Svenska ambassaden

Fick lite panik just när jag insåg att de stänger klockan 12 på en torsdag, det betyder alltså att jag har en timme på mig att ta mig dig! Woups... men det ska nog gå bra om jag far nu. Tur att jag kom på att jag skulle kolla det annars hade jag ju kommit dit och varit helt vilsen... 

Godmorgon vänner!

Godmorgon!

Denna morgon var inte den lättaste och det är ju aldrig särskilt kul, men jag har ju haft det lätt på morgonen sedan jag kom tillbaka efter jul så någon gång ska väl vara jobbigare. Är helt slut iallafall, det tar verkligen på krafterna när de inte riktigt vill lyssna så att jag måste vara bestämd. Tur att de är världens finaste ändå! Vi har en lek på väg till skolan som skulle kunna kallas "Mr.Bean är min morfar" eller "Vilken bil har mr.Bean/min morfar" Haha. Låter det som en kul lek? Det går helt enkelt ut på att man ska bestämma vilka bilar som är mr.Beans nya bil och anledningen att man vet det är för att det är ens morfar. Något sånt. Det är faktiskt roligare än det låter. 

Idag har jag iallafall lite saker jag måste ta itu med! 

1) Gå och försäkra mig om att min gymkort ska funka från och med imorgon
2) Åka in till London och hämta mitt id-kort hos svenska ambassaden
3) Möta Wendela och fara till en svensk mataffär!! 

Okej, det lät inte så mycket längre men jag tror att jag har glömt något faktiskt.. Nä, bara att jag måste skriva CV. Usch, jag hatar det! Men vill jag har ett liv och en framtid så måste jag, så det är bara att kämpa! 

Tid & framtid

Tid. Tid. Tid. Tid. Nu är jag och tiden tillbaka igen. Varje dag drabbas jag i genomsnitt tre gånger av en mindre panik för hur snabbt tiden går. För inte allt för länge sedan så ville jag inget hellre än att tiden skulle gå snabbt men man måste vara försiktig med vad man önskar för just nu så rusar den iväg en aning för snabbt. 

Jag har en tids-dikt igen, ni vet som jag hade i somras när jag längtade hem? "Om en vecka kommer Jonas och när han har farit är det en vecka..." osv. Jag har en sådan igen, visserligen med två veckors mellanrum mellan händelserna och det "värsta" börjar visserligen inte förrän i mars, men ändå! Jag får panik. Det är så mycket som ska hinnas med, tack och lov känns det som att det kommer göra det, jobbigt vore ju annars.. 

Min panik består väl egentligen av att jag kommer behöva ta farväl till allting här, mina barn som känns som mina egna, min familj här som stöttat mig så mycket, mina vänner som förgyllt/förgyller och staden som lärt mig så mycket. Det går inte att sätta ord på hur jobbigt det känns. Idag när vi åt middag, allihopa, så kollade jag på dem och var tvungen att hålla emot tårarna som jag kände började bränna bakom ögonlocken vid tanken på att jag ska säga hejdå om inte allt för länge. Sedan verkar det dessutom som att mitt avsked kommer bli mycket snabbare än vad jag hade tänkt eftersom att en utlandsresa är halv planerad, vilket känns jätte kul även fast det isåfall skulle innebära ca 9-10 timmar i Skellefteå innan jag far igen, men det är ju för en kul sak! 

Aja, det är inte helt bestämt ännu men jag hoppas att det kan bli av, även fast det gör att jag kommer behöva åka lite tidigare än jag hade tänkt (en dag, eller en natt egentligen) men vad tusan, jag får väl tänka att jag gör det som ett plåster "snabbt och "smärtfritt"" Eller hur är det? NÅJA! Nog om det, vi får se hur allting blir och oavsett vad så kommer det att bli bra. Jag ska bara se till att njuta av mina sista 4 månader till fullo så att allt blir så bra som det bara kan bli. 
Från min första vecka i London! 

Jobbdags!

Nu är det dags för mig att göra mig klar för jobb, har nämligen tänkt försöka gå lite tidigare så att jag hinner ta en liten promenad i samma veva för solen kom just fram och det är verkligen jätte fint väder! Lite blåsigt ser det visserligen ut som, men plusgrader och lite fågelkvitter (hörde genom fönstret) är ju inte helt fel. Det känns verkligen helt sjukt att det fortfarande bara är Januari!! 

Your daily dose of drama


Fan vad kul! 
 

Dåliga födelsedagsbilder

Kanske de dåligaste bilderna min kamera någonsin har tagit men det är ju ingen nyhet att min kamera inte är så bra. Livet är jobbigt när man inte har råd med saker. 

Annars så sitter jag och tänker på allt som jag borde göra idag utan att göra det. Mest för att jag inte riktigt vet var jag ska börja. Ni vet när man har massa saker att göra och sedan vet man inte vad man ska börja med och så slutar det med att man gör något helt annat? Exakt så är det för mig just nu, något tips hur man börjar ändå? 

Take a leap of faith into the unknown



"I think we are afraid, afraid of failure"

Godnatt!

Är helt jätte trött. Som jag nämnde tidigare så har tiden börjat gå snabbt och ja, det fortsätter den göra, åtminstonde kännas snabbare när jag tänker på allt som kan hinna hända och hur snabbt det går mellan veckorna. Läget ser iallafall ljust ut just nu, mitt största problem är väl min födelsedag typ, haha! 

Ska även klura ut vilket flyg jag borde ta hem snart så att det blir så billigt som möjligt osv. Det vore så himla underbart ifall flyg funkade på samma sätt som tåg så att man kunde köpa biljetten samma dag eller något. Jag har så svårt att förstå det här mer att boka flera månader i förväg men jag vet ju att man måste så. 

Nu ska jag och min tårtfyllda mage sova. Min värdpappa fyller nämligen år idag så ikväll har vi ätit god mat och massa tårta/kaka/cupcakes... uääääk, eller alltså det var gudomligt gott, uääk:et var för min överfyllda mage... Så nu ska jag sova och imorgon är det onsdag = snart helg. Tänkt vad underbart om jag kunde tänka så när jag ska gå i skolan igen? För här är det så, att när det är onsdag så är det snart helg, när jag gick i skolan var det knappt nära till helg när det var torsdag. Dagarna går verkligen mycket mycket snabbare här! 

Animal

 

Jag är som bekant duktig, expert faktiskt, på att lyssna sönder låtar. Just nu är det den här låten som gäller. Undrar vilken det är imorgon? 

Tisdag

Vaknade med en ny jätte finne och då är det svårt att vara jätte glad. Något måste göras snarast! Några tips??? 

Annars är jag egentligen glad, tiden har äntligen börjat gå snabbt igen vilket jag uppskattar eftersom jag bara vill att det ska bli påsk så att Sofia kan komma. Tiden har ju gått så okritligt sakta sedan jag kom tillbaka till London men nu har den tagit fart igen och det uppskattar jag. Sen kommer det visserligen förmodligen att kännas fett jobbigt när det börjar bli dags för mig att åka hem men det får jag ta då. 

Nu har jag en massa tvätt som ska strykas, orkade (hann) nämligen inte göra det igår så nu ligger det en fet jävla hög och väntar på mig två trappor ner... suck, men måste man så måste man. 

Bara massa kärlek

Ikväll har jag hunnit pratat med bland andra Angelica och henne saknar jag jätte mycket. Kände det extra mycket ikväll, visst är det typiskt att jag skulle bestämma mig att flytta till London just när vi börjat umgås igen? Vars var det en vettig tanke egentligen? Den frågan ställer jag mig ofta men det finns väl någon mening med att gjorde som jag gjorde. Även fast det suger att sakna sina vänner.. 

ANNARS så har jag haft en väldigt stressig, tröttsam, krävande men ändå rolig kväll med alla tre barnen. Föräldrarna var nämligen på jobb och annat men det passade egentligen väldigt bra då det nalkas födelsedagar för föräldrarna, den första redan imorgon. Så vi satte oss och passade på att göra massa kort som pappan ska få imorgon, även mamman också för vi har tänkt lite finurligt ska ni få höra. Vi (jag) har planerat att försöka lära dem (Martha och Kit) att spela "Happy Birthday" på gitarr och piano (Joe kan redan på fiol så han kanske ska vara med också) men eftersom att vi aldrig skulle ha hunnit det tills imorgon så spelar vi på mammans födelsedag (OM vi lyckas alltså, jag hoppas det!) och så får mamman och pappan korten imorgon eftersom Martha och Kit gör ett kort till båda då det ändå bara är ca två veckors mellan rum. 

Spännande spännande. Särskilt det där med musiken. Det enda jag kan spela på en gitarr är smoke on the water och ett fusk g ackord och nu ska jag LÄRA UT Happy Birthday... ojoj, undrar om jag har tagit vatten över huvudet? 

Är nog segast i världen på att städa

Precis sådär känner jag mig. Sjukt. Jävla. Less. AAAaaaaaHHhhhh! 

Det har tagit mig hela dagen att städa och jag har inte strykt någon tvätt, det gör visserligen ingenting det betyder bara att jag har mer tvätt att stryka imorgon... suck. Sen, som grädde på moset, så är jag okristligt trött dessutom och barnen ska hämtas om ca en timme och 7 minuter. Ni kanske kan gissa vad det betyder? - Sooooooovaaaaaaa

Bokat och klart!


Nu är det bokat och klart! Dels att Sofia ska komma men även våra biljetter till Leavesden studios där Harry Potter spelades in så om två månader och två dagar (exakt) är vi påväg för att gå bakom kulisserna på Harry Potter och jag är så otroligt taggad och det finns nog ingen jag hellre skulle göra detta med en Sofia! 

Det känns helt overkligt men hennes biljett är bokad och våra Harry Potter biljetter är bokade så det kommer ske, påriktigt, om bara två ynka månader! SÅ HIMLA TAGGAD!! 

Från våran pratstund igår

Här satt vi igår och pratade som om det inte fanns någon morgondag medan vi väntande på att klockan skulle bli 6 och dags att möta alla andra. 

Det är verkligen kul att känna att man börjar lita på människor och anförtro dem sina tankar, drömmar, hemligheter, känslor, whatever. Det är svårt att förklara men alltså det blir något speciellt när man faktiskt lyckas hitta någon som man kan prata med påriktigt. Inte så konstigt egentligen men det känns fantastiskt att jag faktiskt har hittat sånna vänner. Det kommer bli så jobbigt att lämna dem dock... vi pratade faktiskt om just det, hur hemskt det kommer vara. För när jag flyttar hem så är det ju inte så enkelt att jag bara reser tillbaka till London och så är allt som det är just nu och alla människor finns kvar. Verkligen inte! Någon kanske finns kvar men de flesta åker ju också hem och kommer vara utspridda över hela europa (världen) så enda sättet att egentligen få träffa alla igen är ju att man bestämmer en resa alla tillsammans, t ex att alla åker till London under samma helg eller så. Om jag inte åker runt i europa själv såklart.

Två vita rosor

Jag har haft en jätte bra söndag. Jag mötte upp Christin i Covent garden och kikade lite i olika affärer och pratade om allt vi missat sedan december (!!) Vid 6 mötte vi upp en hel massa andra tjejer (samt två killar) och for och åt på en italiens restaurang vilket var otroligt trevligt och innan vi visste ordet av hade tre timmar passerat och det blev dags för alla att dra sig hemåt. 

Nu ligger jag här och är otroligt trött men super nöjd med min helg. Den har verkligen varit grym och jag känner för första gången sedan jag kom tillbaka att jag påriktigt är glad att vara i London igen och hur jobbigt det kommer vara att flytta hem om 4 månader... Hoppas ni alla har haft en jätte bra helg ni med och är lika glada och nöjda med tillvaron som jag är. Sov så gott så hörs vi imorgon! 
Hehe, det var lite roligt när jag packade väskan (brukar ta med mig Harry Potter så jag kan läsa på bussen annars är det lätt hänt att jag glömmer läsa) så hittade jag två vita rosor i väskan ???!? Stod i ca 2 sekunder och tänkte så det knakade tills jag kom ihåg hur de hamnat där. När jag hade satt mig i bilen som skulle ta oss till casinot och väntade på alla andra så kom det en kille och slängde dem i mitt knä och sa "for you beautiful!" försökte protestera för jag ville inte ha dem men det gick inte. Nu ligger de och ruttnar i mitt fönster. Stackars rosor.. 

Dags för dejt!

Det tog mig en halv evighet att ladda upp bilder.. suck vad jobbigt.... Nåja, nu är jag påväg och jag hoppas att jag ska hinna i tid. Ett tecken på att något inte riktigt står rätt till är ju om man väljer att vänta på en bild när jag egentligen har en tid att passa... borde nog överväga att kolla upp detta för något kan ju uppenbarligen inte stå rätt till.. 

Söndag

Godmorgon! Idag vaknade jag pigg och utvilad redan halv nio faktiskt och har stannat i sängen och vilat fram tills nu. Det är verkligen himla skönt, att stanna i sängen för man behöver inte gå upp. Jag satt barnvakt igår så det blev en tidig kväll så det kan ju ha något med saken att göra.

Nu är det iallafall dags för mig att ta mig upp ur sängen och klä på mig och kleta lite smink och sånt för jag ska fara och träffa Chistin för lite shopping/prat/fika/promenader ja, vad som helst. Solen skiner i London verkar det som och det gör mig glad. Fick höra av Josefine igår att det ska vara typ 13 grader till veckan, det låter ju för bra för att vara sant men man kan ju alltid hoppas. 

Lördagsfika!


Jag har lyckats ta mig ur sängen (himla tur) och ska nu bege mig ut för att möta Josefine och fika här i närheten. Det låter verkligen helt utmärkt för jag är VRÅLhungirg!! Hörs senare.  

Jonas 17 år!

Påtal om bröder (i slutet på förra inlägget) så är det nämligen så att en av dem fyller år idag.

Jonas fyller 17 år. Sjutton år!! Ett enda litet år kvar tills han blir 18! Herregud.. Vi blir gamla, båda två, och tanken på att vi om ett år kan mötas ute på krogen är bara sjuk. Men grattis iallafall världens bästa Jonas! Jag hoppas att du får en grym dag!


För din skull Pappa

Igår fick jag tipset om att pratat med Sandro. Jag hade ingen aning om vem det var men fick förklarat att han spelade i Tottenham och då var det ingen tvekan, alla som känner min pappa vet nämligen att hans hjärta slår ett extra slag för Tottenham så jag kände att givetvis måste jag prata med honom då och sedan ta en bild så att jag kan visa pappa. Han var väldigt trevlig och inte lika dryg som flera av arsenalspelarna var är min största uppfattning och jag fick ta en bild så nu har jag bevis och får en stolt pappa. 

Synd bara att det inte känns  speciellt för mig eftersom att jag inte hade någon aning (och har egentligen fortfarande ingen aning) om vem han är. Men äh, min pappa och mina bröder fick bli glada åt mig istället. 

För din skull Pappa

Igår fick jag tipset om att pratat med Sandro. Jag hade ingen aning om vem det var men fick förklarat att han spelade i Tottenham och då var det ingen tvekan, alla som känner min pappa vet nämligen att hans hjärta slår ett extra slag för Tottenham så jag kände att givetvis måste jag prata med honom då och sedan ta en bild så att jag kan visa pappa. Han var väldigt trevlig och inte lika dryg som flera av arsenalspelarna var är min största uppfattning och jag fick ta en bild så nu har jag bevis och får en stolt pappa. 

Synd bara att det inte känns  speciellt för mig eftersom att jag inte hade någon aning (och har egentligen fortfarande ingen aning) om vem han är. Men äh, min pappa och mina bröder fick bli glada åt mig istället. 

Casino, pengar, fotbollsspelare och förstörda fötter

Rubriken beskriver min kväll rätt bra faktistkt. Om än lite kortfattat. Jag har iallafall haft en helt otroligt rolig kväll från början till slut och träffat så många människor som jag saknat utan att alltig ens ha vetat om det förrän jag såg dem. Det är gånger som ikväll som jag inser att jag har endå lyckats skaffa mig rätt många vänner här iallafall. Och det är ju en skön känsla. Det enda tråkiga är ju att vi alla samlades för att ta avsked av själva spindeln i nätet... min vän Sara och det känns jätte hemskt att hon ska fara hem.. 

Min hemgång sköts upp lite hela tiden och gick från halv 3 tills nu, dvs halv 7.. lite skillnad. Anledningen var att det vankades besök på ett casino vilket jag gärna ville uppleva. Så de senaste 3 timmarna har vi spelat bort tusentals kronor (inte våra egna) och jag är helt chockad/överväldigad av hur mycket pengar människor kan ha och hur "lätt" de bara slänger iväg dem. Till exempel, killen som vi var med bara slängde ut 400 pund (vilket lär bli närmare 6000 svenska kronor tror jag?) och satsade allt på en siffra och förlorade allting lika snabbt och har ryckte bara på axlarna och tog upp nästa påse med 1000 pund (eller vad påsarna nu innehöll) För mig är detta helt sjukt och jag har verkligen aldrig sett så mycket lösa pengar. 

Denne mannen var även så generös att han betalade taxi hem åt oss alla!!! Dvs att han gav mig 50 pund och satte mig i en taxi och det slutade med att jag då fick 25 för taxin kostade inte mer. Alltså då, mina vänner, har man pengar så att det räcker och blir över! Om jag någonsin träffar honom igen ska jag tacka honom tusen gånger om! 

I nuläget däremot vill jag inget annat än att sova, mina fötter är nämligen helt förstörda! Jag tror aldrig att mina fötter har lidit såhär mycket av mitt dansande någonsin förut... inte lätt att vara fötter. Godnatt! 

Avskedsfest

Idag är en sån dag när jag verkligen verkligen inte blir bra på kort... alltså jag tror att jag har försökt få en bra bild i närmare en timme men icket. Åh jag hatar när det blir så! Menmen, tur att webkameran funkar ok iallafall. 

Nu ska jag börja dra mig mot bussen, känner mig lite obekväm just för stunden för barnen sitter och kommenterar att jag ser annorlunda ut i smink och lockat hår osv osv och det är lite obekvämt så då kan jag lika bra fara. Hehe. Ha en bra kväll!

Jävla rävar!

Detta (↑) är en syn som jag möts av väldigt ofta sedan jag flyttade till London. Jag tycker fortfarande att det är märkligt att jag sett ca 102 rävar i London och 2 i Sverige. Rävarna gör ju dock inte så mycket, de springer iväg så fort de ser någon utan smyger mest runt på gårdarna och det brukar jag kolla på när jag sitter på toa. Kul info, men det är ofta någon slags djur show som pågår utanför. Katter, hundar, ekorrar och rävar är de vanligaste aktörerna. Den senaste tiden har det varit mest rävar. 

Men, som ni kan se i rubriken, så låter jag rätt arg på rävarna. Varför är jag det om de nu inte gör så mycket? Jo, saken är det att de gör inte så mycket MEN om det gör något så är det att yla (eller vad man nu kallar rävarnas läte) och det är nog det mest jobbiga, störiga och irriternade läte jag vet och i natt ylade de utan stopp. Som om de övade inför rävarnas lucia eller något. Detta störde mig och min sömn otroligt mycket! Och nu på morgonen, när jag tänkte ta en powernap, så skriker de lika mycket... HÅLL KÄFTEN FÖR FAN JAG VILL SOVA!!! Hoppas de förstår buskapet och kniper igen så att jag kan få sova. Jävla rävar... 

Jedward's big adventure


Är det någon som känner igen dessa? Jag gör, och jag har kollat på dem varje morgon hela veckan.... jobbigare männsikor får man leta efter! Ursäkta, men alltså de är verkligen otroligt jobbiga. Visserligen kan det vara så att de överdrivet lite för programets skull (mycket möjligt) men jag minns att jag tyckte det redan när vi såg dem i Eurovision songcontest och efter att ha kollat på dem varje morgon i fem dagar står jag ännu fastare vid mitt beslut. 

Jag står även ännu fastare vid vad vi sa då vi såg dem "Tänk vilket jobb att vara deras mamma när de var små" Ojojoj... om de är såhär nu hur var de då inte när de var små?? Tänk om jag var au pair till John och Edward 5 år gamla.... oj... nej, tack och lov att jag slapp det, jag hade inte haft mycket energi över isåfall misstänker jag. 
 

Jag och min blogg

Tredje inlägget i rad som jag börjar med "Jag och.." BINGO! Fast... då kanske man ska ha fem i rad? Jag har aldrig riktigt lärt mig bingo, men det behöver jag ju faktiskt inte kunna förrän jag blir pensionär för det är pensionärer som spelar det mest i min bild av bingo. Undrar om pensionärerna vinner något kul förresten? Eller om det bara är virkade dukar och sånt. Isåfall kommer jag inte att spela bingo när jag är gammal tant för jag är inte så intresserad av att vinna dukar. Fast det såklart, om alla mina tant vänner spelar är det ju tråkigt om jag sitter ensam i ett hörn och surar för att jag inte vill vinna en duk. 

NÅJA, nog om bingo! Detta inlägget ska ju faktiskt handla om mig och min blogg (enligt rubriken) Som ni säkert märker så går det inte så vidare bra för mig och min blogg just nu, jag känner inte att jag har något att skriva och då slutar det precis som mina två (tre) senaste inlägg - långa inlägg fulla med skit. 

Detta kommer sig av att jag desperat försöker hitta något kul att blogga om, eller något att blogga om överhuvudtaget, och hittar t ex en bild och sedan börjar jag skriva och låter fingrarna vandra fritt över tangentbordet utan att riktigt ta notis av vad som skrivs i hopp om att det ska bli något bra. 

Jag vet inte vilka åsiker ni alla har om dessa inlägg, det spelar visserligen ingen roll, jag ville egentligen bara säga att jag inte riktigt har något att blogga om, så ni slipper vandra i ovisshet, och att jag hoppas att det ska ändras för jag saknar att ha blogglust!
 
 

Jag och Tilly

Sanningen om jag och Tilly. 


För fyra månder sedan (herregud, är det inte mer??) kom Tilly in i mitt liv och jag tänkte "Yes! Nu kommer jag få en kompis att mysa med på dagarna" men riktigt så sagolikt blev det inte utan vårat förhållande skulle komma att bli ett riktigt krångligt ett. Det är självklart alltid hon som står får problemen och jag som blir sårad - både fysiskt och psikist. Men jag ger henne alltid nya chanser, annars blir det nämligen lite svårt att vara sambos. 

De gånger jag förstår att jag verkligen tycker om henne är när jag misstänker att hon är i fara/råkat illa ut. Alternativt när hon är mysigt och inte orsakar några problem så som att rivas eller bara gnälla (mjaou)

Det där är ett stort problem, våran kommunikation. Jag förstår inte ett ord vad hon säger och det gör mig galen! Tyvärr är det inget alternativ för mig att lära mig att tala katt språk är jag rädd, för jag tror att det är väldigt få som kan det så om jag skulle hitta en lärare så skulle det kosta mig skjortan. Frågan är om det är värt det om det skulle göra det enklare för oss att kommunisera? Men jag kanske ska kolla ändå om det finns någon i London ändå, skulle ju kunna vara värt det. För så som vi har det just nu funkar inte! Jag vet aldrig vad hon vill.. Kanske kan teckenspråk vara något..? 

Just nu så är vi ovänner - igen. Vi blev ju vänner i förrgår igen och sen dess har allting varit bra tills idag när hon gick till attack mot min hand när jag försökte ge henne mat och jag kände att detta tolererar jag inte! Jag försöker vara snäll och ge henne en välsmakande måltid och vad är tacken..? Ett par tänder i handryggen. Nej tack!

Ett annat problem, som även bidrar till att läget är dåligt just nu, är hennes falskhet. Tillexempel ikväll när jag kommer in i mitt rum så ligger hon i sängen och ger mig en riktig sängkammar blick och det går inte att tolka situationen på något annat vis än att hon vill mysa lite, tror ni det var vad hon hade i åtanke? Nej, så fort jag närmade mig gick hon till attack på mina händer igen. Jag vill gärna inte ha ett förhållande med någon som försöker äta mina händer.. (På bilderna nedan kan ni själva se början av attacken, jag försökte ta lite fina bilder sen gick det som det gick..)

Allt detta får mig alltså att tvivla på att detta är ett hälsosamt förhållande och detta är en anledning varför jag är ledsen ibland, jag är så vilse i mina tankar och jag vet inte riktigt vad jag ska göra... jag funderar på att ta en paus och inte riktigt träffas mer än nödvändigt. Att hon håller sig i en del av huset och jag i den andra och ingen får förfölja varandra (en rätt vanlig sak för Tilly att göra) Frågan är bara hur jag ska säga detta så att hon förstår när jag inte kan tala katt språk... Det kanske är värt att överväga en lärare iallafall? Kanske kan han bara lära mig att säga meningen "Jag tycker att vi ska ta en paus". Det tåls att fundera på iallafall. 

P.S Bilderna är riktiga, alltså inga fejkade uttryck ifall någon skulle tro det. 
 

Jag och mitt hår

Hahahahaha alltså vad har jag (vi) för oss?? Mest undrar jag var jag har för mig, Lovisa gör en grimas för att, ja hon kände väl för det. Men varför i hela fridens namn sitter jag och tycker en hårslinga över min näsa och mun (och mellan ögonbrynen)???? 

Visserligen har jag ett beroende att pilla med mitt egna hår men detta var något nytt och jag har ingen förklarling (eller minne) av varför detta hände. Normalt så brukar jag bara tvinna/fläta under håret om och om igen. Ibland även knyta en knut som jag sedan knyter upp och knyter igen, allt med en och samma hand. Otroligt. 

Detta är ett intresse som jag haft sedan barnsben, på den tiden var det dock mammas hår som var mitt intressa. Detta kan med största sannorlikhet bero på att jag på den tiden inte hade mycket hår själv och pappa hade ännu mindre och Jonas (om han ens fanns vid liv) hade, om möjligt, minst. Så mamma fick bli offret till mitt behov om att "hålla håret". På senare dar har mammas hår fått vila, mitt eget hår däremot får knappt en lugn stund. 

Där har ni en viktig och intressant fakta om mitt liv. Jag tänkte börja skriva upp lite fakta om mig själv då och då, ungefär som detta eller liknade, sedan kommer jag förhöra er i slutet av året för att se hur mycket ni har lärt er om mig. Mitt mål och min förhoppning är att alla tillslut ska veta allt så slipper jag ha några hemligheter! 

Nej, inte riktigt. Detta var bara en liten historia (en sann sådan) som bara dök upp i min hjärna när jag började tala om mig och mitt hår. 

Torsdag

Mat. Mat. Mat. Maaaaaat. Mat. Mat. Mat. Mat. Matmatmatmat. Mat. 

Jag är hungrig men det finns ingenting som jag är sugen på att äta... detta är ett stort och jobbigt problem alltså... Fast tonfisk är ju gott.. jag kanske måste kolla och hålla tummarna på att det finns tonfisk. Annars så ska jag nog bege mig ut en stund så att jag inte ligger i sängen hela dagen igen, kanske kika om jag kan hitta en klänning eller något annat fint till imorgon? Äsch, vi får se hur det blir med det. Kanske slutar det med att jag köper Ben&Jerrys... nä, alltså jag måste försöka hålla mig borta från den affären för jag kan inte "slösa" pengar på Ben&Jerrys just nu känner jag. De måste sparas till viktigare saker. 
Snygg idag
 

Skala apelsin álà mamma

Kanske är det för att jag är trött men när mamma säger "vänta en sekund" och sedan kommer tillbaka med en apelsin och en kniv längre än henne själv (nåja, nästan) så blev det otroligt rolig och jag skrattade gott tills hon skalat färdigt med sin jätte kniv. 

Ikväll är en bra kväll, jag är glad, jag har fått skratta och känna hopp om framtiden, ok inte riktigt så dramatiskt egentligen men just ikväll mår jag bra och eftersom att mitt humör svänger som aldrig förr så är detta verkligen ett ögonblick att ta vara på så just nu får alla jobbiga känslor och val vänta för ikväll vill jag somna lycklig och utan jobbiga tankar!


Gossip Girl

Idag har jag gjort a-b-s-o-l-u-t ingenting. Det enda jag har gjort är att se på gossip girl hela hela dagen, så fruktansvärt tråkigt. Visserligen är gossip girl bra (trots att jag blir sur på alla hela tiden utom Chuck Bass) men att ligga stilla en hel dag och bara glo på en skärm är fasen inte särskilt roligt alltså. 
 
Inte för att jag gör så mycket roliga saker numera känns det som, men när jag ligger i sängen en hel dag utan att vara sjuk, då är det illa. Detta måste förändras, jag måste hitta något att glra på dagarna igen!
 

Onsdag

Godmorgon på er! Jag har just kommit tillbaka efter att ha lämnat barnen på skolan. De är lite ledsna just nu för att all snö är borta, jag är bara glad! Tänk om det kunde gå så snabbt för snön att försvinna i Skellefteå? Det vore ju bra. 

Fick förövrigt nästan tårar i ögonen när jag skulle gå och väcka barnen imorse och när jag öppnar dörren så ser jag hur Kit står mitt på golvet nästan helt färdig påklädd (normalt så brukar jag ta ner kläderna till köket och så klär de sig efter frukosten) och ler mot mig och springer sedan och hämtar sin gymnastikpåse som han dessutom har packat helt själv! Vilket han även säger ("Look! I've packed it") Jag kände mig så himla stolt att han gjort allt det själv så jag ville nästan fälla en tår. 
Nu kanske vissa av er tycker att detta inte är så konstigt för en 5 åring att göra, men alla barn är olika och för honom är detta inte en självklarhet. Det var ett bra sätt att börja dagen! 

Dags att sova

Hade tänkt/trott att det skulle bli en tidigt kväll för mig ikväll men det var innan jag började prata med Sofie och när man inte har fått pratat med sin bästa vän på ca 3 veckor så finns det rätt mycket att säga så det dröjde inte länge (alldelens för lite) innan klockan gick från att vara nio till halv tolv... 

Men bättre sent än aldrig så ska jag sova nu iallafall. Har ändå inte fått höra något från jobbet så jag börjar misstänka att jag inte kommer få jobba alls, vilket suger men jag ska nog överleva! 

Hoppas att allt är bra med er förresten, det glömmer jag ofta bort att säga. Inte för att man egentligen behöver det men det är ju trevligt tycker jag, hoppas ni tycker det också annars får ni väl be mig att hålla tyst. Det ska jag göra ändå just nu iallafall, Godnatt! 

Tisdag

Godmorgon (Goddag) jag påbörjade detta inlägg för en och en halvtimme sedan men råkade somna.. hehe. Då hade jag något jag ville säga om bilden ovan minns jag, dock så kan jag inte för mitt liv komma på vad det var.. Det försvann med mina drömmar. Jag drömde om min pappa, han var här i London och vi skulle åka tunnelbana och sedan tog jag följe med fel pappa och tappade bort min egen så därför var jag tvungen att åka buss från Göteborg till Skellefteå....? Makes no sence. Men när gör drömmar det egentligen. 

Hur som haver (har alltid tyckt att det är en rolig mening eftersom att den låter som "Gud som haver" i barnbönen) En och en halvtimmes sömn gjorde inte så stor skillnad som man skulle kunna tro tyvärr men jag har inte tänkt att lägga mig och sova igen. Istället ska jag läsa Harry Potter, jag är nästan klar med fyran nu och jag vill utöka mitt engelska ordförråd. Det är världens bästa tips förresten till er där ut som vill lära er mer engelska - Läs engelska böcker! Det funkar faktiskt jätte bra! ... Inbillar jag mig iallafall. 

Spin my world around

En typisk turist bild på mig och mina två polare - Ben och Bussen. Här hade jag förövrigt bott i London exakt en månad och hade min bror vid min sida. Det känns inte så jäkla länge sedan ändå, men det är fasen ett halvår? 

Från en sak till en annan så ska jag gå och lägga mig nu. Blev lite förvånad när jag såg hur lite klockan ändå var (22:56) Mitt liv fortsätter gå upp och ner varenda eviga sekund men jag hoppas att det blir bättre när januari är över, brukar rätt ofta känna mer eller mindre såhär i januari har jag för mig? 

Tilly lever iallafall (tack gode Gud!) och trippade obrytt ned för trappen när jag kom tillbaka med barnen ca klockan 16.00. Så hon höll sig gömd en massa timmar och det är inte Ok! Jag trodde verkligen hon låg död någonstans... Vi är vänner nu iallafall. Jag plockade upp henne och myste med henne så länge jag kunde, dvs tills Kit ätit klart sitt mellanmål och kom och tog henne ifrån mig... Nåja, lite kärlek fick jag ge henne och det är ju bättre än ingenting. 

Men nu ska jag sova, var ju så trött imorse så det vore ju skönt om jag kunde få vara mer pigg imorgon. Godnatt!
 

Missing

Tilly är borta och det är jätte hemskt!! Alltså jag har inte sett henne sen jag stängde dörren för att gå och lämna barnen i skolan och nu finns hon ingenstans! Hon ligger säkert (förhoppningsvis) och trycker bakom en bokhylla eller något men jag blir rädd påriktigt... Tänk om hon dött någonstans i huset?? Jag var tvungen att stänga av torktumlaren och kolla så att hon inte låg där. Det gjorde hon tack och lov inte men jag har verkligen ingen aning vars hon kan vara... 

Okej, Tilly om du kommer fram nu så lovar jag att du är förlåten för att du bajsade i mitt rum och vi kan bli "vänner" igen. Okej? Snälla kom fram nu.. 

P.S Tyckte rubriken var passande och lite rolig också (även fast detta faktiskt på allvar inte är kul..) liksom "missing" "misse" Missing kissemisse. Missing. Haha! 

Lunch

Jag blev sugen på tzatsiki igen och bestämde mig för att göra en favorit i repris. Bara det att när jag börjat insåg jag att det inte fanns någon gurka... det var lite snopet men det blev gott ändå. Jag borde verkligen försöka göra sånhär lunch lite oftaste istället för att äta typ flingor. Hehe.

Måndag 21 Januari

För en månad sedan var jag hemma, Den ni! Okej, helt ärligt nu, det är inte så kul för er att höra sånt, jag är medveten om det så jag ber om ursäkt men jag kan inte hjälpa det. Så många gånger som jag har sagt att jag ska sluta men ändå inte lyckats, det är för intressant/kul/facinerande för min hjärna.  

Iallafall, Godmorgon! Hoppas ni har sovit gott, det har jag men jag har dock sovit alldelens för lite känner jag.. så en powernap känns inte helt fel... öööh, vad mer har jag att berätta? Mitt godis råkade ta slut för typ en sekund sedan... typiskt alltså. Men kanske lika bra för nu har jag inget sött att äta. Äsch, jag har inte kul att berätta, jag ska sova och sedan städa så har jag gjort bort allt jag måste. Städa städa varje måndag och så varje jul, det tycker jag är kul... 

(Så sjunger pippi för er som inte visste det. Fast hon sjunger fredag och inte månad om man ska vara noga)
Två bilder från förra året. 1) En suddig bild på mig och Albin trapphuset 2) Världens godaste maträtt! Kyckling i ugn

Svenskt godis!

Idag var jag på en svensk godisaffär. HÖRDE NI??? En SVENSK godisaffär!!! 1+1= SVENSKA FUCKING JÄVLA GODIS!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag har alltså spenderat 7 månader i London helt omedveten om denna fantastiska (och även väldigt fina/charmiga) affär. Det är ju helt sjukt! Men nu vet jag och jag misstänker att det kommer bli en hel del besök där under de kommande 4 månaderna.... 

Crêpes

Idag mötte jag alltså upp Clara och vi åt Crêps och det var otroligt gott! Vi köpte även en extra och delade på till efterätt (det är den ni kan se på bilden) och alltså jag är verkligen fortfarande så mätt även nu ca 6-7 timmar senare! Gott var det iallafall. Så där satt vi medan timmarna flög iväg och pratade om allt från namn till realtioner. Jag har sagt det förr. det är verkligen otroligt skönt att få prata på svenska ibland och verkligen känna att man bemästrar (?) språket. 

Lunch med Clara

Ska fara och möta Clara nu och äta något, sen får vi se vad som händer. Vaknade halv nio av mig själv, pigg och utvilad och alltså GUD vad skönt det är. Nu ska jag iallafall skynda mig till bussen för även fast jag satsat på att vara en kvart tidig (kommer alltid sent annars) så misstänker jag att jag kommer sluta upp som sen ändå... Jävla tidsoptimist! Hörs senare ikväll eller något, ha en bra dag! 

When you love someone but it goes to waste

Jag har tagit mig an uppgiften att lästa Bamse för barnen och det, mina vänner, är inte så lätt som man kan tro. För att läsa på svenska i huvudet och sedan översätta i samma sekund och tala på engelska.. ja, det kräver en helt del fokuserande kan jag lova! Men det gick bra och de älskade Bamse! Det gör mig lika lycklig varje gång de älskar något svensk som jag visar dem. Har tillexempel lärt dem en sång som vi sjöng när jag var 7 år, den är visserligen på engelska men ändå. Några av mina gamla klasskompisar kaske minns den..?

"Skille ma dinke dinke dinke, skille ma dinke do. I love you
Skille ma dinke dinke dinke, skille ma dinke do. I love yoouu
I love you in the morning, I love you in the night. I love you in the evening when the stars are shining bright!
Skille ma dinke dinke dinke, skille ma dinke do. I love youuuuuuuuuuuuuu"

Någon som känner igen..? Den har jag iallafall lärt dem och den bringar verkligen en massa minnen till mig så när jag hör dem sjunga den så får jag nästan en liten tår i ögat. Kan även ha att göra med att jag är stolt eftersom det är jag som har lärt dem den. 

Nu ska jag sova, jag är trött igen trots min 13 timmars sömn i natt. Sen är jag ledsen också, vet inte riktigt varför. Det är nog hemlängtan och lite sånt antar jag, jag hoppas verkligen att det ska bli bättre snart så att jag kan få vara glad på hel tid. Därför är det skönt att sova, för då sover man ju (Nähä?!) och då behöver man ju varken tänka eller bry sig om något annat. Det är skönt! Godnatt. 

Barnvakt

Det blev en eftermiddag på simhallen med Linda och alltså det är ju verkligen jobbigt att simma! Glömmer som alltid bort det, ska försöka komma ihåg det från och med nu.

Ikväll blir ännu en lugn kväll eftersom jag ska sitta barnvakt, oturligt nog så är jag sugen att gå ut ikväll. Typiskt va? Igår när jag kunde gå ut så ville jag inte men ikväll när jag inte kan så vill jag. Jobbigt indeed... Men det finns inte mycket att göra åt saken, jag har köpt jordgubbar och choklad så jag ska nog klara mig fint ändå. 
Tycker om den här bilden, fast den är jätte rolig också för jag kan inte låta bli att tycka att det ser ut som att mina ögon är hälften så små som de normalt är. Har väldigt små ögon alltid men de ser liksom extra små ut på just denna bild. Men iallafall, fin bild och fin vän från förra veckan. 

(Glömde visst att publicera detta inlägg insåg jag nyss...hehe. Woups!)

Godmorgon!

I natt har jag sovit ca 13 timmar. Vaknade för ungefär en timme sedan? En och en halv kanske. Och jag somnade kvart i tolv. Tror inte jag någonsin har sovit så mycket under en och samma natt förut. Rekord! Wiho! 

Detta gjorde dock att jag kände mig aningens stressad för vars min dag skulle ta vägen, men det är lugnt. Jag och Linda ska fara och typ basta och sånt. Känns helt lagom anstängande för jag är trött. Förstår inte riktigt hur det går ihop egentligen men jag tror att det kan bli så om man sover för länge? Det känns som att det har hänt mig förr. 


Kom förresten på att jag faktiskt vaknade typ kvart över nio av att Kit sprang runt och lyssnade på den här låten. De älskar verkligen Alvin och gänget och tycker att det är så roligt med rösterna. Samma sak med Tom the cat eller vad han heter? Den där appen iallafall, guuud vad de älskar honom. De kan seriöst sitta där i timmar och säga "You're stupid" och lyssna på honom säga det igen. Jätte roligt indeed.. 

Snölek

Som jag misstänkte så blev det lek i snön efter att jag hämtat dem. Kallt så jag kanppt kunde känna av någon kroppsdel var det också, men kul! Vi gjorde snöänglar och efter mycket hårt arbete (det var nämligen inte så bra kramsnö) så lyckades vi skapa den sötaste snögubben någonsin. Vi gav honom namnet Frosty efter namnet på snögubben i sången "Frosty the snowman...nanananaaa.."

Ikväll var min plan att gå ut med Naz men eftersom att vädret är så kallt och mitt humör inte riktigt är ett fest humör längre så kändes det lika bra att ta det en annan gång, och turligt nog så höll Naz med. Så jag stannar hemma i värmen och kollar på film och ska sedan sussa tidigt har jag planerat. Så skönt! Jag gillar känslan när man verkligen vill ha en lugn och mysig kväll för det är ju så jäkla lätt att ordna. Det är jobbigare när man vill ha en vild och galen och ävertyrlig kväll för det är inte riktigt lika lätt att planera så att man garanterat får det man önskar. Förstår ni vad jag menar? 

Så ikväll är jag glad och nöjd, hade jag bara fått ha Albin här eller så hade nog mitt liv varit fulländat. 

Snö snö snö, ännu mera snö

Förbereder på många snöinlägg här. Efter förra inlägget fick jag ett samtal av min värdmamma som sa att skolan kontaktat henne och sagt att skolan kommer stänga tidigare pga snökaoset. Haha... lite kul att jag fick uppleva det ändå tycker jag. Även fast det är såååå mesigt enligt mig. 

Detta betyder då att jag ska och hämta barnen nu istället. Är beredd på att de kommer vilja ut i snön och leka.

Nu börjar det likna vinter!

Nu börjar ju till och med jag kunna säga att det snöar och är snö på marken. Slår vad om att barnen kommer vara överlyckliga nu! De har pratat om snö sedan början av december och blivit överlyckliga för varje snövarning som kommit lite var och varannan helg och sedan blivit ledsna när snön aldrig kommer. 

Jag för min del vill inte ha snö.. det måste ligga någon förbannelse i min bön om att våren ska komma... Kanske talar gudarna tvärtom språk när det gäller väder? Isåfall - Jag önskar att det kunde vara vinter enda till Juni som i Skellefteå och massa massa minus grader. Amen! 

Sådär, hoppas mina böner funkar som jag vill nu istället. 

Barack Obama

Hoppsan, nu blev det visst nästan en miljon videoklipp men det gick inte att låta bli för jag tycker att alla är så jäkla roliga! Youtube är min bästa och mest trogne vän som finns för mig när som helst, i vilka stunder som helst. Utom när internet lagt ner förstås. Youtube finns när jag är ledsen, glad, ensam, arg, uttråkad, ja när som helst hel enkelt, och de senaste dagarna har youtube fått mig på många bättre tankar genom att låta mig lyssna på obama. 

Så jag berordar er alla att lyssna på, iallafall ett, av klippen!
 

Let it snow, let it snow, let it snow

Idag verkar det snöa i hela England - utom London. Rebeckas skola i Birmingham är stängd och när jag gick med barnen till skolan såg jag en skylt på dörren där de bad oss att hålla utkik på skolans hemsida ifall skolan eventuellt kommer stänga tidigare idag pga snö. Som den snövana norrlänningen jag är så tycker jag verkligen att detta är skrattretande! Jag var tvungen att kväva en skrattattack när vi såg på nyheterna imorse och en reporter stod i sydvästra England bland snön och pratade om hur galet det var och visade hur mycket snö som fallit genom att trampa i den nyfallna snön.... snön täckte knappt överdelen av hennes fot. OOOOj så mycket snö! 

Tittade just ut genom fönstret och såg att det faktiskt har börjat snöa i London också. eller snöa och snöa. Det snöar ungefär lika mycket som när jag var hemma i oktober, hehe. Vi får väl se vad som händer under dagen. 

Skellefteå 22 oktober = London 18 Januari

The scariest thing about distance is that you don’t know whether they’ll miss you or forget you

Hemlängtan igen - Check! 

Fortsätter det såhär kommer det bli 4 väldigt jobbiga månader... Jag längtar hem hela tiden, mer eller mindre, samtidigt som jag är rädd för att flytta hem igen. Jag undrar hur allt kommer vara, hur allt kommer kännas... Förmodligen ganska precis som förr, fast kanske inte. Det kan ju ha hunnit hända rätt mycket på ett år. Både bra och dåliga saker, och det 'är såklart de dåliga jag är rädd för. Hoppas det inte finns några sånna. Och hoppas att min hemlängtan vill lugna ner sig lite så att jag kan få njuta mina sista månader för snart är det slut. 

Saltgurkefingrar

Nu är jag hemma efter en, enlig mig, bra och kul arbetsdag. Jag hoppas att jag kommer få jobba så mycket som möjligt. För det var även ett bra sätt att fördriva tiden, så låt oss hålla tummarna att jag får jobba mer. 

Nu har jag ätit glass... alltså jag har ett problem... jag måste nog söka hjälp, det kan inte vara normalt att vilja ha/behöva glass så ofta som jag..särskilt när det dessutom är kallt ute?? Det var gott iallafall, men jag måste behärska mig och lära mig att kontrollera mina behov. 

Mina fingrar luktar förövrigt saltgurka för jag har en ny hudkräm som luktar saltgurka. Jag tycker att saltgurka luktar så himla gott!! Ok, jag vet att det låter helt stört men det luktar så sjuuuukt gott! Dock tycker jag inte om att äta saltgurkor men att lukta på dem... ja tack! Så ni kan ju tro att jag blev glad (och förvånad) när jag hittade hudkrämen som luktade saltgurka på cp gatan. Underskatta inte cp gatan alltså, där kan man hitta det mesta! 

Okej, nu har jag skojat färdigt. Jag tycker inte att saltgurka luktar gott och jag har inte köpt en hudkräm som luktar saltgurka. Usch! Nej, anledningen att mina fingrar luktar saltgurka är för att jag hackat saltgurka idag. Så spännande var det, men lite mer normalt än att jag smörjer in mig i saltgurkehudkräm... haha! 



Åh, Felix! Jag saknar Felix tomatketchup väldigt ofta här i London. Felix saltgurka skulle jag nog också sakna, om jag tyckte om saltgurka vill säga.. 

Bättre lycka denna gång

Nu är jag redo och ska börja färdas mot tåget och sedan jobb. Hoppas på bättre lycka denna dag, för det vore ju förargligt ifall jag skulle ha missuppfattat en gång till.... då kan man ju börja fråga sig om jag är svåra hjärnskador eller så. 

Jag tror förresten att jag dessutom är mycket piggare idag (jag har inte bestämt mig än, men jag tror det) och det är ju jätte bra! För det vore ju inte bra om jag skulle råka somna.. men man blir pigg av frisk luft och det får jag när jag går till tåget och från tunnelbanan så det bör funka utmärkt och förhoppningsvis slipper jag somna vilket vore ytterst pinsamt.. 

Nä! Nu kan jag inte sitta här längre. Tåget går 10.09 och eftersom att jag ska försöka vara på plats halv 11 så måste jag hinna med det tåget. Önska mig lycka till på riktigt idag nu då, hörs senare! 

Torsdag och varma sockar

Torsdag idag och det innebär två veckor sedan jag kom tillbaka till London. Visst skämtar någon? Två veckor? Det kan ju inte stämma, det måste vara längre! Men det är inte mycket att göra åt saken, tiden går ändå ganska snabbt och det är jag glad för. Längtar fortfarande hem men inte på samma jobbiga sätt, om ni förstår? Jag är liksom ändå glad att vara i London och jag har ganska mycket kvar att se framemot och saker som jag måste göra. 

Jag ska börja göra mig redo för jobb nu iallafall. Det värsta under mina dagar här är när jag måste gå ut för det betyder att jag måste ta av mig mina varma sköna sockar som jag fick av mamma och pappa. De sockarna (+ tofflorna) är nog bland det bästa jag äger! SÅ varma och sköna och jag behöver inte frysa om fötterna. Förutom när jag måste gå ut... då måste jag ta av dem och det är verkligen jobbigaste stunden på dagen. Sen blir det ju verkligen inte bättre av att det är omäniskligt kallt ute. Det är så kallt så jag vill bara kura ihop mig till en liten boll och lägga mig i ett hörn och dö... 

...nej, jag vill gå in igen och lägga mig under täcket och sova. Jag vill ha vår och värme nu! 
Frågan är ju hur tusan jag lyckades överleva förra vintern? och vintern innan det? och innan det? Jag har ändå inte haft SÅ mycket med kläder på mig då och ändå känns det som att jag fryser mer här där det ändå bara är 3 minus grader? Konstigt det där... 

Life of Pi



Såg som sagt bio ikväll med Juliane och Joana. Vi såg, som ni kan se, Life of Pi. Den var ganska bra, jag hade trott/hoppats/hört att den skulle vara jätte bra men för min del så stannar den på "bra". Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen mer, den känns rätt svår att förklara på något sätt. Ni får helt enkelt se själva. 

Det trevligaste var iallafall utan tvekan att träffa Juliane och Joana! Utan dem hade nog filmen inte varit så bra alls  för då hade jag inte haft någon att skratta med eller fråga om vad de sa i filmen. Det var nämligen lite svårt att föra ibland pga dialekten. Men tre är starkare än en så det gick bra och vi förstod det mesta. 

Nu ska jag sova, klockan är redan mer än vad jag trodde. Hur kan tiden gå så snabbt ibland..?
 

Once upon a time..

Det finns en sak i mitt liv, eller snarare i min personlighet, som är lite jobbig. Det är de gånger då jag känner att jag verkligen vill dela med mig av något, ofta här i bloggen. Jag skulle nämligen gärna vilja berätta mer om hur jag känner, tänker, tycker. Bara helt enkelt skriva lite "djupare" och låta er som bara vet vem jag är utifrån bloggen lära känna mig lite bättre och så. Men mest för att jag känner att jag vill berätta. Problemet, och det som jag tycker är lite jobbigt, är att jag inte vågar. Jag är feg. Jag vet inte egentligen vad det är jag är rädd för, jag är nog bara allmänt rädd att låta människor lära känna mig på djupet. Tror jag. 

Förut var jag inte lika rädd, jag var nästan för orädd och det är inte heller bra och det fick jag smaka på och det är inte helt omöjligt att det satte ett stort ärr i mig och att jag därför är rädd? Jag har nämligen väldigt lätt att få sådana "ärr". Detta hänger i vissa fall lite ihop med det jag skrev förra veckan, att jag vill försöka bli bättre på att visa uppskattning till människor jag bryr mig om och så, på något sätt hänger det ihop. 

Jag kan vid vissa tillfällen verkligen sakna att kunna/våga berätta allt jag tänker och känner för någon. Det är ju ändå en ganska skön känsla att få dela vad man har på hjärtat om det så är glädje eller sorg. För det är ju lite som det där ordspråket som jag inte riktigt kan "delad glädje dubbel glädje.." och sedan något om sorg också tror jag? Delad sorg hälften sorg? Äsch, ni förstår vad jag menar. Jag saknar som sagt ibland att inte kunna/våga dela min glädje och sorg med någon. Det är som för svårt på något sätt. 

Innan jag avslutar vill jag även säga, ifall någon av mina vänner skulle ta illa upp eller något, att jag vet att jag har vänner att prata med och jag vet även ganska säkert vilka som jag egentligen skulle lita på så felet är inte att jag känner att jag har dåliga vänner eller att jag inte litar på dem, för det gör jag, felet handlar bara om att jag är för feg. Nu kanske detta kan låta lite dubbelt, jag vet inte men för någon skulle det nog kunna göra det och det kan jag förstå, men jag vet inte riktigt hur jag annars ska förklara det. Jag hoppas ni förstår. 

Bio - igen!

Godkväll! Jag sitter och fryser, är faktiskt rädd att jag håller på att få feber igen.... hoppas jag slipper! Men jag ska inte sitta här och frysa länge till utan jag ska ut och frysa istället (som om det vore bättre..) fast sedan ska jag in i en bio salong och se på någon film med Juliane och Joana. Det blir kul! 

Det är ju så himla bra att på biosalongen som ligger en ca 10 minuters promenad från mig bara kostar 5 pund! 5 pund! För vilken film som helst!!! Det är faktiskt helt sjukt. Går man till en ODEON salong (eller vad det nu heter, kan inte någon annan biosalong än Peckham Plex) så måste man betala typ 11 eller något. 

MEN OJ! Nu såg jag att klockan snart är halv och bion börjar 20 i tror jag!! Himmel och pannkaka. Hejdå!! 

Kul


Hahahahaha
 

Så kan det gå när man inte har hjärnan på..

Virrig som en höna kan vara en bra liknelse på mig ibland, hehe. Väl framme så får jag veta att jag ska börja imorgon istället. Hoppsan sa! Men jag klagar inte, jag tog mig ut från huset en stund, fick en kylig (men rätt skön ändå) promenad i London och dessutom fick jag spana in Tower bridge vilket inte händer så ofta eftersom att den ligger så långt bort från det mesta. 

Lite snopet men jag har ingen annan än mig själv att skylla på, jag får ta nya tag imorgon istället! 
 
 

Mot Jobb!

Godmorgon på er! Hoppas att ni alla är pigga och glada, jag för min del är iallafall glad. Tyvärr så hade jag svårt att somna igår så jag är inte så pigg som jag hoppades... men det kommer förhoppningsvis att ändras när jag kommer ut i den kyliga luften, Det är verkligen helt sjukt kallt!... kan inte våren komma lite snabbare? 

Men jag ska inte sitta och prata om väder för det är ju inte så roligt, även fast det kan verka som att jag tycker att det är ett otroligt fasinerade ämne att samtala om på bloggen, jag ska faktiskt inte prata alls för jag måste börja bege mig ut så att jag inte blir sen, det vore ju verkligen inte den bästa starten... Önska mig lycka till! 

Så var denna tisdag slut

I mitt paket medföljde ju som sagt ett usb med bilder från jul och så. Här är en av mina favoriter! Tagen på julafton, ute i snön med mig, mina bröder och kusiner som tomtar. Blev verkligen glad av den bilden! 

Något annat som gör mig glad är att jag börjar få ordning på min vår = att jag har datum/händelser att se framemot och det är jätte skönt. Det kommer göra allting så mycket bättre känner jag. Redan imorgon börjar faktiskt mitt nya äventyr i London. Jag börjar nämligen jobba på mitt extra jobb som jag kommer ha under dagtid på onsdagar - fredagar. Det känns så himla kul faktiskt! Göra något mer/annat, tjäna lite pengar och sedan blir det ju verkligen inte sämre av att Linda dessutom jobbar där. Så imorgon är det alltså min första dag,... oj oj, hoppas det kommer gå bra! Jag ska öka chanserna till en lyckad första dag genom att gå och lägga mig nu så att jag är pigg imorgon. Godnatt!

Ett brev...

Nyss (för 20 minuter sedan) när jag stod och ordnade lunch till mig själv så hörde jag en duns från övervåningen, både jag och Tilly blev rädda! Jag trodde att någon bryitit sig in i huset eller något... sen kom jag på att det ibland kan låta otäckt när brevbäraren lämnar brev. Så jag sprang upp och kollade (aningens tvekande dock som den fega människa jag är - tänk om någon skulle stå där??) och mycket riktigt, på golvet låg en hög med brev men inte vilka brev som helst utan ett stort brev/paket till mig från Sverige. Gissa tre gånger vad som var i...? 


Jag antar att ni gissade på kameran? Det gjorde jag med, men det första jag såg var... 

En bamse tidning!♥

Jag hade nämligen sagt till mamma att jag saknar bamske så mycket när vi spelar bamse memoryt som jag gav till Kit när jag flyttade hit. Och nu har jag en bamse tidning här så jag behöver inte sakna bamse och hans vänner mer! 

Jag tittade vidare och hittade.... inte kameran utan två tandborstar. 

Detta har också en förklarning. Ni kanske tänker "Meh, det finns väl tandborstar i London också hallåååå???" Jo, det gör det MEN inte dessa och inte heller några liknade. Med andra ord så finns det inte några som jag riktigt känner att jag tycker om. Jag älskar att borsta tänderna och då är det viktigt att man har den rätta tandborsten. Detta hade jag också sagt till mamma, och faktiskt bett henne att skicka med en tandborste. Sen fick jag två, hihi lyyyyx. 

Jag granskade brevets innehåll ännu noggrannare (svårt ord) och fann en massa dumle (de är slut nu...fan) men ännu ingen kamera?? Började nästan undra om mamma glömt bort den. Det skulle nämligen inte vara första gången, min mamma är ganska duktig på att glömma saker. Det som är bra med det är att jag alltid kan skylla på mina gener när jag glömmer saker. Hehe... 

Så efter att med glädje hittat dumle tänkte jag att det nu borde vara dags att hitta en kamera, men icket. Istället så hittade jag ett USB med bilder från julen och så. Detta hade jag också efterfrågat då jag själv inte hade tagit så många bilder från julen och så. 

Och slutligen, inlindad i en ICA maxi påse hittade jag den, min kamera. Lika trasig som jag lämnade den!
Det enda som är dåligt med att den är tillbaka är att jag inte längre har en ursäkt för att jag inte har nya bilder att visa........ men jag ska göra mitt bästa och det är ju skönt att veta att jag kan ta bilder igen. Har verkligen varit lite jobbigt dessa, snart, två veckor utan kamera. 

Det blev ett långt inlägg. Nu ska jag läsa Bamse och sedan måste jag nog försöka ta mig mig till gymmet men det kändes otroligt jobbigt idag... vi får se hur det blir. 

The international Morgan Freeman day

Idag hörde jag på radion att det var The international Morgan Freeman day idag så istället för musik så spelade det upp olika klipp där han pratar var och varannan minut. Tänk vilken tur att det finns radior! Annars hade jag ju helt missat denna mega viktiga dag! Haha. Tänk vad kul för honom, det är nog mitt mål i livet, att jag ska bli lika känd och omtyckt som honom så att folk bestämmer sig för att det är dags för The international Rebecka Wallgren day. Sikta mot stjärnorna för att hamna vid trädtopparna eller hur var det...? 

Iallafall, så det är Morgon Freeman dagen idag och det ska jag inte göra något alls åt. Bara berätta det för er för att jag inte har något bättre för mig, sedan säga att jag tycker om honom för han är duktig skådespelare, har mysig (hittar inte ordet jag söker) röst och ja... det var typ det. Mina damer och herrar....Morgan Freeman! 



P.S Sen ska jag även passa på att tacka capital radio fm som gav mig något att blogga om. Hehe. 

05-01-13

Godmorgon! Igår somnade jag snabbare än att jag hann säga mitt egna namn efter att ha pratat med Sofia i närmare 3 timmar på skype. Jag säger det ännu en gång - skype måste vara världens bästa uppfinning!

Att prata med Sofia gjorde mig jätte glad på många sätt, dels för att jag inte pratat med henne på länge eftersom att hon var utomlands under hela tiden jag var hemma över jul men sen blev jag också glad för vi bestämde nu, mer seriöst att hon ska komma och hälsa på mig i vår och jag är så glad så det bara bubblar i kroppen nästan. Åh vad kul det ska bli! Kan det inte bli mars eller så typ nu???? Fast nej förresten, för då betyder det ju att jag bara har ca 2 månader kvar och jag har mycket som ska hinnas med! 

Mina bröder

Detta inlägget vill jag tillägna mina två rekord fina bröder! Alltså det är helt otroligt hur mycket kärlek jag hyser (?) för dessa personer. Lätt bästa "presenterna" jag fått av mina föräldrar för helt allvarligt, hur tråkigt skulle mitt liv inte ha varit utan mina bröder? 

Det här skulle kunna bli ett hur kärleksfullt och känslosamt inlägg som helst för jag sitter med tårar i ögonen av kärlek/lycka/stolthet bara av att se bilden ovan. Det blir inte precis lättare att hålla tårarna inne när Darin sjunger i mitt öra "du är den vackraste jag mött" för just den meningen gör mig väldigt känslosam har jag märkt för jag vill fälla en tår varje gång han sjunger den meningen, vet inte riktigt varför, men det en fin mening och mina bröder skulle lätt få stå på min prispall bland de vackraste jag mött, det skulle bli trångt på den pallen visserligen men mina bröder skulle vara där! 

Så vad jag egentligen,samanfattningsvis (är det ens ett ord?), vill säga är att jag är så glad att jag har mina bröder och att de är precis som de är. Jag är en så jäkla stolt storasyster, tycker egentligen inte om ordet "stolt" i dessa sammanhang men jag är det ändå oavsett om jag gillar ordet eller inte! Jag blir som stolt och glad när jag ser hur det går för dem i livet och hur bra det klarar sig, inte för att jag trodde något annat men förstår ni vad jag menar? Jag är lycklig som har dem och det kommer jag alltid att ha, för det är ju något som är bra med familjemedlemar att oavsett vad som händer så är man alltid en familj♥

Bagageövervikt och astrolog

Min dag har till största delen bestått av två saker...
 
1) Läst om bagageövervikt (jobbigt ord, särskilt bagage - svårt att stava) inför min flygresa hem i maj. Känns ju helt stört att kolla det redan nu men det måste ju göras och ju tidigare desto billigare så. Men som ni läste så är det ju bagageövervikt jag har kollat och inte flygbiljetter egentligen och detta kommer sig av att jag ju förmodligen kommer att behöva frakta med mig en hel del saker.... MEN jag har väldigt tur ändå för först och främst så ska ju min mor komma till London och med henne även min moster så planen är att jag ska försöka skicka med så mycket som möjligt med dem (iallafall med mamma men jag hoppas att Kattis vill hjälpa också, jag får be snällt) och sedan, detta har jag försesten glömt berätta kom jag på, så ska min pappa komma till London igen i maj under min sista helg i London och då ska vi se fotboll!!!! 
Vaknade av ett sms på lördagmorgon där det stod "boka in söndagen den 19maj för då är det du och jag som ska på fotbollsmatch!" och trots att jag knappt var vaken kände jag bara hur glädjen forsa inom mig! Så jäkla glad! Tusen tack bästa pappa!! 

Iallafall, tillbaka till ämnet... så alltså kommer pappa åka hem ca 5 dagar innan mig (tänkte ett tag åka hem med honom men eftersom att Kit så gärna vill ha mig här på sin födelsedag som är den 21 maj så känns det ju jätte elakt att jag åker hem typ dagen innan..) och pappa är ju bara i London i typ 2 dagar så han kan ju ta med sig fetaste väskan och typ ingen packning alls och så kan han ta massa saker. Så i slutändan kanske det inte blir så mycket att ta hem ändå? Återstår att se... 

2) Lyssnat på Astrologen med Darin. Bland det bästa jag hört på länge, så jäkla fin text och Darin gör den verkligen så himla bra! Och jag skämtar inte när jag säger att jag har lyssnat på den under varje ledig tid framför datorn sedan klockan 11 ungefär. Sjukt... Men den är verkligen så bra! Lyssna själva! (helt allvarligt, ni måste! ..om ni inte redan lyssnat såklart)

No no no


Så himla gullig! Och roligt. Hahahaha. Men mest gulligt. 
 

Vi ser det snöar vi ser det snöar...

Förbannat dålig bild, ursäkta för det! Det är iallafall lite snö på Londons gator idag, barnen är överlyckliga! De har väntat hela vintern på detta ögonblick. Jag för min del ser hellre att det blir vår istället, men det får nog vänta för det ser ut som att det kan vara minus/noll hela veckan så jag får ta fram min norrländska vädervana så att jag slipper frysa! 

Nu ska jag skynda mig att städa så att jag hinner sova/läsa/träna eller ja, något! 

Les Miserables

Vi såg på Les Miserables som jag har hört jätte mycket om på radion så jag har velat se den ett tag, inte för att jag egentligen för att jag har vetat vad den handlar om men för att alla verkar tycka att den är bra och det låter oftast väldigt lovande i mina öron. Så den såg vi iallafall och den var väldigt bra! Jag hade inte förstått att de skulle sjunga hela tiden i pricip och det var ganska kul - men lite konstigt. Lite svårt var det också för det var svårare att fokusera och förstå vad det var de pratade om. Lite på samma sätt som i Shakespeare när de pratar i dikter ungefär. 

Men jag lyckades hålla mig fokuserad trots att jag alltid får ont i min bakdel när jag ser på bio eftersom att jag aldrig kan få sitta bekvämt... Jag fällde några tårar och skrattade ett par gånger, för det fanns nämligen komiska delar också även fast det mesta bara är tragiskt och hemskt. Så har ni möjlighet så tycker jag att ni ska se den! Jag skulle gärna se den igen, fast inte nu, för nu ska jag sova - Godnatt!

Linda 19 år!


Bilder: Frukost, mat mat mat choklad mat, fina Linda, fula Rebecka (jag ser sur ut hela tiden, måste ha tyckt att det var en snygg pose för jag var verkligen inte sur påriktigt), Linda och Rebecka (med sur min), Jag och Linda igen, enda bilden där jag är glad nästan, tjuvstart på middagen (andra/sista bilden där jag är glad) Joan, Linda, paket och Anatol, presentöppning, sur tjej och Linda (igen), Linda och Natacha och slutligen jag och Linda igen och jag misstänker att detta var ett misslyckat försök till en sur min igen. Hehe. 

Okej, det var det. Mest bilder på mig och Linda men hon var ju födelsedagsbarn och jag tycker om att vara med på bild fastän jag blir ful som stryk med mina sura miner. Så kan det gå, Nu ska jag på bio, hörs sen! 

7 månader!

Idag firar jag och London 7 månader tillsammans (nej, jag kommer inte sluta påminna er om sånt) Jag har firat detta med att vakna bakis men sedan beställa pizza och må bra igen och sedan promenera runt i London i kylan, det är verkligen helt galet kallt! Ni förstår inte!! Burrr.... 

Vi hade iallafall en jätte kul kväll igår med aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasgod middag och misslyckad choklade fondue (?) men choklad är choklad så det var självklart gott ändå! Sedan begav vi oss ut på en liten runda runt Camden town innan vi tillslut stannade på Lindas favorit pub - och jag börjar förstå varför.

Och som ni kanske redan förstod i början av detta inlägg så blev det inte att jag for till Cambridge, tråkigt nog. Men jag har haft en bra dag ändå! Ska visa bilder från igår snart, så fort jag fått alla från Linda. 

Tills vidare får ni två bilder från instagram (rebeckawallgren) 1. Födelsedagsfrukosten som jag kom med på morgonen 2. Jag och födelsedagsbarnet själv någon gång under kvällen
 

Idag är det Lindas födelsedag!

Idag fyller världens bästa Linda 19 år och det ska självklart firas! Så redan nu (!!) åker jag till henne för att sedan spendera hela dagen med min pingla samt förbereda inför kvällen då huset fylls med gäster. Ah! Jag tror detta kommer bli en så himla bra dag, det måste det för jag vill att allt ska vara bra när Linda fyller år. 

På söndag kommer jag sedan att fara till Cambridge med tre andra vänner ser det ut som så det betyder alltså att från och med nu hörs vi inte förrän på söndag kväll, om jag inte lånar Lindas dator med jag tvivlar, så ni får ha en jätte bra helg och så hörs vi sen. Kram på er! 

Barnvakt

Ikväll sitter jag/har jag suttit barnvakt och det passade mig utmärkt! Särskilt nu när barnen sover för det betyder att jag äntligen ska få kolla på Harry (jag vet att jag sa att jag inte skulle nämna honom mer, förlåt förlåt) och äta glass och fruktsallad. Det sistnämnda är visserligen redan slut... typiskt. Nåja. 

Det enda som förstörde min kväll var katt jävlen som bestämde sig för att det skulle vara roligt att lägga fetaste kabeln på mitt golv.............................................................................stinker så jävla illa! Eller, det stank så jävla illa tills att jag dränkte mattan (ja, mitt golv är ju dessutom en matta!) i mattmedel eller vad det nu kallas. Nu luktar det rengörningsmedel blandat med bajs. Mums. 

Aja, Harry som sagt. Plus att öppna fönstret, det borde göra susen!

Här var vi vänner... det är vi inte nu. Men det tror Tilly, men om hon tror att jag vill leka med henne efter att hon förpestat mitt rum så tror hon fel. Det vill jag inte!


Tonfisk

Nu är jag hemma igen sedan 30 minuter tillbaka och på de 30 minutrarna har jag hunnit äta tonfisksallad. Alltså tonfisk är nog kanske det godaste jag vet! Jag skulle nog kunna äta det 7 dagar i veckan utan att bli ledsen (kanske byta mot tacos en gång i månaden eller så bara) för det är verkligen så sjuuuuuuuuuuuuukt gott!!!!!  

Ville bara att ni skulle veta det, att jag älskar tonfisk. Japp, så är det. Nu ska jag bada och bli varm, för det är verkligen kallt (förutom om mina fötter för där har jag tofflorna, hehe)

ZzzZZZzzzzzzzz...

Är helt otroligt trött och det är jag faktiskt väldigt chockad över då jag ändå somnade vid 20 i 12 i natt så det var ju verkligen inte allt för sent heller. Jag har iallafall sovit i 20 minuter och nu så är det dags för mig att vandra till barnens skola. Jag ska nämligen följa med på simningen igen och det känns kul förrutom en sak - jag måste lämna mina tofflor hemma... 

Det är nog det mysigaste jag någonsin har ägt! Jag fick de i julklapp och alltså mina föräldrar tänkte verkligen i rätta banor för jag har ju nämt tidigare hur kallt det är för mina fötter och så - INTE LÄNGRE!!! De är hur underbara som helst och jag älskar dem♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Här skulle det egentligen har varit en bild på dem men eftersom att min kamera, som sagt, är fast i Sverige så går ju inte det. Synd men det överlever vi! Jag ska försöka ta en bild med webbkameran istället..... 

..... jag måste nog öva lite på det där... men inte nu för nu måste jag fara! Hejdå! 

Dags för nästa dejt!

Nu är det dags för mig att bege mig ut igen för att träffa Naz och det, mina vänner, var verkligen inte igår! Jag kan faktiskt inte ens riktigt komma ihåg när senast det var så det ska bli riktigt trevligt att se honom igen och höra hur han har haft det och så. Hoppas ni har/får en bra kväll! 

Dags att jobba igen

Dagen ha rusat förbi och nu är det dags för mig att jobba igen. Det var jätte trevligt att träffa Clara igen och maten var lika god som sist och denna gång kunde vi lämna cafeét (har funderat i snart 3 minuter på ett ord som förklarar det jag tänker men kommer inte på något..) Vi kunde lämna cafeét utan att vara rädda för att komma tillbaka! Skönt!  med gott samvete! (kom på ordet jag sökte tror jag?)

Sen jag kom hem har jag hunnit ligga i sängen och funderar på att sova en stund men gjorde det aldrig och nu är det för sent för nu ska barnen hämtas. Helt sjukt vad snabbt dagarna går ändå, klockan är liksom redan halv 4??? 
Bild från sist. Min kamera är ju som sagt fortfarande fast i Sverige... men jag tror (och hoppas) att den är påväg hit i ett paket snart!

Lunchdejt

Nu ska jag ut och möta upp Clara för lunch i Covent Garden på samma café som vi råkade göra springnota på för några månader sedan ni vet? Det var ju ett sånt bra ställe och när vi nu far på samma café men på ett annat ställe så slipper vi ju eventuella jobbiga känslor eller så. Bra va? Nu ska jag börja röra mig mot bussen så att jag ska hinna i tid. Ha en bra dag! 

Livet tog en vändning!

Idag kände jag, för första gången sen jag kom tillbaka till London, känt mig glad på riktigt. Glad har jag självklart varit men inte på det här sättet. Det känns helt plötsligt som att allting kommer gå bra igen, som att jag verkligen kommer klara det och jag kommer ha kul under tiden. Allting känns så fint och bra! Min värdfamilj, mina vänner, staden, vädret (som även det blir bättre) ja, det mesta känns helt enkelt fint och bra. Det kommer bli bra. Allt kommer bli bra. Jag har lite mer än 4 månader kvar nu och jag ska verkligen försöka göra det absolut bästa av dem med alla fina människor som jag har omkring mig här!♥

GLASSDAGS!!

Jag är nu hemma efter att ha varit och jobbat i två timmar på Lindas jobb (Linda ringde imorse och frågade om jag kunde hjälpa till idag) och blivit lite rikare på pengar SAMT en tysk korv + pommes och dessutom fått ett extra jobb. Eller, ännu mer korrekt - jag är deras extra anställda som de kan ringa ifall de behöver extra hjälp någon dag. Detta pga att jag redan har ett jobb och ej kan jobba säkert de tider som de har öppet. 

Men det är ju jätte bra, jag hoppas att det går jätte bra för dem. Dels för att de var trevliga och så, men sen även för att jag ska få så mycket extra jobb som möjligt, hehe. Jag firar detta med glass iallafall.... innan jag ska hämta barnen om 30 min. Ben&Jerrys - när du behöver en stund för dig själv! Hehe. 

Ett nyårslöfte

- Bli mer engagerad/ta mer initiativ


Jag vet inte riktigt om det blev rätt ordval för jag kan inte riktigt hitta något som passar in så jag ska försöka förklara vad jag menar. 

En sak som jag länge har irriterat mig på hos mig själv är hur jag ibland kan visa så lite engagemang och ta så få initiativ vad det gäller människor runt omkring mig. Jag är tillexempel väldigt dålig på att kontakta människor, inte för att jag inte vill eller inte tycker om dem, jag kommer som bara inte på ideén. Det är självklart inte alltid så men jag känner att det blir mer och mer, jag blir som för lat på något sätt och litar på att andra ska kontakta mig och det tycker jag känns jätte hemskt att jag håller på att bli sådan eftersom att när jag var liten (då var jag jätte duktig på att arrangera och komma på saker med kompisar) då tyckte jag att det var jätte irriterande med människor som var på det sättet som jag själv nu känner att jag håller på att bli! Jag vet som sagt inte varför, det är som att jag inte riktigt orkar. Jag vill, men jag orkar som inte. Jag litar på att andra tar kontakt med mig och det är ju visserligen inte dåligt men jag känner att jag måste bli bättre på att ta kontakt och komma på saker själv.


Så det är en av sakerna jag har tänkt jobba på att bli bättre på under 2013 och jag hoppas att det kommer ske en förändring. 

Godmorgon

Jag ville skriva en rolig rubrik, men det verkar vara omöjligt om man heter Rebecka Wallgren... shame shame...
 
Iallafall, jag fick lite tid över såhär mitt i morgonen. Normalt så brukar jag vara i full färd att stoppa fukost i barnen (haha, det kan bli en rätt kul bild om man har lite fantasi) alternativt be dem att klä på sig, men inte idag. För, som ni kanske har förstått, så har de fått nitendos i julklapp, eller Kit har fått och Martha hade redan men det har blivit mer "viktigt" för henne att spela sedan Kit fick sitt och Kit är helt besatt, så det känns som att de båda har fått dem. Självklart så följde det med lite regler till detta och på morgonen gäller följande: 
 
"Det är endast tillåtet att spela på morgonen ifall du har ätit frukost, borstat tänderna, klätt på dig"

Samt att det finns tid över såklart. Gissa vilka som var påklädda och klara vid samma tidpunkt som de normalt tar första tuggan av sin toast? Så med andra ord har de nu spelat nitendo de senaste 20-25 minutrarna och eftersom att det inte finns så mycket för mig att göra då så sitter jag här med vässade öron och lyssar efter eventuella bråk och väntar in tidpunkten då det är dags att gå till skolan. Dvs om ca 10 min. Ganska skön morgon ändå! 

Harry Potter Harry Harry Potter

Alltså ni får ursäkta att jag skriver så mycket om Harry Potter just nu men jag är verkligen uppslukad av boken just nu. Det händer inte så ofta, men nu händer det och ni får lida av att jag pratar om Harry hela tiden. Sen lyssnar jag ju som sagt på soundtrack samtidigt för att göra det hela ännu lite bättre och eftersom det är blandat från alla 8 filmer så blir jag stup i kvarten sugen på att se film 5,6,7,8 för de har jag sett minst gånger. Måste nog ta och se dem snart innan jag sprängs tror. Får försöka styra ihop ett Harry Potter maraton med start på 5de filmen (annars orkar man aldrig) med någon som vill, annars kollar jag ensam! 

Nog om Harry Potter, jag ska försöka så gott jag kan att hålla honom utanför bloggen, jag har faktiskt viktigare saker för mig just nu. Det finns som sagt en viktig födelsedag som lurar runt hörnet och jag måste ta och komma på en present snarast annars har vi ett problem och jag kommer få stämpeln som "dåligaste kompisen 2013"... och det är ju inte en titel jag vill gå och bära på direkt... som tur är så har jag en ide, men den behövs funderas på... kan tyvärr inte berätta mer än så för jag vet att födelsedags barnet klickar in på denna sida lite då och då och kan med hjälp av google translate läsa vad jag skriver trots att jag skriver på svenska. 

En annan viktig sak som jag har tänkt göra är att planera mina kommande 4-5 månader. Vad jag vill/måste/ska hinna göra innan jag åker hem - hur mycket pengar jag måste spara och hur det ska göras osv. Inte så kul egentligen fast kanske ändå. Det måste göras iallafall och ju fortare desto bättre för som sagt, det sista jag vill är att åka hem missnöjd med mitt år!

Finally!

Sådärja, nu var äntligen min årsresumering klar. Inte som det var tänkt men nu har jag något att titta tillbaka på om jag vill minnas 2012 snabbt. Perfekt. 

Annars så har dagen rullat på i ganska sakta mak faktiskt måste jag säga. Typ som bloggen, ursäkta för det men jag är som sagt hemsjuk (?) haha, homesick/har hemlängtan/längtar hem NI FATTAR och då är det extra svårt att hitta roliga saker att berätta så gör en beredda på ett tragisk och känslosamt inlägg snart för jag känner att det är på väg... Sen blir saker och ting inte bättre av att jag dessutom glömde min kamera i Skellefteå... hehe. Lätt ett av de värsta ögonblicken i mitt liv (skoja) när jag satt halvsovandes i bilen påväg till flygplatsen och kommer på, när vi nästan är framme, att jag glömde kameran i mitt rum. Nästan lika jobbigt som när jag sist på kom på att jag glömt äta palt när flygplanet var påväg att lyfta från Skellefteå. Palten var jobbigare. Jag skulle med andra ord lätt sälja min kamera för en palt om jag var riktigt sugen! Ok, det vore nog ett lite väl högt pris för en palt även om min kamera suger... 

Jag äter glass nu förresten, för er som undrar. För jag var jätte sugen, det var väldigt länge sedan jag åt glass (ok, en vecka sedan..) och de hade Ben&Jerrys i frysen.. 
Från en annan gång då jag åt glass

Årsresumé 2012

En vecka in i det nya året bestämde jag mig ändå för att göra en snabb sammanfattning av mitt år ändå. Here it goes:

Mitt år började med en ca 3 sekunders försenad nyårskyss (okej, det kan man nog inte ens räkna som försenad) den kyssen ledde till övernattning och en romantisk macka till frukost med ett gurkhjärta. Annars så lekte jag väldigt mycket i snön under januari har jag förstått. Särskilt under en helg då jag och Albin fick agera mamma och pappa i huset åt "lilla" David, då bakade vi även goda pizzor och Albin fick torka vatten från taket för att han var längst. I januari fick vi även en ny dusch (♥) i ett av våra badrum och det andra badrummet revs för att sedan bli snyggare!


I februari lärde vi oss om teatersminkning på skolan, något som jag tyckte var rätt kul! Vi läste även barnbok men vad våra lärare hade för syn på barnböcker började jag fundera på när jag fick läsa boken om "fitt-flickan". Jag kollade när söta Johanna tävlade i konståkning och jag överraskade Albin med att sno hans lägenhetsnyckel och bjuda på middag bland tända ljus på alla hjärtans dag. Jag firade även Matilda som fyllt 18 utan att lyckas få en bild på henne själv.. 


I mars bar det av på skidresa med familj och vänner vilket, efter ett pinsamt toalett besök, var lika trevligt som alltid! Mina naglar såg ut som jordgubbar och jag levde farligt en kväll innan jag sen, för första gången, "firade" (?) st.patrick (eller vem det nu är) day klädd i grönt. Sofie kom hem ett tag efter sin långa resa i Asien och jag jobbade med massa söta små barn tillsammans med min mamma. 


Jag klippte av stora delar av mitt hår och målade naglarna i Skellefteå AIKs ära i hopp om att vinna guld. Jag medverkade i 3ornas slutproduktion och hade ett par extrent fulla veckor. I april dog även min älskade farfar♥ Min röda halsduk blev färdig, vilket kan vara ett av årets största bedrifter (?). Byggde ett kassaskåp på skolan inför en produktion. Jag blev 18 och hade en helt ok valborgs. Det var även i april som min nuvarande värdfamilj tog kontakt med mig. 


Albin fyllde 18 och hade en kul dag då han skulle firas. Jag åt en god middag ute med min familj och jobbade på ett läger en helg för barn med nedsatt hörsel vilket var hur mysigt som helst! Premiär grillade (tror jag) och firade att sommaren närmade sig med flera roliga festkvällar. I maj högg de även ner en av mina älskade skogar som jag lekt i som liten, jag spenderade även en hel del extra timmar på skolan för att lyckas bli klar med allt extra skolarbete samtidigt som resan till London bokades.


Målade Amandas naglar inför balen och studeten och såg henne glad och fin vid båda dessa tillfällen. Festade och försökte desperat att hinna spendera så mycket tid som möjligt med alla vänner innan det var dags att...flytta! Såg London för första gången i mitt liv och älskade det. Lekte med barnen för första gången och älskade det med. For till vackra Oxford och besökte "hogwarts" vilket fortfarande är bland det bästa jag gjort, så coolt! Drack min första Pimm's (?), träffade Amanda och firade midsommar med att dansa på en bardisk för första gången. 


I juli fick jag blommor från Albin med posten och var på mitt första engelska barnkalas. Byggde lego med mina au pair barn en helg och besökte min perfekta "giftermål plats"och kollade på Hever Castle. Jonas kom till London och under en helg turistade vi runt i London och jag lärde mig att bättre hitta runt. Spenderade sommares varmaste helg på landet hos Lucys föräldrar bredvid en pool. Under en dag fylldes hela gatan av sång och musik och mat för gatufesten. Avslutade juli med att åka till otroligt fina Isle of Wight.


Var som sagt i Isle of Wight och åkte efter 10 dagar tillbaka till ett saknat London och hade en helt sjukt kul utekväll med fina Sarah och besökte min första riktiga klubb i London. Var på massa utflykter med Joe och Martha däribland ett museum. Jag räknade dagarna tills jag skulle få åka hem och den 16de augusti (?) landade jag äntligen på svensk mark igen, norrländsk mark. Under 10 fullspäckade dagar i Skellefteå spelade jag diskgolf, firade mina föräldrars blivande 50års dagar, firade min och Albins 21månaders dag med picknick inomhus när vädret ej ville tillåta oss att vara ut. Njöt av att äta svensk mat igen samt massa massa fikastunder med kompis. Väl tillbaka i London besökte vi Notting Hill Carneval och avslutade augusti månad med ännu en picknick. 


September började med en kul utekväll med ett gäng fina tjejer. I september var det även dags för mig att få besöka OS-arenan och se på paralympics vilket var helt otroligt! Det var även i september jag fick för mig att våga smaka en massa ny mat och åt på samma kväll både svamp och avokado och jag är lika imponerad ännu! I september träffade jag även bästa Linda för första gången och tacka gudarna för det mötet! Min älskade lilla Martha fyllde 7 år och hela huset fylldes av små tjejer, godis, tårtor och paket. I samma veva flyttade även Tilly in och jag trodde att jag skulle få en kompis att vara med under dagarna. Sen var det även i september som jag förlorade min älskade farmor..♥


I oktober kom min pappa och David till London och jag besegrade tillsammans med dem min rädsla och åkte London eye. Jag och David ringde även för första gången från en av Londons kända telefonkiosker (?) till mamma på hennes födelsedag. Vi firade Judiths 20års dag och efter en dag med shoppning på andra sidan London åt jag en sjukt god sallad med fina vänner. Matilda kom till London över en helg och vi firade Chris 20års dag, det var mycket födelsedagar i oktober för även Joe och båda mina föräldrar fyllde år. Jag spenderade två dagar fyllda med skratt i Lindas dåvarande hem i Manningtree innan jag sedan flög hem för begravning. Knappt hann jag komma tillbaka förrän det var dags för Albin att komma till London, då åt vi onyttigt tills vi var nära att spricka, vi såg på Lejon kungen och besökte London dungeon.


I november så tyckte jag mycket om pizza. Jag tyckte mycket om chocklad också, båda dessa tillsammans med Linda. Rebecka åkte ner till London en söndag och vi vandrade runt i London och njöt av hösten och att få prata svenska (jag åtmistonde) Tog mig ut en kväll och sång på gangnam killen med Josefine vilket var en otroligt kul kväll! Vi skippade festandet en helg och for och bowlade och åkte radiobilar istället. Jag och Linda tog en mysigt höstpromenad i Hyde park efter en misslyckad cykel tur. Jag julpyntade mitt rum, var på julmarknad med Rebecka och lekte självklart (som alltid) med mina älskade små barn.

Började december med att se på Hardwell, en bra men väldigt konstig kväll. Jag förberedde oss inför julen med att göra julkort med barnen, kolla på julspel och lucia. Spenderade en kväll med att åka karusell med Christin och sedan promenera genom vad som kändes som halva London. Jag åkte till Birmingham en helg och besökte Rebecka, shoppade jul och nyårs klänningar och såg på det susar i säven. Köpte en massa julklappar gjorde jag också i december, och slog in dem och försökte sedan få plats med dem i väskan. Jag bakade pepparkakor med barnen och flög sedan hem till ett snöigt Skellefteå och klädde julgranen med min familj. Jag bakade även julgodis, träffade vänner och firade självklart en riktig jul med min släkt och avslutade året med en grym nyårs tillsammans med fina vänner. 

Jobb och nyårslöften!

Godmorgon, nu är det dags att jobba, jag väntar bara på att barnen ska vakna- alternativt att jag väcker dem om 10-15 min. Jag är så fruktansvärt trött så jag minns nog faktiskt inte när jag senast var såhär trött! Kunde verkligen inte somna igår trots att jag var jätte trött, när jag sedan väl lyckats somna så vaknade jag någon gång runt 3-4 tror jag och kunde inte somna om då heller... och inte blev det bättre av att min jacka (med luva) såg ut som döden i ett hörn eller något sånt. Jag har bestämt mig att hänga min jacka någon annanstans från och med nu! När väckarklockan till slut ringde så var jag tröttare än tröttast, trots att jag redan var halvvaken sedan 5 minuter tillbaka... suck. Tur att jag kan sova när barnen är på plats i skolan! 

Annars så är det ju ett nytt år nu (VA?!) och nu när vardagen börjar igen så har jag tänkt att verkligen, för en gångs skull, försöka ta tag i mina "nyårslöften" (tror att det betyder otur att kalla dem för nyårslöften eftersom jag aldrig håller dem) mitt första och absolut viktigaste är: BLI SNYGG! Det innebär att jag varje vecka ska lägga undan en del pengar som sedan någon gång i april, om det går som jag vill, ska gå till en operation lagom till min födelsedag. Jag har nämligen förstått att jag inte kommer kunna ändra på mina gener på något annat vis så nu blir det att ta till med sista alternativet. Jag har funderat över det här länge och även bestämt vad som kommer prioriteras först men det tänker jag hålla hemligt här i bloggen tills dagen D är närmare. 
 
Ok, självklart skojar jag. Förstår faktiskt inte hur jag kan tycka att det är "kul" att skriva sådär, jag vet ju ändå att ingen tror det. Nåja, ett dåligt skämt var det iallafall. Jag kommer självklart inte att skönhets operera mig! Det handlar om träning och vad jag äter såklart, och lite annat som har att göra om att ta hand om sig själv för att göra det bäst av vad gud (eller mina föräldrar) gav mig. Mycket billigare och mycket bättre. Lycka till mig själv (för hundrade gången..)
Sen finns det även en födelsedag för bruden ovan redan i helgen (!) att planera och se framemot!

Harry Potter sedan sova.

Jag har tagit mig an en ny årsresumé (gud vad jag tjatar om den..) för jag känner verkligen att jag vill göra en! Punkt. Dock blev jag lite för trött för att kunna avsluta den redan ikväll, började nämligen lite senare än tänkt. Så nu ska jag vara avsluta mitt kapitel i Harry Potter och sedan krya ner under täcket och sova sött. 

Imorgon börjar barnen skola = tillbaka till rutinerna vilket känns otroligt skönt! Förhoppningsvis kan det, på något magiskt sätt, få mig mer "på plats" i London igen. Har nämligen fortfarande svårt att landa här och längtar hem så otroligt mycket, men jag anar ett ljus i tunneln och jag har ju, tack och lov, fina vänner och barn här som gör allting så mycket lättare. Även när det är svårt♥

Jag har ett problem..

Jag är ensam i huset med tre pojkar, okej än så länge låter det inte riktigt som ett problem, möjligen ifall det skulle ha stått "tre män" istället för "tre pojkar", då skulle det kunna vara lite oroande, beroende på vilka de tre männen var såklart. Ifall det skulle ha varit de tre vise männen hade det ju inte varit så farligt, då skulle jag ha fått guld rökelse och myrra och jag skulle dessutom vara mamma till Jesus, det vore ju snarare en ära än en fara. 

Nu tappade jag visst tråden, jag har ett problem som sagt och det är att dessa tre pojkar sitter framför en dator (alternativt nitendo ds) och har gjort det de senaste timmarna. Det har inte gjort något för mig för jag har då passat på att tvätta och vila och sånt men nu känner jag att det är dags att försöka få dem att göra något annat. PROBLEMET är bara att de inte vill det... och ena halvan av mig tänker "okej, men de är ju glada och nöjda, låt de spela sen lessnar de kanske om ett tag" den andra halvan av mig tänker "de är för unga för att fastna i teknikens värld! De har fortfarande kvar sin fantasi och borde leka istället". 

Jag vet helt enkelt inte riktigt vad jag ska göra. För det känns verkligen lite dumt att tvinga dem att göra något annat när jag dessutom inte har något bättre att erbjuda ens, men samtidigt så känns det inte heller så bra att de sitter framför datorn hela dagen... suck. Några förslag? Vad borde jag göra? HUR kan jag göra? Får försöka fresta med att fara till parken eller något... 

07-01-13

Godmorgon! Idag är det måndag och en ny vecka = slut på ledigheten och dags för verkligheten. Det känns sådär, både bra och dåligt. Dåligt för att det är skönt att vara ledig men bra för att jag trots allt gillar rutiner ändå, särskilt här i London. Idag är det jobb hela dagen som väntas eftersom att barnen inte börjar skolan förrän imorgon men Lucy, som är lärare, måste vara på skolan för att förbereda. 

Men, idag är det även något annat som händer.. Det är nämligen så att min fina vän Marcus fyller 18 år idag! Så Grattis finaste Marcus! Hoppas att du får världens bästa dag och jag är så ledsen att jag inte kan vara där.. Kram!♥

Synd att jag har så få bilder på födelsedagsbarnet bara.. Tur att jag gillar denna ganska så mycket då! 
 
 

Söndag

Hej igen. Det slutade med att jag spenderade hela lördagen i sängen med undantag för toalettbesök och för äppel juice drickande, fast det gjorde jag visserligen liggandes... nåja, poängen är att jag var riktigt sjuk och sov hela dagen i princip och hittade verkligen ingen ork att fara ut på kvällen hur gärna jag än ville. Så det var med sorg i hjärtat som jag sa hejdå till Linda och önskade henne en trevlig kväll och bad henne att hälsa från mig, men samtidigt kände jag att jag gjorde rätt val för jag hade verkligen inte orkat, och hade jag krigat mig upp hade jag ändå inte varit ett kul sällskap. 

Senare mot kvällen började jag dock känna mig lite bättre, "lite bättre" innebar att jag orkade se en film utan att somna. Då förstår ni ungefär hur illa det var, för om jag är så sjuk att jag inte kan se en film utan att somna, då är det illa! 

Imorse vaknade jag pigg som en nötkärna utan minsta feber tecken! SKÖNT SOM FAN! Var nämligen himla orolig över hur detta skulle sluta ifall jag skulle fortsätta ha hög feber i flera dagar. Ni förstår, jag får inte feber så ofta, jag drabbas mest bara av förkylningar men när jag väl får feber, ja, då är det illa! Då brukar det oftast hålla i sig ett bra tag. Men tack och lov slapp jag tydligen det denna gång och det är som sagt väldigt skönt eftersom jag jobbar imorgon och jag vet inte riktigt hur det hade gått om jag hade varit så sjuk som igår.. 
 
MEN nu tror jag att ni alla är lite less att lyssna om mig och min feber, tyvärr har jag inte mycket mer att berätta. Jag har nämligen en väldigt stark hemlängtan och de 3 och en halv månaderna som är kvar tills mamma kommer känns som en evighet... Detta gör mig inte så taggad på någonting faktiskt, så jag misstänker att min blogg kommer vara rätt tråkig tills att jag återfår min livslust. Nu ska jag sova, Godnatt på er! 

Lördag

Godmorgon! Ja, godmorgon för hur det än må låta så har jag faktiskt just vaknat och ätit lite frukost. Jag kan inte minnas när senast jag sov så här länge, eller om jag ens överhuvudtaget har lovit så här länge någonsin. Halv 4! (Mamma har jag det???) Men jag tror att det kan ha något att göra med att jag har feber, för hela natten har det känts som det och även nu när jag vaknar... så jag har bett Linda att köpa äppeljuice när hon har jobbat klart för jag brukar alltid dricka det när jag har feber och då brukar det på något magiskt sätt kännas bättre. Jag vill nämligen gärna må bättre till ikväll för då ska vi fira Josefine och jag tror det kommer bli så sjukt kul!.... om jag inte har feber vill säga..

Det är verkligen lite mystiskt, hur jag varje gång när jag kommer tillbaka till London efter att ha varit hemma så blir jag sjuk... det är ju verkligen inte roligt men så är det, varje gång har jag blivit sjuk(are än jag redan var i detta fall) suck suck suck. Nu ska jag sova och be böner att Linda hinner köpa äppel jucie till mig. Godnatt!

Nyårs 2012


Kom på att jag glömt att visa bilder från nyårs så - här är dem! Jag hade verkligen sjukt kul och mådde så jäkla bra. Svårt att förklara känslan men jag tror att det har att göra med att jag enbart var med personer som jag verkligen tycker om och som jag dessutom inte träffar så ofta som jag vill. Det gör verkligen glädjen/käslan.eller vad fan man ska kalla det, ännu bättre. Så tack så mycket alla inblandade och till er andra - jag hoppas ni hade lika kul som jag hade!

Borta bra men hemma bäst

Jag vill att ni läser rubriken baklänges, alltså så att det blir "London bra men Skellefteå bäst". Nu kanske vissa Skellefteå bor tror att jag tappat allt vett, jag kan fundera över detta jag med när jag säger det men så är det. Hemma är bäst och hemma för mig är Skellefteå än så länge (förhoppningsvis blir det inte mitt framtida hem dock)

Men dock har jag fått ett så bra välkomnade till London som jag kunnat. När jag kom upp för rulltrappan från tunnelbanan så tar det inte många sekunder innan jag ser Linda stå och vänta på mig och den fina människan har dessutom bakat sugar brownies (eller vad de nu hette) som hon ger mig som välkommspresent tillsammans med en bild på oss och ett litet brev. Bättre mottagande kunde jag ju verkligen inte ha fått! 

Så efter en snabb catch up med henne kändes allt lite bättre och jag satte mig på bussen hem och möts av en glad, men trött, familj som säger att det är skönt att ha mig här igen. Så nu är jag alltså här igen, känns konstigt men normalt, det känns jobbigt men det blir bättre, förhoppningsvis redan i helgen. 

Imorgon är det fredag vilket betyder jobb och jag är super trött så jag ska sova på en gång. Godnatt och välkommen tillbaka till London mig själv!

Fast på Arlanda..

Här sitter jag på Arlanda, ensam och uttråkad, och väntar på mitt nya flyg. Ni förstår att när vi satt oss på flyget och är redo att fara så släcks alla lampor och kaptenen berättar att de upptäckt rök och att vi inte kan flygplanet ej får flygas, inte ens lamporna fick tändas för då kunde allt sprängas!!! Nä, det tror jag väl inte egentligen men de fick inte tändas. Så i mörkret lämnade vi planet och nu har jag fått ett nytt som inte går förrän 4....
 
Så nu sitter jag här och tänker att jag nog vill jobba på en flygplats i framtiden för då får man åka på sparkcyklar jätte snabbt överallt. Sen får man nog billiga resor också...

Hejdå Sverige!

Nu är det, med eller mot min vilja, dags att säga adjö till Sverige och Skellefteå för den här gången. Det har verklighen varit två fantastiska veckor och utan att ens ha farit ännu så längtar jag redan tillbaka... så jag hoppas att det kommer kännas bra att vara tillbaka när jag väl landar. 

Nu är det dags att börja åka mot flyget, Ha en bra dag så hörs vi när jag är tillbaka i London igen!

Nu är det nog!

Sist jag skrev var jag arg för att min årsresumé hade försvunnit. Nu är jag arg för att jag fick tillbaka den och gjorde klart den men nu går den inte att publicera?? Fan det värsta jag har varit med om. Hur kan det bli så?? Det är ju inte heller så att jag har loggats ut för det är så det brukar kunna bli om saker jag skrivit har försvunnit men så har det inte varit heller. Detta är fan ett mysterium alltså och jag är så jäkla arg! 

SÅ NEJ, Ni får ingen utvärdering från mig! Jag har flyttat till London, lekt med mina barn, festat, träffat nytt folk och nya vänner, saknat mina gamla vänner och min familj, rest hem ett par gånger och sedan åkt tillbaka, suttit på flytplatser och lärt mig att säga "skål" på tyska (PROOOOOST!). Så, det får fan räcka. 

Nu är jag sur. Och jag är ledsen, för i morgon åker jag tillbaka och det vill jag inte. Tur att jag ska få träffa Linda direkt, då känns det lite bättre iallafall. Nu ska jag fara och träffa Jesper och Angelica så kanske jag blir lite gladare och sedan får jag sova med Albin. 

Ha en bra kväll / En irriterad Rebecka

JAG DÖR!!!!!

JAG HAR SUTTIT OCH JOBBAT SEN IGÅR (ja, för jag började igår) MED MIN JÄVLA ÅRSRESUMÉ SEN NU NÄR JAG NÄSTAN VAR KLAR SÅ FÖRSVINNER ALLT!!! ALLT! FÖRSTÅR NI?? ALLT!!! ALLA JÄVLA TIMMAR TILL INGEN NYTTA, FAAAAAAAAN VAD ARG JAG BLIR.....................................................................

2013!

Nytt år och jag har fattat ett viktigt beslut - jag åker inte tillbaka till London! Jag vill inte, jag känner det nu när jag är hemma hur less jag egentligen var och allt och efter att ha insett det blir det svårt att åka tillbaka.. Jag känner mig klar och jag vill verkligen bara vara hemma. Vem behöver London när man har Skellefteå liksom???

Okej, nu är det slut på det roliga. Jag skojas, jag ska visst tillbaka till London om två dagar... men jag skojade inte om att jag känner mig klar och att jag bara vill stanna hemma. Det känns förbannat jobbigt att åka tillbaka om jag ska vara ärlig... Jag har känt så hela tiden under dessa 2 veckor som jag varit hemma, utom första dagen. Sen känns det inte heller som att jag ska tillbaka, det känns som att jag har flyttat hem påriktigt. Fast så är det ju inte. Så nu vet ni det, jag börjar mitt år med att redan nu kolla på flyg hem från London så att jag kan få veta när jag flyttar tillbaka. Fast det är länge kvar... tur att mamma ska komma så att jag har något att se framemot!

Okej, nu har jag sagt det och det känns skönt. Skönt att lätta på hjärtat så att ni alla vet hur jag tänker och känner om just detta. Det känns bra att dela med mig av det, det känns som att ni alla känner mig mycket bättre nu, mycket djupare. Som om vi är bästa vänner. Nu känner ni mig från insidan och ut. Året har just börjat och jag har redan massa nya kompisar, vad kul!
 
Okej, för fan, skärpning. Jag har väl snart inga vänner kvar om jag låter så där... Skärpning nu! 

Jag är hungirg, trots att jag för ovanlighetens skull åt mat i natt! Det händer fan inte allt för ofta alltså.... men nu är jag hungrig igen och magen bara vrider sig....aj. Mat. Maaaaaaat. Mat.

Okej, (såg just att jag typ har börjat alla meningar med "okej," jag gör nog det rätt ofta när jag tänker efter..) Jag är nog i behov att socialt umgänge (och mat) eftersom jag skriver utan anledningar, det brukar vara ett tecken på sällskapsbrist för mig, så jag ska sätta mig och äta frukost (eller mat, alltså riktigt mat) och tvinga min mamma eller någon bror att prata lite med mig. Ska resumera året senare så vi hörs då, Längtar ni lika mycket som jag??? Fan, okej, hejdå!


Snodde en bild från instagram på mig och Jesper från igår!♥
RSS 2.0