Rullar in mot stan..

On the move... Hehe. Jag kände att eftersom att ni fått genomlida heela dagen med baara webbilder (förlåt förlåt förlåt, men utan kamera är det det bästa jag kan åsta komma..) SÅ jag kände iallafall att denna gång skulle ni få se något mer än endast mitt tryne. Så jag beslöt att visa lite snygga moves álà Rebecka. Nu far jag till stan iallafall. Byye!

Herrarna står för matlagningen...


..och damerna (damen) springer runt till hälften påklädd (förlåt Simon..) Det luktar iallafall underbart och jag tror det smakar likadant. Jonas är nämligen riktigt duktig på att laga mat och det är säkert hans kompis också. Själv har jag bara panik för vad jag ska ha på mig...som vanligt. Nåja, nånting blir det iallafall. Nu ska jag sluta visa mig såhär opassande för pojkarna (fast egentligen får de skylla sig själva eftersom att det var dom som ville att jag skulle flytta datorn till köket, hehe) Ska försöka hinna höra av mig iallafall engång till ikväll. Men om inte, Ha en trevlig fredagkväll!

H E E E L G ! !

Nu är jag hemkommen sen en tid tillbaka. Min skoldag idag var verkligen inte jobbig alls. Den bestod av att...
Så helt enkelt, skratta och inte fatta nånting. Låter det jobbigt? Nja, inte så värst. Det låter jobbigare att jag nu ska försöka fixa till mitt rum en aning så att jag inte ska skämmas ifall det blir som tänkt ikväll då mitt hus kommer besökas av ett antal okända pojkar. Förhoppningsvis (och troligen) blir det jätte trevligt. Och chanserna ökar ju om jag slipper skämmas över mitt rum. Så det är bara att ordna. Håller tummarna för mig själv!


Godmorgon godmorgon!


Pigg och utvilad är jag, önskar att det kunde se ut så också...det är verkligen inte min dag idag. Mitt ansikte rasar samman!!! Får hoppas det rasar tillbaka snarast annars får jag ta och besöka en doktor. Hur som haver, inväntar att klockan ska slå dags-att-gå-till-bussen. Har två lektioner idag och jag fick sova på mitt superlånga fredags hål istället för att bara vänta. Inte alls helt fel. Nu ska jag avrunda detta inlägg och göra mig redo för bussen och skolan. Ha en bra dag!

Les fransk manikyr


Kände att det var ett tag sen sist mina nageltippar (?) var vita så jag kände att nu är det dags igen. Min kväll har som sagt bestått av att dejta mina naglar och den senaste halvtimmen har jag stundvis sörjt att jag nu officielt icket kan kontakta Albin på en vecka ursäkta för att jag tar upp det igen, men det är lite jobbigt när jag hört av han varje dag i lite mer än ett år..så lite jobbigt är det. Något som får mig på bättre tanke är mitt lilla brev som jag gömt i hans väska...

Ni förstår, igår när jag "pluggade" (gjorde det lite grann sen, men) så skrev jag nämligen ett litet fult brev som jag gömde i hans väska tillsammans med en liten godispåse. Förhoppningsvis (troligen) har han ingen aning om detta utan kommer hitta det typ imorn när han ska ta fram sin handduk. Och den tanken gör mig glad. Hehe, älskar att göra sånna där små fula överrsaskningar. Typ det bästa som finns!

Nu ska jag sluta prata som en besatt liten flickvän och istället avsluta inlägget med att skryta om att jag inte börjar förrän typ klockan ett imorgon. Skönt så det stinker om det alltså!

N A G E L K A T A S T R O F ! !





Mina naglar har nog nästan aldrig varit värre än vad de är just nu så ikväll spenderar jag min tid med mina naglar. Albin har jag spenderat min sista tid med nu för en vecka framåt och nu när han är borta, ja då har jag gott om tid att bry mig om mina naglar. Nog ska jag överleva denna vecka nog. Vem behöver pojkvän när man har naglar att sköta?  

Bloggen står väldigt stilla för övrigt (vilket den kanske egentligen alltid ha gjort men), jag vet och jag är ledsen för det. Jag skyller på att jag inte har en kamera och det gör mig djupt deprimerad alltså. Inte bara i bloggande syfte, utan i personligt syfte, jag kan inte ta bilder även om jag vill! Något måste göras, snarast! Ska bara kolla igenom om min ekonomi håller, gör den det? Ja, då är det snart påväg en kamera till mig. To be continued...

Igår fyllde Sofie år!


GRATTIS GRATTIS GRATTIS VÄRLDENS FINASTE SOFIE!! Hoppas du har haft en underbar födelsedag även, fast inte jag var där, hehe. Grattis iallafall!

Förtillfället sitter jag nu och ska jag plugga till mitt svenska prov som Albin som sagt nämnde i förra inlägget som jag inte orkade avsluta och övergav jobbet till han. Haha. Pratat med Fanny en liten stund har jag också hunnit och även grattat Sofie lite mer. Så nu är det bara att börja plugga!

Requiem for a dream


Hej på dig bloggen! Här sitter jag och bloggar åt Rebecka, vi har just ätit pizza. Jag är inte denna brah på denna här. Jag kan inte förstå vad jag gör för fel, fattar inte hur göra man? Sen ska vi bara va med varandra och jag ska på träning och denna kvinna ska på plugga lite till sitt svenska prov imorgon, lycka till!<3 Ja själv ska jag utomlands imorngon, varmt och scööönt tror jag. Nu har jag inget mer på hjärtat så jag säger bra hejsvejjs bloggen, ha de bra! XOXO/Albiiiiiiiiiiiin

Mot Albin!

En powernap, en dusch och en middag senare är jag åter på fötterna och ska kriga mig till Albin. Som tur är har jag en mamma som hjälper mig med det. Något hon inte hjälper mig är att lyckas ta webbilder...dessa två var de enda som hon inte lyckades vara med på eller göra suddiga. 1-0 till mamma...Eller nånting sånt.

-Jag gillar din lukt, du luktar...varmt

Idag har jag gemfört dialekter mellan dessa två. Boliden vs Byske. Min slutsats vart att det faktiskt är
rätt stor skillnad om man lyssnar noga. Kul att veta? tänkte väl. Jag gillar dialekter iallafall, det är charmigt!
Synd att jag inte har någon själv som jag märker av...nåja, man kan inte få allt. Synd.

Skyndade mig hem från skolan idag eftersom att jag var tvungen att hjälpa mamma att göra mat.
Lika bra det, har inte mått helt okej idag. Så up next i mitt spännande liv är att lägga mig och vila och samla ihop
krafter så jag orkar ta mig till Albin ikväll. Så för att orka det bör jag sätta igång att vila på en gång!

Paying for my misstakes

Nu är jag då ensam igen då Elin just for. Otroligt kul att träffa henne igen utan att det har passerat en evighet sen sist. Haha. Vi har pratat lite om helgen och om saker flyter på rätt så verkar det bli riktigt kul! Mer då, vi har ätit upp slutet av våran fantastiska kladdkaka och sett på mina två favoriter Ensam mamma söker och Svenska hollywood fruar såklart!

Det som nu återstår av min kväll är att bädda klart min säng och slutligen besöka toan för att bli av med dagens smink. Inga vidare planer att skryta med direkt men kvällen lider ju trots allt mot sitt slut så vad förväntar jag mig? Ett oväntat besök av Maria Montazami själv? Eller att en stor påse pengar ramlar ner fråm taket? Nej, det spännande i denna dag är nog förbi vid det här laget så Godnatt!♥

Sitter och minns gamla tider med Elin..

Jag och Elin är då de som är inringade. Lite (läs myycket) suddig bild med det är lika bra för vi var inte det minsta vackra, inte någon av oss. Elin ler så mycket att hennes ögon försvinner och jag har hår som hänger ner så det täcker halva ansiktiet, resten av ansiktet är mitt leende. Glada var vi iallafall. 

Här är även en låt som vi dansade till på småstjärnorna en gång i tiden...haha ojojoj vilka minnen man får..

110926


Är nu hemkommen efter ännu en skoldag bestående av en svenska och lite bus med en tejprulle i kortfattad förklaring. Detta firar jag med att äta lite av kanske världens godaste kladdkaka made by Elin&Rebecka!! Elin ska jag förövrigt hinna träffa en stund ikväll och jag ska även hinna städa mitt rum som just nu ser ut som att det slagit ner en bomb och totalt förstörd den fridfulla stämmning jag lyckades skapa...så nu är det bara att börja om igen.

Rebeckas minnesbok



Titta vad jag hittade för kul att sysselsätta mig med! Min minnesbok!!
Nästan som en dagbok fast med olika minnen som jag klistrar in, det kan vara allt från bilder och flygbiljetter till handskrivna brev jag fått från andra eller sånt som jag själv knåpat ihop på lektioner så kreativiteten eller känslorna flödat. Som text detta som jag skrev i...ja, för ett bra tag sen iallafall, haha.

"Klä av dig! Strippa! Blotta dig! Inte bokstavligt, symboliskt. Jag är naken, du är påklädd. Jag kommer gömma mig, vara tyst och skämmas så länge du är påklädd. Ju mer kläder som åker av desto mer hjälp kanske du kan få, men just nu har jag inga händer att hjälpa dig med, för dom är upptagna med att dölja min nakenhet."

Haha, jag dog när jag läste det nyss. Så himla kul beskrivet (om jag får säga det själv, ni får tycka som ni vill) Jag återfick verkligen känslan. Ni vet, då man har öppnat sig lite för mycket, sagt för mycket utan respons. Den känslan. Haha. 

I boken hittade jag även ett brev jag fått men jag kan inte komma på NÄR jag fick det eller ifrån VEM!! Jag brukar ha skrivit ner vem som skrivit och så om det inte redan står men nu står ingenting och det är lite hemskt att jag inte vet vem som skrivit och inte heller när så att jag kan gissa mig fram. Dags att leka detektiv och undersöka saken.. 

Skojas, här ska inget undersökas, det förblir ett mysterium. Det enda jag undersöker nu är vägen till köket..

Tråksöndag

Har haft världens slöaste (hatar ordet, men kom inte på nåt bättre..) dag idag. Ända roliga var att träffa Simon som var lika trevligt som alltid, pratade och åkte och kollade på fina hus. Haha. Iallafall mer intressant har min dag faktiskt inte varit eftersom att resterande tid har jag iprincip spenderat till att ligga halvdöd i sängen med datorn i knät och bara göra ingenting. Otroligt spännande alltså. Tänker fortsätta i samma sköna tempo om ingen protesterar så jag tänker lägga mig och se Jersey Shore, SATC eller något annat kul jag kan hitta på datorn. Myys.

Jag saknar min kamera...stackars er som får se på gamla äckel bilder...inget är som det ska utan min lilla krånglande karamellfärgade älskade rektangelformade skitkamera...R.I.P♥

Godmorgon!

Paris 

Har hunnit prata med Fanny lite snabbt och nu ska jag slänga på mig lite kläder och fara och träffa Simon. Det är verkligen på tiden känner jag. Kommer inte ens ihåg sist, om man bortser från den lilla stunden i fredags. Det blir toppen!

SKRATTA!!



HAHAHAHAHHAAHAH jag dööör!! (Elin också)

110924

Master Chef Rebecka är igång igen for some serious tacomaking! Är så hungrig att jag döör trots att jag åt en egen liten förrätt...woups. Men idag är en hungrig dag. Ska kolla så jag inte bränner köttet. Ikväll är jag med Elin iallafall!

Redy Set Go!!


Nu är jag och mina två blonda älsklingar redo att inta våran linjefest. Blir säker bra hoppas jag!

Lagar mat med Alex!

På menyn: Kroketter och hamburgare

Sådan lunch får man sannerligen inte på skolan! Nu ska jag avnjuta maten och vara social!

Dag 05 - I min handväska

  • Min plånbok
  • Dansbyxor
  • Massa olika papper
  • Tamponger
  • Busstidtabell
  • Mariekex
  • Skräp
  • ppiller
  • En halv nagelfil
  • Hårsnodd
  • Cykelnyckel
  • kondomer samt glidmedel
  • EN socka
  • Ett handtag till väskan
  • En tång..
  • Solkräm
  • Smink
  • tugummi
  • 2 pennor, en blyerts och en bläck
  • Broshyrer (?) från massa ställen'
  • Ett hänglås
  • Ett brev
  • En ordlista på papper
  • och slutligen en liten fakta lapp om Notre Dame

    Ojoj, där tog det slut. Detta var en utmärkt punkt kände jag då min väska var i stort behov av städning. Nåja, då vet ni denna intressanta fakta. Nu ska jag hals över huvud skynda till bussen och fara till Albin. Ha entrevlig kväll!

Regn regn regn regn...

Jag vart nära på dränkt av regnet när jag vandrade(sprang) från bussen och hem. Inte det minsta kul alls. Något som faktiskt är ännu mindre kul, rent utav plågsamt är att hela denna dag har min ben kliat konstant! Utan avbrott! Som om jag hade miljoner med myggbett på benen eller som att någon fyllt mina byxor med typ...hö. Och det ser ju inte så himla bra ut heller att gå runt och klia sig hela tiden heller, så jag har plågats. 

Tack och lov verkar det ha lagt av nu (kommer säkert börja om nu bara för att jag skrev det..) men jag ska för säkerhetsskull byta byxor. Ska även slänga ihop lite mat till min familj i form utav makaroner och köttbullar. Hehe. Och det ska vara klart innan fem så jag borde börja med detsamma!
En annan god maträtt!! Jag svär, lägg flaskan mittemellan två chocklad bitar, stoppa i munnen, tugga, svälj och njuuut av smaken. Jag är kär!!♥

P.S livet är tråkigt utan en kamera, förlåt för det..

13:23



Tjaa, nu är jag då hemma sen ett tag tillbaka. Kan inte ens beskriva med ord hur skönt det känns! Ilskan från igår är kvar for your information men tack och lov har jag en person på andra sidan skärmen just nu som gör mig lite gladare, tur att sånna finns! Måste ju liksom bli gladare till ikväll då jag ska till Albin. Vi har ju varit tillsammans i 10 månader idag och då vill jag ju inte vara sur precis. Haha. 

Senare, eller snart ska jag ge mig själv lite mat och även öva lite läxa. Har ju typ det läskigaste "provet" någonsin imorn, iform av en låtsas audition som är typ på riktigt? Vet int hur jag ska förklara, men snacka att jag är nervös iallafall.

Kort dag!


Godmorgon!
Sitter nu och inväntar dagens sista lektion. Vilken skillnad motför hur mina onsdagar brukar se ut.
Med lektioner tätt efter varandra från halv 9 till 4 med sista lektionen i 2 och en halv timme. Denna dag slutar jag alltså innan 12. Kan inte kännas annat än bra! Har just haft naturkunskap iallafall där jag förstod så nära ingenting som går. Och nu ska jag börja dra mig till nästa lektion där vi bara kommer sitta och planera och lite sånt. Skönt!

Dag 04 - Vad jag stoppar i munnen under en dag

Det skiftar från dag till dag, chockerande nog. Men min huvud föda är ännu mer chockerande...mat!
Nej, men ärligt så tycker jag frågan var rätt konstig, eller fel formulerad? Och jag tänker inte tolka den på något annat sätt än det som står. Punkt. Nu ska jag borsta tänderna, eller möjligen äta glass (en annan stor huvudföda) Får se hur det blir. Men Godnatt säger jag iallafall för jag skriver inte mer ikväll. Godnatt!!♥

Taking a break!



Som sagt har jag inte varit på min mest glada dag idag, tyvärr. Lyckades få tillbak glädjen och livslusten där ett litet tag, men nu rasade allt samman igen...fan. Hur dealar jag med detta då? Jo, jag tänker städa bort min ilska och skrika ikapp med låtarna på min hatlista, håller tummarna att det funkar utmärkt så jag kan höra av mig när jag är glad igen!

SURPRISE!!

Jag kände mig så snäll och på bra humör när jag lämnat på skolan (på skolan har jag nämligen gått runt och kokat av ilska mot allt och alla...hehe sorry..) så jag bestämde mig för att fylla en presentpåse full med godis och ge till min bror som tack för att han alltid ställer upp (som jag skrev i nåt inlägg här nere) Sagt och gjort, I did it! Och ni kan tro att han vart glad och överraskad när han såg vad som väntade på honom..

jag lovar, den var typ ärligt tung... hehe, det lönar sig att tjäna mig. 

Jag var även lite generös mot mig själv och köpte lite saker till mig själv också, bland annat lite nagellack, så nu ska jag sysselsätta mig med mina naglar. Det är som så kul nu när jag fått så pass långa naglar så jag faktiskt kan måla dem i färg utan att sedan vilja spy på dem, hehe. För tro mig, det har jag velat hela mitt liv fram tills nu..

Dag 03 - Personer jag är lik enligt andra

Ja, den personen jag fått höra flest gånger att jag är lik är min bror..
"Är det du som är lik en tjej eller hon som är lik en kille?" är nog det skönaste sättet jag hört någon utrycka våran likhet. 

Men utanför mitt släkt träd, för där finns det många jag fått höra att jag är lik, både på insidan och utsidan men det är ju inte så konstigt. Nej, men utanför släktträdet som sagt har jag fått höra att jag är lik... 

Katy Perry. Det var min pappa som senast nämde det och ja, jag vet väl inte riktigt om jag kan hålla med själv. Men ja, hon har blåa ögon och mörkt hår så nåt gemensamt finns ju. 


Fråga mig inte hur, men jag har fått höra från några enstaka personen att jag skulle va lik Megan Fox. Kan inte hålla med här heller utom möjligen blåa ögon och mörkthår. 

Sen har jag även fått höra av en bloggläsare (men det har jag skrivit förr tror jag) att jag skulle vara lik Caitlin Beadles (?) Och ja, jag säger samma här, mörkt hår och blåa ögon.

Så, det var det. Kanske det tråkigaste jag skrivit i hela mitt liv (hoppas dock att det finns nån där ute som uppskattar det) Nu börjar iallafall min tvkväll. I form av ensam mamma söker följt av svenska hollywoodfruar! Perfekt! Då ska jag bara orka förflytta mig till soffan...

Idag är jag sjuk

Sjuk. det var jag här också..eller ja, kanske var det ännu mer Jonas som var sjuk efter som det är han som är gärnan bakom denna make up..

Nog om det nu, jag är som sagt sjuk idag så jag har bara sovit hela dagen, utom de gånger då jag hostat, sett film eller druckit vatten. Lite så har min dag sett ut. Inget att hänga i julgranen precis. Ingenting spännande har hänt så jag har exakt ingenting att berätta. Hoppas ni har en innehållsrikare dag än mig!

22:02

Denna afton har jag sett idol med min familj, lagom jobbigt avslut på dagen då jag verkar ha dragit på mig en fet förkylning...ursh, jag vill verkligen inte bli sjuk..så det känns som en bra ide att avsluta dagen här och nu. Så jag önskar er alla en godnatt och en trevlig måndag! (eftersom jag antagligen inte kommer hinna göra det imorgonbitti, hehe)

Dag 02 - Hur jag ser ut en vanlig dag

Jag har aldrig varit ett fan av att ta bilder på mig själv och visa "vad jag har på mig idag". Men vi ser var vi kan hitta..
Ah, sen vart det för långa hopp i tiden kände jag så det kollar vi inte på för det är inte nutid. Sammanfattat så ser jag nog väldig otroligt tråkig och vanlig ut. Är lite för feg för att våga prova nytt, lite för fattig för att kunna köpa massa snyggt så ja, jag tager vad jag haver och gör det bästa utav situationen. Punkt. 

Räknas mitt ansikte in i denna fråga också? Aja, om det gör det så vet ni redan svaret eftersom att jag välsingar er med hundratals webbisar på mitt ansikte så det kan ni nog vid det här laget.

Svar på kommentar

Anonym om Hos Albin:
Har du inte hål i naveln längre eller har du tagit ut det eftersom du badade?(:


Jo, jag har hål i naveln och jag har i navelsmycket (vad heter det riktigt? aja, ni fattar) på bilden, men det syns inte för skuggan eller nånting sånt. Men nog har jag kvar det alltid! Haha.




110918

Vi är nu vakna vilket jag är otroligt imponerad över med tanke på när vi somnade. Far snart till stugan nu och är där resten av dagen, vilket betyder ingen bloggning för min del. Så ni får ha en fin söndag så hörs vi ikväll då jag kommer hem.

Med Fanny!

Vi sitter här och leker med kameran medans våra planer för kvällen ändras fram och tillbaka så ja, just nu vet vi inte riktigt vars vi ska ta vägen, men det som lever får se, vi har ju varandra iallafall och det funkar ju alltid. Ha en trevlig kväll!

Lägesrapport

Nu har jag tänkt pallra mig in i duschen och sedan så ska jag och mina bröder laga oss en smarrig middag och senare kommer förmodligen Fanny hit. Kunde inte kännas bättre. Duscha, äta och slutligen tjejmys, perfekt.

Filmtime!



I brist på energi har jag tänkt att bara lägga mig ner och se film, accepted står på menyn,
kanske även en skål med nudlar om jag orkar ta mig upp ur sängen och göra mig några.

Jag har världens snällaste lillebror!

Det är ett under hur mycket du orkar ställa upp för mig. Tack!

Far på bio med Fanny!

Har otroligt bra så ja, jag håller mig kortfattad och önskar er alla en bra kväll!

Jag saknar dig varje dag!

♥♥♥♥♥

Dag 01 - Hur jag bor

Har ju som glömt bort listan lite grann, men nu passar den utmärkt när jag inte har något annat att skriva. 

Hur jag bor, ja, hur bor jag egentligen? I ett litet radhus i Bergsbyn. Ett av de tre olika sorters radhus som större delen av bergsbyn är bombarderat med. Det är grått, tråkigt nog. Jag bor på nummer 13...ett under att vårat hus fortfarande lever med andra ord. Ja, mer än så vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Väldigt tråkigt i allmänhet då vi inte är så rika så vi kan renovera och sånt. Inga inrednings intresserade föräldrar har jag heller så ja, det ser väl ut lite som det blev. Saker står där de råkade hamna och så har det alltid varit.

Dock så råder det brist på bilder med några har jag lyckats skrapa fram

Ja, detta är då en pinsamt dålig bild med det är iallafall vårat kök, och min mamma
Min säng
"utsikten" från våran dörr

ja, mer än så var det nog inte. Men det är ingen fara. Ni missar inget.

På skolan!

Hej, mitt 2och ett halvt timmes långa hål har börjat. Suck..Jag kan inte förstå att jag ska behöva genomlida dett varenda fredag. Jag förstår inte riktigt heller hur jag orkar. Men det gör jag. Det borde jag nästan få nobel priset för. Har inte mycket mer att säga.  Jag vet att jag inte bloggade igår och att jag heller inte har börjat på den där listan, ja, det är mycket jag inte har. Men det finns även saker som jag har gjort..

Tex så skulle vi "spränga" (eller vad man ska kalla det) gaser på naturkunskapen denna morgon, tycker sånt är lite småkul faktiskt så jag och Alex gick fullt in. Vi skulle testa med en extra stor litium(?)bit och gjorde precis som vi skulle, vad vi inte märkte var att jag skar mit på provröret och när Alexandra sedan tände tändstickan och gasen sprängdes så sprängdes mitt blod också!! Det exploderade rött och vi trodde vi gjort en ny upptäckt!...tills vi insåg att det var blod, då var det bara coolt.
 


Så har min morgon sett ut. Nu ska jag fortsätta "njuta" av hålet...återkommer när jag är hemma.

Skräckupplevesle!

Jag har varit med om kanske det läskigaste kvällen i mitt liv! Det kommer inte låta läskigt ifall jag skulle berätta eftersom att allting handlar om maskarna som ligger på vägen..och dom är ute efter mig!! Det är faktiskt precis så det känns, för jag är verkligen livrädd, livrädd! För maskar, liten som stor, tjock som smal spelar ingen roll men ju större desto värre...

Och nu när det är mörk så ser man ju dom inte heller lika bra så det var rena rama skräckvandringen att gå till bussen och när jag kommer till busshållsplatsen har dom omringat ingången, men jag lyckas ta mig in med hjärtat i halsgropen och tårar i ögonen (okej, inte riktigt men allvarligt inte så långt ifrån heller..) Sen sätter jag mig på bänken och ser hur en kommer mot mig i full fart! En kröker ryggen på ett läskigt vis och en stor jäkel viftar med huvudet och ja, det hela slutade med att jag ringde mamma som fick komma och rädda mig.... hej modig flicka...

(pinsamt nog var det här den enda bilden på en mask som jag vågade lägga upp...för jag vart livrädd bara av att söka ordet maskar på google och se resultaten....ursh)

Hur som haver är jag på plats hos Albin trots alla omständigheter och minimal ork. Men vad gör man inte för sin pojkvän. Hur kul sällskap jag är däremot är en annan femma, kommer nog mest troligt somna på en gång. Så godnatt!

Pratar med Alex och Sofie ♥



Har sett till att fixa skype åt mig själv, mycket mer komplicerat än jag trodde...men ja nu får jag prata med Sofie iallafall och det är ju aldrig fel! Jag lär mig lite danska också higge= trevligt/mysigt. Det kan vara bra att veta. Så ja, jag pratar med Sofie och det är higgehigge. Men nu ska jag fortsätta vara social med henne och hennes kompis. På återseende!

Dags att få igång bloggandet!

Jag kan verkligen inte få igen min blogglust, jag har inget att skriva, inga ideer. Så nu får jag tvinga fram det genom att köra en lista, starting now!

Dag 01 – Hur jag bor.
Dag 02 – Hur jag ser ut en vanlig dag
Dag 03 – Personer jag är lik enligt andra.
Dag 04 – Vad jag stoppar i munnen under en dag.
Dag 05 – I min handväska.
Dag 06 – Vad jag vill göra i framtiden.
Dag 07 – Min syn på kärlek.
Dag 08 – Mina tre finaste bilder.
Dag 09 – Min favoritlåt/band/artist.
Dag 10 – Det godaste jag vet.
Dag 11 – Mina snygghetstips.
Dag 12 – Min topp 3-lista över vad jag inte får missa här i livet.
Dag 13 – Vem jag helst skulle se ut som.
Dag 14 – Det bästa youtubeklippet.
Dag 15 – Min familj.

Sådär ja, den ska jag leva mitt liv efter det kommande 15 dagarna, för jag ljög. Jag börjar inte nu, jag börjar imorn för nu måste jag sova. Har gått runt hela kvällen knappt levande och väntat på att klockan ska bli kväll så att jag får sova, så nu är det äntligen dags. Hehe, måste erkänna att jag känner mig lite mesig...klockan är ändå bara fem i 10, men vad gör man inte för lite skönhetssömn?

Jag önskar att jag hade nåt kul att berätta..

Så istället för att berätta visar jag bara en bild som jag tyckte var lite kul..hehe.
Annars då? Jag sitter och kollar runt lite överallt i hopp om att hitta nånting bra som man
kan klä ut sig till som har med TV att göra...går inge vidare alls, men jag hittar annat kul. 

Äh, jag har inget viktigt att säga. Skriver senare istället!

Hos Albin

Här sitter jag, ensam som vargen och ser på ensam mamma söker. Skönt att slippa känna sig som det enda ensamma människan på jorden. Världens bästa TVkväll är det iallafall, först ensamma mammorna och sen...hollywoodfruarna!! Kan det bli mycket bättre? Ja, kanske om jag hade en ben&jerrys... Men nu är pausen slut. Ha det!

Skönt med korta måndagar!

(i brist på annat)
Jag insåg idag hur skönt det är att knappt ha några lektioner alls på måndagar, det är iallafall så det känns eftersom att vi slutar rätt tidigt. Det tackar jag gudarna för! Visst, långa dar är aldrig kul, men jag har dom hellre i mitten av veckan än i början eller slutet. Då var det sagt. 

Förtillfället är jag iallafall så uttråkad så jag hittar inte ens ord. Jag är så otroligt rastlös, det finns verkligen iiingenting att göra. Ursh, jag hatar detta..sen är jag hungrig också, har varit hungrig konstant hela dagen..kanske är det för att min kropp måste ta igen den föda dom gick miste om igår då jag inte var hungrig alls? Makes sence. Ah, nä nu måste jag göra nånting innan jag dör av uttråkhet...ah, inte okej, hejdå!

110911

Godmorgon! Min söndag hittils har bestått av att se Jersey Shore med min bror, lagom ansträngande och brukar få mig att må bättre. Det är nämligen inte min dag idag, jag har ont i huvudet, öronen, ögonen och ja, allting som sitter fast på mitt huvud kan man säga. Till och med i håret! Eller jag har inte ont så att jag känner det, men håret själv har nog ont eftersom att det har gått av!!!!!! Är det ens möjligt??? Tydligen.. tack och lov gäller det inte hela håret, men ändå! Inte alls kul...

Iallafall så ska jag ta en lugn dag idag, men jag ska försöka ta mig ut en stund bara för att det är så fint väder och man vet ju inte när det blir så fint nästa gång. Kanske kommer även Fanny hit ikväll, hoppas det. Men nu ska jag ut, hörs sen!♥

Off to go!

Nu ska jag fara till Albin och spendera min kväll där. Ha en trevlig lördag allihopa!

Lööördag!!

Idag har jag nog varit med om det äckligaste i hela mitt liv...mig själv. Haha. Direkt jag vaknade så kände jag att det här inte var min dag, kollade mig i spegeln...och jag hade rätt. Det var hemskt.. Försökte göra läget bättre och måla naglarna, det gick inte alls. På bussen hem kände jag bara "åh vilken tur att jag bara ska hem nu" men nej, det skulle jag inte, jag fick lov att gå på stan med min mamma och bror i en timme och dessutom var det den där skidsaken som jag inte vet namnet på, så det myllrade av folk på stan...inte kul alls. 

Nu är jag då iallafall hemma och ingen kollar snett på mig och mitt utseende, jag fick en subway kaka av David, mamma var generös på stan och jag hade en trevlig kväll igår så läget är rätt bra trots allt. Men nu ska jag duscha och hoppas på förändring av utseende. Hörs när jag är snyggare!

Dessa tjejer + Alex var det då jag var med igår. Och förresten, Grattis igen Frida!♥

22:57

Ska kolla på något som får mig att skratta och hoppas att det får mig att drömma
roliga drömmar och inte drömmar där jag jag blir utstött för att jag är för blek...

Haha, skriver nog inte mer idag, så Godnatt!♥

C'est fini!

Jag säger bara "pyh". Alltså jag känner att jag ljög när jag sa att hälften var klart...jag tänkte lite snett. Vid det laget hade jag slängt ut allt "släng bart" (alltså inte "skräpsläng" utan saker man orkar lyfta) Och var i färd att dammsuga och sånt. Inte tänkte jag på att allting skulle in igen....och gud vet hur lång tid detta tog av mitt liv. Nåja, nu är det fint så det räcker och blir över och en storstädning behövs inte på länge, himla skönt! 

Nu när jag ändå är igång så ska jag bry mig om mina naglar en stund sen ska jag nog ta och sova. Hade lite som ett "skolmål" att somna i tid, och hittils sköter jag mig slåeende bra tycker jag själv! Way to go!

Ett par minuter in i städningen...

Jag har just dammsugit klart och är super irriterad på det otroligt dåliga munstycket som var nytt..
- Pappaaa!!!!

(pappa kommer)
- ja?

- Den här SÖG!!!!

- Ja men det klart, det är ju en dammsugare?
(går iväg och skrattar nöjt åt sitt skämt)

Städ-time!

Okej, nu gör jag det på riktigt! (för nej, jag orkade inte igår heller..) men nu är jag på gång, halva rummet gjort, halva kvar. Gud så skönt att få det gjort! Och nu kommer ni ju dessutom slippa lyssna på mitt eviga tjat om att jag måste städa. En bra sak för alla med andra ord! Slut på pausen, dags att fortsätta!

Det går inge bra det här...

Känner mig lika glad och taggad som stenfiguren...det går inte så bra att blogga känner jag...och ni med också säkert, jag skriver ju verkligen inget intressant. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva..

Jag har tappat stinget, om jag någonsin hade något sting över huvudtaget. Sting, vad är det för ord egentligen förresten? Låter bara konstigt i mina öron men ändå ett användbart ord. Skumt det där. Men jag ska inte prata mer om ord, vi pratar nog om ord på svenskan. Vi får nämligen lära oss om hur bokstäverna uppstod eller nånting sånt. Intressant? Tjaa, det kunde faktiskt va värre men still, inte alls så kul. Nu ska jag leta reda på mitt sting genom att göra nåt annat, byee!

Med Alex!

Eftersom att jag ju var så generös med webbilder tidigare idag (och alla andra dagar...) så får ni bara två nu,hehe hehehehe, okej nog skrattat. Är som sagt med Alexandra nu och ja, finns inte så mycket mer att säga om det. Förutom att hon är supersnygg, supersnäll och supersexig. De 3 S:en med andra ord.

Vill även i stundens hetta passa på att berätta att jag nästan tände eld på min kudde nyss (hehe, stundens hetta fattar ni??) Skulle tända lite ljus, vilket jag aldrig annars gör trots att jag ääälskar ljus men det det är bara det att jag verkligen är urusel på att tända ljus. Från minsta lilla brännskada på fingret till mindre elsvådor, typ.

Nåja, det var det. Ville bara dela med mig av våran spännande tillvaro. Nu ska jag återgå, ha en bra kväll!

Lååååång dag

Alltså gud, förlåt att det i princip bara förekommer webbilder på denna blogg numera... men jag har som sagt ingen kamera och jag har inte heller så mycket mer intressant att fota än min fula nunna. Så det är bara att härda igenom denna jobbiga tid. Hehe. Förövrigt så är jag trots allt rätt så glad idag. Lyckades sova inatt (har haft lite svårt med det de senaste nätterna, mission impossible) är dock trött idag ändå, men det känns super. 

Middag består av homemade köttfärssås álà Jonas. Har aldrig smakat detta förr, så det blir första gången. Hörde att man ska försöka hitta så många (göra?) så många första gången saker man kan för att må bättre eller nånting? Minns inte riktigt, men kanske kan ligga nånting i det. Allt är ju så mycket spännande första gången. Jag menar, hade det varit pappa som gjorde köttfärssås hade jag vetat hur det smakar och det hade inte varit så speciellt, men nu är det Jonas, en ny kock, och genast är det faktiskt lite mer spännande. Så det kanske stämmer lite grann? Eller? Nån som håller med? 

Senare kommer iallafall Alexandra hit och gör mig sällskap eftersom att vi har en feetsovmorgon! Eller lång för oss iallafall. Först 10 i 11 (tror jag?) börjar vi. Känns bara bra. Men nu ska jag städa (...) för Alexandras trevnad, och jag skäms att jag fortfarande inte tagit tag i det, men jag är inte förvånad alls. Men nu ska jag vänta på steken på riktigt och städa så det ryker! Hejdååååååå!

Bloggpausar resten av kvällen

Känner att jag inte kommer vara kapabel till att blogga något mer idag. Skulle bara bli emo inlägg då, haha. Jag ska iallafall försöka orka ta mig till Fanny så jag slipper sova själv. Mes...hehe. Får se, annars ska jag nog försöka tvinga hit Sofia en stund. Och annars är och förblir jag ensam och hjälplös denna kväll, hehe. Nu ska jag försöka äta lite mat med min familj iallafall. Ha en bra kväll så hörs vi imorm, kram!

T I S D A G

En typsik turistbild i brist på bilder då min kamera är ur funktion...

Alla mina tekniska saker verkar vilja vara ur funktion nu för tiden. Visserligen har jag nu fått tillbaka en dator, men min mobil, min kamera, min telefon och ja, där tog det slut, men många fler tekniksaker har jag inte och alla dom tre är och verkar förbli icke funktions bara (hehe vart less på att skriva ur funktion) Mobilproblemet är visserligen lagom löst, får gå med mammas, men en egen har jag icket. Suck. Så jobbigt kan det vara. Och inte har jag heller pengar nog så att jag kan fixa dessa problem, jag får härda fram tills julafton eller nånting, huvva..

Slutade iallafall tidigt idag med, sköönt! Träffade Albin en stund och nu sitter jag här och har av misstag ätit upp slutet av min kladdkaka... Varför misstag? Går jag på nån diet? Nej verkligen inte! men jag insåg försent att jag inte var sugen så nu slösade jag på den när jag hade kunnat spara tills jag verkligen var sugen på riktigt. Vilka problem va? Ett problem inlägg vart detta, inte illa pinkat. Ska sluta låta problemen växa och ta tag i ett som jag skjutit upp på tok för länge, städa.....

It's really not that difficult

Ett gäng halvrisiga webbilder, där jag mer eller mindre försöker visa att jag har målat naglarna, får avsluta mitt bloggande för idag. Sov så otroligt dåligt inatt så ska försöka lyckas lite bättre denna natt. Visserligen är jag inte det minsta trött, hm...får sätta på lite typisk somnar musik och hoppas på det bästa. För verkligen, sömn är precis vad jag behöver. Men först, borsta tänderna! Hehe, favoriten varje kväll, tragiskt nog. Godnatt säger jag nu iallafall!♥

Det är okej att känna

Får inget gjort...

Det är så mycket jag borde göra egentligen, så mycket som jag tänkte göra. Hur mycket har jag gjort? ingenting. Verkligen ingenting...illa illa. Jag ska sova en stund och sen hoppas att jag har mer energi och ork då. Sen är det ju faktiskt hollywood fruarna ikväll, typ det roligaste som finns så det kan jag ju faktiskt inte missa, det vore skandal!


så jäkla härligt människa alltså!

Hemma igen!

Håret ville inte riktigt samarbeta..därav handen i håret på båda bilderna (den oberedda minen på första bilden orkar jag helt enkelt inte göra någonting åt så den förblir, punkt.) Nåväl, slutade kvart i ett, kändes inte dåligt på nåt vis. For till stan och gjorde Fanny sällskap tills jag beslöt att ta 20 över 2 bussen hem. Kul då vet ni det.

Min framtids planer just nu är så intressanta som att städa mitt rum, har skjutit upp det allt för länge så nu ser det ut som att bomben slagit ner i mitt rum. Och så vill jag ju inte ha det, så det är bara att ta tag i det. På återseende!

Ny profilbild

Jag såg alltså faran (fruktan?) i vitögat idag och beslöt att byta profilbild. Jag hatar verkligen det, vet inte riktigt varför men jag har som alltid gjort det. Men nu var jag så otroligt less på min gamla så jag kunde verkligen inte låta bli. Visserligen är det inte en korrekt bild på hur jag ser ut nu eftersom jag har mycket mörkare hår, men äh, den får duga! 

Super intressant fakta förresten, visst? Jag tror att ni saknat det i smyg, eller inte. Hur som haver så tänker jag byta ämne och egentligen bara säga godnatt, jag är helt slut utan anledning, känns inte alls bra. Tänk om jag typ åldras i förtid???? ursh, nej det får vi hoppas att jag inte gör. Ska be en liten bön om att det inte är så och sen sussa sött. Godnatt alla fina (och fula, hehe skoja, ni är fina, det är alla, på sitt vis, fin visdom, godnatt!♥)

Söndag

Godmorgon! Visserligen har jag varit vaken ett bra tag men ändå. Denna dag har jag ägnat åt att fortsätta "inreda" min dator som snart är så gott som klar. Fick iallfall supergod (men onyttig) frukost av min bror idag som hade slagit på stor och ordnat fram amerikansa pannkakor till frukost. Satt som det skulle i min mage. Nu ska jag fortsätta fixa. Kuuuul.
Jag och Elin nångång i sommras, bara för att.

Umeå, - förmodligen!

Vi for ju då som sagt till Umeå och åt tacos och satt och pratade och ha allmänt trevligt tills vi vart less på enbart
varandras sällskap och gick ut för att hitta på nåt roligare, och sagt och gjort. Vi träffade ett helt gäng sköna
människor som vi hängde med resten av kvällen. Inte alls helt fel. En 10 poängs kväll skulle jag säga, lätt!

Fanny och Alex och maaaaaat♥
Haha, en liten bild på jag och Alex bara
Vi igen och en kille som jag inte vågar försöka stava namnet på, vill ju inte skriva fel..
Sebbe och Viktor
"The dancefloor" duh duh duuuh..

Bra jobbat mig själv måste jag säga. Inte illa alls faktiskt. Blider till bloggen, det är ju super!

Lördag 3 september

Nu är jag hemma igen! Mina fötter värker som aldrig förr, inte så konstigt med tanke på att jag och min två trogna vännen benen vandrade hela vägen från stan till bergsbyn med hälen ett par centimeter över marken (= i klackar) så ja, mina fötter har mått bättre. Men här ska inte klagas, jag mår toppen!

Annars så håller jag på att "flytta in" i datorn och inreda lite och sånt så att jag ska känna min som hemma igen. När jag är färdig med det ska jag visa lite bilder från igår, lite äventyrligt sådär, haha. Men mer om det sen. Hoppas ni mår bra!♥

NY DATOOOOR!!!

Nu har jag då alltså fått en ny dator eftersom att min inte gick att fixa, och alltså GUD så värt det var att vara utan dator hela sommarn!! Nu har jag alltså fått en tuusen gånger bättre dator typ helt gratis, såååå värt!!! Så nu kan jag blogga normalt igen, om jag bara minns hur man gör, hehe. Men nu ska jag skynda till Albin. Godnatt!


Lite sådär lagom töntfula bilder. Bara för att fira liksom. Hehe.

RSS 2.0