let's do a bloggdesign!

Jappjapp, det är vad jag ska syssla med från och med nu. Helt perfekt eftersom att jag faktiskt är hemma innan 11 denna dag, det betyder några extra finfina minuter i mitt liv som jag kan spendera på att försöka fixa till mig blogg och rädda det som räddas kan!

Nu när mitt rum snart är färdig fixat så måste jag ju ha något nytt att fixa till, eller? Hm, det kan diskuteras. Men sak som samma, jag ska ta itu med detta snarast. Och i brist på bilder så ska jag visa en bild som talar om exakt (nåja, nästan iallafall) vad jag har gjort ikväll. *trumvirrvel*
sett denna film, för första gången i mitt liv, har hört talas vitt och brett om hur läskig den skulle vara, höhö jag vet inte jag, men helt fridfull kan jag ju inte säga att den var.
Men det är inte tänkt att jag ska skriva en recetion om den nu, nixpix hallonlåda inte det. Dax att dra vidare i livet, tjing so long!

DAGENS SKÄMT

Har fett lite tid att blogga, ingen tid alls egentligen.. menmen. ett litet skämt fick jag allt ur mig! hm.. kanske nåt jag borde börja med? dagens skämt? hm.. får funderar på det, SEN!

DÖD ÅT RWALLGREN.BLOGG.SE!!!

jag är helt urless på min blogg! kanske mest av allt utseendet. Jag minns då det var nyare än nyast och då var jag megaproud över vad jag åstakommit. nu vill jag bara bita på den och stampa på den och bita och stampa och lägga den där man ska stänga dörren och stängt dörr så nu är den alldelens platt!! (3årig?? rebeckas sätt att uttrycka ilska)
Ska försöka ta och göra något åt den saken, men ursh vad jobbigt det känns, men får kanske tillbaka blogg lusten då, who knows? inte då jag, men det är värt ett försök iallafall.
bara för att att min blogg är röd, jag är röd och jag skulle skriva om tomat. och för att det var en bild..

TIME TO LAUGH:

sanningen om mina uttryk

Jag har på senare dar börjat märka att mina sätt att uttrycka/förklara saker inte ofta är helt korrekta.
Jag skrev tillexempel senast idag "Det är inte nära förrän haren är skjuten" en prima blandning mellan uttrycken "ropa inte hej förrän vargen (eller vilket djur det nu är) är skjuten" och "nära skjuter ingen hare" Ni ser ju själva.

Hittade nu en sak jag skrivit för inte allt för länge sen "Djupaste gratulationer!" kan man säga så? eller kan och kan, klart man kan. Men säger man så rent på riktigt? jag vet inte.
Har iallafall ägnat lite tid till att fundera på detta och kommit  fram till just det jag skriver att mina uttryck inte alltid är korrekta, men sån är jag.
-Deal with it!

vår julskinka har rymt, det tycker vi är grymt!

sitter och småsurar över att jag inte vann över Albin i vem som fick bäst betyg på sin recension..
visserligen förlorade jag inte heller, vi kom lika, men det känns som förlust. så nu ska jag sura lite till sen ska jag bli glad igen. haha.

Nu låter jag som världens sämsta förlorare om jag blir sur när jag inte ens förlorad. vill bara vända på steken och säga att det är inte sant, i vanliga fall så brukar jag kunna ta en förlust rättså bra trots att jag är född och döpt till tävlingsmänniska i min fars ära. Amen.

Sanningen är bara att jag helt enkelt har för tråkigt så det roligaste jag kunde komma på var att låtsas vara sur.. detta är illa.. jag är nog sjukare än jag trodde...

bild från igår tagen av Emelie

All I want for christmas is you

Åh, livet känns ungefär precis lika jobbigt som en rutten valnöt..

Hur kunde jag vara så helt dum att jag lämnar huset med min säng helt naken utan minsta lilla lakan på och sedan komma hem 11 och då behöva bädda den...jag har aldrig varit med om jobbigare känns det som..
menmen, som man bäddar får man ligga.. (HAHA! plötsligt vart livet lite roligare med en sådan fyndig mening)
kvällen i övrigt har faktiskt varit helt felfritt trevligt tycker jag! for först på skyltsöndag med Sofia (visserligen slutade det typ exakt när vi kom men en tomte hann vi se iallafall!) vi hänge även lite med Emelie, tills att Albin kom och vi förflyttade oss till honom och såg på Changeling. Men nu ska jag se till att fixa min säng sovbar!

skyltsöndag

Idag är det då skyltsöndag, och jassi, jag vet inte om jag ska orka ta mig dit. Jag tycker som ändå att det är någon slags tradition och stämning med det och sånt, men ja, får se om jag orkar eller inte.

Nu så orkar jag iallafall ta tag i le grand finale i kampen om ett nytt rum. Eller ja, nytt och nytt. jag får det att låta som att det är värsta makeovern här, men det må låta som det vill. Hur som helst, så är det dags för finalen, allt ska placeras på rätt plats, ska damsuga bort all smuts och ja, flytta alla möbler på rätt plats. Sängen är det jag oroar mig mest för eftersom att den är för stor för den minimala ytan jag ska flytta den på...men den gick ju att flytta till dit den står nu så visst borde det då gå att flytta tillbaka? det tror jag på!
i brist på bilder så är jag så snäll att jag går med på att visa de senast tagna bildena med webben. enyoy!

IGÅR UPPTÄCKTE JAG OCH SOFIE NÅTT VERKLIGT GOTT!!

helt sjukt gott, jag kan knappt kontrollera mina ord så gott vare!! helt underbat. jag tror nästan inte att jag kommer kunna äta skumtomtar utan chokladsås numera, känns så trist och inte på långa vägar lika gott.
så jag vet inte om jag ska rekomendera att testa detta, eftersom att man riskerar att tappa smaken för endast skumtomtarna... jag antar att det är upptill er själva om ni vill testa.
nu ska jag iallafall fixa mitt rum igen, som sagt, det går inte snabbt det här..men framåt går det. bara otroligt sakta. ska lägga på lite kol i brasan så det går fortare!

"får jag äta upp ditt hår?"

förrätt, varmrätt, efterrätt och.. hårrätt??
hur gott lät det på en skala? njaae, jag är tveksam till att hår skulle smaka någe vidare bra.
men vem vet liksom? någon makalöst bra kock skulle kunna få det att smaka utmärkt. En riktigt bra kock ska ju faktiskt kunna få nästan vad som helst att smaka som om det var taget ur kungens skafferi...får ringa någon duktig kock och utmana honom.
Det var så sant, jag hörde faktiskt om en tårta som bakats i mina närmaste (?) umgänges kretsar med ett slags hår i fyllningen...dock minns jag inte om det var gott eller inte. Kan ju kolla upp saken.



nog om detta, nu ska jag sova! godnatt

wwwwerry meeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrry chrrrrrrristmaaaaaaaaas

jag tänkte egentligen skriva en rolighistoria, men det blir inge av......för jag kom inte på nån, to bad for you!!!

men aaah.. jag ba svamla för jag har inget vettttigt att skriva... BLAAAH sen fattar jag mig inte på det här tangentbordet!!! AAAH skriver när jag är hem...då fattar jag iallafall vad jag skriver....tänkte bara säga att jag överlevde snöstormskiten!!!!!! HERRÅÅÅÅ

for your information

Idag är en sån dag som jag valde att dränka håret i olivolja tänkte jag bara tala om. Men dock kommer jag inte sova i det, men eftersom att jag kom hem rättså tidigt så funkade bra att olja in håret då fram tills nu. tänkte bara säga det så att ni slipper undra.
har skrattat mig några kilo smalare (om man nu ens kan skratta sig smalare..? fick för mig det när jag skrev meningen, får kolla upp om det stämmer..) åt att mitt ena ögonbryn ser mörkare ut än det andra. haha. Antingen är det webben som spökar eller så var jag total usel på att måla dom idag. hoppas på webben, så att jag inte har gått runt såhär hela dagen ovetandes...

uppdate: man kan inte skratta sig smalare. Tror att jag råkade plussa ihop ett gott skratt förlänger livet och att man går ner i vikt av att basta... så kan det gå. men då har jag erkänt mitt misstag iallafall.

Det här inlägget vill jag tillägna en person...

...som jag sett upp till
...som jag har blivit inspirerad av
...som jag har blivit imponerad av
...som jag lärt mig saker av

En person...

...som betytt väldigt mycket för mig
...som jag bryr mig mycket om
...som jag upplevt mycket med
...som jag saknar

En person...

...som jag älskar.

It must have been love

NU just precis nu, (eller okej, inom den snarast framtiden) tänker rebecka wallgren ta igen förlorad sömn och sova sova sova som om det inte fanns någon morgondag!
så ett fett jävla (woups, sorry) GODNATT till allt och alla!!!

OLIVER

jag kom på en sak nyss när jag kommenterade en blogg som jag hade tänkt dela med mig av för lääänge sen. men nu ska det alltså bli gjort.
Det händer iallafall ibland, eller ja rätt ofta faktiskt, att jag får någon snurr i hjärnan och kan testa på alla möjliga hemkurer mot skönhetsfel. Ibland exprimenterar jag helt efter känslan (herre gud, en vacker tag kommer jag säkert lyckas spränga mitt ansikte...wellwell) och ibland så har jag hört från något från någon och så testar jag det, till exempel att borsta tänderna med bikarbonat en gång i veckan för att få de vitare, smakar förjävligt men funkar lite iallafall.

Men det jag tänkte berätta om nu är mitt tips mot kluvna hårtoppar och sånt, olivolja!

Jag bestämde mig en dag att "gnugga" in olivolja i hela håret, linda in i plast och sedan sova med "inpackningen".
Så jag gjorde det. Somnade. Vaknade. Duschade bort olivoljan och jag höll nära på att ramla baklänges när mitt hår torkat och jag inspäckterade det. INGA kluvna toppar så långt mina ögon kunde nå!!!

Jag var helt amazed och berättade om min upptäckt för typ alla i min omgivning, de flesta testade och såg även de resultat. Så det är bara ett tips till alla ni där ute med kluvna hårtoppar som söker en lösning på problemet.
Det funkade jätte bra för mig, och jag brukar behandla håret på detta sätt, ja när jag har tid och ork i princip. Men kanske 1 gång i månaden, inte mer iallafall! Men det gör man väl som man vill antar jag, jag ska ju inte kalla mig expert på vad som är det smartaste.
VARNING!
var noga när du duschar håret så att all olivolja försvinner annars ser håret mer fett ut än i dina värsta mardrömmar! så det är ett tips.

say good bye to split ends, becase your weart it.

mmm...rebbou!

PLAYING WITH FIRE 2!!!

JAG ÄR BÄST I PLAYING WITH FIRE 2 OCH MED DET SÅ SÄGER JAG GODNATT ELLER NÅGOT!!!

 

I'm white dabididabida dabididabidaa

(observera att det är hemskare in real life!!)
efter en helt jävla lång dusch så är jag inte mycket mindre vit...men det lär väl försvinna med tiden hoppas jag, annars är det ju för pinsamt. Gå runt med vita "utslag" på händerna.. nej tack jag klarar mig fint utan dom!
får väl be en liten bön och hoppas att dom snart vilar i frid förgott!
nu ska jag slänga på mig lite kläder och sedan ta mig till stan!!!!!!!!!!! nog med uttropstecken, HEJDÅ

med risk att bli dumförklarad..

jag måste bara få tala om en sak som jag just insåg...
den här låten har jag alltså lyssnat på sen barnsben och ända sen jag lärde mig att använda min hjärna så har jag gått och funderat varför dom sjunger phil och sofie???  förstod som inte vad dom hade med saken att göra.. sen lyssnade jag på den nyss och insåg hur fel jag hört under alla dessa år... dom sjunger ju FILOSOFI... och nu känner jag mig bara allmänt misslyckad och ska därför gömma mig under en sten ett tag framöver...

Från mitt förflutna

Lärdom 06.30 en tisdagsmorgon:

ALL I HAVE IS JUICE!!

ni anar inte hur många gånger jag och mina bröder har lyssnat på den låten när vi dricker juice och sedan tagit ton men istället för att sjunga all I have is you så sjunger vi all I have is juice. detta har då pågått i snart ett år. Helt enkelt vårat sätt att uttrycka våran kärlek till jucie eller nånting sånt. fint!

AAAAAAAAAAAAAH!

woups...vart just påminnd om ett prov som tydligen ska äga rum imorgon..och gissa vem som inte har med sig böcker eller någon som helst information om provet.... just det, göran person..

GRATTIS AMANDA!!

idag fyller min underbara kusin Amanda 17år! Hipp Hipp Hurra!!

midsommar och sorgligt nog nästan de ända bilder som jag har på oss två.. men livet goes on!

har iallafall försökt publicera ovantsående text med bild hela dagen, och nu när dagen snart är över så har jag ju hunnit med så mycket mer än att gratta min älskling. Jag har sytt (!!!!!) städat och tagit nya krafter i att fixa till mitt rum, herre gud, om jag ska hålla på i denna takt är jag väl klar lagom till nästa jul..? dags att lägga i en högre växel kanske??

mer, ja, jag har, harharhar... vad fasen har jag gjort? varit med albin har jag, FLYTTAT MIN SÄNG har jag också gjort!! (hänger visserligen ihop med fixa rummet, menmen) så nu är sängen på helt galen plats, eller nja egentligen inte, känns bara så eftersom att det var länge sen jag sov på något annat ställe i rummet än där sängen brukar stå.. jag kommer få en spännande natt iallafall!

i nuläge ligger jag och är sådär mystiskt hungrig, jag är hungrigare än en varg men jag vill inte stoppa någon föda i kjäften eftersom att inget som jag hittar som är ätbart känns gott att tugga på, jag kommer med andra ord att somna hungrig. men så blir det ibland.. suck. men först ska jag besöka min soulmate och sanna tillfredsställare.. Tandborsten!!!!!!!! sen ska jag sova som en björn!!! godnatt

det är en konstig lek, man hittar knappt varann

Efter ännu en lördakväll i mitt liv är det helt plötsligt söndag (om man räknar efter 12slaget vill säga) och vips är det inte alls den 20 november längre utan den 21 och det betyder att det är typ en månad kvar till julafton och det betyder en vecka kvar till nyårsafton som betyder några timmar kvar till nytt år och det betyder 2011...oherre!

tiden går verkligen läskigt fort ibland! helt sjukt.
jag ska iallafall sova nu men först ska jag skratta lite snällt åt detta..

nåt fint!

sitter och skrattar med min bror och funderar på om jag orkar ta mig till atorp och ali ikväll, eftersom att jag inte har någon skjuts...får se hur det hela slutar. än så länge är jag inte uttråkad iallafall, har ju världens bästa jonas som sällskap och det är inte helt fel det!
nu ska vi skratta lite mer, på återseende!
från våran film kväll, du är grym!

lördag den 20 november 2010

i brist på fantasi tänker jag visa ett par små bilder som togs för exakt ett år sedan! jag minns den dagen som min egen ficka..
små bilder som sagt, eftersom att jag bara har dom i denna storleken. nu ska jag iallafall röra mig mot duschen tror jag, känner mig alldelens nattäcklig (for your information) hörs!

JAG FATTAR INTE LOGIKEN

jag var så trött att jag knappt kunde få fram ord med någon betydelse för två timmar sen. nu är jag så pigg att jag skulle kunna delta i martonloppet just i detta nu, och inte bara delta utan jag skulle även vinna det. det vore nåt....

Iallafall så tänkte jag egentligen göra en sak som jag aldrig gjort förr, nämligen ett sånt där lista som finns på lite alla möjliga bloggar. har aldrig velat publicera en sån för att jag tycker att det är fy satans så drygt. men nu har jag som inget bättre för mig och tv:n funkar inte så fuck it, vi kör!

T j e j l i s t a n
1. Har du ett par blåa string? yes sir
2. Vem var den senaste du pussade? albin
3. Vad har du för bhstorlek ? 75C oftast
4. Trivs du med det? inte det
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? jaaa för det har jag koll på..!
6. Gillar du nån nu? yes
7. Vad gjorde du inatt? vart jagad av jävla kyckling inälvor!!
8. Och i förrgår natt? sov sov, dubbel sov
9. Vad gör du innan du ska sova? släpper ner ögonlocken..?
10. Kan du prata med din mamma om allt? inte alls
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? ja, antagligen? hade som varit lite svårt annars att förklara det plötsliga viktökningen och den runda magen
12. Har du varit gravid? nej, pyh..
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? nej, jag vill inte bära ring än!
14. Choklad eller glass? G-L-A-S-S alla dagar!!
15. Push-up eller T-shirtbh? vafan är t-shirtbh om jag får fråga..?
16. String eller hipsters? string, oftast
17. Stövlar eller gymnastikskor? gymnastikskor..?
18. Kjol/klänning eller jeans? jeans

T i o f a k t a
1. Hemstad/ort - Skellefteå
2. Hårfärg - brun, eller ja mörkbrun
3. Längd - 1.66 ungefär
4. Frisyr - en helt förbannat tråkig frisyr!
5. Ögonfärg - B-L-ÅA
6. Skostorlek - 36/37
7. Humör - förtillfället så är jag då glad iallafall
9. Civilstatus - jag har alltid funderat på varför man väljer att kalla det civilstatus...? knasigt
10. Vänster eller högerhänt - right baby!

T i o s a k e r o m d i t t l i v
1. Har du nånsin varit kär? ja, jag kallade det kär då iallafall
2. Tror du på kärlek? tror? jag antar det..?
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? jo, jag har ju som det..
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? mmmmm
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? det med
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? yes, once
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? älskat är väl att ta i, men ja
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? både och
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare?
haha, jo faktiskt. tänka sig!
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nej, jag tror på attraktion/lust vid första ögonkastet

T i o s a k e r ;

antingen eller
1. Kärlek eller pengar? kärlek

2. Vin eller öl? båda funkar

3. Dag eller natt? natt
4. One night stand eller förhållande? förhållande!
5. Tv eller internet? internet
6. Pepsi eller cola? euuw, inget
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? beror på humöret eller nåt
8. Färgfoto eller svart och vita? färg, oftast
9. Telefonkontakt eller face to face? face to face
10. Bilddagboken eller myspace? har inget erfarenhet av något av det så, facebook


KAN.

1. Kan du röra på öronen? nej
2. Kan du slicka dig på näsan? inte ens nära..
3. Kan du kolla i kors med ögonen? ja
4. Kan dina föräldrar lita på dig? jadå
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? kan? klart jag kan
6. Kan du va på en fest utan att dricka? klart jag kan
7. Kan dina vänner lita på dig? ja!
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? redan gjort!
9. Kan du suga? ja? eller hur ska jag tolka frågan?
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? haha ja

HAR.

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? vem har inte?
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? jo
3. Har du syskon? ja
4. Har du någonsin haft sex med någon? ja
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? ja
6. Har du varit full den här månaden? ja
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? sorgligt nog, nej

8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? haha nej, men ska nog ta itu med det sen

9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? japp!

10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? det med

11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? nej

12. Har du blivit påkommen när du har haft sex? -


VEM.

1. Vem älskar du? mina vänner

2. Vem hade du senast sex med? -

3. Vem vill du bli full med? haha

4. Vem är den bästa artisten? eeh, markoolio hallÅ??

5. Vem pratade du senast i telefon med? fanny

6. Vem är snällast i världen? fler än en

7. Vem vill du prata med? ingen aning,

8. Vem sov du senast med? alexandra...?

10. Vem vet allt om dig? josse, fanny, sofie och alex typ

11. Vem hatar du mest? nämner inga namn

12. Vem kramade du senast? agnes

13. Vem kan berätta allt för dig? det är väl inte upp till mig att veta? den som vill! känner ni för att prata kan ni ju höra av er, i will listen!


så! då var det gjort. nu ska jag borsta tänderna sen ska jag banne mig lyckas somna! godnatt!♥

"NER PÅ GOLVET"

jag sitter hos Agnes, fick just veta min plats i samhället när jag vart nerflyttad från soffan till golvet. Känner mig helt efterbliven när jag sitter med fyra musikaliska genier, en kategori som inte stämmer in på mig för ett öre!!
så ser mitt liv ut för stunden och nu ska jag fortsätta avnjuta gitarrens ljuva toner som Agnes framkallar med hjälp av sina fingrar som sammarbetar utan dess like och kan därför utan problem bilda ackord och därmed forma "nothing else matters". fint!

mmm... marabou

min söta gulle pappa har alltså köpt denna godsak till mig eftersom att han tydligen vill fira att han fått högre lön, storslaget farsan!

Nu ska jag och fanny iallafall sätta tänderna i lite potasisallad och rostbiff, mums filibabba!

önskelista

alltså det här med att skriva önskelistor har aldrig varit min grej riktigt..
skrev gjorde jag när jag var liten, eller nej, jag klippte ut allt i leksakskatalogen som jag ville ha och klistrade fast det eftersom att jag inte kunde skriva, MEN sen var det ju det att ge den till "tomten" jag undrar hur många år jag hittade önskelistan i nån låda kring påsk..

men iallafall så är det nu alltså dags igen, suck. jag tycker verkligen inte att det är kul, för jag har inte en aning om vad jag ska skriva på den där satans lappen som sen ska skickas runt i släkten i hopp om att jag ska få vad jag vill ha (vilket sällan ändå händer..hehe) men aja, allt för deras skull så att säga. ska ta tag i det nu på en gång!

yo what up ho i wanna se that ass on the dancefloor

slukade just det lilla som var kvar av en kladdkaka som min familj bakade utan att säga till mig..! det är så typiskt, jag måste kriga som ett djur för att hinna få sätta tänderna i minsta lilla godsak som finns i huset. annars gömmer pappa det för att sedan äta upp det själv senare, eller slukar mina bröder och deras vänner allting. that's life.

pappa märkte iallafall idag att jag är förkyld, jag vet inte riktigt hur det känns, med tanke på att jag faktiskt håller på att bli frisk nu och har i princip inte kunnat prata normalt på hela helgen och NU märker han att jag är sjuk..hmm..

iallafall så mår jag toppen, har faktiskt gått och lett som ett litet jävla fån hela dan, underhållning på dina villkor för alexandra. kul för henne. jag är faktiskt lite avundsjuk, jag skulle också vilja se mig själv le som en idiot, skulle vara intressant. utöver det så fick jag ont i halsen av kladdkakan men annars är allt toppen, yeha!

"asdfghjklö"

hej, kommer ni ihåg mig? rebecka wallgren? ägaren till denna blogg?
känns det bekant..?
ja, om inte så är det fullt förståeligt att ni lagt mig långt bak i bokhyllan och glömt bort mig eftersom att jag faktiskt inte gjort minsta väsen av mig på ett bra tag. men nu är det slut med det! för stunden iallafall.
oavsett så skriver jag nu iallafall och jag mår toppen! borde egentligen sova eftersom att jag är trött som en gås...
ska bara punkta mig igenom min dag till allas glädje! (jippi!!)
• dansa bugg och foxtrot på efyran med min klass + tre andra klasser (musik, fordons och.. energi???) kul tycker jag allt!
• skippa vintersoppan och äta icas sallad istället!
• back to school
• sluta!!!
• äta godis och snacka sönder kjäften med alex på stan (börjar bli en rutin)
• köpa biljetter och prata med lite människor som jag inte sett på ett tag kände jag
• prata med sofia (väldans mycke prat med människor känner jag, haha)
• fara till albin
• se mr.beans holiday SOM FÖR ÖVRIGT ÄR TYP BÄSTA FILMEN JAG VET!!!!!!!♥♥♥♥♥
• fara hem
• vara hungrig..
...och funderar därför på att mova asset till köken och mätta min magge, men det kommer inte ske eftersom att jag är för trött och har för nyborstade tänder för att något sådant ska vara tänkbart!
får se till att sova så att det blir morgon fort så att jag får äta, toppen! godnatt

tre månader tillbaka i tiden på tre minuter

"Vissa saker som händer påverkar dig mer än du tror, på sätt som du inte kunde tro från början att dom skulle. Det är först när du släppt taget och sedan försöker gå vidare som du märker vilka skador som uppstått.."


28 augusti...

Jag har ingenting att säga mer än att jag är lycklig, lycklig till tårar

hela huset luktar kanelbullar!

har nu blivit några lappar fattigare, men det känns helt jätte nice faktist! har snackat sönder kjäften men Sofie, och ja, livet är allmänt bra helt enkelt. Något som däremot är mindre bra är min blogg, hehe. Vill knyckla ihop den, men nej, jag ska härda!
ikväll ska jag tydligen på typ filmkväll med nå typer som jag själv knappt har koll på, mystiskt! iallafall så har jag inga nya bilder och alla gamla har jag redan visat känns det det som, men vad gör man inte.
för att FANNY är hemma i svearike igen!!!♥ för att alexandra är allmänt söt! för att vi ska fika på måndag! för att jag tycker om er! och för att det var en asbra dag!!!!!

en lördag

Godmorgon ett väldigt liten del av världen!
hur leker livet en dag som denna?
Jag har just vaknat och väntar nu bara på att Sofie ska höra av sig. Tills dess så kommer jag nog bara ligga här och vara halvdöd tror jag. det är allt jag har ork till.
Igår kväll så var jag med Sofie, helt och hållet. vad vi gjorde är däremot lite svårare att svara på. eftersom att vi inte gjorde något specifikt som. Men kul hade vi iallafall!

målbrottsbarn!

GODKVÄLL!
vad har alla för sig såhär på kvällskvisten? själv kom jag just hem från albin för sisådär 10 minuter sen kanske? typ, ungefär nånting sånt. nu sitter jag här och blir utskrattad av min mamma för att jag låter som ett målbrottsbarn för att jag är förkyld och hes och allting bara krånglar i mina andnings vägar. livet är jobbigt ibland!
som tur är så finns markus där och lättar upp stämningen, eller försöker iallafall, genom att skicka en make up video till mig, tackar tackar, känner mig genast lite gladare faktiskt! det händer inte varje dag att folk skickar sånt!
nu är jag så hungrig att jag skulle kunna döda för mat! har inte fått i mig mycket idag pågrund av dålig aptit som härstammar för den förbannade förkylningen!!! men nu ska jag då ge maten en ny chans. sen ska jag sova på tre röda sekunder!!!!!!

inte min dag idag, inte din heller för den delen.

orkar inte blogga. funderar på att antingen skämma ut mig själv eller bara visa en bild. kändes inte som rätt dag att skämma ut sig på, så det får bli en enda tråkig liten bild idag. tills jag är på bättre humör iallafall.
gotland

IBLAND ÄR JAG EN GENI, RAKT IGENOM!!

eftersom att jag idag har varit slående bra på att blogga tänkte jag inte sluta heller, särskilt inte när faktum kvarstår att jag nog inte alls kommer vara lika bra imorn.

iallafall så har jag nu krigat mig genom några timmer till större delen fullproppad med historia, där kommer då dagens lilla lyckobubbla in! jag är ett geni! nya einsatain på en pinne! klart tänkt! jag har en högutvecklad hjärna! och alla smarta saker man kan säga om en människa stämmer in på mig just nu! iallafall om jag själv får bestämma.

JAG lyckades liksom få min läxa rolig!! ja, ni hör ju hur det låter. jag har aldrig hört på maken! men jag läste igenom den nyss och jag svär, jag skrattade till det forsade tårar och jag blir inte förvånad om jag vaknar upp med en fet jävla tvättbräda på magen alltså!

med inspiration och fakta från wikipedia och den förvirrade arfikanen så vart min läxa gjord och jag kan andas ut. och känna mig stolt, för trots att det är rena rama komedin att läsa min "uppsats" så har jag faktiskt ändå lyckats få med svar på ALLA frågor som jag skulle svara på och ja, jag har helt enkelt skapat ett mäster verk! tror baske mig att jag ska skriva ut det, rama in, och hänga upp det på väggen och läsa som godnatt saga varje kväll, det vore nåt det.
nu ska jag sova, godnatt!

ibland saknar jag det, men för det mesta är jag nöjd!

galet vad jag bloggar bra idag!! helt sjukt alltså!

aja, inte mycket mer än så. känner någonstans i mitt samvete att jag faktiskt borde ta och göra den där sablarns historia läxan som jag skjutit på länge, för länge om sanningen ska fram!
och eftersom att jag faktiskt i smyg är ett litet fan av våran historia lärare så tycker jag inte att han ska behöva vänta längre.
det blir som så, gillar jag en lärare så blir jag ledsen och besviken på mig själv om jag inte göra som han/hon säger eller om han/hon blir besviken på mig. så nej, nu klarar jag inte att vända ryggen till honom längre. så nu jävlar ska här skrivas om columbus!! eller nej förresten, han var jag klar med, men aja. nu jävlar ska här skrivas om det som står under columbus frågorna!!



let's

apberget alltså!

jag besökte alltså nyss apberget för första gången på 100 år, minst!
och efter att nu ha kollat så att ögonen blöder på ja, typ alla vänner och bekanta vars anvädare finns kvar så kan jag säga att det kommer fanimig att dröja innan jag sätter min fot där igen, haha det var fasiken obehagligt att vara där, kände mig som en liten skitsexa som inte har nåt liv och älskar apberget. ingen trevlig känsla det där inte!

nej, min och apbergets relation är over, waay over!

don't worry, be happy!

denna underbara sak hittade jag i frysen och gissa tre gånger om min ihjälhungrade mage,som inte fått smaka på nånting i fast form på...länge, vart glad??? den vart mer än glad kan jag glatt tala om!

nu är bara frågan (att jag ens vågar publicera den eftersom att jag känner mig minst sagt hjärndöd när jag ställer den..) HUR I HELSICKE TILLAGAR MAN DEN???

jag har försökt att läsa på förpackningen, men det står bara ingredienser och massa skit som jag inte förstår ett dyst av!! jag antar att jag får exprimentera fram lösningen..

24/7

lyssnar på recycle it och tänker därmed på Sofie och blir därmed lite gladare, haha. inte helt fel på en annars rättså dryg dag..!

en mur som man kan sitta på

jag vet inte riktigt vad det är med mig idag, det är som att jag ligger steget efter hela tiden och får inte nåt vettigt gjort, det är som att min hjärna är som en smet eller nånting och jag avskyr det!... minst sagt!
ursh ursh, väntar nu på att sofia ska komma hem så att hon möjligen ska kunna vara lite social med mig i denna tragiska värld där ingen annan verkar vara det.. haha okej, nu överdrev jag. men aja. jag vill vara med sofia iallafall, så är det och då hoppas jag att hon vill vara med mig med!

To die by your side, such a heavenly way to die

Tumblr_lac98w2syt1qcbx4yo1_500_large


godmorgon!

jag är vaken men inte min hjärna, den känns helt efter i revolutionen. blah blah blah, jag orkar inte blogga känner jag, vi hörs när jag har lust!

glöm vad jag sa!

om jag var världens lyckligaste för 7 timmar sen, ja, vad fan är jag då nu???
förunderligt hur så små saker kan bli så sjukt stora i rätt persons ögon!
jag har börjat tänka på det, att det egentligen är dom små sakerna som räknas, i egentligen nästan allting, faktiskt.
jag menar visst, det är fett kul att fara på en fet resa med en kompis, men själva vänskapen byggs inte på den resan som, den byggs ju av alla små saker i vardagen och alla små minnen.
det finns lite sanning i det där, tycker jag iallafall, för enligt mig är det där sanningen!

sanningen bakom den bilden är att jag och albin såg på bodybouilder kvinnor ikväll, faktiskt hon på bilden ovan, Juan Lopez. Mycket nöje det dära, hah!

nu ska jag fika eller möjligen danska lite till "hoppa hulle hulle, hoppa hoppa hulle hulle.." nä, fika lät mer frestande. mums!

"DIN AVKLÄDDA HORA"




jag känner mig som den lyckligaste människan på jorden just nu!


talktalktalktalktalk

den senaste timmen har gått ut på att telefonsnacka med världens bästa angelica!
men nu är jag så trött så jag tror att jag dör, godnatt!

fint

"PAIN"


har legat i över en timme och tänkt att jag ska duscha, sen har jag inte gjort det för att jag har tyckt att jag hade bättre saker för mig, haha patetiskt, för det har jag ju inte. så jag borde ta mig till duschen nu, för imorgon kommer jag inte orka och då tycker jag synd om människorna som ska möta mig imorn om jag inte duschar nu.
ett långt intressant inlägg som kort och gott vill säga att jag ska duscha. trés bien!

pdol

"asdfghjkl"



- nu ska jag till farmor, hejdå!

jahapp,så var man sjuk..

började må sjukligt illa nångång kring..5? men jag trodde att det bara berodde på vätske brist och att jag inte ätit nåt på hela dan eftersom att jag inte varit hungrig. men nu tackar jag nej till kvällens planer och det är det jobbigaste som finns att röra mig så mycket som en milimeter för huvudet värket likt förbannat!

jag kan ju inte säga att det känns vidare roligt, men aja, det är väl tradition, att jag ska vara sjuk den 6 november! läste nämligen min gammel gamla blogg och kom fram till att så är nog fallet, kul tradition jag skapat alltså!
gammal webbild

nu ska jag sova och se till att bli frisk snarast möjligt!

för er som inte uppfattat det..

..så har jag typ min orginal hårfärg igen!

ganska stor skillnad när man ser det såhär faktiskt, tycker jag iallfall.

halloween, igen!

sådär såg mig gårkväll ut. började med alexandra och slutade med alexandra. precis som detta "Bildspel" dubbel poäng till mig!
nu ska jag sova tills nånting bättre händer. godnatt!

godmorgon!

BLACK                                                    EYED                                                   PEACE
-mer bilder kommer snart!

alex alex alex alex

sitter här i mitt fett rena rum men alexandra och väntar på att klockan ska bli "nu är vi hungriga och behöver mat" och att sofie ska komma. DÅ är det dags för oss att bli..
spännande...

helt usel, men ändå tokbra!

jag måste ju nästan vara den duktigaste människan på jorden!! jag har alltså städat mitt rum TVÅ dagar i sträck!! för ja, så sjukt jävla stökigt var det, asså ni kan ju bara tänka er..
visserligen har jag städat på ställen som jag inte rört sedan dinosaurer fortfarande vandrade på jordens yta, men det är städning det med!
med andra ord så har jag storstädat (minst sagt) för första gången sen detta rum "skapades" (dvs sen jag målade om, typ)
NU är det dags för "the makeover" jag ska alltså göra om i mitt rum, har ni någonsin hört nåt så spännande förr?? i guess nat!

men mer om det senare (har smaskiga före, under och snart efter bilder att visa, mums!..) ska iallafall inhandla lite kraffs som ska få pryda mitt rum och göra det någon som tilloch med kungen skulle vilja äga!
Mitt rum i sina renare dar.. (det är ju iof rent nu med, men aja, har inga bilder på det så)
känner iallafall att det låter som att jag ska göra världens fetaste makeover, men jag vet inte jag om jag ska vara ärlig. jag tänker låta resultatet bestämma det.
nu ska jag äta, är hungrig som en varg!!!

home again

efter att ha spenderat snart ett dygn i fagra skelleftehamn är jag nu hemma igen och kunde inte vara tröttare. jag har i princip sovit i en mardröm!! jag och fanny har legat och rädda som små barn omringade av två sovande pshycos (alexandra och sofie) och när fanny sedan somnade vart jag helt själv, det är nog bland det värsta jag varit med om, tur att det fanns en leksaks katt som kunde hålla mig sällskap tills även jag slumrade sött.
jag måste verkligen få rädda oss själva och säga att vi bar lika lite smink som grottmänniskor och vi hade just bastat=obehagliga röda ansikten och ja, jag kan hålla på hur länge som helst. men kände att det kunde vara bra att ha det sagt!!

hur f*n kan jag vara så sjukt trött??

jag vaknade nyss, har sovit sen 23.00 igårkväll och igår var jag vaken i typ fem timmar, resterande tid sov jag. och jag är trött så jag tror att jag ska dö just nu! jag får inte ihop det, vars finns logiken liksom?

jag borde vara pigg som ett svin. jag borde vara ett piggsvin!! hah, nej fy så dåligt skämt. jag klarar inte min morgon humor. jag ska sova lite till nu tror jag, godnatt!

glada sms!

var minst sagt chockad när jag fick ett sms från pojken på bilden ovan, visserligen var det felskickat men det spelar ingen roll, det var ändå början till smskonversationen och det är ju bara superkul ju!

appro på sms så är jag mer än glad över att jag nu har nya sms, pyh hade inte kunnat spara på dom få jag hade kvar mycket längre till så det var ju bra det!

vääääärldens segaste dag!!

jag har verkligen inte gjort nånting idag! ingenting, verkligen ingenting! bara sovit, vilat och sovit lite till. med sällskap av min kära dator i brist på umgänge. haha tragiskt alltså tycker jag. men man ska ha sånna dagar med.
imorgon blir det iallafall annat av, då ska jag umgås med världens bästa waka team!♥


ny dag...

väcktes nyss av min mor som sa våffel frukost om 5 minuter. det är verkligen inte varje dag och trots att jag är mätt som ett svin och trött som en sten så tror jag faktiskt att det inte är mer än rätt av mig att stiga upp för när jag kollar på klockan ser jag att det faktiskt visar 13.34 och om något ska hända idag borde jag ta tag i det snarast!
trots att elias ständigt försökte förstöra så lyckades jag ändå få en bild på denna underbart fina...maxfågel skapad av..pontus? ja eller nåt. tres tres fin!
RSS 2.0