Fördriver tiden...

Alltså lov är ju kul egentligen, men inte när jag inte har något särskilt att göra, dvs som nu. Jag sitter ensam i vårt kök och gör absolut ingenting. Eller ja, ingenting annat än att snegla mot kylen varannan minut. Allt jag vill göra när jag är ensam hemma är fan att äta, haha! Dock har jag redan gjort det och är så mätt att det borde räcka för ett år och jag vill verkligen inte hamna tillbaka i rutinen "äta för att jag inte har något annat för mig". Jag har ju nämligen börjar försöka bli bättre med vad jag stoppar i mig och det går himla bra egentligen så jag vill inte vika mig mer än nödvändigt!! 

SÅ jag tänkte fördriva tiden med en sådan lista som alla säger är jätte tråkiga men egentligen är de jätteroliga! Seriöst, jag tror inte på att folk inte gillar att fylla i dem, jag tror bara att de säger det för att de inte vågar stå för att det är kul, för ärligt det är ju kul???? Eller är det verkligen bara jag som tycker det? 

Jag har ju dessutom sörjt att jag inte bloggar längre för då kan jag inte läsa tillbaka om ett år (ja, gud vad jag tjatar om detta..) så därför är det ju ännu bättre att jag gör detta, då är det ju ett inlägg mer att läsa om ett år. Yey! 

Okej, fan vad roligt det är att skriva, mindre kul att läsa kanske då jag bara skriver skit. Det är därför jag fortsätter skriva nu, för om jag skriver långt så är det ingen som orkar läsa och då är det ingen som behöver läsa all skit jag skriver. Bra plan. Men nu vill jag svara på lite roliga personliga frågor, ja guuuuud så roligt! 

Tio fakta:

1. Hemstad/ort: Skellefteå
2. Hårfärg: Brun
3. Längd: 167cm över havsytan (lamt försök att svara roligare. Tanken som räknas?)
4. Frisyr: Uppsatt, fan vad skönt alltså! 
5. Ögonfärg: Blå. Fast ibland ser de fan svarta ut!! Jävligt coolt (eller läskigt?)
6. Skostorlek: 36/37/38 beror så himla mycket på skon 
7. Humör: Just nu? Fett uttråkad egentligen 
9. Civilstatus: Singel (Ses? okej, skoja)
10. Vänster- eller högerhänt: Höger, fett tråkigt. Kunde jag inte ha fått vara vänsterhänt? Eller som Leonardo Da Vinci som kunde skriva med båda händerna SAMTIDIGT!! Ska fan öva upp det. Vilken fördel det vore på prov och grejer... eller bara för att imponera på folk. 


Tio saker om ditt liv:

1. Har du nånsin varit kär?: Ja
2. Tror du på kärlek?: Ja alltså annars vore väl livet rätt meningslöst? 
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar?: Alltså ja, men det har väl typ alla? I annat fall kan den som inte har gjort det gärna höra av sig till mig. Vore intressant att höra om hur den personens förhållande är. 
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?: Alltså nja, jag överdrev det nog mer än vad det egentligen var för att jag vill att det skulle vara synd om mig. Haha! 
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta?: Nej det hoppas jag verkligen inte att jag har! Fan vad hemskt det vore... 
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän?: Okej jag vet fan inte... Men "vet inte" är inte ett okej svar, så nej vi säger att jag inte har det. 
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne?: Ja men gud, typ hela tiden! Alla gånger utom typ en?? Fast okej, hur många gånger har jag älskat någon som inte är typ min mamma. Äh, jag suger på att berätta vad jag känner 9 gånger av 10. Så, det räknas som ett okej svar!
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon?: Öööööö.. det skulle jag väl inte egentligen säga
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare?: Hahaha ja faktiskt! Värsta chocken när han berättade för mig! Synd att jag inte kände det samma tillbaka annars hade det ju blivit värsta kul historian att berätta för våra barn i framtiden "ja jag var kär i eran mamma i tre år innan jag vågade berätta". Tyvärr får jag nog berätta en annan historia.
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Oj, det har vi disskuterat fett mycket! Nä det tror jag inte MEN jag tror att man verkligen påriktigt kan känna något vid första ögonkastet, fett coolt! Men alltså ärligt, kärlek är fan en stor grej och det tror jag inte man kan känna av att bara se en person en gång. Fast det vore ju himla fantastiskt.. förutsatt att båda kände samma sak såklart. Haha. Gud vad långt jag svarar på varje fråga förresten.


Tio saker, det där eller det här:

1. Kärlek eller pengar?: Alltså kärlek, fast det skulle ju suga att inte ha pengar... ärligt tänk på det? Fast det skulle nog suga mer att inte ha någon som älskade mig, inte ens mamma... gud vad hemskt börjar typ grina. Nej kärlek, lätt!
2. Vin eller öl?: "öl, det är gott. Vin, det är dyrt.." det finns en sång som går så kom jag ihåg. Ganska konstig sång. Håller med lite grand, men väljer vin utan att tveka. 
3. Dag eller natt? Åå båda två, tänk om man bara kunde vara vaken hela tiden?? Fast, det är ju fett skönt att sova... okej, det här var ju en jätte konstigt fråga. Jag vill ha båda! 
4. One night stand eller förhållande?: Men förhållande alla gånger. Pinsamt dagen efter juuuuuuu. Nä, men seriöst, förhållande är ett förhållande och där finns det dessutom någon som jag kan äta glass med, behöver inte säga mycket mer. Förhållande vinner! 
5. Tv eller internet?: Internet. Tycker detta var en ganska orättvis fråga, TVn har ju ingen chans hallå?? Det är ju som en typ boxningsmatch mellan Paolo och Lill-Erik. 
6. Pepsi eller Cola?: Uäk. Verkligen, uäk. Tycker inte om bruna drycker, utom oboy. Oboy är gott. 
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll?: Är ju lite trist att ha romantiska hemma kvällar ensam, blir inte så romantiskt ju. Fast alltså fest är ju inte jätte kul på vintern för det är ju bara kallt. Så just nu betyder det att jag befinner mig i ett hopplöst läge. Måste antingen skaffa pojkvän på momangen eller flytta utomlands över vintern. 
8. Färgfoto eller svartvita?: Färg. Tycker svartvitt blir så allvarligt.. fast det klart att det kan vara fint också. 
9. Telefonkontakt eller face to face?: Face to face, jag är seriöst sämst på att prata i telefon, vet typ inte hur man gör? Hur för man ens ett samtal via telefon??? Okej, riktigt så illa är det inte. Det kan faktiskt var kul att prata i telefon om det är med rätt person, fast face to face är ju så mycket bättre.
10. Bilddagboken eller myspace?: Vet ju knappt vad något utav det är, men bilddagboken lät mycket roligare för bilder är kul och dagböcker är kul. Ska nog faktiskt skriva lite i min när jag är klar här, det var ett tag sedan sist. Vet dock inte vad jag ska skriva om.. händer inte så mycket kul i mitt liv. En till anledning till varför jag ska bli kär kanske?? 


Tio "Har du nånsin":

1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut?: Nej, när jag smitit ut men efteråt. En gång hade jag smitit ut genom mitt fönster mitt i natten, minns inte varför faktiskt.. skulle träffa någon jag var kär i tror jag, aja det spelar ju ingen roll! Sen när jag kom hem så låg mamma i min säng och var jätte arg på mig... det var inte kul. 
2. Har du nånsin velat ta ditt liv?: Nej, inte seriöst. Fast jag har tänkt "jag ska ta mitt liv" när jag har varit ledsen eller något var jättepinsamt.. men skulle aldrig ha gjort det. Är nog till och med för feg för att göra det. 
3. Har du nånsin gjort något du ångra?: Om det finns någon som inte har det, hör av er! Fast egentligen ger det ju inget att ångra, det är ju inte så att det blir ogjort? Så försöker jag tänka hela tiden, för jag ångrar mig alltid. Jag sitter typ och ångrar mig just i detta nu faktiskt. 
4. Har du hoppat bungy jump?: Nej nej ooo nej, min höjdrädlsa skulle inte tillåta mig att ens tänka tanken. Sen hörde jag en historia om en tjej som hoppade och så lurade de henne att de klippte av hennes rep så när hon föll trodde hon att hon skulle dö, SÅÅÅÅÅÅ taskigt!! 
5. Har du nånsin varit med i en olycka?: Typ inte! Eller jo, en gång fastnade bussen för att det var för mycket snö/för isigt eller något så vi fick byta till en annan. Fast det är ju ingen olycka... Mitt plan började ju brinna en gång kom jag på!! Eller typ iallafall. Fast vi hade inte lyft så vi fick bara byta plan. Äh, jag har nog inga olyckor i min ryggsäck.. tur men lite tråkigt. 
6. Har du nånsin ätit en hel tårta?: Nej usch, tycker inte om tårta typ. Fast de kan vara så sjukt fina så det är ju fett synd egentligen.. Jo, en tårta tycker jag om. Det åt jag på en tårtbakar tävling, den var typ choklad som smakade jordgubb eller något sånt. Det var fantastisk... 
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa?: Alltså jag har en hemsk hjärna, lika bra att vara ärlig. Jag har nog tänkt hemska onda tankar om typ alla... Näää jag skojas lite bara. Jag brukar inte önska att folk ska göra sig illa. Jag brukar mer bara önska att det ska gå riktigt dåligt för dem och att det ska gå jätte bra för mig. Typ att de jobbar med att torka fågelbajs och jag är USAs president eller något. Eller att de får jätte fula barn och jag får jätte söta. Inga skador!
8. Har du nånsin gått på bio ensam?: Nej, fast jag övervägde det många gånger i London om jag bara ville komma ut ur huset, men jag lyckades alltid få med mig en vän. Det var jätte bra för bion där jag bodde kostade bara 5 pund att gå på! Hur bra??? ?
9. Har du nånsin fått utegångsförbud?: Nej, mina föräldrar tror inte på utegångsförbud. Dock fick jag hemgångstid ett sommarlov för att jag hade smitit ut på natten  så jag var tvungen att gå hem halv 11 varje kväll.. det sög men jag kände mig ganska cool minns jag för jag kunde ju säga att det var för att jag smet ut utan tillåtelse och alla ba "wooow va cool du är" och ja ba "ja vet". Ok, inte riktigt. Men jag kände mig cool. 
10. Har du någonsin rökt?: Ja, fast aldrig mer än 3 bloss!! Visst är det ärligt väldigt bra jobbat??? Det tycker jag iallafall.


Tio känslor:

1. Saknar du någon just nu?: Näää det skulle jag väl inte egentligen påstå att jag gör. Kanske lite... jo, jag saknar mina barn i London lite faktikst. Sen saknar jag något att göra, men det är ju någOT inte någON. 
2. Är du glad?: Ja det måste jag väl säga att jag är, uttråkad som sagt. Lite ensam också kanske, men jag är glad. 
3. Är du fundersam?: Hmm... jag blev lite fundersam nu, och ju mer jag funderar på om jag är fundersam desto mer fundersam blir jag. Haha gud vad förvirrande! Men ja, jag tror jag är väldigt fundersam av mig bara som person. Funderar typ alltid. 
4. Är du uttråkad?: Ja, jag har ju tjatat om det hela detta inlägg, men inte riktigt lika uttråkad nu eftersom jag svarar på alla frågor men snart lär jag ju bli det igen... ånej. 
5. Är du tysk?: Nej, men gud vad coolt det vore... ich liebe dich
6. Är du du italienare?: Nej, men det vore ännu coolare! Då hade jag kunnat baka pizza och äta glass varje dag! Plus att jag nog skulle vara lite brunare i hyn och det hade inte varit helt fel.. 
7. Är du svensk?: Ja.. åå vad tråkigt! Pappa, varför kunde inte du ha varit spanjor eller grek eller något kul? 
8. Är du fransk?: Nej, men det vore också jätte coolt! Je parle un petite francais. Ska lära mig mer franska har jag tänkt, och sen ska jag gifta mig med en franman för de är romantiska, dricker vin och har ett disney land i sitt hemland! 
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Ja det är de! Jätte kul för mig för det betyder att jag har de på samma ställe och det blir ju jätte lätt och bra när man typ ska fira jul. 
10. Gillar du någon just nu?: Jag gillar jätte många, jag gillar mamma och pappa och Sofia och mina tjejer i klassen och min grottman och Orvar. Men jag antar att denna fråga menades ifall jag har känslor för någon och isåfall är svaret nej. 


Om dig:

1. Hur mycket är klockan just nu?: Åtta minuter över 4. 
2. Namn?: Rebecka. 
3. Efternamn?: Wallgren. Tänk vad konstigt att om jag gifter mig så kommer jag förmodligen byta namn?? Då kanske jag kommer heta Rebecka Larsson? Okej, nej. Om jag gifter mig med någon som heter Larsson, Andersson Svensson så får de fan lov att heta Wallgren annars blir det inget av! Fast jag tvilar på att fransmän heter Larsson. Vänta jag ska googla... Desprez verkar vara ett vanligt namn. Rebecka Desprez.. hmm... 
4.Vart bor du?: Bergsbyn. Hjältarna och ärans by! 
5. Hur många barn vill du ha?: Alltså ja, det här jag jag också funderat på och kommit fram till att jag inte borde fundera på det (som jag sa, jag är en fundersam människa) Såhär lyder mina slutsatser för tillfället, jag tycker inte om siffran 3. Det gick visserligen bra i våran familj med 3 ungar men jag tycker inte om siffran 3. Dock tycker jag att två känns lite för lite. Jag gillar siffran 4 och även fast det är rätt många ungar så gillar jag nog det mest MEN då måste man ju köpa en större bil och sånna bilar tycker jag ofta är rätt fula... sen tycker jag nog att fyra barn är rätt mycket egentligen. SÅ min plan är att få två barn och sedan råka på tvillingar "hoppsan!" eller få tre barn och sedan råka få ett sladdbarn "hoppsan!" då slipper jag siffran 3 men behöver inte planera in 4 barn. Dock återstår fortfarande bil problemet... om inte sladdbarnet väntar så länge att det äldsta barnet flyttat ut. Hmm... kan återkomma när jag löst detta.
6. Vill du gifta dig?: Jaaa det vill jag! Fatta vad kul! och så fint! Tycker det är så himla kul att kolla på folk som friar och gifter sig på youtube, jätte jätte fint! Å ja, det vill jag göra. Det ville jag inte när jag var 10, då tyckte jag det var töntigt. Fast då ville jag också bli mamma när jag var 19 och har ca 24 hål i öronen. Tur att jag förändrats! 
7. Rullar du spaghettin eller skär du den?: Typ både och tror jag? För de är ju fett långa om man inte skär dem fast det är mycket roligare att rull än att skära. Så ja, både och. 
8. Har du ätit sushi?: Ja, eller jag har smakat typ två olika. En vad god och en var inte. Tror inte att sushi är min grej... synd. 
9. Favoritglass?: Ååå glass... har inte ätit glass på 3 veckor (ja, det är sant!) funderade på att falla för frestelsen idag för vi har en hemma som ser jättegod ut men jag stod emot. Willpower! Tillbaka till frågan, jag älskar glass! Seriöst all glass. Men kanske att chokladglass smäller lite högre... å gud så gott... 
10. Humör?: Visst svarade jag just på den här? Jag är iallafall fortfarande glad och uttråkad. Men nu kom mamma hem och det betyder att jag kan krama henne när jag är klar med det här. Mamma är jätte mysig att kram och hon har fått en massa kramar av mig den senaste tiden. Kan bero på att jag blev ensam men det gör inget, jag kramar gärna mamma och jag tror att hon gärna kramar mig med. 


Fyra grejer:

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen?: Hahahahah ja! Jätte jätte kul. Fick en skruv lös på stadsfesten för två år sedan, nej vänta tre år sedan och sprang med ca sex stycken efter mig (vad jag fått höra) genom folk massorna tills någon fällde mig (kan ha varit jag själv, men det är coolare ifall någon annan gjorde det) och jag föll pladask på marken med huvudet först och där var min kväll slut. Smart. Sen har jag för mig att mamma ringde dem när jag "rymt" hemifrån på valborgs en gång men jag skulle inte kalla det jagad. Okej, nu låter jag nästan värre än vad jag är, eller? Jag är iallafall jätte snäll och fin och bråkar inte, ska vi hångla? Okej, moving on... 
2. Har du en hund?: Nä, ibland är jag ledsen över det och ibland är jag glad. Men har kommit fram till att jag inte kan göra så mycket åt saken för pappa är allergisk och sen tror jag inte att jag är en jätte bra matte (?) egentligen. Är inte elak mot djur, men jag tror inte jag ska ha ett eget. Men någon i min närhet får gärna ha en katt eller hund eller råtta, okej nej inte råtta, som jag kan mysa lite med när jag vill. 
3. Sover du helst själv eller med någon?: Alltså jag kan ju inte ljuga, det är ju sjukt mysigt att sova med någon. Fast det måste vara med någon jag kan sova med för jag får jätte lätt panik om jag typ inte känner personen väl och då ligger jag bara där och kan inte sova alls och då suger det ju. Men det är skönt att sova själv också, då kan jag ju ta huuuur mycket plats jag vill samt inte behöva oroa mig för om jag snarkar eller inte. Eller pratar i sömnen. 
4.Tror du på spöken?: Oj, jag vet inte. Skulle nog inte säga det för jag har inte riktigt känt av någon själv, fast samtidigt så tror ju jag på allt folk säger så kanske. De får gärna finnas så länge det är snälla. 


Skulle du:

1. Skulle du vilja vara längre?: Ja, fast inte jätte mycket, för jag gillar att ha klackar och jag vill kunna ha klack utan att vara jämn höjd med en giraff. Jag vill också kunna ha klack utan att bli längre än min kille, så ja kanske min längd är rätt bra egentligen. Det är säker iallafall, men någon centimeter längre. Jag läste att man kan sträckas ut 10 centimeter på en sträckbänk innan man dör så jag tänkte att man kanske kan sträcka ut sig 3 centimeter utan att det skadar? Skulle kanske göra lite ont men vill man vara fin får man lida pin? Visst, och långa ben är ju fett snyggt! 
2. Skulle du vilja ha sex nu?: Nej, för jag har smulor i sängen, öppen dörr så mamma kan se rakt in och det vore inte kul för någon av oss. I helgen däremot... nä okej jag skojar. Helt ärligt nej. 
3. Skulle du vilja dricka dig full nu?: Nej. Undrar om jag börjar bli gammal för jag har typ tappat sugen? Fast okej, jag vill fortfarande gå ut men själva grejen med dricka sig full är inte så roligt längre för jag börjar bara svamla och sen skäms jag dagen efter och det är inte kul. 


Kan du:

1. Kan du röra på öronen?: Nej men å vad roligt om jag kunde det! Då skulle jag visa det för alla och vara jätte stolt över mig själv!
2. Kan du slicka dig på näsan?: Nej alltså inte ens nästan... jag är patetiskt långt ifrån. Har alltid velat kunna men min tunga är kort och rund som en fotboll... inte en jätte bra "slicka-sig-på-näsan-tunga"... 
3. Kan du kolla i kors med ögonen?: Ja det kan jag faktiskt!! Minns när jag insåg att jag kunde det, eller okej, det minns jag inte alls, men det är jätte roligt! 
4. Kan dina föräldrar lita på dig?: Ja, det kan de. Det har jag visserligen alltid tyckt att de kan fast såhär i efterhand så har jag insett att det kunde de inte alls göra, men nu är jag lugn och fin och vuxen och är helt pålitig. 
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar?: Ja det klart att jag kan. Det är ju inte så svårt, däremot vore det ju ganska tråkigt ifall jag var på något ställe där man "ska prata". Då skulle jag ju vara bli fett utstött men 4 timmar är inte jätte länge ju. Jag skulle ju t ex kunna gå ut och gå i typ en timme och sedan se film och sen äta. Skulle inte behöva säga mycket alls. När jag tänker efter har jag nog knappt sagt något idag för ingen har pratat med mig, var det svårt att vara tyst då? näää. 
6. Kan du vara på en fest utan att dricka?: Men antagligen. Tycker verkligen synd om de som inte kan det. Inte för att det egentligen är någon fel med att drick men det är ju lite synd om man inte kan hålla sig så fort man kommer i ett sammanhang med alkohol inblandat. 
7. Kan dina vänner lita på dig?: Ja. Helt ärligt så kan nog vem som helst det. Påriktigt. För jag ser verkligen inte poängen men att berätta någon annans hemligheter eller så vidare, liksom vad får jag ut av det? Det är bara fett töntigt. 
8. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln?: Det har jag redan gjort. Hade jag inte gjort det vet jag dock inte om jag hade gjort det nu, funderar faktiskt på att ta ut den. Känns lite töntigt att ha den nu egentligen, fast jag har inte riktigt bestämt mig. Det är möjligt att det händer när min mage har intagit önskad form. 
9. Kan du stå för dina egna åsikter: Okej, detta är pinsamt men verkligen inte särksilt ofta. Eller ja, inte så ofta som jag vill. Med risk att bli för personlig så har jag verkligen inte särksilt bra självkänsla (blandar ihop alla namn som om självbild eller något passar bättre så ber jag om ursäkt för min förvirring) så nej, jag önskar att jag kunde säga att jag kan det men tyvärr kan jag inte alls det särksilt ofta men jag jobbar på det! 
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?: Ja, jag låter typ alltid bli. Mest för att jag aldrig har pengar (hur nu det kan gå till är ett mysterium?) men även om jag har pengar låter jag bli för jag vet att jag kommer behöva dem till annat. 


Har:

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?: Förlåt mamma och pappa, fast vilket barn har inte det? Seriöst. Den personen får gärna också höra av sig. Men inte längre, nu minns jag påriktigt inte när jag senast ljög för dem? Eller jo jag "ljög" för mamma när jag berättade om en situation, eller nä jag undan höll mer bara vissa detaljer för jag ville kanske inte säga "ja min kompis blev fett onykter och spydde en massa" så jag sa kanske bara "min kompis började må illa" Okej, det är ju inte att ljuga känner jag nu, Eller? 
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?: Hihi ja det har de, Älskar er med! Alltså helt sjukt att det behövdes ett år i London för att verkligen få mig att inse hur otroligt mycket jag älskar mina föräldrar! Men det är väl som de säger att man inser vad man har när man är borta ifrån det. 
3. Har du syskon?: Ja det har jag. De bästa två presenterna jag någonsin fått av mina föräldrar! Gud, jag blir typ tårögd vid tanken på mina bröder. De är så fina! Tänk vilket tråkigt liv jag skulle ha haft utan de två små liven...liksom, vem skulle jag då ha bråkat med? Eller vem skulle då säga till mig om min outfit för kvällen är ful eller snygg? 
4. Har du någonsin haft sex med någon?: Ja. Höll på att göra detta svar längre också, som jag gjort med alla andra, men nä för detta ska inte pratas mer om. Ja helt enkelt. 
5. Har dina föräldrar ljugit för dig?: Haha ja. Dagen innan min fjärde födelsedag: "Nej, presenterna i hallen är inte till dig, de är ju till dina tremeningar som fyller år nästa vecka..." bra lögn, men jag blev fett ledsen... 
6 Har du varit full den här månaden?: No sir! Sober october du vet, Dock vet jag inte riktigt hur det kommer gå på torsdag... sista oktober. Den som lever får se.
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna?: Nej gud nej! Keep em coming! Älskar detta, bästa tidsfördrivet ever ju?? Påriktigt. Jag är seriös. 
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen?: Nej fan det har jag inte! Gjorde jag ens det imorse känner jag nu??? Detta är typ katastrof, jag älskar att borsta tänderna! Har aldrig haft ett hål och tänker fortsätta ha det så. Sen har jag fula tänder (synd som fan men what to do?) men jag tänker inte låta dem bli gula också! Nu vet jag iallafall vad jag ska göra när frågorna är slut! 
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre?: Jo, det tror jag nog faktiskt att jag har. Okej vaddå tror, Ja det har jag! 
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre?: Ja
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?: Nej. Tänk, hade jag gjort den här listan när jag var typ 16 så hade jag tyckt att fyra år äldre var fett mycket "Euw, skulle jag vara tillsammans med någon som är 20? Gubbe ju.." Nu är ju 4 år typ ingenting?? 
12. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det?: Nej och det planerar jag inte att bli, därför är det som sagt ingen bra idé att köra nu med öppen dörr, smulor i sängen och mamma i köket. Och bror i rummet bredvid förresten också. Men seriöst, vad gör man ens en sån situation? Mer än att typ skämmas ihjäl?? Någon som råkat ut för detta? Hör gärna av er. Haha, det är många som får höra av sig efter detta. 
13. Har du ljugit på någon fråga än då?: Nej, varför skulle jag? Det är ändå ingen som läser bloggen längre mer än jag själv om ett år och varför ljuga för mig själv? Sen lever jag efter att försöka att alltid tala sanning för lögner suger! 


Vem:

1. Vem älskar du?: Min familj!! Å vad fina de är. Och mina vänner, och min säng. Och glass... alltså seriöst glass. Fast det är ju ingen person, men OM det var en person så skulle jag gifta mig med honom istället för fransmannen. 
2. Vem hade du senast sex med?: Okej nej, där går det för långt. Nu handlar det liksom om någon annan också, så nej, detta blir första frågan jag inte svarar på. 
3. Vem vill du bli full med? Oj, ja jag vet inte riktigt.. det vore ju fett kul att bli full med mina bröder men de är för små ännu så det får vänta några år. 
4. Vem är den bästa artisten/gruppen?: Okej, jag gillar seriöst typ all musik. Fast okej, jag har lite svårt för alltså verkligen hård rock och typ metal. Sen har jag ju en evig kärlek till min barndoms idol - markoolio. Helt sjukt egentligen men jag älskar honom! Lyssnade på honom senast idag, har ju kommit på att jag måste lära mig alla hans nya låtar också som han gjort sedan jag slutade lyssna på honom. Det går ganska bra faktiskt! 
5. Vem pratade du senast i telefon med?: Jesper? Eller nä, Linus var det nog. Okej, snygg jag kan ju faktiskt kolla i mobilen... Det var Jesper, fast inte den Jesper jag först tänkte. Det finns för många Jesper.. 
6. Vem är snällast i världen?: Å mamma! Eller nä pappa!! För han har just fixat så jag kan få åka till London!!!! åh hur snällt är inte det??? 
7. Vem vill du prata med?: Alltså Johnny Depp vore ju fett coolt alltså... frågan är ju om jag ens skulle kunna få fram något ord om jag hamnade i den situationen? Och vad skulle jag ens säga? Om jag fick ställa en fråga till honom typ, vad fan skulle jag fråga??? "ehm... hi... do you like... dogs?"  ja, typ så skulle väl resultatet bli. Coolt vore det iallafall. Jag höll förövrigt på att få ställe en fråga till Jude Law, han som pekade ut folk hade visat att jag skulle bli nästa person men sen tog personen innan mig så lång tid så jag hann inte... fett synd och då hade jag faktiskt kommit på en bra fråga dessutom!!! Minns den dock inte nu... 
8. Vem sov du senast med?: Ööö... jag sov senast HOS Richard med inte med, Hmm.. måste gå längre tillbaka i tiden... okej det blev typ Richard ändå tror jag? Äh, jag vet inte. Det var för länge sedan jag sov med någon...snyft. Tur att vi ska ha sleepover på tisdag då!! 
9. Vem såg dig full senast?: Alltså full eller bara onykter? Inte för att det spelar så stor roll. Det måste nog ha varit Ange, Jesper eller någon? Var som ganska länge sedan jag var full. Eller okej, en månad typ. Men det är för länge för att komma ihåg. 
10. Vem vet allt om dig?: Helt ärligt ingen. Fast Sofie och Christin vet ganska mycket, Sofia också. Men nä, det finns nog ingen som vet allt om mig utom jag själv, min dagbok och Gud. Min dagbok vet nog förresten inte heller allt för jag är paranoid och vågar inte skriva ner allt ifall någon skulle läsa så jag skriver typ hemligt så att jag skulle kunna låtsas att jag menade något annat om någon skulle ha läst. Det värsta var dock en sak jag skrev för typ två år sedan som jag läste i sommras och så minns jag inte ens vad jag menade!! Jätte jobbigt ju!! 



Wooow, nu har jag skrivit mycket! Är nog inte egentligen tänkt att man ska svara så mycket på varje fråga men det är ju sååå roligt och långa svar är ju bättre än bara "vet inte" "nej" "ja" "gott". Tycker då jag iallafall. Nu ska jag spela Jelly splash, borsta tänderna, krama mamma och sedan fixa min halloween kostym!!! Tänkte cykla till gymmet men det blev så mörkt så nu vågar jag inte längre... modig tjej.... men mörker är fett läskigt! 

 
love love love love love love love love love
 

 

RSS 2.0