Jag för ett år sedan..


Hade tänkt ta fyra exakt likadana bilder fast i nutid. Det visade sig vara en omöjlig uppgift. Fan också, nu försvann ju det "roliga" med detta inlägg, eller ja, nu försvann min ide med detta inlägg. Jobbigt läge... jag får improvisera istället... 

Ehm, ja, såhär såg jag alltså ut för ett år sedan, jag var fan snyggare då... det går åt fel håll detta, inte bra inte bra. Nä men seriöst, ett år sedan, tänk om någon skulle ha kommit fram till mig då och sagt "Du kommer bo i London om ett år" Jag hade skrattat byxorna av mig och svarat "Är du dum i huvudet eller??" (okej, jag hade inte varit så otrevlig) För seriöst, för ett år sedan kunde jag inte ens i mina vildaste fantasier tro att jag skulle bo i London ett år senare. Livet är ju för konstigt. 

Något annat som är konstigt är min mage, jag har just ätit mat och jag vill äta mer (seriöst detta måste få ett slut!!) Jag skulle kunna vara sträng och skita fullständigt i vad min mage vill, men jag är verkligen förbannat sugen på glass har inte ätit det på jätte länge (lögn lögn lögn lögn lögn) och jag skulle verkligen vilja ha en ben and jerrys just nu, Sooooo bad! Nä seriöst, det kändes jobbigt att gå och köpa en. Men samtidigt... Det som lever får se! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0