Två till från i fredags

Hitta lite fler bilder på facebook som Saana tagit. Hennes bilder var lite fler och mycket bättre än mina så det var en trevlig sak att hitta. Annars så sitter jag nu och försöker få till en perfekt kladdkaka. Jag kände mig nämligen lite ensam och mutade därför Albin att komma hit i utbyte mot kladdkaka. Smart drag. Så nu hoppas jag att det ska bli smaklig och att den snart är klar så att den faktiskt är klar då han kommer... Håller mina tummar!

Hittade lite bilder som varit borta


En massa bilder som jag och Marcus tog i våras har bara varit borta, vilket jag har tyckt varit synd eftersom att jag blir så glad av dom. Men nu dök dom alltså upp igen, och jag vart glad igen. Det var en fin dag, med en fin vän!♥

M Å N D A G

Inatt har jag, lagom till Halloween, spenderat natten i ett hus där jag började undra om vi var ensamma i. Ljud som kunde liknas vid steg och knak i golvet som när man går och sånna saker. Och om jag förstod Clara rätt har det faktiskt pratats om att det skulle finnas nånting där... spännande. Jag sov gott iallafall, med Sofia och Clara vid min sida vilket verkligen inte var igår! Men trevligt ändå. 

Hemma i mitt eget hus hittade jag godis vilket gjorde mig lycklig. Så nu har jag tänkt att se film, trots det helt okej vädret, och bara njuta av att göra ingenting. Senare har jag som plan att tänkt njuta av att förhoppningsvis göra nånting (kan misstolkas, ursäkta för det) Men den som lever får se!


En mening på ett kylskåp

Färdigt!

GALET! Har duschat, klätt på mig, sminkat och torkat håret i 240km/h, MINST!! Helt sjukt alltså, jag tror det knappt det själv, men jag gjorde det och jag är klar, i tid! Nu ska jag jag och fira "halloween" med min familj och ett par andra familjer. Dock firar vi det inte på något hemskt sätt, nej vi är bara...fina istället. Änglafest kallar vi det, för det började när vi var små och då var vi änglar istället för monster. Nu är vi inte änglar längre, men jag har ändå en vit tröja kvällen till ära, bara som symbol. Ha en bra kväll nu ska jag skynda ut till bilen!

Lite från i fredags

1. Jag, som domare 2. dj 3. Paketöppning 4&5. Elin och Moa 6. Elin och två andra som jag inte vet namnen på..

Förlåt, bilderna är helt genom usla, insåg det nu... men ja. Lite så såg det ut i början av kvällen sen glömdes kameran (som vanligt..) bort. Nåja, bättre än ingenting. Nu har jag ganska mycket bråttom så ja, ni får ha en bra kväll!

17:35

Tjena! Rebecka "blöthund" Wallgren här. Hur mår ni? Själv mår jag suveränt! Kom hem för en stund sen och det första jag gjorde var att slänga mig i duschen. Har nog aldrig varit skönare, känner mig som en ny människa. Påriktigt, borde nästan göra det officiellt och byta namn. Nä, jag trivs som Rebecka. Även fast det betyder den feta slagna kossan eller nånting sånt. 

Tog iallafall en vilopaus framför datorn och här kommer jag nog fortsätta sitta tills det står mat på bordet antar jag. Lagom jobbigt.

Goooodmorgon!

Eftersom att jag inte är hemma så har jag inga bilder att visa och att ta en bild på mig själv just nu är lika
med att ge er en skräckbild som kommer förfölja er resten av erat liv. Och så vill vi ju inte ha det.
Därför visar jag hellre en favorit från förra året tills vidare.

Hade riktigt kul igår iallafall. Först var jag och firade Johanna som slagit två flugor i en smäll och körde födelsedag och halloween på samma kväll, smart drag. Riktigt kul var det. Sen senare på kvällen så for jag till Jesper och var där tills jag och Albin gick hem. Och nu sitter jag här och känner mig glad och nöjd över gårkvällen. Haha, tur det.

Nu ska jag nog slå på en film eller nånting och invänta en lite mer vaken Albin. Godmorgon på er iallafall!

Far och firar Johanna + halloween!

Då var vi här igen...

...Jag och mr.stress....jag förstår inte hur det alltid alltid alltid slutar såhär? Jag har haft hela dagen på mig och tagit god tid på mig med allt jag ska göra, sen kollar jag på klockan och inser att om en och en halvtimme ska jag fara och här sitter jag oduschad, osminkad, opåklädd, OALLT!! Samma sak varenda gång...ursh. Får börja skynda och hoppas på det bästa!
Såhär såg jag ut förra året, då två stycken stora sår blev min "Kostym" i brist på annat.

NU HAR JAG LOV!

Och lovet firar jag med två lite kul bilder på mig själv. Det ser nästan ut som att mina ögon är på väg ut på semester.. 

Annars så har jag, sedan skolan slutade hunnit äta spagetti och ketchup, vara en sväng på coop, en sväng på stan och sist men inte minst en mycket efterlängtad bussresa álà Rebecka&Sofie! Allt detta med ingen mindre än..Sofie, förstås!

Utöver att avsluta detta inlägg så är mina närmaste planer att städa mitt rum och att...städa mitt rum. Inte mycket att välja på med andra ord, bara att sätta fart!

HALLOWEEN...VAFAN!!


???????????????????

Åh! alltså att jag aldrig lär mig att vara ute i tid.....samma visa varje år, börjar vara van...Får se hur det slutar i år.

På hemmaplan!

Befinner mig nu i mitt egna kära hem, mitt egna rum och min egna dator och om sanningen ska fram så har det nog aldrig känts bättre att vara hemma förr. Och vad har jag då tänkt att göra nu, jo....håll i hattarna nu...fixa naglarna. Hur många är förvånande? Inte så många. Men det blir ju helg imorgon och då vill jag ha dom felfria. Haha. Appro på imorgon, så slutar jag tidigare än någonsin!!... typ. Halv elva kanske, och det är ju inte helt fel!
F0ac05a903_80774685_o2_largeTumblr_lm4ba0irmc1qc6rnro1_500_largeTumblr_lpokf4amzq1r183dxo1_500_largeLoveaestheticsmanicure-1_large
weheartit
Visserligen är jag ett troget fan av fransk manikyr och håller mig 9 av 10 gånger till det, men när folk gör naglarna till...konst eller bara gör nånting nytt, ja, jag gillar det också och blir lika facierad gång efter gång efter gång.. 


Liten förändring...


Tänk, nu ser jag nästan ut som Albin. Otroligt! Det kunde ingen tro, att jag skulle välja att klippa bort håret va??

Haha okej nej, jag kan inte luras. Sen så såg det inte sååå äkta ut heller? Eller? Tillräckligt äkta för att jag skulle känna det som att det var min riktiga frisyr när jag tog korten. Men nej, kort hår är nog inte för mig, jätte snyggt på andra men själv håller jag mig till mitt långa hår. (Det börjar bli långt igen efter den dramtiska förkortningen!)

Är med Albin förstunden iallafall (som ni kan se på bilden) eller ja, han sover och jag bara...finns. Orkade inte fara hem riktigt än helt enkelt. Det får bli senare ikväll.

Godmorgon Godmorgon!

Börjar dagen med lite roliga bilder, känns alltid lite bättre då. Även fast det känns som att jag ser ut som sista bilden påriktigt, med eller utan effekt... inge vidare. Men förhoppningsvis ska det gå att fixa till en aning så att jag inte skrämmer iväg alla som kommer inte min väg. Starting now! Ha en bra dag!

Dagen rullar mot sitt slut..

Ja, så har snart den 26 oktober 2011 snart gått och sen kommer den aldrig mer igen...oj vad deprimerande det lät? eller? Jag vet inte, lite kanske. Men så är inte fallet, det har nämligen varit en bra dag trots att det var så dimmigt att jag nästan inte visste vars jag skulle ta vägen, eller kanske ännu mer "såg vars jag skulle ta vägen". 

Nej, dimma är ingen favorit trots att det är otroligt coolt på något sätt. Men detta var inte tänkt att bli ett inlägg om dimma, nejnej. Så vi fortsätter, förutom att jag bröt mina egna vanor och gick in på secondhand så bröt jag även en annan vana, nämligen vanan att äta sig genom dagen..!!! Jo det är helt sant. Med tanke på vad jag brukar stoppa i mig under en dag har jag ätit minimaliskt lite idag. Ingen frukost, brukar äta frukost i määngder! Lunch åt jag, inget annorlunda där. Sen fikade vi lite och där tar min mat för dagen slut... KATASTROF!! typ. 

Men, nej det är det inte. För faktiskt är det just såhär som det brukar funka, jag äter mycket...sen äter jag inget...sen äter jag mycket... sen äter jag inget. Och så håller det på, oftast. Jag är som en björn eller nånting, eller en kamel. Som liksom lagrar maten och äter den senare då jag inte orkar, hm.. kul fundering..
Kunde vara nånting va? 

Jag känner att jag i nuläge skulle jag kunna skriva en hel roman med onödiga tankar och funderande som ni skulle få läsa, men jag låter er slippa och säger godnatt istället. Godnatt!

Skolkatalogen är här!

Har inte kommit hem förrän nu, men jag har ändå tvingats höra rykten om att den fruktade skolkatalogen hade anlänt! (okej, inte så fruktad, mer efterlängtad, nästan) Och jag har inte ens fått se på våran skolkort ens en gång så pinsamt nog har jag gått och varit suuper nervös (hehe..) Och ändå slet jag inte upp skolkatalogen det första jag gjorde, nej nej, det första jag gjorde var att sätta mig och posa framför webbkameran med den...? Sen blogga om det. Trots att fingrarna bara bara vill öppna den och blicken är 90% av tiden jag skriver riktad rakt mot katalogen. Dags att kolla kanske? Jag tror det..

Dagen D

Idag har jag gjort en hel del saker som jag aldrig annars gör. Jag kan knappt förstå det själv, men jag köpte kläder i en secondhandaffär! Alltså jag har inget emot secondhand, men jag går bara helt enkelt aldrig in där. Och ännu mindre köper. Men idag gjorde alltså jag det, och förhoppningsvis gjorde jag rätt. Och om så är fallet, ja då är det inte helt otroligt att jag gör samma sak igen. För om jag har turen på min sida, då får jag kläder och sparar pengar, på samma gång!


Värsta pojkväns akademin



Godkväll! Har ni det bra? Vad gör ni?
Jag har det bra iallafall. Jag ser på västa pojkväns akademin. Jag ääälskar verkligen sånna program! Det var väl egentligen det jag hade att säga om saken för stunden. Jag sitter som fastklistrad framför TVn så då vet ni vars ni har mig.

Pappas dag idag!

Jag förstår inte hur jag aldig kan lyckas ha en någolunda normal bild på min fader...sannerligen ett mysterium...Har jag tänkt lösa mysteriet och ge frågan ett svar? Nej, det har jag inte. Jag låter svaret gå under kategorin fri tolkning.

Så! Nu när vi har det avklarat kan jag då passa på att gratta min pappa lite, jag har ingen aning hur mycket han fyller (för mycket) men Grattis ändå!♥ Jag har alltid tyckt så synd om mamma och pappa när dom fyller år (farmor, mormor och farfar också för den delen) just för att jag som glömmer bort det varje gång, liksom typ alla. Haha, okej inte riktigt, men jag tycker synd om dom för att deras födelsedag blir mindre och mindre viktig, typ. Tur att ingen av de äldre i min släkt bryr sig så mycket (tror/hoppas jag) För jag är verkligen uuusel på att minnas födelsedagar..

Såpbubblor


Google bild

Sitter och letar recept på hemmagjorda såpbubblor. Inte särskilt ansträngagande, men inte heller så kul. Och det är hela 3 timmar kvar tills jag slutar....suck.  Gode Gud, låt mig överleva dagen... Haha. Nu ska jag återgå till att vara duktig!

Godmorgon!

Eftersom att jag skrev så lite igår så försöker jag gott göra genom att skriva ett Godmorgon inlägg. Det låter
bra va? Min natt har varit bra, trots en dansktalande Sofie (pratade i sömnen) Fannys hängade ben och Alexandras...snarkande? Nej, jag vet inte om Alex snarkade, eller om Fannys ben egentligen störde mig, och
egentligen så vart jag nog inte såå störd av Sofies danska talande heller. Ville bara klaga lite kände jag, hehe. 

Men nu borde jag göra mig klar om jag ska ha minsta lilla chans att hinna med bussen. Ha en bra dag!


För första gången på 2 månader....

Är vi alla fyra tillsammans i samma rum!! VAD jag har saknat det!!!


Hade ingen aning att hon ens var påväg hem! Men hon hade alla aningar, hon hade till och med fått Albin
att gå med på att lura oss så att vi skulle tro att det var han vi skulle träffa, sen var det Sofie som stod där.
Vart så glad så jag minns knappt att man kunde bli så glad. Helt sjukt otroligt glad!

Detta är nog som ni förstår anledningen till att jag inte bloggat idag. Har helt enkelt spenderat varenda liten sekund med dom sen klockan halv 4 idag då vi slutade skolan. Men nu ska jag vara social igen. Hoppas ni har haft en bra dag!

Nu ska jag sova!!


Mina tre fina!♥

Har haft en jätte bra helg. Jag har varit flickvän på heltid (dvs varit med Albin hela tiden) för första gången, en helt ny upplevelse. Haha. Nä men jag har haft en lugn trevligt helg med släkt, Albin och lite kompisar. Det ända dåliga som även har varit "helgens händelse" i detta hus är ju min tappade nagel... Förlåt, jag ska sluta prata om det. Nageln är från och med nu bannad från min blogg. Får inte nämnas nåt mer! Förutom om någon frågar eller om jag känner att jag måste uttrycka lite glädje för att den har vuxit. Annars, utom det, no more! Nu ska jag sova iallafall. Är så sjukt otroligt trött så jag vet inte riktigt vars jag ska ta vägen. Men! Innan jag avslutar och säger godnatt vill jag bara passa på att välkomna, eller egentligen bara glädjas lite åt att jag verkar ha fått en hel stor mysig (haha vafan?) hög med nya läsare!

Det glädjer mig. Hoppas ni vill stanna, ni är varmt välkomna iallafall. 
Så, nu när jag har fått det sagt vill jag då slutligen bara önska er alla en god natt!

Saknar ord, så grymma!



Verkligen helt sjukt! Jag förstår inte hur man kan...avis avis avis!!

Började dagen med att sjunga..



Och sången på menyn var den här fina låten som tiger sjunger. Dock insåg jag när jag hittade klippet på youtube att jag sjöng fel, och att jag har sjungit fel under alla dessa år. Jag har sjungit "en nassekoka" istället för "en nasseskjorta". Kan ni förstå det? Hela min barndom förstördes just.. Katastrof! Okej, katastrof och förstöra var väl lite att ta i, men lite tråkigt kändes det. Jag menar, det är ju aldrig så vidare kul att ha fel. Eller hur? Det tycker då inte jag iallafall...

Ensam igen

Sitter här, ensam och övergiven..Albin har farit hem, mormor också. Har ingen bra tid just nu med andra ord. Haha. Ska försöka peppa min nagel att växa lite snabbare och även ta och kolla vad jag ska vara på halloween. Hatar halloween samtidigt som det typ är min favorit högtid (om den kallas det?) Får inte riktigt ihop det där, men så är det iallafall. 

Godmorgon allihopa!

Sovit gott? Det har jag. Förutom att jag vart jagad av en massa ormar och behövde fly landet och bo i en stuga förståss. 

Annars så har jag och Albin "krig" just nu, vi är inte tillåtna att vara nära varann. Zooner kallar vi det. Låter kul va? En bra sak är iallafall att jag kan passa på att blogga nu när jag ändå inte "får" vara nära honom. Haha. Men jag kan ju inte blogga hur länge som helst, så jag ska nog gå och se om vi kan ha fred istället. Lite mysigare så tycker jag.

Du försöker kasta dig på marken...men missar!

"Du försöker hoppa i poolen...men missar!"

Jag undrar vilken dag som ska bli dagen då jag slutar skratta åt denna film? Har skrattat åt den så länge jag kan minnas. Nu ska jag vara så cool att jag ska se Spy Kids. Har inte sett den sedan urminnes tider så det ska bli riktigt spännande faktiskt att se vad jag tycker om den nu. Äääälskade den förut nämligen, så nu är det upp till bevis..

Sally Hansen nailgrowth miracle


Måste verkligen skaffa mig en kamera...Nåja, kunde iallafall inte se på mitt pekfinger med minsta glädje och beslöt därför att skaffa hjälp. Sally Hansen nailgrowth miracle tror jag att den heter (är inte så bra på sånt..) har ingen aning om det funkar bra eller inte. Eller om den ens funkar alls!? Men jag håller alla mina tummar för att det ska hjälpa min lilla nagel att växa ikapp snabbt som bara den så att jag ska slippa sitta och må dåligt... 

Tanken är att man ska stryka på det på rena naglar (nageln) varannan dag, ta bort efter tredje lagret och sedan börja om. Hoppas det går vägen. Har testat en nagelstärkare från samma märke som funkar utmärkt så hoppas på samma effekt denna gång. Så vad väntar jag på? Ingenting, ska börja med detsamma. Håll tummarna!

Inte min dag idag...


Men däremot så är det mormors dag. Eller, ja om det är det exakta datumet vet jag inte, men att vi ska fira henne idag DET vet jag. Jag vet också att jag då måste ha någon slags present till henne. Så så fort jag fått ork i kroppen ska jag vandra ner till stan och lägga vantarna på den perfekta presenten. Eller iallafall nånting dugligt. Men orken är inte på min sida..

Det försöker jag lösa med att lyssna på...Günter? Ja, helt sant. Är dock inte säker på att det funkar, men ler gör jag iallafall, det är ju inte helt fel det heller... åh you touch my tralalaaa...

Godmorgon världen säg vad som står på!

För min del så är det ända som står på att jag under gårkvällen bröt en nagel under en moppefärd...jag vill bara gråta...haha. Det ser hemskt och tomt ut och jag vill inte klippa bort alla ...så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till...

Bara tragiskt...Men dock är mitt liv inte enbart tragiskt, jag är ensam i lägenheten=göra vad jag vill(hehe) som iof är lika med att äta glass och sova, hehe. Men glass är ju aldrig fel. Inte ens fastäm folk pratar om att det snöar/har snöat. Jag har inte orkat gå och kolla läget själv ännu, men det får väl bli när jag hämtar glassen. På återseende! Godmorgon!

På flykt!


Idag har jag ätit mig igenom dagen känns det som, och det ska inte ändras. Mat står på bordet kyckling och potatissallad och jag hungrar sönder! Så jag kommer äta som en galning, bara jag lyckas undgå kycklingbenen så ska det gå bra!

All by my seee-eeelf...

...Så när som på en tvättkorg...mycket glädjande sällskap. Det finns med andra ord en bra förklaring till varför jag inte är så vidare munter på bilderna. Elin är borta, jag är uttråkad och har en tvättkorg att ta hand om, och inte är det ens mina egna kläder som ligger där, knappt ett endaste plagg. Har inte mycket till livslycka just nu. Men det hjälper inte att sitta här och sura och låta mungiporna hänga till Kina, nej nu ska här göras lite nytta! Nästa stopp> vika tvätt!

Är med Elin!


Sista lektionen



Vart helt överlycklig när jag hittade alla mina gamla skolsaker från när jag var typ 8år. Har nämligen trott att de var borta för alltid, dead and gone. Sen klickade jag runt och letade efter nånting som jag inte vet vad det är och vips så hittade jag alla mina gamla bilder och sagor. Alltid lika kul och skrattretande. Här ovan är en bild på en figur som jag skrev en saga om när jag var ca 8 år tror jag, kan ni gissa vad han heter? Sverige, fantasifullt va?

Arga snickaren

Sitter, eller ja ligger hos Albin och väntar på att han ska komma hem...börjar bli en vana känner jag.
Till sällskap har jag TVn som nu visar arga snickaren, har inga riktiga känslor för det programmet direkt,
kanske får jag det när programmet är slut. Bättre än att ligga och stirra i taket är det iallafall absolut!

 

Fanny Asplund!!!!♥

Denna finfina brud hjälpte mig att leda tankar och misstankar åt rätt håll, så färgen på mina naglar blir nu röd. Ojoj, känns alltid lika hemsk med en färg och nu var det ett tag sedan sist..men det ska nog sluta bra, hoppas jag. Far till Albin sen ikväll också så ni slipper undra vars jag tog vägen och vad jag har för mig om jag inte skriver nåt mer. Kram!

"Rebbulowski"

Yep, that's me... pappa slog sina "kloka" hjärnor ihop och skapade mig ett nytt smeknamn. Förmodligen insprirerat av någon fotbollsspelare som vanligt. "Rebeckham" har ju varit hans favorit, fram tills nu..? Det återstår att se. 

I övrigt har jag kommit från kanske den minst händelserika dagen i mitt liv hittills. Om det har hänt nåt så har jag iallafall inte uppmärksammat det, har som vandrat i min egna lilla bubbla idag och det är inget jag gillar. Detta gör såklart att jag (som vanligt...) inte har nånting intressant att berätta, det mest intressanta informationen om mitt liv förstunden är väl att jag ska äta snart och där tar informationen slut. Lika intressant som alltid. Återkommer när jag har något vettigt att säga!

Leker på msn..

Tackade gudarna när Ali ville leka paintleken med mig på msn. Stackare, men jag är glad att han ställer upp, hihi. Här ovan ser ni iallafall miyy senaste konstverk, ser ni vad det är? En myra som kör karate förståss, kunde inte ritas tydligare. Hehe. Detta kan ju faktiskt vara ett litet tips om ni har tråkigt på msn nån gång, välj ut ett offer och lek paint leken, superenket. Ni bestämmer bara ett djur och vad den gör (eller vad som helt annat egentligen) sen är det bara att måla och visa varann resultatet när ni är klara. Hoppas ni blir midre uttråkade! (om ni är det)

Ti-ti-ti-tisdag owaoh!

Rubriken kom sig av att jag skulle skriva enbart "Tisdag" men när jag sen skulle trycka ner tangenterna så började munnen sjunga helt utan förvarning och vips! så blev rubrikens aningen konstigare men inte lika vanlig. Och det är ju inte helt fel.
Såhär ser jag ut nu, lagon uttråkad och helt döööd! Åtminstonde på insidan, fysiskt sett så lever jag ju. Men jag har nog inte rört på mig så mycket och så fort som idag på så länge jag kan minnas. Har cyklat för kung och fosterland på en cykel med hjul lika stora som en fotboll från Anderstorp till Eddahallen där jag har lekt livräddare och simmat för mitt och andras liv och sedan cyklat tillbaka om möjligt ÄNNU snabbare eftersom att vi hade prov lektionen efter. Och jag hann! Otroligt nog. Så jag tycker jag kan förtjäna att känna mig lite död just nu. 

Nu sitter jag och funderar om jag ska utmana ödet och motionera ännu mer när jag ännu är igång och bjuda med Sofia på en liten pratstund på vandrande fot. Det kändes trevligt, jag får kolla vad hon har för sig.

Uppdaterar som ett jävla maniac ikväll



Står och hoppar och dansar som ett psyko i sängen till The chihuahua song. Ännu ett liten uppdatering i mitt händelsefulla liv. Sånna små uppdateringar har det varit gott om ikväll tycker jag. Am I right? Of course. Men nu är det slut med det, jag ska ta en sista svängom med Albin och sedan trycka i mig lite kladdkaka som jag sprang och köpte när Albin klagade på sin socker brist. Så som sagt, från och med nu är jag upptagen resten av kvällen så Godnatt!

Homemade "nagelfixarbänk"



Fick ett stort behov att fixa naglarna, men ville inte förstöra någon oskyldig möbel så jag vände helt enkelt upp och ner på en kartong och Voìla! En helt utmärkt yta, makalöst! Fantastiskt! Exeptionellt! Eller åtminstonde dugligt.

En älskvärd flickvän..?


Trots mitt tragiska hår som mer och mer ser ut att tillhöra ett troll vill jag ändå tro det. Jag menar, vilken kille kan låta bli att älska en flickvän som hänger tvätt åt sin pojkvän? För det är precis vad jag har gjort. Medans han bättrar på sitt utseende och tränar som en riktigt man så hänger jag tvätt som en typisk kvinna. Det är som det ska med andra ord.

I övrigt så ser jag såklart på ensamma mammorna och den ensamma pappan. Det kan jag faktiskt inte sluta störa mig på, att det är en pappa med. Han må vara ensam, men still en pappa och programmet heter ju faktiskt ensam mamma söker inte ensamma föräldrar söker. Nåja, det är ju kul för han iallafall men jag är lite missnöjd. Men trots det är jag körd på programmet. Pinsamt, men sant..

- Jag skulle va med dig varje dag


Vet inte varför men jag är helt besatt av den här låten. Kanske är det för att den låter som en disney film? Jag gillar ju som bekant dem. Ah, man måste väl inte veta allting. Idag har jag haft en rätt bra dag, efter att irritationen över våran ovetandes sovmorgon. Kort, lugn dag och sen fika. Jag insåg också en sak jag älskar. Jag älskar att komma hem efter skolan och få tvätta bort att smink och bara bli..ful, fri, natural. Liksom känna huden andas ut och tacka mig för andnings pausen innan kvällen då det åker på nytt igen. Nu ska jag rusa och äta innan min mage gör myteri!!

1 3 : 2 3


Nu har jag slutat så då passar jag på att fika med Fanny en stund eftersom att vi inte har setts på hela dagen.

PUNKT PUNKT PUNKT


Bara för att jag var i tid i morse, inte stressade eller nånting. Bara förbannade att jag inte hade sovmorgon som Albin så kommer jag till skolan och får såklart veta att våran lektion är inställd...tri-umf! Ville döda nån, men istället agerade jag vuxen och behöll lugnet, så gott det gick. Har lunch snart, väntar bara på Alexm, är så hungrig att jag skulle kunna döda någon! Mycket dödande idag...kanske slutar min dag med att jag blir anmäld för mord..den som lever får se!

Uppe med tuppen!

Otroligt mörka bilder, jag vet, det var med flit för att man inte skulle se helt vilken katastrof mitt ansikte är idag. Okej, flit var att ta i men jag belsöt att inte göra nånting åt det för att det var bättre för alla. Iallafall, vaken är jag och jag tror aldrig att jag någonsin varit klar så tidigt som jag är denna morgon! Aldrig! Jag är rent förvånad.

Min mage har knorrat sig och hållt på hela morgonen så det är rent underhållande så hungrig är jag! Så jag ska stoppa i mig nåt ätbart innan jag springer till bussen. Väcka Albin ska jag ju också..haha, höll nästan på att glömma det...ojoj. Minnet är på topp, ska nog bli en bra dag det här för jag hoppas. Ha en bra dag ni med, Godmorgon!

There's so mutch to be thankful for



Har inte mycket att säga. Vi ska sova nu så jag ville väl egentligen bara säga godnatt typ. Hoppas ni haft en trevlig kväll. Det har jag, och den vart just ännu lite bättre när Albin just erkännde att han älskade min säng, hehe alltid lika kul att höra att folk uppskattar den. Nu ska jag själv dyka ner i denna underbara skapelse och sova sött. Godnatt!

17:28


Har varit ute längre än jag kan minnas att jag någonsin varit. Sen vart det kallt och mobilen dog så jag var utan musik. That's when jag bestämde mig att gå hem. Nu väntar jag iallafall på att klockan ska bli "dags att gå och möta Albin". 

Mer än så har jag inte att säga om min Söndag. Hoppas på en trevlig kväll iallfall och hoppas ni får det också!♥

Dunderpatrullen

Jonas kom på att lyssna på låtar han lyssnade på förr och i och med det fick han mig att återminnas en gammal kärlek..


Dock är jag inte lika förtjust nu som då, men fina minnen är det iallafall..

Ett år sedan

För ett år sedan var du här. Saknar dig varje dag och längtar ihjäl mig tills att du kommer hem Sofie!!♥

Dags att städa..!


Ser ut som ett troll i håret (jag förstår inte vad som händer med mitt hår nuförtiden..) och springer runt och leker i pappas skjorta (typ det skönaste man kan ha på sig när man inte måste bry sig!) Och ni måste ju tro att jag är något slags städ freak. Det är ju typ allt jag pratar om här i bloggen. Sanningen är att jag bara är väldigt stökig av mig, men VILL ha ordning. 1+1 helt enkelt. Det blir snabbt och lätt stökigt och då måste jag fixa till det= rätt mycket städning.  

Så, nu när jag har fått det förklarat är det väl bara att fortsätta städningen då, för det ser ut som ett bombnedslag här just nu, kläder, smink, papper, hårstrån och damm överallt. Inte allt för mysigt, ingen miljö jag trivs i så nu ska allt bort!

Lördag

Har suttit och stirrat in i skärmet på tok för länge nu, men jag kan ändå inte komma på ett endaste ord
att skriva. Har ingen bild att visa, ingen film heller. Har verkligen ingenting.. helt tom i hjärnan, nollställd. Jag hör av
mig när jag har något att berätta. Godmorgon kan jag ju iallafall säga, så Godmorgon!



Fredagkväll!

Bild i repris

Insåg just hur bråttom jag faktiskt har, far in till stan nu iallafall och träffar Fanny. Sen får vi se. Ha en bra kväll!

HELGHELGHELG

Helg! Åh, smaka på ordet. Helg. M-um, kunde inte kännas bättre alltså. Har hunnit vara en sväng på stan med Alexandra och funderat på varför man väljer att sända radio från Skellefteå? Stört alltså. Annars så kickade jag ass på provet! Hm, liten överdrift där, kicka ass var kanske att ta i. Men nog klarade jag mig rätt bra tror jag iallafall. 

Åh, jag önskar verkligen att jag va ett supersnille som förstod allt typ. Kunde hur mycket som helst och ja, bara fattade helt enkelt. Så otroligt kul, praktiskt och bra det vore... Äh, man ska vara glad för det gud gav en. Haha. Känner hur min mage börjar strejka, kan förstå det med tanke på att min lunch bestod av bullar (hehe, jag kommer bli rund som en boll den här terminen efter allt fika hos farmor...hehe) Dags att äta mat kanske? jag tror det. Mums!

14de oktober

Har blivit något slags fan av att göra mitt ansikte ännu fulare än orginalet. Pinsamt kul tycker jag att det är. Men det är ju bra att börja dagen med att skratta lite, därför delar jag med mig av det goda(roliga). Delad glädje dubbel glädje!


Godkväll!

Efter en dag utan internet kan jag äntligen blogga igen. Haha. Kom iallafall just hem, har varit med Emil och Marcus (Markus?) en stund, passade bra. Behövde verkligen en paus från alla lappar om atomer som bara gör mig arg!

Har prov imorn och läget ser inte ljust ut...förstår inte varför jag aldrig kan ta tag i saker i tid? Idiot. Ska ägna några glödheta minuter till att försöka banka in lite vett i min hjärna. Hoppas det går vägen. Lycka till mig själv!


Spijbelen3_large

Godmorgon!

Ett gäng fina bilder på mig såhär på morgonkvisten. Fina va? Har ni någon favorit? Själv gillar jag den första eller den andra bäst. Nu borde jag iallafall börja röra mig ner till bussen. Får hoppas att det går vägen...livet är inte lätt när man föddes lika snabb som en snigel och dömd att missa bussar. Kul kul. Hoppas ni får en bra dag!

En bror i rummet mittemot är aldrig fel!

Jag ligger i min säng utan en minsta glad tanke i skallen (okej, inte riktigt men) och så kommer Jonas in med ett flin på läpparna och säger att han måste berätta en sak.. Vad får jag höra? Jo, att han har lurat en tjej i sin klass eller nånting
sånt att han skulle ha en häst. En vit häst som var lite svart för att den hade blivit missfärgad av sot eller nånting och att han sa att han var på stan när han egentligen var och matade hästen för han skämdes..

Hahaha. Jonas, men en häst? Hahaha, Kul tanke. Hon gick iallafall på alltihop. Och dessutom hade dom just pratat
om att ljuga och Jonas hade då sagt att han var bra på att ljuga vilket hon synade. Sekunden efter ljög han ihop sin häst historia och kammade därmed hem kvällens nobelpris för bästa lögn i mina ögon. Inte illa pinkat brosan!

Vet inte hur kul ni tyckte att detta var. Själv tyckte jag att det var mycket underhållande. Kul godnattsaga.

Allt går enligt planerna...

...jag känner mig mycket bättre faktiskt! Min huskur gjorde susen kan man med andra ord säga. Sedan toppade jag det hela med en dusch så nu är jag fit for fight. Redo att kämpa och briljera på skolan med mitt nya, friska jag. Det låter inte helt tokigt va? Nä, det tycker inte jag heller faktiskt. Men om jag ska lyckas så bra som jag hoppas behöver jag...söömn!

Rebecka 9 år tar över och vill gå och lägga sig halv tio. Det är ju nästan pinsamt..men nej, riktigt än sover jag inte. Men mina ögon varnar mig om att det inte dröjer alltför länge innan de släpper ner ögonlocken och jag vandrar in i drömmarnas värld... Vad ska vi gissa på, en timme kanske? Eller? Nånting sånt. Godnatt!

Ser ut som Quasimodo (om inte värre) Men sover, det gör jag iallafall. En otroligt smickrande syn!

Duktig flicka!

Mat- Check. Disk-Check. Och bakom mitt snygga ansikte ser ni skymten av ett ännu snyggare kök. Jag har varit väldigt väldigt duktig om jag får säga det själv. Inte en endaste lite fläck så långt ögat kan nå. Triumf! Känner även att jag piggnar till mer och mer från min sjuka och det firade jag med att slänga ner mig själv i ett par myskläder så nu hoppas jag på ännu mer förfrisknelse. Är på rätt väg, nu kan det bara bli bättre får vi hoppas!

Till min hjälp att bli frisk har jag mina tre trogna kompanjoner:
1. Datorn (med film, serier och andra "jag-tar-det-lugnt aktiviteter")
2. Glassen (tro mig, bättre medicin finns typ inte! Inte för mig iallafall. Rebecka♥kuckelimuckmedicin)
3. Sängen (bättre ställe att vila på finns ju faktiskt inte)

Så nu kör vi. DGS. Här ska vi bli friska minsann! Vad gör ni själva ikväll? (som vanlig vet jag ju att ingen kommer svara, men som sagt, att vara lite trevlig kan ju aldrig skada. Eller? Säg ifrån isåfall)

1 6 : 0 1

Hade tråkigt och beslöt därför att kolla närmare på hela bloglovin grejen. Har aldrig fattat eller brytt mig om det för jag har ju inte vetat vad det är. Men ja, nu är även jag där visst. Tänka sig va? Aja,det var ingen vidare intressant info egentligen. Ville bara berätta eftersom att jag inte har något bättre för mig. Kul liv? Nja..

Och i brist på annat får ni en lagom snygg bild att glo på medans jag ska leka kock och laga mat. Kan bli intressant..

Tillbaka på ruta ett


Har verkligen inte varit min bästa dag idag. Har mått illa och haft ont i huvudet hela dan, men jag kämpade mig igenom det och klarade dag. WELL DONE! Sen har jag nu även lyckats orka spara Albins nya nummer, haha har legat och skrattat ett par gånger åt att jag inte orkat det, men idag var det alltså dags och det är också värt ett WELL DONE tycker jag. Så två WELL DONE på samma dag alltså, inte illa. Och snart kommer det tredje..när jag orkat städa mitt rum...

Godnatt!

Den senaste tiden av mitt liv har jag ägnat åt att läsa dagbok, något som jag är näst intill beroende av (som vissa 
av er kanske förstått vid det här laget?) Blir påmind om händelser jag glömt, hittar roliga uttryck (tex "jag var
rädd som ett äpple i en kastrull"
haha, vafan?) Så nog finner jag det underhållande alltid. 

Sen slog nånting mig i huvudet, verkligenheten kanske? För i verkligheten har jag förbannat ont i huvudet! Och när jag läser lämnar jag världen för en stund, om man kan säga så utan att låta för patetisk. Det jag egentligen vill komma fram till är att jag har ont i huvudet och eftersom att jag planerar att fara till skolan kommer nästa del i mitt liv se ut såhär:

Alvedon>borsta tänderna>sova. Så Godnatt på er!♥

Lite från Piteå


Kanske typ den intressantaste bilden i världshistorien, utsikten bussfönstret om nångon inte förstod det

Elin som kladdar mascara

Den vackra synen jag och Elin vaknade till (miljarder gånger finare i verkligheten!!)
Huset!! Dom hade visst ritat det själva och allting! Var som ni ser inte helt klart, men galet fint var det ändå!

Ah, sen var det inte så många mer bra eller intressanta bilder. Var lite rimrostig på hela "ta kort-grejen" så det vart mest kort på utsikten över sjön och den är ju inte så intressant att kolla på i evigheters evighet..Måste skaffa mig en egen kamera så jag kan börja ta kort igen, for real!

I'm seriuos, don't you get it


Jag har tänkt presentera er för en person, Bengt. Bengt the isbjörn. Han korsade min och Elins väg i lördags och vi kunde inte låta honom vara. Han fick troget följa med oss vars vi än var, jag kan lova att han hade en good time. För vilken isbjörn får fara till Piteå med oss? Inte så många, jag menar ju det. En lycklig liten rackare. 

Vet inte riktigt varför jag kände att ni var tvunga att få veta det. Men nu vet ni iallafall och det kan ju aldrig skada.

Pippi Långstrump



God eftermiddag! Jag ligger här i min soptipp till rum (ja, en städning skulle vara på sin plats) och ler åt Pippi Långstrump med far min. Fick nämligen ett stort behov att kolla på min barndoms kärlek, och sagt och gjort, så blev det. Sen kom pappa hem i samma stund och faktiskt är han nog det bästa sällskapet jag kan tänka mig att se på gamla filmer med. Jag vet inte varför, men det är bara så. Jag har det rätt bra just nu med andra ord. Tjolahopp tjolahej tjolahoppsansa!

För din skull Fanny



Blir ännu en dag hemma i sängen...känns förargligt men jag hoppas på total förfrisknelse efter denna dag då!

Natten kallar på oss!

Jag märker tydligt hur det börjar bli dags att börja förbereda sig inför en godnatts sömn. Mer än så
behöver jag inte säga, jag ska sätta behovet av sömn först och där med punkt. Sovgott!


Sista avsnittet



Sitter här och sörjer lite försiktigt att det är sista avsnittet med hollywood fruarna denna säsong...snyft.
Men nu ska jag inte sörja mer, jag ska kolla så att ögonen ploppar ur skallen de sista 10 minuterna som är kvar.
Sen ska jag se till att få rejält med sömn så jag blir frisk. Har en fet sovmorgon så det ska nog gå jättebra det.

Men nu är pausen slut så nu är det bara att glo igen!


I mitt hus!

Hemma! Efter en massa färder hit och dit och överallt är jag hemma i mitt hus igen. De tre senaste timmarna har jag sovit, sovit sovit och drömt att jag for till Belgien (?) badade i en förbjuden barnbäsäng, var i en spökkyrka och blev tillsammans med Pauly D från Jersey Shore (andra gången jag drömmer det, men sist dumpade han mig för att jag var för blek...)


Jo, lite för brun för mig alltså..rackarns

Tillbaka i Skellefteå


Hade kul i Piteå och tog lite bilder, men mest bilder tog jag på det otrooooligt fina huset som Elias bodde i! Sjukt! Elin övergav jag när bussen stannade i Byske, jag hoppade då av och for och firade Albins lillebror och nu kom vi just tillbaka till stan. Lite så har min dag sett ut i korta drag och nu så ska jag massera Albins skadade rygg...stackars rygg, först skadad och sen jag...det är inte lätt att vara rygg säger jag bara. Ha en trevlig kväll iallafall!

Piteå nästa!


Har såååå bråttom!!! Blir extra nervös av det faktum att jag och Elin 9 gånger av 10 missar bussen... det får inte ske!

SÅ SKYYYYYYNDAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

D U M B O





Lyckades få Albin att se på Dumbo med mig. Hur bra som helst! Nostalgi (?) på hög nivå. Var även tvungen
att fälla en tår när han var och hälsade på sin mamma, så otroligt fin scen..ojoj. Hamnade i något slags disneymood nu.
Men det ska det bli ändring på, om en stund. För först ska jag duscha. Återkommer!

Dejten fortsätter...

...hos Albin. Jag dejtar mina naglar och han dejtar sin dator. Sociala paret är på plats. Och inte blir det bättre av att vi ska se film och jag kommer sitta så långt bort jag kan från honom eftersom att det annars finns en stor risk att mina omsorgsfullt målade naglar forstörs. Så vid minsta tecken på kroppskontakt flyr jag fältet. Det verkar bli en mysig kväll med andra ord. Hoppas ni har en lika mysig kväll! Eller kul, eller spännande eller nånting annat, Kram!


Tar förresten med mig kameran till Piteå så vi kan ju hålla tummarna att jag tar några kort!

Nageldejt



Det var dags att göra om min såkallade franska manikyr då vissa naglar växt så att vitfärgen inte täckte ordentligt vilket var otroligt fult så jag kände att jag var tvungen att göra något åt saken även fast jag egentligen inte har tid. Men det får gå ändå. Är så kritisk mot mina egna naglar, andras bryr jag mig inte om. Eller alltså, jag tänker inte elaka tankar eller nånting. Berömmer om jag ser några extra fina, men annars är det endast mina egna som jag har fokus på.

Och det ska jag fortsätta ha nu med. Återkommer senare! 


F R E E E E D A G ! ! !

Idag har jag näst intill frysit ihjäl!! Alltså vinden (blåsten?) verkar ha nånting ogjort med oss skelleftebor och straffar oss med detta väder...ursh. Min dag bestod av två lektioner och ett två och en halvtimmes långt hål (som vanligt..) Hålet spenderades hos farmor där jag åt bullar, sov och fick en cykel. Toppen! Nu slipper jag gå varje fredag, nu kan jag cykla! 

Ikväll ska jag och min köldskadade nacke (den är ur funktion pga av förfrusning eller nånting sånt...) vara med Albin. Och imorgon är det äventyr på gång...Piteå! Dit beger jag och Elin oss nån gång imorn och kommer inte tillbaka förrän på Söndag som det verkar. Blir nog hur bra som helst. Men jag hör av mig innan det, så ni kan va lugna. Nu ska jag leka kurragömma på google med Albin, kul tidsfördriv. Haha.

Han är, hemma-aaaaaa!



Och jag är glad att han är vid liv. Då vet ni det. Annars har jag nyligen klivit ut ur duschen och ska nu hitta något anständigt att ta på mig och vänta på att Jesper kommer hem från träningen. Ska ju som sagt vara med han och Emma ikväll som det ser ut nu. Och ja, det passar sig ju inte att komma halvnaken så nu ska jag leta reda på något anständigt...


P.S Angående rubriken, var det ett försök att låta som en reklam på radio, "hemma-aaa" Ni vet vilken jag menar va? Bra.

Fina fina du!



Har ingenting viktigt att säga. Råkade bara hitta en fin bild på en fin vän. End of story.

Härligt härligt, men farligt farligt

Jag har inte tänkt skriva att jag är glad, även fast jag är det, för när jag skriver det händer det alltid något som får mig att sluta vara glad och jag vill fortsätta vara glad så därför tar jag inga risker.

Mitt ansikte börjar iallafall återvända till det normala efter alla hemskheter som drappat det (oförklarliga sår i pannan och sånt otrevligt..) Det var god mat i skolan, tillräckligt iallafall, är egentligen inte ett überfan av skolans tex mex, men jämfört med vad det kan bruka vara är den rena rama himelriket, ungefär. Ska vara med Jesper och Emma ikväll tror jag också.

Så som sagt, mycket är bra just nu!

Bildbrist, ä n n u  en gång....Men en fin vän, det har jag!

Cause you'll be in my heart

Sitter här, rätt bekvämt, i Alexandras soffa och ser ut som hitler, med vit mustash...en jultomte hitler.. jag gillar det inte! Men nöden har ingen lag och mitt ansikte måste räddas innan det är för sent!!

Så, jag ser alltså ut som en hitler men det är långt ifrån dom jag känner mig. Jag känner mig som världens mest patetiska flickvän för stunden. Men det blir lätt så på kvällskvisten, när man lyssnar på lite för lugn och emotional musik...nåja, nu är det slut snackat om det. Jag är iallafall glad att han snart är hemma. Ja, då vet ni det. Nu ska jag sova eller nånting, sluta sitta här och skriva om pojkvänner i Turkiet ska jag absolut göra iallafall! Godnatt!!♥

Det här underbara bjöd förresten Alexandra mig på. Okej, det ser inte såå gott ut men tro mig, det var det!!! Glass+banan+chokladsås=♥

Hos Alex!

Jag är verkligen ingen fena när det gäller att komma på rubriker, "Hos Alex" "På skolan" "fjärde oktober" "22:30"...osv, mycket uppfinningsrikt Rebecka. Bra bra. Men som sagt så befinner jag mig hos Alexandra och jag mår som en prins! Har fått god pizza till middag och senare ikväll kommer ännu mer gott att rulla in. Så imorgon är det jag rullar, ut. 

Så ser läget ut just nu. Dagen har varit bra, tog en liten tupplur på provet...men det ska nog gå bra ändå tror jag. Hur har eran dag varit? (inte för att någon kommer svara, men man kan ju alltid fråga, right?) 



På Skolan

Min grupp är så duktig att vi redan är klara med allt vi skulle göra så vi slipper göra nånting viktigt. Så då fick vi sitta här istället. Ikväll förflyttar jag mig till Alexandra, vilket inte sker så ofta. Pinsamt sällan.. Men idag är det alltså dags!

Lång dag idag, fick för lite sömn..Men mamma fyller år så då måste man upp.  Så förresten, Grattis mamma!

Hemsk bild, men det må va, för idag handlar det inte om mig, det är ju inte jag som fyller år.

Jag skiter i det här nu!

Homework_large
Kunde inte sagt det bättre själv. Jag ger upp och hoppas på det bästa istället. Godnatt!

FJÄRDE OKTOBER

Hejhejhej! Idag har jag inte haft minsta lilla tid att blogga (har egentligen inte tid nu heller, måste plugga, men bloggar ändå för att bloggen inte ska gå under..) Försov mig imorse så hade inte tid med nånting annat än att skynda, och att skynda är verkligen inte min starka sida på morgonen. Direkt efter att jag slutade for jag en sväng till Benne och satt och spelade snood och lite sånt med han.

Fick skjuts hem, åt middag, fick ett infall att jag var tvungen att få läsa Sune (Ja, barnböckerna som är hur bra som helst!) Så jag rusade till bussen, åkte in till stan och satte mig där och läste i en timme. Helt otroligt, har inte på så länge jag kan minnas haft ett sånt sug efter att läsa?! Aja, nångång ska det väl ske. Sen tog jag en buss hem. Skulle blogga, men då ringde Fanny och nu har jag äntligen lite tid över. Så hej! Här är jag efter min extremt fullproppade dag.

P R E C I S sådär↑ snygg, pigg, glad och taggad känner jag mig nu.. Men sådanna känlsor är inte tillåtna när jag har ofärdigt plugg på golvet och ett prov imorn. Måste. Plugga. Nu.

Nu vet jag att jag valde fel, att vägen slutar här


Du vet bättre än jag

Det var denna låt som Sofia sjöng. Föredrar den dock med hennes röst men bättre än ingenting.
Gick segt att plugga och skriva låt ikväll. Ett samtal med Fanny och mina två favoritprogram gjorde det
lite svårt. Tur att jag har en till dag på mig. Känner dock hur jag börjar må illa igen som i morse så
jag har nog tänkt att krypa i säng så snart jag bara kan ihopp om att rejält med sömn ska bota mig! 

G O D N A T T ! ♥

All this time, and still it never ends

Kunde faktiskt inte låta bli att ta lite bilder när jag var ute idag. Fina eller inte, ni slipper iallafall glo på webbilder för
ett tag. Nu ska jag iallafall ta och försöka plugga lite och skriva mig en till liten låt. Kommer spela in en skiva när jag slutar skolan. "Rebeckas plugglåtar". Eller kanske inte, men en låt ska jag iallafall skriva nu. Det är ett som är säkert!


Lite höstbilder

Åh Gud så härligt det var! Alltså med musik i öronen och hösten runt omkring mig så kände jag mig så otroligt lycklig! Hösten är verkligen så fin, när det är sol. Då tycker jag om det, när det inte är det (och jag måste vara ute) så gör jag inte det. Men när solen liksom lyser på löven och allting, ja, då kan jag inte säga annat att hösten är vacker.

Tredje oktober

)
Här sitter jag och myser med mitt fina ormkort som jag fick igår tillsammans med en pimpim påse. (Tack Fanny!♥) Det var iallafall supertrevligt igår och jag blev så glad att riktigt få umgås med mina små nötter. Länge sen sist, för länge sen! Natten var dock inte den bästa jag varit med om.. vi alla som oroligt och vaknade lite då och då av olika saker. Sen vaknade vi på morgonen och alla mådde dåligt. Jag hoppas verkligen inte att det är en sjukdom på riktigt..brist på sömn hoppas jag. 

Annars har min dag varit rätt bra. Måndagarna är ju som sagt ganska korta och vädret just nu är ju riktigt skönt så jag tror faktiskt att jag ska ta tillfället i akt och faktiskt gå ut en liten stund. Det händer allt för sällan så nu är det dags!

BLOGGEN FYLLER ETT ÅR!!

Ah, ja insåg just när jag skulle kolla vad jag gjorde för ett år sedan och bläddrade mig längre och längre ner i bloggen så fick jag se att jag för exakt ett år sedan skrev mitt första inlägg här. Klockan 16.00 för att vara exakt. Fast det känns som att det borde vara längre sen, men beror väl säkert på att jag ju har bloggat på andra ställen förr. Men iallafall, grattis till mig själv och grattis bloggen på din ett års dag! Haha..

En låt klar, one to go!

Sugna på att höra? Ah, oavsett vad ni vill eller inte vill kommer ni inte få det. Klockan är inte 3 på natten och därför känns det aningens pinsamt att skriva det här. Hehe. Jag har kul iallafall. Dock får den andra låten vänta tills imorn eller nånting tror jag eftersom att det skulle bli alltför rörigt i min hjärna annars om jag skulle skriva allting på en gång. 

Istället ska jag nog börja packa min väska och så eftersom att jag ska fara och vara med mina två små älsklingar ikväll, haha. Inte alls helt fel. Skönt sätt att avsluta en helg på tycker jag!

Oktober 2010.

Du vet bättre än jag


Det var ingen sovmorgon för mig idag inte. Halv 10, 10 blev jag väckt av väckarklockan och kvart i elva åkte jag in till stan för att se Sofia sjunga. Jag har aldrig i hela mitt liv hört henne sjunga och då har vi känt varann ända sen födseln(!!) Jag kan iallafall inte komma på nån gång jag hört henne. Men nu skulle jag alltså få höra och hon var otrooligt duktigt alltså! Nu är inte jag en expert på musik, röster, toner eller nånting, men om vi säger såhär, hon sjöng mig till tårar och det har ingen annan gjort. Det blir mitt betyg. Vilket är ett bra betyg!

Nu ska jag sätta mig och dikta ihop en låt om onsdagens prov i kulturhistoria. För er som inte känner mig kan jag bara snabbt berätta att jag rätt ofta brukar göra det när jag pluggar inför prov. Jag skriver en låt av hela skiten. Mycket roligare sätt att plugga och enklare att komma ihåg. Exempel finns HÄR. Otroligt smart!

02.28

Kvällen blev inte alls som jag trodde. Filmkvällen byttes ut mot grillkväll. Så istället för att hamna hos Ali hamnade jag vid en grillring med ett gäng människor, men det var bara trevligt. Lite segt i slutet men ändå en bra kväll! Nu skriker min kropp efter sömn det är nästan så att jag inte ens orkar ta mig till sängen...illa. Men jag ska göra ett försök. Godnatt!


Resultat efter bildvisningen:

Jag blev utskrattad (och då menar jag verkligen utskrattad!) för min bleka hy, kantiga smala benkropp, mina enoma knän och smala vrister och sist men inte minst, mina klädkombinationer...Jag har verkligen aldrig varit ett vackert barn...tack och lov har jag bättrat mig erkände min bror. Jag sa detsamma om honom eftersom att han faktiskt inte var så vacker själv just under den tiden av sitt liv. Jag kan visa bilder på oss snyggingar sen, kanske. Men nu sitter jag vid fel dator så det är för stunden omöjligt. 

Nu väntar jag bara på att fara till Ali där jag som sagt ska vara med han och Jesper. Det låter bra det.

Lyx för dom som får umgås med en snygging som jag, hahahahaha!

Mys med kusierna!


Cypern 2006..? Tror jag. Haha oherre alltså..

Nu ska hela släktskapet kolla på resten av bilderna, ni får nöja er men denna enda bilden på hela kusinskaran. Nu har bilderna laddat klart så jag ska bege mig ner på en gång. Haha, jag fruktar för vad jag kommer få se...

Ny design!

Och förhoppningsvis syns den. Dock är jag låångt ifrån nöjd men jag vill inte spy länge vid åsynen av min blogg iallafall och förhoppningsvis vill inte ni heller det. Ska försöka fixa resten senare men nu orkar jag inte. Jag har suttit här på tok förlänge! Har dock hunnit prata lite med Sofie så en liten paus har jag iallafall fått. Nu väntar duschen på mig. Kusinerna kommer hit och äter och det är ju trevligt! Senare ikväll är jag med Jesper och Ali som det verkar, bara trevligheter!

Oherre, redan oktober!

Jag kan faktiskt inte riktigt förstå att det är oktober samtidigt som det kännas som att det borde vara typ november? Skumt. Jag håller iallafal på och försöker knåpa ihop en tillfällig design eller nåntign. Är verkligen spyless på den nuvarande... så det är dags att försöka göra nånting åt det tycker jag. Dock vet jag inte riktigt hur jag ska gå till väga.. hur som haver, istället för webbilder ska ni få se vad jag sysselsatte mig med för ungefär ett år sedan, inte illa!

Tomt i huset


Mitt sällskap lämnade just mig och min natt åt mitt öde...inte riktigt så dramatiskt. Jag är iallafall ensam nu. Det firade jag med att sätta upp håret i min dagliga kvällsknut. Ska snart trycka i mig nåt ätbart, eller borsta tänderna, får se vad jag väljer. Jag har iallafall haft en riktigt trevligt kväll med mycket skratt och annat trevligt. Lite bilåkning och även en promenad till kaplan och tillbaka till stan igen. Kort sammanfattning. Har haft en riktigt bra kväll och hunnit med mycket. Nu väntar min älskade säng på mig. Lite hemskt att somna själv bara...hatar det när det är mörkt...
RSS 2.0