2013-06-19

Idag saknar jag London extra mycket. Eller egentligen kanske inte London egentligen, men jag saknar att vara borta, att inte vara här. Jag saknar att ha mitt egna liv, klara mig själv och göra mina egna saker och inte bry mig så mycket om annat. Det var nästan som meditation att vara borta, jag tänkte inte så mycket på folk och saker om kring mig egentligen, självklart med undantag för mina barn, men annars så tänkte jag bara på mig själv och jag var verkligen "vän" med livet på ett annat sätt än nu. Nu är jag osäker och analyserar allting igen, kanske inte fullt så mycket som innan London men mer än vad jag gjorde i London. 

Konstigt att jag inte lärde eller förändrades mer ändå, jag blev som ändå samma så snart jag kom tillbaka till ursprungsläget. Av detta har jag då lärt mig att Skellefteå är inte min plats på jorden i det långa loppet. Jag ska vara någon annanstans, där jag kan känna samma sak som jag kände i London. 

Så därför saknar jag London just idag. Sen blir det ju inte bättre av att jag saknar mina barn, särskilt Martha just nu, det går i perioder och just nu är jag inne i en riktig "Martha-period". 
 

Oj oj oj... nu var det länge sedan!

Här har det sannerligen stått still. Men jag tänker faktiskt inte ursäkta mig, jag har haft fullt upp med annat och verkligen inte haft minsta lilla lust att blogga - alls! Det kan faktiskt vara så att min blogg lust försvann i samband med mitt au pair liv (det märktes ju iallafall lite i slutet tycker jag) Så det skulle kunna vara så att bloggen förblir stilla tills att jag har ett roligare liv att skriva om (= något som inte bara innehåller vad jag gör i lilla staden Skellefteå) Men vi får se. 

Under de ca två veckor som gått sedan jag lämnade London har jag ju bland annat hunnit med att gå på balen med min Albin, och det tänkte jag att ni ska få se lite bilder på. Det är ju trots inte varje dag vi är så fint klädda (förmodligen sista gången framtills att jag gifter mig)
RSS 2.0