Dag 3

Torsdag.. Egentligen borde jag saga dag 4 men eftersom att jag kom sa sent pa mandagen sa kanns det mer ratt att saga dag 3, intressant va? Jag forstod val det. Na, men allvar, det ar svart att skriva nagot kul eller intressant utan bilder men det kanns annu varre att inte skriva nagot alls. Idag har jag iallafall promenerat till ryde (googla for bilder, ratt fin stad faktiskt) dar kollade jag upp busstider och lite sant, vill ju se sa mycket av on som mojligt som sagt sa pa lordag ska jag aka runt mer eller mindre hela on sa det ser jag framemot! Det har med tidsinstallda inlagg gick foressten inget vidare.. Haha! Jag gor ett nytt forsok nasta gang jag sitter vid en dator!

Peter Pettigrew


Vill förresten passa på att berätta en rätt cool sak som jag fick veta igår (okej, jag tycker det är mer än coolt, jag tycker det är jätte coolt!) Jag fick veta att han som spelar Peter Pettigrew bor precis bred vid Lordship Lane (gatan där vi var igår) typ. Alltså bor han bara 20 minuters promenad ifrån mig! Wow! Haha. Jag vet en som heter Rebecka som kommer gå och ringa på varje dörr tills jag hittar honom! Okej, inte men seriöst. Wow! 

Nu ska jag fara iallafall, vet inte riktigt när vi hörs nästa gång eftersom att jag inte är säker på hur mitt internet kommer vara när jag kommer dit. Jag vet iallafall att ni inte kommer få lika mycket uppdatering som nu men jag ska göra mitt bästa! Nu måste jag skynda mig iväg, faktum är att jag redan är senare än planerat (som vanligt med andra ord...) Tur att det går fler än ett tåg! 

Njuter av solen..



Passade på att lägga mig i solen en stund när tiden tillät. Det var visserligen inte överdrivet varmt, men skönt ändå! Nu håller jag iallafall på att packa det sista innan jag ska börja gå mot bussen inom typ en kvart. Det borde räcka tror jag. Lyckades dessutom att rensa väskan lite iallafall vilket var bra för det är full ändå. Hoppas bara inte att jag glömmer något nu... 

Lunch!

Detta blev min lunch. Det råder brist på mat i detta hus just nu men det är ju helt förståeligt, ingen köper ju en massa mat just innan man ska fara iväg i två veckor. Jag blir dock lite lidande men det är lugnt. Jag gillar ju frukt! 

Har iallafall också insett att det var längre tid än jag trodde tills mitt tåg går. Det går halv fyra från waterloo om jag inte minns fel och det betyder att jag inte behöver fara härifrån förrän 2, halv 3 nångång. Skönt! 

OS-väskan!

Kom ju på att jag inte har visat min OS-väska. Barnen blev helt till sig när de såg att jag hade OS ringarna på min väska, själv hade jag inte ens noterat det men det var ju kul och tajmat. Haha. Jag ska iallafall kolla igenom väskan nu tror jag, för jag misstänker starkt att jag har med mig för mycket men samtidigt vet jag inte riktigt om jag orkar.. hehe. Vi får se. Det första jag ska göra är iallafall att springa och köpa tandkräm och sånt tråkigt och nytt godis också för som sagt så tog de mitt godis i Hyde park igår...sen var det något mer jag skulle köpa också men jag kommer inte ihåg vad det var... 

Nu ska jag sova!

Bestämde mig för att jag var hungrig och inte trött så jag åt och satte mig sedan och svarade på lite mail och sånt. Jonas höll på att trilla baklänges när han såg hur långa mail jag skriver med folk där hemma, men vaddå? Ska det berättas så ska det ju berättas och då blir det långt och jag älskar det! Har pratat lite med Markus också och blivit påmind om att vi tar studenten tillsammans vilket alltid är lika skönt att höra för då känner jag mig inte ensam. Haha. 

Då vet ni vad jag har gjort ikväll. Nu ska jag sova för mina ögonlock hänger så jag bara ser halva skärmen typ.. Godnatt!


Bra kväll!

Träffade Melissa som sagt som visade sig vara hur trevlig som helst! Men självklart så stannar hon bara över sommaren...fasen. Men vi har iallafall planerat att hinna ses helgen när jag kommer hem från Isle of wight så jag hoppas det blir av. Åh vad jobbigt, för hon var verkligen en sån där person som man verkligen trivs med ni vet. Fasen. Vi gick iallafall runt och pratade med landade sedan på adventure bar efter att ha passerat och blivit inbjudna in av en av de som jobbar där. Så vi njöt av happy houren (?????) och jag fick mig en ny favorit drink. Kul. 

Nu är jag hemma iallafall och kan inte bestämma mig för om jag är hungrig eller inte eller om jag är trött eller pigg...jobbigt liv. Förhoppningsvis är jag trött för det är ingen sovmorgon som gäller imorgon inte. Eftersom att jag nu var borta hela kvällen så hann jag ju tillexempel inte gå igenom min packning igen (vilket behövs!) så det måste göras imorn. Suck...blir att stiga upp tidigt med andra ord. 

I ♥ Canon!


Aldrig ska jag överge canon igen. Det känns så mycket bättre även om det visade sig att denna gick på batterier som man köper...inte det ultimata men ändå så mycket bättre än den förra! 

Drabbades av panik i affären när jag insåg att jag inte skulle kunna köpa den för de hade ju fört tillbaka pengarna på mitt konto och det tar ju 48 timmar innan pengarna kommer in så jag fick verkligen panik. Tur att jag är ett geni och har en snäll pappa. Jag ringde helt enkelt pappa och fick låna pengar av honom. Pjuuh... Tusen tack för det!♥

Så nu har jag alltså en kamera och det känns bra! Har ätit en tonfiskmacka också så jag är mätt och belåten och ska snart ut och träffa Melissa som bor i East Dulwich vilket är rätt nära mig så jag hoppas att vi ska komma bra överens för det är ju skönt om man har någon som inte bor på andra sidan London, hehe. 

Hyde Park

Mötte upp Marina och Marco efter att ha utsatts av "traffiken-under-de-olympiska-spelen"  igen... denna gång iform av avstängda vägar pga av cycklingen. Suck.. så det blev en promenad från Victoria till Hyde Park där jag mötte dem och vi gick runt och kollade inne på området som jag egentligen inte riktigt vet vad det är men de säljer mat och visar olympiska spelen på stora skärmar och ja, massa sånt. Det var ganska kul utom att de regnade och att de tog mitt godis i kontrollen (man fick inte ha med mat eller dryck in)

Sen gick vi bara runt i parken och pratade och hängde med gässen, eller vad det nu var, tills jag kände att det var dags att fara och fixa kameran. Det var iallafall jätte trevligt och kul att se hyde park, Tidigare har jag bara skyndat igenom den och inte sett mycket mer än att den var stor. Haha. 

Packad väska - CHECK!

Jag borde inte vara tillåten att packa utan mammas uppsikt.. har en känsla av att jag har med mig aaaalldelens för mycket, men jag vill ju inte känna att jag har glömt något liksom. Men jag ska nog ändå ta mig en titt på min packning när jag kommer hem igen. Nu ska jag iallafall upp och möta Marina och någon annan. Spännande. Sen ska jag nog ta mig en "lära känna London - promenad" till Kings street (road? lär mig aldrig för Peter Jones ligger på en av dem och au pair agencyn ligger på den andra) och byta kameran. Om det inte spö regnar såklart, men nu skiner solen igen och jag hoppas att den kommer fortsätta göra det! 

Väderförändring

Blivit dränkt av en bil som körde förbi - CHECK! 
....

Från sol med molnig himmel till ösregn och åska som nu ser ut att återgå till sol med molnig himmel. Välkommen till England! Tur att jag har ett paraply. Åh det känns ju verkligen inte så kul att gå på stan i detta väder. Men jag vill träffa Marina och jag vill byta min kamera. Suck suck suck. Tur att det ser ut att bli liiite bättre väder på Isle of wight. Inte så bra som jag hade hoppats men det ser inte ut att bli så mycket regn iallafall så jag hoppas att det stämmer! 


Söndag!

Nu är det söndag nu är det sol, men det är molnigt på himlen.
Och Rebecka sitter inomhus med massa saker hon ska göra. 
Hon ska packa väskan idag, och ladda telefonen idag.
Sen ska hon träffa Marina idag och sedan byta kamera!

Sådärja, det är inte varje dag jag önskar er godmorgon och berättar vad jag ska göra idag genom en sång. Inte illa. Har ni hört orginalet? Om inte så blir det nog lite svårt att förstå att det var en sång. 
 
Här är mitt orginal. Vet inte om det finns något annat men här lärde jag mig den. Från den underbara filmen Rasmus på luffen. Ååååh barnaminnen...♥

Natti natti

Ska ta och sova nu, är trött som aldrig förr och tankarna bara snurrar just nu. Så ja, jag ska försöka sova och hoppas att jag lyckas. Dock brukar det ju kunna vara ett fall för sig att försöka somna med mycket på hjärnan men det ska nog gå bra. Har iallafall tänkt att sova tills jag vaknar imorgon och sedan bestämma, beroende på vilken tid jag vaknar, hur lugnt jag ska ta det. Det slog mig förresten idag att jag sammanlagt borde ha bara typ 3,4 riktiga arbetsdagar kvar tills jag far till Sverige. Sen vet jag ju inte riktigt hur det blir på Isle of wight så jag räknar bort det eftersom att det ska räknas som semester som. Men allvar, 3,4 dagar kvar att jobba innan jag kommer hem det är ju ingenting! 3,4 dagar på 3 veckor, det är ju inte alls så dåligt.

Nu ska jag försöka hitta ett sätt att avrunda detta, det är alltid det svåraste. Hoppas ni har haft en bra kväll iallafall. Godnatt på er!

Glädje och sorg

Det blev en kort och intensiv kväll. Men en riktigt bra en! Nu har jag lite nya kompisar från Rumänien. När jag är klar med mitt år här får jag planera in en jorden runt resa till alla jag lär känna här! Eller ja, iallafall en europa runt resa. Det är nämligen bara en utanför Europa och han är rätt konstig... (ursäkta) men faktiskt för jag förstår inte vad han säger, haha. Men som sagt, en bra kväll ikväll. Skorna visade sig vara världens skönaste men dock lite för breda för mina fötter vilket gjorde det enklare än det ska vara att "glida ur" med tårna. Annars så. 

Kameran däremot var en riktig jävla besvikelse på alla jävla sätt. Okej, det finns två bra saker: 1 att den är lätt och 2 att den kan ta långa bilder. Det är allt. Resten är bara skräp från själva kortet till uppladdningen på datorn. Så jävla besviken så jag sitter fan och gråter nu. Jag måste fan tillbaka imorn och klaga för faktiskt så var den inte riktigt så som de sa att den skulle vara och alltså nä, jag vill inte ha den. Hellre säljer jag eländet och lever på min iphone. Den är typ bättre. Nä men allvar, visst borde man kunna gå tillbaka och byta om man ha kvitto och bara använt den en gång så att den är som ny? Eller? Annars ska jag krydda på min historia om hur de lurade mig... 

LEKER JAG MED LIVET??



Nej. Eller ja, Jag vet inte. Men jag är ganska modig. Ganska spontan. Ganska mycket ganska. Jag ska om en timme möta upp ett gäng heeelt okända tjejer för en drink vid Hyde Park. Ojojoj, hur ska detta sluta? Bra. För på au pair sidor på facebook vill alla bara en sak - träffa kompisar! Som jag. Dock blir det en tidig kväll då jag är ensam hemma och inte vill ta allt för stora risker. Nu ska jag skynda iallafall. Får se om vi hinner höras innan jag far annars hörs vi när jag kommer hem eller något! 

Ny Kamera!


Tack och lov så lyckades jag med mitt uppdrag men det fasen nära att de bad mig fara hem igen och komma tillbaka med överförningssladden och jag höll på att bryta ihop! Sen kom den snälla damen som hjälpte mig igår till min räddning och sa "No it's OK, I told her she could have a new one yesterday" Jag kunde andas ut och blev sedan guidad runt bland alla kameror i samma prisklass och med ungefär samma möjligheter. Var dock tvungen att byta från canon vilket känns konstigt eftersom att vi vandrat hand i hand ett bra tag nu.. men förhoppningsvis ska jag trivas bra med Lumix också. Ska bara vänja mig först... 

Titta vad jag hittade?

Bestämde mig för att ta en promenad genom London för att bli bättre på att hitta och råkade på min väg passera detta. Trodde i några underbara sekunder att det var flaggorna och gräskullen som var på invigningen igår men efter att ha tagit en närmare titt så blev jag tveksam eftersom att det kändes väldigt mycket för litet. Så förmodligen var det bara en kopia vilket inte gjorde det lika coolt. Men det kunde ha varit coolt. Sen blir jag helt överlycklig varje gång jag ser något som har med Sverige att göra så att se den svenska flaggan bland alla andra  fick mitt hjärta att hoppa ett litet glädje skutt. Hihi. 

Mina Sophie skor!

I mina skor står det ju som sagt "Sophie" (tror jag har nämt det förr) och det känns tryggt att ha henne med vars jag än går. Haha nä men jag tycker det är lite kul och därför blev jag glad när det fanns kvar just de skorna för de är sååå sköna. Fast jag köpte ett par andra typ likadana svarta bara för att och de är mycket hårdare och inte alls lika sköna... 

Därför blir det Sofie skorna som får pryda mina fötter när jag nu för sista gången åker för att fixa min kamera! Och jag kommer fasen inte hem förrän de har gett mig en ny. Bort med min norrlänska snällhet (hehe har fått höra det ganska mycket här..) och fram med mitt London ego! Lycka till mig själv! 

Simply fruity!

Nu är jag tillbaka efter en liten runda på cpgatan. Jag hittade mig en ny bästa vän : Simply fruity! Var jääätte törstig så jag gick in på en av pundshoparna för att hitta första bästa dricka och det blev denna som var riktigt riktigt god och när man får fyra flaskor för 1 pund så kan jag ju verkligen inte klaga!

Jag råkade även få med mig lite annat. 3 par skor igen... men jag kan faktiskt försvara mig själv. Sist köpte jag ett par låga svarta som blev mina nya favoriter men dock så går jag lite konstigt så jag skrapar typ tårna i marken 24/7 så de har gått sönder så jag tänkte köpa ett par nya. Sen såg jag att ett par skor kostade 5-7 pund och 3 skor för 10 och då kändes det ju faktiskt mycket mer värt att köpa 3 par. Det måste ni ju faktiskt hålla med om? (Mamma?) 

Sen lite annat som jag inte egentligen behöver men som fick följa med endå typ en hårborste, nagellack, kuvert (behöver!) och nånting som ska vara bra för håret. Men eftersom att hela min shopping tur gick för mindre än 20 pund så känner jag att det inte var så farligt alls ju! 

En stund av hopp...

Såg solens strålar och en klarblå himmel och blev glad i hela kroppen och tänkte "jag får soooola". Så jag skyndar mig upp för att byta till bikini men när jag tittar ut genom fönstet har molnen tagit upp 70% av himlen... molnen måste gilla att krossa mina drömmar om att bli brun... 

Men egentligen gör det inte så mycket, jag har ju trots allt mina ärenden att ta tag i. Jag ska börja med att kolla efter bikini och lite annat på cp gatan och sedan åka in till London igen. Ah alltså detta börjar verkligen bli sååå irriterande. Jag tycker inte ens om London längre.... okej, jo jag älskar det. Men jag älskar inte att behöva åka fram och tillbaka varje dag av samma anledning. 

Raggningsknep álà Ben 5 år.

Tänkte börja morgonen med ett riktigt bra raggningstips som jag lärde mig av barnens kusin Ben. Jag tänkte dela med mig det till er så att ni kan vara säkra på att ni slipper gå hem själva! 

För detta krävs dock att ni befinner er på ett ställe där det finns vissa regler och om man bryter reglerna måste man gå till sitt rum. Så se till att hitta ett sånt ställe innan ni börjar! 

Resten är mycket enkelt, det första ni gör är att hitta erat byte och sedan försöker ni bara få han/henne att bryta mot regeln. Varför? Ja vi kan väl se vad Ben hade i åtanke... 

Sloane (hans byte): Why do you want me to do that? 
Ben: Because then you'll be send to your room and then I can come with you so we can hace som peaceful time. 


TADA! Så enkelt var det. Nu har ni ett stensäkert raggningsknep att använda ikväll! Tack för mig och Godmorgon!

Enda bilden där Ben finns med! 

Grattis David!!!!

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade åååååår.... 

Nu är Davids födelsedag nästan över (i Sverige är den redan slut dock, men) så nu är krabaten 13 år. 13 hela år. Jag har tjatat om det hela veckan men det är ganska stort faktiskt, även för mig. Han har alltid varit så liten för mig  och det faktum att han blir större och sakta men säkert växer om mig skrämmer mig nästan och nu tonårig? 

Jag vill iallafall i detta inlägg passa på att försöka utrycka lite kärlek för min yngsta bror. Det är nog få människor som har en så otroligt fin och snäll bror som jag har. Som ställer upp och hjälper till lite mer än vad han egentligen borde men han gör det ändå för att han är så snäll. Mot allt och alla. Det är inte många gånger som vi har bråkat faktiskt. Självklart har det hänt men inte särskilt ofta vad jag kan minnas. Jag vet inte om det har med åldersskillnaden att göra eller det faktum att han är lite för gullig för att kunna bråka med...? 

Det här med att skriva ner känslor är lite svårt och ännu svårare om man inte riktigt vet vad man ska skriva, i det läget befinner jag mig just nu. Men jag älskar mig bror, tusen gånger runt jorden och tillbaka igen. Han kommer alltid vara liten och hur mycket det än skrämmer mig att han växer så är jag egentligen bara glad. För hur mycket han än växer så kommer han alltid vara min lillebror och jag har klarat mig fint sen min andra bror växte om mig så nog ska jag klara mig nog. Sen är det nog roligare för honom själv om han slipper vara kortare än mig... 

Hur som haver, med detta inlägg (som inte blev så fint som jag ville,.) så vill jag återigen säga Grattis på födelsedagen David och jag ser framemot att få fira dig öga mot öga i augustiSen ser vi till att jag får fira dig på den rätta dagen nästa år (det slog mig nämligen att jag inte har fått fira David på hans riktiga dag på tre år.. hehe. Första året var jag borta, förra året var han borta och nu är jag borta igen..)

Tar en liten paus..


Blev lite långtråkigt att se alla länder vandra in på arenan men jag vill se Sverige. Därför tyckte jag att en liten paus passade bra. Jag är iallafall imponerad över invigningen (alltså jag vet fortfarande inte om man kallar det för det?) och självklart var mr bean (eller ja, Rowan Aktinson om vi ska vara petiga) min favorit. Jag skulle kunna offra kroppsdelar för att få träffa honom! Det var faktiskt inte så längt ifrån att jag sprang till första bästa buss mot arenan för att bryta mig in när jag insåg att han finns där. Okej, nu överdriver jag, men helt seriöst. Han är så grym!!!

Min dag blev just lyckad!


Som rubriken lyder så blev min dag just lyckad. Eller räddad för jag blev lycklig rättare sagt. Vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att jag känner mig hedrat till att ha fått bidra till namnet på en båt som jag inte vet vilken det är. Tusen tack för det älskade ni!♥

Webstagram är ju förövrigt en jätte bra uppfinning tycker jag. Särskilt nu när jag inte längtar hem längre och inte har något internet på mobilen, Perfekt! Det enda som saknas är att jag inte kan kommentera eller publicera bilder själv... men bättre än ingenting iallafall! 

Nedräkning..

40 minuter tills invigningen (?) och den ska vi sannerligen kolla på, visserligen bara på tv:n men det är ju bättre än ingenting. Tycker det är coolt ändå för allt de har filmat och allt de har visat har jag ju sett, passerat och upplevt. Dvs atmosfären som de visar, sen åkte vi ju faktiskt precis bredvid arenan när vi skulle till Lucys föräldrar så jag har typ sett allt känns det som. Haha. 

London var iallafall kaos idag. Alltså verkligen kaos! Om jag tyckte att trafiken var hemsk förra helgen är det verkligen ingenting mot nu. Mer eller mindre hela centrala London var en enda stor kö så det slutade med att jag, efter ha suttit i närmare en halvtimme och förflyttats två meter framåt, fick hoppa av bussen och gå till min slut destination. Eller nja, jag gick tills jag inte orkade längre och sen tog jag tunnelbanan men det var ändå en promenad från Victoria till Green Park station = ganska långt. 

Det var med andra ord ingen lyckad tur till stan. Kameran fick jag inte byta för att jag inte hade laddaren med mig...suck... så jag ska dit imorgon igen....suck. Presenterna gick inte heller bra för det jag hade blivit lovad gick tydligen inte att fixa så jag får hitta på något annat....suck. Och bikini hann jag inte kolla på för att trafiken tog för lång tid....suck. 

Mycket text, men så kan det bli ibland när man har mycket på hjärtat. Nu ska jag iallafall ner och se på invigningen, eller ja om en halvtimma men ni fattar poängen. Hoppas ni har haft en lite mer lyckad dag! 

Dags för uppdrag!

Nu ska jag in till London för lite uppdrag. Nummer ett är att fixa min kamera....suck! Nummer två är presenter och nummer 3 är bikini. Spännande spännande. Har smygstartat på nummer 2 eftersom att vi pysslade idag och kort stod på schemat så lite födelsedags kort blev det! 
Här pysslar vi inte, utan som ni kan se så grillar vi den där godisen som jag inte kan stava till... hemsk bild men jag orkar inte ladda in bilderna från när vi pysslar. Har faktiskt rätt bråttom! 

DING DONG DING DONG


Vaknade ur min snooze av alla klockor som började ringa på gatan utanför. Men det visste jag att det skulle för det var några av barnen på gatan som kommit på idén att hela gatan skulle gå ut och ringa i klockorna klockan 20 över åtta (eller vad det nu var) för att ringa in de olympiska spelen. Något sånt. För idag börjar det ju! 

Lustigt nog så har flygplanen börjat flyga igen, hörde/såg inte ett enda flyg igen men fick förklarat att det är så att flygplanen inte får flyga över London för det skulle störa (eller något liknande) och då undrar jag ju varför de får göra det idag? Skumt, var väl någon som kom på att det inte funkade så bra att alla skulle flyga runt London eller något. Nåja, jag är vaken iallafall och ska ner och äta frukost. Godmorgon! 

Jag börjar bli för trött...

Har suttit och jobbat med en av presenterna och blev just klar med del ett, eller vad man ska säga. Del två tar jag tag i imorgon. Fick iallafall för mig när jag var klar att det vore jäääätte kul att fortsätta redigera och hålla på med massa andra bilder men det var det inte, det spårar bara ur och jag är trött så jag ska nog bestämma mig för att det är dags att sova nu, klockan är ju ändå närmare halv två och jag ska vara uppe klockan nio imorgon, kan vara en bra ide. Godnatt!

David, snart tretton år!

Har just pratat med David (och mamma) som alldelens alldelens snart blir tonåring! Om två timmar, eller ja en timme för er som befinner er i Sverige vilket är de flesta av er, så en timme. Ojojoj späääännande. Men mer om det imorgon. 

Mycket i mitt liv kretsar kring födelsedagar för stunden eftersom att jag som sagt har tre stycken att fira när jag kommer hem och jag har inte allt för lång tid på mig eftersom att Isle of Wight väntar och där har jag inte planerat att fixa presenter utan där planerar jag att hålla min bränna vid liv och jag hoppas att vädret kommer tillåta det... 

ÅÅÅÅh vafAAAAn!!!

Skrev ett jätte långt inlägg för typ mer än en timma sen men som inte gick att publicera så jag har gått och försökt publicera lite varannanh minut och nu bara försvann det....bajs (ursäkta) har råkat lära barnen att poo (?) heter bajs på svenska så nu spinger de runt och säger det lite hela tiden, woups... dock säger de bajsk. Hörde att de imorse visade sina svenska kunskaper för Simon och Lucy. "hoset brinnar" "bajsk" "snella" osv... hihi stolt över vad jag åstakommit. 
 
Nu sitter jag och dricker ett av de godare viner jag smakat i väntan på maten. Kommer bli värsta vindrickaren efter detta år, haha nejdå. Vi ska äta grillat iallafall men fde grillar bara korv och det är ju inte så gott...men med ketchup och sallad går det iallafall ner. Tacka vet jag grillat i Sverige. Jag ska göra en lista på saker jag vill äta när jag kommer hem så sorry familjen, ni har inget att säga till om, hehe. 
Skaaaaul!!

Kokar igen...

Även fast jag har lyckats öppna fönstret så kokar jag ihjäl i mitt rum... Varför ska mitt rum ligga så att solen lyser in hela eftermiddagen och bara förbereder mig för en kokhet natt.... jobbigt liv med stora problem...ack ack ack. 

Men solen är ju inte egentligen ett problem, har legat ute och njutit i två timmar och har nu läst mig igenom halv Harry Potter. Ojoj, sen när blev jag så duktig på att lasa?? Nu ska jag iallafall se efter barnen medans Lucy är och färgar ögonbryn och lite sånt, men de är rätt lugna just nu. Joe bakar, Martha leker på sitt rum och Kit ligger bredvid mig och spelar cut the rope och har inte sagt mycket mer än att det går bra. Höll på att smälta ännu en gång igår när de lekte tvärtom leken och han kom fram till mig och sa "I.......hate you!" men sedan förklarade lite generat att de lekte tvärtom leken så att när han sa "I hate you" så menade han "I love you". Finaste alltså!♥

Facklan!

Nu har vi då varit och sett facklan springa genom våran del av London och det var verkligen en mycket större händelse än jag hade räknat med. Fast ja, nog hade egentligen kunnat räkna ut det men jag trodde som inte att det skulle vara stort, och så mycket folk, och så mycket ljud, och ja, ni fattar min poäng. Jag är iallafall glad att jag fick uppleva det, det är det inte alla som får! 


Vi stod precis där fackelbäraren byttes ut vilket var bra på ett sätt för att vi fick se det med, men dåligt på ett annat för att alla andra ville se också = kaos! Men i hörnet ser ni iallafall lite grand av när elden förs vidare!
Och sedan fortsätter springa......tills vi knappt kunde se den längre. 
 
Det var det. Som ni såg så var det först som en mindre parad med alla sponsorer som åkte förbi med massa musik och dansare och jonglörer och allt vad det var. Så det tog ett tag innan facklan kom men det var kul! 
Nu är jag ensam i huset (skönt) och ska passa på att sola lite i någon timma medans tvätten torkar. Måste.bli.brun!!!
 

Godmorgon!

Det var så skönt att vakna upp i min egna säng så ni förstår inte. Sen har jag dessutom ingen direkt tid jag måste vara vaken, "whenever you like", men som sagt så tycker jag ändå att det av artighet känns bäst att ändå vakna i en ganska bra tid. Sen hade jag ändå inte kunnat sova hur länge som helst idag eftersom att facklan springer förbi oss idag och det ska vi ju som sagt självklart se på. Det var av den anledningen vi kom hem igårkväll eftersom att facklan springer förbi här kring klockan 11 tror jag det var. 
 
VI såg faktiskt "fackelbussen" när vi körde genom London i måndags med alla facklor fint uppradade innuti. Lite coolt faktiskt. Nä, nu väntar frukosten och tvätten på mig. Med andra ord, plikten kallar. Hörs sen, Godmorgon! 

Vad kul det skulle vara om det var David Beckham som sprang med facklan.... men det är det inte. Det kommer bara vara någon tråkig okänd människan. Kul att springa med en fackla som är kändare än sig själv... 

Grillas...

Det är verkligen kokhett i mitt rum, alltså verkligen kokhett!! och jag vet fortfarande inte hur man öppnar fönstret = problem. Jag kommer kunna sova utan täcke och utan kläder och ändå grillas i denna värme, inget skämt! Jag måste försöka öppna fönstret om jag inte vill dö av svett denna natt och det vill jag gärna inte för jag har mycket kvar i livet att uppleva. Så fönstret måste öppnas, sen måste jag sova även fast jag har saker att göra för jag är verkligen döds trött... 

Förresten så har jag varit här i sex veckor nu! Okej, förlåt jag vet att det kanske inte är den roligaste informationen för en men för mig är det det. Sex veckor? Jag och Joe pratade om det igår och vi höll båda med om att det känns som mycket längre för det gör det verkligen för jag har på dessa sex veckor gjort mer än vad jag normalt gör på sex månader typ (som jag nog har sagt förr) 
 
Sex veckor här betyder dessutom att om lite mer än tre veckor kommer jag till Sverige. Kan knappt tänka mig hur konstigt det kommer att kännas... Sverige? vad är det? Vad gör man där? Vad är 208 bussen för något?? Nä, jag längtar faktiskt men bara lite för jag har det så¨fruktansvärt bra här just nu med massa kul framför mig. Nummer 1 på listan är att sova. Godnatt!

Huset!

Tänkte visa lite bilder som jag tog under en snabb vandring genom huset. Hade tänkt ta bättre bilder men sen dog ju min kamera så det sket sig. Som tur är kommer vi fara tillbaka dit efter Isle of Wight en stund så då kan jag ta bättre bilder om jag känner att dessa inte duger. Fint var det iallafall! 

Utsikten från mitt fönster
Mitt rum. Jobbigt stort dock om jag ska vara ärligt.. jag tycker inte riktigt om rum som är för stora.
Trappen.
Ett av alla badrum
Det ena vardadsrummet
Och det andra.
Den finare hallen
Glaskorridoren
Glaskorridoren  sedd utifrån
Grinden in till gården och sen ser man ladan där det fanns ett pingisbord och lite sånt som också även var vägen vi oftast gick när vi skulle till poolen för att inte nöta upp gräsmattan onödigt mycket. 

Ni ser, inte så bra bilder men alltså det var verkligen hur fint och stort som helst. Ett gigantiskt kök, tre kontor, ett lekrum, två vardagsrum, en vinkällare, en tvättstuga, sju sovrum, fem badrum och en massa korridorer. Jag tror det var allt, nu är det bara att ni fantiserar ihop hur det ser ut! 

Trasig kamera och inget internet..

Hej igen! Jag är nu tillbaka i mitt rum i London och jag har faktsikt saknat det riktigt mycket! Men inte lika mycket som jag har saknat internet... jag satt i närmare två timmar tror jag igår kväll och kvällen innan det och försökte desperat få det att funka men utan att lyckas... ursäkta för det. 

Sen har min kamera gått sönder igen, otroligt! Såhär kan jag ju inte ha det! Så på fredag åker jag in igen och kommer då kräva en ny för såhär kan jag verkligen inte ha det!

Men förutom dessa två mindre katastrofer har jag haft det riktigt riktigt bra! Med runt 30 grader och klarblå himmel och som uppgift att ligga vid poolen som sagt vore jag en dåre om jag sa något annat. Vi kunde lika gärna ha varit i Spanien eller något. Detta förtjänade vi efter det usla väder som vi haft!! 
 

I Stamford!

Har haft en helt underbar dag här! Med närmare 28 grader varmt och med uppgiften att vara poolvakt = ligga vid poolen (eller bada i den) mer eller mindre hela dagen och se till så att Kit och Ben har på sig armringar och så att ingen bråkar. Helt okej jobb tycker jag och det har har överraskande och glädjande gjort en ganska stor färg skillnad på min hud. För att vara jag vill säga, Hurray!! Sen är huset som de bor i helt seriöst bland de finare hus jag varit i som någon bor i. Hur stort och fint som helst! Dock ska jag visa bilder på det när jag kommer hem för jag misstänker att det kommer ta en halv livstid att ladda upp bilder eftersom att internet inte är sådär jätte bra här... Men lite bilder från min dag vid poolen kan ni få! 
Såg inte helt fel ut va? Jag kommer inte ha något problem med att spendera dessa tre dagar på det viset, hehe. Nu väntar en liten utflykt till parken med barnen och sedan blir det grillat till middag. Lucys mamma fyller år idag nämligen, fast jag vet inte om det är därför de äter grillat men det är därför vi ska äta tårta iallafall. På tal om Lucys mamma så fick jag veta att hon är en sådan som blivit utnämnd till "Dame" istället för "Mrs" av drottningen eller hur det nu är. Men hon är en Dame iallafall och av den anledningen så fick Lucy och Simon gifta sig i St Pauls Katedralen. Ganska coolt tycker jag!! 

Börjar morgonen med att packa!

Här packas det för fullt för idag åker vi som sagt till Lucys föräldrar. Det ska vara soligt alla dagar och de har en pool så Lucy sa "we will probably just lie by the pool all the time". Låter bra i mina öron så jag är glad och taggad. Även fast jag ser väldigt stel ut på bilden, jag skyller på trötthet. Haha. Nu ska jag återgå till packningen så att jag är redo att fara så snart som möjligt. Datorn åker självklart med så vi hörs väl när jag är framme om jag inte känner för att höra av mig innan vi far. 

Godnatt!

In every life we have some trouble,
when you worry you make it double
don't worry, be happy


Klänningarna!

Här har ni dem! Glömde helt att visa dem, tur att det inte är försent. En blå och en vit, nu blir jag populär i Finland. Om jag bär båda samtidigt förstås... nä men seriöst jag är jätte nöjd och ännu nöjdare blir jag när jag tänker på den minimala summa pengar jag fick dem för. Ca 80 svenska kronor styck. Det är ju verkligen inte fy skam om ni frågar mig. Nu hoppas jag bara att det ska komma ett bra tillfälle att använda dem. Har ju föräldrar som fyller 50. Kanske det kan vara något? Beror väl lite på vilken dresscode de ska ha. Den som lever får se! 

Min eftermiddag


På kursen så fick vi mackor som såg ut som skit för det gör mackor alltid efter att ha varit inplastade anser jag, haha. Men iallafall, jag har varit sugen på tonfisk i typ en vecka och imorse var behovet enormt och sen hade de tonfisk mackor. Lyckan!!!!!♥♥♥
Efter kursen gick jag och en tjej från Holland, Lisa, till St Pauls katedralen och satte oss i trappan och pratade i solen. Riktigt trevligt! Synd bara att hon bor utanför London... Så här traskade jag runt. Jag hade lika gärna kunnat vara i Barcelona (?) eller något. Sååå varmt. Fast okej, jag överdrev lite. Men jag svettades i mina shorts och mitt linne fram tills klockan var typ sex och större delen av London blev skugga för att solen sjönk.Hittade en gata som jag inte vill besöka. "wormwood". Mask skog... ursh ursh ursh!!!!Har blivit lurad hela dagen att min stämpel från igår är en tatuering så jag har kollat på den ett x antal gånger idag och tvär drabbats av panik och ba "vad hände igår???" sen kommer jag på att det bara är en stämel. 
Sen fick jag ett diplom för att ha deltagit i kursen, hihi. Kul med Diplom. Njaaa. men okej.
 
Sitter (ligger) och planerar framtiden med Amanda, haha inte framtiden som betyder när hon ska hälsa på utan framtiden som typ 2014. En flytt till London planeras lite smått. Varför inte? Jag älskar verkligen livet här. Jag älskar mig själv här även fast jag känner mig som en bebis och en dum sådan men ändå väldigt smart. Jag är typ det mesta här. Okej, nu spårar det snart ur, jag känner det därför avslutar jag nu med att säga att London är lätt bland det bästa som hänt mig sen jag föddes!!!

First aid course

Efter lite mer än en halvtimme i solen (som var det bästa på länge!) ska jag nu gå mot tåget för att fara på första hjälpen kursen, spännande. Får se när jag kommer hem riktigt, den slutar klockan sex men då ska jag på ett liten uppdrag (hehe) tror jag, ska fundera lite om det är rätt tillfälle men det tror jag att det måste vara. Ska kolla upp lite ändå, spännande va? Och vet ni vad, ni får inte veta någonting! Tråkigt för er, kul för mig (förhoppnings vis) nog med snack, nu ska jag fara så jag inte kommer sent för gör jag det, ja då är jag körd för då kommer jag inte in....hehe woups. Ha en bra dag iallafall! 

Last night!


Började som sagt på The Warwick bar vid picadilly circus där eventet var och det var hur trevligt som helst! Kul att träffa Maria igen och att träffa en massa andra. Mina två fångster blev Marina från Spanien och Christpher från Frankrike. Så himla kul att träffa folk från andra ställen än Sverige och kul att man måste hitta sätt att kommunisera och förstå varandra när den andra inte talar så bra engelska. Love it!
Alla gick runt med namnskyltar. Utom jag för jag ville inte vara som alla andra! Nä, mina ramlade av hela tiden. Här är då Jessica som har glömt att raka brösthåret.
Vid 10,11 tiden fick jag ett sms av Naz som sa att jag borde komma till adventure bar eftersom att det var Martins sista kväll. Det passade utmärkt för det började bli lite tråkigt där vi var och jag har saknat adventure bar, har ju inte satt min fot där på närmare tre veckor och självklart ville jag vara där Martins sista kväll!
Drack självklart en Woo woo för att fira min återkomst. Haha!
Träffade Naz vilket var lika trevligt som alltid!
Loooong island ice tea (fick jag det rätt nu?) Tyckte det var lite kul att det stod "looong" i menyn, men det kanske det alltid gör? Jag vet inte, men god var den iallafall även fast de hällde cola i den...!
Träffade en svensk tjej. Alltid kul att prata svenska! vill ju inte glömma bort hur man gör. Råkade iallafall blunda på bilden som ni ser vilket var lika så bra för mina ögon ville inte riktigt sammarbeta på någon bild som togs under kvällen så då var det ju lika bra att de var stängda!
JÄGERBOMS!!!! 

Två trevliga män som jag inte minns namnen på tyvärr. 

Bloody Mary. Fick smaka lite för jag kände att det måste man ju och alltså...nä. Inget för mig, mest pga att den var så stark, kryddstark eller vad man säger. 
Massa folk var det också såklart! heheSen var det ju som sagt Martins sista kväll så jag var ju tvungen att ta en bild med honom eftersom att jag inte vet när eller om jag kommer träffa honom igen. Synd bara att jag skulle se helt överkörd ut, men så kan det vara ibland.
 
Det var det och som sagt det var en riktigt bra kväll! Var så glad att jag fick hinna till adventure bar, pinsamt glad haha. Hade som sagt verkligen saknat det!♥ 

 

Dagen efter

Vaknade just och mår faktiskt rätt bra, till skillnad från i torsdags. Då mådde jag ju som sagt värre än förtjänat och nu mår jag bättre än förtjänat men det klagar jag ju inte på! Är lite trött och har lite ångest men det går över, jag ska försöka somna om en stund medans jag har chansen sen ska jag ju iväg på första hjälpen kursen idag och det känns spännande för jag har verkligen ingen aning vad ska jag förvänta mig... 
Kan passa på att berätta en sak som var helt fantastisk med går kvällen och det var att jag fick se London på natten! Har inte riktigt gjort det förr, med alla "lights" och sånt, såååå fint! Satt och pratade med en man på bussen från London till Dulwich (älskar när man börjar prata med folk på bussen!) och sen så åkte vi över bron och jag bara tystnade mitt i meningen för det var verkligen så fint. Woow! Tog dock ingen bild på det utan jag tog bara en dålig bild på reklam skyltet (eller vad det nu är) vid Picadilly circus. 

Bra kväll!

Har haft en riktigt bra kväll från början till slut. Slutet kan visserligen diskuteras men vi bedömmer det som bra tycker jag för jag vill att denna dag ska vara bra från början till slut (vilket den har varit, typ) har lyckats ta lite bilder men jag visar dem imorgon för jag vågar inte visa nu för jag vet inte om de är fina eller fula eftersom att det blev aningens för mycket av det goda,,, men inte för mycket, Jag är ju faktiskt en duktig flicka. Hehe. aja, ville mest bara jmeddela att jag lever så att ingenn behöver oroa sif dö det. Godnatt på er alla så hörs vi imorn!

Ha en bra kväll!

Fan nu blev jag sen igen!! Men vad förväntar jag mig, jag är ju Rebecka Wallgren när har jag någonsin lyckats passa en tid? Nä precis. Tur att Maria kan paxa en plats åt mig (hehe hoppas jag) sen får jag hoppas att det inte är så mycket trafik så att bussen kan åka ganska fort fram. Nu ska jag röra på mig, ha en bra kväll! Puss&Kram! 

Street Party!

Nu är Street Partyt över och här är lite bilder från händelsen som var riktigt kul! Glad att jag fick möjligheten att delta!

Hela gatan var fint pyntad med viplar mellan lyktstolparna
"we ♥ denman road" 
Två poliser patrullerade runt. Typ som Kling och Klang tänkte jag dem.
Hattävligen började...
Alla deltagare gick i en liten parad så att alla fick se.
Sedan valdes vinnarna ut av en Jury och Martha kom trea!! Fast jag tycker, utan att vara partisk, att hon borde ha vunnit!
Hon fick ett pris iallafall och fick ta kort med poliserna
Här har vi alla tre hattarna (och barnen) på samma bild!
Deras bidrag i tårttävlingen
Alla andra tårtor. Min favorit var den med choklad fingrar runt om kring för den smakade choklad blandat med typ jordgubb... svårt att förklara men riktigt god!! 
Sen hade vi ett eget kakbakar bord
Med glasyr och strössel
Det var uppskattat och muffinsarna räckte inte länge..
Men Kit hann göra sig en, hehe. 
Joe också. Haha.
Smakar av tårtorna. Mmmmmm
Lite musik bjöds det på. Maddie (?) spelade Roling in the deep (?) på saxofon, inte illa! 
Och en gubbe med säckpipa vandrade runt.Sen avslutades det hela med en kattfotografering för att någon tyckte att det vore kul eftersom att väldigt många på gatan är ägare av en katt. Haha, kul ide! 

Såå det var det. Mycket roligt och god mat och dricka. Tur nu behöver jag inte förfesta! Haha, nä jag skojas. Det har iallafall nu blivit dags för den delen av dagen som jag kallar för "göra mig snygg" För om sisådär en halvtimme ungefär borde jag börja röra mig in mot London. Det är nämligen ett event för au pairer på en bar där och turligt nog så skulle Maria dit för Chris har sin syster på besök men nu kunde jag alltså ta sällskap med Maria så det känns ju bra. Det känns också bra för att då har jag någon att så följe med hem så att jag slipper färdas i London mitt i natten ensam.... Så det blir bra. Är taggad till tusen, så barnsligt taggad att jag vill lyssna på "Fanta o rosé" hehe, då är det illa. Det blir nog en bra kväll det här känner jag på mig! 


Misson completed!



Mindre resväska - CHECK! 
Kavaj - CHECK! 
Spenderat större delen av lönen på en dag - CHECK! 

Jag skulle inte ha köpt klänningarna och jag skulle inte ha laddat mitt oyster card med 20 pund.. 
Men man ska ju inte gråta över spilld mjölk som ordspråket säger. Jag får bara se till att spara det som är kvar så gått det går och vara glad över att vi reser iväg nästa vecka så då kommer pengarna inte vilja spenderas på samma sätt. Kan även också hoppas att det inte kostar något inträde ikväll...måste nog kolla upp det annars blir det inga drinkar för mig. Buhuhu... Men nej, så ledsen är jag inte. Solen skiner och gatan är full av roliga saker att kolla på så jag ska ut nu och se hur deras street party verkligen är har ju bara gått igenom allting lite snabbt hittills. 

Återförenade!

Kameran började mirakulöst fungera direkt jag gav den till killen i affären och sa att den inte funkade. Kände mig som en sån där kund som de frågar "har du laddat batteriet?" och sen har man inte det. Men huvudsaken är ju att den funkar igen och jag hoppas att den fortsätter med det för jag tycker om min kamera!♥

Jag kom iallafall hem nu lite snabbt för klädbyte (vaaarmt!!) samt att fylla på lite pengar, jag råkade nämligen köpa två klänningar för 14 pund (kan visa sen) ... woups men det var ju inte så farligt pris men det var ju inte riktigt det jag skulle köpa. Nåja, nu behöver jag inte köpa klänning på ett tag iallafall och det är ju bra! 

Mot London!

Med frukost i magen och kläder på kroppen far jag och min bleka kropp ut i solen för att få en nya kamera. Misstännker att jag kan börja svettas under denna lilla resa men så får det vara för än så länge är det inte så jätte varmt ute, bara soligt och det är ju bättre än ingenting och värmen kommer ju vid 11 så det är ingen fara. 

Vill även passa på att förklara en sak, kom på det när jag skrev rubriken. Jonas nämnde det nämligen när han var här och han hade tydligen blivit förvirrad eller något när jag skriver "far in till London" och blivit osäker på om jag bor i London eller inte så utifall att någon fler har undrar samma sak ska jag besvara det. Ja jag bor i London! Men dock inte i den centrala delen av London och det är den delen jag menar när jag skriver "far in till London" för jag är helt enkelt för lat för att skriva centrala London. Men jag bor i sydöstra london, kring 10,15 minuter med tåg och 40 minuter med buss på en dålig dag (dvs massa trafik)

Nu börjar det likna något!

Nu börjar det ju faktiskt likna sommar här. Äntligen! Dock reser vi ju iväg på måndag men ryktet säger att det ska vara bra väder dit vi ska också och att Lucys föräldrar har en pool. Hmm... det låter ju inte helt fel. 

Jag sov iallafall urkasst inatt för jag drömde en såndär hemsk dröm dom förstör humöret och gör så att man typ är konstig dagen efter för att man på något sätt inte kan släppa den? (Sofie du vet vad jag pratar om) Jag drömde att jag var tvungen att fara hem härifrån utan att riktigt förstå varför men jag var tvungen att fara hem och fick aldrig mer komma tillbaka och barnen skrek och var ledsna och jag fick inte ens säga hejdå. Lite så var den och när jag kom hem försökte alla göra mig glad men jag var barar deprimerad. Sen halvvaknade jag i drömmen och insåg att jag låg kvar i min säng här och inte i min säng i Sverige. Kan inte ens beskriva lättnaden jag kände då! 

Nu ska jag iallafall börja göra mig redo att fara på stan och fixa kamera eländet... suck. Sen hoppas jag på att hinna tillbaka i en bra tid så att jag kan få hinna sola lite innan street partyt, om nu denna blåa himmel vill hålla i sig för en gångs skull... 

Harry Potter and the Philosopher's Stone

För att maximera mina kunskaper inom det engelska språket och förbereda mig för mitt framtida cambridge prov har jag tagit beslutet att läsa Harry Potter böckerna igen men denna gång på engelska då. Det var ett rätt svårt beslut eftersom att jag egentligen inte är en bok människa men jag har ju lyckats läsa mig igenom Harry Potter böckerna en gång förut och jag gillar Harry Potter och eftersom att jag vill lära mig så mycket engelska som möjligt när jag väl är här, inkluderat läsa och skriva och grammatik (delvis för det framtida cambridge provet som sagt) så bestämde jag att så får det bli. Jag behöver ju inte läsa hela tiden men det kan ju va bra att ha någon gång då och då. Ska ju som sagt ut och resa lite och då är det ju en hel del timmar i bil och tåg och sånt så då kan det ju vara bra att ha en bok. 

Nu ska jag då starta detta, ska läsa ett kapitel och sedan sova för jag lär behöva all sömn jag kan få eftersom att jag inte får någon sovmorgon imorn pga kamera jäveln (ursäkta!) Så godnatt på er så hörs vi imorn! 

Jag och Amanda gråter....


...för vi missar jägertrain.....faaaaaaaaaan. Hehe okej, lite överreagerat men allvar, faaaan....

(bilden snodde jag av Naz, men jag tror han är okej med det!)

Glass (igen)

Efter att ha skrivit mitt förra känslosamma inlägg så gick jag upp för att urätta vissa behov (hehe) och kollade då in i barnens rum för att se på dem när de sov och såg att Kit somnat med täcket på golvet och jag passade då på att göra något jag lite smått drömt om, nämligen att stoppa om ett sovade barn. Så det gjorde så försiktigt jag kunde livrädd för att väcka honom. Jag lyckades och fick en gullig snarkning som tack, då rann min mugg med känslor över och jag kände mig så lycklig och när jag är lycklig äter jag...? Helt rätt - Glass!

Kärlek!

Denna bild togs för ganska exakt fem veckor sedan. Aldrig kunde jag förstå riktigt hur mycket kärlek jag skulle känna för dessa barn. Självklart förstod jag att jag skulle tycka om de en hel massa men jag kunde inte förstå känslan, nu gör jag det. Jag må bli irriterad och arg på dem ibland men inte för en lång stund. De gör alla mina dagar här med sina leenden och varje gång jag hör någon av dem ropa på mig blir jag helt varm. Det låter kanske lite töntigt men om ni var i min sist så skulle ni förstå. 

Ikväll när jag skulle få dem att sova var de sådär omöjliga att få i säng som de är ibland och jag försökte det mesta. Ett av försöken innebar att jag skulle sova med dem så vi tryckte ihop oss alla tre (Joe är ju stor och duktig och sover i sin egna säng) och i den stunden kände jag att jag inte riktigt brydde mig om de somnade eller inte för det var så fruktansvärt underbart att ligga där och bara hålla om dem. Har inte riktigt gjort det ännu för jag har inte "vågat" som för jag har inte vetat om det har varit tillåtet men nu var det det och det var nog bland de bästa ögonblicken jag varit med om sen jag kom hit. 

Så när jag sedan tänker att det bara gått fem veckor och att jag kommer spendera en massa mer tid med dem och att jag då vet att min kärlek tills dessa barn kommer växa ännu mer blir jag nästan rädd. Jag har aldrig förstått hur mycket en förälder kan älska sitt barn, det gör jag nog fortfarande inte men jag misstänker att jag har snuddat vid känslan och av det att dömma så är det väldigt mycket. Så tack mamma och pappa för att ni älskar mig så mycket som ni gör och som ni alltid gör vad jag än gör för fel, jag älskar er för det!♥

Kamera jävel!!

Det är ju helt jävla otroligt!! Ursäkta språket men vafan! Nu är denna kamera också sönder och jag vet inte ens hur det gick till. Jag tog kort, ställde ifrån mig den och när jag skulle ta kort igen så funkar den inte... helt idiotiskt alltså. Tur att jag har garanti och att John Lewis är noga med sitt rykte så jag ska dit imorn och förhoppningsvis får jag en nya annars så vet jag inte riktigt vad jag gör. Kanske dödar jag någon eller så dödar jag mig själv. Hoppas jag slipper. Men allvar, så jävla irriterande tredje kameran på mindre än ett år hur fan går det till??? 

Hann iallafall få ett par bilder på de färdiga hattarna. Bara Joe och Kit dock så Marthas får ni vänta med att se. 

Ganska så fina blev dem ändå måste jag säga. Jobbigare att göra än jag trodde men riktigt kul. Nu ser vi alla framemot morgondagen! 

Jag föll för frestelsen..

Efter att ha spanat på resväskor och hittat en helt okej kandidat för bara 20 pund så råkade jag hamna inne på en poundshop och där gick det som det gick... jag kunde verkligen inte hindra mig själv. Jag ska möta rädslan och ställa mig på vågen ikväll och hoppas att jag förstår att detta inte är en hälsosam livsstil!! För det är ju inte direkt så att jag bara äter en kaka per dag eller något sånt utan jag äter upp hela detta dubbelpaket på typ tre dagar. Ojojoj... men så gott det är ändå! 

Ska iallafall tillbaka och köpa resväskan när jag får min försenade lön om sisådär en timme. I samma svep ska jag också in på banken och äntligen ta tag i mitt bankkort och mitt sparande av pengar (för jag måste verkligen försöka komma igång med det!) sedan måste jag även en sväng in på Primark och hitta nåt som jag kan hapå mig imorn som ser fint ut. En kavaj också för på min cpgata är det brist på en sak och det är jackor och jag vägrar ha på mig min beiga jacka om vi ska ut imorn (vilket vi mest troligt ska) och då är ju kavaj ett bra alternativ för det finns! 

Min morgon

Idag när jag vaknade (tröttare än någonsin!) så hann jag knappt äta frukost förrän det var dags att slutföra hattarna (alla utom Marthas). Men det var som sagt rätt kul, men bara rätt kul eftersom att jag var trött och lätt irriterad... sen målade jag Martha och hennes kompis naglar och nu ska jag ut en sväng och kolla efter en mindre resväska. Våra resor närmar sig ju nu sakta men säkert och den resväskan jag hade när jag kom hit är ju aaaningens stor så en ny behövs. Kommer ändå behöva en massa resväskor när jag ska hem påriktigt nästa år så jag kan lika bra köpa en nu så slipper jag låna och hålla på! 

Middag!

Efter att ha sett Ratatouille och blivit sugen på mat och Frankrike så passade det utmärkt att äta middag direkt efter. Inte riktigt restaurang mat precis men gott så det räcker och blir över! Så nu är jag mätt och belåten fast sugen på glass...hehe, okej jag ska sluta tjata om mig och min glass. Ursäkta. Ödet får avgöra om jag går ner och äter glass efter att ha tagit på mig pyjamas eller om jag bestämmer mig för att jag är för trött och hellre stannar i sängen framför en film eller oth tills jag somnar. 

Ratatouille

Idag har varit en bra dag på många sätt. Jag älskar att få se/höra/märka/känna att barnen tycker om mig och det har jag verkligen fått idag. Tillexempel när jag stod och väntade på dem i parken och när de sedan kom och gick genom parken och såg mig så skrek dem "Rebecka!!!" och sen sprang alla tre emot mig och mer eller mindre hoppade på mig. Ett fint ögonblick i mitt liv :'). Sen nu när Martha har en kompis här för att sova över så vill de visa aaaalllt som vi brukar leka och göra och då känner jag också att "åh, bra att de gillar det jag gör!" Så idag har varit bra och nu ska jag tog smyga mig ner och kolla lite på Ratatouille med dem. Det är ju en rätt bra film! Disney i mitt hjärta alltså!!♥ 

Tiden går så sjukt jävla fort!

Känns helt, och då menar jag verkligen heeeeeeeeelt stört att jag för en vecka sedan väntade ihjäl mig för att Jonas snart skulle komma. En hel vecka sedan! Det känns som igår samtidigt som det känns som att det aldrig har hänt typ. Har alltid tyckt att tiden är konstig och samtidigt typ förutndrats av den. Att den kan gå så snabbt ibland och ibland stå helt stilla. Hur saker kan kännas som nyss men samtidigt som hundra år sedan. Allt. Min slutsats är att tiden går riktigt jävla fort, även när den går sakta. 

Jag är övertygad om att jag kommer få smaka på tiden och dess krafter under detta år på ett helt annat sätt eftersom att jag måste ta vara på tiden på ett annat sätt. Jag har ett år på mig och that's it! Jag kommer inte stanna här för evigt och även fast ett år kanske känns som en evighet nu när jag bara har varit här i fem veckor men det kommer gå riktigt fort och när det väl kommer bli dags för mig att återvända hem kommer det kännas som att jag just kom hit och då är det sista jag vill känna att jag inte tagit vara på tiden till fullo. För detta ska bli ett av de bästa åren i mitt liv och än så länge är jag inte orolig för något annat!

De galna hattmakarna!

Vi tog på oss hattmakar rollerna direkt vi fått i oss lunch och ritade hur de skulle se ut med inspiration av hattmodellen som de redan hade. Jag gjorde dock inte någon själv... men det var lika så bra då jag behövdes rätt mycket till att hjälpa till. Men jag hade ju inte förväntat mig något annat heller. Efter en och en halv timme var vi tvugna att avbryta för att fara hem så vi fortsätter imorgon men denna gång på hemmaplan och inte på Lucys skola. 

Last night

Som ni ser så glömde jag bort kameran under större delen av kvällen men så kan det gå. Jag hade iallafall jätte trevligt även fast det inte riktigt blev så som jag hade hoppats men det verkar bli till helgen eller möjligtvis nästa helg. Får se hur det blir. Förhoppningsvis blir det så att det passar mig (hehe) Nä men riktigt trevliga var dem båda två och vi sa allihopa att "det här kan bli en bra vänskap" typ så, vet inte riktigt hur jag ska översätta det. 

Åt på Mcdonalds igen och jag undrade vad som riktigt höll på att hända med mig... hm, well well det kunde vara värre. Nu ska jag iallafall skynda mot tåget och sedan möta upp familjen för hattpyssel som sagt. Hörs! 

Godmorgon godmoooorgon!

Vaknade kring sju imorse och mådde som jag förtjänade. Nja, inte riktigt för jag mådde i ärlighetens namn lite värre än jag förtjänade men jag krigade mig ut och överraskades av ett soligt London. Yey! Så efter en liten promenad i den friska luften till bussen, en baconmacka (som inte var så god som det kanske låter) två flaskor juice (min drog dagen efter) och en halv påse chips (som jag var tvungen att köpa för att det skulle bli 3 pund) så mår jag nu ganska bra faktiskt. Jag vill dock ha tonfisk men jag ska äta lunch med familjen när vi gör hattarna så jag är lite kluven i hur jag ska göra... 

Idag är det iallafall dags att bli hattmakare och jag har längtat hela veckan efter denna dagen. Synd bara att det skulle råka vara en dag då det för första gången på länge är solar väder för då kan jag ju inte sola som jag vill så gärna...buhuhu... nä, så farligt är det inte. Jag överlever. I väntan på de få bilderna jag har från igår så får ni väl se vad jag hade på mig bara för att jag inte har något annat att visa.. 

Så här såg jag alltså ut, fast utan avkapade ben och med ett par klackar på fötterna. Det var med andra ord inget ultimat ställe att ta outfit bilder på.... måste hitta ett bättre. Tröjan är ju då iallafall den nya från Primark på min cpgata. Gillar det starkt även fast det är lite obekvämt ibland. Men lätt värt varenda krona eftersom att den bara kostade 3 pund!! Hehe.. 

Iväg!!

Känner att jag blev aningens senare än jag tänkt... men det är lugnt eftersom att planerna inte heller verkar bli riktigt som tänkt. Hade dessutom tänkt ta en outfit bild till er men bilderna blev så dåliga så det blev inte heller som tänkt, med andra ord blev inte mycket som tänkt men det är lugnt, det blir nog en bra kväll ändå tror jag!

Jag ska  iallafall börja röra mig mot bussen, har ju närmare en timmes resa framför mig... varför ska London vara så stooooort??? Hehe. Sover iallafall mest troligt hos Chris sen och far sedan direkt till Lucys skola så vi lär inte höras förrän imorgon eftermiddag eller något så ni får ha det bra utan mig tills dess. Hehe. Kram! 

Mot duschen!

Är så taggad så det pirrar i hela min mage!! Vi ska ut ikväll och det känns huuuur bra och kul och spännande som helst. Jag slapp dessutom köpa en klänning, tur för min lön kommer gå åt ändå ikväll är jag ganska säker. Jag har ingen aning om priserna heller så det är ju lika bra att jag har sparat varenda slant så att jag helt säkert kan ta mig in. Aaah!! Hoppas verkligen detta blir bra med det är jag övertygad om! 

Nu väntar dock duschen på mig och mitt hår som är äckligare än någonsin... tur att det bara behövs en dusch för att få det bra igen. Hörs när jag är tillbaka!!!! 

Seg dag...

Idag är en såndär seg dag när inget intressant händer. Jag gör inget intressant helt enkelt. Ska ta mig en lite powernap nu istället för det blev ingen imorse då jag blev lite för sugen på att leka med barnen men nu känns sängen och en liten tur till drömmarnas värld väääldigt lockande. Sedan hoppas jag som sagt på ett positivt besked om kvällen för jag är verkligen taggad på att gå ut och inte bara sitta här som en säck potatis. Jag vill dansa!! 
Förresten så är det nu bestämt att Amanda ska bo här hos mig i typ en vecka efter att jag kommer tillbaka från Sverige! Det är bra på flera sätt, dels för att jag saknar henne och dels för att jag annars skulle behöva vara ensam den helgen men nu kommer jag ha sällskap, åh vad kul!!! 

Godmorgon!

Idag har jag haft sovmorgon, tror jag? Jag var dock lite osäker så jag gick upp halv nio och gjorde det som jag visste att jag skulle göra sen verkade jag inte behövas så då gick jag upp och la mig här igen men kanske att jag borde kolla för det känns ju aningens oansvarsfullt att bara gå och lägga sig (för jag vill sova lite mer)

Annars ser jag ut att ha en rätt lugn dag framför mig, väntar på besked om kvällen så att jag ska veta om jag måste gå på jakt efter en klänning eller inte men det är ju ingen brådska ännu. Har iallafall suttit och kollat igenom lite bilder från förra sommaren och jag tycker alltid att det är lika...fantastiskt? när jag hittar en bild från exakt ett år sedan.Gillar liksom att se vad som hände då. Så denna bild togs denna natt förra året, en av de bästa kvällarna på hela sommaren faktiskt!

Min andra bror

Pratade just med min andra bror för typ första gången sen jag flyttade tror jag. Herregud har det alltså gått en hel månad sedan jag pratade med min lilla gulliga bror??? Nä, jag skojade bara jag har pratat med han lite men inte mycket mer än "hej" och "hur har du det?" nu fick jag faktiskt en helt litet samtal men lillen. Okej, jag måste sluta kalla honom liten han blir förtusan tonåring om tio dar. TONÅRING!!!??? Vad hände?? Han var ju sju nyss??????? Han kan inte vara 13, jag vägrar tro det. Nu fattas bara att han växer om mig också.

Det är dock väldigt sorgligt att jag inte kan vara där och fira honom känner jag. Får fira honom i augusti då jag även ska fira mamma och pappa istället för i oktober. Kommer bli en hektisk tid i Sverige känner jag (kommer sluta med att jag ligger i sängen och tittar upp i taket, hehe) men det är ju fint att jag får vara med och fira för sånt är ju kul. Alltid kul med födelsedagar! Saken är bara att jag har typ två veckor eller något sådant sammanlagt att hitta på och införskaffa några presenter för resterande veckor är jag ju ute och far. Men jag har lyckats förr så nog ska jag lyckas nu med. Men först en god natts sömn!

Fullt hus!

Tog mig en tio minuters powernap som var kort men effektiv! Vet inte om jag har nämt det förut men en av nackdelarna med att jobba med detta är att arbetstiderna är svåra att både sätta och förstå så jag vet aldrig riktigt säkert när jag är ledig eller när jag ska jobba och jag vet inte ens om det finns något bra sätt att ta reda på det heller. Därför blir mina powernaps ibland bara ett par korta ena, som nu till exempel. 

Sen är det barn fulla huset, det är nämligen kusiner på besök så det försigår lite allt möjligt och lite överallt. Martha var fint uppklädd för ett bröllop som ni kan se och Kit och Ben hoppar i trappan. Är seriöst underbart att se barn leka och vara så inne i vad de leker, det är typ det jag saknar mest med att vara barn... 

Picknick

Nu är vi hemma igen. Vi åt lunch i en del av parken som är typ "Picknick-delen" med en annan familj och flyttade oss till en annan del som egentligen är den mer "romatiska-delen" med fontäner och rosor och sånt. Vi förstörde dock romantiken genom att leka kurragömma där...hehe. Sen slutade det hela i en mindre katastrof när den äldsta sonen i den andra familjen föll och slog ut delar av tänder... då tog det roliga slut. Han fick fara på sjukhuset och hans bröder for i varsin bil så den ena hamnade här och leker med Joe. Jag ska ner och leka med Kit. Kul kul. 

Keep away from fire!

Såg detta när jag vek tvätten och tyckte att det var lite roligt. Haha. Lite kul som sagt. Nu ska jag till parken en stund. Hörs sen! 

Mot Polisen!


Har nu gjort mig klar och ska strax börja traska till polisstationen. Oroa er inte kära vänner, jag har inte gjort något jag är bara ett "vittne" och jag ska hjälpa dem så gott jag kan att få fast en idiot! Så ni kan vara lugna (om ni ens blev oroliga eller något förstås) Men innan det måste jag verkligen få i mig någon frukost för min mage skriker efter mat och jag kan ärligt inte komma ihåg när jag senast var så här hungig!!! 

p.s Solen jag snackade om imorse, ja den är borta nu. Typiskt. Som vanligt med andra ord, sol och klarblå himmel på morgonen så man hinner få hopp och drömmar om dagen och sin framtida tan...sen kommer molnen så fort det börjar bli dags att sola och så krossas alla drömmar på två sekunder. Tack för den!!!!!!

Idag är det soligt...

... och jag är förlovad! Med Martha och Kit, inte illa. Det var en väldigt fin ring iallafall som förut har kunnat blinka i olika färger men det har tydligen gått sönder... efter att förlovningen var gjord så ställde det sig och spelade luftgitarr och gav mig en rockkonsert som jag sent ska glömma där de sjöng sin egna cover på "I like to move it". Slå det trästocks! Haha. Nä men allvarligt, vilka stjärnor de är mina små vänner. Om jag inte de fanns och förgyllde min tillvaro vet jag nog inte riktigt vad jag skulle göra! 

GLASS!!!

Fick min glass, inte den jag egentligen ville ha men glass som glass. Jag har också hunnit prata med mamma och Albin. Vad skulle jag göra utan skype? Helt seriöst. Mamma är ju som min guru (?) eller typ mitt orakel eller vem det nu är som kan allt och hjäper till. Nåja, skönt att få lite mammaråd och sånt. Nu ska jag äta min glass och se mer oth. Det ska förhoppningsvis göra susen mot min hemlängtan och alla andra bekymmer. Godnatt! 

Glassdags?

Funderar starkt på att ta mig en liten promenad och sedan köpa mig lite glass... jag vet att jag sa att jag skulle börja leva nyttigare men för mig räknas glass som nyttigt eftersom att det är nyttigt för min själ. Seriöst det finns typ inget som får mig att må bättre eller som alltid funkar och alltid är gott! 

Ledsen? - ät glass! 
Glad? - ät glass! 
Arg? - ät glass! 
Varm? - ät glass! 
Kall? - ät glass! 
Sjuk? - ät glass!
Frisk? - ät glass! 

Det finns liksom ingen ursäkt, det passar alltid och gör mig alltid glad (iallafall under den stunden som jag äter glassen) Därför anser jag det som nyttigt! Sen så är det så att jag skulle nog inte kunna utesluta glassen ur mitt liv så hur nyttigt jag än skulle försöka leva så skulle inte glassen gå att ta bort. Den är en del av mig! Nog nu, nu ska jag springa och köpa mig lite glass för efter detta inlägg kan ni tro att det vattnas i min mun.... 

Mysdag

Tänker spendera resten av min dag (eller ja så länge som är möjligt) med att måla naglarna och se på oth. Det var ett tag sedan mina naglar fick lite omsorg och jag har gått runt med spritt i magen sedan jag såg klart senaste säsongen eftersom att den slutade för spännande. Så spännande att jag var tvungen att undra om det ens är tillåtet att sluta en säsong på det viset. Tur att jag kan fortsätta och se nästa på direkten, hehe. 

Lunch

ÄNTLIGEN har jag fått i mig mat. Har inte ätit sedan klockan fyra imorse...okej det var en lögn, jag och Jonas köpte varsin muffins på flygplatsen så okej jag börjar om.... Har inte ätit sedan klockan halv åtta imorse! Så ni kan tro att min mage var rätt hungrig. Så jag gjorde mig en sallad och sedan lite yoghurt och frukt till efterrätt. Har bestämt att försöka leva ett lite nyttigare liv från och med nu och då är ju youghurt och frukt ett ganska bra alternativ! 

Nu är han borta...

Nu är han borta. Faktum är att han nog faktiskt har landat hemma i Sverige vid det här laget och här sitter jag, ensam. 3 dagar går alldelens för fort...då syftar jag även på min egna ledighet och inte bara att få umgås med Jonas (även om det är det viktiga) Så nu är det bara att börja jobba igen, det finns en positiv sak med det och det är att jag gör något och inte bara tänker på att jag längtar hem (för det gör jag just nu) 
 
Men när jag längtar hem tänker jag att om en vecka är vi påväg till Lucys föräldrar efter det ska vi till Isle of Wight och när vi har varit där är det typ en vecka tills jag kommer hem. Börjar kunna den versen ganska bra och det är tur för den hjälper mig genom många jobbiga stunder. 

Hambuuuurgare!!

Nu har vi tuggat i oss varsin hamburgare som var lika goda som sist och Jonas tyckte också att det var en hit. Mums filibaba! Nu väntar sängen för väckarklockan är ställd på 4 så som mest kan jag (vi) få fyra timmars sömn inatt... bra planerat där. Jonas har det lite bättre för han kan sova på flyget, jag själv måste hem och städa. 
 
Hmm..imorgon kommer bli en jobbig dag jag känner det på mig. Jag kan förutspå påsar under ögonen, tårar och ett hus som kommer kännas som dubbel så stort. Suck.... kan inte tiden bara stanna här och nu eller bara hoppa över imorgon så att det är tisdag när jag vaknar imorgon och så är hela måndagen bort gjord? Det vore något...

Cable cars

Ikväll har vi då varit och åkt linbanan över floden och kollat på London. Det rekomenderar jag starkt till alla som far till London och inte riktigt vet vad de ska spendera tiden med för det var en riktigt trevlig åktur, lite kort dock och sen var det även aningens långt bort från centrum. Men har man tid så tycker jag absolut att det är något bra att göra! (sen är det rätt billigt också!)

Innan... jag och min höjdrädsla darrade av skräck...
Vi stod i kö ett par minuter tills Jonas kom på att vi kanske inte behövde det eftersom att vi har Oyster cards. Jag gick och kollade och nej, det behövde vi inte! Så vi gick ur kön och marsherade raka vägen in och upp till vagnarna. Smart tänkt Jonas! 
Upp upp upp...
Sen var vi uppe och till min stora förvåning hade min annars så trogne vän hjödrädslan lämnat mig. Jag var alltså inte det minsta rädd och kunde bara njuta av flygturen. Skönt!
En byggnad som såg ut som en igelkott.
Igelkottbyggnadens rygg och lite höghus.
Min fina bror och jag själv. 

De olympiska spelen börjar snart (mindre än två veckor tror jag?) och här kommer det hålla till! Påväg ner igen (vi åkte nämligen en extra gång tillbaka, dels för att det var roligt och dels för att vi inte var så sugna på att simma över..)

Det var det. Nu sitter vi och tuggar vilt med 15 tuggummin var i munnen (!!) och ska snart ner och tugga vidare på någon mat (förhoppningsvis hamburgare) sen måste vi sova för imorgon vankas ingen sovmorgon. Nejnej, imorgon blir det att vakna innan gryningen själv för att sedan ta oss till flygplatsen i tid och sedan kommer det sorgliga...att lämna Jonas på flyget hem... men den tragedin tar vi imorgon. 

Promenad


Idag gick vi en promenad runt omgivningarna här omkring, köpte choklad och kollade på utsikten från One tree hill. Nu är vi hemma och så är även familjen..? bara sådär liksom och ja, det känns sådär, hade liksom sett framemot en sista kväll med bara Jonas men nu blir inte det av, vi hade liksom sparat hamburgarna till ikväll för att vi aldrig blev hungriga och nu vet jag knappt hur det blir med det. Så jag är lite nedstämd just nu...tur att vi ska ut igen snart iallafall. 

Missförstå mig rätt, no hard feelings emot familjen men jag hade behövt en till dag ledigt och jag ville ha en dag för mig själv och jag var inställd på att vara ifrån dem och det kändes rätt skönt när jag lever så tätt inpå dem dagarna i ända. Sen att vi inte ens kunde få ett sms att de skulle komma hem kändes också lite jobbigt, var som inte ens förberedd på detta och det gör det hela lite svårare... ursh. Men som sagt, jag vill inte vara nere min sista dag med Jonas så nu ska vi skynda oss att äta lite mat och sedan fara ut. 

Ägg och bacon

Imorse kände jag att det var dags att äta den klassiska engelska frukosten, sagt och gjort så blev det. Gott var det och det är ju tur! Så imorse tog vi alltså en sovmorgon och sov tills vi vaknade och det var nog bland det skönaste jag gjort sen jag kom hit. Helt allvarligt! Känns seriöst inte som att jag har fått sova ut någon gång sedan jag kom hit, men det har jag fast jag kommer inte ihåg när... 
 
Nåja, idag ska jag visa Jonas runt lite mer där jag bor, visa lordship lane, peckham park och sånt kul sedan blir det nog lite mer shopping misstänker jag innan vi avslutar med linbanan. Låter som en bra dag, nu ska vi göra oss klara. Hörs sen och godmorgon på er! 

Jag säger det för sällan...

Jag älskar dig kära pappa och tack för att du inte alltid är helt frisk och får mig att skratta!♥
(Självklart du med mamma men på denna bilden var det inte du som var rolig)

Med de orden sagt tänker jag och min broder somna nu för att sedan vakna pigga och glada för att njuta av våran sista dag tillsammans i London! Fan,..skulle inte ha sagt att det var sista dagen för nu började jag tänka på det och blev lite ledsen för att det snart är över. Men ledsenheten får vänta, jag har mycket tid att vara ledsen på måndagen när jag ska säga hejdå så imorn vill jag bara vara glad! Godnatt!

Har saknat mina skor!

Med Jonas och bullarna kom även mina skor som inte fick plats i min egna väska (samt lite tröjor) och dessa har jag saknat, tror jag. Jag kommer faktiskt inte ihåg nu när jag tänker efter... men glad att se dem igen blev jag iallafall och mina fötter blev glada av att bosätta sig i dem igen. Så lite har jag nog saknat dem iallafall. 

Hamburgarna får vänta tills imorgon för jag är helt ärligt så mätt att jag mår illa, alltså fortfarande. Visserligen åt vi lite godis när vi såg filmen men det gjorde inte så står påverkan på min mätthet. Jonas känner detsamma så vi tänkte att vi sparade det tills imorgon. Sen tänkte vi att vi skulle fara och åka linbanan ikväll men insåg att vi inte skulle hinna det och ska jag vara ärlig så är min mage glad över det, istället så ser vi Jersey Shore tills ögonen faller ihop. Det är lite min och Jonas grej, likaväl i London som i Skellefteå! 

Fortfarande mätta..!

Vi åt på KFC idag och vi är fortfarande mätta och då sparade vi ändå halva burken. Men sjuuukt gott var det iallafall! Och nu har vi dessutom pommes till våra hamburgare ikväll (vi hittade förresten dressing efter att ha gått in i ett x antal olika mataffärer. Finally!)

Kikar....
Glad!
Före
Efter
Ätet. 

Nu ska vi kolla lite på Madagaskar 2 och hoppas på att bli hungriga snart...hehe. 

Shopping

Idag har vi tagit en shopping tur på min gata, inte Oxford street eller något sånt vi körde det billigare alternativet och tar Oxford street imorgon om vi känner för det. Som misstänkt var det Jonas som stod för den största shoppingen. Jag fick nöja mig med en tröja och han fick nöja sig med ganska många tröjor, sex parfymer plus en extra och lite annat. Helt okej och inte har det kostat en förmögenhet heller. 


Min tröja. Lite konstig. Lite söt. Väldigt billig så det blev ett köp! (trodde ett tag att det rimmade och blev jätte glad,  sen insåg jag att det inte gjorde det, då blev jag ledsen)
Jonas parfymer. Den gula är "den extra". Han ville nämligen bara åt korken.
Sen köpte vi (han) en massa tuggummin som vi åt när vi var små så nu sitter vi med 14 tuggummin var i munnen (de tar liksom ingen plats) och känner oss som Rebecka och Jonas 4 och 6 år (eller något sånt). 
 
Nu ska vi ut på ännu en liten shopping tur i jakt på dressing till våra hamburgare sen ska vi äta dem. Nämnde ju tidigare hur goda jag tyckte att dem var så jag är överlycklig! Hoppas bara att Jonas tycker detsamma! 

Ut i regnet!

Så fort jag hade publicerat inlägget om att vi skulle stanna inne så slutade det att regna så vi bestämde att skita i Jersey Shore och gjorde oss redo att fara istället. Nu är vi redo och det regnar inte så nu bär det av utåt. Hörs när vi kommer tillbaka och då har vi förhoppningsvis en massa nya saker med oss hem. Mest av allt hoppas jag att Jonas ska det, jag har ju som ingen tidsspress på mig. Hehe. Iallafall, vi hörs sen! 

Jersey Shore

Idag regnar det och det är vi inte glada över... tur att vi hann med det mesta igår så det är ingen synd att vi lägger oss och ser lite Jersey Shore innan vi ger oss ut. Shopping står på listan för idag. Jonas tjuvstartade lite redan igår och skyndade sig att fynda en tröja och en parfym för sammanlagt 5 pund. Vad var det jag sa? På min gata är det billigt! Sen är det även summer sale för fullt och överallt så då blir det ju ännu billigare och Jonas kände sig frälst! Haha nä men han sa genast att "här börjar vi imorgon" Sen får vi se om vi sparar Oxford street och sånna ställen till senare idag eller till imorgon, vi har ju faktiskt en dag kvar. Men nu: Jersey Shore!

Vi hade iallafall tur med vädret

Direkt vi satte oss på bussen började det regna, alltså riktigt regna och det gjorde att mina ögon nästan började regna också, hur skulle våran båtfärd bli om det regnade..? Men det blev superbra för direkt vi klev av bussen så slutade det regna och förblev regnfritt resten av kvällen tills typ alldelens nyss. Båtresan var iallafall hur bra som helst och vägde utan tvekan upp vad man betalade för bussresan så återigen, vill ni uppleva London så snabbt som möjligt - Köp biljett till The original tour bus! (Ett litet tips bara)


På vår väg över bron mot båten var vi självklart tvugna att ta den typiska turist bilden framför den typiska turistattraktionen i det typiska Londonvädret. Typiskt och självklart! 
Sen blev vi lite fult lurade på pengar, fast det var ju delvis mitt egna fel som inte riktigt tänkte mig för, självklart kostar det pengar att ta kort med en dålig shrek kopia, vad trodde jag? Det som stör mig mest är ju bara sättet de gör det på, nåja jag var på ett generöst humör och även fast jag själv blev ful som stryk så var det värt pengarna pga killen i bakgrunden. Priceless!! 
Under båtfärden åt vi min nya drog. Måste sluta innan jag rullar fram! 
Londoneye. Fasar vid tanken att jag ska åka upp i denna, jag och min höjdrädsla kommer sannerligen att sättas på prov. Hoppas bara det blir värt det i slutändan... 
Jag, kakorna och Jonas glada på båten!
En fin karusell. Tycker de är så himla charmiga, hihi. 
Våran guide som egentligen var en i besättningen som fick hoppa in som vikarie (om jag förstod det rätt) Han var iallafall mycket rolig och bjöd oss på många skratt samt lite nya kunskaper.
Bl.a fick vi vet att Waterloo brigde är byggd av kvinnor till större delen efterom att den byggdes under andra världskriget så männen var alla ute och krigade. Coolt! 
En båt. Måsarnas båt. 
Den största bilden på kungliga familjen hittills. Det hängdes upp i samband med diamatjubileumet. Men det gissade jag mig faktiskt till på egen hand, hehe. 
Millenium bridge. Gillar den för att det är så platt jämfört med alla andra broar, som ett kex typ. Påvägen hem så var vi tvunga att ta en extra promenad så att vi fick gå över den. Hehe, check! 
St Pauls katedral och famför den är det en skola, men inte vilken skola som helst utan skolan där Harry Potter, eller ja Daniel Radcliffe (?) gick skola. Hehe.
The Globe. För er som inte vet så är det Shakespeares teater fast dock inte orginalet, orginalet stod en bit längre ner längs med floden. 

"On your right side you can see a ship....Has anyone seen Pirates of the Caribbean?" "Yeees" "Okay, well this ship has nothing to do with that" Haha.
Millenium brigde från andra hållet. 
"On your right side we'll be passing a big ship but I'm not sure if you will see it cause it's camouflaged..." Haha
Towerbridge med de olympiska ringarna hängade. Plus en röd buss.
Sen kunde jag inte motstå att köpa två kulor Ben&Jerrys när vi råkade passera deras glassbar. Såg den i ögonvrån och sedan gick det inte att slita blicken ifrån... woups. Men gillar man glass så gör man. 

Det var en riktigt bra kväll måste jag säga! Det tyckte Jonas också, tur det. Sen fick vi smaka på fredag den 13de oturen när vi skulle hem, tåget fick nån idé om att inte stanna på våran station, och inte nästa station heller så vi fick hoppa av tre stationer för sent när tåget äntligen valde att stanna och sedan vänta på nästa som tog 20 minuter på sig att komma. Var inte på mitt gladaste humör då men det blev bättre när vi kom hem för barnen var på sitt gladaste humör och de älskar Jonas så vi har busat med dem lite och sedan avslutat kvällen med en kul men konstig film och nu ska vi sova så vi är redo för imorgon (även fast vi inte riktigt vet vad vi ska göra eftersom att vi gjorde allt idag, haha) Godnatt iallafall!
 

Del 1 av dag 1

Vi kom hem för att ta en snabb powernap, byta lite kläder och ladda batteriet på kameran för dum som jag är glömde jag att ladda batterierna igårkväll fastän jag tänkte göra det och det fick jag sota för idag. Men några bilder hann jag ta innan kameran dog på Mcdonalds... 

Vi på busstaket! Faktiskt ett jätte bra tips till alla som ska till London och vill se så mycket som möjligt på ganska kort tid. Kostar 26 pund och då kan du hoppa av och på vars och hur och när du vill under 24 timmar så ser du något ställe som du vill kika lite extra på är det bara att plinga och hoppa av på nästa stop och sedan hoppa på nästa tour buss som kommer för samma biljett! Jätte bra! Sen får man även åka båt på floden (det ska vi göra snart)
Vi åkte förbi en staty av Churchill (?) vet inte riktigt vem han är men Jonas sa att han hade något med andra världskriget att göra och då minns jag att det nog var han som sa ett känt citat med "blod, svett och tårar" inblandat eller något sånt.
Vi passerade även Big Ben, men han är inte så cool längre för där passerar min buss typ hela tiden när jag ska till London.
På ett av busstoppstaken hade folk slängt sina fina hörlurar som man fick så att man kan lyssa på fakta om sakerna man passerar. Jätte smart det med! och lärorikt dessutom, hehe
Sen blev det lunch på Mcdonalds, det händer inte ofta för min del så jag kände att det var värt att dokumenteras. 
Sen åt vi efterrätt och det var det bästa på hela dagen nästan! Sedan bytte Jonas plats på locken och jag tyckte att det såg lite kul ut. Hehe. Så det var också värt att dokumenteras. 
 
Men nu är vi alltså hemma för att vila oss en snabbis sen ska vi göra oss redo för en båttur = byta kläder för solen har gått i moln och på floden kommer det blåsa mycket så det kan nog bli rätt kallt är jag rädd och vi vill ju inte frysa, bara vara varma och glada! 

Nu bär det av!

Se upp alla turister för här kommer vi!! 

Verkar bli bra väder idag!


Ser ut som att det ska vara ganska bra väder för att vandra på stan och leka turist. Eller ja, Jonas behöver ju inte leka turist för han är ju det, men inte jag hehehe. Jag hatar turister, de tar bara upp en massa plats... skoja! De är bara lite jobbiga när jag har bråttom men det är alla. So no hard feelings about the turister. Nu borde vi iallafall gå ner och äta frukost så vi kommer oss iväg någon gång. Hörs snart, Godmorgon! 

Kände att jag inte var riktigt klar

Kände att jag inte riktigt hade fått ur mig alla känslor som jag bär inom mig efter att ha fått träffa min bror efter fyra vekor ifrån varandra. Det känns verkligen overkligt som jag nämnde, för London har ju som varit "mitt" ställe och "min" bubbla och ingen har varit här med mig förrän nu. Han är dessutom i samma hus som mig igen, efter fyra veckor sover han bara ett stenkast ifrån mig. Efter fyra veckor får jag prata svenska live men någon i mitt hus. 
 
Det är så konstigt allting. kan inte förklara på ett bra sätt men jag vill ändå försöka för det så mycket känslor inom mig just nu. Jag vill gråta av lycka att jag har honom här, jag har min egna riktiga bror här och jag får visa honom för min familj här och jag får visa honom mitt liv här. Det är så fantastiskt! Det var nästan som ett se ett spöke när vi möttes idag, som om vi inte setts på en evighet samtidigt som det kändes som nyss. Det är verkligen blandade känslor i alla kategorier utom i en och det är att jag är överlycklig att ha honom här, inget annat!

Jonas är här!!

Efter en stannad tunnelbana, massa missförstånd och förvirringar lyckades jag hitta rätt på min bror till slut och vi tog oss hem välbehållna bara 2-3 timmar senare än tänkt. Men bättre sent än aldrig och Lucy stod och väntade med maten redo, vilket iallafall jag var väldigt tacksam för!! 
 
Sen nästan ännu mer tacksam var jag över vad Jonas hade med sig till mig, nämligen vaniljkrämbullar som är min absoluta favorit!! Åh så underbart har inte ätit bullar på fyra veckor, känns som en eeeevighet sen! Men nu har jag snart råkat trycka i mig fyra stycken utan att jag riktigt tänkt mig för. Kanske dags att spara så att jag kan bjuda familjen imorgon? Borde göra det. Jonas är här iallafall och det känns rätt overkligt om jag ska vara ärlig. Det här har ju liksom varit min egna lilla värld där ingen ur "mitt förra liv" har befunnit sig och nu är han här, skumt men jag gillar det! 

Tråkigt väder igen

Efter att ha haft sol hela dagen och gått och svettats i mina jeans (eller ja svettats var väl att ta i men jeans var lite för varmt idag) så har det nu börjar regna igen. Dock inte så mycket, det är mest bara grått och tråkigt... 

Så mina blommor blev ledsna... jag med för nu måste jag slänga dem... Några som inte blev ledsna var Martha, Kit och Ella som genast ville ut och leka i trädkojan. Tur att någon blev glad av dåligare väder. 
 
Det enda positiva är att regnet kommer dölja mina tårar ifall det skulle råka bli så att jag gråter av glädje att träffa Jonas. Han befinner sig nämligen på Engelsk mark om allt har gått som det ska och jag sitter som ett barn på julafton och väntar på ett sms där han säger att han har satt sig på tunnelbanan för då kommer jag hals över huvud att springa till bussen och åka och möta honom. Kom igen Jonas! Gå på tunnelbanan snart!! 

Underhållning

Under mina promenader fick jag se lite "gatu underhållning" eller vad det nu kallas. Tycker sånt är lite roligt, hehe.

En guldig gubbe som satt i luften på bara ett ben!!!!
En silvrig gubba som satt i luften på inga ben!!!!!!!!!!! wow

En jonglör......som även tyckte om att gå bakom människor och härma dem. Roligare än det låter jag lovar!

Jag förstår inte riktigt de människor som just flyttat till London och bara åker tunnelbana för

1. Det är dyrare
2. Det stinker och är läskigt på kvällen 
3. Man ser ju ingenting!! 
 
Jag offrar hellre mina fötter och går så att jag får se på allt jag passerar och därmed lär jag mig ju faktiskt mer hur stan ser ut. Även om det kommer ta lång tid innan jag kan känna mig säker på vars jag går men jag lär mig ju mer än vad jag gör under jorden iallafall! Men självklart kan jag ju inte gå hur långt som helst men då finns det ju bussar som är mycket bättre (enligt mig) för: 
 
1. Det är billigare 
2. De är röda
3. Man ser ju!!! 

Så för mig är det inget snack om hur jag färdas. Tåg är okej och det alternativet jag tar om jag måste ta mig in till London snabbt men de finns ju inte i centrala London så då blir det buss och promenader. Mycket bättre! 
 

Jag idag

Det var inte det smartaste valet av skor jag gjort i mina dar med tanke på att min fot just börjat bli normal (ja det har varit stel och konstig i en och en halv vecka, vilken smäll det måste ha varit när jag föll!) Kände direkt jag började gå att "fasen detta är inte bra" men jag var sen och för lat för att orka gå tillbaka och byta så jag och min fot har härdat oss igenom dagen som typiskt nog skulle innehålla rätt mycket vandring..

Först från hyde park till Covent garden som tog typ... 20-25 minuter kanske? Sen från Covent garden i jakt efter en busshållsplats som typ kanske 40 min? (borde ha kollat var bussen skulle gå ifrån innan jag for...man lär av sina misstag) så när jag slutligen skulle gå den korta biten från bussen och hem så var mina fötter i ren protest, båda två så som det brukar kunna bli efter att ha gått en dag i nya skor. Men nog och mina skor och fötter! 

Chris var jätte trevlig iallafall och vi satt och planerade lite planer för framtiden så nu känns det inte lika ensamt längre, synd bara att hon bor på andra sidan London, men det får gå ändå! Nu ska jag springa ner och ta mig något snabbt att äta tror jag sen göra mig redo för Jonas landar på Heatrow ganska precis i detta nu så om mindre än en timme är jag mest troligt påväg in till London igen för att möta honom. Äntligen! 

Mot London!

Nu, 20 minuter senare än tänkt ska jag äntligen ta mig ut i det fina vädret och sätta mig på bussen till London. Ska ju som sagt möta om en annan au pair så det blir spännande. Jag passar även på att inviga mina nya skor nu när vädret tillåter. Ha en bra dag! Hörs när jag kommer hem! 

Nu börjar det likna något!

Nu börjar det likna något! Äntligen lite himmel och lite sol. Skönt! Det var visserligen sol igår med men det regnade också, och åskade och blixtrade. Lite allt på samma gång vilket ledde till en regnbåge som ett flygplan körde rakt igenom. Kit blev lite rädd där ett tag "It's going to crash! It's going to crash into the rainbow!!!" Söt!

Men idag är det än så länge bara sol, dock inte sådär jätte varmt sola väder är jag rädd... men det gör mig ingenting eftersom att min dag kommer spenderas på stan inne i London. Hade det varit supervarmt solar väder då hade jag nog bara blivit deprimerad över att jag inte låg ute och solade. Nu är jag bara glad! 

Soooocialt liiiiiv!

Ursäkta att bloggen har stått lite stilla idag, mitt humör och min inre frid har svängt lite upp och ner. Som de flesta dagar egentligen men det blev extra stora svängar idag. 
 
Det blir lite så när man bor långt ifrån sitt hem i en nya familj och är helt ensam. Eller ja, inte helt ensam men ni fattar vad jag menar. Då blir man lite instabil, eller iallafall jag. Tur att min låtsas familj är en bra en, så jag kan känna mig som en del av familjen större delen av tiden. Skönt! 
 
Alice var iallafall jätte trevlig, höll på att sätta pastan i halsen (ja te:et byttes ut mot pasta, pyh) när jag fick veta att hon var 16, kan man verkligen inte tro hon verkar så mycket äldre! Men iallafall, det var super trevligt så henne kommer jag nog träffa någon mer gång, ett extra plus är ju att hon dessutom bor på samma gata. 
 
Imorgon ska jag dessutom träffa en annan au pair, från Tyskland tror jag? Spännande, vännerna bara rullar in på löpande band nu för tiden. Haha. Nä men allvar, det känns riktigt bra, skönt att jag iallafall får hopp om ett socialt liv! 
Ett socialt liv jag saknar! Eller ja, en social vän stämmer väl mer in egentligen. 

"A cup of tea"

Nu ska jag iväg och dricka te med Alice, som hon heter hon som bor i huset där jag har knackat på dagarna i enda. Det har lönat sig med andra ord, mitt knackande. Det blir spännande, men jag är mest nervös för te drickandet eftersom att jag inte gillar te.... antingen får jag erkänna det eller så får jag bara blunda och svälja. Förhoppnings blir det bra iallafall, med eller utan te! 

4 veckor!

Idag är det fyra veckor sedan jag kom hit, typ en månad alltså. Ojoj tänka sig. Idag har jag iallafall varit så effektiv så att jag nästan blir rädd för mig själv! Klockan är snart halv 12 och jag har redan hunnit med att: 
 
1. stryka barnens kläder
2. bäddat barnens sängar
3. följa barnen till skolan
4. gå en liten powerwalk 
5. äta frukost samt städa undan i köket
6. städat i barnens hyllor och garderober
7. renbäddat min säng
och 8. startat tvättmaskinen med min egna tvätt
 
Inte illa om jag får säga det själv! Ungefär 4 timmar har det tagit. Skönt att ha det gjort! Ska städa undan lite i mitt rum också innan jag äter lunch, vill ju att det ska vara fint när Jonas kommer imorgon! 

Hever Castle


Slottet på avstånd
Vallgraven och den lilla byn bakom
Framifrån. Insidan var inte så speciell alls, var lite coolt ibland med de hade som blandat in massa århundraden så i sluten var det typ från första världskriget eller något och det förstörde som effekten. 

Utanför fanns en massa buskskulpturer (eller vad det kallas)

Från borggården (heter det så?) Nästan som i Robin Hood

Byn och några djur
Byn och en bro
På väg genom parken mot sjön (här började det fina!)
Gräset var välklippt, välskött och grönt!
Trodde först att han kissade, men sen såg jag att han satt på en orm eller något som spottade ut vattnet. Hehe.

Man kan gifta sig där! Med det menar jag att det händer. Det hade röda mattan fram rullad för att en vigsel skulle äga rum till helgen eller något. Åååh det kommer få världens finaste bröllop :')
Vackert vackert vackert
Sjön från "bryggan" (hittar inget bättre ord tyvärr)
En fjäril på en blomma
En fontän. Vackert igen. 
Utsikt över sjön
Bild på "bryggan" ifrån land. 
Ett gammalt gulligt par. Älskar gamla par, de är alltid så söta. 
Massa båtar och fina träd längs strandkanten
En blommtunnel (eller vad det nu heter)
Vattenfall 
Blommig bro
Vattenfall. Nedanför fanns en slags labyrint och om man trampade på fel stenar så sprutade det vatten!
En svan och ett svanbarn (okej, svanunge)
Träd och brunt vatten, men fortfarande fint.

Sprutande vatten

Lycklig och genomblöt Martha
Genomblöt och frusen Kit
Blommor blommor blommor
"Bryggan" från andra sidan.


Det går verkligen inte att visa med bilder hur otroligt fint det var som sagt, men ni ser ju på ett ungefär sen är det bara att tänka sig att det är ännu lite finare sen är ni nog nästan framme vid verkligheten. Iallafall verkligheten enligt mig. Men smaken är som baken. Nu ska jag sova. Imorgon har jag bott här i fyra veckor och Jonas kommer på torsdag. Hurray!
 

Redigerar...

Det har tagit mig en halv evighet att redigera bilderna och ännu är jag inte klar (men det närmar sig) Sällan har jag tagit så många bilder på en och samma gång men jag ville verkligen inte gå miste om någonting! 

Jag har även hunnit med en liten promenad där jag köpte glass som jag nu har ätit upp medans jag pratat med mamma och pappa. Så jag har faktiskt tagit en paus i detta evighetsredigerande. Konstigt hur det kan ta så lång tid egentligen, jag menar allt jag gör är ju att ändra kontrasten typ (allt jag kan, hehe) Nåja, ska se till att bli klar snart! 

Har jag förresten sagt att vädret är stört (ja det har jag) idag har det ösregnat (som på bilden) i ena sekunden för att sedan gå till strålande sol i nästa. Helt omöjligt att klä sig rätt, hur man än gör svettas, fryser eller så är man blöt. Finns inget rätt och fel. Lucy är så arg över detta, vet inte hur många gånger hon har sagt "det brukar alltid vara sol vid den här tiden, det är juli!" denna vecka. Fick även veta idag att det har varit den kallaste sommardagen någonsin i Englands historia idag, eller ja sedan de började mäta temperaturer. Det är ju sjukt! Det måste bli en förändring snart annars är jag dömd att vara likblek hela sommaren....

Tillbaka!

Hever Castle var verkligen helt fantastiskt! Inte egentligen slottet i sig utan trädgården/trädgårdarna runt omkring. Herregud! Jag har tagit sjukt mycket bilder men alltså hur många jag än visar så kommer det inte gå att visa med bilder hur fruktansvärt vackert det var alltså! Jag ville nästan gråta och jag skämtar inte. Så galet fint! 

Jag har lätt hittat platsen för mitt framtida giftermål. Punkt slut. Nä men allvar, typ. Absolut bland de vackraste ställen jag någonsin varit på, om inte det vackraste stället! Otroligt glad och tacksam att jag fick följa med (extra plus är ju att allt blev gratis för mig eftersom att det var på en skolresa, hihi) Nu ska jag redigera klart bilderna och sedan välja ut de finaste och visa för er. Sa ju att jag hoppades på coola bilder, glöm det, för slottet var verkligen inte så coolt och man fick dessutom inte ta bilder på insidan så nej, inga coola bilder. Bara fina! 

Dags för slottsbesök!

Godmorgon på er! Hoppas ni är pigga och glada, det är jag! Men dock ser jag inte så pigg ut som jag gjorde igår därför blev bilden från igår. Har sovit bajsdåligt (ursäkta) och vaknat lite var och varannnan timme för att jag var rädd att försova mig tror jag. Men det gjorde jag inte. 

Och nu har jag inte tänkt komma sent för kommer jag sent missar jag bussen = inget slott för min del. Därför ska jag börja gå nu. 10 minuter i förväg, blir nog bra, för då är jag där 5 i 9 och bussen går ni. Perfekt! Så ha en bra dag stora som små så hörs vi när jag kommer hem och då har jag förhoppningsvis massa coola bilder att visa! heheh. 

Tonight!

Efter att ha knackat på dörren och fått svaret att komma tillbaka imorgon eftersom att hon var upptagen med sin pojkvän ikväll (oh ohhh) pratade liksom bara med hennes mamma, så gick jag för att möta Naz på en pub på lordshiplane. Vilket var bra. Har inte riktigt velat gå så långt ifrån huset den senaste veckan men jag kände att dert var dags att börja ändra på det. Tur att Naz är snäll, hoppas verkligen han fortsätter vara det... Iallafall så satt vi och pratade och han gav mig tips på vad jag kan göra med Jonas när han kommer hit, bra det för jag har ju ingen koll på London än så länge, haha. 

Sen följde han mig hem och köpte mig en ben and jerrys på vägen hem. Åååh, glass!! Nu ska jag frossa och sedan sova. Imorgon jobbar jag egentligen inte, jag ska nämligen med på Martha och Kits klassresa så förbered er på en död blogg imorgon men en massa bilder senare (förhoppningsvis) Godnatt! 

Succé!!

De hemgjorde chicken nuggets:arna var en succé!! Sååååå goda och så himla enkla att göra. Allt du behöver är kycklig fileer och kornflakes. Busenkelt ju!! Ah detta ska det bli mer av. Mums!! 

Nu håller jag iallafall på att fixa till mitt utseende lite grand, jag ska nämligen utföra ett litet mission som inte riktigt känns,..normalt för min svenska sida. Men jag ska försöka ta fram min engelska sida samt min allra trevligaste och charmigaste sida och gå och knacka på en dörr där jag vet att det bor en tjej i min ålder för att jag pratade med henne i parken idag för att hon hade väääärldens sötaste hund. Skämtar inte! Hur söt som helst! 

Iallafall, det känns lite märkligt. Men vill jag ha vänner får jag inte ligga på latsidan och tro att de ska komma och knacka på min dörr, nejnej, jag måste ut och göra något åt saken. Som jag gör nu, får bara hoppas att hon är lika trevlig som hon verkade och vill hänga lite med mig. Haha. Önska mig lycka till!!!! 

Homemade chicken nuggets

Nu ska jag göra något spännande, jag ska äta något nytt (för hundra tusende miljonte gången sen jag kom hit, hehe) nämligen hemmagjorde chicken nuggets. Wow! Undrar hur det smakar? Som dessutom är nyttigare, inte illa. Faktiskt riktigt bra med tanke på hur mycket onyttigt jag har stoppat i mig sen jag kom hit (det måste få ett stopp!)

Om det är gott ska jag ta receptet (fast jag kan det redan utantill... hehe) Hoppas det! 

Sportsday!

Idag har jag varit och kollat på Martha och Kits sportsday!


Martha och Kit var så taggade att de inte kunde sluta hoppa upp och ner!

utom när bollen kom förstås!
Eller när det gjorde grimaser till mig och kameran. Haha. 
Sen sprang de stafett. Och deras lag kom tvåa. Kit kom glad som aldrig förr och visade stolt upp sin silvermedalj. Bra jobbat!

Det var rätt kul att se, även fast det var rätt tråkiga tävlingar, men som vanligt kul att se. Imorn ska jag dessutom få följa med på deras skolresa till ett gammalt slott eller något sådant verkar det som. Wow! Det känns faktsikt jätte kul så jag hoppas att det blir av.

Nu ska jag nog ta mig en liten powernap, sov så otroligt dåligt inatt alltså. Första gången sen jag kom hit faktiskt. Vaknade hela tiden och sånt, så jag är lite trött idag. Så lite sömn gör nog susen. Sen har jag ont i halsen också så jag funderar om jag egentligen borde gå och köpa glass... det borde jag. Ja det ska jag för glass vill jag ha! 

Kvällsfika!

Idag beslutade jag mig för att skippa middagen och äta något som jag saknat mycket. Nämligen kvällsfika. Frukost och kvällsfika är typ mina favoritmåltider, fast jag gillar alla, men dessa två är som så mycket...mysigare. Särskilt i stugan. Det är också något jag saknar, frukost och kvällsfika i stugan. Så nu åt jag mitt första kvällsfika i London och det smakade bra. Blev jätte glad när jag såg att de hade Rispuffar (eller vad de nu heter) tycker jätte mycket om dem men äter de jätte sällan så nu passade jag på. Sen åt jag en macka som inte var rostad, har typ bara ätit rostade mackor sedan jag kom hit men ikväll bröt jag det också. 

Ett annorlunda kvällsmål för mitt liv i London, men jag gillade det. Nu när jag har berättat det rätt invecklat ska jag avsluta med att önska er alla en godnatt. Imorgon är en ny dag och en dag nämare till att Jonas kommer!

Rainbow

Det regnar och solar om vart annat = en regnbåge. Kit kommer in springade i mitt rum helt lyrisk "Ebecka! (han glömmer att uttala r:et haha) ebecka! it's a rainbow!!!!!" Dock blev den inte så bra på bild, men riktigt fin var den. Jag gillar regnbågar. Har som alltid tyckt att de ser lite...magiska ut på något vis? Vet inte riktigt hur jag ska förklara det. 

Har iallafall legat helt utslagen i sängen och glott på oth. Funderar starkt på att fortsätta med det, men samtidigt är jag väldigt sugen på glass och nu när det är sol vore en promenad inte helt fel? Hm, jag får fundera en stund.. 

I'M FREE!!!

 
Blev väckt halv 8 imorse av två söta och pigga barn som ville bygga lego. Efter att ha fått en godmorgonkram gick jag med på att vakna och rusade upp lika ivrig som de själva på att fortsätta på vårat mästerverk. Så idag har vi: 

- byggt lego
- lämnat Martha på ett kalas
- åkt sparkcykel ner för en backe (wiiiihoo!)
- druckit varmchoklad och kollat på copycats
- lekt kurragömma (bra lek!) 
- fått smaka godis av Martha när hon kom hem
- lekt mer kurragömma 
 
och slutligen visat våran legostad för Lucy och Simon när de kom hem. Så nu är jag alltså ledig och familjen är på  Martha och Kits rektors "hejdå middag" (hon ska flytta till sydafrika tror jag det var) så jag har hela huset för mig själv nu i nårga timmar. Jag har passat på att äta lunch ifrom av tonfiskmacka och nu ska jag bara ligga i sängen, andas, vila och njuta av tystnaden så länge det varar. Haha. 

Det tog ett tag...


...Men nu säger jag och min batmantröja godnatt!

Kvällens skapelse:

Kvällens underhållning förutom filmen har varit lego. Vi har påbörjat en liten stad som ni kan se. Hur kul som helst. Jag älskade lego när jag var liten så jag var minst lika inne i byggande som de var.. 

Staden i helhet (nästan, utom puben i hörnet)
Skyltfönstret till affären
Smycken och varor i affären
Två poliser som äter lunch i parken
"There's no village without a pub!" - Joe. Här är baren, bartendern och ölkranarna (eller vad det nu heter)
Lekpark med rutchkana.Hus med små trädgårdar och en lyktstolpe. 
 
Inte så illa va? Det har varit en riktigt bra kväll med andra ord. Även fast jag brände mig när jag lagade maten så jag kommer få en stor blåsa...fan. Det bästa med hela kvällen var nog att de somnade som stockar på en gång. Otroligt! Nu väntar snart sängen på mig, jag kommer nämligen mest troligt bli väckt av dem imorgon bitti någongång då vi ska fortsätta med legobyggandet. Så lite sömn kan vara bra, ska bara lyckas somna först.. 
 
 

Kvällens samtal:

Jag, Martha och Kit pratar om våra namn och vad våra föräldrar och morföräldrar heter.. 

Martha: My second name is Mary and my grannys name i Mary
Kit: Yeaaa, but her real name is Granny.

Haha, så himla söt alltså! Jag var tvungen att hålla inne mitt skratt. Men vem är jag att säga till om något. Jag visste ju inte ens om min egna pappa hette Anders eller Kinge när jag var liten... 


- Can you take a picture of me when it's raining coins? 

Fick en timme till ledigt!

Så jag passade på att gå ut en stund i det fina vädret på jakt efter en jacka. Min skinjacka befinner sig nämligen hos polisen och även om jag kanske får tillbaka den så vet jag inte ens om jag vill det och min andra jacka har fått färg på sig som inte går att få bort och som inte ser så snyggt ut. Så en ny jacka måste jag skaffa mig. Hittade dock ingen idag tyvärr.... men det var skönt att komma ut. 

Nu har jag flätat håret och gjort mig mentalt redo för vad som väntar mig. Haha nä så farligt är det ju faktiskt inte, vi ska äta, se film och sen ska jag bara få dem att sova. Sedan vara vaken och redo att servera dem frukost nästa morgon. Det är vad jag oroar mig mest för... men det ska nog gå bra! 
Kärlek! 

Jag älskar dig så mycket!




Ska gå ner och börja mitt dygn som barnvakt. Ha en bra kväll! Vi lär nog inte höras igen förrän barnen sover sött.

Nu har vi lekt lite igen..


Även fast jag blev väckt av barnens skrik kring halv 9 någon gång lyckades jag somna om och vaknade inte förrän halv 11 då det var alldelens tyst i huset. Skönt! Jag passade då på att duscha riktigt länge och "ordentligt" så nu är jag len som siden. Sedan kom mina små knattar hem och då var det slut på friden. Tur att de går att roa dem väldigt lätt med webbkameran. Men det är faktiskt lördag idag och det är min lediga dag och eftersom att jag dessutom ska sitta barnvakt i närmare ett dygn så kände jag att jag var tvungen att skicka ut dem efter en stund. 

Nu ska jag dock ner och äta lite frukost (hungrar ihjäl!) Är så frukost sugen att jag dör! Inte matsugen utan frukost sugen. Det är faktiskt en sak jag saknar med Sverige, eller ja, jag saknar fil. Bara vanligt fil. Det har dem inte här... inte vad jag har märkt iallafall. Bara mjölk och yoghurt. Det funkar också och mjölken var tack och lov bättre än förväntat!   

Två brev senare...

Det här med att skriva brev var ju faktiskt rätt roligt. Sen är det ju roligt att få brev, tycker jag iallafall bara för att det aldrig händer liksom, så då blir det extra kul för att jag tänker på hur kul det blir för de jag skriver till när brev väl kommer. Makes sense? Hoppas det. 
 
Fick lite skrivkramp (en negativ sak) samt att pennan blev trött. Tror det betyder att det är dags att se film. Får se vad jag hittar i mitt lager, går inte att ladda ner något nytt här för alla sidor är spärrade så jag är fast med de filmer jag har. Kanske Angus thongs and perfect snogging kan vara något? Den är ju engelsk så det är ju lite roligt. Sen är filmen roligt så då blir det mer än lite roligt. Har ni sett den? Om inte borde ni göra det! (iallafall om ni är tjej) för den är jätte rolig!

Min kväll so far

När min barnvaktstjänst blev inställd bjöd Simon snabbt med mig till puben en sväng med barnen för lite dricka och chips. Barnen tyckte det var kul att de var på tv. De hade nämligen en kamera i lekrummet så att föräldrarna som kollar på fotboll/rugby/tennis whatever kan hålla koll på sina barn. Smart uppfinning. I detta fall användes den mest som barnens sätt att försöka underhålla föräldrarna. Funkar det med. 
Martha och Kit drack sina drickor som riktiga pirater (de har en "thing" för pirater har jag märkt) så det Yoho:ade lite sedan skålade dem och drack upp. Försökte få kort på skålen men de förstod inte att de var tvugna att ta en paus så bilden hann tas och jag ville ju inte förstöra deras inlevelse så jag lät det förbli två suddiga bilder. 
Sedan kollade vi på tennis. Ni kan tro att vi (dem) blev glada när britten gick vidare. Det är nämligen första gången sedan 1938 som en britt gick vidare från semifinal fick jag veta. Så det var ju kul. Även fast jag inte förstod någonting. 

Ikväll är jag bjuden på en fest i en park men det vet vi ju alla som har något innanför pannbenet att det inte riktigt är det bästa stället att hänga på en fredagkväll om man är ensam tjej. Med eller utan fest. Så jag valde att säga Nej tack till killen som tyckte att jag skulle komma. Han såg inte särskilt pålitlig ut heller och det ökar ju inte precis chansen att jag ska dyka upp. Man måste vara försiktig! 

Så nej, jag nöjer mig som det är och ska se någon film istället och sedan sova som jag aldrig gjort förr och nåde den som väcker mig!! Frågan är bara om jag ska orka ta mig en liten promenad och köpa något gott att äta..? Hmm... får se hur desperat jag blir. Men först ska jag avsluta mitt påbörjade brev. Hörs senare och ha en trevlig fredagkväll! 
 

Ledig!

Min kväll som barnvakt blev inte särskilt långt, faktum är att den bara blev en promenad till andra sidan gatan och tillbaka igen. Anledning? Det hade tydligen blivit något slags missförstånd för barnvakten som de hade frågat från början men inte kunde kunde visst, så eftersom att jag var reserv blev det inget jobb för min del... bajs. Nä, det känns rätt skönt egentligen, lite synd bara att jag inte får lite extra pengar och att jag åt upp alla mina kakor i onödan... Men jag får se det från den positiva sidan, jag får soooooova. 

Äta kaka i motljus!

Sitter och bländas av solen (som vanligt kommer solen på eftermiddagen) medans jag trycker i mig kakor för jag lär behöva allt socker jag kan få i mig tror jag. Ska och hämta Martha och Kit nu sen blir det ganska raka vägen till andra sidan gatan där jag sitter barnvakt till klockan 10. Borde egentligen äta något kom jag på... nåja, det löser sig. Har iallafall haft en jätte mysig förmiddag (för tredje gången,..) med två harry potter filmer och lite spel och en god svensk lunch. Hihi, sjukt vad jag uppskattar svenska saker här märker jag. Men nu har jag inte tid att sitta och små prata längre, jag ska fara och ni får fortsätta att njuta av denna sommardag! 

Fredagsmys

Har det verkligen supermysigt denna fredags förmiddag. Joe tyckte att vi skulle dricka varmchoklad och jag protesterade inte. Tur det för han gjorde nog den godaste chokladen jag druckit i mitt liv, inget skämt! Han är verkligen grym på att laga mat, chockerande nästan. Jag menar, han är liksom nio år. Är faktiskt riktigt glad att få spendera lite tid med han bara vi två, han är på ett helt annat sätt när man är ensamma och han kan "ta det lugnt". Så det är jag glad för. Lite kakor fick slinka ner med chokladen också. Maryland cookies (?) kommer bli min död... har skaffat mig ett beroende... det är inte lätt när man kan köpa ett dubbelpaket för bara 1 pund...

Nu ska vi iallafall laga någon lunch åt oss, förmodligen köttbullar eftersom att de ska ta slut. Sen är det dags för Harry Potter nr 4. Ååh, vilken bra dag detta är alltså!  

Harry Potter och fången från azkaban


Idag regnar det... det är en tradition att det ska regna när det är "Sportsday" fick jag veta när jag lämnade Martha och Kit på skolan, Lite tråkigt för då blir det ingen picknick och ingen sportsday och inget "mummyrace" för mig som barnen tyckte att jag skulle vara med i. Men för att se det från den ljusa sidan så är det en utmärkt dag att kolla på film och eftersom att det var vad jag och Joe har planerat in så gör det inte så mycket, Så nu ska vi mysa ner oss i soffan och njuta av Harry Potter, Bättre finns ju nästan inte! 

Birthday party!

Efter att ha hämtat Martha, Kit och en massa andra barn från skolan så bar det raka vägen av hem där alla bytte kläder till finare kläder för alla skulle till samma födelsedags kalas. Flora som bor på samma gata hade nämligen fyllt år och skulle ha ett "litet" teaparty för hennes kompisar på samma gata typ. Jag stod som sagt för underhållningen och skulle måla naglarna på alla barnen. Jag blev en succé! Tur det. En flicka sa till och med "This is the best birthday party I've ever been to cause you get to have your nails painted" Det måste ju vara ett bra betyg! 

Så när vi anlände till huset (som förövrigt var jätte mysigt!) så placerade jag mig och alla nagellack på ett bord i trädgården. 
Efter att ha målat några naglar blev det lekdags! Här blir födelsedagsbarnet förvandlad till mumie!
Och här är motståndarlagets mumie. Flora vann och det var ju ganska kul att födelsedagsbarnet fick vinna. 
Sen fanns det ett bord med massa små goda rätter att ta från. Mina favoriter blev jordgubbarna som var huuur goda som helst! 
Till födelsedagar hör självklart tårta till. Detta var en tårta som såg ut som ett slott, lite väl mycket glasyr för min smak men ojojoj så god den var ändå! 
Kit tyckte om den. "Tvingade" honom att vänta en sekund med att äta så att jag fick ta ett kort. Direkt kortet var taget öppnade han munnen likt en krokodil och stoppade i sig hela biten. Söt! Sen valde han att agera fotograf. Vilket var tur för annars hade det inte blivit några bilder på själva nagelmålandet. Men nu lyckades han knäppa en rätt så bra bild på mig när jag målade Marthas naglar passade nog eftersom att jag inte vill lägga ut bilder på några andra barn eftersom att jag inte har deras föräldrars tillåtelse. 

Sådär, det var min eftermiddag. Bästa på länge tror jag nästan. Var verkligen hur kul och mysigt som helst. Sen har jag skaffat mig ett jobb också, ska vara barnvakt imorgon åt Flora och lite extra pengar är ju aldrig fel särskilt inte när jag kommer leka turist med Jonas när han kommer. När vi kom hem fick jag se på Joes alla skolsaker, han har ju sommarlov nu! Och eftersom att han ska byta skola hade han massa avskedsbrev och sånt med sig, läste allt och han verkar vara mycket omtyckt i sin klass av både lärare och elever. Det kanske låter konstigt men jag blev riktigt stolt när jag läste hans certifikat (?) Duktig pojke! 

Nu ska jag sova, imorgon väntar Harry Potter, Picknick, Martha och Kits sportdag och slutligen barnvakt. Godnatt! 

Dags att skriva brev

Har en fin vän som har väntat på ett brev från mig sen i julas typ... men jag har självklart glömt bort det hela tiden att jag ska skriva ett brev. Nu har jag kommit på det igen och jag har dessutom bara två tre veckor på mig att skriva brev innan hon åker hem så nu är det sannerligen dags. Pennor i olika färger, en stor bunt med papper och kuvert såklart. Nu du Sofie är det bara att du förbereder dig på en andra bibel att läsa (har nämligen skrivit ett brev tidigare just innan hon for som var bibeln nr 1) 

Utöver detta råkade jag hamna på en affär som sålde skor. Dessutom på rea eller något sådant, 3 för 10 pund. Med lön i fickan så tvekade jag inte många sekunder utan köpte mig självklart tre par. Men nu är det nog slut spenderat pengar på skor för ett tag framöver, får inte glömma att Jonas kommer med ett par och att det faktiskt finns annat kul att köpa! Nu : Back to the brev! 

Torsdagar är bra!

Idag är en bra dag! Egentligen är alla torsdagar bra men idag är den extra bra! För varje torsdag behöver jag inte göra något annat än att ta barnen till skolan eftersom att städerskan kommer och städar upp allting. Jag får dessutom lön på torsdagar vilket aldrig är fel. Sen är det också bara en dag kvar till helgen börjar vilket är skönt. 
 
Idag är det utöver detta även bara en vecka kvar till Jonas kommer. En vecka?? Hoppas tiden går fort för jag längtar ihjäl mig!! 

Breakfast!

Idag har jag ätit en skål med människor till frukost. Kändes lite konstigt, som att äta sig själv!! Skoja, det kändes som att äta flingor som smakade som ett kex eller något, kan inte riktigt komma på vilken smak det kändes som. Var inte sådär jätte gott iallafall så jag bytte ut människorna mot en nektarin och lite vanliga flingor i mjölken istället. Mycket bättre! Nu är jag mätt och därför ska jag sova, fick inte riktigt nog med sömn inatt känner jag... 

Dinner!

Idag serverades det köttbullar till middag - English style!! Eller ja, egentligen ännu mer italiensk style tror jag. Min svenska åsikt är att det var rätt gott, men helt annorlunda smak pga såsen som köttbullarna låg i. Såsen var god till en början sen blev den bara för mycket. Med andra ord föredrar jag mina köttbullar Swedish style. Om ingen annan i detta huset håller med mig (eller iallafall låter mig tycka så) flyttar jag in i köket på IKEA, så det så! 

Men nu flyttar jag mig ingen annanstans än till sängen. Verkar som att jag har en väldigt busy day imorgon. Med Joe som slutar skolan imorgon och sedan fem barn att hämta istället för två och sedan ett födelsedagskalas att fara på som underhållning = att måla naglarna på små 6åriga tjejer. Misstänker dock att det kan bli jobbigare än det låter, så sömn blir nog viktigt. Godnatt på er! 

Och det som fanns i paketet var...

Det var blommor från Albin!! Tror allvarligt inte att jag någonsin blivit så glad över någonting förut. Att liksom få blommor från någon på andra sidan jorden (okej, andra sidan nordsjön eller vad det nu heter) Verkligen överlycklig. Om det inte hade varit så att jag behövde ner och fixa mat till barnen så hade jag nog gråtit en liten lyckotår. Gråter nämligen ofta mer när jag är glad än ledsen har jag märkt, eller iallafall så har jag lättare att gråta av glädje eller för att något är fint. Som detta tillexempel. Tusen tack, jag älskar dig! ♥

Paket!

Efter att ha varit och sagt hejdå till Amanda och hjälpt henne att packa så for jag hem. Knappt hann jag komma innanför dörren innan det knackade på och detta paket lämnades adresserat till mig. Vad?? Det ända jag vet att det skulle kunna vara är mina bikinitrosor som pappa tänkte skicka hit men i en sån stor låda??? Detta blir spännande... men dock måste det vänta för jag ska hämta barnen och sen blir det promenad till simhallen för Kit har simskola idag. Hörs senare! 

Lunch och One tree hill


Äter lunch, snart far jag till Amanda. Hoppas ni har det bra! 

Godmorgon!

Min fot bråkar fortfarande men är på bättringsvägen (tack och lov!) Har tråkigt nog inte så mycket att säga just nu för det har inte hänt något. Jag har vaknat, busat lite med Martha och Kit innan vi gick till skolan. Sen gick jag hem och åt frukost, plockade undan, bäddade sängarna och nu sitter jag här. Så som mina dagar brukar börja. 

Tror jag ska lägga mig ner och vila en stund för jag är jätte jätte trött! Förstår inte varför för jag har sovit så sjukt mycket på senaste tiden tycker jag? Skumt... Sen ska jag ringa mamma. De är i stugan förtillfället alltså funkar inte skype och jag håller på att få panik!! Hoppas de har det jätte bra så att jag lider av en bra anledning, Haha. 
Lilla stugan... jag saknar dig..

Min kväll

Ikväll har jag varit hos Amanda sedan klockan halv fem typ. Vi har bara pratat och ätit pizza och sett på Harry Potter och de vises sten, hann dock bara se halva sen blev jag hämtad av Lucy kvart över nio. Skönt att bli hämtad. Är iallafall på rätt dåligt humör idag, Amanda ska nämligen hem imorgon och det är ju inte det roligaste. Men förhoppningsvis kommer hon tillbaka i augusti igen. Sen är vädret sämre nu, den kallaste sommaren sedan 1980 eller nånting sådant tror jag Lucy sa, Kul... Det ända som är bra med det är att det känns okej att bara ligga inne och inte göra nånting, vilket är precis vad jag vill göra. Jag vill inte göra nånting, kul tjej. 

Är super trött nu iallafall så jag ska göra som min kropp vill. Godnatt på er!


Tumblr_kvr8xubzpc1qa6w24o1_500_large
 

Nya skor!

Har ju helt glömt bort att jag skulle visa mina nya skor. Ville ha ett par söta kilklackar och så hittade jag dessa för 24,99 pund på new look. Tvekade inte många sekunder. Nu längtar jag bara tills jag får använda dem... 

När ska de sluta välkomna mig till Storbritannien?

Jag har liksom varit här i snart tre veckor men får fortfarande sånna här sms lite då och då. Inte mig emot egentligen, är ju trevligt att bli välkomnad och så men allvar, efter tre veckor är jag ganska välkomnad så det räcker tycker jag. 

HAHAHAHAHAH WOUPS!!

Ursäkt ursäkt ursäkta mig och mitt misstag! Linnet kostade inte 99 pund, det är bara jag som inte riktigt har lärt mig att skilja svenska pengar från engelska. Händer hela tiden att den jag ska köpa något av tror att jag är dum i huvudet som säger att jag vill ladda mig oyster card med 200 och räcker fram 20. Jag bakar liksom ihop allting. Ursäkta. 

SÅ linnet kostade ungefär 99 svenska kronor, men 9,99 engelska pund. Nu tror jag att jag fick det rätt. Haha ojojoj... pinsamt läge. Så ursäkta igen och tack för sparken i rätt riktning så att säga. Fortsätt med det om ni ser något fel (som stavning till exempel) vill ju inte göra eller lära mig fel. Haha och Godmorgon förresten!
 

Godnatt!

Bytte profilbild på facebook, kände att det var dags nu. Har varit less på den förra allt för länge nu. Så nu väntar bara sängen. Hade tänkt sova mycket tidigare men det blev inte av, vet inte varför men det blev roligare att läsa bloggar. Jobbigt. Tur att jag har sovmorgon imorn, skönt, behöver inte ens ställa en väckare. Bara sova så länge jag vill. 

Men först ska jag ner i sängen, eller ja, ner i sängen i pyjamas och med borstade tänder. För i sängen har jag legat de senaste två timmarna? Nåja nog om det nu ska jag sova. Godnatt!


P.S 
Och "anonym", 99 pund är typ 100 kronor. Kanske 110 om vi ska vara petnoga. Jag har inte riktigt lärt mig ännu så jag tänker det som euro bara för att få ett ungefär, då vet du.

Svar på kommentar



Det här linnet (som jag antar att du menade) köpte jag på New look för 99 pund 9,99 pund. Billigt och bra. Ville ju ha en tröja med storbritanniens flagga på. Kändes ju som ett måste nästan. 

Choklad!

Sitter och äter lite av denna choklad som jag fick idag för att få mindre hemlängtan. Riktigt riktigt god!! Har dock inte ätit middag så då känns det lite konstigt att äta den. Blir så ibladn och då är det bättre att spara den tills jag är riktigt sugen. Bra deal. 

Ska se oth eller nånting nu och vila, lär bli en tidig kväll ikväll känner jag. Riktigt riktigt trött är jag... 

Världens största macka!

Har just klämt i mig denna macka. Ett ord: gigantisk!  ni ser ju själva på bilden med min hand. Dock var den inte så god, hade velat ha lite mer pålägg men jag är fortfarande för nya i huset för att "våga" öppna nya packet. Så jag var tvungen att ta det som redan var öppet, haha... jobbigt att jag ska ha svårt för det. Men det lär ju förhoppningsvis bli bättre med tiden. 

Nu ska jag lägga mig och se film eller nånting liknande så jag kan vila min fot. Sen borde jag egentligen gå och bli inskriven hos läkaren, fast jag vet inte om jag vill gå så mycket mer än nödvändigt på min fot. Väntar nog med det tills imorgon. 

Bilder från igår!

Först åt vi  en pizza som var huur god som helst. Med bacon, broccoli och mozzarella. Konstiga ingredienser tyckte jag först, sen förstod jag varför...Mums!Medans kollade vi på fotbollen så gott vi kunde. Var som vanligt mycket folk, våran taktik blev till slut att lyssna efter jubel och då springa och se vem som gjorde mål. Funkar också. Men fan att Spanien vann... Sen köpte vi varsin dricka påväg till adventure bar. Två för 3 pund vilket kändes rätt värt. Riktigt god var den jag drack, tur! Amanda drack dock något mindre gott enligt mig. Whiskey och cola ihop, mina två värsta fiender i en enda dricka..nej tack!Men Amanda gillar den! Glada tjejer! Glad tjej med en sex on the beach. En till glad tjej med en sex on the beach!
Naz och jag. Min nya favorit, så himla fin kille alltså! 

Hade jättekul även om det blev lite kaos i slutet och en skadat fot. Bra kväll men med ganska mycket kaos. Väldigt mycket kaos när jag tänker efter... shit. Nåja, man lever ju bara en gång! 


 
 
 

Outfit från igår

Funderade så sjukt länge på om jag verkligen skulle lädda upp denna bild eftersom att jag verkligen hatar mina knän. Ett av mina största komplex faktiskt, tur att de sitter så att jag inte behöver se dem allt för oftaNog om det, jag bryr mig egentligen inte så mycket. Så jag tänkte att jag brukar ju aldrig visa vad jag har på mig i bloggen så då tänkte jag att det blir kul med något nytt? För det är det ju. Eller? Hoppas det.. 

Dagen efter


Idag mår jag inte som jag förtjänar!!
(den ni!) 
Vet ni varför? Jo för anledningen att jag "mår dåligt" idag är inte pga för mycket dricka, nej utan det handlar om en skada. Min fot är nämligen helt körd, kan knappt stå på den. Jag skämtar inte, det är verkligen illa och jag som är rätt hyptrokondisk (?) av mig blir faktiskt rätt rädd på något sätt. För verkligen, hela foten bultar och jag gör ont... 

Detta kom sig av att jag och en tjej dansade på ett bord som är som en hylla (om ni fattar hur jag menar, att det sitter fast i väggen som?) sen kom en annan tjej som också ville dansa där, då gick bordet sönder och vi föll. Jag märkte eller kände ingenting då, det var först kanske en halvtimma senare som jag märkte att  jag hade en massa blod på benet. Blev omplåstrad och fortsatte som ingenting... 

... och idag är den kaos. Ska dessutom snygga till huset mer ordentligt idag eftersom att det är måndag= många trappor att gå i = aj aj AJ! Kan verkligen inte tänka mig något värre just nu... men it ain't gonna clean itself. Återkommer om jag överlever! 

Första bilderna!

Två lyckliga utklädda barn. Varför så lyckliga? Jo för att de fick min gamla kamera till leksak. Tänk så glad någon kan bli av något som för mig bara är skräp. 

Hemma från stan!

Nu har jag en kamera! Äntligen!! Typ samma som min förra men lite bättre tror jag, den kostade egentligen 125 pund men jag fick den för 105 eftersom att hon som hjälpte mig tyckte att jag borde spendera pengar på annat. Åh vad snällt! Hon försto förövrigt att jag var från Sverige genom att hon hörde att jag andades in på något speciellt sätt innan jag pratade som tydligen bara svenskar gör. Haha det hade jag ingen aning om!! 

Sen köpte jag även ett par skor som jag blev lite kär i för att de var så söta och sedan även ett nagellack som passar till klänningen (förhoppnings vis..) När jag skulle gå till bussen så tänkte jag gå igenom en park för att det gick snabbare. Vad jag inte visste var att i slutet av parken stod Buckingham Palace. Inte illa, då kan jag pricka av det på min turist lista! 
Nu ska jag skynda mig att duscha snabbt så att jag kan hinna sova en stund innan det bär av. Är så himla taggad alltså!! 

Mer från Oxford

Nu är det två veckor sen jag var i Oxford och det firar jag med att visa lite bilder från den fina lilla staden. 
Det var några av bilderna. Helt galet fint verkligen! Som ett engelskt gotland skulle jag kunna beskriva det på något sätt. Så kändes det för mig iallafall, är faktiskt himla glad att jag fick möjligheten att fara dit och se. Det borde ni också göra om ni är i London och har lite tid över! 

(Detta inlägg skulle ha publicerats imorse)

Svar:

Fick förresten en fråga om Hur jag fick mina ärr. Glömde helt bort den delen, så jag tänkte att jag svarar på det nu innan jag ska sova. 

Jag fick mina ärr på ett helt idiotiskt och pinsamt vis. Jag sprang helt enkelt från en massa poliser inne på stadsfesten förra året för att de ville prata med mig. Någon såg det och trodde väl att jag hade snott något så den fällde mig (alternativt så fällde jag mig själv, men det är roligare att skylla på någon annan, hehe) I fallet så slog jag alltså huvudet i marken och fick lite sår. Förstår dock inte hur det kunde bli tre små "prick sår" men så blev det iallafall. 

Det var historian om hur jag fick mina ärr. Lite roligt, lite pinsamt, lite dumt, lite idiotiskt och lite skrattretande. Har inte ni någon kul historia om något ärr ni har? (alternativt någon tråkig historia) Har hört att det är ett bra sätt att lära känna varandra, genom att prata om sina ärr och hur man fick dem. Förstår inte varför det skulle vara så bra men det är vad jag har hört. Nu ska jag sova, Godnatt på er!♥

Hemma igen!

Blev en liten promenad och sedan lite fika i en park tills det blev för kallt. Rätt bra kväll och skönt att komma ut som sagt. Vi började även prata lite om framtida resor vilket jag tycker känns jätte kul, jag menar från London tar man sig ju lite överallt och det behöver inte alls kosta hur mycket som helst. Så någon weekend någonstans har vi pratat om. Typ Spaninen, det vore ju lite kul och praktiskt eftersom att vi faktiskt är lediga på de flesta helgerna. Det är ju smart att utnyttja läget (och pengarna) så mycket och så länge man kan! 

Nu har jag pratat med mamma och pappa på skype. Som vanligt var det trevligt och skönt att se att de mår bra och så. Även skönt att få se lite av mitt hem i sverige eftersom att det sakta men säkert försvinner bort. Kommer som inte riktigt ihåg hur det känns att gå runt där. Känns som ett annat liv, som overkligt på något sätt och ändå är det där jag har spenderat mina 18 år och efter två veckor i ett annat hus har jag glömt hur det känns, taskigt. Sen har vi pratat mer om när Jonas kommer hit, vars jag ska möta han och så. Vet att jag tjatar om det men jag kan inte hjälpa det, längtar ju så mycket!!! 
Från ikväll! 
 
RSS 2.0