en förut eftersom att jag aldrig trott att jag skulle få några frågor. Det tror jag fortfarande inte men det är ju värt en försök och får jag inga frågor har jag iallafall gjort ett försök att underhålla er medan jag är borta och så vet jag att jag inte ska göra det igen. Så nu har ni eran chans att fråga om mitt så sjukt otroligt intressanta liv, Lyckost er!! 

Nu ska jag vara social med Linda, vi hörs imorgon. Fråga på!

Lite från igår


Happy Birthday Chris!!!
Det var det, en drog vi ut och de bilder som togs ute var med Lindas kamera så de bilderna får ni se senare!

Godmorgon!

Jag var tröttare än jag minns för jag vaknade nyss och insåg att jag hade somnat med jacka, skor och smink och ja, allting. Himla jobbigt för jag hatar att sova med smink!! (skor var väl kanske inte heller en favorit) så jag var tvungen att släpa mig upp ur sängen och rätta till dessa misstag = att jag blev för pigg för att kunna somna om är jag rädd.... fan. 

Iallafall, igår var himla kul! Vi var visserligen på ett ställe jag aldrig varit på och nya saker är ju alltid lite förvirrande kan jag tycka, men det gick bra ändå! Att fira Chris var också jätte trevligt, den lilla stunden vi var där vill säga. Happy Birthday! Sen så ringde jag som sagt och väckte Jonas på vägen hem och pratade med honom, där försvann mina pengar men det var det nog värt för det känns mycket säkrare när man pratar i telefon för då ser man liksom upptagen ut om ni förstår hur jag menar? Så det var skönt! Och sen är det ju alltid kul att prata med Jonas!

Nu ska jag försöka somna om och hoppas att det kan lyckas för jag är himla trött! Hörs senare. Godmorgon Godnatt! 
 

Mitt i natten!

Bajs, allt försvann.. jag orkar inte.. jag har prata med min underbara bror Jonas iallafall i närmare en timme och det känns hur bra som helst! Nu ska jag bege mig mot sängen för jag är tröttare än självaste fan. Godnatt!
Jag och min älskade broir i våra yngre dagar! 

Grattis Chris!!


Nu far jag alltså och firar Chris och sen möter jag upp Matilda och de andra för utgång på Rose. Tror detta kan bli en riktigt bra kväll! Dock har jag inte hunnit köpa någon present till Chris... jag får köpa choklad eller något på vägen för nu är jag riktigt sen!! Ha en bra kväll så hörs vi imorgon!
 

Fina mössor!

Vi hittade söta mössor idag. Hehe, Jag kommer behöva köpa en sån om jag ska överleva i vinter... jag fryser ihjäl hela tiden!! Tur att jag återuppstår så att jag inte förblir död!

Möta Matilda!

Nu ska jag fara och möta Matilda, åååh vad kul! Jag har på mig en ny tröja som jag inte riktigt kan bestämma mig om jag tycker om eller inte.. men den är blå/turkos och det är ju roligt med färg så jag tror att jag tycker om den, Haha, iallafall, ska möta Matida som sagt så vi hörs senare! 

(skulle ha publicerats tidigare idag, jag förstår inte varför inläggen vägrar att publiceras ibland...)

Child of rage



Jag vet att det är ett långt klipp men seriöst, se det! 
 

Rastamouse


Idag när vi gick från skolan såg vi en man som såg ut precis såhär↑. Martha stannar och tar tag i min arm och "drar ner" mig på knä och viskar i mitt öra "He looks like rastamouse with that hat". Jag tittar på honom och sedan på Martha och sedan börjar vi båda att gapskratta! Jag vet inte egentligen om jag tycker att det var så roligt egentligen men jag kunde bara inte låta bli att skratta, och ännu svårare blir det ju när hon skrattar tillbaka.  Men skratta är ju kul och ett gott skratt förlänger livet har man ju hört så jag klagar inte! 

Imorgon får jag träffa min vän!!

Så himla underbart! Kunde inte vara gladare än jag är just nu. Låt det bli imorgon snart!!

Gooooodmorgon!

Idag var det galet svårt att vakna! Det var så skönt att ligga i sängen och det var så varmt. Men jobb är jobb och det måste göras så jag krigade mig upp, Sen har jag även hunnit med en snabb springtur runt parken - Duktigt! Nu väntar jag på att höra av Matilda som befinner sig i London just nu. Så vi vill självklart försöka hinna att ses. Så medan jag väntar på det så funderar jag på ifall jag ska återgå till att sova en liten stund... kändes frestande!

Om en vecka...

Om en vecka är jag hemma, hemma i Skellefteå. I mitt rum på fodergränd i lilla tysta Bergsbyn, helt sjukt! Jag vet att jag sa det nyss men jag kan verkligen inte förstå detta. Det kändes konstigt när jag skulle hem i augusti också visserligen men då var jag ju medveten om datumet typ ända sen jag flyttade. Nu är det typ inte ens två veckor sedan biljetterna bokades så jag har som inte riktigt hunnit ställa in mig eller ens förstå att jag ska hem över en helg. Så himla konstigt! 
 
Sen blir det läskigt för veckorna går så otroligt snabbt! Alltså det är liksom torsdag imorgon och det känns som att det var måndag igår? Så i övermorgon är det fredag och sen kommer helgen försvinna på typ två sekunder och vips så sitter jag vid datorn och ska åka hem dagen efter. Ojojoj... och det jag undrar mest över är när och vad jag måste packa?? Det svåraste som finns typ. Får be mamma om hjälp, hon är duktig på sånt! 

En suddig bild från sist jag var hemma! 

Blue Bus


Den här såg jag idag. Det var ju lite kul. Modigt av bussen att våga bryta mönstret!
Fast dock är det inte den första jag har sett som skippar rödfärgen. Rosa och vit har jag
också sett. Den rosa försökte jag ju visa och den vita har jag inte lyckats fånga på bild 
ännu (har sett den flera gånger eftersom att det verkar gå en buss rätt regelbundet ganska 
nära där jag bor) Jag ska börja samla på "missfärgade" bussar. Intressant va?? Gud ja. 

Kul!

Har haft jätte trevligt med Clara och ätit goda pannkakor!! Sen fick vi oss även en del goda skratt när vi läste igenom menyn då det lite här och där stod små "skämt" eller vad man ska kalla det. Typ som på bilden, haha, det är ju inte precis vanligaste. Menyer brukar ju som vara bara mat. Haha aja, nog om det! 

Jag kom hem lite senare en tänkt eftersom att vägen som jag går från bussen var helt avspärrad och med massa polisbilar och poliser och ambulanser och sånt. Jag undrar vad som hade hänt riktigt? Det såg liksom inte ut som en krock eller något.... MORD!! Måste hitta något ställe där jag kan läsa och se efter... 
 
Iallafall, detta gjorde att jag behövde ta en omväg hem så jag kom senare hem så nu är det hög tid för mig att gå och hämta barn. Hörs sen ikväll! 

Onsdags brunch!


Ska ut och möta Clara i London för brunch tillsammans, Det är ju aldrig helt fel med brunch och det ska bli kul att träffa henne också för hon verkar trevlig! Sen får jag dessutom prata svenska och det är ju bra att jag får öva på det också, hehe. Men nu ska jag inte sitta här längre, är som vanligt lite sen (förvånande??) men det ska nog gå bra ändå. Hörs när jag kommer hem! 

Bra dåligt bra dåligt bra

Mitt liv är som en jävla bergodalbana just nu. Fast det är det ju typ alltid egentligen, men det är typ ännu värre nu, känns det som iallafall. Ena stunden har jag hemlängtan, andra stunden har jag inte, tredje stunden har jag det igen. Ena stunden är allting bra här, andra stunden är det inte bra, tredje stunden är det bra igen. Och ja, så fortsätter det dagarna i enda just nu så jag tror (och hoppas) att det kommer kännas skönt att få 6 dagars ledighet och fara hem en stund, men sen kommer det väl förmodligen kännas som skit igen när jag kommer tillbaka. Tur att jag ändå har fina vänner här som kan få mig att må bra även om det inte är på samma sätt som mina vänner i Sverige. 
 
Vill iallafall passa på att be om ursäkt att jag inte skriver så himla mycket eller något vidare roligt just nu men jag är som i en liten bloggtorka tror jag. Känns inte som att jag riktigt har något att skriva och när jag väl skriver något så känns det sååå tråkigt och ointressant att jag nästan lider med er. Så ja, förhoppningsvis så får detta en vändning snarast för jag tycker ju faktiskt om att blogga! 

Jag har ont i ryggen...

...Så därför hänger jag hängde jag mig upp och ner över sängkanten. Jag vet inte varför, men det hjälpte för nu är min rygg bättre. Konstigt. Ska iallafall fara och äta lunch med Carina nu. Är inte särskilt hungrig egentligen men man måste ju äta. Om inte annat så är sällskapet trevligt. Hörs sen! 

T I S D A G

Jag har lyckats tjollra bort min kamera och det är väldigt irriterande.. vars fan kan jag ha lagt den??? 
Städade ju till och med rummet igår så så svårt ska det ju inte kunna vara att hitta den, jag menar
mitt rum är ju inte särskilt stort?? Aja, irriterande iallafall. Bara att leta på! 

Hold your head up high

 
Jag älskar den här låten. Jag lyssnade på den konstant när jag var 15 (eller vad jag nu var?) så varje gång jag lyssnar på den så är det som en resa tillbaka i tiden, det är så himla coolt sånt där tycker jag. Sen påminner den mig också om en av mina absolut finaste vänner då det var han som först spelade den för mig. Ni kan ju lyssna om ni vill, annars så slipper ni. 

Pratpratprat


Har inte sådär jätte mycket att säga. Tänkte att ni skulle få veta det så att ni slipper undra. Herregud alltså... ibland suger verkligen min blogg mer än en dammsugare.. jobbigt. Men något ska jag väl kunna komma på.. 
 
Ni vet, för ett tag sedan så sa jag att jag inte längtade hem och att jag nästan var irriterad för att jag var tvungen att fara hem för begravningen. Minns ni det? Glöm det. För nu längtar jag hem, och det har jag nog egentligen gjort sedan jag träffade pappa och David. För då får jag ju som se en glimt av vad jag har där hemma men inte får ta del av, Förstår ni hur jag menar? Så nu längtar jag hem så mycket att jag nästan vill abryta mitt år men det tänker jag inte göra, för skulle jag göra det nu så skulle jag komma tillbaka och inte kunna börja skolan så det skulle betyda att jag skulle sitta och göra ingenting och det känns ju ännu värre, Så nej, nu finns det ingen återvändo kan man väl säga och just nu känns det bajs dåligt, för som sagt så är jag i stadiet att jag tänker "vad fan tänkte du med? hur kunde du tycka att det var en bra idé att åka utomlands innan du ens slutat skolan??" 

Ja det kan man fråga sig. Vad tänkte jag med? Jag vet svaret. Svaret är: hjärnan! (*drar efter andan*)
Nä men seriöst, det blir bra. Men inte idag, för idag vill jag ha mamma och Sofie och så vidare. Inte kudde 1, kudde 2 och så vidare... 
 

En halvtimmes vila..

Nu är jag äntligen klar! Fast jag får ju faktiskt skylla mig själv att det tog så lång tid som det gjorde för jag tog det verkligen oroväckande lugnt, men det var rätt skönt. Jag brukar ju som sagt försöka att bli klar så fort som möjligt så att jag kan ta det lugnt resten av dagen. Men inte idag och det var skönt det med! 

En sak som jag insåg idag är hur otroligt irriterande heltäckningsmattor är!! Alltså de är ju jätte mysiga för fötterna på morgonen samt att det är skönare att gå i trappen men utöver detta, ursh! Jätte jobbiga.. 
 
Något annat som är jobbigt är att jag har brytit av en nagel och det gör mig jätte ledsen.. men jag har överlevt detta förut så det ska nog gå bra denna gång med. Får vi hoppas.... 

9 dagar kvar..

Herregud! Det är bara nio dagar kvar tills jag åker hem. NIO DAGAR! Det är typ bara en vecka ju?? Jag måste börja packa. Jag suger på att packa...Hur mycket kläder behöver man för typ fem dagar?? Kände att jag typ fick panik nu för veckorna går så himla fort ändå. Liksom på onsdag är det en vecka sedan pappa och David kom till London! Det känns typ som igår?? Så på onsdag är det bara en vecka, helt sjukt och idag är det typ en vecka sedan biljetterna bokades. Det går snabbt detta! 

Förresten, Matilda! (om du läser detta) Är det till och med så läskigt att det är nu på onsdag som ni kommer till London?? Isåfall dör jag typ för det var nyss typ en månad sen.... my god! 
 

Godmorgon!

Sovit gott? Det har jag. Dock är jag ändå inte på så bra humör. Kanske för att det regnar eller för att det var jobbigt att säga hejdå till pappa och David igår även fast vi ses snart igen, Eller kanske för att jag inte har varit på dåligt humör på det här viset på länge. Alltså jag har ju varit på dåligt humör men då har det varit mer att jag blir trött men nu vill jag inte sova, nu vill jag typ gråta..? Jag vet inte riktigt, men något står inte rätt till. Hoppas det blir bättre snart. Passade iallafall på att mysa med barnen framför tvn lite imorse för att bli lite gladare, det blev jag och det var ju bra. 

Jag har iallafall bestämt mig för att "ta ledigt" till klockan 11 och börja städa då. Känner att jag inte orkar skynda mig som jag brukar göra, haha. Kul info? Jag förstod väl det. 
Bild från igår från Saras facebook! 

Två från ikväll!

Hej igen! Det blev en lång dag men en väldigt bra en. Det började med en shopping tur i riktigt jävla norra London vilket var kul även fast jag inte köpte något, måste nämligen spara pengar eftersom att jag ska hem om tio dagar och då får jag ju inte betalt och sedan kommer Albin typ direkt jag har kommit tillbaka och då behöver jag ju få pengar. Så ja, jag måste spara. 

Sedan for vi iallafall och köpte lite sallads ingredienser och gick sedan till Nina. På vägen dit spionerade vi lite på vad som sägs vara Jude Laws hus, hehe, men helt säkert vet vi inte eftersom att vi inte såg honom och vi kunde ju inte stå och spionera hur länge som helst, då skulle vi väl kunna bli anmälda för något. Iallafall, när vi kom till Nina så gjorde vi en himla god sallad som vi åt framför filmen Bachelorette (?) Jag såg dock inte hela efter som att jag har en timmes färdväg hem och skulle dessutom träffa pappa och David en sista gång och säga hejdå samt hämta lite saker som jag glömde i Davids väska igår. Det var väldigt sorgligt att säga hejdå men det är ju nära tills vi ses igen!
Nu är klockan sent och jag jobbar imorgon så jag ska avsluta min dag här. Godnatt!

Fastnar inte på bild idag..

Det är inte min dag när det gäller att fastna på bild. Det är det visserligen aldrig men idag var det värre än någonsin, Har suttit i säkert närmare 10 minuter och försökt få till en helt ok bild. Jobbigt liv. Nu ska jag iallafall ut och träffa lite vänner. Det blir ingen sunday brunch idag för Chris har besök från Tyskland och än så länge är det som bara vi två som är "de givna" söndags fikarna. Haha kan man ens säga så? Så iallafall, idag far jag istället och träffa Linda och Sara sen kanske jag svänger förbi och hänger lite med pappa och David på deras hotell då det är deras sista kväll här. Det beror lite på hur tiderna tajmas och sånt. Vi får se helt enkelt. Ha en bra söndag! 

Från igår!


Birthday girl! GRAAAAATTTIS!

Blir alltid så himla glad av att titta på bilder från en bra kväll (inte så konstigt iof,, haha) Kan seriöst sitta ensam och skratta högt åt bilder för att jag minns hur kul det var just när bilden togs eller något sånt. Haha! 

Det var iallafall en riktigt rolig kväll, särskilt i början som sagt. Det låter kanske lite konstigt, men det är inte ofta jag får verkligen skratta, alltså damp skratta som man bara gör med personer som man verkligen känner sig bekväm med. Förstår ni vad jag menar? Alltså självklart skrattar jag men det är sällan jag får skratta så mycket och så "äkta" som igår och jag älskar det! 

Apelsin apelsin apelsiner

Idag vaknade jag och mådde som en... ja, inte så bra helt enkelt. Men jag krigade mig ner till köket och åt två apelsiner och drack apelsinjuice och nu mår jag prima igen. Apelsiner är min medicin mot bakfylla. Kanske för att de innehåller c-vitamin, är det bra mot bakfylla? För jag vet att hemma brukade jag kunna dricka c-vitamin innan jag gick och la mig och mådde alltid som en prins när jag vaknade, det kan ju inte bara vara en roligt sammanträffande eller? Kanske är det bara på mig det funkar. Äh, vad spelar det för roll! Jag mår bra och det är ju skönt!
Mer bilder kommer snart!

Vagagagaaaaa

Kom just hem och mina ben och fötter värker som aldrig förr! Har som vanligt dansat mig igenom mer eller mindre hela kvällen/natten. När ska mina fötter och ben vänja sig vid detta? Det blev iallafall en riktigt bra kväll, med undantag för slutet eftersom att vissa blev lite för onyktra och behövde fara hem och andra som behövde ta någon buss osv. Det slutade med att jag blev ensam kvar eftersom att jag var tvungen att vänta tills alla, alltså alla på hela klubben hade gått ut eftersom att jag hade tappat bort min biljett till garderoben...klantigt! Tack och lov fanns det en snäll vakt som visade mig in "personal ingången" så att jag kunde prata med de som jobbade där och få min väska utan biljett. Skönt! Det var nämligen inte så jätte kul att vänta helt själv, liksom alla jag kände hade farit..den enda som fanns kvar var en galen arsenal spelare som ville pussas... pussa en arsenal spelare - Check! Iallafall så sas det att han och hans kompisar spelade i arsenal (förlåt pappa..haha!) jag har ingen aning, och den var för mörkt för att riktigt kolla efter eller kunna komma ihåg. Men vi kan ju låtsas att det stämmer för då blir det lite roligare, att jag dansade med fotbollsspelare i Arsenal. 

Okej, nu ska jag avsluta och lägga mig och sova, är väldigt väldigt trött kan jag lova! Godnatt och sov så gott! 
En bild från ikväll på mig och två av mina favoriter! 

LET'S GOOOO!!

Nu ska jag börja gå mot bussen, Är verkligen olagligt taggad så jag hoppas verkligen att kvällen blir så bra som jag önskar. Hatar när man är jätte taggad och sen så blir kvällen inte alls bra.. Iallafall, jag ska gå till bussen nu, det är visserligen ett bra tag tills vi ska mötas (en timme och en kvart) men jag är sjukt uttråkad och jag litar inte riktigt på traffiken, sen är det ju bättre att vara för tidig än för sen och jag brukar ju alltid komma sent så någon gång måste jag ju vara först också, eller hur? Ha en bra kväll iallafall, Pusssssss!! 

Pågens kanelgifflar!

Detta hade pappa och David tagit med till mig! Ååh de vet vad jag behöver! haha. Så gott! Om jag inte visste bättre skulle jag äta upp alla nu. Men jag vet bättre så jag har sparat tre. Haha...ha..ha... Hittade förresten en till nu, Yeeah! (en till påse alltså)

Iallafall så var de ju här idag och hälsade på min familj här och kollade hur jag bor och jag fick visa omgivningen här vilket var himla kul! För det är ju liksom det här som är min del och där mina dagar liksom utspelar sig så det är ju alltid kul att visa. Sen var det självklart jätte trevligt att presentera dem för familjen också! 

Klänningar

Tror att jag måste ha testat varenda klänning som finns på cp gatan innan jag ÄNTLIGEN lyckades hitta två som var okej. Var egentligen bara på jakt efter en men  när jag hittade två som var rätt bra och en som dessutom var väldigt mycket nedsatt i pris så var det inte så mycket att fundera på. Det är ju faktiskt födelsedags firande nästa lördag också (fyller alla år den här tiden på året eller??)
 
Så nu ska jag bara lista ut vilken av dem som jag ska ha på mig ikväll. Ikväll firar vi som sagt Judith som fyller 20! Även om vi inte ska till mitt favorit ställe så känns det som att det kan bli en riktigt bra kväll! Ska börja fixa mig lite, har inte målat naglarna än och det måste man ju göra i god tid så det är ju bäst att starta! 

CP GATAN LEVERERAR!

För er kanske detta ser ut som ett par vanliga jeans, men det ska jag tala om för er att det är det inte! Detta är magiska jeans! Alltså jag undrar om de ens kan kallas jeans för de är så fruktansvärt otroligt sköna! Stretchiga och typ..mjuka. Alltså verkligen magiskt sköna! och vill ni veta det bästa? De kostade bara 14.99!!!! Tvekade verkligen inte många sekunder. Får bara hoppas att de inte är går sönder också... men allvar, jag ska säga det igen. Så sjukt sköna. Ska nog bosätta mig i dem och aldrig flytta ut! 

Godmorgon!

Inte helt överraskande så tog städningen (och allt annat, typ att vakna) längre tid än planerat. Tur att jag tog till lite extra tid. Jag känner mig själv förstår ni, hehe. Pappa och David kommer inte förrän om närmare en timme så jag har nu faktiskt hela 50 minuter på mig att hitta kläder och äta frukost, det borde ju gå bra kan man tycka. Fast som sagt så har jag ju ett problem när det gäller gläder... ack ack ack... Något ska väl gå att hitta på iallafall! 

Trevlig kväll!

Kvällen började med att David så gärna ville testa ringa från en telefonkiosk.. 
...så vi ringde och sjöng för mamma och sa grattis ännu en gång! 
Sen åt vi middag och jag åt kanske den godaste salladen jag någonsin ätit! Magnifico! 
Sen, när jag bar på väg hem så såg jag något roligt! Syns dock inte så bra på bilden men jag såg en rosa buss! Hehe, Den tyckte väl att rött var för vanligt och ville gå mot strömmen. Haha. Blush bus hette den förövrigt, kul! 

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka somna. Man skulle ju kunna tro att jag skulle få sova ut imorgon eftersom att det är lördag men icket, klockan kommer ringa vid åtta. Varför då? Kanske ni undrar. Jo! För imorgon kommer ju nämligen pappa och David hit till mitt hem! Wiho! Och mitt rum ser helt oacceptabelt ut... Jag hade tänkt städa idag men det hann jag inte så jag får göra det imorgon istället. Så Godnatt på er! 

Dinner time!


Försökte ta en bild på kläderna åt er men det gick inge bra. Såg bara svart ut... Men livet går vidare. 
Nu ska jag ut i regnet och möta upp Pappa och David och äta något gott. Ha en bra kväll! 

PROBLEM!!!

Hoppet om att jag sakta men säkert närmar mig en snygg kropp sprack i samma ögonblick som mina byxor sprack... det går inte åt rätt håll med andra ord. Detta betyder utöver att jag blir tjockare när jag försöker bli smalare även att jag är byxlös. Ja, för mina andra par gick sönder i tvättmaskinen på något vis och mitt tredje par är försvunna. Detta är alltså ett väldigt stort problem som ni säkert kan förstå. Tur att jag har ett jobb där jag kan springa runt i mukisbyxor hela dagarna men typ som nu, när jag ska ut och äta med mina två familjemedlemar så blir det ett problem. Jag har tidigare löst det med leggings men jag har inte så många kläder som går att bära till leggings och sånt... suck... 

Nästa problem är att det inte heller verkar finnas några bra jeans i London, hur fan kan det komma sig? London är ju fasen London! Inte kan Skellefteå ha bättre jeans utbud? Jag måste helt enkelt vara halvblind när det gäller shoppning, jobbigt jobbigt. Får köpa mig ett par glasögon eller ta med mig en kompis på en shoppingtur och be den kolla åt mig. Bra plan! Men det hinner jag inte göra på en kvart, nej på en kvart måste jag lösa problemet på något sett. Återkommer med resultat! 

Master

Såg detta när jag hade hämtat ut paketet. Miss Martha och Master Joseph. Kallas det verkligen så? Det hade jag isåfall ingen aning om. Haha, men kul iallafall! 

Gott med mat!

Taskig bild på min väldigt goda lunch! Det är inte ofta jag orkar laga någon "riktig" mat. Hehe. Äter typ gröt och flingor hela tiden.. men idag vände jag på pannkakan och gjorde mig en vegburgare (vafan heter det??) Duktigt! 

Dagen i övrig har bestått av att följa Marthas klass på deras simlektion vilket var rätt kul. Jag behövde dock gå med hjärtat i halsgropen på vägen hem då jag insåg att posten stänger klockan ett (klockan var halv ett) och jag skulle hämta ut ett paket. Ville nästan ta till olagliga metoder och sätta eld på barnen så att de skulle gå lite snabbare, men jag avstod och behöll lugnet och kunde springa till posten tio i ett. Lite väl nära för min smak,men jag lyckades! 
 
Nu ska jag hämta barnen om en timme men först måste jag skynda mig till cp gatan och hitta något att ha på mig imorn. Det är nämligen födelsedagsfirande på g. Födelsedagarna verkar aldrig ta slut nu för tiden... 

Grattis Mamma!



Födelsedagarna forsätter och idag är det min älskade mammas födelsedag!
Jag skulle kunna sätta mig och skriva en hel bibel om hur mycket jag älskar min 
mamma och hur mycket hon betyder för mig. Men jag ska hålla mig kortfattad. 

Utan dig mamma vet jag inte vad jag skulle ha gjort! 
Tusen miljoner grattis till dig! Hoppas du får en jätte bra dag. 

Jag älskar dig!

Att känna sig som en pizza...

Alltså förlåt, jag menar inte att klaga nu eller något sånt men vad fan händer med mitt ansikte?? Jag som brukade ha ett så duktigt ansikte och brukade slippa finnar och sånt hyffsat bra. Om jag skulle gå fram till någon nu och säga "hej, du jag brukade ha fin hy" så skulle de förmodligen vika sig dubbla och skratta till sig ett antal nya magrutor, så stort skämt skulle det vara för just nu är min hy fan inte bra alltså! 

Men jag får se det från den positiva sidan, för en gångs skull så slipper jag panik över vad jag ska klä ut mig till på halloween, nu har min kropp fixat det åt mig. Jag får klä ut mig till en pizza. Det blir ju jätte bra! Jag behöver inte ens köpa en mask. Ekonomiskt också med andra ord. Tack kroppen! 

Choklad vs Marmelad

Idag var det nog bland de bättre gångerna som jag godnattat barnen, även om det blev senare än tänkt för de var så mysiga så jag kunde inte riktigt säga godnatt... hehe. Vi hade myst ihop oss alla tre i Marthas säng och läste två av mina favorit böcker här och sedan började vi prata om vad vi ville bli när vi blev stora. När Martha sa att hon ville bli popstjärna kände jag att jag behövde erkänna att jag också ville det när jag var mindre. Detta i sin tur ledde till att jag fick sjunga alla mina idiotiska sånger som jag skrev på den tiden (om lösmustacher och allt annat trams..) Så först fick jag sjunga på svenska (de verkar tycka det är jätte kul med svenska eftersom att de alltid ber mig säga något på svenska) och sedan sjunga det på engelska... 
 
Alltså det här med att översätta har aldrig varit min starka sida.. Men jag gör tappra försök och deras favorit blev choklad låten då de skrattade ordentligt efter att jag sjungit den på engelska "Chocolate is nice, very very nice. But not marmalade. Booh for marmalade! Hurray for chocolate!" Men jag förstår dem. För sånna idiotiska låttexter kan man ju faktiskt inte annat än skratta åt. Haha... choklad är bättre än marmelad, snacka om rörande! *snyft*

London Eye!

Duh duh duh duuuuh....
Såhär rädd/nervös var jag och mina dubbelhakor innan...

David och Pappa uppe i luften

Vi fastnade... min värsta mardröm...
Men utsikten var ganska fin ändå! 
Och tillslut började vi röra på oss igen (pjuh!)

Big Ben

Min fina bror! 
Och min fina pappa! 

Sådär, nu kan jag kryssa för London eye. Det var faktiskt inte lika hemskt som jag trodde, kanske börjar jag bli kvitt min höjdrädsla? Man kan ju alltid hoppas det. Nu ska jag bege mig mot skolan för att hämta barnen, som vanligt. Så vi hörs väl senare ikväll, som vanligt! 
 

Dags för London eye!

Då var det dags... jag och min höjdrädsla ska nu möta vårat öde.... duh duh duh duuuuh...London eye. Ojojoj hur ska detta sluta? Förhoppningsvis bra. Om inte annat så är det jätte kul att få spendera tid med pappa och David, Känner att jag skiner som en sol inuti av tanken på att de är i London och att jag snart ska träffa dem. Hehe. Så ja, nu är det dags att börja bege sig, jag är lite sen (som vanligt) för katten har krypit in under ett skåp och jag måste egentligen flytta henne till ett annat rum så att städerskan kan städa men det är omöjligt att få ut henne... Aahh,, jag tycker inte om katten längre! Den är ju bara jätte jobbig när det inte vill mysa.... suck.. 

Ingen vanlig dag idag...

För idag är det nämligen Joe's födelsedag!! 
Tio hela år fyller han. Dubbel siffra!

Så tusen miljoner grattis vill jag önska Joe idag!

Roligt!



"Är det där dina fötter David???"
 
....
 
Nej, det var bara hans skor. Pjuuh, tur det! Hade ju varit lite äckligt med två fötter på golvet, men lagom till halloween. Sen hade det ju varit lite tråkigt för David att vara utan fötter också för den delen.. 


P.S Anledningen att jag ens undrade var för att skorna var så stora, att min lille bror skulle ha storlek typ 42 (?) vid en ålder av 13 fanns liksom inte på min världskarta. 

Pappa och David!

Nu är de här! Det var en helt underbar känsla att titta ut genom bussfönstret och plötsligt se två bekanta huvuden. Så många gånger jag har suttit och undrat hur det skulle kännas att plötsligt se någon som jag känner igen. Nu visste jag ju visserligen att jag skulle träffa dem och ungefär vars, men jag förväntade mig inte att se dem från bussfönstret innan jag ens var säker på om jag var på rätt ställe eller inte. Så det var himla kul! 

Nu har jag just kommit hem och har skyndat mig att göra lite saker, så som att mata katten och nu är det sannerligen hög tid för mig att hämta barnen! Faktum är att jag redan är lite sen... woups! 

Bra morgon!

Började min dag på ett trevligt vis genom att fika med Carina. Dock ledde detta till en viss förvirring i min hjärna tydligen då jag fick problem att hitta hem igen. Haha! Detta i sin tur gör att jag kommer bli lite sen till att möta pappa och David, men det ska nog gå bra ändå. Så nu far jag och möter dem, vi hörs i eftermiddag! 


 

Godnatt!

Det har inte blivit mycket skrivet idag, har ingen bra ursäkt egentligen (varför måste man ha en ursäkt egentligen? Hm..) Tvivlar på att det kommer bli mycket bättre under veckan heller eftersom pappa och David kommer imorgon så jag ska försöka spendera så mycket tid jag bara kan med dem (antagligen) Dock är ju de här för fotbollen och inte för min skull... taskigt. Okej, både och. Jag delar alltså plats med en fotboll, det säger ganska mycket om hur älskad storasyster och dotter jag är, betyder lika mycket som en fotboll. Eller okej, ett fotbollslag stämmer väl egentligen bättre, eller kanske en fotbollsmatch, något av det. Om det är ett fotbollslag så är det ju inte helt dåligt för det betyder att jag som ensam person betyder lika mycket som ca 20 andra personer. Inte illa! Men nog kunde man hoppas på lite mer värde då det är min fader och min bror vi talar om... 

Okej, nu ska jag sluta skojas. Det är ju bara bra att det finns fotboll i London som lockar hit dem, då får de ju liksom två flugor i en smäll = dubbelt så lyckliga familjemedlemmar. Och delad glädje är ju dubbel glädje. Så dubbel lycka blir ju dubbel dubbel lycka... ganska lyckligt med andra ord. Och lycka är ju bra! Med de orden ska jag säga godnatt innan detta inlägg blir virrigare än det redan är. Godnatt! 
Jag och pappa redo att sova (eller redan sovandes) i våra yngre dar! 

Andra oktober

Katten är inte mysig idag. Glassen är slut. Jag är trött. 

Lite så ser mitt liv ut i nuläget. Jag har spenderat de senaste två (?) timmarna till att försöka mysa med katten men hon vill inte. Våran romas blev kort... nu tycker hon inte längre om mig.. Jag ska göra ett till försök men lyckas inte det så ska jag lägga mig och sova! Sov nämligen inte särskilt bra inatt heller.. har vaknat runt halv fyra nu två nätter i rad och inte kunnat somna om ordentligt. Fruktansvärt irriterande! Så lite sömn skulle inte sitta fel. 
Jag för ett år sedan, himla intressant alltså.. 

Lycklig!

Minns ni den här glassen som jag hyllade som om det vore en gud? Jag har nu hittat den i en affär nära mig! Åh så lycklig jag blev alltså! Även fast jag inte borde ha köpt den så kunde jag verkligen inte låta bli... förlåt mig ty jag har syndat... Men just i stundens ögonblick så fanns det faktiskt inte så mycket annat att välja på. Så nu ska jag mysa med katten och se på film eller något! 

Positiva tjejen nr 1!

Kom på en till sak som är jobbig med att jag ska hem och det är att jag bara har fyra dagar hemma, tror jag.. inte mycket mer iallafall, och det gör ju att när jag väl är hemma så kommer jag ju inte hinna träffa så många. Sist var ja hemma tio dagar och det räckte inte ens! Så det är nästa sak som jag är lite ledsen/arg/irriterad på, för när jag väl far hem så vill jag ju gärna hinna catcha up lite med alla, men nu kommer jag som inte riktigt ens ha tid med det är jag rädd och det gör mig ju inte precis mer taggad... 

Okej, nu ska jag sluta vara så himla negativ och gå och sova istället. Sov jätte dåligt inatt och drömde massa jobbiga drömmar. Ursh. Hoppas på bättre sömn inatt. Sov gott alla där ute och förlåt för mina negativa tankar. Självklart ska det bli lite kul att komma hem och se lilla Skellefteå igen, det blir ju inte allt för ofta!
Det råder brist på bilder känner jag... inte bra inte bra. Detta är då för ganska exakt en månad sen! Herregud, det känns typ som hundra år sedan..! 

I'm coming home again

Minns ni när jag skrev för typ en vecka sedan att jag skulle gråta krokodil tårar om jag missade scandinavia comes to london och att jag hoppades så att mitt liv skulle tillåta att jag kunde få fara? Minns ni det? 

Mitt liv kommer inte tillåta det och ja, jag kommer gråta krokodiltårar men av en annan anledning. Den som tänker snabbt nu förstår att jag kommer vara hemma i Sverige då pga begravning. Så Sverige, Skellefteå - Vi ses om 17 dagar... 

Jag är så ledsen och så arg av alla anledningar. Först och främst såklart för att min farmor är borta och att jag inte ens fick vara där med henne och att jag nu aldrig mera kommer få träffa henne. Sen för att jag mest troligt inte ens kommer få se henne en sista gång... det är allt jag önskar just nu faktiskt, att jag ska få se henne en sista gång, men det förstår jag med att jag inte kommer... 17 dagar är rätt länge för en död människas kropp... 

Sen är jag också arg för att jag måste fara hem, jag vill inte hem egentligen, men det finns verkligen inget annat alternativ men jag är arg att jag behöver fara hem när jag egentligen vill stanna här och att allting ska vara som det var. Makes sence? Det är väldigt mycket dubbel moral i det hela egentligen kanske? Jag vet inte, men som sagt det finns verkligen inget annat alternativ än att jag kommer hem. Jag skulle ångra mig varje dag i hela mitt liv om jag inte gjorde det. Så ja, nu är det nästan bara att börja packa väskan och vara glad över att jag kommer tillbaka sen igen, det är innebär liksom inte att min tid i London är över för gott. Det innebär bara att jag missar scandinavia comes to London, och en natt med drinkar och massa dans betyder ingenting jämfört med vad min farmor gjorde!♥

Favoritbok!

För några veckor sedan hittade jag denna bok i bokhyllan... 

Jag kunde inte riktigt hjälpa att den kändes bekant på något vis.. 
Så jag öppnade den och genast blev den ännu mer bekant! Det var ju en av mina favorit böcker när jag var liten! 

Jag bläddrade snabbt fram denna sida för det var här mamma råkade läsa fel för mig en gång när hon var för trött. Istället för att läsa "Chalie färglägger bilderna i en målar bok" så läste hon "Charlie färglägger händerna i en målarbock" haha! Oj vad jag har skrattat åt det genom årens lopp, Försökte självklart att förklara detta för barnen. De skrattade så jag måste ha lyckats! Detta har nu blivit "mina" barns favorit bok att läsa med mig. Iallafall en av dem. Jag tycker bara om den för att den återbringar minnen men annars så tycker jag som min mamma tyckte, nämligen att det är en rätt jobbig bok att läsa.. Men vad gör man inte för att göra barnen glada!

Lunch/mellanmål

Låg och kurrade i kapp med Tillie vilket var (som alltid) himla mysigt. Tyvärr så kurrar vi av två olika anledningar. Hon kurrar för att hon trivs (eller något sånt??) jag däremot kurrar för att jag är hungrig. Så det var med ett hugg i hjärtat som jag lämnade henne för att gå ner till köket, dock var tajmingen väldigt bra eftersom att jag ändå ska hämta barnen nu så det var ju faktiskt rätt passande att jag fick en anledning att avbryta! 
Exlusivt va? Haha. Sörjde dock att det inte fanns någon salami. Salami?? Ja, jag åt det för första gången igår endast pga att jag var desperat efter något mer "matigt" än ost. Det slutade med att jag blev som besatt! Okej, det var väl lite att överdriva kanske, men gott tyckte jag förvånadsvärt nog att det var! 

Nu ska vi mysa framför gossip..

Hihihi

Måndag!

Tjena alla monsterdiggare. Jag för min del har numera blivit en kattdiggare. Detta skedde ungefär klockan 19.25 igår kväll då jag träffade Tillie för första gången. Idag har jag myst med henne och blev livrädd när jag trodde att hon hade försvunnit medans jag gick med barnen till skolan... men det hade hon inte! Tur... 

Jag lyckades även få henne att äta och jag kände mig stolt som en tupp. Hon har nämligen inte ätit något sen hon kom hit tydligen så jag var himla glad att hon äntligen gjorde det. Duktig flicka. Haha känner mig så töntigt fäst vid henne, vill bara sitta och mysa med henne hela dagen! Men nej, jag har ju ett hus att städa och ni kan ju bara gissa hur det ser ut efter en helg med kalas och övernattning... Bäst att börja på en gång! 

Fika, vänner, vatten och fika igen!

Hehe, det första som hände var att jag fick skriva i en såndär "mina vänner" bok, Chris hade nämligen fått en jättefin bok som hon skulle be alla sina vänner i London fylla i så hon kan minnas alla (p.s ironi om "jättefin bok" hon hatar nämligen hästar och jag är väl inte heller världens största fan)
En av frågorna var "varför tycker du om hästar?" mitt svar blev: för att de kan springa snabbt och är fina på film. Det säger rätt mycket om vad jag tycker om hästar, haha. 

Sen fikade vi!
Efter att ha fikat klart samt blivit en man mindre ville vi fika igen så vi gick och köpte lite smått och gott och satte oss sedan vid slussen och fikade vid vattnet.

Det var ett himla mysigt ställe att sitta på! Om jag kunde skulle jag trolla dit er allihop så att ni fick se själva.

Jag doppade björnbär i choklad och erbjöd stup i kvarten alla andra att doppa saker i chokladen också, ingen ville det... jag förstår inte varför för den var jätte god! Kan dock bero på att det åt pasta och sånt.. Fint folk!

Detta skulle kunna beskrivas som den perfekta söndags eftermiddagen skulle jag säga. Så vill jag att alla mina söndagar ska se ut, fika med några vänner och prata om helgen och allt samt planera nästa helg. Denna helg som kommer är nämligen extra speciell för Judith fyller nämligen år så då ska vi fira henne med buller och bång. Det kommer bli bra! Nu ska jag börja röra mig mot sängen, har spenderat kvällen vid skype med mamma, pappa, sofia och rebecka så nu har klockan tickat iväg och blivit sent och jag är trött... Så Godnatt på er!
RSS 2.0