Slut på ideer

 

Funderar nästan allvarligt på att blogg pausa tills min dator är återställd, men nej, ändå inte, jag stannar och skriver när jag kan. Läget just nu ser ut som så att jag ska duscha bort lite ilska och så, sen så beger jag mig in mot staden. Blir bra det tror jag. Senare ikväll far jag till Fanny och ja, ni hör med andra ord mest troligt inte av mig mer. Fy fan, jag måste hitta nånting vettigt att blogga om känner jag, ursh ursh ursh. Nog nu. Hej då. Ha en kul kväll!

Bakstage

Min haka var i tidningen idag, hehe coolt. Här är lite fler bakstage bilder eftersom att jag inte har några andra bilder.










Alla bilder är då tagna av norran och fler bilder hittar ni här om det skulle intressera er. Men så där ser då mina dagar mer eller mindre ut, med undantag för idag då jag varit ledig och spederat den tiden med att sola och bada och sånt med lite folk som jag inte orkar skriva upp. Här näst ska jag äta duscha och senare vara med Jesper. Trevligt. Och angående min dator så fruktar jag att den är dödsdömd liksom allt jag hade på den, bilder, filmer allt. Känns bara sorgligt, men jag håller en tumme för den, och ja, tills vidare kommer min blogg fortsätta vara såhär tråkig...jag som just lärt mig att ta bilder...suck.

Med solen i ryggen och vinden i mitt hår


förra sommaren

Godmorgon! Pigg och glad är jag, iallafall tillräcklig. Ska snarast bege mig till stan för uppdrag "fixa datorn" för jag håller verkligen på att gå under utan min älskling (om man kan säga så utan att låta töntig, hehe) Så den ska räddas, lagas, fixas så att mitt liv kan bli lite mer vad det varit. Sen är jag ledig idag så då blir det nog så att jag far och badar. SKÖÖÖNT. Och ännu skönare känns tanken på inget jobb, ingen kostym, ingen peruk, inga liter med svett. Känns bara underbart!

Du strålar gul jag skrattar blå


                                                                                                       ♥


Idag har jag legat ute heela dagen fram tills nu i hopp om att hudfärgen ska ändras, vilket den inte gör...någon som den ändras på är min bror, en dag på stranden igår och han är brunare än vad jag är efter en vecka utomlands...bara bara tragiskt. Och jag ska dagligen bevittna eländet och känna sorgen, ilskan och avundsjukan växa för varje dag...tror jag ska skära lös huden på honom när han sover... nej ursh. Vad äckligt, byter ämne omedelbart!

Har haft sällskap av Marcus. Badade gjorde vi vilket var sannerligen behövligt!!! Skönaste jag gjort i hela mitt liv tror jag! Men nu ska jag snabbt som aldrig förr duscha och sen jobba, kul, full kostym.. jag kommer inte finnas kvar vid liv efter åt...men så ska det vara ibland. Typ.

P.S angående rubriken, hörde meningen i en låt, jag och mina bröder dog. Då vet ni.

 

VÄRME!!!

Nog har det varit varmt idag, bara en dåre skulle ju säga annat! Så, denna dag vaknade jag och min familj redan kring nio och begav oss till stranden där vi låg heeela dagen (ja förutom då jag och mina bröder badade såklart) tills vi tvingades hem pga av att jag behövde jobba. Så har min dag sett ut och jag sörjer icke. Mycket bra dag, men jag och onekligen mycket mycket trött tragiskt nog, men så kan det vara. Så jag lär somna tidigt ikväll, inte helt fel det heller.

ja, bildbrist råder pga av min döda dator. Så en gammal goding på mig och Sofie får pryda detta inlägg.

Sammanfattning!

Oj, alltså nu känns det som att det var flera år sedan jag logga in här..men min dator är och förblir livlös men hoppas att nån smart människa ska kunna ordna till det probemet. Så jag delar dator med min bror och nu när han är borta från huset passar jag på. Sen har jag ju varit i Umeå också det senaste dygnet. Så, en liten snabb bildvisning ska jag bjuda på innan jag rusar ut och träffar Simon ett tag. Suveränt!

Min bror konfirmerades ju som sagt

Jonas själv

Gruppbild. Snyggare bild har tagits...vi skyller på att Amanda saknades.

Härligt jobbat Jonas! hahaha

Sen så åt och fikade allihopa. Inte helt fel för magen, eller ja, beror hur man vill se på saken.

Blommor stod på borden. Hehe kul info? Somrigt iallafall.

Sen på kvällen så gick jag och Albin ner till älven och hade vattenkrig, har dock inga bilder på det, MEN på mitt vinstpris. Hehe, en vitblomma. Okej, jag skoja. Jag vann inte...tyckte bara att blomman var fin så den följde med ändå. Kul info igen.

Ännu lite senare for vi ut igen och cyklade till en sån där stor gunga, fenomenal uppfinning den där gungan alltså, så himla kul alltså!!

Nästa dag så cyklade vi igen...

..och åt glass

Frukost i Umeå med Fanny

Ostmacka for your infromation.

Och ja, här tar det slut. Men vi var i Umeå, shoppade lite, fick träffa Fannys syster och så. Trevligt trevligt. Och jätte härligt att lämna Skellefteå...!! Så det var bara positivt. Men nu ska jag som sagt ut, Ha en trevlig kväll!

S Ö N D A G


Hejhejhej, har helt enkelt inte haft tid att blogga förrän nu, men det blir lätt så på sommaren när man har mycket och göra. Har iallafall varit med Albin det senaste dygnet, samt "firat" min bror konfrimation. Bilder kommer senare för min dator dog mitt i bild överföringen och jag fruktar att den är död för alltid..R.I.P.. men nej, den ska nog klara detta, annars går mitt liv allvarligt under, jag har ju ALLT på min dator, helt mitt liv seriöst...nog om det. Har inte egentlgien inte tid att skriva mer för om si sådär 20 minuter kommer Fanny och hennes syster och hämtar mig och så far vi till Umeå. Spännande, haha, så jag borde återgå till packningen. Hejs!

Min midsommar..


Först kom jag då till byske, och jag skämms faktiskt lite när jag måste erkänna att jag faktiskt gick vilse...men ey, jag har inte varit där så ofta, bara på andra sidan som....jävla stigar..haha

Sen så jobbade ju stackars Fanny...hehe, så det blev fix på toan, ett ögonblick som jag och min kamera ville föreviga, även fast bilderna i ärlighetens namn vart urusla..

Vart ju en hel del väntan och då insåg jag att jag aldrig tagit ett kort på mig själv i en sån där spegelboll i taket, en skandal som jag genast suddade ut. Kul liv va? haha

Sen åkte vi till Hampus där Simon och Albin ville vara med på kort, Jesper vet jag inte om han ville men.. han kom med ändå!

Sen hoppade vi studsmatta faaast...här låg vi dock ner, en paus kan ju aldrig skada

Inga kommentarer, gick strax efter bilden togs..vart för intimt för mig...skojas bara! Lite mys på studsmattan kan ju aldrig vara fel.

Ja, vad ska man säga om denna bild (vad är det med mig och att kommentera idiotiskt under varje bild?!) Visar den nog mest på grund av att bilderna löper mot sitt slut.

Kan faktiskt inte ritktigt sluta skratta åt den här bilden, eller nja, ännu mer korrekt så kan jag inte sluta fundera på vad Fanny kollar på. Hahaha, måste ha varit nåt himla oförvantat, hahah.

Stirke a pose!...och Simon valde nån slags missbildad elefant tror jag? Ser så ut enligt mig, hehe, inte illa pinkat!

Och där, mina damer och herrar var det slut på bilder, kvällen var långt i från slut men bilder slutade tas. Innan jag avslutar detta inlägg vill jag faktiskt be lite om ursäkt, jag känner nämligen inte att min förmåga att skriva nånting om bilden inte riktigt fungerade som den brukar, eller det kanske bara är jag? jag skriver kanske alltid lika idiotiskt? Nåja, ursäkta iallafall. Nu ska jag äta frukost!

För skönhet finns inom oss

De senaste 2 timmarna har jag picknickat med min familj och kusin, en tradition på midsommar som jag gillar starkt faktiskt. Nu ska det bara bytas lite kläder och sådant innan det bär av mot byske. Back to spegeln!

Glad midsommar!!

Det ända jag egentligen sörjer är det mindre braiga vädret..men det kunde ha vart värre iallafall. Jag mår toppen iallafall, är med Albin förtillfället men ska snart byta kläder till lite mer "midsommriga" om ni förstår vad jag menar. Sen ska jag på picknick och sedan till byske. Mer än så vet jag inte riktigt, vet dock att jag mest troligt inte kommer kunna skriva mer idag. Så ja, Glad midsommar allihop!


Lite otroligt snygg bilder bara, enyooooooy!

Först mat, sen drar jag!


Klarar inte av att bara ha en bild som är tagen med webb eftersom att dom inte går att göra stora, sen dampar det dock med att ladda upp bilder så ja, jag orkade bara med en bild. Där har ni förklaringen på varför det är samma bild två gånger. Punkt. Nu ska jag skynda lite. Ha det bra!

Chokofilijoko!!



Jag älskar glass, jag har sagt det förr. Och vet man inte det, då kan man inte helhjärtat säga att man känner mig. Iallafall, till saken. Detta är den godaste, fantastiskaste, underbaraste, smakligaste, genisaliskaste, ljuvligaste (och massa annat) glassen jag någonsin smakat!! Jag svär, ben&jerrys släng er i väggen alltså! Jag har hittat nåt i samma klass och dessutom flera kronor billigare, m-um.. (det där ljudet man gör när man tycker att nåt är gott)

Så, nu när jag har uttryckt mig klart om chokofilijoko ska jag meddela att mitt hår ser ut som vanligt igen, pyh, och att jag nu ska duscha innan jag ska ta mig en rejäl funderare på vad jag kan tänkas behöva packa ner i väskan denna dag... ingen lätt sak att klura på inte. No sir, men det ska säkert gå bra ändå. Hej så länge!

Godmorgon!

Jag är vaken (jasså?) av egentligen en enda anledning, jag måste och handla!! (oj, vad vuxen jag lät) men nej, det är inte av vuxna anledningar. Utan saken är det att jag igår fick ett infall att ändra min hårfärg...mer än så säger jag nog nästan inte för det ser verkligen förjävligt ut, rent sagt. Tror faktiskt jag härmed ska lova dyrt och heligt att aldrig mer färga mitt egna hår. Tanken var att det skulle bli en liiten nyans ljusare, inte mycket, bara pyttelite, men jag lyckas bli randig, mellan någon slags blond färg samt min vanlig. Uäk. Det är så jag vill ta mitt liv, men icket, jag ska fara och köpa ny färg så kan jag snart leva normalt igen. Då vet ni, så ifall att någon skulle se mig nu så vet den varför jag ser ut som jag gör. Huvva..

Och jag som ändå var dugligt förtjust i färgen innan...så kan det gå....men nu.. FÄRG!!

Is it really that hard?

Hemma igen, kvällens planer ändras lite fram och tillbaka, men eftersom att jag inte är på min friskaste sida och gärna vill slippa bli sjuk tror jag att jag stannar hemma och inte kvällens spikas totalt. Var ändå inställd på det, hade tänkt att ta en "ta han om mig själv-kväll" vilket är väl behövligt kan jag lova. Så det känns riktigt lockande faktiskt. Men som sagt, inget bestämt ännu. Pratar med Marcus iallafall, skönt med fina kompisar!



Super intressanta bilder jag vet, men ja, bättre än ingenting!

Nu ska jag äta kexchoklad, som jag förövrigt håller på att bli lite beroende av....fasen, det gör sig inte bra för figuren...nåja, jag lever bara en gång, kanske bara för idag så nog fan ska jag äta vad jag vill!!

Gooooodis!




Detta kom inrullades på en stor vagn igår när vi satt och förvandlade oss själva till dom mer eller mindre välkända kaninerna. Alltså, vi fick en massa chips, en massa zoo apor, en massa kex choklad, samt en massa annat! Himla gott alltså.

Nu är jag med Marcus, så ska vara social med honom. Ha en bra dag!

Två pear lime rikare

Har varit ut med Marcus de senaste timmarna. Vandrade hela vägen till konsum (eller vad det nu var, kollen) Och gissa vad han gör?!? Han köper alltså två stycker pear lime till mig. Har ni hört?! Jag måste ju ha världens snällaste kompis!

En är dock redan på plats i min mage men en har jag kvar. Moahaha...(?!?)

Min kropp och mina ben är iallafall ett minne blott efter denna vandring. Jag känner mig verkligen inte vid liv och skulle behöva en hela skopa sömn just nu, men icket. Jag ska ta mig til stan på en kvart och sedan jobba sönder min arma kropp. TUR att vi ska få chips, godis och tårta idag, då har jag iallafall nånting att leva för. Sen åker nog Schweppesen med skulle jag tro, whoopa, genast känns allt lite bättre!

Snabb update innan jag drar vidare

Var ju som sagt och fikade med mina tre brudar på stan idag, hehe. Nä men det var kul det.

Här har vi då min iste. Utan is dock..men, den funkade ändå. På denna bild visar jag härmed min största hemlighet (okej, hemlighet vet jag väl inte om jag ska kalla det men) nämligen...min tumme. Ta en titt och kolla noga för ni lär nog inte se ett sådant vidunder på länge! Tjock på toppen, smal i mitten, det är sannerligen något som inte står rätt till där, minst sagt. Tragiskt, eftersom att händer är något jag "facineras" av. Nog om min tumme nu, på kolla på och skratta om så önskas.
Back to story..

Sofie fick jag träffa för första gången sedan sommarlovet började. Herregud, hennes öron måste ju vara döda efter allt hon fick lyssna på, hehe. Nä men kul att träffa henne!

Sen var ju såklart Alexandra och Fanny med också, och passade på att leka med kameran medans Sofie fick avnjuta min "ljuva" stämma till röst..

Äh, nu orkar jag inte mer, fanns ändå inga bra bilder kvar att visa så...Ja, jag antar att det bara är att säga adjö för denna gång. Ha en fortsatt trevlig kväll!

LUNCH





Före - Under - Efter

TYP den enklaste maten man kan laga (visserligen var jag inte kocken denne dag men) och gott är det dessutom också! Det är helt enkelt tortillas+tomatsås+skinka(eller annan valfri ingrediens)+ost+oregano= PIZZA (typ) Det är verkligen otroligt gott faktiskt. Mums!

Detta har jag då smaskat i mig för ett par minuter sen och ska nu, genast, bums, på en gång klä på mig något mer anständigt än mjukisbyxor och pappas sverige tshirt och sedan ta mig till stan på snabbat möjliga sätt. Ska nämligen träffa Fanny, Alexandra och Sofie klockan 2 och jag undrar hur fan jag har planerat tiden då det är endast 25 minuter kvar tills dess och här sitter jag...dags att skynda!

Trassel



Nu har då även jag sett Trassel och blev glatt överaskad. Jag har alltid varit en
sån som älskat disney filmer (fick förresten veta att det finns en flicka i skellefteå
som heter Disne? Disnee? hm, var nån annan stavning, lite coolt tyckte jag, då vet ni)
Iallafall, jag gillar disney filmer men blir mer och mer besvikna på dom, men denna
gillade jag faktiskt. Riktigt kul var den och hästen var en stjärna. Love it!

Och nu ska jag få massage på min rygg som smärtar så förbannat mycket!!!
Kunde faktiskt inte kännas bättre, bra avslut på denna usla dag. Hoppas imorgon blir bättre!

FUCK YOU

Har varit på så otroligt dåligt humör idag så jag vet varken ut eller in. Vill egentligen bara slå allt och alla (nästan) för att alla har så mycket roligt att göra, ser så bra ut, blir bruna, har fina hus, får god mat, har pengar, kan fixa sitt hår, kan sminka sig, har fina kläder, OCH SÅ VIDARE. Jag skulle kunna hålla på i all evighet för så är det idag att jag vill bara klaga. Försöker dock göra det på ett roligt sätt bara för att min familj ska slippa lida, hur vidare jag lyckas det är en annan sak. Ikväll har jag faktiskt bara tänkt låsa in mig och min arga, avudsjuka, förbannade, förvirrade, ledsna hjärna för allas bästa men innan det.. 

F U C K   Y O U   A L L I H O P A   H O P P A S   N I   F Å R   E N   P I S S D Å L I G    K V Ä L L  ! ! ! !  

(ville bara få ut lite agritioner, i smyg önskar jag er visst en kul kväll)

Söndag


 
Söndag söndag söndag. Känns inte bra att ha koll på dagarna när det är sommarlov, men jag antar att man måste det när man jobbar. Idag har jag sovit tills jag blev väckt sen har jag legat ute och tagit vara på den sol som fanns. Otroligt behövligt. Jag har ju egentligen ett enda mål i sommar, okej typ, och det är att lyckas bli brun, inte bara få fränkar, utan bli brun! Och ja, med min hud så är det bara att ligga i om det ska finnas ens en liten chans att jag lyckas!

Har inte mer att säga, jag har en tråkig dag idag, har ingen personlighet och inget att säga. Kul. Nja.. 

Två bilder från premiärfesten



Var ju på premiärfest som var riktigt trevlig tycker jag. Känns lite sorligt att ta farväl av Roger (oj nu lät det värsta dramtiskt) For till Albin sen en stund och nu är jag hemma och har rensat garderoben på kläder som inte används om förhoppningsvis ska säljas så jag får en liten slant, inte helt fel. Pratat med Alexandra har jag också gjort, skönt att få prata lite innan jag somnar, brukar alltid tycka det. Men nu kallar sängen på mig. Godnatt!

Kss Kss

 

Så sjukt skön ändå. Jag kan inte hjälpa att fetgilla den. Haha. Det var iprincip bara det jag hade att säga. Bra låt! YEAH!

Godmorgon!



Jag hinner minsann med ett inlägg. Har ni sovit gott? Det har jag, fast väckningen kunde ju ha varit bättre... det är nämligen så att Albin vägg i vägg granne (om man kan kalla det så?) bygger nånting och fy satan vad det låter! Det är ju som att han hade ett monster hemma, som iof låter som en borr...men ja, iallafall, inget nådigt ljud och ingen prima väckning. Annas ska jag inte klaga på tillvaron. Lyssar på AnaGinas låt och Albins mobil samtidigt..ingen vidare kombination men det duger åt mig. Försöker även tagga igång mig själv, det är ju premiär idag så jag måste vara på topp! 

Nu ska jag vara social och sen bege mig mot mitt öde..haha. Dålig mening. Nåja, man kan inte alltid lyckas.

2011-06-17

 

Nej, jag är inte efterbliven, jag har hört låten förr MEN jag såg videon först igår. Så jäkla fint alltså! Saknar nästan ord.

 

I skrivande stund sitter jag iallafall hos Albin och fick lite dåligt samvete när jag insåg att jag inte skrivit idag... men nu har jag ändrat på den punkten iallafall. Bör kanske förvarna att det kanske inte skrivs nånting alls imorgon (om någon nu bryr sig) det beror lite på hur dagen kommer att se ut, men jag tvivlar. Men den som lever får se. Nu ska vi se film och ja, jag önskar er alla en God natt eller en trevlig kväll!

Typ det godaste man kan dricka!!


Höger♥♥♥♥♥♥♥♥

Jag måste bara få säga det, Pear Lime, alltså godare är svårare att hitta! Tidigare har jag varit helt körd på Lemon men sen så korsades min väg med Pear Lime och på en sekund var Lemon helt ute ur bilder (nåja, nära på iallafall) för så otroligt god var den så jag finner inga ord. LÄTT det godaste drickan jag smakat! Utan tvekan, typ iallafall. Nej inget typ, det är så! Detta är ta mig tusan guds gåva i en flaska, inget skämt!! KÖP PÅ EN GÅNG!! Annars...ja, nånting.

Nog om det nu, jag var med Simon ikväll som sagt, ytterst trevligt. Var ett tag sen så det var kul. Nu skriker min kropp efter sömn och jag ska inte göra den besviken utan ska lyda order och sova nu på en gång. Godnatt!

Kärlek på hög nivå!



Jag kommer cyklade och ser min pappa ute och vandrar iklädd (håll i hatten nu) morgonrock och gympaskor. Det såg rent för gräsligt, roligt, onaturligt och kväljande ut på samma gång och jag blir tvungen att slänga ur mig:
Men hur du ser ut!
Pappa vänder sig om, ser lite sårad, förvirrad och bortkommen ut. Han granskar mig en aning och slänger sedan ur sig:
Ska du säga!

Jahapp, där fick jag så jag teg kan man lugnt säga. Trevligt välkomnande, men jag får väl skylla mig själv antar jag. Nu ska jag iallafall vandra och träffa Simon en stund. Ha en trevligt kväll!

Everything make sence when you don't know



Satte mig just ner och granskade mitt rum, lite städning skulle behövas...om jag orkar är det det som kommer ske här näst. Dock tvivlar jag, men den som lever får se. Mitt hjärta krossades lite när jag först fick förhoppningar om solmöjligheter när jag såg att termometern visade 22 grader, sprang lycklig som ett barn på julafton ut och insåg att det var bluff... eller om det bara var min kroppstemperatur som spelade mig ett spratt, det vet jag inte, men så mycket vet jag att det inte är super-solar-väder....attans...det verkar vara super-städar-väder istället. Inte riktigt lika bra det..

Kusin Vitamin


(Måste ta en nyare bild känner jag, hehe)

Efter att ha vaknat klockan 6 och sett till att Fanny vart hämtad hel och hållen, sedan begav jag mig genast tillbaka till sängen och vaknade sedan av att min kära kusin kom på besök. Trevligt. Men nu har hon begett sig på körlektioner och jag sitter här ensam och ser på top model, kul tycker jag, men funderar starkt på att sova igen...kanske kanske inte.

11-06-15

Efter en dag med hela två skolavsltningar, två fika stunder, två...inget mer, men en repetition och en pratstund med Fanny som fortsätter tills vi sluter våra ögon är nu denna dag till ända. Fan va patetisk mening alltså, jag skäms... men det gör inte saken bättre. Jag avslutar detta patetiska inlägg istället och säger godnatt och visar lite bilder från dagen. Godnatt!


"Snygga" åskådare på David och Saras skolavslutning

Familj bild

Ytterst oseriös (OFTA?!) bild på barnen (undgomarna..hehe)

ASgod jordgubbstårta hos Höglunds. (brukar inte gilla tårta egentligen, men denna...mmmm)

Typ en av de finaste hundar jag mött! Santi tror jag hon (han?) heter, har inte riktigt kollen..

Kanals skolavslutning, 8or och 9or
'
Kören, sjöng fint men dock ett STORT minus på att dom sjöng samma låt som oss...ack ack ack..illa illa...

Jonas klass

Sen fikade vi på waynes

Och där tog det slut. Ett helt hav av bilder, Fanny är uttråkad på mig nu, så jag ska socialisera mig lite. Godnatt igen!

En skolavslutning klar, one to go




David: CHECK

Up next:
Jonas

Så nu bär det av in mot stan för att se min sista broder också ansluta sig i gruppen av ungdomar som får sommarlov. Sedan drar jag mig mot spelplatsen för ytterligare genomdrag, måste ladda inför premiären som närmar sig sakta men säkert. Sen blir det mest troligt häng med Fanny på kvällen. Vi hörs när vi hörs, hoppas ni Får en trevlig dag och kväll!

Party Frukost!

Godmorgon. Efter min blogglösa dag igår tänkte jag försöka bättra mig även fast det är otroligt svårt att blogga på sommaren tycker jag, men försöka duger tycker jag. Sen hur bra jag lyckas, det är en annan femma. 

Denna morgon har jag iallafall till att börja med blivit väckt av en liten bror klockan 8 eftersom att han var rädd att jag skulle missa hans avslutning samt att han ville lätta lite på hjärtan angående sina kärleks"problem" eller vad man ska kalla det. SEN så har jag ätit en lång "party frukost" med samtliga familjemedlemmar. Sanningen bakom party fukosten är att mina bröder beslöt att spela mer eller mindre party musik, inte riktigt till moder och faders förtjusnig, men I like it!!!

 

Men nu är det hög tid för mig att hitta några kläder som är lagom fina men som ändå går ihop med detta usla väder, om man nu får utttrycka sig så, och ja det får man bestämmer jag. Godmorgon iallafall.

AAAH KATADSTROOOF!

Jag har varit på hugget och inte varit hemma på heela dagen förrän nu. Vaknade strax efter 11 och insåg att jag skulle vara redy set go on the stage klockan halv ett!! = att i min snigel takt som inte ökas hur mycket jag än skyndar så var det fruktansvärt bråttom, så att ens snegla på datorn var inte att tänka på så att skriva ett litet godmorgon inlägg fanns långt ifrån på kartan.

Jag hann iallafall i tid och har lekt med barn iklädd full kanin kostym, cyklat i cykelparaden och dasat på scen. Prima. Sedan hängt i stan och slutligen pratat sönder Sofias öron, och även lyssnat. Och NU är jag äntligen hemma och ska sooooova för ska upp tidigt imorn eftersom att båda mina bröder får sommar lov och som den fina syster jag är så tänker jag stå och kolla. Åtminstode på en av dem, hehe..

Don't come back at all

 



And who do you think you are?
Running round leaving scars
Collecting your jar of hearts
Tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the eyes inside your soul
So don't come back for me
Don't come back at all

Har varit och ätit på Monaco




Var riktigt kul när jag mötte Fanny och vi insåg att vi klätt oss EXAKT likadant så när som på skorna. Båda bar svarta byxor, brunt flätat bälte/skärp eller vad man vill kalla det, vit tröja och svart kofta vs kavaj samt lite lockar i håret på det. Prima ballerina. Så lika var vi utan att vi ens frågat vad den andre hade på sig.

Nu har jag  just avslutat ett samtal med Albin och ska nu cykla allt vad jag kan till Josefin och hänga där ett tag. På återseende!


Handikappad

Idag vaknade jag och jag fruktar att är dömd att vara handikappad...typ. Saken är att igår när jag skulle sätta mig ner så liksom högg/stack/sprängdes det som till i min lårmuskel och då tänkte jag bara "äähh, det går över" men icket, det är kvar och det hugger och smärtar även när jag bara ligger stilla och böjer jag benet eller rör mig minsta lilla ja, då är det pain. Och detta känns ju inte alls särskilt normalt..någon som vet varför det blir så och när det går över? För jag slipper ju gärna detta kan jag lova. Nåja, det går väl över förr eller senare. Får försöka att inte anstränga mitt ben så mycket så ska det nog gå finfint!

I övrigt så väntar jag på ett samtal från min bror som jag ska hjäpa att hitta examenskläder. Spännande, eller nånting sånt.

undrar även vad som hände med värmen...sorlig förlust där alltså..

Kul väder...

Idag var det ju sannerligen inte så varmt, som alla redan vet men jag säger det igen ifall att nån jäkel skulle ha missat. Problemet då var ju att eftersom att jag sov hos Albin så var jag ju inte förberedd på denna kyla. Så jag fick vandra i shorts men fick tack och lov låna en tröja, hade nog frusit sönder annars. Vart iallafall en aning utskrattad och kommenterad av min arbetskamrater, kul att ge folk något att samtala om. Haha, nä men det löste sig bra, fick låna byxor och klarade mig fin fint resten av dagen.

så såg det ut, fast ja, en rakare hållning, hehe

Ikväll var egentligen tanken att vara med Fanny men efter att hon morrat på mig och sagt att jag borde stanna hemma och sova (för ja, jag är sjukt trött, har inte blivit såå mycket sömn de senaste dagarna) så kunna jag inte protestera mot hennes stabila ord. Så ikväll äter jag glass med min familj och sover om vart annat. Mysigt...typ.

Jag har världens bästa vän!





(även fast hon är hundra gånger brunare än jag, aka snövit)

Synd bara att inte alla kunde bete sig lika bra som henne. Men nu ska det inte deppas ihop här. Jag ska ut och äta kladdkaka med mina grannar och sen spela brännboll med ännu fler grannar sen drar jag in till stan. Skriver nog inte mer ikväll så ni får ha en mega bra kväll allesammans!

Sovtime!





Kvällen har varit bra, riktigt bra faktiskt. Började med att fara till Fanny i byske och äta kycklingsallad och sen fara och bada och basta och det var hur trevligt som helst och vattnet var förvånansvärt varmt! Jätte skönt. Sen hade vi tänkt fortsätta i samma tempo resten av kvällen men fick en impuls att fara till stan istället så vi hoppade på en buss och mötte Albin och sen hängde vi i stan helt enkelt. Nu har ni en full berättelse om min kväll i det stora hela.  Men nu är jag trött och jag ska upp tidigt imorn så det är nog en bra ide att sova tror jag.

Bilder från igår




Åt glass och tog kort med klassen innan vi gick in i aulan och fick sommarlov!!

Sen vart det kväll..

Först hängde jag lite med Lovisa efter repetitionen sen bar det iväg ut i sommarkvällen

Träffade Evelina och Felicia

Och Adam

Och en massa andra människor


Och sista bilden som togs var med samma person som på den första nämligen Lovisa!

Sådär, som vanligt har jag inte varit ett underbarn på att komma ihåg att ta kort, men det vet ni vid det här laget så jag ska sluta jiddra om det. Det var en himla kul kväll iallafall och jag träffade många, nya som gamla. Underbart. Sen slutade min kväll hos Albin. Finns inte mycket dåligt att säga om kvällen så att säga. Ikväll ska jag hänga med Fanny och så, basta, bada och lite sånt tror jag. Känns inte alls fel, tvärtom, det känns riktigt rätt faktiskt. Nu ska jag lägga mig och sova lite i solen tror jag, eller kanske borde jag egenligen slänga mig på en buss till Fanny, får se. Ha en bra kväll iallafall!

Älska att bo grannar!!


Har nu de senaste 10 minuterna hunnit växla mellan mitt och Elins hus 3 gånger angående klädbyten, eller ja, klädlån. Hur perfekt är inte det alltså? Superduper perfekt alltså! Har sagt det förr men jag haaaatar att hon ska flytta...borde inte vara tillåtet... Men iallafall, nu har jag hyllat att jag bor granne med en så fin vän som Elin och nu ska jag marsh pannkaka in i duschen för jag börjar minsann få lite bråttom...uh-oh...to be continued...

Skyndar in till staden en snabbis

Men det får ni inga bilder på för jag ser ut som skit eftersom att jag bara har legat i solen den senaste timmen och har nu bara slängt på mig första bästa för att fara in till stan och möta Anna tvärt och sen hinna lite annat krafs innan jag skyndar tillbaka hem. Bara en liten lägesrapport så ni slipper undra.

Wroooooooooooooooooooooooooom

Nu far jag och skaffar sommarlov!!




Det är varmt, solen lyser och om typ...2, 3 timmar kanske? Har jag sommarlov. WIIIE!

SOMMARLOV IMORGON!!!

Godkväll!! Kom hem för si så där en timme sen efter en kväll full av repetitioner, lite snabbt häng i stan och slutligen en tur förbi Sofia. Inte illa. Men inte särskilt intressant, utom en sak...

J A G  H A D E  E N  T U S I N G F O T I N G  I  H Å R E T ! ! ! !
Jag ljuger inte när jag säger att jag skakade konstant i flera minuter efter insidenten och sedan lite då och då under timmen som kom. Såååååååå vidrigt. Tur att det inte var jag själv som upptäckte den typ när jag skulle lyfta håret...NEJ! URSH! STOPP! Jag avbryter historien här och sammanfattar den som bland det värsta som hänt mig. URSH!

En kul nyhet som slog mig just är att imorgon kommer min kära söta fina broder hem från Stockholm där han varit....ett tag...på fotbolls konfa. Men imorn kommer han alltså hem och OJ vad jag har saknat honom!

Men nu bör jag sova så jag inte ser ut som en levande död imorgon, även om det inte är så big deal att gå ut ettan enligt mig, men ja, men behöver ju inte se ut som en zombie för det så GODNATT!!!

Målar i solen


Hade egentligen tänkt ta bilder på mig själv, men det såg för taskigt ut så det fick bli en annan bild som fick pryda detta inlägg. Då vet ni det. Jag målar iallafall och håller på att svettas bort. Så sjuuuuukt varmt. Men hilma skönt. Har snart målat klart iallafall, känns skönt. Då har jag tjänat ihop lite kosing. Inte helt fel. Men nu ska jag se till att bli klar!

Arg och less och förbannad!!



Vart verkligen bara helt sjukt irriterad. Var som att nån bara stack hål på bubblan inom mig som innehåller lycka, glädje, livslust och allt därtill. Och inget i min omgivning gör det hela bättre..fel låtar spelas, fel personer skriver, fel kommentar av mamma, fel fel fel. Allt är bara fel just nu. Utom möjligen det faktum att jag är så gott som ledig imorn, så när som på en 40 minuters lång lektion, men den tvivlar jag ju på att jag kommer dyka upp på, men får se, kanske känner jag för att glänsa som elev sista dagen även om det inte ger nåt. Godnatt nu iallafall!

Ett stycke Elin och ett stycke bal



Elin och Mario

Jag funderade hela tiden som jag skrev rubriken på varför jag var tvungen att skriva "ett stycke"?!? Så fult! Ändå kan jag inte låta bli. Men fult är bra ibland. Kanske. Typ. Jo. Nog nu, jag ska äta för min mage har varit uteslämnad från mat sedan glassbilden togs. Så länge klarar inte riktigt min ständigt matsugna mage sig. Så det blir att trycka. Okej, kul att läsa om att jag vill äta...URSH jag har ingenting att berätta egentligen men vill skriva...

Hm.. balen kollade jag iallafall på, långtråkigt men ändå kul var det. Fina klänningar och allt (iallafall de flesta) ja, mer än så finns det inte att säga om den saken nej. Elin har jag umgåtts med vilket var ett tag sedan och därför mycket kul! Nog snackat, dags att äääätaaaa!!

Missat bussen..


Inte glad åt tllvaron för tillfället alltså.. ursh alltså! Sååååå onödigt alltså!! MORR!! Men det finns inget annat att göra än att vänta på nästa buss och sudda ut min sura min. Jag förstår som inte, kändes som att jag var rekord snabb imorse och hade tid så det skulle räcka och bli över...men tydligen inte...

En till jobbig sak är att det är sol..missförstå mig rätt nu, för solen är underbar men inte när det är skola och man måste sitta inne och glo på vädret och sen som grädde på moset så kan man inte, eller iallafall inte jag, komma i sommar kläder till skolan, det är fyskiskt omöjligt alltså, så när det är skola och solen lyser, ja då är det inte alls kul! Nej nu är det nog med depp och dags att börja göra mig redo för nästa buss. Ha en bra dag!

22:08


SOFIE ÄR TILLBAKA I SVERIGE IGEN!!! WIIIHOOO!!

Hann med ett snabbt samtal med bruden innan hennes telefon dog mitt i samtalen, kändes tragiskt..men
jag vet att hon lever iallafall! Ikväll har jag inte gjort mycket alls, halvsovit och haft kuddkrig och sånt trams
med min bror. Jag är iallafall så trött att jag skulle kunna somna precis här precis nu rakt på tangentbordet,
men skippar det och förflyttar istället mig själv till sängen så snart jag kan. Godnatt!

Idag har jag målat!

Sedan klockan halv 3 och fram tills halv 7 kanske, med en paus för att äta mat har jag målat som om jag inte visste att det fanns nånting annat att göra! Det är våra trädgårdsmöbler som varit offer och har nu ändrat färg från blå till grå. Mammas och pappas val, men tror det blir riktigt bra faktiskt med tanke på att vårat hus är grått fast i en annan nyans.. spännande när det är helt klart. Dock har jag inga bilder på detta...ursäkta för det.

Kvällens planer var egentligen att umgås med min kusin, men eftersom att ingen av oss kan ta sig till den andre så får det helt enkelt vänta och jag får försöka hitta något annat att roa mig med. Ni andra kan få roa er med att kolla på en finfin bild på mig och Albin som togs imorse. ENYOY! 
 

Rebecka utgår!!


Utgår, går ut, drar, pyser, sticker, försvinner, eller helt enkelt bara cyklar till stan. På sommar är jag näst intill fastlimmad vid min cykel och dess trogna hjul och trampor tar mig dit jag vill. Eller ja, iallafall så långt mina ben orkar. Och ingen ändring denna sommar inte. Här ska cyklas! Och med musik i öronen blir det faktiskt riktigt trevligt.

Paus från solen


Har nu spenderat hela dagen i solen och jag ska erkänna att det gör rent ont i själen att leva med mina förbannade pigment. Marcus fick utstå en heldel agritionen och arga kommenterar från min sida när vi passerade någon med brun hy. Hatar dom... Men solen är skön endå och jag har haft en bra dag som avslutades med lite sömn i hammocken. Myys. Men nu vill jag duscha bort all äcklig "en dag i solen hud"-känslan, ytterst äcklig känsla enligt mig. Så nu är det duschtime!

Gooooodmorgon!!

Nu ska jag ut i solen och träffa Marcus är planen. Mycket nöje. Men innan det ska jag be en liten bön till gudarna angående förändring av hudfärg som jag hoppas ska ske denna dag. Om gudarna vill besvara mina böner ja, då är jag lycklig! Men annars blir nog min dag bra ändå medtanke på att jag umgås med Marcus!

Ett frågetecken

Kvällens planer ändras lite fram och tillbaka och just nu vet jag inte riktigt vad som komma skall.
Men in till stan ska jag iallafall. Har tryckt i mig lite mat så nu är jag mätt och belåten. Ja, jag var faktiskt
inte så mycket mer att säga i skrivande stund. Hör av mig när jag har nåt intressantare att berätta.

Idag har det inte blivit mycket gjort

Det har inte blivit mycket bloggande det senaste dygnet. Fick ett sms av Jesper igår kväll att han och hans bror kunde komma och hämta mig, och fastän det var himla skönt att ligga och göra ingenting så tvekade jag inte ens sekund utan slängde mig i första bästa kläder och for ut i natten...eller ja, kvällen då. Kul med oanade vändningar.

Sen jag kom hem har jag egentligen bara legat i sängen och sovit typ, det är allt jag har orkat med. Men nu ska jag försöka få i mig nånting att äta och sedan tror jag att jag ska ta mig in till stan för att träffa Alexandra och några tjejer från klassen tror jag och senare vara med Albin som det ser ut nu. Låter inte helt fel faktiskt. Men först vill jag ha mat!

bild från igår på mig och världens bästa Marcus!

Hatar att jag älskar det

Gårkvällen

Vart inte många bilder alls tagna, men ja, lite bilder på folk vart det iallafall
Så som Jag, Fanny och Jesper

Och Richard, Jesper och Stina

Och Navid och Jonte

Och Markus och Rasmus som verkade gilla tårtan?

Och slutligen en på jag och Markus.

Så, det var typ det. Resten av bilderna var typ likadana eller så var dom bara konstiga. Men några bilder vart det iallafall. Och kvällen, ja den var helt okej!  Den här dagen och början på kvällen har jag umgåtts med Marcus med C och ja, nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till när han lämnade mig. Men nånting ska jag väl komma på. Ha en bra kväll!

Ett år sedan




Jag kommer aldrig hitta en bättre klass.
Jag saknar er och allt som har med 9c1 att göra!

HAR PAAAANIK!!!


Ska åka om typ en halvtimme och jag har inga kläder, inget smink, inget hår (eller ja, inte fixat) och allt detta gör mig otroligt stressad och jag förstår inte hur livet kunde gå från "jag har all tid i världen" till "skynda skynda skyyyndaaaa" Förstår inte. Men så är det och jag förstår inte heller varför jag slösar massa dyrbar tid på att skriva att jag har bråttom? Idiot. Idiostiskt. Idioti. Och idiot, igen.

Lägesrapport

Nu finns det inte längre nånting att göra i detta hus, cause I did it all!! typ. Nu tror jag att jag borde ta mig till duschen för allas bästa. typ. Okej, det räcker med typ nu. Jag ska duscha och sen försöka göra något åt mitt utseende, sen kanske slänga i mig nån mat innan jag måste ta mig in till stan och möta Fanny. Blir nog en bra kväll tror jag!

Städar!



Goddag! Idag städar jag som aldrig förr. Näst intill hela mitt rum har vänts ut och in och upp och ner för att jag skulle lyckas komma åt varje liten vrå. Känns otroligt skönt nu när det börjar bli klart, men faktiskt har jag inte lidit så mycket, har huset för mig själv så jag har spelat så hög musik jag vill och bara rusat runt och varit duktigt och nej, jag klagar inte. Det behövdes och nu är det gjort. Bra jobbat! Nu ska jag hitta något annat att sysselsätta mig med. PUSS!!

Så var det kväll/natt igen.

Kvällen spenderades större delen på en fotbollsplan med Jesper och ja, hans armé. Nä, men massa andra pojkar som jag inte orkar räkna upp namn på. Men vi spelade och så tills alla började fara åt lite olika håll och då hamnade jag hos Jesper men han, Navid och Markus och där var jag tills vi vandrade hem. Eller ja, jag cyklade såklart så fort jag fick chansen, men sånna detaljer är ju rättså onödiga. Vilket egentligen hela detta inlägg var vid närmare eftertanke...hm, nåja, alltid nånting att läsa för den som orkar.

Alltså vänta, ögonbrynet??!?! Jag måste ju måla vänster mörkare... hur fan? Måste nog öva lite på det...

Här har ni två till...


Och med dessa två säger jag adjö och cyklar sedan ut i vårkvällen och hänger med Jesper och fler. Blir super. Hörs när jag är hemma, kanske. Vem vet? Natten är ung. Aja, ska sluta snacka och börja cykla. Ha en bra kväll iallafall!

Lite snygga bilder..



...i väntan på att toan ska bli min så jag får klösa bort dagens smink och lägga på ett nytt lager. Och vad finns det för bättre sätt att fördriva tiden med än att ta huuuuur många bilder som helst på sig själv i webben? Ingenting. typ.

Humor a la mamma...

Dagen D

Godmorgon! Idag smäller det, idag ska det dansas så som aldrig förr. Jag ska få danslärarna att slå volter av förtjusning. Eller iallafalll låta mig gå dans nästa år. Känns fruktansvärt nervös men jag känner mig redo ändå och sen är det helg som gäller. Och det känns bara bara bra! Så godmorgon och välkommen du tidiga helg!

Saknar dig bruuuden!!! ♥♥♥♥



RSS 2.0