GOTT NYTT ÅR BLOGGEN!!



SES NÄSTA ÅR!!! (ALLA SKRATTAR!)

2011


Var mycket i Byske. Dansade. Delade säng med Fanny och Sofie vilket ledde till att vi alla fick feber. Väntade på bättre tider, hehe nä men jag verkar inte ha gjort sådär jätte mycket i Januari.



Dansade igen. Åkte snowboard med Sofie. Var i byske. Sov. Frös. Och sov ännu mer. Gjorde inte mycket med andra ord.


Åkte snowboard med Alex, blev visserligen mer prat än åkt men. Såg Emil Jensen med klassen och blev glatt överraskad, askul! Bakade misslyckade subwaykakor med Matilda. Var i Boliden med Alex. For till kåbdalis och lekte i bastun och åkte i backen. Bytte profilbild på fb efter många om och men. Dansade ännu mer. 


Åkte snowboard igen. Grillade med lite blandade människor från min förra klass. Fyllde 17! Intervall solade med Sofie. Bowlade och fick min första strike någonsin (tror jag) Firade Simon. Badade!! Åt tacos i Byske.



Fanny och Frida bjöd på trerättersmiddag. Åt mjukglass med Elin. Överraskade Albin på morgonen när har fyllde år. Åt ännu mer tacos i Byske. 


Festade. Var med Marcus som lärde mig att det var rätt kul att ta kort. Fick sommarlov! Hade en kul skolavslutningskväll. Badade med Fanny i Byske. Jobbade och var på premiärfest. Hade en bra midsommar!


Var en sväng till Haparanda med min familj. Festade och upplevde en av de roligaste kvällarna på länge med Elin och massa andra. Åt sommarfrukost flera gånger, mums! Var på trästocks och PDOL! Var ett par dagar i Albins farfars stuga och åkte ring för första gången! (nästan) Är livrädd för sånt...hehe. 


Sa Hejdå till Sofie... For till Paris med mamma! Skolan började. Min kamera dog...  Spenderade en helg i Umeå med Fanny och Alex! Fick en ny dator!!

Kämpade i skolan. Klippte mig! Älskade min dator (och webb) Var på linjefest. Hade långa naglar. Läste gamla minnen. Saknade min kamera... 


Lånade mammas kamera och tog lite höstbilder. Hade (för) långa naglar. Var i Piteå med Elin! Var domare på Halloween. Klippte naglarna!! Var docka på halloween nr 2. 



Började ta konstiga bilder med webben. Firade 1år med Albin. Sen verkar jag inte ha gjort så mycket mer. Insåg att jag hade en hjärna att använda i skolan och blev därav en bättre elev. 

Hade massor med saker att göra under tidspress. Var i Umeå med Albin. For till Stockholm med pappa. Köpte julklappar i tid och slog in dem. Såg julfilm i bilen med mina bröder. Hade en jättebra och fin julafton med familjen hos mormor. Åt mängder av kingekola! Fick ett julkort där det stod mitt namn (och inte fam. Wallgren) tillsammans med Albin.

Sista dagen på året

Godmorgon. Har återigen valt att gå upp lika tidigt som en piga som måste mjölka sina kor. Anledning? Mormor skulle hämtas halv 10. Albin skulle till stan och jag hade lite ärenden att göra. Så det bar sig inte bättre än att jag följde med. Nu börjar jag däremot känna av att jag gick upp tidigt och eftersom att jag inte vill vara trött idag så tänker jag ta mig en liten tupplur så länge. Men inte alltför länge, är ju född till kvinna så jag behöver en hel del tid för att hinna fixa till mig. 

Hörs !     Z Z Z Z Z.... 


En bild på mig och Elin eftersom att det bland annat är henne som jag umgås med ikväll.

Rebecka "Latmask" Wallgren

Hade tänkt göra som alla andra och gå igenom mitt år men det var för tråkigt. Kanske blir senare om jag orkar. Nu ska jag istället ta tag i att börja göra mig fin för imorgon. Låter verkligen löjligt när man säger det tycker jag, men vissa saker måstes ju som göras i god tid. Jag borde tex börja fixa mina naglar om det ska lyckas bli bra. Tycker egentligen inte riktigt om att allt "måste" vara perfekt på nyårs. Blir så stressad... men det brukar ju sluta bra och då är det ju kul!
Förra året

December 30



Nu ska vi ut och åka madrass för första gången iår. Sista chansen också, för imorgon blir det nytt år!

Mr Bean's holiday

Åh vad jag är dålig på att blogga alltså... ursäkta. Får se om jag ska lyckas skärpa mig innan året är slut. Men nu ska jag se kanske den roligaste filmen jag någonsin sett, mr Bean's holiday. Mina nerver kan behöva lite vila efter en hel kväll med olika spel så som absolut överrens, pictionary (?) och scharader. Jätte trevligt men tävlingsmänniska som jag är så tar det på nerverna en aning för mycket. Hoppas ni har haft en trevlig kväll ni med!

Alla vill till himlen men få vill ju dö

Blev så glad när jag klev in genom ytterdörren och möttes av musik, och en glad Jonas som säger "jag vet inte varför men jag är jätteglad idag!". Har iallafall haft en fartfylld morgon följt av en trevlig dag. Väcktes kring halv 10 av ett telefonsamtal vilket var bra eftersom att jag lovat att fara till Fanny med helt glömt bort att ställa väckaren. Sedan vandrade jag runt i tron om att jag hade mycket tid men icket. Insåg att min hjärna var en timme för senad så det blev en snabb påklädning och frukost ätning innan jag rusade ner till bussen 10 i 11 och hann! 

Sen har jag alltså umgåtts med Fanny framtills nu (minus de tider som jag suttit på en buss såklart) och det är ju alltid lika trevligt! Ikväll vankas det god mat tror jag, eftersom att vi får finbeskök. Några vänner till familjen från Stockholm befinner sig i den norra delen av Sverige och det är ju kul. Ska bara se till att städa undan lite i mitt rum så är jag redo! 

Byta kläder borde jag nog också..

De senaste dagarna

Fick feber och ont i huvudet från ingenstans mitt under julmiddagen. Typiskt... Har tagit alvedon nu iallafall så jag har orkat testa min nyårsklänning som tack och lov satt som den skulle. Kan andas utan att brösten trycks ihop. Tummen upp! Eller flera tummar upp, för att andas är ju viktigt! Nyårs känns äntligen bra och jag kan andas lugnt igen. Och nu hade jag tänkt visa lite vad jag har haft för mig dessa dagar då bloggen har stått still. Har ändå inte mycket annat på hjärtat. 

På juldags kvällen for jag till Albin och vi bytte hälften av julklapparna. Resten bytte vi nästa dag då vi var på hans andra julafton. Fick super fina saker! Tusen tack! Här glömde jag dock bort att jag hade en kamera så inga bilder togs tyvärr.. 
Tillbaka i stan så brände vi som sagt lite pengar. Jag blev bland annat ägare till en klocka vilket känns jätte bra. (förlåt för väldigt suddigt bild, märkte inget förrän nu..) Har inte ägt någon sen jag var 8. Den var då svart och röd. Nu är den lite finare måste jag säga.. sen beslöt vi att lägga allt vad julen heter bakom oss och köpte hamburgare till middag. Tror aldrig att jag har njutit så mycket av att äta förr. 
Och idag har jag som sagt träffat Sofie, Fanny och Alexandra. Då delade jag och Sofie bland annat på denna ljuva skapelse efter att redan ha ätit en med Fanny. Sen gick vi på stan en snabbis och jag fick min nyårsklänning, en ring bytt och två ansiktsmasker köpta. 

Nu ska jag vila min sjuka kropp och kanske se på någon film. Eller bara sova. Får se vilket som känns bäst.

Julmiddag!

Idag träffade jag som sagt Sofie. Även Fanny och Alexandra men inte lika länge. Och nu kommer jag inte se bruden förrän i mars eller nånting sånt. Kan inte beskriva med ord hur dåligt det känns... Tur att jag kunde träffa henne idag iallafall och det gjorde att vi också, för första gången någonsin tror jag, lyckades gå in i bussen i rätt ordning (dvs att hon går in först så att hon hamnar längst in på sätet) Det lyckas nämligen alltid bli så att jag går in först och när vi ska sätta oss inser vi att hon borde sitta längst in eftersom att hon ska av senare. Så då får vi blockera gången ens stund innan vi sitter rätt. Men idag blev det alltså rätt ordning av sig själv. Vi lyckades! På sista chansen för iår. Yey! 

Nu ska jag göra mig redo för ännu en julmiddag... suck. Vi brukar alltid varje år några dagar efter jul äta julfrukost med mina kusiner och ett par tremeningar. Men iår är det utbytt till julmiddag istället. Men nog ska det gå bra, det är trots allt bara att tugga och svälja. Nä, riktigt så hemskt är det inte. Hoppas bara att det finns någon annan gröt till mig eftersom att jag inte äter risgrynsgröt. Annars har vi ett problem...

11-12-28

Godmorgon! Idag ligger jag minsann inte på latsidan. Det har jag ju vid närmare eftertanke inte gjort på länge. Men idag har jag hittills hunnit vakna, klä på mig, velat fortsätta sova, gå ut och förfryst mina fingrar. Nu väntar jag bara på Sofie, hon far ju ikväll så måste ju passa på att se det lilla knytet medan jag kan!

Free Willy


Börjar fundera om locktången gav mig lockar permanent. För se bara, det är fortfarande lockar (eller iallafall nästan) och då har jag ändå duschat. Visserligen så har ju mitt hår börjat göra lockar mer och mer av sig själv när det varit blött men aldrig någonsin i den här mängden. Nåja, livet kunde ju vara värre.

Brände som tidigare nämt lite pengar på stan. En klocka och en navelpiercing (?) rikare. Och imorn kommer ytterligare lite saker trilla in. Känns bara bra! Och just nu är vi mitt uppe i att kolla på Rädda Willy. Otroligt bra!

Back in town!

Nu har det stått stilla på bloggen alltför länge. Tack och lov är jag hemma (eller vid en dator iallafall) igen så nu blir det andra bullar! Vi ska strax ner på stan och bränna lite pengar men först ska Albin byta TV och då passar jag på att sova en stund. För jag är så fruktansvärt trött, fastän jag har sovit som en prinsessa utan ärta och även tagit mig en powernap i bilen på väg tillbaka. Ska bara glufsa i mig ytterligare några av världens bästa godis kombination sen är det godnatt för en stund. Hoppas att ni har haft ett bra dygn utan mig, för själv har jag haft det toppen!

Har sagt det förr men det tåls att säga igen: 2 choklad bitar+en blå flaska. Lägg flaskan emellan chokladen, bit av korken (inget måste) och stoppa sedan in allt i munnen. Tugga och njuuuut!

Godmorgon med lockar i håret!

Nu är vi återigen uppe med tuppen. Vilket gör oss till paret som aldrig sover. Nä, inte riktigt så är det. Vi ska nämligen fly fältet och fara på lite mer spännande äventyr än att ligga här och se på Nalle Puh (vilket iof är rätt mysigt) Jag har även hunnit locka håret med en locktång jag fick av Albin. OHERRE VILKA LOCKAR DET BLEV! Känner mig nästan som om jag springer runt i afro, vilket i sin tur känns rätt ovant på två olika vis. 1. Att jag aldrig brukar kunna få sådana lockar i håret. 2. För att jag föddes med onaturligt rakt hår.

Men nu får jag alltså testa att ha lockar och jag stormtrivs. Ska bara vänja mig lite mer först.


Här är då locktången själv i egen hög person. OBH nordica artist beach curl är dess stolta namn. Extra plus att man får med en annorlunda vante som får en att se ut/vara en superhjälte! Inget skämt, för de ser lite superhjälte aktiga ut sen kan man inte bränna sig om man har på dem. Det är lite superhjälte varning måste jag säga!

Astrid Lingrens jul



Ska klä på mig lite kläder och sen sätta mig och se Astrid Lindgrens jul med mamma. Mysmys. 


Hemma igen!

Äntligen! Jag är så otroligt trött så jag vet varken ut eller in. Men en sak vet jag och det är att jag har haft en helt underbar julafton. Vi var ju som sagt hos mormor, för sista året någonsin eftersom att hon flyttar i mars vilket jag tycker är väldigt tråkigt, har ju som så många minnen i det huset hon har nu. + att det är det absolut bästa stället att fira jul på. Blir aldrig riktigt samma känsla någon annanstans. Så jag är glad att vi var där det sista möjliga året.

En av alla tusen fika stunder. Verkligen helt otroligt vad mycket man stoppar i sig när det är jul.

Ville ha ett kort på mig själv i en julgranskula. Hehe.

David som letar efter någon julklapp..?

Och såhär löste jag situationen med tomtepyjamas tröjan. Helt okej ändå tycker jag. Lite olikt mig men det gick finfint!
Vi tänkte ta lite fina bilder. Den här blev dock bara läskig...
Och när kvällen kom så blev det hela tomtepyjamasen. Det visade sig vara bland det skönaste jag haft på mig!
p.s blev lite skumt ljus på bilden som ni ser
Och kvällen avslutades med Ensam hemma 4 (?) i någon slags hemmagjord bio salong. 


Och idag har vi öppnat mer paket...
....samt spelat Kina Schack hos farmor och farfar. 

Och slutligen, om ni inte redan listat ut det, vill jag bara meddela att jag nu mera har en kamera och det känns såhääääääääääääääääääär bra! Precis en sån som jag ville ha. En lagom stor, lagom bra, lagom enkel och svart kamera. Kunde inte bli bättre enligt mig, för en fotograf har jag aldrig varit, kommer aldrig att bli. Nej, det här är precis mitt race!

Mot mormor!

Julfrukosten avklarad. Verkligen super mysigt! Säger som Elin "det känns som att vi är släkt" (=närmare släkt än vi egentligen är, dvs tremeningar) Men nu ska väskan packas och sedan packar jag och mina bröder in oss i baksätet och avnjuter någon mysig julfilm under bilresan till mormor. Åh vad allt är mysigt idag! Ha nu en underbar jul!

Merry Christmas!

December 24

GOOOD JUUUUL!!!!!!

Kan verkligen inte förstå att det är julafton idag. Känns lika konstigt varje år men iår är det faktiskt ännu värre. Jag är iallafall redo att fara på julfrukost men först så måste jag ju se hur det går för Charlie och Kurre. Kan knappt hålla inne min nyfikenhet. Fast först ska jag ju självklart se Pelle. God Jul på er alla! + en liten julpuss

Mitt i julenatten

God jul på er alla! Okej, inte helt rättvist tycker jag. Har aldrig riktigt gillat det där med att det blir nästa dag direkt efter klockan 12 (undantag för nyårs) men annars så tycker jag oftast att det bara känns konstigt för, för mig är det inte nästa dag förrän jag har sovit och vaknat (undantag om jag är vaken hela natten men då räknas det typ ändå inte påriktigt förrän efter typ 7) Inte så att jag blir irriterad på alla som skriver "god jul" på facebook eller så, bara det att inte känns riktigt på samma sätt för mig en minut över 12. Därför brukar jag inte vilja vara vaken över tolvslaget på speciella dagar. Men det blir ju inte alltid som man vill. Ska iallafall dra mig mot sängen. Blir nämligen tidigt morgon imorgon (redan klockan 7 för min del tror jag om jag ska hinna...) eftersom att vi ska äta julfrukost med Sofia och hennes familj klockan 9 om jag inte minns fel..? Jättemysigt tycker jag. Men mindre mysigt om jag inte är pigg. Är ju trots allt en stor dag imorn och äntligen har jag julkänlsa så det sprätter om det. Som en litet barn!



Har förresten sett denna film just med mamma och bror. Älskar barnen. PRECIS så ska mina barn också vara!

What did I think, it's way to late

Har verkligen ingen lust att blogga när det är jul runt omkring mig hela tiden. Har iallafall just kommit hem från farmor och farfar och nu ska jag slå in och fixa lite julklappar som jag helt glömt bort. Skratta lite åt mig själv (ser rätt kul ut just nu i nån mössa jag har på mig för det blev kallt) måla mina naglar lite juligt och sååånt där trams som jag vill hinna innan vi ska se mr.beans jul. HUR BRA SOM HELST! Kommer nog aldrig sluta skratta åt den mannen... 

DAN FÖRE JULAFTON!!

Gooooodmorgon! Idag så spenderar jag större delen av min tid till att bli så julstämningsfull som möjligt. Började med att se julkalendrarna (alltså jag tycker det är så sjukt spännande den som går på tv!! Är som en litet barn när jag ser det!!) Sen har jag även kollat lite på julfilm medans jag åt en så julig frukost jag kunde åtsa komma (dvs varmchoklad med marsissar) och längre än så har jag inte hunnit... Men dagen har bara börjat. 

Ska hinna med att äta någon slags julmiddag hos farmor och farfar idag också. Och julstäda... det låter nästan som att våran familj inte gör annat än att städa. Någon som vill adoperad in i städfamiljen Wallgren? Nja... inte så frestande erbjudande kanske. Får hoppas att vi har lite mer liv än så iallafall. 

Sen ska jag även kolla om min tomtepyjamas går att göra fin på något sätt. Annars har vi ett problem och jag får improvisera. Men det har ju gått bra förr med mina improvisationer så jag håller tummarna.


Förra året

Bästa kvällen i mitt liv!!



Har lyckats göra en hel sida röd!!!!! FUCKING EINSTEIN!!!

Julgodis dags!

Har just kommit hem från en liten runda på stan med Sofia. Med mig hem följde någon slags tomtepyjamas (?) Inget skämt! Och anledningen att jag spenderade hela 50 rikstaler på detta är att jag hoppas att tröjan, som jag tyckte hade fin färg trots allt, ska gå att använda på julafton på något vis som jag ännu inte riktigt har klurat ut... 

Jag tyckte nämligen att det kändes jobbigt att lägga ut en förmögenhet på något som jag ändå bara ska använda kanske en gång och dessutom inför min närmaste släkt som jag annars gärna visar mig så ful som möjligt för. Men jul är jul och då vill man ändå vara liiite fin. Så jag håller tummarna för tomtepyjamas tröjan! 

Och påtal om min närmaste släkt (dvs mina kusiner) så är dom påväg hit just i denna stund. För enligt traditionen så ska vi baka julgodis tillsammans iår igen. Åååååh myyysssiipyyyysi. Mindre mysigt är att vi äter risgrynsgröt också, vilket jag verkligen hatar! avskyr! ogillar! ja, ni fattar. Jag tycker inte om risgryns gröt, alls! Tur att jag får special kost.

Dag 1 på jullovet!

Fantasifull rubrik, menmen. Har inte hunnit långt i livet denna dag. Jag har vaknat - sett julkalendern (både årets och Pelle såklart!) - druckit varm choklad med marshmallows - gett Albin chokladbiten i lucka nr 22 - följt Albin till bussen. Och nu ska jag fixa till mig en aning, ringa Fanny en super snabbis och sen invänta skjuts. 

En mycket detaljrik beskrivning på min morgon och det känns som att jag skulle kunna fortsätta hela dagen med detta. Dock borde jag börja avrunda om jag ska ha minsta chans att hinna med mina närmsta framtidsplaner. Hör av mig när jag kommer hem istället. Deal? Goooooood. 

I brist på annat, en liten bild på när vi just klätt våran gran. Hehehe.

Glittrigare glimm och grötigare rim

Idag återfick jag julkänlsan en aning. Slog på julmusik i högsta musik och grundstädade vårat kök! Har ingen aning varför jag fick för mig att jag ville det men så blev det och ooooh vad fint det blev! Ny skrubbat kakel, srubbad diskbänk och "där man fyller vatten så man kan diska", tömd diskmaskin och fylld igen och massa sånt. Mamma var nära på att svimma av gjädje när hon såg resultatet. För ett finare kök har inte funnits hos familjen Wallgren på år och dagar.

Men för tillfället är det jag som håller på att svimma, började må illa, kalsvettas och bli yr igen... men jag ska ta en alvedon och super vila ett tag så ska det nog bli bra. Ska iväg en stund sen kommer Albin. Myyyys. Någon annan som är mysig är Sofie och hon var just här och vi satt och skrattade till gamla filmer, how I met your mother och tryckte lite skumtomtar som hon hade med sig. Mums. Gött att leva!

Godmorgon igen (på riktigt denna gång)

Efter ett par timmar sovade i sängen så kände jag att nu är det dags att göra något vettigt. Så jag ska börja med att koka ihop någon smarrig lunch. Skrattade gott när jag såg vilken mat som serveras på skolan idag Pontus Morfars Gryta, hahaha vilket namn! Men namnet avgör inte smaken. Så jag får fråga mina bröder om det var gott eller inte. 

Sen har jag faktiskt lite plugg som jag måste ta itu med innan jag riktigt kan njuta av lovet fullt ut... suck. Men måste man så måste man och det är lika bra att få det gjort så snabbt som möjligt. Vill ju inte ha det ogjort när lovet snart är slut.
Hehe sen kände jag ju att jag måste lägga ut min gamla "jullovs-bild" börjar nästan kännas som en lite tradition det med..

Onödig morgon

För det första så försov både jag och mamma oss så en minut i åtta kommer mamma i rusande i mitt rum och skriker "vi har försovit oss!". Min buss hade redan gått så drömmen om att hinna med den var bara att kyssa adjö. Tack och lov så erbjöd sig mamma att hinna skjutsa mig. Så på knappt 10 minuter han jag vakna, dölja de viktigaste sakvankerna i mitt ansikte och slutligen sätta mig i bilen. Så fem minuter i halv nio vandrade jag in i skolan och njöt av att ha hunnit i tid...

Men det jag inte visste var att vi inte hade någon lektion. Den enda lektionen jag hade på hela dagen och den sista lektionen på hela terminen var inställd!!! Jag hade alltså haft jullov redan igår och hade inte ens behövt gå upp när jag försovde mig. Jag hade inte behövt någonting. Morrr alltså! Men men, jag har jullov och det stör mig inte alls. Sen låg det en gullig överraskning på kudden när jag kom hem och då är det svårt att inte le. 

Kvällsbabbel

Är så förbannat mörkt här inne och jag är waaaay to lat för att tända någon lampa. Jag är också waaay to lat för att ta nya bilder fast det ser ut som att jag putar med läpparna som värsta ankan. Eller gör jag kanske det? Tänk om det bor en liten fjortis inom mig? *drar efter andan* Nähä, inte vad jag vet iallafall. Nog om det. 

Blek som en fis är jag iallafall också och skulle behöva ändra hudfärg ett par nyanser brunare. Snälla tomten...? Tur att det finns lite hjälpmedel (brun utan sol*) för de som orkar smörja in sig. Själv är jag aningens lat men gör ett par försök då och då. BAH! Åh det blev bara en massa skitsnack nu, ska sluta. Har ändå inget vettigt att säga. Godnatt!

Dagens visdom:

"Om man träffar nya människor, då kan man bli blyg och vilja springa därifrån. Men då kan man andas in, och andas ut. Sen kan man fråga vad dem heter och då kanske man kan bli vänner"

- Pojke 7år

En liten julsång som Alex visade mig:

Hahaha, alltså jag tycker verkligen att sånt här är jääätte kul!

Något annat som är kul, eller ja, kanske inte så jätte kul för mig kanske men kul för mina bröder. Det är nämligen dags för dem att fara på kanalskolans julfest. Åh vad kul! Jag saknar när jag också fick fara. Börjar vara ett tag sedan nu...
Gullig Rebecka 13 år och redo för sin första julfest!


God morgon

Eller egentligen kanske jag borde säga dålig morgon. Hade nämligen inte mycket mer att välja på än att stanna hemma. Ursh! Inte kul alls, sen blir det inte roligare av att Albin den lilla jäkeln har bytt lösenord på datorn så inte kan jag blogga därifrån, eller se film eller nånting annat kul av allt man kan göra vid en dator. Och inte orkar jag gå och ta en buss hem heller.. Jag är fast här. Ensam. Med endast en mobil. Eller ok, två mobiler, Albins laddar nämligen så inte kan jag smsa och fråga om lösenordet heller... Ska nog ta hans mobil och spela spel istället. Det kan jag vara värd. Fast först lite sömn...

Finito!

Så var den sista julklappen inslagen och lagda undergranen och jag måste tillägga att jag nog aldrig, på flera flera år har varit så här tidigt klar med julklappar. Brukar alltid rusa ut den 22 och ha panik... det är iallafall så det känns. Men iår har jag inte stressat ett dugg! Det ända som är jobbigt nu med att vara klar är att mitt nyligen nystädade rum återigen är en enda stor röra. Måste städas, igen... Men vad gör man inte. 

Annars så mår jag inte så super idag, huvudet värker och jag känner mig helt slut och har ont i kroppen. Har väl dragit på mig någon julsjuka.... Ska försöka bota den lite grann innan jag far till Albin. Vill ju inte bli sjuk. 

En snygg sminkad tomte förra julen!

Yeah they say I did

Det är en salig blandning av ljud som fyller mina öron för stunden. Jonas ser på något youtube klipp med en kille som pratar som moraträsk när dom sjunger "vi kan inte gå över den.." Tigerjakt kanske låten heter? Och David lyssnar på träningsmusik. Båda på väldigt hög volym och resultatet blir inge vidare vackert. Och jag ska själv ge mig in i ljudkampen och slå på lite julmusik och fortsätta där jag slutade igår med julklappsskapandet. 

Men först, lite varmchoklad med marshmallows (?) och avsitt nr 19 av Pelle Svanslös!

Sista advent!

Det slog mig just precis nu att det är fjärde advent idag. Och ja, det var typ vad jag vill säga innan jag överger
mig själv till sängen för en godnatts (skönhets)sömn i massor. Vill säga något mer också, fast jag vet inte vad så jag avslutar i stället och låter bloggen tystna för idag. Imorgon är en ny dag, den första på resten av våra liv!

Tomteverkstad!




Känner mig som en liten tomte nisse som jobbar så att öronen glöder!! Klappar efter klappar slås in och blidar sakta men säkert en större och större hög av julklappar. Fast dock borde jag försöka avsluta eftersom att jag har viktigare och
ännu tajtare tidspress på att bli klart (dvs imorgon!!) och självklart pratar jag om skoluppgifter då. Hade helt glömt
bort dem... så tack för påminnelsen Fanny!!! Stänger tomteverkstaden för idag med en dusch. På återseende!

För en vecka sedan

Det slog mig just att för en vecka sen satt jag på O'learys i Stockholm och såg fotboll. Känns konstigt att det bara var en vecka sen samtidigt som det känns som att det var precis nyss jag gjorde det. En annan sak som slog mig ännu nyssare (ännu mer nyss) är att jag alltid, alltid utan undantag analyserar sånt där. "För en vecka sen.." "För en månad sen.." "Den här dagen för ett år sedan.." osv jag gör det så nära alltid man kan komma. Visserligen inte varje dag och om varje händelse men när det liksom är något speciellt som sätter sig i mitt minne, då kommenterar jag, eller iallafall så tänker jag att "Idag är det en vecka sen". Det har jag ärvt att pappa, det vet jag. För han gör det nämligen också. 

Så, för en vecka sedan åt jag pasta Alfredo (?), idag äter jag våfflor och det är ju inte helt fel det heller!

En vacker stjärna lyst på himlen om natten

Idag sysselsätter jag mig med att ordna en julspellista åt mig själv (lite sent ut kanske, men men) Har varit lite för lat innan helt enkelt, men idag kände jag att det var dags eftersom att jag har tänkt slå i lite julklappar och så och då måste jag kunna få lyssna på julmusik så jag hade inget val helt enkelt. Men inte mig emot. 

Iallafall så är det lite extra spännande med ett paket som kommer behöva bli lite el speciale, ska bli som en liten uppfinning nästan. Kan inte förklara mer än så med risk att person som ska få paketet ska förstå något. Och det paketet måste även vara klart innan fyra idag så jag har aningens bråttom om jag ska lyckas lista ut hur jag ska ordna det. 

Mitt under paket utdelningen förra året. Tänk, om bara sex dagar är det dags igen!!

Nu ska vi sova!



Hoppas ni har haft en bra lördagkväll, Godnatt!♥

Två snygga brudar far på bio nu!

December 17

Godmorgon, Goddag, Godmiddag!
Idag är det ingen vanlig dag, för idag ska vi nämligen klä granen! Julstämning till tusen! Kan behövas eftersom att den julstämning som jag hade hastigt och lustigt bara försvann... så den vill jag gärna ha tillbaka. Senare kommer även Fanny och det verkar som att min kväll kommer spenderas i en biosalong vilket jag inte alls har nånting emot, det känns tvärtom väldigt mysigt och ett helt okej sätt att spendera min lördag. Men först ska jag följa Albin till bussen! 

Såhär såg den ut förra året

Vars är min tröja???

AAAAH!! Alltså det är inte sant!! Här struttar jag runt i mitt hem utan kläder för den tröjan jag vill ha, som jag har planerat att ha är spårlöst försvunnen!! Jag förstår inte! Ändå har jag städat rummet men inte ett spår efter den... Visst är det typiskt att saker alltid ska försvinna precis när man behöver dem. Fast det beror väl kanske lite på att det är då man söker dem och så känns det som att man har sett dem nyss för man har inte letat förrän dem är borta... Men va fan!! Vad ska jag nu ha på mig?? Måste ju börja om från noll nu och det har jag inte tid med... argh!!!

Gjorde en liten detektiv sökning och kollade min webbkamera, tänkte att eftersom att jag tar kort iprincip varje dag så ser jag ju när jag hade den senast. Fick då veta att jag senast hade den på den 30 november. Men inte hjälpte det...
Förbannat alltså....

Min vanliga fredags syssla...

...städa! I min familj har vi alltid städat på fredagar (tror jag) för att det ska vara fint inför helgen och jag lever lite kvar i den filosofin. Kan som inte tänka mig att spendera hela min helg med ett stökigt rum, det är mer än mitt psyke klarar (även fast jag utsätter den för det då och då när jag är liiite för lat) På veckan bryr jag mig inte lika mycket för då är iprincip allt jag gör i mitt rum att sova så vem bryr sig då egentligen? Inte jag iallafall. Så städa ska jag göra sen ska jag slänga mig in i duschen och köra en total makeover på mig själv!! Särskilt mina hårstrån behöver en omgång. Det hänger så livlöst förtillfället så jag får nästan lust att ringa 112 eller köra mun-mot-mun metoden får att skaka liv i dem igen. 
Har ingenting med resten av inlägget att göra men jag gillar bilden och den kvällen hade jag lite finare hår än nu!

Still number 1!!

Så var provet gjort. Pyh. Kunde inte mycket men ändå så pass mycket att jag kunde gissa på många av frågorna och ändå få saker skrivna så nu får vi se hur det går. Lite tråkigt känns det bara att jag inte hade pluggat mer så att det hade fått gå ännu lite bättre...satsar ju på super betyg nu mera! Men nu ska jag göra en..ost. Ja en ost, flera gånger större än en vanlig, yeah!
 

Önska mig lycka till nu!

Godmorgon! Den sömnen jag fick var verkligen behövlig känner jag, för nu ska jag orka springa till bussen och genomföra provet och det hade jag inte klarat nåt vidare om jag hade varit tröttare än såhär. That's about it. Ha en bra dag!

Nu får det räcka!

Har just avslutat pluggande med ett samtal med Jesper och nu känner jag att det är hög tid att sova! Har gått omkring som en levande död idag och råkat somna mitt i samtal och så. Tex så satt vi några och pratade och jag kände mig fullt vid medvetande tills jag kände att samtals ämnet blev lite konstigt så jag var tvungen att fråga:

"sa du nyss att om man stoppar vinkorkar i ketchup flaskor så håller ketchupen längre?"

Fick inte många rätt där inte...sanningen var att hon hade pratat om sin sköldpadda och om dess hårda skal eller nånting liknade. Tänk så det kan gå. Så lite sömn skulle sannerligen inte sitta fel för både kropp och själ. Förhoppningsvis hjärna också, hoppas att den kan plugga lite själv medans jag sover. Godnatt på er alla, kram! ♥
Snälla tomten låt det ligga en kamera i ett av mina paket...

Jag är en usel pluggerska...

Det går inte bra alls det här och jag kan inte bestämma om det är min hjärna, min ork eller böckerna som det är fel på. Kanske är det allting, men jag skyller på böckerna! Tack och lov har jag lyckats få mamma att hjälpa mig så nu finns det iallafall någon här som ser till att jag faktiskt gör det jag ska och inte somnar på böckerna istället (...) Så nu hoppas jag att min hjärna ska bli fullproppad med användbar information inför provet imorgon. Det bästa vore förstås om jag gjorde en låt av skiten (ursäkta att jag tjatar om det) för då sitter det ju verkligen där det ska (i hjärnan) men idag hade jag verkligen ont om kreativitet och hittade ingen låt alls att använda. Finns inte mycket att göra då. Får forsätta plugga på det gamla hederliga viset istället! 

Från en dag då naturkunskapen var liite roligare

Om det är till någon hjälp så tänker jag på dig

Hejhejhallå!
Länge sedan jag använde den hälsningsfrasen tror jag. Använde den flitigt way back in time när det var crabcake bloggen som gällde då allt vi skrev var inspirerat av Bert Ljung. Saknar den tiden och den bloggen lite då och då, varje inlägg var som en saga nästan. Oj vad vi gick in för att skriva, kanske inte så ofta men att faktiskt ha nånting kul att skriva iallafall, det var vi duktiga på! Till skillnad från nu då jag skriver nånting som inte är mycket mer intressant än innehållet i mina fickor (dvs ingenting) 

Och självklart har jag precis något sådant icke intressant att berätta idag. Vad tror ni jag ska göra? Plugga förstås.. har prov imorn och det verkar otroligt svårt och jag har inte ens öppnat boken ännu. Som vanligt med andra ord. Får försöka ta fram min kreativitet och skriva lite låtar av skiten så ska det nog sluta bra ändå hoppas jag!

Lite kvällsirritationer!!

Min mobil verkar (som alla mina andra mobiler) ha fått ett oförklarligt fel. Kan inte kolla meddelanden osv.. Konstigt det där för jag är suuper rädd om mina mobiler just för att jag inte vill att de ska gå sönder. Hatar nämligen att lägga ut pengar på mobil, verkligen hatar. Vet inte varför, det bara är så. Så jag är rädd om dem, tappar sällan ner dom, putsar och läser en godnattsaga och pussar godnatt varje kväll, men ändå vill dom inte lyda. Det är då jag tar till våld och slår dom i skallen och gud vet vars (det gör även alla som umgås med mig rätt ofta eftersom att dom får bevittna det varje gång min mobil inte lyder) Ska nog köra en mobil strejk! Fast det skulle jag aldrig klara. Får blinka med ögonfransarna framför mor och far och hoppas att dom vill tomma sina plånböcker istället! 

Skitsak! ARGH!

11-12-14

Har försökt påbörja detta inlägg i över en timme men jag har verkligen ingenting att skriva. Verkar vara inne i en bloggtorka just nu tror jag. Kanske ska jag leta reda på någon sån där lista men olika saker att skriva om för varje dag? Det har funkat bra förr iallafall, frågan är hur kul och intressant det är och om jag orkar hitta någon? Får se. Och under tiden som jag funderar på det så ska jag ta mig i kragen och plugga lite. Prov och försenade inlämningar, inte bra. Måste göras!

Det fina lucia tåget igår kväll!

Godmorgon godmorgon!


Blev lite försen uppstigning ur sängen idag så jag får lov att ta en senare buss. Men det är ingen fara eftersom att jag har skött tiderna så exeptionellt duktigt den här terminen. Bara jag inte faller tillbaka i mitt forna jag (dvs missa bussarna mer än jag hinner) Borde iallafall skynda mig att skyla mitt ansikte lite så att jag inte ser för hemsk ut!

Du är så random pappa... - Det är för att jag har ticks

Lucia tåget var jätte fint och om vanligt blev jag lika stolt och imponerad av att höra Amanda sjunga. Otroligt duktiga! Nu har jag just kollat ikapp alla julkalenders avsnitten som jag missat sen jag var i Stockholm. Åh så bra den är alltså!! Och på tal om Stockholm så passar det ju bra att jag avslutar inlägget med en bild från Stockholm som föreställer utsikten från där jag fikade med pappa. Tjusigare utsikt har jag varit med om men så kan det bli.

13 December


Aaaaah shit vilken kass bild, men det var iallafall ett försök att fota skolans lucia som jag självklart tyckte mycket om! (även fast jag tycker att det var liiite bättre förra året) Nu ska jag iallafall skynda mig iväg på lucia nummer två för dagen. Dvs lucia tåget där min fina kusin medverkar. Fick en liten sorgklump i hjärat när jag inte såg henne i skolans men så slog det mig att hon säkert är upptagen med det andra. Eller inte, jag vet inte, det var bara en gissning. Men rätt eller fel så bör jag skynda mig om vi ska lyckas få någolunda bra plats. Glad lucia på er!! (om man kan säga så?)

Sjuhundratrettio dagar

Idag har jag nog hunnit med det mesta, det mesta utom att blogga. Även fast jag hade det inplanerat så hanns det inte med, så kan det gå. Imorgon är iallafall kanske en av de mysigaste dagarna på hela året enligt mig, lucia. Jag tycker så otroligt mycket om att kolla på lucia tåg och det har jag alltid gjort! När jag var blott 2,3 år så spelade mamma och pappa in luciatåget på TV. Det skulle de inte ha gjort.. jag kollade nämligen på det bandet året runt. Vinter, vår, sommar, höst, alltid! Så det tycker jag om, otroligt mysigt som sagt! Men innan det blir tal om att kolla på något lucia tåg så ska jag lucia vaka. Kan bli intressant med tanke på att jag är tröttare än jag varit på länge trots att jag tog en sovmorgon imorse...

Lucia4-718507_large

På fodergränd igen!

Hemma i mitt rum, i min säng. Känns skönt men jag hade gärna fått mer tid där nere när jag väl var där. Hann knappt roa mig (dvs shoppa) nånting. Men har de flesta julklapparna klara så det är skönt! Och nu ska jag sova, och tur som jag har så följde Albin med på vägen hem så jag slipper sova själv. Underbart!

Färdig shoppat!

Nu är det färdig shoppat för min del, tråkigt eftersom att jag har rätt mycket pengar kvar som vill spenderas.. Nåja,nu är det iallafall dags för mig att ta fram min manliga fotbolls sida och heja i kapp med alla andra fotbolls män här inne. Blir nog kul!

Fika time!

Tar en paus i julklappsletandet och fikar med min far, mums!

Framme!

Bytte snöstorm mot skinande sol, känns som åratal sedan jag såg solen. Haha. Överlevde flygresan utan problem tack vare världens gulligaste barn som jag fick sitta och busa med så jag glömde helt bort att jag egentligen var livrädd. Får se till att alltid ha med mig ett barn när jag flyger i framtiden! Nu kom pappa tillbaka så nu ska vi gå och äta lunch. Tack tack tack!!

Lämnar Skellefteå!

Jag verkar gilla att gå upp tidigt på lördagar, två dagar i rad vad händer?? Jo det är ju så att jag har ett liten mission att ta tag i idag, så klockan 9.15 flyger jag till Stockholm för lite mission, fotbollstittande, bekant träffande och förhoppningsvis lite shopping om det hinns med det tror jag väl ändå. Även om det mest kommer bli julklappar i sånna fall, ligger lite efter på den fronten. Men det är ju kul att slippa köpa i Skellefteå så det blir bra. Men nu måste jag skynda mig att trycka i mig lite frukost, annars kommer det här aldrig sluta väl..

Och som ni säkert förstår så kommer bloggen stå lite stilla tills på söndag då jag kommer hem igen!

Tänkte att jag borde höra av mig

Goddag! Jag befinner mig i byske för stunden och ska strax sleva i mig tacos, men först ska Sofie anlända! Men maten står dukad och ser onaturligt god ut.. Bara att härda. Tråkigt inlägg utan bild och allt, men som sagt så är min mobil inte riktigt som den ska så det är bara att gilla läget, ursäkta. Ska vara social nu, ha en bra kväll!

Far ut en stund!

Får se när eller om jag kommer hem ikväll. Hehe, nu lät det mycket mer spännande än det egentligen är. Ska träffa en kompis sen kanske jag far till Albin. Får se. Nu lät det genast mycket mindre spannande va? haha. Hejs!

Det snöar finare i Bergsbyn än i stan!


ÅÅÅÅÅh.... jag kan inte ens grimarsera, det känns som att jag har botox eller nånting sånt i ansiktet, kan knappt röra en min. Men botox är det inte frågan om, jag håller bara på att få som sagt världshistoriens största finne näst efter den som någon människa ute i världen hade på ryggen.... Detta bedövar seriöst halva mitt ansikte och inga av mina annars så effektiva mirakel krämer och metoder verkar bita på den... suck suck dubbel suck. Jag får stå ut med att vara ful ett tag. Tur att jag ska bort, det fick mig att komma på att jag måste packa lite, även om det bara handlar om två dar...

11-12-08

Godmorgon! Sitter på skolan och har just haft dagens enda lektion, så nu ska jag bara se en föreställning sen är dagen slut, skönt! Ville dock gråta imorse då jag var säker på att det var lördag och så kom mamma och väckte mig och verkligheten slog mig i skallen med en hammare. Aja, det är helg snart iallafall!!

image description
Så här snygg var mammas handlar vagn igår... Hehe

Bästa stunden på dagen!

Jag ska nu bege mig mot sängen för en gooood natts sömn. Men först ska jag be mamma massera min rygg som totalt har gjort myteri mot resten av min kropp! Sen har jag en liten sovmorgon imorn också så jag ska verkligen passa på att sova och ta tillbaka förlorad sömn och bara vila ut. Och Jespers fina katt får avsluta denna dag. Godnatt!

ÄNTLIGEN hemma!

Pyh! Det var sannerligen på tiden att jag fick pusta ut i min egen säng i mitt eget hem. Har gått på hel spänn och varit super nervös hela dagen. Vi har haft föreställningar hela dagen och under de få lektioner vi hade så fick jag helt plötsligt lov att redovisa med Matilda utan att ens veta om att jag skulle så det var bara att improvisera. Allt har gått bra iallafall men jag är djuuuriskt trött och vill verkligen bara sova, sova och sova lite till, men icket. Jag har en feeet bok att läsa och en ännu en text att lära mig innan helgen, ujuj, jag kommer gå sönder snart. 

Men det slutar inte där heller, jag håller att få kanske den största finnen i min livshistoria och det gör så ont så jag kan knappt le... jag har alltid haft hyffsat okej hy i hela mitt liv så så fort någon börjar puta ut i mitt ansikte som inte ska det får jag ren panik! Och nu är det värre än någonsin... inte lätt att leva. Men trots att allt är som det är så är jag ändå glad, riktigt glad faktiskt. Vet inte varför, livet leker helt enkelt! 


Storleken på boken...
Mitt mående...
...i många...

...olika....
...uttryck! 

NU> läsa!

Hos farmor och farfar

Hejhejhej, jag har försökt att mobilblogga lite hela dagen men det har inte gått nåt vidare... Min mobil kan inte riktigt vara helt frisk... Sitter iallafall hos farmor och farfar och ser top model. Alexandra följde med och var här en stund vilket jag tyckte var riktigt trevligt. Ja, vad mer? Jag stannar här tills 5 ungefär då jag far tillbaka till skolan. Men nu ska jag vara social med mina fina farföräldrar, kram!

Goooodmorgon!

Idag är det den 7 december och dagarna bara rusar förbi...7..8..9..10... 24!! Galet! Men super mysigt. Men nu ska jag lägga lite extra krut på att bli klar, måste försöka hinna på ica innan skolan börjar, vet dock inte säkert när dom öppnar... men jag hoppas på klockan 8. Måste nämligen ha egen lunch idag men den glömde jag ju såklart hemma... så kan det gå!

Det var ett tag sen nu...

Snyggt snyggt, har dessutom förstått att dom har gjort om på blogg.se eller nånting och därav den gråa rubriken. Rätta mig om jag har fel, men det verkar så tycker jag. Far till Jesper nu som sagt och ni får ha en super bra kväll, som alltid!

Shit, hade helt glömt...

...Hur långa mina naglar var!!! Oherre... tänk vad fort man vänjer sig? Kan verkligen inte minnas att dom var så långa.. 

Men nu ska inte detta bli ett nagel inlägg. Kollade bara på gamla bilder och hittade denna. Jag ska sysselsätta mig med något medans jag väntar på att få skjuts in till stan. Ska vara med Jesper ikväll. Känns bra, behöver verkligen en paus från allt läsande och all text pluggning och förberedelser hit och dit....så det blir bra det. 


11-12-06


Hmm....rubriken blev grå när jag skrev den?? Är det normalt? Eller är nånting fel? Den verkar iallafall bli svart när jag publicerar så då är det skitsamma! Sitter här genom frusen som ett litet bär i frysen så jag ska ta och göra min lite varm choklad, m-um! Det får mig dessutom att komma på att jag måste se till att det finns minimarssisar (marshmallows?) i detta hushåll inom en snar framtid. Mååååste ha det i varmchoklad såhär i jule tider. Jätte gott!

20:00

Försökte ta kort på den fina synen jag möttes av när jag gick till bussen. Dock gjorde det sig inte så bra på bild... men det var vackert! För tillfället har jag iallafall just kommit in och jag fryser som bara den så jag kan knappt skriva...ursh. Men jag ska inte klaga, det regnar inte och det är snö och fint ute iallafall! Ska nog dricka varm choklad eller något och försöka återfå värmen innan jag far och bryter mig in hos Albin. Ha en bra kväll!

Ska snart ut och träffa Sofia...

...Men först ska jag visa lite bilder på vad vi har skapat idag, samt en liten sneakpeak, eller vad man ska kalla det, på hur jag kommer att se ut som julgran...
Först har vi "skalat" en julgran. Stackarn, ser helt naken utan grenar..

Sedan satte vi fast grenarna på hönsnät så att det blev som en grankjol...
Och så ser det ut på! Granhatt, grankrage och grankjol. Inte illa, men inte helt klart ännu...
Åh jag älskar att fixa kostymer, förstora kläder så att de blir lagom smutsiga eller trasiga eller vad de ska bli. SÅ kul!!! 

Men nu ska jag som sagt ut och träffa Sofia, på återseende!

Sofie är i tidningen!!

Såg det redan imorse eftersom att hon nämde det igår så kunde jag inte låta bli att kolla. Hann dock inte läsa hela utan det gjorde jag nu, det borde ni också göra tycker jag. Det är en fin tjej med fina tankar det här!! You go girl!

Sen kan ni också kolla när hon sjunger lilla snigel med stängd mun (bland det coolare jag hört!) HÄR!! Haha, ojoj vad jag gör reklam, men vad ska man säga? Det är ju kul och jag är glad för hennes skull och vill att alla ska se! Haha.

Hittade ett svar till Jonah!


Åååh, så fint! Har inte mer än så att säga. Fint, bara fint!♥

Så hemskt...


Blir så ledsen alltså. Världen är verkligen full av idioter!

5 december


Godmorgon! Vaknade för en gångs skull av väckarklockan och eftersom att den ringer väldigt mycket för tidigt
(fråga mig inte varför, jag har väl bara inte orkat ändra) Så jag passade på att se lite Pelle Svanslös, hur bra som helst! 

Hehe, trots min ålder så är det så ser jag, det är som ett tvång. Men det är ju jätte bra! + barnminnen och julkänsla.
Men nu bör jag faktiskt börja göra mig klar för en dag på skolan och inte en dag framför TVn.

Hittade detta på en okänds blogg...


Jag kommer alltid att välja fysisk smärta framför psykisk. Herregud det skulle vi nog alla. Man blir hellre slagen blodig än bedragen. Det fysiska, bara kött och blod och sen det psykiska, känslor. Att känna något psykiskt är en så mycket större grej än att känna något fysisk. Oavsett om någon sparkar en i magen eller tar dig bakifrån. Det är bara kött och blod. Men att känna något för någon. Att titta på någon utan att ens behöva beröring och ändå känna... så mycket större än att ha någons armar runt sin kropp. En vän till mig fick för ett tag sen reda på att hennes kille varit otrogen. Han fick så han teg av henne. Med all rätt, otrohet är en oförlåtlig sak. Han grät och grät och grät ännu mer. En kväll så obeskrivligt full ett misstag som inte kändes mer än på ett fysiskt sätt. Ett misstag han knappt ens själv kommer ihåg som förstörde framtiden mellan han och kvinnan i hans liv. Jag sa det aldrig till henne eller till honom men han var ju inte mannen i hennes liv. Hon hade ju varit förälskad kanske till och med kär i en kille på hennes jobb. Aldrig rört honom fysiskt men så många gånger i fantasin. Aldrig haft sina lår runt hans höfter men varit nära honom och känt hur det pirrar i exakt varje kroppsdel. Och jag tänker på hur mycket han fick skämmas för ett fysiskt misstag när hon kommer undan med en sådan fruktansvärd sak som att känna något för någon annan. "Men jag gjorde ju aldrig någonting". Inte? Du blev bara förälskad i en människa bakom din partners rygg. Så mycket mer smärta än en fysisk beröring. Känslomässig otrohet, på alla sätt och vis en så mycket mer hemsk grej att känna än den där fysiska otroheten. Ändå var det han som satt med sitt dåliga samvete och försökte döva smärtan med alla vodkaflaskor i världen, han som kände för en kvinna som samtidigt kände för någon annan. Samtidigt glad för att han inte fick reda på hennes känslor.

Hur fan hanterar man sorgen över att en person vars hjärta man tror dunkar för dig men samtidigt dunkar för någon annan?



Kan inte riktigt bestämma hur stor del av mig som håller med. Ganska stor tror jag. Iallafall, Godnatt!♥

Andra advent!

Kom just hem från julmarknaden, har aldrig varit där förr men det var verkligen sjuuukt mysigt. Kändes som att jag var typ Pippi eller nåt, det enda som saknade var snön... Men nu hör jag att Sofie har anlänt i mitt hem så jag ska umgås med henne nu. Perfekt slut på en jättebra helg!♥

Julstädning!

Godmorgon! 4 december idag alltså, vilket innebär endast 20 dagar kvar till självaste julafton, ojoj. Denna dag ska jag iallafall hjälpa lilla Albin att julstäda innan vi far på julmarknad med min familj. Så det är bara att sätta igång, jul musiken spelas för fullt redan så det är bara städningen som saknas. Let's go!

image description

Vi hittade lite fina hjärtan i Umeå igår och jag kunde inte publicera bilden från mobilen men nu gick det!

Mot Skellefteå!

Mätt och belåten, en tröja och inte en, inte två, inte tre eller fyra men FEM julklappar rikare så kan jag inte vara annat än nöjd med dagen. Känns bra att julklapps handlingen äntligen är startad och nollan spräckt! Är däremot otroligt trött, tur att mina kvällsplaner inte är mer aktiva än att se på film. Riktigt tur. Men först ska vi ju komma hem, och jag tror att jag fördriver tiden med att sova. Godnatt!

GOOMORGON!

Hej alla lyckliga som får sova längre än vad vi har fått....uppe med tuppen är vi sannerligen! Klockan 7.22 klev jag upp och försökte vakna till liv. Varför är vi uppe så här tidigt då? Jo vi ska till Umeå, så vi får se hur det blir med uppdatering. 

Iallafall, Ha en bra dag!

FÄRDIG!

ÄNTLIGEN är jag klar med att städa rummet (förstår inte varför det alltid tar en sån tid..) Har även hunnit duscha och göra mig snygg... tar tillbak det sista. Har en riktigt fuldag idag, så det är ju tur att det bara är Albin och min familj som ska se mig ikväll. För att skona er ler jag i svartvitt på bilderna för att låta skenet bedra. Ha nu en trevlig fredagkväll!

Min dag!

Har på börjat ett nytt kapitel i mitt liv, eller åtminstånde så har det återkommit ett nytt kapitel. Nämligen: Att ta kort! Så nu hoppas jag att jag kan ge denna blogg en nystart, lite mer färg, lite mer liv. Lite roligare att läsa helt enkelt..
Under mitt hål for jag som vanligt till farmor och farfar och åt där min vanliga fredags lunch, dvs bullar, pepparkakor (eller andra kakor) + varm choklad när jag är frusen, som idag. Otroooooligt gott!! Hur bra lunch det är kan diskuteras.
Sen, på kulturhistorian, skulle vi fota vårat arbete. Eller ja, det ingick att man skulle ha en bild. Men eftersom att det visade sig att vi inte hade tillgång till fotostudion så gjorde vi oss en egen!
Och detta är då slutresultaet av vårat Parthenon (?) eller ja, Akropolis om man vill kalla det så. Inte illa, inte illa.

Nu sitter jag och väntar desperat på att få mat (hehe, som vanligt....jävla fågelunge) Och medans jag väntar ska jag ta mig i kragen och städa mitt rum för det ser rent för hemskt ut! Sängen är halverst på golvet eftersom att jag inte har orkat skjuta in madrassen sen förra helgen....i övrigt är allt som det brukar vara när jag måste städa. Kläder överallt och så kan man ju bara inte ha det. Jag måste verkligen komma på en ny taktik vad det gäller att hålla ordning i mitt rum... 

Och slutligen! (som ett litet P.S eller nåt) vill jag bara flika in att det gick förvånans värt bra på engelska redovisningen idag! Succé! YEEEEEY!

Jävla engelska...

ARGH!!! Jag hatar den här uppgiften om pub livet... såååå jobbigt, och ännu jobbigare att jag ska redovisa imorn och jag har inte ett skit för inget vill funka eller samarbeta (allra minst min hjärna!) Åh vad arg jag blir!!!!! Får väl försöka ge det ännu ett försök och funkar det inte då så ger jag upp och improviserar istället. Godnatt!

DUNK DUNK DUNK

Yeeeah, Jonas lagar mat, det hörs för musiken dunkar i hela huset, yeeah! Haha, blir riktigt god mat också, lite halv lyx såhär i mitten av veckan, kött och pommes. M-um! Dock är jag inte så hungrig ännu, får hoppas att det kommer.

På tal om hunger så började jag tänka på min naturkunskapslärare när jag gick från bussen idag. Hon erkände nämligen i onsdags att man kan äta i princip vad som helst och att hon brukar äta, klöver, blommor, gräs och gud vet vad. Nästan så att jag började undra om det är en ko eller kvinna som är våran lärare...kul var det iallafall!

1 december


Tjena! Rebecka Wallgren här, kul kul. Är på skolan idag också, chockade? Nä, inte jag heller. Ska iallafall försöka få mitt stadsljud på en skiva nu...ojoj säger jag bara, men som tur är får jag lite hjälp. Sen är det bara att lyssna och hålla tummarna att ljudet funkar bra. Annars får jag överleva utan det.

Annars så har jag haft en bra dag idag men jag har määngder med skola och annat som jag måste göra när jag kommer hem, ursh..jag hade inte en aning om hur mycket jag faktiskt lagt på hög. Nåja, det är lätt att vara efter klok. Typiskt alltså...
RSS 2.0