Ensam hemma



Har just sett ensam hemma, så himla mysig film alltså! Känner att jag inte har
ägnat dessa filmer så mycket tid under min livstid, men bättre sent än aldrig!
Hann som sagt också träffa Simon en stund vilket var jätte trevigt och verkligen
inte igår! Nu funderar jag om jag faktiskt ska försöka sova, visserligen är klockan
inte sååå mycket och jag har sovmorgon, men ändå. Lite extra sömn skadar inte.

Trenden fortsätter....

....Ett tandleende och ett icke tandleende, det är som det ska med andra ord! Fick sluta tidigare men inte tillräckligt tidigt för att jag skulle hinna med halv bussen till stan och jag kände att vänta på skolan i 25 minuter vill jag inte. Så jag bestämde mig att gå till stan och försöka hinna med 10 i 4 bussen hem, men det sket sig. Dock så hann jag med 5 över vilket är enbart en bergsbybuss= GOTT om plats! Eller ja, iallafall jämfört med annars. 

Och nu väntar jag på att maten ska bli klar sen ska jag fara och träffa Simon ett tag vilket var allt för länge sen! Sen måste jag försöka plugga lite text och sånt viktigt. Nu ska jag återgå till att vänta på mat och läsa bloggar, ha det bra så länge!

Jobbar som ett djur!



Sitter och försöker desperat skapa ett dugligt kvällsljud i en stad, går inge vidare, känns som på dagen...MEN det är helt sjukt kul, ååh vad jag tycker om att jobba med sånt här, små ljudklipp och sånt att klippa ihop och ändra och hålla på....*drömmer mig bort*. Skulle dock behöva lära mig programet lite bättre för att uppnå bästa resultat. Men tills vidare nöjer jag mig med det jag lyckas åtsa komma och att jag tycker att det är kul. Sen slutar jag snart också, skönt!

23:32

Detta skulle kunna bli ett inlägg där jag pratar vitt och brett med oförklarliga ord om mina tankar, lagom oförstående för att ni ska förstå och lagom förståeligt för att ni nästan ska fatta. Men nej, jag tycker inte riktigt om det, och jag förstår faktiskt inte varför jag ens skrev meningen ovan, den bara...kom. Ska försöka sova nu iallafall, ska ju trots allt lyckas överleva veckans längsta dag och det vill jag gärna göra pigg! Så, Sovgott och hoppas ni har haft en bra kväll!♥

Kära tomten...

Borde verkligen ta tag i att skriva mig en liten önskelista om jag inte vill att min julafton ska sluta i tårar. Sen borde jag även också raffsa ihop en julklapps köp lista så att jag inte orsakar att andra männsikors julaftonar slutar i tårar. Åh, jag äääääälskar att köpa, slå in och slutligen ge bort persenter och julklappar, MEN jag kan aldrig komma på något att ge och då förstörs hela älskandet... och om jag väl kommer på något ligger det 9 gånger av 10 lååångt utanför min budget. Problem problem, får försöka lösa detta på något sätt så att alla blir nöjda och glada!


Godermorgon!

165436986281312597_kssxb6ng_c_large

Kom i kontakt med denna bild och den bara skreeeek mitt namn.
Jag älskar ju (som många av er säkert redan vet) glass. Och den senaste
veckan har jag gått runt och varit orolig för att jag skulle vara mjölkalergiker,
vilket vore min största mardröm nästan, tanken att inte få äta glass....

Men nu verkar tack och lov inte fallet vara så. Så än så länge får jag och
glassen fortsätta vandra hand i hand genom livet. Tack för det!!

I brist på annat..

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Uttåkad!
Favoritgodis: Blåa flaskor mittemellan dom där platta chokladbitarna! M-um!
Är det nåt du absolut inte äter: risgrynsgröt!!
Kläder just nu: svarta jeans och en blå(?) tröja, men funderar att byta till lite mer mys..
Musik just nu: Siiiilent night, hooooooly night...
Vad sa du senast: Ja det gjorde jag (tror jag iallafall)
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Är det ett annat årtal? Isåfall då alla killar hade vita peruker och alla tjejer GIGANTISKA klänningar och så skulle jag vara den där rika dottern som går runt i det stora huset med stora klänningar.... haha.

Sommarplaner: Alltså nä, inte än. Beror väl på ganska mycket.
Fisk eller badkruka: Fruktar att jag mer och mer börjar förvandlas till badkruka...ursh, jag vill inte det..
Saft eller alkohol: Det beror på sammanhang
Hur många kuddar sover du med: Så många som möjligt! Haha, nä men 6 stycken oftast tror jag
Favoritväder: SOL!! och så en jätte liten svag varm vind
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Ett all inclusive hotell med personal, en massa trevligt umgänge och...en båt
Spelar du nåt instrument: nä, inte längre
Morgon- eller nattmänniska: Jag vet faktiskt inte, både och eller inget av det typ. Men oftast natt ändå kanske.
Sparare eller slösare: Sparare! men på något underligtvis försvinner pengarna ändå..
Bästa film: Forrest Gump kanske?

Kommer du ihåg din första kärlek: Ja
Älskar du henne/honom fortfarande: Jag tror att man alltid gör det med sin första kärlek, på något sätt, mer eller mindre. Kanske inte riktigt super älska, men på något annat sätt.
Har du några homosexuella vänner: ja det har jag
Tror du på mirakel: ja, eller det beror väl på hur man vill räkna mirakel
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Självklart!
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Är lite osäker på vad det ordet betyder....hehe.

Ser du på kärleken som ett misstag: Nej?
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 - 3
Är du kittlig: Ibland, ibland inte
Stjärntecken? oxe
Rädd för insekter? Jaaaaa, maskar...!!!
Äckligaste insekten: Maskar!!!!
Chips, morötter eller godis? Glass?!?!
Skriver du dagbok? Ja, ibland
Gillar du att sjunga? Alltså njaa...inte direkt
Anser du att du är stark? När det verkligen behövs då jäklar!!
Brukar du sola? Ja, dock utan någon större resultat men..
Kaffe, te eller inget? Inget, eller jo iste isåfall
Har du en besatthet? Nej det tror jag väl ändå inte

SÅDÄRJA! Nu har jag gjort av med lite av min väntan tid, en haltimme kvar nu tills träningen tar slut tror jag. Ska väl slå på någon film eller nånting sånt tror jag. Har inget bättre för mig än att lyssna på jullåtar så....Feliz navidad, feliz navidad, feliz navidad rospero...blablablablabla....I wanna wish you a merry christmas....from the bottom of my heaaaaart!

När alla vill inse det


Hej alla glada (vilket inte är vi som ni ser...) Fast jag är rätt glad egentligen, även om det inte ser så ut. Jag fortsätter att lyssna på julmusik och der är ju trots allt rätt kul att vara med Albin. Ååh, nä nu ska jag ägna min tid fullt ut till att lyssna på julmusik......It's so mutch fun when Christmas comes to tooooown....

Klappjakten

Godkväll! Efter veckor av att ha tvingat mig själv från allt som har med julen att göra så som jullåtar, julfilmer och typiskt julfika/godis är jag nu tillåten att frossa i allt detta (eftersom att det är första advent)Så vi har sett Klappjakten, ätit skumtomtar (okej, dom har jag faktiskt fusk ätit lite innan..) och dumle med pepparkaksmak (glad överraskning, gillar dom!) och nu lyssnar jag på julmusik. Livet kunde inte kännas bättre just nu!

Ett litet P.S bara

DEEEET SNÖÖÖÖÖAR!!! JAG BLEV INTE UTAN SNÖ PÅ FÖRSTA ADVENT!! Nu dök min barnsliga sida upp och jag vill bara springa ut och leka! Fånga snöflingor på tungan och göra snöänglar...åååh, nu börjar verkligen den bästa tiden på hela vintern enligt mig, dagarna innan julafton. Så fort julafton har varit kan det få bli sommar igen, eller jag ska få hinna åka lite snowboard först såklart!



Kioskens sista dag..


Kanske dom sämsta bilderna någonsin...förlååååååååååååt men min mobilkamera är inte sååå bra och det var mörkt och kallt och ja, allting. Det föreställer iallafall inget mindre än The one and only Bergsbykiosken!!

Detta är nämligen tragiskt nog kioskens sista öppna dag så jag tog mig en sväng förbi när jag kom hem från skyltsöndag (som var lika mysig som vanligt, tomtar överallt, glögg, julpynt och hela köret, hehe) Hade nämligen tänkt offra några slantar på att köpa en sista Bergsbyns specialare...men när jag kom in såg jag att allt som hade med glass att göra var borta. Det var då det verkligen slog mig, att this is real, imorgon finns den inte längre. Jag stannade upp och stod och bara glodde, insåg hur många minnen som faktiskt vilar där. Jag insåg att jag förmodligen inte såg särskilt klok ut så jag flydde ut och tog bilderna och samlade mod och gick in igen och beslöt att ändå köpa nånting, så lite tuggummin fick det bli. Så nu är det slut med kiosken, om ingen annan tar över såklart, men "ingen annan" kan ersätta Rulle och Nettan....

Haha, oj oj, nu vart det lite emotional här kände jag. Men det är ju bra med lite omväxling, ska byta lite kläder sen far jag nog till Albin som det verkar nu. Glad första advent! (om man kan säga så?)

Första advent!

Godmorgon! Mitt sällskap lämnade mig just så nu är jag ensam men med hela sängen för mig själv, skönt! Men jag ska inte ligga och njuta över att ha gott om plats länge till, nej nej, utan jag ska klä på mig i ett flygande fläng och sen fara in till stan kring ett och gå på skyltsöndag med Fanny. Skyltsöndag är verkligen ett måste för mig. Blir ingen riktigt jul om jag inte varit där, haha ungefär. Fast förra året missade jag det, kom försent så jag hann iprincip bara se en tomte...
Hehehehehehehe...

Väntar på Jesper

Har insett att i princip varje gång jag lägger ut två bilder på mig själv så har jag en där jag visar tänderna och en där jag inte gör det. Visst är det faktiskt så? Eller är det bara jag? Insåg det nyss, har dock ingen aning om varför jag gör det, kanske för att få lite variation (?) vem vet!

Iallafall så väntar jag på Jesper som rubriken säger, och innan han kommer ska jag byta tröja eftersom att jag insåg att den jag har nu är smutsig. Då vet ni. Ha en trevlig kväll!

17:41

Åh, min kropp är verkligen ur funktion idag, inget är som det ska! Har träningsverk utan att ha tränat, har ont i tänderna, och sist men inte minst så har jag en knöl i armen!!! EN KNÖL?!? Skumt.. inte gör den ont heller.

Nog om det, har just duschat iallafall och ska springa och sleva i mig lite tacus tillsammans med min mamma nu och sen spenderar jag kvällen med Jesper. Super!

Nedräkning



Har egentligen ingenting på hjärtan mer än att jag tar tillbaka det där om att jag är redo för julen, det slog
mig just att det är jag inte alls, det är ju faktiskt inte snö annu och ingen advent utan snö!! Är som sagt
inget super fan av snö men ska det bli kallt kan det lika väl komma snö också! AH!!!

Nu kan julen komma på allvar!!



Är ägare till en chokladkalender så nu är allting som det ska igen! Hade tänkt leva utan en iår eftersom att jag kände att det inte var värt pengarna men så vinner min bror två stycken och ger en till mig. Så nu välkomnar jag julen och advent med öppna armar, för jag, min kalender och min mage är redo att matas med choklad och bli full av kärlek fram tills jul (Elin sa nämligen att man blir mer kärleksfull av choklad eller nånting sånt ikväll. 

Mitt sällskap för kvällen har iallafall lämnat mig, har skrattat mer än vad jag gjort på länge så tack för det! Haha. Nu ska jag fortsätta skratta för min bror bad mig att se på Spy Kids 2 med han. Perfekt! Såg ju 1an för inte så länge sen så nu är det dags för uppföljaren. Men först ska jag byta om till lite fulare men mycket mycket skönare kläder intar jag intar lämplig filmtittar position i Jonas säng. Adios!

It's like I never left

Från Paris. 

Ah! Jag har för fan bråttom och ändå tillåter jag mig att fastna på bloggar och annat som jag inte ens borde se!! Haha, okej, nu lät det som att jag var ett litet barn och såg en lite för hemsk bild. Men så är inte riktigt fallet. Nåja, har inte tänkt gå inte på det nåt mer, jag har ju som sagt rätt bråttom så faktiskt fattar jag inte varför jag ens anser att jag har tid att skriva det här? Makes no sence (?)

SÅ HIMLA UNDERBAR!

Typ det bästa jag sett på länge! Ska iallafall skynda mig in i duschen, har aningens bråttom nämligen eftersom att jag ska hinna med att jobba på en marknad och lite så innan jag far vidare. Så jag borde börja snarast så att jag slipper stressa.
Annars har jag skrattat gott åt mig själv idag då jag och Sofia besökte min farmor och kollade på gamla teckningar och annat som jag gjort i mina yngre dar. Bland annat hittade vi denna fina låt text: 

Väm är det som smyger på natten tarv med sej katten o her den i traten. Det är hatten hatten hatten hatten hatten hatten hatten hatten hatten ja det är han. När har har gåt i lakt sej börjar han ångra. Hatten hatten hatten hatten hatten hatten hatten hatten hatten ja det var han.

Ni kan tro att vi fick oss ett skratt, jag skrattar faktiskt fortfarande lite smått och önskar att jag kunde minnas vilken melodi som jag hade tänkt... Men man kan inte veta allt. Ska bege mig mot duschen nu, på återseende!

DUMMA MIG!

Kom just hem och jag hade helt glömt bort att jag skulle träffa Johanna idag... så, jag ska rusa ner till bussen på en gång och åtgärda mitt misstag. Sen far jag raka vägen till Albin tror jag när jag lika väl är i stan. Får hoppas att han har någon mat att ge mig, hehe. Annars köper jag i farten. Men nu måste jag springa! Trevlig kväll på er alla!


P.S BILD HINNS INTE MED!!!

I'm blue dabididabidaajj

Sitter på engelskan och fick ovanståande låt på hjärnan helt utan anledning. Ska återgå till att jobba då jag ändå inte har något viktigt att säga och ligger efter i arbetet....ville bara höra av mig helt enkelt!


We're orange dabididabidaajj...

Säger Godnatt nu!

En bild på mina bröder från i somras får avsluta mitt bloggande för den 23 november. Från och med nu rör jag mig inte en milimeter ur sängen förrän klockan ringer imorgon! Så, Godnatt!♥

Nu har jag lekt igen...



Okej, fråga mig inte varför jag ville ha med Marinens Paradmarsch i detta inlägg, vet inte ens vad det är. Sökte på parad och ja, gud vet varför men jag hittade den och tänkte att självklart ska den få vara med i mitt inlägg! Så, då vet ni det. 

Annars så har jag varit ute med Sofia ikväll och det är alltid lika trevligt. Denna gång var vi dock inte så hurtiga som v i brukar utan placerade våra bakdelar på två rätt så obekväma gungor om sanningen ska fram och satt där och plågades ju mer tiden gick. Men vad gör det . Har iallafall tänkt återgå till min bok igen, haha vart verkligen glatt överaskad, det är veeeerkligen inte den sortens bok jag brukar läsa. Om jag läser så läser jag alltid något i stil med Linas kvällsbok typ, men nej nu vänder jag på steken och läser om ja, jag vet inte riktigt vad ännu, men verkligen inte en kvällsbok álà Lina. I denna tog nämligen en kille självmord det första som hände... hemskt men sånt måste man ju också få skriva om.

Min dag idag!

Imorse när vi skulle gå till bussen så fick jag helt plötsligt känslan "shit det är bråttom! AH vi måste springa!" So we did... från början gick det utom ordentligt bra, men sedan rasade allt...eller ännu mer korrekt så rasade jag. Jag hade ingen aning om att asfalten var täckt av hal is. Jag kände hur mina ben och fötter svek mig och for åt varsitt håll och jag föll och gleeeeeeed längs asfalten flera meter..!! Iallafall så kändes det som flera meter för mig, kanske bara var en halv, men det är oväsentligt. Hur som helst. Jag tar mig upp och med skadad rumpa och blöta byxor går vi resten av vägen till bussen där jag inser att vi inte hade behövt springa alls! Så jag hade ramlat heelt i onödan och fick gå med blöta byxor resten av dagen.... tack och lov märktes det inte. Hoppas jag...

Sen när skolan slutat så for jag och.. (håll i hatten nu)... lånade en bok. Jag vet inte hur förvånade ni är, men jag är jätte förvånad faktisk. Kan knappt minnas sist jag läste en bok utanför skolan. Det har aldrig riktigt varit min grej. Men nu ska jag alltså läsa hade jag tänkt. Cirkeln heter boken, av Mats Strandberg och den är djuuuuriskt tjock!! Men förhoppningsvis är den bra iallafall. Kan ju berätta mer om den saken när jag vet om det önskas? 

Ska iallafall avsluta det här långa inlägget och gå och laga mat. Avslutar med att sammanfatta min dag hittills som Bra!


(hihi, kände för att göra nånting nytt och la därför två bilder högst upp och två längst ner. Fantasifullt)

17:29

Har absolut ingenting att skriva. Tappade liksom allt som har med tal och sånt att göra, tyvärr. Så, tills vidare så delar jag istället med mig av något inte alls nytt men lika kul varje gång enligt mig!
Själv beger jag mig tillbaka till sex and the city tror jag..

Efter många om och men...

...så bestämde jag att det var smartast att stanna hemma, och det är jag glad att jag gjorde. Huvudet bara värker, kroppen fryser och magen mår dåligt och jag tar mig inte ur sängen...får se hur och när jag ska orka ta mig hem ens...nåja, det ska nog gå att lösa, tills vidare är Albins säng och dator mina två bästa vänner. Om jag inte kan åka med pappa hem förståss..

Och i brist på annat får dessa två pryda inlägget!

Godmorgon!

Jag måste vara den tråkigaste människan i världshistorien vad det gäller att komma på rubriker. Samma gamla tråkiga rubriker hela tiden. Nåja, det är ju inte dom som är det viktiga. Iallafall så funderar jag starkt på att stanna hemma idag. Jag har ju nämt att min mage inte riktigt varit på min sida hela tiden och nu är den värre och den har tagit med sig huvudet också och den visar inga direkta tecken på att bli bättre så jag funderar. Känns bara jobbigt att hamna efter (hehe) men det känns jobbigt att "vara frisk" också om ni fattar? Resultatet brukar då oftast bli att jag ändå inte orkar göra nånting...Har ändå missat första lektionen redan, men samtidigt kommer jag behöva all närvaro jag kan få men ja....

Som ni ser är det mycket att fundera och välja på, men om jag ska lyssna på min kropp och min sjukdom så säger de "Stanna hemma!" men lyssnar jag på min vilja och min mamma så säger de "Gå!". Hm, jag tror att jag gör ett försök att fara så får vi se om det går.... to be continued
...

Ursäkta, men nyvaken+inte helt kry+ett försök till leende= aldrig en succé..

Går till bussen!

Fick damp på mitt hår så jag satte helt enkelt bort luggen med två klämmor, känns helt sjuuukt ovant men så får det vara för nu måste jag gå till bussen. Ska vara med Albin ikväll, inte så konstigt kanske. Ha en fin kväll iallafall!

Ett år!



Det har gått ett år, och jag älskar dig mer för varje dag! Du är det bästa som hänt mig♥

I.L.S.K.A

Just nu är jag bara så förbannat jävla irriterad, först så försover jag mig och inte så att jag ser lite piggare ut för att jag sovit lite längre utan tvärt om! Hade allvarligt påsar som hängde ända ner till Kina! SÅ, jag skyndar mig som om det gällde livet och lyckas bli klar i hyffsad tid, springer för kung och fosterland ner till bussen och hinner. Sen kommer jag till skolan och så visar det sig att vi inte har någon lektion...igen!

Jag ska fan börja sluta fara till skolan på måndag morgonar, det är ändå över 80% chans att vi inte har någon lektion. Eller så ska jag fara hem till våran lärare och seriöst hota henne till livet tills hon har gått med på att ta hela klassens mobilnummer och lovat att från och med nu så smsar hon alla i klassen så fort hon bestämmer sig för att vara sjuk!

ARGH!!! Alltså förlåt men jag är verkligen bara så jäkla irriterad just nu eftersom att det händer iprincip jämt och det är inte så kul att sitta på skolan i timmar utan något att göra när man egentligen skulle kunna sova. Fy fan alltså..!!!


In the circle of life

Vakna ännu? Det är jag iallafall. Trodde att jag inte hade något att göra och njöt av att ha en lugn och stressfri kväll tills det slog mig för...typ en halvtimme sen att jag visst har saker att göra, som dessutom måste vara klara imorn! Varför föddes jag inte med en mer "kom ihåg-bar" hjärna?? Har väl ärvt av mamma... jävla gener alltså...

Sprit löser inga problem, inte mjölk heller

Satte mig vid facebook och såg att i princip alla skrev att det snöar så jag var tvungen att kolla om det stämde, och mycket riktigt, på marken låg ett tunt lager snö och under lamporna såg jag små snöflingor falla. Och jag måste nog faktiskt ändå säga äntligen. Jag är inget super fan av snö, men när det börjar närma sig december och ingen snö syns till, då börjar jag faktiskt sakna den lite för ska det bli kallt så kan det lika bra komma snö också!
Förra året var det ju snö redan i början av november. Hörde att snön är senare i år än vad den varit på 100 år, coolt.

HOT STUFF

Är hemma nu och är djuuuuriskt hungirg. Min mage har inte varit på min sida idag så jag kunde knappt få ner nånting av det goda som serverades... ursh. Det verkligen ekar i min mage och jag hoppas för guds skull att den vill ta emot lite fast föda, och ännu mer hoppas jag att jag inte håller på att bli sjuk, men det tror jag väl ändå inte.

20-11-11

Godmorgon!
Trodde inte att jag skulle kunna somna om där kring klockan 9, halv 10 då Albin skulle fara. Men det kunde jag, tack och lov! Så jag fick mig en skön och välbehovlig sömn och vaknade för ett tag sedan. Ska börja fixa till mig lite för att fira 18åringen, problemet är bara att jag inte har den minsta aning om vad jag ska ha på mig... tror faktiskt att jag har drömt om detta problem och gått igenom hela min garderob fleeera gånger i mitt sinne utan reslutat...

Sen sitter jag och skäms lite för att jag inte har hunnit skaffa en present, personligen (har ju en med familjen såklart, men inte en egen) Men eftersom att julafton är snart så kanske jag hellre slår ihop present och julklapp till något lite större? Hm, inte alls en sådan dum idé faktiskt. Nåja, oavsett hur det blir med den saken så måste jag börja göra mig klar nu så... 

G R A T T I S   A M A N D A ! ! 



Love you

The Mask

Vi kunde slutligen enas och såg The Mask. Ungefär lika underhållande som jag minns den, dvs mycket! Annars så nalkas sängen och ett 18års firande för min kusin imorgon. Inte illa, och då vill jag vara pigg och glad dagen till ära. Så, Godnatt!

Bloggen står lite stilla idag...

...Ursäkta för det. Men jag har haft lite fullt upp hela dagen. Men jag passar på nu iallafall, och i denna stund som jag skriver så sitter vi här och kan för våra liv inte komma på vad vi ska se för film, mission impossible helt enkelt. Lite synd när vi har en massa gott att äta som sakta men säkert försvinner utan någon film att se...får bli ändring på det nu!
i brist på bilder får det bli en bild från en annan gång i tiden då jag fick lägga vantarna på massa gott...

363 dagar

Goddag goddag, hur mår ni? Själv mår jag toppen. Passar på att blogga lite snabbt nu medan David underhåller Albin och frågar ut honom om mma eller nånting. Vaknade iallafall kring 9 och for in till skolan på öppet hus, kändes otroligt ovärt men måste man så måste man. När jag kom hem så kröp jag ner i sängen igen och vilade igen den sömn jag missade.

Har spelat minibiljard och insett att jag inte är så bra som jag minns... eller så beror det på storleken. Det ska undersökas ikväll då vi ska fara och spela på ett normalstort biljardbord! Hoppas på bättre resultat då... Sen har jag tänkt avsluta detta inlägg med att jag har på mig kanske den skönaste tröjan jag någon sin ägt! Den kommer med största trolighet få värma mig en hel del i vinter... om vintern någon gång vill komma vill säga.

Godnatt!

Har haft en jätte trevlig kväll men nu måste jag sova, ska upp på öppet hus imorgon klockan 10 (lika
taggad dom ett lik ungefär) så det är bara att säga godnatt, hoppas ni har haft/har en trevlig kväll!

17:11

Slutade klockan två och sedan dess har jag hunnit gå på stan med min bror och...ja, det är allt jag har hunnit. Effektivt? Nja. Är hemma nu iallafall och har aningens bråttom. Ska hinna städa, äta, duscha och fixa till mitt utseende en aning. Allt detta ska då vara klart innan klockan 7. Satan i gatan, det är mindre än 2 timmar insåg jag nu, trodde ändå att det var liiite mer än så. Men tydligen inte, dags att börja skynda med andra ord!!
Och denna fina tjej kommer jag spendera första delen av min kväll med!

Bara 2 timmar kvar tills helg..

*Suck* Känns som en evighet innan dagen är slut. Något som inte känns som en evighet bort är lunchen, men jag är inte det minsta sugen. Har fått en stark lust att total vägra skolans mat, dock har jag inte en ekonomi som stödjer det försvaret...så det blir inget av. Hm, jag känner att jag egentligen inte har någonting att skriva, utan jag skriver mer bara för att jag inte har nååågonting att göra. Och sånt är aldrig kul att läsa så jag avslutar här och beger mig till matsalen...

Det här skulle jag hellre äta.... Fast nu fick jag just ett litet hopp om att det kanske faktiskt var rätt god mat. Håller mina tummar!!

Godmorgon!

Sitter pigg och glad (syns visserligen inte på bilderna...det var inte riktigt min dag där) och väntar på Sofia. Hade ju en sån otrolig tur att Sofia skulle få skjuts och börjar samma tid som mig och så går det inga bra bussar. Men nu får jag då åka med henne och det var ju hur bra som helst. Annars så känner jag hur mycket jag behövde sovmorgonen! Sjukt skönt alltså. Nu ska jag bege mig ut iallafall. Ha en bra dag!

Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram...

Hahaha, alltså helt allvarligt, om min webb vore en man så skulle jag gifta mig med honom och leva lyckig i alla mina dagar (hehe, förlåt Albin) Dock så skulle jag vara ful, men ack så lycklig. Och jag skulle leva ett långt liv med tanke på vad jag skulle komma att skratta. Och att banta vore busenkelt, bara att byta...ändrings knapp? Och vips..! Vilken grej.

Har iallafall varit ute en liten stund med Sofia och jag insåg en sak som jag äälskar med att bo i Bergsbyn, att jag kan gå ut och se ut som något man hittar under skon och det gör ingenting för det finns ingen som ser mig. Hur skönt? Kanske så jätte skönt om jag får säga det själv. Något som känns ännu skönare är min säng.. ska ta och rulla mig till den istället och ingen ska stoppa mig! Utom möjligen min tandborste....

S O V M O R G O N ! !

Fick kanske det bästa smset jag fått på länge "ingen nk imorn:) eva är fortfarande sjuk:)" alltså börjar jag inte förrän typ...10 över 1? Eller nånting sånt. SÅ UNDERBART!!!! Då behöver jag inte ens känna mig stressad med skolan för... jag har hela natten på mig om det ska behövas och jag behöver ändå inte skrämma alla med mitt sömnlösa ansikte imorn!!!


Fast fan... alltså näää... faaaaaan. Fan fan faaan... så kom jag på nu att jag inte har något mega hål imorgon, fan då vart det inte alls lika lång sovmorgon längre... nåja, 10 över 10 är ju inte heller fy skam.

Fett skumt inlägg blev det, men finns säkert någon som uppskattar det. Jag ska iallafall återgå till att skriva..suck.
Hoppas ni har en lite roligare kväll än mig framför er.

Plugga plugga plugga...

Har just kommit hem från skolan där jag jobbat som en gris! Har nog faktiskt aldrig jobbat så mycket och så seriöst på en väldigt lång tid. Känns bra! Har hunnit trycka i mig en macka till min tomma mages förtjusning och nu väntar ännu mer plugg (skrivuppgifter...) och lite annat livsviktigt...aaah TAR DET ALDRIG SLUT???

En bra dag idag!

(den gladaste bilden jag kunde hitta) 

Nu är det snart dags att ta farväl av en riktigt bra dag, iallafall sen jag kom hem från skolan. Jag har allvarligt strålat så mycket av glädje att man nog nästan inte kunde se skillnad på mig och solen. Vet inte riktigt varför egentligen (ja, förutom att jag blev hög av lycka när jag överraska Fanny såklart) Men, man måste väl inte alltid veta varför man är glad. Ska snart bege mig in i drömmarnas land(varing, töntig mening) men först ska jag läsa lite skvaller eller nåt. Godnatt!♥

Trevlig resa Fanny!

Nu har Fanny börjat sin resa mot Rom (avis avis avis, hehe) och jag kunde bara inte låta henne åka utan att ha fått ett riktigt "hejdå álà Rebecka" haha. Så jag raggade helt enkelt med mamma på en spontan biltur till falmark 45minuter innan planet skulle gå, i min ficka låg en marabou och en japp samt ett litet avskeds brev (hihi)

Väl framme på falmark inser jag att alla redan har checkat in...uh-oh.. så jag rusar fram till kvinnan i biljett"luckan" (eller vad man kallar det) och sa "hej, du jag måste ge det här till min kompis och hon är där inne, kan du hjälpa mig?" *blink blink blink* hon frågar efter hennes namn och ropar sen i högtalarna "vi söker avresande passagerare Fanny Asplund, var vänlig kontakta personalen" Sen får jag stå och vänta, men Fanny som gått på toa har inte hört nånting så jag ropar till mig en vakt på andra sidan stängslet som får gå fram till Fannys mamma med brevet och godiset och sen, när alla passagerare går ut mot planet kommer Fanny ut från toan och jag får krama om min vän och önska henne en trevlig resa! 

Älskar verkligen att göra sånt, typ överraska folk. Men inte hela tiden, bara nångång då och då när de minst anar det. På större eller mindre vis. Alltid lika kul att göra folk glada. Men det här var nog den bästa gången, den och gången jag gömde ett brev i Albins resväska tror jag. Fast kanske vinner denna bara för att jag fick se reaktionen live. Iallafall, trevlig resa Fanny och Fannys släkt!

16:50


ÄNTLIGEN ÄR JAG HEMMA! Trots sovmorgonen kändes det som att dagen aldrig skulle ta slut...och tragiskt nog tar det inte slut bara för att jag hemma, nej jag har en hel massa plugg att ta itu med, eller ja ännu mer en massa skrivuppgifter men det räknas som plugg enligt min åsikt. Åååh, varför ska man alltid skjuta upp allting??? Har en känsla av att det inte bara är jag som gör det. Åååå... nä, nu är det slut med det. Från och med nu ska jag inte skjuta upp nånting!! Lycka till. 

Från en sak till en annan så känns det som att man är med i en skräckfilm in real life eller nånting sånt när man sitter i mitt rum. Den ena lampan har nämligen fått ett eget liv och flimrar som om det inte fanns någon morgondag (visst gör det så i skräckfilmer? eller? mörkt, ljust, mörkt, ljust osv?) och sen slutar den och lyser som vanligt och den är helt ny enligt min pappa, så att den håller på att dö kan det ju inte vara tal om...skumt.

Shake it up shake it low


Godmorgon! Världens snyggaste tjej här, haha. Blev överlycklig igår när jag fick veta att vi hade inställd lektion nu på morgonen "PRAISE THE LORD!!!" Så underbart, särskilt då våra onsdagar är en ren pina, lektionen non stop från 8.30-16.00 men idag bara från ca 10.10-16.00 vilken lättnad. Det känns som att en sten föll från mitt hjärta...okej, jag ska inte försöka leka poet utan jag ska fortsätta borsta tänderna och sånt viktigt så att jag i sinom tid hinner med bussen!

Världens snyggaste par!


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....alltså jag dör, det är sååå kul att ta sånna bilder så jag finner inga ord. Man blir så sjukt otroligt fuuuul. Hahahaha, alltså snacka om ett enkelt sätt att roa sig.

Ett annat sätt att roa sig är att kolla på svenskars hemliga liv. I detta avsnitt slåss de! Det är verkligen galet vad de kan. Ujuj, jag skulle inte vilja stå öga mot öga mot någon av dem när de har en dålig dag... då skulle jag vara död innan jag ens hunnit försöka springa därifrån och Albin skulle behöva hålla tal på min begravning som killarna i värsta pojkväns akademin fick göra. Och det vill vi ju inte, så jag håller mig framför tvskärmen istället för att söka upp dem.

FUC U BIC

Ah, hat fruktansvärt bråttom. Ska till Albin om..ja, exakt nu egentligen. Men jag låter pappa och Jonas och deras träning vänta bara så att jag kan blogga lite. Aaaw....eh. Var så otroligt hungrig hela eftermiddagen, magen vred sig ut och in och gjorde myteri mot sin kapten (jag). Så direkt jag kom hem dök jag bokstavligt ner i första bästa maträtt som var fast föda och inte soppa (som resten av familjen åt, jag special beställde) Men nu måste jag rusa ut till bilen och de väntande männen. Ha en bra kväll!

Godmorgon!


Godmorgon godmorgon! Jag är inte mycket piggare idag, tyvärr. Ändå tog jag mig en liten sovmorgon, vaknade 45minuter senare än jag borde så jag fick skynda till tusen och till min egen förvåning hann jag faktiskt med bussen. Otroligt. Just nu har jag iallafall engelska och sitter och jobbar duktigt för första gången hittils. Inte illa. Förstår dock inte folk som kan skriva som om det gällde livet och fylla sida efter sida... den gåvan föddes inte jag med direkt. Men men, det finns inte mycket jag kan göra åt saken mer än att hota mina föräldar till och fråga hur dom tänkte och be dem att rätta till sina (mina) misstag. Tvivlar dock på att det kommer lyckas... Får lära mig att leva med det helt enkelt.

Nu blev jag lite trött ändå..

Så, jag avslutar dagen med ett Godnatt och en bild från en riktigt kul sommarkväll! Godnatt!

Animal planet

Slutade vara trött under tiden jag såg på ensamma mammorna så nu sitter och ser på Animal Planet med min mamma. Kul? Jo faktiskt tycker jag det. För om det är "rätt" program kan jag töntigt nog tycka att det är rätt kul. typ nu, då är det om folk som typ har blivit dödade av krokodiler och sånt och sen överlevt. Och sånt är faktiskt liiite kul tycker jag. Haha.



Hittade ingen coolare.....haha.

Eftersom att min ansikte är oanvändbart...


...så lånar jag lite andra ansikten från weheartit och skapade därmed en salig blandning av ansikten. Smart.

Jag sitter(ligger) iallafall och funderar på följande:
Att jag...
1. Borde plugga och skicka in lite uppgifter
2. Är sugen på glass (som vanligt med andra ord)
3. Snart får sova..!!!!!

Men först ska jag se på ensamma mammorna! Yey! Bara 20 minuter kvar!!!

Fjortonde november


Idag har jag känt mig som trötter. Inte så konstigt egentligen, fan jag skulle aldrig ha skrivit "kommer sova gott inatt" måste ju ligga någon förbannelse i den meningen för jag har verkligen inte sovit gott! Eller ja, jag kunde inte somna. Jag låg och vred mig till klockan 4 typ. Ursh, jag hatar verkligen att inte kunna somna dirket, jag brukar alltid kunna det! Brukar aldrig behöva ligga och vrida mig mer än typ två, tre gånger tills jag hittar den ultimata platsen att somna på. Men inatt, nej då skulle jag vrida mig som att det inte fanns någon morgondag...ursh! 

Detta har då resulterat till en mycket seg och inge vidare social dag från min sida. Inge vidare kul med andra ord. Ska sysselsätta mig med något icke energikrävande men inte att sova för då kommer jag inte kunna somna ikväll heller...

Gick inge vidare att somna tidigt..




Fastnade på bloggar och youtube, brukar lätt bli så för mig. Dessa blev kvällens favoriter. Jag verkligen dog när jag såg dem. Haha. Kommer sova gott inatt tror jag med tanke på detta underhållande avslut. Godnatt! Hahaha...

Har ingenting att skriva...

Så jag lägger upp en bild som togs för ungefär ett år sedan och lägger in en låt bara som utfyllnad. Tror jag sussar tidigt ikväll, känner mig inte helt kry. Hoppas ni har haft en bra dag/kväll det har jag iallafall!

FARSDAG!

Godmorgon! Idag är det farsdag (ifall någon inte visste det, hehe) och det tycker jag är en fin dag, liksom morsdag. Att dom får en speciell dag för att dom är föräldrar som. Lite fint tycker jag. Dock suger jag på att komma ihåg den och köpa presenter... har iallafall köpt en liten present till min pappa för första gången någonsin tror jag (!!) kan iallafall inte komma på nån annan gång. Nu ska jag till farfar och "fira" honom också. Vet inte om man säger fira men ni förstår vad jag menar iallafall.
Tack för att du finns pappa, älskar dig trots att du ser ut som du gör... hehe!

Förstår inte varför jag är vaken...

Kom hem från Sofia för en liten stund sen. Kunde nog inte ha fått ett bättre avslut på min lördag. Nu är jag sjukt trött och jag förstår verkligen inte varför jag fortsätter hålla mig vaken.. ska sova nu iallafall. Ville bara visa att jag lever. Godnatt!

You raise me up

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag. Och nu håller jag och Albin på att exprimentera lite med våran frukost. Han kom nämligen på att han inte hade något att ha i yoghurten och då börja jag tänka på en sak jag brukade äta förr, Mellis hette det. Har tyvärr inte sett skymten av någon sån på länge...det var iallafall vaniljyoughurt med typ godis i. Så jag tyckte helt enkelt att vi skulle klippa sönder lite skumtomtar och lägga i. Sagt och gjort, nu är det bara att se om det blev gott. Hoppas!

Till detta ska vi kolla på min favorit film i...7an? Nånting sånt. Into the blue. Perfekt start på dagen!

Dax att fara!

Spederar min kväll med Jesper, vilket oftast slutar med några fler också. Oavsett vilket så känns det som en bra fredag.
Ha en bra kväll!

Årets Lucia

Min fina kusin Amanda är med och "tävlar" (vet inte om man kallar det tävla men) om att bli årets lucia. Så himla kul! Lyssna på henne här och rösta också om ni tycker att hon förtjänar den titeln, det gör iallafall jag, utan tvekan!

På tal om jul så har jag lite svårt att förstå hur nära det faktist börjar bli, jag har som ingen koll och jag glömmer
bort att jag måste börja komma på julklappar, skriva en önskelista och allt sånt. Men jag längtar jätte mycket!
Älskar alla dagarna innan jul, från första advent och så. Då man bara går runt och väntar och känner
julkänslan växa mer och mer...ja, det tycker jag om.

Godermorgon!

Har världens sovmorgon idag, så det är skönt. Även om jag vaknade redan nu så betyder ju det att jag bara kan ligga och halvsova ett braaa tag till. Otroligt skönt. Passar på att kolla på ensam mamma söker avsnittet som jag missade. Passar ju alldelens utomordentligt nu när min kropp bestämde att det var nog med sömn.

Två från en tidigare gång jag var här

Hehe inte som planerat

Missförstod Sofie totalt som trodde att jag skulle hoppa på bussen och jag trodde att hon skulle hoppa av, haha aja, så kan det gå om man inte har huvudet på skaft. Men det löser sig ändå verkar det som, jag möter henne i stan istället, så jag ska väl börja förbereda mig för att gå till bussen strax då. Måste bara vila magen lite, är helt överfylld med mat...

Våfflor på menyn!

Sitter och hungrar som en varg. Turligt nog är min bror i full färd med att fixa våfflor. Mums!! Kan det bli mycket bättre? Jo, för om ett par minuter (vet inte exakt) så kommer Sofie att ramla in i mitt hem mest troligt. Mindre troligt är det dock att hon verkligen ramlar in. Även om det vore kul. Så vi hann klämma in lite tid för varandra en stund, men eftersom att jag bor mitt i hennes väg till stan så var det inga större problem.

Åh, jag känner att jag inte har nånting vettigt eller intressant att skriva om...sitter bara och babblar om samma skit dag ut och dag in. "idag ska jag..." "idag har jag..." "snart ska jag..." "äta.." "fixa naglar.." OSV.

Så om det finns någon fin själ som läser denna blogg så skulle jag vara tacksam om jag kunde få lite hjälp vad jag ska skriva om för i min hjärta står det still. Så tack på förhand och om jag inte får några tips, ja då fortsätter det såhär. Hehe, bara en liten förvarning. 


Jag Bengt och Elin, Bara för att!

Jobbar igen

Pub life är uppdraget denna dag igen, har knappt hunnit börja och behövde redan en paus...inte bra, inte bra. Min mage är mätt och belåten eftersom att skolans pizza smakar bra för mig och mina smaklökar, m-um! Fryser gör jag också, jag förstår inte hur skolan har hjärta att utsätta sina elever för detta....värme tack! Funderade starkt på att vara "sjuk" idag för det var verkligen ett nästintill mission impossible att kliva upp ur sängen imorse, men jag tog mig samman och reste mig ut min bädd. Jag har blivit så skolduktig sen skolan började om och jag är inte tänkt ändra på mig för jag vill bli smart!!!

Arkivbild på mig och mina fina bröder!

Fick lite sällskap




Just när jag klivit in hos Albin och jobbade med känslan att jag skulle behöva vara själv tills han kommer hem från träningen så ringer Jesper och Richard honom på Skype. Dom fick dock inte prata med den dom ville prata med, men jag fick lite sällskap, någon att lyssna på och någon att prata med när jag hinner uppfatta nånting av vad dom säger. Mindre ensamt känns det iallafall och det är ju toppen! Men nu kom Albin hem så nu har jag ett livs levande umgänge istället.

Bye byeeee!

Kläder - Check!
Ansikte/hår - Check!
Skjuts - Check!

Så, vad väntar jag på? Inget. Ha en bra kväll!

Ny duchad!

Känner mig som en liten nyponros för stunden, känns bra. Att mina ben är lena känns också bra, ligger och knider dem mot varann, haha för jag älskar känlsan när det blir lent på lent som. Om ni fattar? 

Idag har jag även insett att jag älskar , ! och ( ). Haha, orkar inte skriva namnen riktigt. Allra mest , och ( ). Känns som att jag använder dem jämt och så ofta som jag bara kan. Minsta lilla chans jag får att använda någon av dom, yes den tar jag! Bara en liten sak jag insåg. Det är bara att ni börjar anteckna (läste en randomblogg som använde antecka så roligt så jag blev lite inspirerad och tänkte försöka själv. En liten härmapa, ursäkta!) Dock vet jag inte om jag lyckas lika bra, jag måste nog öva lite mer... Men inte nu.

För det ända jag ska öva på nu är att klä på mig. Ska fara till Albin snart så då vet ni vars jag spenderar kvällen!
Lyx för han som får umgås med denna snygging!!!

Träffade på ett saknat ansikte påväg hem!

Nämligen Matilda, alltid kul att träffa någon man inte träffar jämt. 

Annars så har jag jobbat som ett djur på skolan, sett en teater om kvinnomisshandel och sedan pratat om den, hemskt, lärorikt och bra enligt mig. Nu sitter jag mest och försöker återfå värmen. Jag krigar ju på i skinnjacka ännu trots denna kyla...varför? Jo fastän dunjackan lockar i de kallaste stunderna så vill jag kunna använda mina älskade skor och det råkar finnas en klack på dem och jag vet inte riktigt om jag riktigt gillar kombinationen av dunjacka och klackar...? Eller är jag helt dum i huvudet som inte riktigt gillar det? Får väl vänja mig, eller ställa skorna på hyllan för faktiskt kan jag inte plåga mig själv i många dagar till om det ska vara denna värmen ute...ursh!

Done!

Ä-N-T-L-I-G-E-N är jag klar! Pyh, det var inte en lätt sak det där alltså, att knåpa ihop en egen story som faktiskt ska vara intressant nog att orka lyssna på, så det gäller att tänka till! Men med lite hjälp av mamma som fink fungera lite som ett bollplank så gick det helt suveränt, eller ja, det kan ju inte jag bestämma förstås...men jag lyckades skapa nånting iallafall. Och det känns skönt. Något som om möjligt känns ännu skönare är att lägga sig och sova...och inget ska hindra mig.

Hoppas ni har haft en fin kväll. Kram!

Glöm vad jag sa...

Det går inte bra alls det här... har ingen inspiration, fantasi, ork eller nånting sådant som man behöver för att sitta och hitta på en berättelse och skriva ner den...suck. Det kommer bli en lång natt känner jag... Ska ta en paus snart och se värsta pojkväns akademin, inte så förvånande kanske, men så är det. Tills vidare ska ni få ta del av det mina öron lyssnar på just nu, fint. Varför har jag inte lyssnat på detta förr? (eller det har jag, men inte "hejhjärtat")



Nu är jag redo som bara den!

Jag sitter här, med inte en utan två datorer framför mig. Penna, pappar och min fenomenala hjärna. SÅ nu är jag mer än dubbelt redo att ta läxvärlden och skrivarkonsten med storm...YEehaaa!!!....
Okej, vet inte varför jag fick för mig att gapa på varje bild...kanske för att få mig själv att tro att jag är taggad(vilket jag egentligen verkligen inte är..) Mycket troligt faktiskt.

Dagens händelse

Idag har jag träffat mig själv i framtiden. För jag svär, den stunden som jag pratade med kvinnan(haha, vet inte vad annars jag ska säga) så var det som att prata med min själv fast i..mamma form? Ja, nåt sånt. Lite coolt tycker jag. Haha. Så, nu när jag har delat med mig av den upplevelsen ska jag sätta igång med some serious pluggning!
Lugn, jag kommer önska mig en ny kamara (och förhoppningsvis får jag den) i julklapp nu när jag slipper önska mig en mobil. Så bättre bilder kommer. Hälsningar Jag och Hans Snellman.

British Pub Life

Sitter på skolan och läser om the British pub life. Inte lika roligt som vissa i min klass verkar tycka, fast det klart, nog är det roligare än att läsa om olika britiska symboler kanske? Hann inte med bussen, är nog lite rimrostig från lovet, dags att skärpa sig lite! Som tur är hade jag en snäll pappa som kunde skjutsa mig till skolan så ingen skada skedd.

Nu ska jag återgå till att försöka jobba, ursh det hela blev mycket svårare när jag ska jämföra med the Swedish pub life...det var nämligen inte lika lätt att hitta fakta eller typ information om svenska pubar(?) Hittar bara namnen på dem. Well well, finns inte så mycket att göra åt saken. Bara att leta på...

Godmorgon!

Har nog aldrig varit tröttare än vad jag är i denna stund.. vart helt chockad då jag såg mig själv i spegeln när mina ögon bestämt sig för att vakna till liv (det tog nämligen hela vägen + ett par gånger kallt vatten i ansiktet innan jag kunde se) Men nu har jag suuuper bråttom (gode gud låt mig hinna, amen) så jag hinner inte skriva mer. Är utan mobil idag vilket känns tomt... haha. Men det går bra ändå. Ha en bra dag!

Hehe..tönt

Ville bara testa mobilblogga och se om det gick, såå ja, godnatt på riktigt denna gång!

Dags att sova tror jag..

Är helt slut och jag fattar inte varför jag inte gått och lagt mig tidigare... fattar inte heller varför jag inte gjort läxan som jag lovat mig själv, eller jo egentligen vet jag svaret på båda, det kom en mobil emellan allt och då blev det kaos i planeringen, men så kan det gå. Får se till att göra det imorn istället. Men först lite sömn. Godnatt på er!

Ägare till en iPhone!

Helt utan förvarning så har pappa bestämt sig för att fixa en iPhone 3G S(tror jag) till mig..? Jaha, där ser man, Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, känner mig lite...nollställd. Hade som gått och taggad min samsung galexy ace..? Tror jag det hette. Men jag har ingen koll på vad som är bra eller inte. Så det här blir nog jättebra. Jag slipper iallafall gå med min skitmobil fram till jul iallafall och det är ju posetivt! En negativ sak är att jag är mobillös imorn, men det får jag överleva. 

Kladdkakans dag!

Idag är det kladdkakansdag och jag har inte ätit någon kladdkaka...än. Men det kommer. Istället så sitter jag och funderar allvarligt på att döda någon...förmodligen Albin eftersom att han är i närmast och jag vill ju inte utsätta nån stackars oskyldig gammal tant för min vrede. Varför är jag sur då? Jo, för jag klarar inte en bana i bubble blast(hemskt men sant..) Jag har suttit i vad som känns en evighet med samma bana utan resultat och när jag bestämde mig för att "nu får det vara nog" (dvs att fuska) så finns det tydligen ingen lösning...eller inget internet. Därav min vrede. Kul att veta? Självklart!

Så lite kladdkaka kommer göra susen!

Skola skola skola...

Sitter på skolan(om ni inte redan har gissat det med tanke på rubriken) Vi hade ingen första lektion fick jag veta när jag satt på bussen, alltid lika kul att få veta att jag hade kunnat sova lite längre när det är försent... Fick iallafall "trösta" mig med att jag iallafall kom med en senare buss eftersom att jag missade första = att jag inte kom försent och slapp vänta på skolan lika länge som annars. Som sagt, en liten tröst iallafall. Men nu såg jag att vi visst hade börjat. Hehehe.... woups!

Första bästa arkivbild bara för att!

En katt och en docka!

Såhär såg jag och Alexandra ut igår. Kanske den roligaste sminkningen jag någonsin gjort på mig själv. Haha. Älskar! 

Och ursäkta att jag lämnade bloggen åt sitt öde idag. Men man får ha sånna dagar ibland tycker jag. Hoppas allt är bra med er iallafall! Liten läges uppdatering bara, far till Albin nu och ja där tog uppdateringen slut. Haha. Ha det bra!

Ingen blogglust..

Jag är hemma nu, har fått alldelens för lite sömn inatt känner jag. Får se om jag tar igen det nu eller inatt. Oavsett vilket det blir så har jag ingen vidrare blogglust idag. Så, vi hörs när jag känner för det!

Godmorgon!

Det glädjer mig att höra att folk tycker det blev bättre med naglarna och jag ska erkänna att ju mer jag vänjer mig vid längden desto bättre tycker jag själv att det blev och precis som anonym skrev så blev det verkligen mycket fräschare! Så jag är jätte glad att jag gjorde det, att jag vågade haha. Antar att jag var lite förblindad förr.

Idag var mina planer att fara på stan (hann inte igår) men sen slog det mig just att det är ju röd dag så jag antar att inget har öppet... nåja, jag ska nig gå ner och kolla om någon gullig liten affär har öppet. Sen ska jag möta Alexandra kvart över ett då vi köper mat sen blir det fix. Håller alla tummar att det slutar bra!

Så såg vi ut förra året, Black eyed peas (fast vi tänkte fel och gjorde peace istället, men uttalet är ju desamma)

Missa bussen, vilken klassiker..

Så nu är jag varken munter eller taggad. Sen har jag gått och varit sugen på pizza heeela dagen och självklart ska min pappa bestämma sig för att ikväll ja då ska vi äta pizza, bara för att jag inte är hemma. Vilken tajming...menmen, jag deppar inte ihop över en missad pizza. Sånna små saker orkar jag inte grina för. Blir däremot lite stress nu pga den missade bussen, men det får funka bra ändå. Sen känns det lite jobbigt att behöva gå och bära på inte en utan två väskor varav en är gigantisk! Nåja, så kan det vara ibland. Nog med depp nu, ska vänta på bussen istället!

Dagen ni (jag) aldrig trodde skulle komma..



Jag klipper naglarna!!!!!!



Dom är fortfarande inte jämnlängd med dom avbrutna, men jag får fixa det senare. Måste först vänja mig vid den här längden...ojojoj, allting känns så ovanligt, att skriva på tangenterna, dra handen genomhåret, sminka mig, allt. Bara att vänja sig. Men nu ska jag inte tala mer om den saken, jag ska göra mig lite redy och sen gå på stan med min bror.

Städa städa varje fredag..

Nu har jag tänkt gå i Pippis fotspår och helt enkelt städa.. herregud, jag skulle nästan kunna döpa om min blogg till "Mitt liv som städerska" för det verkar ju vara allt jag gör... kul. Godmorgon iallafall!

Trololo + Harry Potter


Har haft kanske den roligaste kvällen med mina bröder någonsin! Jag har skrattat till mig lite extra liv så nu lever jag nog enda tills jag bli 129! Jonas har legat och sjungit "trololo-låten" och David har vridit sig av skratt och tro mig (ni som hört David asgarva vet) då kan man inte hålla sig själv från att skratta. Sen rent ut sagt exploderade när Jonas sa att Neville Longbottom borde heta Neville Långrumpa på svenska. Förlåt för lite barnsliga skämt kanske, men i stundens hetta var det sinnersjukt roligt. Ojoj, nu ska jag skratta mig vidare till sängen, det verkar behövas. Hoppas ni har haft en lika rolig kväll. 


Film med mina fina bröder!

Snygga va? Otroligt! Dessa snygga underbara gossar blir mitt sällskap ikväll. Inte helt fel alls. Ja, och sen får vi ju inte glömma Harry, han spelar ju faktiskt också en stor roll i kvällens underhållning!

Har på mig kanske världens fulaste klänning..

Dock är den suuuperskön och jätte svängig. Haha. Men jag ser ut som en tant i den, kanske inte så konstigt då ägaren till den är min kära mormor. Eller snarare var ägaren, jag övertog det för något år sedan för jag behövde den till en film men sen dess har den bara legat och samlat damm. Men idag slet jag fram i princip alla kläder som ligger gömda i huset ihopp om att hitta något att ha på lördag? Resultat: Kan ha hittat en möjlig utklädnad. Med andra ord var det värt besväret. 

Utöver detta har jag inte gjort mycket idag. Kvällen spederas med min bror som har tjatat mer eller mindre hela dagen om att jag ska se harry potter med han. Så ja, det är vad jag gör ikväll. Lika bra med tanke på att min hals inte mår så vidare bra. Lika bra att vila den när man får chansen tycker jag.

Alla krossade hjärtans dag

Eftersom att jag inte har något bättre att skriva och sen kom i kontakt med detta så tänkte jag, varför inte sprida vidare.
Fin ide tycker jag. Alla krossade hjärtans dag, kanske inte så gjädjande direkt men varför inte?

Godmorgon!


Godmorgon! Jag kände att idag var en dag då jag inte ska visa mitt utseende för allas bästa. Istället blev det lite bilder från Paris. Skulle verkligen inte tacka nej till att fara dit igen. Oonej. 

Annars då? Sovit gott? Det har jag, somnade rätt mycket senare än när jag sa godnatt, fastnade på att läsa om Illuminati vilket jag aldrig skulle ha gjort. Min hjärna är typ helt förstörd och då läste jag ändå avvaktande och långt ifrån allt. Det är liksom både coolt samtidigt som det typ skrämmer mig på nåt sätt, vet som inte riktigt vad jag ska tro. Ni får kolla själva för jag förstod för lite för att kunna förklara. För nej, jag förstod inte. Eller jag förstod, men inte tillräckligt mycket för att kunna förklara. Nog om det, nu ska jag äta lite frukost och sen ta vara på dagen. Godmorgon!

Godnatt!

En liten godnattpuss också till alla ni fina där ute. Ni fula (talar om insidan) förtjänar ingen, er klarar jag mig bra utan! Så, nu när det var sagt... Hur har eran kväll varit? Bra? Dålig? Lugn? Tråkig? Min har varit bra. Började med att besöka Jespers "andra hem" för första gången. For sedan till Max och såg Jesper. Richard och Markus äta och jag var inte det minsta avundsjuk. Helt sant faktiskt, för jag har varit dööödligt mätt sedan frukost! Helt sinnes! Slutet av kvällen spenderades i Richards källare framför massa mer eller mindre sjuka filmer på datorn. 

Låter inte helt fel va? Det tycker inte jag heller. Nu ska jag skaka av mig alla obehagliga känslor som kommer med hösten (har alltid funkat så för mig, blir allmänt rädd på hösten) och borsta mina tänder som är i stooort behov av att bli lite renare! Och sedan dyka ner i min omtalat sköna säng, hehe. Sov så gott!♥

I väntan på mamma..

...Så leker jag med webben lite. Det var några dagar sen kände jag. Iallafall så ska jag vara med Jesper ikväll, kanske nån mer. Får se. Blir jätte bra hur som helst. Ja, vad kan jag mer berätta för roligt då? Det gick bra att laga mat, gick bra att plocka bort den också. Köket glänser som en diamant som det alltid gör då jag har lagat mat. Nä nog om detta...

Jag vägrar skriva som om tanken var att uttråka istället för att... ja, underhålla eller nånting. SÅ nu har jag tänkt att avsluta med att underhålla er med några av kanske världens sämsta skämt.. 

-Vad sa bananläraren till bananeleverna?
-Tyst i klasen!

-Varför ser din hund ut som en deg?
- Därför att det är en bull-dog!

-Vilket djur gillar inte bergodalbanor?
- Anti-loopen!


H A H A H A H A H A H A H A H A H A H  A H A H A H A  H A H A H A H A


You make it real for me

And IIIIIIII'll run into you baby.  Cause yooouu are the only one who save me.
That's whyyyyy I've been missing you lately. Cause you make it real for me.. WOAAH!

Trallalaaa... sitter och sjunger med så gott jag kan i min lugna spellista. Har olika listor för olika "måenden" eller vad man ska kalla det. Glad, Arg, Trött, Ledsen, Taggad osv...ganska smart. För jag har insett att musik påverkar humöret ganska mycket. Så alltså om jag måste bli glad och pigg till exempel så sätter jag ju bara igång min glada lista och sedan fylls mitt rum av glada fartfyllda toner och 9 gånger av 10 så blir jag inom kort också glad och fartfylld. Smart drag.

Annars så ska jag ta på mig uppgiften att laga mat åt min vargflock till familj. Makaroner och
köttbullar står på menyn. Inte allt för komplicerat men först väntar en snabb dusch på mig, sköönt!

Så var det tomt igen

Hatar känlsn när nån man varit med just har farit. Det blir som dubbeltomt, dubbelensamt för man är van att
vara med nån som. Känner ni igen er? Eller är det bara jag som känner så? Well well, dagens planer existerar inte. Jag borde försöka ta tag i lite skoljobb och sånt men det kändes lite väl tråkigt så vi får se hur det blir med den saken.

Annars så har jag ett annat mission att ta tag i, att hitta på en ny halloween outfit. Det känns nämligen inte såå kul att vara domare igen. Måste tänka nytt och börja om från noll. Haha kanske lite onödigt egentligen, men vad gör man inte..

The Mask Of Zorro

(jag vet att det står legend of zorro på bilden, men hittade som ingen bättre..)
Ikväll har jag (vi) suttit som fast klistrade framför TVn. Först Law abiding citizen som var sjuukt bra om jag får säga det själv. Sen värsta pojkväns akademin (ett måste för mig, hehe) och sedan svenskarnas hemliga liv (eller nåt sånt) bara för att typ. Och nu har jag bestämt att vi ska se Zorro också eftersom att jag fick världens sug efter att se den. Den var en favorit när jag var typ...10 kanske? Aja, oavsett vilken ålder så vill jag i nutid se den igen och så ska det bli!

Hoppas ni har haft en trevlig kväll, Godnatt!

PIXIE

"Jag ska köpa mig en hamster och döpa han till Bobbafet och mata han med pizza" - Albin 2 sekunder sen. 

I våran familj så köper vi ingen hamster, i våran familj lånar vi andra familjers. Så nu tar vi hand om Sofias systers hamster Pixie medans dom är på resa i södra Sverige. Inte mig emot för hon är suuuper söt om jag får säga det själv!

Tisdag ser jag mig omkring..

Idag har jag som ni säkert märkt låtit bli att blogga, ursäkta mig. Istället har jag varit upptagen med att vara med Albin, prata i telefon och sörja två spruckna naglar som jag också kommer behöva klippa av troligvis=att alla naglar kommer ryka. För att gå med 3 naglar saknade, det kommer se för konstigt ut. Det var nog med bara en så vid 3 styckna får alla ryka... om mitt psyke bara klarar av det...det återstår att se. Hoppas ni har haft en bra dag iallafall!
RSS 2.0