Harry Potter godis!

Efter en helt otrolig dag har vi nu kommit hem. De sa att vandringen brukar ta ca 3 timmar, i mitt och Sofias fall tog den närmare 6... hehe. Jag misstänker att vi kan ha satt nytt rekord i att ta längst tid på oss då vi blev "omkörda" redan efter första hörnet av 3 andra grupper.... Det säger er kanske inte så mycket, men man blev isläppta i grupper om ca 100 pars för att minska på trängseln, och när vi fortfarande stod och läste om producenterna eller vad det nu var så hann alltså ca 300 personer gå om oss. 

Vi tog tid på oss med andra ord, men OJ så värt det var! Helt otroligt! Men nu är vi hemma och vi ska givetvis kolla på Harry Potter nu och äta våra chokladgrodor (Jag fick Godric Gryffindor på mitt kort!) och även det svenska godiset ur påskägget som Sofia hade med sig, Hon tänker då på allt den kvinnan! 

Mot Harry Potter!!

Idag är vi mer taggade än någonsin för idag är det dags för oss att besöka Leavesden studios och kolla på Harry Potter kulisserna!! Ohmygodohmygodohmygod! Vi har mottot "hellre för tidiga än för sena" så vi ska bege oss nu så snart som möjligt även fast våra biljetter inte gäller innan 15.00 men då har vi också en ca 3 timmars resa framför oss. Vi kände nämligen att det var lite onödigt och dyrt att ta tåget när vi båda ändå har betalat för en veckas busskort och då kan åka hela vägen med dem. 

Första dagen med Sofia

Idag må ni tro att vi har hunnit med mycket! För det första så vaknade vi redan halv nio pigga och glada trots att vi somnade närmare 2. Med andra ord har vi hunnit med en massa idag. Vi började dagen med en lång promenad i området där jag bor, vilket behövdes då vi båda saknat att promenera och prata med varandra. Sedan köpte vi mat och bjöd över Linda på pannkakor, så vi hade ett stort pannkakskalas!

När vi ätit oss mätta och glada tog vi bussen till London bridge och sedan har vi gått och gått och gått och gått och gått och kollat på allt vi passerat. Med andra ord har vi bockat av en hel del (egentligen typ alla) viktiga saker att se (typ big ben osv) och det känns skönt att ha fått så mycket gjort redan första dagen. Så det har varit väldigt trevligt, men tröttsamt så nu ligger vi utslagna (Sofia redan sovandes) i sängen. 

Jag har inga bilder från dagen, mitt minneskort är nämligen i Sofias kamera så jag kommer att visa bilder när veckan är över, och det blir nog lika så bra då jag ändå inte planerar att sitta så mycket vid datorn när Sofia är här!

Nu ska jag iallafall göra som Sofia och sova jag med för jag är super trött! Godnatt!

Dags att hämta Sofia!


Nu ska världens gladaste tjej åka till Heathrow och sin vän. Gissa tre gånger vem världens gladaste tjej är?? 

Våffeldagen!

I måndags blev jag och Rebecka, tack vare instagram, upplysta om att det faktiskt var våffeldagen i Sverige så vi traskade självklart till närmsta livsmedelsaffär och köpte oss ett par belgiska våfflor (inte lika bra som vanliga men man tager vad man haver) och lite bär. Så vi fick minsann fira våffeldagen vi med! 

Jag kände att jag var tvungen att visa denna bild för det ser ut som att jag har tänkt att äta en chokladkaka med gaffel och kniv. Haha! 

Glad idag!

Som om det inte var nog med att jag var glad över att Sofia kommer idag så fick jag dessutom idag ett brev från Sverige med påskkort ifrån Albins familj och alltså, om jag både gråter och skrattar över något då är jag glad! Så jag misstänker att jag innan dagens slut kommer att ha skrattat och gråtit två gånger. Och två gånger på en dag, det kan ju inte vara något annat än än glad dag! 
Mitt fönster ser nu nästan ut som om det skulle vara en mormor som bodde i mitt rum. Med fem barnbilder, fyra hemgjorda påskkort och två målade blommor. Men det gör ingenting, för jag blir bara glad av att kolla på allt! 

Onsdag

Idag. Idag är dagen jag har väntat på i flera månader, idag, om ca en timme, börjar Sofia sin resa mot London och till mig! Så om fem timmar kommer jag att stå, överlycklig, vid arrivals (vad heter det på svenska???) och vänta på att min vän ska kliva ut från dörrarna! Jag kunde inte vara lyckligare. 

Under tiden passar jag på att städa och få bort så mycket jobb som möjligt så att jag har mindre att göra efter att Sofia har farit. Jag hade även tänkt hinna få träffa Wendela ett tag med eftersom det är en onsdag (och inte söndag som jag på något sätt fått för mig?) så gick inte riktigt det.. så det sög. Men jag får väl vara glad över att jag fick mer tid att städa istället! 

Grease

Efter en lång tågresa, ett välkomnande av Rebecka och hennes värdfamilj med prat och god mat har vi nu bäddat ner oss framför Grease och imorgon ska vi till skolan och jag ärsom sagt väldigt taggad. Så sämre kunde jag ha det!

På tåget!

Jag hann i tid trots allt. Lite stressat men det gick! Nu hoppas jag bara att det är rätt tåg jag sitter på. Jag får alltid känslan att jag sitter på fel... Men hittills har jag då aldrig hamnat fel så det ska nog gå bra denna gången med.

Gissar på att jag inte kommer höra av mig något mer under tiden jag har borta då jag hellre spenderar tid med Rebecka. Jag ska ju hälsa på i hennes skola, det har jag nog faktiskt glömt att berätta tror jag? Det känns jätte spännande iallafall, att få besöka en engelsk skola, haha!

Så ha det så bra så hörs vi igen på tisdagkväll!

Påskkort

Jag fick lite påskkort och påskgodis i förskott eftersom de är borta över själva påsken. Jag blir verkligen så himla glad över sånt här! Jag antar att jag börjar förstå hur en förälder på riktigt kan bli glad över några röda och gröna streck som ens barn har målat. 
Kits kort var lite extra gulligt för han hade även skrivit, utöver glad påsk, att han kommer vara ledsen i Sri Lanka för att han kommer sakna mig. Jag fick nästan en tår i ögat. Återigen känner jag "hur ska jag någonsin kunna lämna dessa barn?" 

Martha var också lite gullig för hon hade gjort ett kort som hon vill ge till mig men tydligen hade de bestämt att Joes kort skulle vara till mig från alla så att Marthas kunde vara till deras mormor, så Martha kom och gav mig ett låtsas kort och sa att det var ett osynligt kort så att jag kunde låtsas att det fanns ett från henne också. Det är svårt att skriva hur gulligt det egentligen var, men jätte gulligt var det iallafall! 

Dreamboys

Det hela började med lite sång álà After Dark. Med andra ord en man klätt ut sig. Efter en sådan start så kan det ju inte bli fel? Se bara själva.... 




Lite så såg det ut, hittade en film dessutom. Visserligen inte från igår precis, men han var där och lite så sog det ut. Nu kan ni ju nästan säga att ni har varit där ni med. Haha. 

Jag säger det igen att det var lätt en av de bästa och roligaste kvällarna i mitt liv! Det är verkligen värt alla kronor så alla tjejer som känner för en kul kväll i London - Boka biljetter!! Jag lovar, ni kommer inte ångra er! Jag skulle lätt fara igen, haha. 

Men nu är det nog med nakenhet, för nu måste jag börja packa och göra mig klar att fara till Birmingham! 


Godmorgon!

Godmorgon på er! Här är det tyst som i graven, eller rättare sagt så var det det tills att jag slog på musik. Med andra ord så har min familj nu lämnat landet för lite varmare väder. Lyckans ostar! Jag kan tala om att vädret är riktigt jävla uselt här för er som undrar! Det är tydligen den kallaste mars på 50 år eller något? Det snöade liksom igår??? Inte så att marken blev vit men regnsnö om ni fattar? 

Hur som, gårkvällen var det absolut roligaste jag varit med om i hela mitt liv! Påriktigt! Utan tvekan en av de bästa kvällarna i mitt liv, för det var verkligen så otroligt roligt/sjukt/galet/naket/osv att jag tror på riktigt att ni måste vara där själva för att riktigt förstå vad jag menar. Men ni som har sett Magic Mike kan ju tänka er Magic Mike fast påriktigt, ca 1 meter framför er! Oh. My. God. 

Jag lyckades ta lite bilder, om än jag misstänker att de flesta blev suddiga då man inte fick använda blixt.. men jag ska se ifall några duger. Annars får jag sno bilderna som togs av fotograferna på måndag! 

Killar killar killar

Nu ska jag fara och träffa Linda för middag och för att kolla på lite dansande pojkar. He he. Kan ni gissa vad det är?  Ni får klura på det tills imorgon då jag förhoppningsvis har lite bilder att visa för nu måste jag fara. Hejdå! 

Dålig natt..

Inatt har jag inte sovit bra, eller problem har varit att jag knappt kunnat andas pga min jävla näsa! Vad är det här??? Idag ska jag ta mig och köpa nässpray eller något, det är ett måste om jag ska kunna överleva. Det är så igentäppt att jag får ont i huvudet också, har ni varit med om det någongång? Sjukt jobbigt och irriterande iallafall.. 

Så jag ska äta frukost sen är prio ett att skaffa nässpray. Behöver ändå fixa lite annat smått så jag får väl göra det i samma veva, lika så bra. Vädret sugen förövrigt och det gör mig megaledsen... något som gör mig glad att jag har en megakul (förhoppningsvis) kväll med Linda inplanerad. Men mer om det sen, nu ska jag äta frukost!
 

Godkväll!

Ikväll har jag lagt allt vad vänner, fest och liknande heter på hyllan och istället haft en helt otroligt mysig kväll hemma med familjen. Först busade vi med barnen och när de lagt sig satt jag och min värdmamma och pratade om lite allt möjligt, drack lite vin, åt chips och kollade på bilder från när hon var i Indien när hon var lika gammal som mig. Det var verkligen otroligt trevligt och det händer inte allt för ofta att vi får möjligheten att sitta ner så och prata. 

Nu ska jag sova för min näsa blir bara värre och värre känner jag... jag vet inte om sömn egentligen kommer göra saken bättre, men det blir förhoppningsvis inte sämre iallafall och jag har då ändå ingen anledning att vara vaken längre, så godnatt! 

Påsklovspicknick

Eftersom det blåser så mycket ute så har vi picknick inomhus och kollar på filmen "hop". Myyyys.

Påskhattar

Idag får barnen påsklov och det betyder även att det är slut på deras termin. Ni vet att i England har de ju 3 terminer och inte 2 som vi har i Sverige. Så nu tar deras Spring term (tror jag att det är?) slut och det betyder att de har en lekdag och har på sig påskhattar och slutar skolan redan 12.30. Skönt för dem, mindre skönt för mig som alltså börjar jobba 3 timmar tidigare än normalt. Men jag ska ju inte klaga, jag kommer ju knappt att jobba alls under två veckor, kommer städa lite samt ta hand om katten - that's it. 

Värdelös dag.

Den här dagen har verkligen varit värdelös. Inte värdelös som i "dålig" eller "usel" och precis som ordet säger värde-lös. En dag utan värde. Fan vilket slöseri egentligen. Tyvärr är det så, jag har inte gjort något utav värde idag. 
Jag befinner mig även mer eller mindre nu för tiden i en sits när jag inte vill göra något egentligen, eller det vill jag nog egentligen men jag orkar inte. Jag bryr mig inte som och detta är inte bra! Skärpning Rebecka! Bara för att jag åker hem snart så betyder inte det att jag ska sluta leva här. Fast ibland är det nästan vad jag vill, eller alltså jag vill bara sitta och låta dagarna gå och inte göra någonting. Men det vore slöseri med tid. En dag är okej, men 65 dagar är för mycket! 
Jag skulle behöva en kväll som denna för att rycka upp mig själv tror jag. Det skulle kunna vara medicinen. För övrigt, appro på bilden, så lyckades jag springa in i alla tre på en klubb förra helgen, helt oplanerat!! Fjärde gången nu, eller femte? Jag minns inte. Okej, jätte intressant för er... jag ville bara skriva det för jag tycker det är lika coolt varje gång. Godnatt! 

Jag blir så ledsen!!!

Ååhhhhh... alltså jag känner för att gråta just nu för nu är min jävla näsa igentäppt igen... Förstår ni så jäkla jobbigt? Jag som hade hunnit få upp hoppet om tillfrisknelse men icket... 

Jag sa ju att jag skulle skita i min förkylning i veckan men alltså det som dessutom händer är att jag blir trött och otaggad och dessutom känns det näst intill omöjligt då jag knappt kan andas när jag sitter stilla. Visserligen kan man ju andas med munnen, men jag tror att ni kan förstå ändå? För de flesta av er har väl varit förkylda någon gång? 

Så nej, det blir ingen träning för mig idag. Jag ska dock försöka låta bli att vräka i mat, speciellt onyttig sådan, som jag brukar ha en tendens att göra när jag är sjuk, Suck så jävla jobbigt. Men det blir inte bättre av att klaga, jag har ju gått och önskat att få se sagan om ringen hela veckan så kanske får se det som en möjlighet att kolla på den eller något. 


Hihi, det är så roligt i bakom kulisserna när de filmar de små versionerna av Hobbitarna (?) Det ser verkligen så himla kul ut! Ifall ni inte har sett det så tycker jag att ni ska kolla det HÄR (Sen kan ni spola fram tills typ 2.30 ifall ni inte orkar se hela)

Godnatt




Jag kände att jag var tvungen att lugna ner mitt humör så jag kollade på lite bilder som vi tog igår. Jätte fula och dåliga men jag gillar dem och jag blev på lite bättre humör. Tur. För jag ska snart sova och min mamma har lärt mig (eller iallafall så tror jag att det var min mamma, annars har jag nog läst det någonstans, eller hittat på det själv) att det inte är bra att somna på dåligt humör. Varför kan jag inte minnas, kanske sover man dåligare? och vaknar upp med ont i ryggen eller nacken? man kanske drömmer mardrömmar? Något dåligt var det iallafall, så jag ska läsa lite Harry Potter för att lugna ner mig ännu mer. Det lärde jag mig när jag var liten, att läsa alltså. Skojas. Eller, jag lärde mig att läsa när jag var liten men det var inte det jag menade, det jag lärde mig när jag var liten var att jag ofta kunde börja må bättre av att läsa efter som att jag då "lämnade mitt liv och levde någon annans för en stund". Då läste jag boken "Klass 7b", jag minns att jag tyckte jätte mycket om de böckerna. Nu läser jag Harry Potter och jag tycker mycket om de böckerna också!


 

P.S Jag kom på att det mamma lärde mig var att man inte skulle somna när man var osams med någon, inte heller skiljas som ovänner, för ifall något skulle hända under natten/tiden man var borta så skulle man ha varit ovänner sista gången man sågs. Det tycker jag är en bra plan, att aldrig skiljas som ovänner. 

Kokar.

http://www.newstatesman.com/laurie-penny/2013/03/steubenville-rape-cultures-abu-ghraib-moment

Jag har inte läst om detta förrän ikväll och alltså... jag ska inte ens försöka skriva något för jag är så arg och äcklad och mörkrädd och mordisk (på riktigt) att det ändå bara skulle bli skit. MEN ALLVAR! HUR FAN TÄNKER VÄRLDEN??????? Hejdå jag flyttar till mars, jag blir påriktigt mörkrädd! Ok, man ska inte dra alla över en kam MEN av någon anledning så är det ju såhär och DET ÄR SÅ JÄVLA SJUKT!!! 

Nej, alltså påriktigt, jag kan inte ens skriva. Jag är så jävla förbannad. Det är fan inte ofta jag är såhär arg, hela min hjärna känns svart. Jag vill spy och slåss. Jag vet att man inte ska säga att någon förtjänar att dö, men detta är nästan gränsfall alltså... för man kan inte bete sig såhär och tro att det är rätt och ett helt normalt beteende!

"Look at me, I'm sunbathing"

Det är bara 4 dagar kvar tills mina små barn lämnar mig och åker till Sri Lanka (givetvis inte ensamma, resten av familjen också såklart) så Martha och Kit kände att det var dags att förbereda sig lite och la sig ner på sina handdukar och övade sig på att sola. Jag måste ju erkänna att jag är lite avundsjuk och det vore inte helt fel ifall det var jag som skulle få besöka solen om bara 4 dagar... Jag får istället vänta 66 dagar.. tur att jag har Sofia här om bara en vecka! Jag ska nog överleva. 

Kul.

KYCKLING LEVER - ”..han lever, han lever, hurra hurra”

HUGG ORM - Effektivare än att slå den?

RÖK FRITT – bolma på bara!

SLÄNG GUNGAN – den är nog trasig.

SNOR KRÅKA - stjäl en fågel.

ETT STYCK MORD – vill ni beställa något mer?

HÅLL PLATSEN - så ingen annan tar den.

MORGON ROCKAR – kväll suger?

”EXTRA KNÄCK TILL JUL” – lite julgodis är aldrig fel.

”GILLAR ATT VISA FRAM FÖTTERNA” - hoppas bara att han tvättade dem innan.

SUPER UNDER STÄLL – dricker alkohol medan han sladdar?

BARN UNDER KLÄDER - rädda dem innan de kvävs!

Hittade på den här bloggen. 

Onsdag

Oj, idag har jag varit seg.. som alla dagar nu för tiden, jag förstår inte riktigt vad det är med mig? Jag ska iallafall försöka masa mig till gymmet nu en stund och hoppas att det går bättre idag. Då kan jag ju dessutom få känna att jag har gjort något vettigt idag och inte bara kollat på behind scenes... även om det är väldigt vettigt det med egentligen enligt mig. 

Justja! Kom också på att jag hade lovat att köpa godis som Joe måste ha med sig imorgon. Där har jag ännu en till anledning att ta mig upp. Men oj vad jobbigt det kändes... 

Sagan om ringen

 
Hej och godkväll! Vad har ni för er? 

Jag för min del har just bortsat tänderna och myst ner mig i sängen och ligger och kollar på Sagan om ringen - behind the scenes. Det har jag ju nämnt förut att jag älskar, behind scenes alltså, ofta nästan mer än själva filmen. Så läget är helt perfekt just nu även fast dagen i sig inte har varit den bästa. Jag har märkt att mitt liv går extra mycket upp och ner i nuläget, precis som vädret nu på våren. Kanske är detta mina vårkänslor? Jag har ju ingen att bli nykär i (eller att ens fortsätta vara kär i... bara 1000002 mil bort) Så detta kanske är min kropps sätt att visa att det är vår, genom att bete sig som vädret? 

Påtal om vädret så fick jag uppleva idag hur stort London verkligen är för jag satt och kurade i mitt rum medan regnet smattrade utanför fönstret och det var allmänt grått och tråkigt utanför och sedan ser jag en bild på facebook som en annan tjej i London lagt upp där himlen var klarblå med strålande sol och så skriver hon "London bjuder på härlig sol och klarblå himmel. Åh vilken härlig vårdag!" (något liknade) Hon bor i norra och jag i södra, men det är ändå lite märkligt och jag kommer nog inte riktigt kunna vänja mig vid att det kans skilja så mycket även fast man är i samma stad!

Tisdag

Hej och goddag! Jag har hamnat i någon slags bloggtorka känner jag och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Ursäkta för det och jag hoppas att jag snart ska få lite inspiration igen! 

Idag har jag iallafall krigat mig till gymmet men det gick inte alls bra. Efter bara 40 minuter var min hals och kropp färdig... men det är ju bättre än ingenting och det var väldigt skönt att vara tillbaka igen! Måste lägga på ett kol nu ifall jag ska lyckas få tillbaka min kropp igen! 

En sak var förresten väldigt bra dock, det var att jag besegrade min största rädsla.. - löpbandet (heter det så?) Det kan låta konstigt men jag har varit livrädd ända sedan första gången jag testade och föll.. men idag tog jag mod till mig igen och försökte igen och det var ju jätte kul!!!!!! hihi. Så det var ju en bra sak och bra saker är ju bra! 

Tusen bitar



Den senaste tiden har jag lyssnat väldigt mycket på gamla svenska låtar (typ som den ovan) Jag tycker att de är så himla fina och de påminner mig alltid om sommaren och all berör de mig på något sätt, texterna är som så fina alltid och får mig alltid att minnas olika fina saker i mitt liv även fast sången inte nödvändigtvis har något med minnet att göra. Detta är alltså alltid med olika svenska låtar! Det kan visserligen ha att göra med att de är på svenska och allt svensk berör mig nu för tiden. Fast jag tror att det sitter djupare än så för jag har nämligen känt såhär sedan innan jag flyttade till London. Fint är det iallafall och jag blir glad. 

Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå,
Men det kan va' svårt att tro när man inte ser den.
Och det sägs att efter regnet kommer solen fram igen,
men det hjälper sällan dom som har bli'tt våta.

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut,
ser man allt med lite andra ögon.
Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
skillnad mellan sanningar och lögner.

Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger Du att Du är min vän så är Du kanske det.
Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger Du att Du är min vän så är Du kanske det.

Det sägs att det finns alltid nå'nting bra i det som sker,
och tron är ofta den som ger oss styrka.
Ja, man säger mycket, men man vet så lite om sig själv
när ångesten och ensamheten kommer.

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut,
ser man allt med lite andra ögon.
Så man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
skillnad mellan sanningar och lögner.

Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger Du att Du är min vän så är Du kanske det.
La - la - la - la - aaa. 
Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger Du att Du är min vän så är Du kanske det
Na - na - na - na - aaa. 
Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger Du att Du är min vän så är Du säkert det.

Godnatt!♥

One pound fish



Jag har lovade Joe att jag skulle visa denna sång på bloggen, så Joe hälsar att ni ska kolla på den! 

Alltså ja, jag har inte mycket mer att säga om den. Hahaha.. 

Come on ladies, come on ladies. One pound fish. 
 
 

- So bloody english

Måndag

Idag är ingen bra dag... för det första så har min hosta blivit värre igen...jag tänker dock ändå hålla fast vid min plan att inte bry mig om det i veckan, men det är ju ändå ytterst irriterande! För det andra så har mina hörlurar gått sönder.. (igen..) och dessa var faktiskt ett par "bra" som jag hittade hemma i höstas eller något och inte ett par "poundland-skitlurar" som jag kommer behöva köpa nu. För jag har inte ekonomin till att köpa nåt annat och jag behöver nya med detsamma! Så jag ska springa och köpa ett par nu innan jag ska hämta barnen. 

Och självklart, som grädden på moset, ska det börja regna och åska just som jag skrev att jag skulle springa till affären... suck suck suck. Men hörlurar är viktigt så jag får kriga. 

Det är iallafall en sak som är ganska bra med den här dagen, och det betyder att det är en dag närmare tills att jag åker hem (ja okej, det känns lite dåligt också) och eftersom jag vill krama Albin igen så är det en glad tanke, att det faktiskt bara är 68 dagar kvar!  (det var ju nyss 101??)

Trött tröttare tröttast

Godkväll. Ikväll har jag suttit barnvakt, längtat efter mat och läst Harry Potter. 

Det har faktiskt varit en väldigt bra kväll, om man bortser från det där med maten... Ni vet känslan när man längtar efter mat, alltså riktigt mat? Inga jävla mackor eller så, utan MAT. Den känslan hade jag under hela kvällen men eftersom jag befann mig i ett okänt hus känns det inte så bra att börja laga mat även fast de sa "feel free to help yourself to anything you kind find" så känns det fel. Jag hittade visserligen lite kycklig och broccoli (?) som var över i kylen som jag åt i brist på annat, men det var det matigaste jag kunde hitta... Men hungrig som jag var så åt jag macka och så också men det var så äckligt att det känns som att jag skulle kunna spy... usch... 

Det mysigaste var helt klart när jag skulle lägga pojken i familjen, han är ett år yngre än Kit och han älskar mig, trots att han bara träffat mig 3 gånger, haha. Så han somnade på min arm efter att ha gett mig en godnatt puss och lyssnat på Peter Pan. Det är gånger som dessa som jag verkligen längtar till den dagen jag själv blir mamma... haha. Det är lite synd att ögonblick som dessa inte händer med "mina barn" för om jag skulle mysa med en av dem blir den andra vild och galen för att jag inte myser med den, och hur gärna jag än vill så kan jag inte vara i två sängar samtidigt och att säga "jag kommer till dig sen" funkar inte heller. Därför blir det bara ett "godnatt" innan jag får stänga dörren. 

Nåja, nu är jag hemma iallafall och jag ska läsa klart kapitelt som jag höll på att läsa och sedan ska jag slumra in för att sedan vakna till en ny vecka (hjälp vad tiden går!) Veckan innan Sofia kommer!! 
(En sak som är bra med att Sofia kommer, om man inte räknar med själva faktumet att hon kommer vara här, så är det jätte bra för då finns det en stor chans att jag kan få knäppa lite nya bilder på oss två. Detta kort börjar ju vara 2 år gammalt och det går ju inte för sig! Fast nu när jag tänker efter tror jag faktistk att jag har ett kort som "bara" är 1 år gammalt... hm, men det duger ändå inte. Så jag hoppas att London kan hjälpa oss med det)

Wizard of Oz

Denna söndag har jag spenderat i en biosalong vilket jag tycker är ett bra sätt en regning söndag som denna. Och anledningen att vi tog det under dagen var så simpelt som att jag jobbar ikväll. 

Vi såg Oz great and powerful. Jag hade ingen aning om vad jag skulle förvänta mig då jag inte hade någon aning om vad den handlade om trots att jag var och lyssnade på Zach och den andra producenten (skyller på att jag hamnade för långt bort för att höra exakt vad de sa) men den var faktiskt bra! Inte egentligen min favorit typ av film fast ändå. Det är lite svårt att förklara det där, för halva jag älskar konstiga fantasi filmer (kommer inte på vad de kallas och orkar inte kolla upp det, men ni fattar ändå hoppas jag) och andra halvan tycker att det blir för overkligt för att det ska passa mig. Fast, nu ska jag rätta mig själv, egentligen är det nog så att jag tycker om filmerna MEN det är aldrig de första filmerna jag väljer att se. Ja, så är det tror jag. Att om jag ska se en film så skulle jag aldrig säga "Jag vill se Avatar" (till exempel) men om det skulle bli så att jag såg den ändå så skulle jag ändå tycka om den. Hoppas ni förstår. 

IALLAFALL, när vi satt och kollade på filmen så upptäckte jag något, kvinnan som spelade den goda häxan, henne kände jag igen och jag förstod varifrån så jag var tvungen att kolla om mina misstankar stämde när jag kom hem, och mycket riktigt, det var hon som spelade April i Lassie!


Se själva! Okej, man såg inte jätte bra. Men det är hon. 

Jag tycker iallafall att det är jätte kul att upptäcka sånt här. Jag minns tillexempel för några år sedan när jag och Sofia kollade på The Goonies. Har ni sett den? Det var min favorit film när jag var typ 11 år, jag och Jonas såg den varje fredag. IALLAFALL, nu såg jag den med Sofia istället för Jonas och Sofia säger "Jag känner igen Mikey från någonstans" då inser jag att jag också gör det. Så vi sitter och funderar utan resultat och går sedan och steker pannkakor (när filmen var slut såklart) Detta var under den sommaren då vi åt pannkakor till frukost, lunch och middag för vi hade just lärt oss att steka dem själva. Efter pannkakorna så bestämde vi oss att se Sagan om ringen, då ser vi det. SAM! Sam är samma person som Mikey! 


När jag letade reda på Sam/Mikey bilderna hittade jag även att Mikeys storebror, Brandon, är samma person som "Bates" i filmen into the blue som också var min favorit film när jag var ca 11 och som jag och Jonas såg de fredagarna som vi inte orkade se på The Goonies (eller ja, döskallegänget som den heter på svenska) 

Nu blev det här det längsta inlägget på så länge jag kan minnas, och jag minns ganska bra, det har jag ärvt efter min fader. Men det gör inget för mig, att inlägget blev långt menar jag (inte för att det gör något att jag minns bra heller) för jag hade kul när jag skrev det, jag hoppas bara att det finns någon själ där ute som tyckte att det var lika kul att läsa. Hehe. Adios! 



 

Lite shoppning


Jag kände att det var på tiden att jag köpte mig lite nya myskläder eftersom det är i princip vad jag har på mig varje dag. Så det var sannerligen på tiden,  och blått är ju en favorit! Jag kände även att ett par solglasögon kan behövas i framtiden, även fast jag aldrig använder solglasögon (...) MEN jag tycker det är såå snyggt så jag tänkte ge det ett nytt försök. 


Ett par tränings tights och en sjal. Tränings tights var ett självklart köp då alla mina andra går sönder... kan det vara för att musklerna växer..? Och en sjal, ja, jag vet faktiskt inte varför jag köpte den, jag har aldrig i hela mitt liv använt en... men den var billig och fin och någon gång ska ju vara den första, right? 
Jag köpte även ett par skor. Jag vet fortfarande inte om jag tycker om dem eller inte. Jag tror jag gör det, och jag har funderat ett tag på att köpa ett par och se om jag gillar det och idag hittade jag dessa för en billig peng och efter att ha stått och funderat och fått kommentarerna "wow! They look good on you" och liknade från 3 olika främlingar så kände jag att - varför inte? 

Så det var det, och som allt på cp-gatan var det billigt så för allt detta betalade jag ynka 41pund (ca 410kr) för er som är intresserade. Jag vet inte om priser är kul/viktigt/intressant att veta eller inte? Jag försökte tänka efter själv om jag tycker det när jag läser andra bloggar men jag kunde inte komma på. 

Fast vid närmare efter tanke tror jag att det jag brukar bry mig om är VARS de är köpta och eftersom att det är cp-gatans affärer vi pratar om nu så gissar jag att det är rätt ointressant för alla svenskar? Eller? 

Nog om det, det har redan blivit mer text än jag planerade. Jag ska äta middag nu, eller något, och se Peter Pan! 

Läs!

Förresten, läs DET HÄR. Det handlar om att djuren håller på att dö ut och det är ju riktigt jävla hemskt! Jag är otroligt dåligt på att "ta del" och hålla koll på sånt här. Faktum är att jag sällan orkar läsa bara för att jag är lat och ännu mindre faktiskt försöka göra något åt det... fan, skäms! 

Men det här läste jag iallafall och alltså... ja, det är hemskt och sjukt att tänka på att djur som vi är vana vid kanske inte finns så längre till, typ ett lejon. Det är seriöst hemskt.. 


 

Lördag

Hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej.. 

Jag skriver hej för jag vet inte vad annars jag ska skriva. Idag har jag hunnit vakna med Linda och äta frukost innan jag åkte hem och hann med lite shoppning med Juliane vilket var himla tur med tanke på att hon åker hem snart! Vi har planerat huuur länge som helst att hinna ses men det är alltid något som lyckas komma ivägen.. men nu blev det alltså av. 

Det var det. Ikväll sitter jag barnvakt vilket känns jätte bra eftersom jag är jätte trött, vilket jag inte kan förstå eftersom vi sov väldigt länge... konstigt konstigt. Min hjärna fortsätter att ha fokus på fel saker i livet så jag ber om ursäkt för det, dvs ifall det drabbar bloggen annars behöver ju inte NI lida iallafall och det är ju bra. För allvarligt, det är verkligen jobbigt att inte kunna hålla fokus på det man vill/ska/måste. 



 

Mot Linda!

 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag bege mig mot Linda, med tåg för omväxlingen (och tidens) skull. Får se hur det går. Snabbt förhoppningsvis, annars har vi ett problem. Problemet är nämligen att vi inte riktigt har bestämt vad vi ska hitta på ikväll än och ett av alternativen är att gå ut med hennes rumskompisar men det måste isåfall ske innan 9 och då kräver det ju att jag är där. Så ja, heja tåget! 

Fredag

Idag har inte varit en sån bra dag.. jag är frisk men inte tillräckligt frisk för att kunna få träna och det gör mig jätte ledsen för det var mer än en vecka sedan nu och sen, som om det inte vore nog, så har jag dessutom en tendens att äta lite för onyttigt när jag är sjuk och det är väl egentligen ingen fara, MEN det är irriterande för att jag hade fått in ett bra "flyt" och åt väldigt bra och det kändes bra. Så nu har jag tappat det.. men förhoppningsvis återfår jag det nästa vecka (om jag är frisk vill säga) Jag får ta nya tag då! 

Så denna dag har inte varit mega bra, MEN dock så ska jag träffa Linda ikväll och det känns jätte kul för jag har inte träffat henne på två veckor och det är väldigt länge! 


Red nose day




Idag är det tydligen "Red nose day". Jag har aldrig hört om det förut, jag hoppas att vi inte har en röd näsa dag i Sverige för det skulle betyda att jag hade missat det helt och då känner jag mig inte särskilt smart. Så iallafall, barnen hade röda näsor idag och det var ju jätte gulligt (Martha är super noga med att den med stor mun är hennes eftersom det är just den näsan som Harry i One Direction har på bilderna, haha) sen ska de tydligen samla in pengar till folk som förlorat deras hem om jag förstod saken rätt och det är ju jätte fint. 

SÅ om jag har förstått denna dagen rätt så går den ut på att man ska ha röda näsor och samla in pengar till folk som har det sämre ställt än sig själv. Det är ju en ganska bra dag isåfall, jag får nog införa den i Sverige (om vi som sagt inte redan har den och jag bara har missat) även fast jag inte riktigt är ett fan utav röda näsor.. 
 

Godmorgon!

Godmorgon! Hoppas att ni alla har sovit gott! 
Det har inte jag dock tyvärr.. jag kom i säng alldelens för sent känner jag så kommer nog att ta mig en liten tupplur efter att jag har lämnat barnen på skolan. Så himla skönt att liksom ha den möjligheten till skillnad från när jag gick i skolan. Då var ju mitt enda alternativ att försiktigt sova lite på bänken under mattelektionen eller något. Inte alls lika bekvämt (eller tillåtet)

Annars är det bra, jag känner mig så gott som frisk även fast jag hostar lite då och då,


 
 
 
 
 
 
 

Små och fula


Jag råkade komma över en massa (och då menar jag massa) gamla bilder på mig och andra, bland annat dessa och ja... jag vet inte riktigt vad jag ska säga..Jag funderar bara på hur vi riktigt kunde klara oss i livet då? (alltså det ser ju ut som att vi tänker sätta oss och skita? vad fan) Haha. För övrigt så minns jag den kvällen väldigt bra, hela den "tiden" över huvudtaget. Alltså fan vad liten jag var, fast jag trodde att jag var stor. Det är ju för tur att man växer och lär sig och blir lite snyggare (hoppas jag). 

Make a wish into the well

 
 
 
 
Jag fortsätter vara sjuk och det är jätte jobbigt... jag är sååå rastlös och jag vet inte vad jag ska göra... Jag känner mig som en klump för jag har inte tränat på en vecka men jag kan verkligen inte fara hur gärna jag än vill för det skulle bara göra allting värre och jag skulle dessutom inte få ut särskilt mycket utav träningen eftersom jag bara skulle stå och hosta. 

Så istället ska jag kolla på någon film tror jag mendan jag väntar på att solen ska hamna på rätt sida så jag kan sätta mig där och läsa, jag har hört att solljus ska vara bra mot finnar? Stämmer det? Isåfall är det ju ännu bättre för jag vill verkligen bli kvitt mina nu! Jag hoppas bara att det ska kännas varmt och skönt ute för förutom att hosta och snörvla så fryser jag, fruktansvärt! så lite värme vore skönt. Tack på förhand! 

Crazy frog bros

Jag har andnöd för jag har skrattat och hostat så mycket på samma gång. Jag hade heeelt glömt bort denna och ännu mer så hade jag glömt hur sjukt rolig den är! Så. Jäkla. Kul!! 
 

Idag är jag frisk!!

...Nåja, nästan iallafall. Jag kan andas genom näsan normalt iallafall och det är ju ett steg i rätt riktning. Jag blev iallafall så glad att jag tänkte "Yes! Nu ska jag fira med att fara till gymmet." Men, sen hostade jag till ordentligt och insåg att nej, kanske inte... gymmet får nog vänta en dag till. 

Men det går åt rätt håll iallafall och det är himla skönt! Något mer som går åt rätt håll är vädret. Solen skiner för andra dagen i rad nu! Det är visserligen fortfarande kallt, men skönt, utomhus, Kanske är våren äntligen här snart? Det vore bra för jag har en hud som aldrig vill bli brun så som vanligt, vill jag att det ska vara någon skillnad innan hösten måste jag börja i tid, det betyder i april eller så, så snälla solen - fortsätt lysa och vara varm så att jag kan börja min resa mot en brunare hy snart? 
 

Fortsätter vara sjuk..

Åh alltså det här är fan inte roligt alltså. Jag har varit sjuk i två dagar och jag vill redan ta livet av mig. Nästan. Jag orkar ju inte göra någonting. Bara se på film och klappa katten. Kul liv. Sen skiner solen nu också och jag orkar inte ens gå ut, tack och lov att det ändå är rätt kallt så jag slipper vara ledsen över det. 

Det är iallafall 10 minuter kvar tills barnen ska hämtas så jag ska samla mina krafter och resa mig upp. Herregud, jag låter som en gammal tant. Det är iallafall dagar som dessa som jag verkligen längtar hem, fan vad skönt att bara kunna vara sjuk och inte behöva lämna sängen... men sån tur har jag inte. Kanske om ett år. 

Harry Potter and the halfblood prince

 
Jag har velat se Harry Potter 6 i flera månader men tänkt "nej, vänta tills du har hunnit läsa den boken" och jag har lyckats hålla mig rätt bra om jag får säga det själv men tyvärr måste jag ge upp nu för jag kan knappt läsa femte boken utan att tänka på hur mycket jag vill se sexan... då är det illa. Så nu ska jag se den och sedan läsa boken! 

Jag vet att det är mycket Harry Potter nu för tiden men det är ju så bra och jag är helt fast just nu! I allting! Böckerna, filmerna, historien, författaren, blablabla. Helt jävla fantastiskt!

Kvällstankar

Jag vet inte om det är för att jag är sjuk men jag har ovanligt mycket tankar i mitt huvud just nu känner jag. Det är visserligen inte så ovanligt, de flesta tänker vad jag förstår mer på kvällen så jag är inte ensam. 

De senaste dagarna, veckorna, jag vet faktiskt inte riktigt hur länge det har pågått - det går lite fram och tillbaka, så har jag gått med en större eller mindre klump i hjärtat och även fast jag vet varför så kan jag inte förklara det och det är inte ofta det händer. För ovanlighetens skull så handlar det inte om att jag snart ska åka hem eller något (det har jag visserligen också klumpar för lite då och då) utan det handlar om.. ja, hur ska jag förklara? Kanske skulle jag kalla det en klump efter längtan? Eller drömmar? Önskningar? Hopp? Framtid? Ja, något sånt. Det konstiga är att "klumpen", eller kanske ännu mer känslan, gör mig liksom både glad, rädd, ledsen och förtvilad. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera den, vad jag ska göra, tänka, hoppas eller tro, det är därför jag kände att jag skulle försöka skriva av mig det i hopp om att bli lite klokare men det blev ju bara en enda röra så ursäkta för det. 

Här skulle jag vilja fråga de få av er som läser vad ni brukar göra i situationer som dessa eller så, men eftersom jag inte ens lyckats förklara min situation så skippar jag det. 

Jag ska avsluta det här, det blev rörigare än jag tänkte men jag skyller på att jag är sjuk. Jag ska måla naglarna och lägga mig och läsa Harry Potter, har faktiskt lyckats komma en bra bit idag (det var på tiden!) så det finns något positivt med att jag har varit sjuk iallafall! 

Idag är jag sjuk..

Godmorgon! Idag är det måndag och jag mår fruktansvärt... min hals gör ont, min näsa snorar, mitt huvud värker, jag fryser och jag mår illa. Sen är jag självklart trött också så jag vill ingen hellre än att lägga mig ner och sova. Så som tur är så ska städerskan komma imorgon just denna vecka vilket betyder att jag inte behöver städa idag, bara tvätta så jag KAN ligga och sova hela dagen. Tack för det! 

Så nu ska jag skynda mig att slänga in all tvätt i tvättmaskinen så att jag får placera mig i sängen så snart som möjligt. Jag längtar redan...

Morsdag i England

Idag är är det morsdag i England och när det var farsdag i England så fick min pappa en "gratulation" så det är inte mer än rätt att även min mamma ska få det! Så Grattis på den engelska morsdagen mamma, jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan dig♥

(För övrigt så blev jag chockad när jag insåg att detta är den enda bilden jag har på oss där jag inte är liten bebis!)

>

För ett år sedan

De senaste dagarna så har min familj och två andra nära familer varit och åkt skidor, myst framför melodifestivalen och massa sånt som vi alltid brukar göra under några dagar på sportlovet. Men detta år kan jag ju inte vara närvarande och det är lite psykist jobbigt för det är verkligen något speciellt med att åka iväg sådär och få åka snowboard och sedan sitta inne och mysa på kvällen och alltid framför melodifestivalen. I år har jag inte ens följt melodifestivalen men jag har förtstått att Robin vann, visst? Så jag lyssnar lite på hans låt nu så att jag inte är helt efter. Helt okej ändå. 

Iallafall så kollade jag på bilder från när vi var iväg förra året och leendet på mina läppar växer för varje bild!

Som jag förutspådde

Nu är jag hemma igen och klockan är just över 12. Med andra ord så hade jag helt rätt i att jag inte skulle vara senare än 2. Det var iallafall en väldigt trevlig kväll trots att min hjärna inte riktigt alltid var på samma ställe som resten av mig, den var nämligen rätt ofta mer fokuserad på min säng än människorna omkring mig... Men jag klarade mig bra, men kring halv 12 kände jag att nu har jag stannat tillräckligt länge och måste börja lyda min hjärna. Sen var ju alla väldigt många år äldre än mig och det märks tydligare när det är flera av dem och inte bara när det är två eller så, med andra ord kände jag mig väldigt liten. Jag undvek väldigt noga att säga att jag inte ens har gått ut skolan än utan sa bara att jag studerade tillexempel för något som är jätte jobbigt (tycker jag) är reaktionen som vissa människor kan få när jag säger att jag är 18 och alla tycker att jag är en bebis. Inte så roligt. 

Nu ska jag iallafall göra det min hjärna har velat göra hela kvällen - sova! Godnatt! 

Misson completed!

 
 
 
 
SÅDÄR då var jag redo att fara då. Så redo jag kan bli iallafall, för även fast jag känner mig tröttare än döden (och ser ut som att jag håller på att börja grina på första bilden, det gör jag inte) så ska det ändå bli lite kul, hoppas jag. Hade varit lite roligare ifall Cristin hade kunnat komma också, men är man sjuk så är man. Jag får klara mig själv. 

Så nu ska jag börja bege mig om jag vill hinna dit i tid. Det är visserligen inte så långt men jag måste hinna svänga förbi Sainsbury's först och skaffa mig lite vin, Eller, jag ska bestämma på vägen om jag ska det eller inte för Sainsbury's ligger på vägen jag ska gå ändå så jag får se om jag köper eller inte. Ha en bra kväll iallafall, gissar på att jag kommer vara hemma senast 2. Återstår att se ifall mina beräkningar stämmer! 

Segaste dagen i mitt liv so far!

Jag utnämner den här dagen utan tvekan till den absolut segaste dagen i mitt liv. Gissa vad jag har gjort? Sovit. Sovit hela jävla dagen! Enda sedan mitt förra inlägg och om det inte var för att jag har ska fara till Naz hade jag lätt fortsatt att sova hela kvällen. Hur fan kan man vara så trött undrar jag? 

Det känns iallafall inte så jäkla bra, jag har liksom "slösat" en hel dag som jag egentligen hade tänkt att få jätte mycket gjort på.. men jag antar att jag behövde sömnet, annars hade jag väl inte somnat? Nåja, det finns inte mycket att göra åt saken nu iallafall. Jag försöker piggna till lite genom att sitta och borsta tänderna i ansiktsmask, det brukar alltid göra saken lite bättre. Hoppas att ni har haft en bra dag iallafall! 



Fittsy, fågeln och sjuan!


Vad är en kväll utan en gruppbild på toan? haha!
Malin, jag, Josefine och Clara

Jag blev lite vän med fotografen, det var nog kul för honom att känna att någon tyckte om honom. Haha skojas. 
Efter den här bilden började det gå utför....
...Ja, ni ser ju själva. Hahah alltså va fan? Hahaha, alltså jag tycker att den här bilder är så jäkla rolig! 

Okej, de var bilderna som jag kände var ok. Det var som sagt en riktigt jävla kul kväll! Jag hoppas på fler sånna. Nu ska försöka plugga lite franska (för ja, jag försöker fortfarande att utveckla mina språkkunskaper) sedan hoppas att jag har nog med ork att fara och träna lite!

Lördag!

Godmorgon! Inatt hade jag turen att få sovsällskap utan förvarning men vi lyckades klämma ner oss 3 brudar i min säng och jag måste säga att det var trevligt att slippa somna (och vakna) ensam för en gångs skull, det händer ju nämligen inte allt för ofta sedan jag flyttade till London, och ännu mer sällan i min egen säng. 

Så nu har jag lämnat dem på bussen och ätit frukost och ska snart visa lite bilder från igår, ska bara lista ut vilka som är ok att visa för allmänheten, haha! Alltså igår var verkligen en kväll där det inte fanns mycket snyggt i våran värld. Varken bilder eller dansmoves... MEN jag hade så jäkla roligt! Alltså jag tror påriktigt inte att jag någonsin har brytt mig så lite om hur jag ser ut när jag dansar. Inte för att jag brukar bry mig så mycket, jag har ju pojkvän så vem fan ska jag imponera på när han inte är här liksom? Haha. men  jag brukar ändå vara lite medveten om hur jag rör mig (tror jag) nu bara körde vi och det var så jäkla kul! Mer sådant. 

Så det var ett bra sätt att fira den internationella kvinnodagen!

Fredag igen!

Idag är det fredag och jag har en låång dag framför mig. Jag jobbar nämligen hela dagen för jag fick ett samtal igår ifall jag kunde sitta banvakt under dagen med ett febrigt barn - självklart kunde jag det! Det är ju faktiskt inte allt för jobbigt att se på Greta gris!

It's a small world

Idag hände det igen. Jag lyckades stöta ihop med en vän helt oplanerat i London! Alltså förstår ni? Det är dessutom tredje gången på 3-4 veckor! Fyra gånger om man även ska räkna att se en bekant. Förstår ni hur sjukt det är eller?  Alla som någonsin har varit i London vet hur sjukt mycket människor det är här, det är liksom nästan lika mycket människor som i hela Sverige sammanlagt. Hur stora är oddsen liksom? Inte stora alls men idag hände det alltså igen, för tredje gången. 

Jag och Clara sitter och pratar och jag slänger en blick över cafeét och ser till min förvåning Carina som var au pair i närheten av mig förra terminen. Så jag går självklart fram och pratar lite och det visar sig att hon numera jobbade där. Liksom hur stor är chansen?? (ja, jag säger det flera gånger för jag förstår det inte själv)

I Skellefteå är det ju mer tvärt om, där är det ju konstigare (omöjligt) att inte gå på stan utan att träffa/se någon man känner, haha. Men här, här är det fan ett mirakel om man lyckas med det. Men som sagt, nu kan jag bocka av den punkten ännu en gång på min lista att göra (inte för att det egentligen var på listan men) i London. Börjar inte finnas så jätte många saker kvar, typ 3 saker tror jag? och 2 som jag har datum på när de ska ske. Det ser ju lovande ut det här! 

Torsdag

Idag är det torsdag och det har jag firat med att träffa Clara efter ett långt uppehåll vilket var lika trevligt som alltid! Vi åt brunch på vårat vanliga ställe, som visserligen finns över hela London så vi förflyttar oss runt haha! Så det var trevligt. Något som däremot är mindre trevligt är vädret.... usch alltså. Vad hände med solen vi hade i tisdags?? Det är visserligen inte särskilt kallt men det regnar och sånt äckligt... det tycker vi inte om! Jag vill ha vår och sol! 

Något annat som jag inte tycker om är när städerskan inte kommer fastän hon ska! Alltså jag låter jätte hemsk när jag säger så (tycker jag själv) men det är ju så att om hon inte kommer så är det ju min uppgift att städa upp det som ligger och skräpar. Och om det då är som idag att jag har varit ute med en kompis och tänkt "det är lugnt, jag behöver ju inte städa" och sedan kommer jag hem en halvtimme innan barnen ska hämtas och så är huset en enda röra! Liiiiite irriterande är det ju minst sagt. Och av någon anledning så bestämmer hon sig alltid för att inte komma de dagar då jag har planer. Suck suck suck.. 

Tack och lov så är det torsdag idag och barnen har trummor igen (det var visst inte måndagar,hehe woups) så har hade lite mer tid än jag trodde, men ändå. Jag tycker inte om det! 

Pippi och Bamse!

Idag är det World Book Day tydligen och det betyder att alla barn på skolan ska klä ut sig till valfri karaktär ur en bok. Mina barn tog varsin svensk karaktär och det gjorde mig glad och varm i själen (hehe) Så hela morgonen har vi pillrat med ansiktsfärg, ståltråd, hårspray och tillslut var vi klara. Jag ger er..... Pippi och Bamse!!
Så söta var de! Jag lärde Martha hur pippi "går" (hoppar/skuttar) så hon hoppade hela vägen till skolan (och alla kollade på henne med stora leenden och slängde ibland ifrån sig "I like your hair!") Kit har övat noga på att spänna sig som Bamse men det fick jag inte på bild tyvärr. Söta var de iallafall!


Harry Potter. Harry Harry Potter

Goooood eftermiddag! 

Idag har varit en bra dag so far. Jag mötte som sagt Wendela lite snabbt vid Harrods och letade desperat efter ett mysigt fik vilket visade sig vara svårare än väntat... men vi hittade ett som dög. Det fanns påskliljor och världens minsta uteservering (uteservering var vad vi var ute efter) så där satte vi oss och jag fick äntligen smaka på en god iste (har haft så himla otur de senaste veckorna alltså..) och en mindre god muffins men det var bra ändå! 

När jag kom hem så hämtade jag Martha och en annan flicka som jag tagit hand om nu i några timmar för en extra slant, ye ye ye! Men jag ska sluta tjata om pengar nu, alla har förstått vid det här laget att jag måste spara. 

Nu har jag ungefär en timmes ledig tid innan det blir liv i huset igen och den timmen ska jag spendera med Harry Potter. Måste läsa som en galning ifall jag har tänkt hinna läsa alla resterande böcker (dvs 6 och 7 och 5an som jag är på nu) innan jag åker hem... låter som ett mission impossible men jag ska ge det ett försök! 

The motherhood


Det är mycket videoklipp nu märker jag men min kamera är i protest och mitt ansikte också. 

IALLAFALL så kan jag inte låta bli att le lite och kolla på hela reklamen de gången den dyker upp.  Hilma kul faktiskt tycker jag, haha! Jag ska göra en likadan den dagen jag är mamma. På allvar. 

Nu ska jag ut och träffa Wendela iallafall, så hejrååååå! 
 

21:37

Idag har varit en bra dag egentligen, fram tills typ nu ungefär. Fick ett litet slag i hjärtat från ingenstans och började längta hem, eller jag vet inte riktigt om det är hemlängtan egentligen. Det är himla svårt att förklara men jag ska försöka för det händer lite då och då att det blir så här, iallafall sedan jag kom tillbaka efter jul. 

Större delen av tiden är allting bra men sedan kan det räcka med minsta lilla sak som på något sätt påminner mig om Skellefteå dyker upp vid fel tillfälle och då får jag någon slags hemlängtan. Fast det är mer... panik eller något egentligen. Jag får panik över att jag varit borta så länge så jag får panik över att jag snart ska tillbaka (hur kommer allt vara osv) jag får panik över att jag kommer behöva stanna där jag får panik över att jag överhuvudtaget flyttade, hade jag inte gjort det hade jag ju sluppit all denna "panik". Jag får panik över hur lite tid jag har kvar i London, jag får panik över det mesta helt enkelt. 

Jag vet inte om "panik" är rätt ord egentligen men jag tycker ändå att det beskriver rätt bra. Rädsla skulle också funka, för jag är faktiskt rädd att flytta hem samtidigt som jag längtar och ser pinsamt nog framemot det lite, haha. Som vanligt är det en massa blandade känslor och förhoppningsvis så blir det ett lyckligt slut. Annars får jag överleva ändå, för dö planerar jag inte att göra förrän om minst 70 år! 
Nu har jag suttit uppe nog länge. Jag ska sova nu och se till att vara mycket mer effektiv imorgon! Godnatt! 

Just give me a reason

Idag är det tisdag och jag har varit rent olagligt sed idag och det känns inte bra alls.... fast å andra sidan så var jag väldigt duktig igår och dagen innan det och dagen innan det så jag kanske förkänar att vila lite. Får se det på det sättet så kanske det känns lite bättre iallafall. 

Funderar på att spendera mina sista lediga timmar med att sätta mig i solen och läsa ett tag eller något sånt, det lät inte helt fel. Det enda felet är katten som inte får gå ut och det betyder att jag inte kan ha dörren öppen så jag kan lyssna på musik från inomhus... aja, det kunde ju vara värre! 


Den här låten har spelats på radion två dagar nu och jag älskar den! 

Bästa känslan idag (näst efter kakao bananen)

Jag insåg just när jag var påväg ut genom dörren för att hämta barnen att det är måndag = att de spelar bongo trummor (?) efter skolan. Det är någon kurs som barnen kan ta om de vill tills slutet av mars. Detta betyder att jag inte börjar jobba förrän om 45 minuter och det är jätte bra för då hinner jag göra klart tvätten som jag annars hade behövt göra ikväll och då betyder det att jag har kvällen ledig till att göra annat! 

Så det var en himla skön känsla att inse det! Så nu ska jag bege mig ner i tvättstugan och bli klar så att jag kan göra något roligare ikväll! 

Mitt liv är räddat!

En vecka in i godis förbudet och jag håller på att få ett sammanbrott! Ok, inte riktigt så allvarligt men det SUGER ju att inte ha något gott att äta.. Så idag tog jag tag i fallet och tänkte så det knakade "Vad jag kan äta som inte innehåller socker?" Ok, det där är inte heller riktigt sant, för det finns ju en massa gott men jag har inget riktigt "efterrätts gott" om ni förstår? Så jag improviserade. 
Det var det smartaste jag gjort på länge för från min improvisation dök lösningen på mina problem upp! En fruktansvärt god, enkel och nyttig efterrättsliknande maträtt. Min skapelse har ännu inget namn (vad jag vet) så jag kallar den bara "banan och kakao" för det är precis vad den innehåller. 

Det må se ut som barnmat, men det smakar underbart! Och lätt som sagt, två steg. Steg 1) Mosa banan till önskad konstistens. Steg 2) Blanda ner kakao tills önskad smak uppnås. Klart! Lätt som en plätt. 

Det roligaste på länge!!

 

Aaaaaaaliens!

Idag såg jag en jätte mystisk sak i himlen. Det var två svarta sträck mitt på himlen (som var klarblå♥♥♥) och där stod dem, hela tiden. Även fast jag gnuggade mig i ögonen, tittade bort och tillbaka, kollade riktigt noga för att se om det var två flygplan som åkte jätte sakta eller något, men nej! det fortsatte att bara vara två svarta streck som stod stilla! 

Alltså jag trodde på riktigt först att jag kollade på en bild (på datorn eller så) och att de två svarta strecken var typ en liten kvist på linsen eller så, fast sedan kom jag ju på att jag faktiskt såg detta irl. Sjukt skumt faktiskt! Kan någon förklara detta? Annars tycker jag att vi bestämmer att det var aliens eller något för att göra livet lite mer spännande. 
Självklart så kunde jag inte ta någon bra bild med min kamera men sådär såg det ut! Lite otydligare, alltså mer "insmällt" men formen är den samma. Helt seriöst, vad var det jag såg? 

You're kind of nice

Igår satt jag som sagt barnvakt hos en annan familj under dagen och då lekte vi bland annat med modellera (?) och det tycker jag är jätte kul! Och det tyckte barnen också och man kan väl säga såhär att det slutade med att vi alla satt och gjorde ansikten. Jag tog piraten och gubben med mig hem för jag blev lite kär i vad jag lyckats åstakomma! 

Påtal om de barnen så sa pojken vid ett tillfälle "you're kind of nice". Jag vet inte riktigt hur det var menat, men av vad jag förstått om honom så är det en bra komplimang, så tack och bock för det. Skönt att höra att jag är ganska snäll, haha! 

Söndag!

Idag är verkligen en dag när jag är otroligt otroligt trött och lat och vill egentligen bara ligga i min säng och inte göra mycket mer än att andas. Fast det är ju lite tråkigt egentligen så jag misstänker att jag måste försöka ta mig för att göra något annat, fast vi får se för jag är verkligen oskapligt trött och jag mår inte helt bra heller. Men vi får se hur jag gör, en promenad eller något tänker jag iallafall att jag ska ta mig ut på! 

Världens sötaste!

Jag fick just inse hur otroligt jobbigt det kommer att vara att lämna mina fina barn. Kit kom in i mitt rum nyss lite halv försiktigt och berättade stolt att han hade simmat 27 meter utan armringar (vad heter det?) och kryper sedan upp i min famn och gosar in sig, sitter tyst ett tag och säger sedan lite halv sorgset "I don't want you to leave... I want you to stay here forever". Jag kunde inte göra mycket mer än att bita mig i läppen och hålla inne tårarna (ja, jag hade kunnat börja gråta) och krama om honom. Absolut världens sötaste! Hur fan ska jag kunna åka ifrån dem? 

If I was your man



Det här är en av mina favorit låtar för tillället.
Jag önskar att jag kunde förklara känslan jag får när jag lyssnar på den. *
Jag vet inte om jag blir glad eller ledsen, jag bara.. blir.
Sjukt fin iallafall!
 

Kändisar rullar in som de ska

Igår fortsatte våra spaningar på kändare personer än oss själva då Zach Braff kom till samma ställe och satt i samma stol (possibly) som Jude Law. Dock slutade jag jobba lite för sent för att hinna få bra plats... jag fick nöja mig med att jag fick se honom tydligt, nära och bra när han klev in genom dörren och sedan spana på honom från toppen av en pall. Det funkar det med. 

Efter denna händelse for jag till Linda där de firade 3 månader i huset. Det var en trevlig kväll som råkade sluta med sömn i Lindas säng. Jag hade nämligen tänkt åka hem då jag ska jobba idag men det glömde jag visst bort. Jag är hemma nu iallafall och sitter här och hoppas att jag ska lyckas få något sommar jobb. Dock så tvivlar jag men hoppas kan man alltid! Hoppet är det sista som överger en människa har det ju sagts. 

Det finns ett annat problem i mitt liv också och det är att all mat är slut i detta hus och jag är VRÅLhungrig!!!!! Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag ska nog sova och vänta på att klockan blir halv två så att jag får jobba och tjäna lite pengar. Pengar rullar inte som det ska, det går bra nu! (Ack, om det ändå var sanning..det enda som rullar är jag) 

Fredagen den första mars!

Godmorgon på er! 
Idag är jag trött för jag satt barnvakt hos en annan familj, men det var det självklart värt eftersom jag tjände lite extra kosing. Hehe. Då får jag vara hur trött jag vill för pengar är pengar och jag behöver dem! 

Jag kommer inte tillåta mig själv att sova idag heller för den delen, jag har nämligen lite olika saker att ta itu med. Jag har tillexempel lovat barnen en skattjakt hela veckan så det är väl på tiden att jag förbereder den. Sen ska jag ta mig till gymmet också hade jag tänkt, vi får se hur det blir med den saken men jag vill verkligen inte ge upp denna gången utan jag ska fan kämpa! Sen betalar jag ju en ganska ordentlig summa pengar varje månad så jag måste ju se till att de slantarna inte är förgäves. 

Annars är allt bra, så bra som det kan bli på min "dåliga vecka". Och det är ju tur! 

 
RSS 2.0