for your information

ett år!

jag kom på igår att mitt liv började för ett år sen, eller ja, i princip. mitt nya liv kanske? eller nånting sånt.
det är iallafall ett år sen mitt "nya liv" började och det borde firas egentligen. lycklig!

lite blandade bilder från året som gått, underbart!

frukost?

okej, nu har jag alltså legat och varit fett hungrig i snart...3 timmar? om inte mer.. dags att göra nåt åt det kanske? ja det tycker jag om jag bara kan få mig ur sängen vill säga.

pain in the... heart?

hur fan kan nåt bra göra så jäkla ont? jag förstår inte logiken..
Det är som att du skulle få en resa men det känns som att den egentligen kommer hugga huvudet av dig
Som att nån frivilligt skulle massera din rygg och det känns som att det egentligen kommer dekorera din rygg med massa spikar, nålar och knivar
Som att nån vill ge dig vad som helst och det känns som att den då kommer ge dig en ticket raka vägen till helvettet.

okej, nu vet jag inte längre vad jag pratar om, jag tappade helt fokus på det jag skulle ha fokus på. iallafall så förstår jag inte hur nånting bra kan kännas så fucking dåligt mitt i allt bra, så dåligt att du bara vill skära ut ditt hjärta, dina lungor och din hjärna och sälja på blocket för en extremt liten summa pengar...

nog med svamel, godmorgon!

halloween bilder!

sådär ja, det var det. ett snabbt ur val från en helt sjukt kul halloween! tack igen till alla!

godmorgon!

jag ligger här med en gammal älskling, mr.cvitamin, vi har varit ifrån varandra ett bra tag, men nu är återföreningen nära känner jag. underbart, love u♥
men nog om honom, jag ska snart visa bilder från igår, ska bara ta reda på vilka som är tillåtna att visa och vilka som inte är det. godmorgon!

HAPPY HALLOWEEEN!!!

ÅÅÅH!! jag känner mig som den gladaste människan på jorden just nu!!
kvällen har bara bara BARA varit bra!! toppen! fantasticoo!! underbar!! och allt annat bra!!
har träffat jätte trevligt folk, nya som gammla och bekanta som obakanta. jag har, jag har gjort typ allt känns det som. TACK iallafall till alla som gjorde denna kväll så bra som den blev! TACK!!

visar bilder imorn för nu ska jag och mina sår äta lite popcorn sen sova! godnatt!!

with or without you - U2

har fortfarande inte den blekaste om vad jag ska vara imorgon och detta är mer än ett problem, det är...större.
men jag hoppas på att jag ska drömma en dröm om den perfekta utklädnaden och så kör jag på den! tiptop!
nu ska jag iallafall sova, har bad imorn. huu, kan inte säga att jag är övertaggad, menmen, vad gör man inte för betyget?

fett skum bild från när jag och matilda nattbadade i somras.

i need it, you need it, i-i-i need it

fick idag veta att två klasskompisar gjort en liten låt till en mening jag sagt i klassrummet. jag hade alltså sagt "i need it" och då så hade dom tyst börjat sjunga "i need it, you need it, i-i-i need it. you need it, i need it, you-you-you need it" haha där ser man, kul!

nu ligger jag iallafall och önskar att min hy vore fin, att mitt hår ville sammarbeta med mig och att mina satans ögonbryn ville ha en snygg form! men att bara ligga här och önska kommer jag ingen vart på, ska dränka mig i duschen ett tag och hoppas att det ska göra alla min kroppsdelar nöjda och glada så det räcker och blir över!
sen är det ett till problem...
VAD FAN SKA JAG VA UTKLÄDD TILL IMORN!!!!!!!!!
och det är liksom imorn så jag har ju inte hundra år på mig heller, jag kommer drömma mardrömmar om halloween utklädnader om jag inte löser detta!! ursh!
annars känns halloween roligare än roligast!! redy set go alltså!

från botten till toppen

sitter och känner mig allmänt glad för stunden, trots att den jävliga historia uppgiften ligger i väskan och bara väntar på att jag ska börja jobba..ursh! kvällen kommer bestå av en 3 timmar lång rysk teater...är lagomt peppad men vad gör man inte för sina betyg?
trots detta är jag iallafall på himla bra humör och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med det eftersom att det är mer än vad jag klarar av att bära på, jag får kasta det på nån, frågan är bara vem..

för modligen blir fanny och sofie offer eftersom att även dom ska se på rysk teater. kul för dom!

FANNY ASPLUND ÄR AWESOMIGAST!!

dessa två tjejer och resten av deras klass ska på rysk teater imorn! den ni!
jag har inga större förhoppningar, jag menar hur kul är ryska på en skala..? skulle vara uttalet, faast... jag vet typ knappt hur det låter så jag ska inte säga nånting.
ska iallafall återigen försöka få ordning på min försenade läxa, jag lär mig!

i'm a woman of my word

eftersom att jag inte har somnat, som jag egentligen borde för alla som ska träffa mig imorgons trevnad och för min egen hälsas skull. men nu känner jag inga tecken på sömn så nej, det blir inge av!
istället ska jag visa bilderna (typ 2 stycken..heh) från helgen, lovade ju som att lägga ut dom på bloggen så ja, her we go, bättre sent än aldrig!


resten av bilderna var antingen filmer eller så var dom groteskt fula eller så såg dom likadana ut som ovanstående bilder, så ja, this is it!

NU ska jag allt jag kan försöka sova, hhehe, lycka till mig själv! -åh tack!

SNACKA OM DUKTIG ELEV!!

nu har jag suttit som hypnotiserad och lekt att jag sitter på ett fartyg med Christopher Columbus påväg över atlanten. och i min toltala hypnotion fixade jag ihop detta och nu undrar jag om ni kan se:
VAD har jag gjort??

det som gissar rätt får en morot!

men nu såg jag på mitt finfina läxpapper att jag har två uppgifter till kvar..!! herre min skapare!! vill dom ta livet av mig???
dom uppgifterna får helt enkelt lov att bli sent inlämmnade för jag har rakt inte tid. jag ska leka klart på chrilles fartyg sen ska jag vila min sjuka kropp, adjöss!

atschooo

sitter och kollar i gamla skolkataloger och fruktar att jag håller på att bli sjuk, visserligen är jag inte jätte chockad men jag trodde att mitt immunförsvar ville vara snällt och låta mig slippa. det vore nämligen rätt tragiskt eftersom att jag då skulle ahmna mer efter i skolan än jag redan gör..MEN idag är dagen då jag har med mig bäcker hem och faktiskt tänker göra något åt saken! top notch!

fett snygg bild som togs för typ precis nästan exakt ett år sen, mumma!

nu ska jag iallafall försöka få lite jobb gjort innan min sjuka kropp kräver sömn!!!

bara tragiskt..

vet att jag inte har skrivit något, anledning? ja, det är nåt cp med min dator och det har det varit ända sen i fredags, vettfan vad det är men internet funkar lika dåligt som det funkar att trycka en normalstor gris genom ett nålhål. inge bra med andra ord!

det betyder ochså i sin tur att jag inte kan visa de få bilder som togs i fredags, nej ni får bli utan dom. idag har jag iallafall varit en tur innåt i landet, närmare bestämt ttill bastuträsk där jag grattade min mormor lite och tog lite roligare bilder med mina bröder. sov gjorde jag också eftersom att jag är helt död idag, vet inte riktigt vad som håller på att hända med mig, men död är jag iallafall, så det så. men inte skada skedd.

nu ska jag iallafall antingen sova eller så jag börja leva igen det lilla som är kvar av denna dag!

detta är då ungeför ett år sen, sjutk alltså.. helt fucking sjukt.. HAHA
aja, nu ska jag leva! herrråååå

körkortsturken..?

helt underbar!
min bror ropade "rebecka! kom! du måstemåste se den här filmen!"
snacka om att jag dog! redan vid "neej jag är klar" så kunde jag inte hålla skrattet på plats, det bubblade ut.
åh, ah, ja, underbar helt enkelt. förstunden är detta min favorit!

fredagfredagfredagfredag!!

jag lyssnar på peppmusik och...gråter...? faktiskt ja, en tår ramlade bara fram utan förvarning, den tog även med sig några kompisar. var väl ett tag sen dom fick andas in frisk luft antar jag..? aja, jag är så inte deppig iallafall.
verkligen inte. ser posstivt på min framtid oavsett vad som komma skall. tror min fredag kommer sluta prima oavsett vilken av planerna som blir the one. det krånglar nämligen rätt duktigt. men det ska nog gå att lösa tror jag. det mesta blir som kul med rätt inställning!
med denna bild vill jag säga bli frisk alexandra!!!!

nu ska jag göra min favorit syssla....städa...

halloween???

sitter och lyssnar på min happy lista och försöker få någon ordning på halloween som just nu är en enda stor katastrof, haha. tråkigt men sant och ja, allt, eller iallafall mycket, är dreamhacks fel...morr!
blir inte riktigt klok på detta...men det ska väl gå att lösa, hoppas jag..!
var iallafall på stan med min gulliga bror efter skolan idag. kom hem för inte alltför länge sen och insåg just att jag ska vara tillbaka på stan om...29 minuter!! PANIK!!
så jag ska slänga i mig nåt ätbart och sen tvinga min far att driva mig till stan omedelbart! ibland älskar jag mitt liv!

kommer somna med ett leende

var ju som sagt med ali ikväll, jätte trevligt tycker jag! precis vad jag behövde!
nu sitter jag iallafall och glor på youtube (när jag inte lyssnar på så onaturligt glada låtar som möjligt vill säga) och ja, jag har sett mig själv som fulast i något av det pinsamaste jag gjort, har även kollat på detta och tänkt tillbaka lite på dessa tider...

tänk vad annorlunda mitt liv är nu motför hur det var då, för snart ett och ett halft år sen, sjukt alltså.
får iallafall bara fina minnen när jag ser detta. åh säger jag bara!
nu ska jag sova, vill egentligen äta men eftersom att jag har borstat mina tänder (hehe) så får jag äta imorn istället. för det är ju iprincip det äckligaste som finns att äta efter att man har borstat tänderna, ursh och fy alltså!

en typiskt jobbig dag

har egentligen inget vettigt att skriva, bara jobbiga depp saker som problemen som drabbar mitt annars förstunden så glada roliga liv! och det tänker jag inte. så jag gör ett försök, fint av mig att varna tycker jag allt!

var iallafall på skolan idag som den duktiga människa jag är! jobbade likt förbannat på svenskan som nog faktiskt är något av det svåraste jag tvingats göra! men försöka kan man alltid göra. äh sen var lunchen som alltid är lika trevligt. sen slutade vi, typ. myste på stan med sofie ett tag sen for jag hem. kul dag! ha-ha-ha
ikväll ska jag iallafall vara med ali, skitkul tycker jag!

nu ska jag trycka i mig nån form utav föda. sen får vi se om jag hinner/orkar höra av mig innan jag somnar. time will tell!

jag borde göra mig klar och fara till skolan men jag kan bara tänka på annat

ibland är jag nog den sämsta personen som någonsin satt sin fot på jorden när det gäller tider och allt därtill. typ som nu, vad jag när jag egentligen borde skynda mig att bli klar? jag...tänker? det är ju inte ens "viktigt"...
idiotiskt rebecka alltså!
och sen är ju det värsta att fastän jag nu har insett och erkänt att jag är dum i huvudet så vägrar jag byta position från sängen till toan...dum dummare!

dancer in the dark

har kommit hem från umeå för ett tag sen. har varit där med klassen sen klockan 1 idag då bussen lämnade anderstorpskolan åt sitt öde, höhö. nämen det var väl helt okej kul tyck ja!
vart faktiskt chockad över att operan var så pass bra som den var, måste erkänna att jag faktiskt skäms lite att jag gått och drivit med hela opera grejen den senaste veckan, aja. jag och sofie fick då hela publiken att ställa sig upp och applådera, nåt att vara stolt över!

hann även med att träffa joachim när jag lix var i ume, det var ju perfekt alltså!
nu kommer jag att somna vilken sekund som helst så därför säger jag här och nu godnatt!

at schools datasal

just i denna stund har vi engelska, sen lunch sen bär det av till umeå! men innan dess ska vi ha hunnit fara förbi coop och köpa färdkost i form av godis, ett stort fett måste alltså!

men nu ska jag jobba, vill faktsikt vara duktig på engelska och därför ska jag jobba alltså!

godmorgon!

nu är jag vaken, mitt hår ser ut som världens värsta missfoster!
men ingen fara, det ska jag väl hinna göra nåt åt...eller? det måste jag iallafall. har inte mycket att välja på, för bussen till skolan går om 20 min (!!!!) och jag är långt ifrån klar så nu ska jag skynda mig som aldrig förr!!!

tur att jag var söt!

kan inte förstå att jag faktiskt visar dessa bilder.. dom var ju egentligen tänkta att vara gömda bakom varandra tills jorden gick under och aldrig någonsin visas för omvärlden. sen valde jag att titta lite nyss och kände att jag nog faktiskt var tvungen. hade inget bättre att skriva om så ja, nu får ni kolla och skratta. tur att man aldrig slutar förändras iallafall..

förövrigt kan jag inte riktigt släppa hur sjukt onormalt ljusa ögonbryn jag har!!!! (förutom på senaste bilden då dom är målade såklart) helt sjukt alltså, och det har jag funderat på hela livet hur det kommer sig att jag med mitt mörka hår fick genomskinligt ljusa ögonbryn? finner ingen logik...
aja, nog funderat. nu ska jag sova och vakna redo och glad för en lite tripp till ume med min klass, godnatt!

pappa nyss

jag och jonas sitter vid datorn och pappa kommer in och får syn på denna bild


sekunden efter viker han sig dubbel och skrattar och jonas frågar vad är det som är så kul? varpå pappa svarar ja men tänk dig om du skulle möta den där personen (han själv) i en mörkgränd, du skulle ju få mardrömmar för livet! vilken dåre skulle man ju tänka! så groteskt ful...
han lunkar sedan ut ur rummet småskrattades för sig själv varpå jag och jonas brister ut i ett skratt som hållit i sig fram tills nu när pappa kommer in med vad jag tror mig vara ett par gigantiska sockar och frågar vad det är. det visar sig vara ett par avklippta leggings. pappa lämnar rummet med en minst sagt förbryllad min..

ibland kan pappa verkligen få mig och min bror att le. tack för den!

matilda andersson

om du nu läser detta så ska du bara veta att jag just nu insåg att jag saknar dig!

började som bara tänka på det.

iallafall så sitter jag nu här och har hyffast nyligt kommit hem från stan där det vankades fika med mina 3 små gulkorn, hihi. nämen jag fanny sofie och alexandra fikade och ja, super trevligt var det!

dagen annars då, tja, fick mitt första ig, kände mig som fel slags etta, alltså jag kände mig som 7år istället för 16. kände mig verkligen osmartare än jag någonsin gjort! jag menar om man måste fråga läraren hur resde stavas och om det heter Pelle gråte, då är det det faktiskt rätt illa tycker jag..

men nog om det, jag skyller på för lite sömn helt enkelt!
nu ska jag jag göra nåt åt mitt hår som strejkar som aldrig förr!
önska mig lycka till för det lär jag behöva!

at schools biblotek

sitter med gullsofie och väntar på att klockan ska bli dags att gå till bussen. sen bär det raka vägen in till bästa möjliga cafe och sen ska det  fikas och pratapratapratas som om det inte fanns någon morgon dag. men det är inte nu, nu ska jag egentligen jobba som det största pluggot genom tiderna.


så jag bör börja med det. tjing so long!

så var det slut på det roliga.

japp, då var helgen slut. typiskt. men vad förväntar jag mig? att det ska vara helg resten av livet? i ett annat liv kanske. kom iallafall hem från albin för typ rätt ganska exakt 1 timme sen och nu har jag försökt få ordning på mitt ansikte som verkar vara ett total mission impossible för stunden, morr alltså!

nu väntar iallafall sängen på mig och mitt ansikte (hehe som om vi vore två olika individer, kul tanke!) sovgott!

finish!

nu har jag krigat mig igenom svenska läxan och jag känner mig förstunden som den duktigaste människan på jorden!
väntar iallafall på att elin ska sluta jobba för er som undrar och ja, jag är trött som en sten och ska nog därför ta och sova lite tills elin är på hemmaplan.

fastnade bland bilder från sommaren. åååh. detta är iallafall jag och sofia på en flotte i min stuga. tänk om det vore idag? då hade jag varit glad alltså!

vaken!

nu är jag vaken och min übersöta bror kom och gav mig fukost på sängen, hur gulligt?


nu har jag som plan att dra mig själv ur sängen och i bästa fall ska jag få mig själv att städa..hoppas inte för mycket bara. men upp ska jag iallafall inom den närmaste tiden, så det så!

sofies mästerfoton!!











pyh, då var det klart! ni anar inte hur mycket dyrbar tid av mitt liv jag har offrat på detta inlägg, men det är skitsamma, det var ju en mysig färd genom bildträsket. nu ska jag iallafall bli levande igen. har varit zombie i stort sätt hela dagen bortsett från när jag desperat sprang bredvid bussen för att få det att stanna och låta alex kliva på, men nej jag fick fetaste dissen alltså, ja, jag har sagt det förr, jag och bussar är ingen bra kombination. men nog om det.

nu ska jag välkomna livet med öppna armar och ja, leva helt enkelt. blir middag hos sofia sen mys i källare eller vars vi nu hamnar, men det blir toppen vilket som. ha en kul kväll alla ni som är så söta att ni läser det här!

jag dansar aldrig nykter någonstanns aldrig inte ens chans

goodmorning starshines the earth says hello!
nämen nu är jag och alex vakna och har just glott igenom alla 106 bilder som togs igår! rekord! dock är det inte min förtjänst, all creds till sofie som var bossen över min kamera eftersom att jag i princip aldrig kommer ihåg att ta kort, kan hända nån gång och jag jobbar på det men det är verkligen inget som faller sig naturligt. så då är det ju smart att ge den till en som kommer ihåg, i detta fall sofie!


smakprov på sofies (och ja, iof några andra också menmen) mäster foton kommer snart, men nu ska jag krya på mig och ja, börja leva helt enkelt. hur jag ska göra det är än så länge oklart. men tills vidare godmorgon!

RÅNARE!!

jag sitter här med lilla söta alexandra och väntar på att gräset ska gro, tiden fördriver vi med att ominstallera spotify...? jo helt sant faktiskt. vi leker även fjortisar och dränker våra torra ömma läppar i idomin. hur gulligt?

och några timmar senare..

...sitter jag här med vad jag tror mig ska vara vanliga msn, det må vara på engelska, men jag är ju van den msn så det ska nog gå bra, får bara lite extra kunskap i engelska och det är ju aldrig fel!

dock vägrar msn låta mig logga in, jag fruktar att jag inte har colpletat mitt mission och att msn fortfarande bara är knas, men jag hoppas att det bara är en tillfällighet och imorn när jag startar datorn igen kommer det gå som smort, håller alla tummar jag har!!



nu ska jag borsta tänderna(♥♥♥♥♥♥♥♥♥) och ta igen förlorad sömn från gårdagen. så ja, godnatt!

från skratt till morr

från glädje till...irritation, typ. pga nya msn. varför?
ja, egentligen har jag inte en jättebra anledning...orkar bara inte att det var så komplicerat och jag orkar inte det..ursh alltså! så nu avinstallerar jag och sen ska jag lösa detta, på något sätt, måtte det gå bra!

johan forsberg 14 okt 2010 18.52

dyngkåt men hur helig som helst,
vem skriver en sån bok?:$


av någon okänd anledning fan jag mig själv, sekunden efter att jag läst smset dubbelvikt och högt skrattandes för mig själv och ja, jag fortsatte skratta ett bra tag till och när jag äntligen slutat och skulle svara och därmed klickade upp smset igen, händer samma sak igen, och gången efter, nu kan jag behärska mig, men ja, av någon konstig anledning var det fett roande och ja, det kan behövas i mitt annars för stunden makalöst tråkiga liv..


nåt att läsa kanske??

nu ska jag iallafall fixa nya msn till mig själv, brukar alltid bli knas när jag kommer i kontakt med såndant, men ett försök eller två kan det vara värt.

farmor, hon skulle ju passa som stork.. -pappa

har inte så mycket att säga, tänkte bara skriva så att ni söta människor som läser min blogg ska ha nåt att läsa, snällt va?
jag är så snäll nuför tiden, väntade med alexandra till fyra på stan idag för att hon skulle träffa markus och på grund av det var jag tvungen att springa fran stan till biblo för att hinna med bussen, men vid max hann bussen om mig så ja hann med andra ord inte...fick alltså en massa onödig motion, typiskt alltså, typiskt.
haha näe men det var det klart värt! är så kul att prata med alexandra så det gör inte så mycket, inget att kroka rygg över så att säga.

nu är jag hemma och ska egentligen på teater..men kände att jag inte orkade skynda dit och nu har det lix redan börjat så tror jag missar det, men äh, det kan jag göra, det är ju för min skull jag går så. få se vad jag hittar på för trevligt istället.

blir nog att dansa som ett jävla cp till gimmie gimmie gimmie som just nu förgyller min tillvaro. hahah.

min morgon:

jag har haft en sån underbar morgon alltså!

jag vaknade och suckade "fan" för jag var helt övertygad om att klockan var 20 över 7 (!!) turligt nog var den inte det

• var nära att välja mitt glas, iprincip varje gång jag rörde på mig

  tappade ner smörkvinen på golver..

• så när jag skulle torka upp det så tappar jag hela papperhållaren mitt på bordet = att min sked och osthyveln flyger upp åt alla möjliga håll! och osten blir bara mosad och tallriken tippar

så långt har jag hunnit denna morgon och nu ska jag hinna med bussen som går om..tio min. lär ju gå bra tror jag! vad är det man brukar säga...nu kan det bara bli bätte!


jag funderar på om jag borde varna folk i min omgivning för mig själv, kan vara så att jag har vaknat på fel sidan idag, för jag är verkligen inte på bra humör känner jag, fast som sagt, nu kan det bara bli bättre!

shake that ass bitch!!

ovanstående låt har jag och alexandra diskret "rockat" loss till mer eller mindre hela tagen. hypercoolt!

iallafall så var jag på skolan till jag slutade, helt sant. sedan trängde jag mig lite egoistiskt (...) in i bussen och fick mig därav en sittplats, kanske inte det snällaste jag gjort i mitt liv, men man kan ju inte vara snäll alla gånger. sen var jag akuttvungen att köpa mig lite nytt smink, jag svär akut! och när det sedan var gjort så ja, var jag med alex och oscar tills jag var tvungen att dra på möte och for sen tillbaka och åt middag från korvivars med dom, och markus som anlänt. blablablablabla... fy så drygt. sånna här saker orkar ju ingen normal människa läsa..? eller? aja, det är inge vidare kul att skriva iallafall så. har inget vidare roligt att berätta heller...fast jo!

en gubbe stannade, spärrade min väg och spände blicken i mig och jag vart livrädd på insidan men spelade stentuff på utsidan och kollade tillbaka, varpå gubben neg, (?????????) ja ni hörde rätt neg. n-e-g, NEG. och som om inte det var nog knasigt så lyfter han hade och gör en honör och mullrar fram ett "hallå!" jag som blivit helt i chock tillstånd av hans minst sagt annorlunde beteende andas ut "heeeeeeeeeeeeeeeej". sedan marcherade han rakt förbi mig och i mitt sinne skrattade, men utanpå var jag livrädd att han skulle komma tillbaka och knivhugga mig eller nåt...!



i brist på andra bilder så visar jag lite bilder från när vi fikade igår, supertrevligt vare!

nu väntar två av mina närmsta vänner på mig, herr tandborste och fru tandkräm. sen tänkte jag ta och besöka familjen säng. känns som ett bra avslut på en grym dag! tack alla som medverkat!

intressanta sms

min och pappas sms konverstion kring klockan 17.00 denna eftermiddag:

jag:
äter inte hemma idag

pappa:
why?

jag:
för att jag ska äta på stan som jag typ sa imorse

pappa:
can you say it in english! please

jag:
(gör ett tappert försök att skriva "jag pratar inte engelska" på franska..)
je ne parle pas angliaire

pappa:
fuck you! bitch


the real bitch!!♥


haha vart som grovt chockad att min annars så pryda far ens kan sånna ord, somsagt, varje dag lär man sig nåt nytt! godnatt!

gooooood natttt!!!

har verkligen ingenting att skriva känner jag. eller det kanske jag egentligen har, eller inte. nej jag vet inte. svamlar i nattmössan. är nämligen så trött att jag nära på tippar baklänges, men nej sånt tror vi inte på och som den duktiga flicka jag är ska jag faktiskt ta och borsta tänderna, ett måste för mig, vill ju inte att mina tänder ska ruttna bort just när mitt liv har börjat, det vore ju lite missflyt tyck ja!


såg bitar av denna film ikväll kan jag berätta för alla som undrar. och när jag ändå håller på kan jag yttra mig om att jag just insåg att han i svarta byxor står i en tårta!! inte illa pinkat alltså! det har jag aldrig sett förr, men ja, man lär sig nåt nytt varje dag, kan nog stämma bra tror jag. lär mig oerhört mycket nu för tiden känns det som.

men sängen var det som sagt, eller ja, tandborsten om vi ska vara petiga. men oavsett vilket så, godnatt!

har fett tråkigt och ville bara säga hej.

hej

JAG DOG!!!!


famors kommentar:
"åh! en strömming!"

och jag dog, HAHAHAHA


uppdate: förstår nu att vissa inte fattar att hon påriktigt trodde att det var en strömming, det var alltså inte bara en kommentar utan liksom hennes spontana tanke på vad det föreställde, så nu kanske det blev lite roligare för alla som inte fattat det, haha

godmorgon!

vaken, CHECK!

gårkvällen vart långt ifrån som den var planerad, men det var kul till slut iallafall. åkte mer bil än jag gjort på...fett länge! men det är så jäkla kul så inte mig emot. men så ja, det var typ det jag gjorde. haha, åkte bil med ange, oskar, edward och senare även elias. jag tvivlar på att det låter så jätte kul, men äh, jag tyck då det var kul, sen får det låta hur det vill!

togs inga bilder igår, glömde helt bort kameran..menmen, sånt som händer.

nu ska jag för allas trevnad klä på mig sen ska jag vara snäll med farmor och farfar och ännu lite senare ska jag nog ta mig en sväng in till stan och fika med sofie, fanny och alexandra tror jag. får se hur det blir med den saken. hoppas det blir så, kändes fett mysigt!

man måste våga ta lite risker i livet!

har legat och varit rätt död i allmänhet med ange dom senaste timmarna. men nu är jag uppe på benen, eller ja, jag har bytt position. men snart så är det dags att ta tag i dagen innan den är helt förlorad.

var iallafall med ange igår och, trots allting var det en kul kväll! vissa stunder roligare än andra och vissa händelser mer minnesvärda än andra. men jag har nog skaffat mig vissa minnen som kommer fastna livet ut!




vart inte många bilder tagna igår tyvärr, hade egentligen laddat för att bomba sönder denna rackarns blogg med bilder,  men icket. får se om jag lyckas bätttre ikväll. nu ska jag nog häva mig in i duschen, ska bara kolla lite på söta tsatiki en stund till, hur gullig är inte den ungen?

nä, men nu ser jag hur klockan tickar så jag borde börja skynda mig några kilon eftersom att mamma tvingar mig att vika tvätt också..suck, detta glamorösa liv alltså.

allt på en och samma gång

lyssnar på musik och försöker vakna till, ska få ordning på mina naglar..ska städa och ja, jag har massor att göra! men det löser sig, ange kommer förbi senare, blir great!

då var det dags igen..

dags att missa busssen igen, suck. tänkte ju hålla mig borta från det...
men nu har jag alltså missat bussen för första gången hittils i ettan..LÖGN!!!

jag har faktiskt missat den...många gånger redan..MEN då har jag haft möjligheten att bli skjutsad så det har inte gjort så mycket, men nu fanns ingen skjuts till min räddning så ja, det blir nästa buss för min del! och fan ta mig själv om jag missar den också!! jag ska hålla tiderna har jag lovat mig själv, så för mitt eget bästa bör jag gå..nu!

- sågåre!

allt komplicerat kan bara dö..!

ska inte deppa ihop nu även om jag just för tillfället inte orkar röra smilbanden en endaste milimeter uppåt och inte heller orkar jag anstränga mina ansikts muskler för att hålla munngiporna på sin mormala plats, nej dom kan gott få hänga hela vägen ner till kina om dom känner för det för just nu är jag för trött, otaggad, less och allt för att bry mig om det!

har iallafall hängt med oscar ikväll, väldigt mycket oscar den här veckan känner jag, men det är ju bara trevligt tycker jag, så ja det var ju trevligt det iallafall.



lite bilder från frasses i måndags, nice!

nu ska jag byta musikstil och tänka på annat, sen ska jag försöka sova tidigt, en skönhetssömn är mer än behövligt känner jag! godnatt

JUSTJA!
ange vill att jag ska skriva att hon hälsar hej, så ja, ange hälsar hej!

marsvins attack!


MARSVINS ATTACK!!

kan framkalla många psykiska skador
men går lätt att besegra med alla slags rakhyvlar!!




med detta ville jag ha sagt att jag och alexandra har fått fly hals över huvud från marsvinsattacker. en hemskt upplevese som jag inte gärna upplever igen...hållar tummarna att det dröjer till nästa gång...ursh ursh ursh.

torsdag

så, då var jag vaken sen några minuter tillbaka i tiden. ursh vad trött jag är!
försöker iallafall göra nåt åt mina naglar eftersom att jag insåg att jag kan ta en senare buss, yey!
så nu behandlas mina naglar av mina underbara nagelkunskaper, fint fint. har inget mer än det att säga typ, så ja, ha en bra dag!

börjar närma sig ett år sen nu, jag saknar dig

okej, jag ljög..

jag somnade inte alls, jag är fortfarande vaken..tyvärr.
fick lite saker att tänka på bara och ja, då är det onekligen svårt att sova...


jag tror ärligt att jag gör rätt i att bara sluta tänka, jag blir ändå inte klokare av det..tyvärr. tvärtom faktiskt.
så det är lika bra att jag bara lägger ner funderingarna och låta svaren komma av sig själv och istället unna mig en skönhetssömn utan dess like! kändes inte helt fel, MEN jag har nu kommit till det statiet av natten då jag blir hungrig...fast nej, kändes på tok för jobbigt att resa sig och vandra alla långa metrar till köket och utöver det anstränga alla muskler och fixa..mat? nejnejnej, kommer inte ske. jag ska sova!

time to sleep!


godnatt!

hästmänniskor

har nu hunnit med att lyssna på min kusins ljuva stämma och simons grymma pianospelande på efyran!
sen hann jag och oscar knappt gå ut genom dörren förrän vi krockade med agnes och fanny och vi fyra slog följe till albin där jag har varit tills..ja typ nu. eller ja, kvart  över tio.

nu tävlar jag och agnes om vem som är mer häst än den andra på msn, trés intressant!
njuter även av att se james skälla på erica i kungarna av tylösand, WAY TO GO, ME LIKE!!!!!!
men nu ska jag fortsätta leka häst, ihhhiii!!


p.s jag vann hästtävlingen! i rock! höhöhöh (observera skämtet, , tragiskt att jag tyckte det var kul, menmen lite skratt har aldrig skadat någon)

mot efyran!

nu är det dags för mig att hals över huvud kasta mig in i bilden och brumma mot efyran där min kusin och simon ska spela så det ryker om det! eller ja, nånting sånt. och jag tycker att precis ALLA som läser detta borde se till att besöka efyran 19.30 och se dom, dom är säkert grymma, har aldrig hört dom själv så det känns ju lite spännande. men nu är det som sagt dags att leava. TJING SO LONG!

allting kommer lösas och bli bättre igen!



"allting kommer lösas och bli bättre igen om du har pengar i fickan eller ett ess i din ärm"

lyckan håller i sig även idag för er som är intresserade!

men nu till nåt helt annat, potatis!

jag betvivlar att en potatis någonsin har blivit skuren så målmedvetet och kärleksfullt någonsin..!
jag bryr mig om min mat!!

detta kära läsare är min älskling, for real!
- pommes krydda
vad vore alla potatisrätter (nästan) utan denna underbara krydda? jag har ingen aning! förmodligen spyäckligt. är egentligen inget hyperfan av potatis, men med pommes krydda så har jag svårt att få fram en ända dålig kommentar alltså, så ja, prisa pommes kryddan!

hoppas det var roande att ta en titt på min middag! jag själv skulle ha tyckt att det var intressant så jag hoppas att ni delar min åsikt, annars vore det ju lite små trist tycker jag...

i'm walking on sunshine

vart så jäkla taggad på livet just nu! det var ärligt länge sen jag var så glad att jag har ett liv!!
och jag är så jäkla tacksam till allt och alla som gör mitt liv så jäkla bra just nu! TACKTACKTACK!!!



börjar bli en gammal bild nu..haha!!! 

                                                               
- allt är toppen, YEY!

just wanna be happy


höjden av snygghet!!

idag har jag mött kanske det snyggaste i världs historien!! - mig själv!

iklädd ett par fett eleganta stövlar och en helt fläckfri team sportia tröja och ovan på detta inget mindre än en fotbollsjacka med märket morön på!
kan det bli bättre?
jo faktiskt så kan det ju det!
till detta bar jag så lite smink en människa kan och min hår fick inte så mycket som en uns hårspray sprayat på sig.
ja ni hör ju själva, ursnyggt helt enkelt!

man är ju faktiskt inte riktigt klok om man visar sig så snygg!! man riskerar ju att bli dödad av sin skönhet...men så långt tänkte ju inte jag utan visst visade jag mig, dock bestod mina beundrare till mesta dels av kossor och andra bondgårdsdjur så jag klarade mig genom dagen med livet i behåll

men nog om detta. nu ska jag beundra mig själv lite till sen ska jag hals över huvud kasta mig in i första bästa dusch! behövligt kan jag lova!

VOILA!!

så! efter ett par timmar, eller ja känns som timmar iallafall, med ett enda uppdrag få ordning på bloggen så tror jag nu att jag faktiskt möjligen kan ha lyckats! och ord kan inte beskriva hur skönt det känns!!!

iallafall, har inte mycket mer än det att säga, för allt läsande har fått mig att bli skelögd, på riktigt, jag svär!!
i framtiden kommer jag att vara en skelögd människa, men inget fel på det. kommer föralltid ha ett minne från denna kväll med andra ord.


kom bara på en sak till, en sak som jag är så jävla grym på!!!
att lyssna sönder låtar...
japp, där har vi den, den tragiska sanningen..godnatt!

SOFIE

NU ÄR SOFIE OFFICIELLT HEMMA!!!!


överraskningen var ju då att jag, fanny och alexandra for och mötte en ovetandes sofie på flygplatsen
för att sedan kidnappa henne till monaco där vi langade fram present och bjöd henne på middag och ja,
tog igen all förlorad skolluch-prat tid som vi gått miste om medans hon levt livet i london!





haha, tyckte det var lite kul att när min kjäft hade tystnat hade alexandra i princip ätit klart och jag hade
hunnit plocka bort oönskade grönsaker samt svalt kanske en kyckling bit, haha crazy vad jag måste ha
pratat eftersom att fanny i princip också hade ätit klart..aja, så går det väl när man har mycket på hjärtat.



                                                      så ja, välkommen hem sofie!
det var iallafall en great kväll tycker jag, och ja, inte vart det sämre av att waka waka spelades just
när vi skulle fara, liksom pricken över iet. så bättre kunde det inte avslutas tycker jag, haha!

nu ska jag sova och ladda om inför en dag som bonde..?! känns ju helt underbart kul, verkligen!



planer för imorgon

har just pratat med fanny i telefon, kollat lite buss och flygtider för imorn. ÅH vad kul det ska bli!!
funderar på om jag vågar ta risken att berätta vad vi har tänkt göra eller om det finns en risk att sofie läser
detta..? tror dock att den chansen är så minimal att det knappt ens existerar. men jag vågar inte ta risken, tyvärr.
men imorn kan inget hindra mig från att berätta!!!

iallafall så har jag umgåtts med benne och toni ikväll, tills att dom skulle göra nåt
som jag inte hann uppfatta vad det var för det vart så bråttom för mig att hinna med bussen,
hann iallafall. men jag trodde ett tag att bussen inte skulle se mig där jag stod och smälte in i
det mörka vädret på vägkanten. hade det hänt hade jag nog med största sannorlighet
våldgästat oscar. men bussen såg mig mot alla odds,
mitt aniske måste ha fungerat som reflex eller nånting!

iallafall så kan jag berätta för alla som bryr sig att jag nu, tack vare benne har en helt egen spotifyanvändare!
äntligen! som jag har längtat efter den här dagen, jag har lidigt alltför länge av att dela med resterande
familjemedlemmar, det orsakar bara onödiga bråk när alla vill lyssna samtidigt. men nu är en person ute ur
bilden och ja, ord kan inte beskriva hur bra det känns!

så nu håller jag bara på att leta reda på låtar som jag vill lyssna på, vilket inte är det lättaste!
ska försöka somna snart också, kan ju inte vara trött imorgon, det vore ju för illa..

kvällen

du ska jag slänga på mig nån tröja som man kan visa sig för folk i
sen så ska jag hinna med 18.25 bussen till stan, eller ja,
 getberget där jag ska vara med benne och ja, osv. blir nog bra!

charmig bild från stadsfesten, YAY!

söndag

jag har verkligen inte fått mycket gjort idag..den tragiska sanningen

men nu väntar jag iallafall på mat. sen är det slut på att sitta i min ensamhet medans timmarna passerar.
ursch nej, då jag ska nog slänga mig på en buss till getberget verkar det som. nice!

                                                                      saknar dig ♥

bowling bilder

här kommer då ett helt hav med bilder! och filmer med för sen delen.
















 








slutresultatet vart följande:
Rebecka: 97
Fanny: 107
Matilda: 175

ja, behöver ju inte säga att matilda vann, det ser ju alla.
kul vare iallafall, trots vissa pinsamt dåliga kast men, det är sånna händelser man lever för!

godmorgon!



fanny är i full färd att klä på sig och allt vad hon gör, hon ska ju nämligen till ume inom den närmaste framtiden.
vi lyssnar iallafall på waka waka och längtar tills imorn, ja vi längtar alltså till en måndag!

men det har sin förklaring, sofie kommer ju hem då! YEY!


har saknat henne som en galning! samt varit lite avunjdsjuk, jag menar hon befinner sig ju faktiskt i london!
men imorgon kommer hon alltså hem, och det känns toppen!

NATT

jag och fanny har sannerligen hunnit med mycket ikväll kan man lugnt säga! men nu sitter vi båda här och ser
lagomt pigga  ut, faktum är att jag faktiskt tror att fanny somnade för bara någon sekund sen. lyckat!
vi som skulle skriva ett helt kärleks inlägg till ingen mindre än..

paolo roberto



vi var iallafall enade om att våran framtida man mer än gärna skulle få se ut som han
inget vi skulle tacka nej till direkt, verkligen inte!

men nu sover iallafall fanny som en stock, har på lite anonyma sätt försökt väcka henne men hon förblir
sovandes, hon sa tidigare ikväll "rebecka, din säng är farlig..man kan inte hålla sig vaken i den.."
hon själv är just ett levade bevis på detta. funderar på att ta en sovbild på henne eftersom att hon raderade
den jag redan hade mot min vilja så nu är jag utan sovbild på fanny...känns lika tomt och ensamt som om jag
bara skulle ha en enda sock på mig, riktigt tomt med andra ord.

iallafall, kan ju i brist på annat berätta lite kort om kvällen innan detta inlägg blir så långt att det skulle kunna
sträcka sig runt jorden, men det är nog en bra bit kvar tills dess hoppas jag!
iallafall så körde vi (jag) arnorld mto atorp strax innan nio. vi mötte matilda, rasmus, per, nils och oskar och
sen for vi till bowlingkompaniet som jag tror att det heter, men är långt ifrån helt säker på det!
sen när det var klart, kring elva ungefär så drog jag och fanny på en verkligt spännade moppe tur till morön
där vi träffade benne och lite andra människor. sen när dom började dra sig mot stan så drog vi oss till statoil.

jag svär att det var roligare än det låter!!
visar iallafall bilder imorn, nu ska jag antingen väcka fanny eller så följer jag i hennes fotspår och sover jag med.
godnatt!

bowling

jag och fanny sitter och dunkar disney som dom två coola typer vi är!
ska iallafall ta min arnorld och brumma mot stan, eller ja atorp, och bowla, UTAN staket. kul!

första inlägget!!!

en månad efter att jag lämnade catkidz bloggen för gott är ju nu tillbaka med en ny blogg!
har kämpat i alltför lång tid faktiskt med att få allt att se någolunda bra ut, men jag är långt ifrån den
vassaste kniven i lådan när det gäller design, blogg, koder och allt därtill men på något magiskt vis har jag lyckats knåpa ihop detta, yey!

det är dock långt i från felfritt.. men det tar jag itu med nån annan gång för just nu orkar jag rakt inte det.
men ja, nu bloggar jag alltså igen, har inte bestämt än om det känns bra eller dåligt. lär väl se med tiden.

jag heter iallafall rebecka wallgren och ja, det här är min blogg! välkommen!

fint, nu skrämde jag bort alla möjliga läsare...det börjar bra!

RSS 2.0