Mot Amanda!

Nu ska jag fara till Amanda, mycker än så vet jag inte. Tanken är att vi ska hänga hos henne men det är ju sällan det har blivit som vi tänkt. Fast denna gång måste vi faktiskt spara pengar. Känns kul att lämna huset iallafall, hade kännts lite trist att sitta hemma och se på typ oth när det är en varm solig sommarkväll ute. Bättre att fara ut då, håller ni inte med? 
 

Klänningen!

Tog på mig klänningen för att springa ner och visa Lucy (blev glad att hon vill se vad jag köpt, brukar nämligen visa min mamma vad jag köper så det var som skönt att se att hon också är intresserad) Så jag tänkte att jag lika bra kunde visa er också när den likaväl var på. Gillar den starkt och känner mig väldig flickig och somrig när jag har den på. Det är en sån klänning som är längre därbak men det var svårt att visa. Förhoppningsvis har jag en kamera imorgon och kan ta bättre bilder då på hela outfiten. 

School faith

Tänkte slänga in ett inlägg innan jag for men det hann jag inte med. Var iallafall helt underbart att fara på den där skolmarknaden (eller vad man ska kalla den, var mer som stadsfesten fast utan karusellerna och artisterna, men ja) Tog lite bilder iallafall så ni får se vad jag har gjort denna lördagseftermiddag. 


Längs med vägen in på skolgården hängde en massa flaggor (för det var ju självklart os-tema) och däribland fanns ju såklart Sveriges flagga. 
Såhär såg det ut när man kom in på skolgården. Galet mycket folk alltså! 
Joe kastade prick och vann godis.
Vi fick se en traditionell engelsk maypole dans framför av massa söta barn som inte kan ha varit mycket äldre än 6 år! Riktigt duktiga!
I den englska maypole dansen springer man tydligen runt med trådar, lite annars från den svenska. 
I slutet dansade det med snörerna så att det blev en fläta längs pålen. Jätte coolt!!!

Kit och Martha i hoppbrogen. Så himla lyckliga! 
Martha testade att surfa och klarade sig riktigt bra!! (vilket även Joe och Kit gjorde. Stolt :') hehe )
Vi åt glass i solen, men vissa har tydligen hellre glassen utanför munnen än inuti... haha gullunge! 
Mot slutet satte alla sig runt cricket planen för att vänta på att få veta vilka som hade vunnit priser i någon tävling. Här kan vi snacka att de har lagt ner pengar på att berätta vilka som vinner... 
...för innan vi fick fick veta kom det en helikopter där det hoppade ut inte en, inte två, inte tre utan fyra fallskärmshoppare som skulle meddela vinnarna! Såg rent brutalt ut när man ser en helikopter högt upp i luften och sen ser hur det faller ut en människa och bara ser den falla mot en säker död... tills man ser fallskärmen komma fram. 

Sen landade de på cricket planen. Som ni kan se så hade de typ rökbomber eller vad det nu är på fötterna, har ingen aning om varför men lite coolt var det när det svävade genom luften. En kille hade dock storbritanniens flagga på fötterna, det var också coolt. 
Här ser man dock röken rätt dåligt... men fallskärmen ser man bra! 
Sen fick alla barnen springa fram och hämta alla överblivna lotter (för lotterna låg på marken sen fick fallskärmshopparna gå och plocka varsinn vinnare så resten fick barnen ta) sen fick de nog även peta lite på fallskärmarna och fallskärms hopparna också skulle jag tro. 

Verkligen ett bra sätt att spendera en solig eftermiddag på. Vet inte varför men när vi satt och kollade på fallskärmshopparna så kände jag mig som så lycklig, alltså nästan så att jag ville gråta glädje tårar. Fattar inte varför, men jag känner hellre att jag vill gråta av glädje än att gråta av sorg. 

 

Anniversary!

Idag firar jag och mina ärr ett helt år ihop!! Dock syns de inte om man inte kollar riktiga nära, vilket jag är överlycklig över för jag hade inte velat ha ärr runt munnen... Men detta gör då att det är omöjligt att visa er  i nuläge... men jag ville bara säga det för det är ju kul när man firar ett år med någon. Trodde att jag skulle hata mig själv och mina ärr men eftersom att de inte syns så blir det bara ett kul minne! 
Den här bilden togs typ en vecka efter och det hade hunnit läka lite bättre då, men jag har ringat in så ser ni något märke i ringara så är det början på mina ärr. 

Klänning och blå himmel!

Även fast jag har svullna ögon från allt gråtande igår (hehe) så är jag på bra humör. Jag är med andra ord inte så ledsen som jag ser ut idag. Ska och köpa en klänning och lite smink snabbt sen ska jag hem och sola sola sola så mycket jag bara kan (hoppas för guds skull att solen inte går i moln just när jag kommer hem som alltid annars..) Sen har jag insett att jag har ju fått barnbidraget från hemma nu = att jag kan använda det till att köpa en kamera = att jag kan köpa en dyrare utan att behöva oroa mig för att känna mig fattig. Kameran införskaffas mest troligt imorgon! Då vet ni det, nu ska jag skynda mig så att solen inte hinner gå i moln! 
 

Att längta..

Jag längtar hem. Hem, bara hem till allt. Till mamma. Till alla som finns hemma. Det blev som ett snubbelsnöre min försening idag. Ingen är sur på mig, men för mig var det ett stort misslyckande och på något vis gjorde det så att jag började längta hem. Kanske för att i min familj hemma gör det inget om jag misslyckas för att där älskar de mig ändå. Här är jag egentligen inte ens en familjemedlem. Jag har bara varit här i två veckor och jag vill inte göra några misstag, inte än. Självklart gör alla misstag och det är ju ingen fara, man lär sig av dem, men det här kom för tidigt. 

Det är en annan längtan nu än förra veckan. Förra veckan längtade jag efter allt kul som jag saknade, nu längtar jag bara efter tryggheten, tryggheten att ha min riktiga familj omkring mig, mina riktiga vänner och tryggheten av att ligga i min riktiga säng. Tur att det går över, men just nu är det jobbigt. Jag vill ha kladdkaka och min familj!..

Solo

Såg den här boken när vi leta en godnattsaga att läsa. Jag kunde inte hjälpa att känna igen den på något vis. Min första tanke var att jag tänkte på Happy feet och därför trodde att jag kände igen den men efter att ha bläddrat igenom boken lite snabbt så är jag rätt säker på att jag läste den någon gång när jag var liten (kan det stämma mamma?) Kände nämligen igen flera av bilderna. Ska lägga mig och läsa den och låtsas att jag är liten och gullig igen och att allting bara är mysigt och bra. Helt Solo. 

Shamballa heter armbanden!

Köpte ju ett par armband igår (tror jag att jag sa) men hur jag än försökt komma ihåg vad de heter så kunde jag inte komma på det. Men idag så fick jag veta det när killen i affären med kepsen kommenterade dem. Tusen tack köra kille för både kepsen och namet (och det framtida armbandet jag skulle få, hehe, nää) Ville bara berätta att jag vet det nu. Vill också berätta att jag älskar dessa armband! Brukar har svårt för just armbant men inte dessa. Nej nej. Jag vill bara ha fler. Tur att de finns att köpa för inte allt för stor summa pengar. 





Typ så ser mina ut. Svart och vit. Lite tråkigt men jag ville köra safe då jag inte visste om jag skulle tycka om dem eller inte, men det gjorde jag ju så nästa gång blir det roligare. Sen är det ju jätte kul att det är magneter i "knyt kulorna" fast lite jobbigt också men ändå kul. Men nog om det, nu ska jag ner och äta fruktsallad och sen vara barnvakt. 

Misslyckad tur till stan

Hittade ingen bra kamera inom en bra prisklass så jag köpte en keps istället. Vafan hände där? Jag kommer aldrig använda den och jag menar det verkligen, aldrig. Men jag kände bara att jag ville ha den och när killen i affären gav mig den för 20 pund istället för 30 så kunde jag inte låta bli. Var ju trots allt halv deprimerad och behövde tröst köpa något. 

Sen blev allting kaos när jag skulle hem för mitt oyster card hade tydligen slut pengar vilket jag blev väldigt chockad över! så det slutade med att jag kom hem försent och behövde hämta barnen en halvtimma senare än tänkt.. oj vad jag skämdes kan jag lova även om det inte var mitt fel egentligen. Nåja. 

Så med andra ord borde jag ha stannat hemma och solat för jag har bara gått runt och svettats utan anledning. Eller ja, jag fick ju en keps men jag hade hellre fått en brunare hy... 

Dags att köpa kamera

Bara för att jag legat och inte gjort någonting eftersom att vädret varit dåligt så ska det bli sol just när jag bestämde att nu är det det dags att far aoch köpa mig en kamera. Typiskt. Men jag måste ha en kamera och har inte tid att vänta längre med att fara, är faktiskt redan senare än jag borde vara... ojoj, hoppas detta går vägen. Men tajt lär det nog allt bli.. ojoj. Någon gullig person med lite fritid och som vill mig väl kan gärna få hålla en liten tumme för mig idag. Tack! Vi hörs! 

Nedräkning

Kollade igenom min kalender nu för att kolla upp lite datum och sånt och genast slog det mig att det är inte alls så långt kvar till nånting faktiskt. 

Det är två veckor tills Jonas kommer. När han har farit är det en vecka tills vi far och besöker Lucys föräldrar någonstans på landet (så mysigt!) där vi är i fyra dar. Efter det är det bara två dagar tills vi far till Isle of Wight där vi är i typ två veckor. Sen... (här kommer "the big deal")... är det bara en vecka tills jag besöker Sverige!!! (och då är det bara en helg tills ni börjar om skolan, hehe tag vara på sommarlovet nu)

Ah!! Alltså fan va livet kändes bra efter att ha kollat igenom det där. Sen har jag ju massa kul datum mitt ibland allt annat. Bland annat ser jag jätte mycket framemot deras "street party". Då hela gatan blir som en parad, haha nä men jag vet inte men kul känns det. Men allvar, jag kommer fan hem snart. Men ännu mer snart kommer min älskade bror, Åh vad livet är bra idag!! 
 

Woo woo!

Kvällen blev ju inte riktigt som tänkt då vi bara hade tänkt se fotbollen och bara ta typ två öl sen gå hem. Nä nä, under vissa omständigheter hamnade vi återigen på adveture bar (världens bästa, tror jag ska bosätta mig där, älskar allt och alla på det stället seriöst!) där vi träffade två tjejer, en från danmark och en från norge. Yea go norden!! Haha. Vi hade inga pengar, men det var lugnt för det hade hon från danmark så hon köpte shottar till oss alla. Jag skulle dricka en som man tände eld på först (minns ej namnet...) men det slutade att jag brände mig på tungan (kan ej dricka varma saker, är super känslig för sånt!) men som tur är hade om köpt sex stycken så jag fick en jäger istället och den gick ner lätt som en plätt! 

Sen lyckades jag även trolla till mig en gratis drink av killen som ville att jag skulle följa med in på kontoret (han har ett namn nu, Morten tror jag det var) Det var ju inte illa pinkat om jag för säga det själv. Gjorde två enkla korttrick som han till och med kunde (han är seriöst duktig på att trolla på riktigt) men eftersom att han tyckte att jag var duktig ändå (den bästa hittills om det han sa stämmer) så fick jag mig en gratis drink och han minns min favorit. Woo Woo! Nog om det nu, jag ska sova, är hur trött som helst och har en minst sagt jobbig dag framför mig. Ska vara barnvakt imorgon så då måste jag ju vara pigg. Godnatt! 
 

Fotbollskväll!

Idag är det torsdag = fotboll = ÖL!!! 

Har blivit extra intresserad av fotboll sen jag kom hit, iallafall att kolla på den. Haha. Detta har ingenting att göra med drickan som med följer, nejnej, utan det handlar om stämningen (ok, lite drickan) för det har som blivit så att vilken dag det än är fotboll så är det feeeeest. Okej, inte riktigt. Skit samma, ska möta Amanda på The actress där vi var sist. Lär väl dock inte vara lika mycket folk där nu som då eftersom att det inte är England som spelar. Men har är alla galna i fotboll (och öl) så det spelar nog ingen större roll, kanske. Haha. Anyways, nu ska jag ut. Ciao!!! 


P.S  måste lära mig hur man öppnar fönster, jag kommer DÖ här inne av värmeslag inom en snar framtid annars misstänker jag... 

Björnen sover

Det blev ingen park, det blev gården och efter att ha varit oense (?) om vad vi skulle leka så föreslog jag att vi skulle leka den svenska leken "Björnen sover". De blev genast jätte intresserade. Jag blev genast jätte nervös för jag kom på att man sjunger ju på svenska... men det gick utmärkt. Jag improviserade ihop en översatt version av björnen sover sången och sedan lekte vi. Skönt med en lek som vi alla tyckte om och som det dessutom inte gör något om man blir tagen i = att alla är glada. Jag var gladast när de sjöng sången själva, åh så duktiga, jag har lärt dem väl :') 


Här är min engelska version ifall ni skulle behöva leka den med några engelska barn någongång: 

The bear is sleeping, the bear is sleeping, sleeping all day long
He will never hurt you, if you don't disturb him 
But you can not, but you can not ever trust HIM!!! 


 

28 grader!

Det fortsätter vara varmt men utan sol.. suck. Jag ska iallafall ta på mig lite riktiga kläder (har legat i bikini i min säng bara för att) sedan fara och hämta barnen från skolan. Kanske blir det en dag i parken när det är så fint väder, eller kanske inte kom jag på eftersom att Martha har sin skolpjäs igen ikväll och då måste hon hinna äta snabbt. Synd, gillar att ta med dem till parken... 

Svettigt värre en gång till!!

Alltså idag är det verkligen dödligt varmt ute! Regnet de pratar om verkar inte vilja komma. Hehe. Så idag är det verkligen jätte varmt, som att var i en bastu typ för det är en massa tunna moln över hela himmlen så solen kommer in men värmen kommer inte ut. Det känns som att jag blivit förflyttad till tunisien fast utan havet (som hade behövts idag kan jag lova!) 

Dock har jag inte solat någonting för jag hade ju bestämt möte med Amanda så vi har gått runt och svettats med alla andra människor på min skumma gata (måste komma på något namn till den) Tänkte lägga mig i solen nu istället när hon har farit men då blev självklart molnen tjockare... typiskt. Nåja, lika bra det då kan jag passa på att äta lunch istället. Har köpt en tillfällighets bikini nu iallafall, verkar ju som att jag faktiskt kommer behöva en. Sen kommer ju Jonas med min riktiga om barar 17 dagar!!! 


The selfish giant!


Helt urusla bilder... men ändå bilder. Var verkligen jätte mysigt och trevligt och kul att se (även fast jag blev väldigt chockad över att de serverade pimm's mitt på skolgården, för er som inte vet är det en typisk somrig dricka i england som innehåller alkohol, så det serverades alltså alkohol mitt på skolgården på en skola med barn i åldrarn 4-9 år. Det tar ett tag att riktigt komma in i den engelska vardagen, hehe) Lång parantes, ursäkta, men jag gillar dem! 

Pjäsen handlade iallafall om några barn som ville leka på jättens gård men de fick de inte för jätten. Så jätten ringde "Jack the builder" istället för "Bob the builder" (ni vet barnbrogrammet) efter som att Bob var soo last year (eller nåt sånt) Så Jack byggde en hög mur runt gården så barnen inte kunde ta sig in. Då kom vinter älvorna (eller vad de nu var) och gjorde så att det blev vinter hela tiden på gården och det tyckte inte jätten om. Sen lyckades barnen ta sig in och då blev det vår, då blev jätten glad och rev muren och lät barnen leka där hur mycket de ville. 

Det roligaste var när Jack (som då agerade berättare) sa att ett av barnen blev så glad att han kramade jätten och gav honom en puss, för då skrek tjejen som spelade jätten: Neeeeeej! 

Okej, blev inte lika kul när jag skrev det, men det var jätte kul! Nu blev detta ett långt inlägg som har tagit samanlagt typ tre timmar att skriva eftersom att jag behövt pausa lite nu och då... hehe. Woups. Ska sova nu iallafall, har sovmorgon imorgon och det känns bättre än bäst!!! Godnatt! 


Thomas and his friends

Jag har en jätte bra låt på hjärnan.... Ni vet barnprogramet Thomas and his friendsDen sången spelas oavbrutet i min hjärna just nu... aaah. Jag blir galen! Och som straff för det ska ni också få det! Jag lovar, den är bra..!!




Den har texten med och det är ju jätte bra för då kan ni  ju sjunga med! Hur kul är inte det? 

På gatan där jaaag bor

Nu är jag tillbaka och ska snart göra lite lunch åt mig. Martha har en "school play" (vafan blir det på svenska?? problem problem problem) någon gång i efter middag, kring två tror jag att det var. Så det ska bli kul att se på tycker jag. Ska även försöka ta lite bilder med mobilkameran och hoppas att det går bra! 

Köpte inget annat än kakor på stan. Men testade mycket som var fint och som det mesta på "min gata" så var det billigt. Hehe. Alltså det går verkligen inte att förklara den gatan, det är som äcklig men... mysig på något sätt. Känns som värsta utlandet och inte alls som London med alla skumma affärer men med vissa guldkorn. Jag tror man måste gå på den för att riktigt förstå vad jag menar. Haha. Ska dit imorn med Amanda iallafall tror jag så att hon får se den, kanske slår jag till och köper något då istället. Den som lever får se. 


Jag och Amanda i fredags. Hehehe.. 

2 veckor i London!

Idag är det alltså två veckor sedan jag landade i London. Eller ja, om man ska vara exakt så satt jag på planet nu ungefär. Men iallafall, två veckor, wow! Det ska jag fira med att äta otnyttigt. Herregud jag vill inte ens veta hur mycket jag har gått upp i vikt här... vem var det som sa att jag skulle bli smal här? 

Men självklart har jag en lösning på det också, jag ska faktiskt precis i detta nu bege mig ut på jakt efter ett bra gym. Jag hoppas att det närmaste är bra för det vore skönt att slippa behöva ta världens längsta promenad men vi ser ju. Sen kanske jag tar en sväng förbi någon affär och bränner lite pengar bara för att jag kan och för att det är kul och för att jag ändå får lön imorgon och har typ 25 pund kvar.
Mitt ansikte funkade inte på bild idag så istället får ni en bild ifrån oxford. Kom på att jag har massa fina bilder därifrån som inte är Hogwarts. Hmm.. kanske kan visa dem i något inlägg nu när jag har brist på bilder, fantasi och kamera? Hmm... något att fundera på faktiskt. 

Familjer på 1900 - talet

Nu har jag ätit min currygryta som var rätt god men de konstiga kulorna som var i var ingen riktigt höjdare efter ett tag. Men jag provade iallafall (Mamma, pappa, kusiner - hörde ni det?) Angående parantesen så går det ett litet rykte inom min familj att jag aldrig vågar smaka nya saker (hehe) bara för att det var så förr (hehe) Nu vet ni det och min familj vet att jag smakat en ny curry gryta (har smakat massa annat också, Lucy kan intyga)

Okej, nu blev det en massa paranterser och skitsnack. Inte allt för kul, ursäkta. Efter maten bjöd Lucy på varm choklad och kakor medans vi kollade på ett tv program och tre familjer som testar att leva som förr i världen i olika slags familjer. I kvällens program levde de på början av 1900-talet och en familj var överklass, en var mellanklass och den sista var lågklass. Ganska kul att kolla på, och intressant om man gillar sånt. Nu ska jag sova för jag ska upp tidigt. Godnatt!

Här är en familj från början av 1900-talet. Familjerna på tv:n var inte svartvita men de var tvugna att ha gamla kläder och verkligen göra allt de skulle ha behövt göra om de levt som den sortens familj som de var. Även i beteendet. Jag tror att mellanklass familjen hade det bäst för överklass familjen fick inte umgås med sina barn så de var ledsna och lågklass familjen jobbade hela dagen och sov i samma rum. Det jobbigaste för mellan klassen var att pappan var sträng. Men jag är glad att jag lever nu!! 

Curry curry curry

Jag har märkt att flera av mina inlägg har blivit ett upprepat ord av något jag ska göra. Som nu till exempel, jag ska äta curry så jag tänkte på curry och då blev rubriken "curry curry curry". 

En annan sak jag märkte är hur otroligt fiffiga spetstrosor är. De behöver ju knappt torka efter att ha blivit tvättade!! Från och med nu ska alla mina trosor vara i spets så slipper jag vänta. Hehe. 

Sen har jag (ännu en gång) märkt att jag inte har en kamera och måste ta bilder i webkameran. Tycker synd om er och om mig själv. Men jag ska sluta tjata om det och köpa en ny på fredag. Tre dagar kvar, håll ut!! 

Det är vad jag är märkt under dagen som gått. Just nu i skrivande stund märker jag att jag ska gå ner och äta min curry som jag pratade om i början. Snyggt av mig att binda ihop början och slutet med curry! 

MISS R M WALLGREN

Jag har fått brev!! Wow! Haha, Miss R M Wallgren va fint! Varför står det aldrig så fint i Sverige? Vad tror ni att det var i? 

Mitt kort såklart! Jag förstod det även fast de luringarna sa att det inte skulle komma förrens på torsdag. Skönt att ha ett kort iallafall så att jag slipper gå runt med en massa lösa pengar. Hehe. Aja, det var typ det. Har ätit tonfisksallad i solen med Lucy. Sååååå gott!!! Och nu ska jag bege mig ut i solen igen. Måste ta vara på varje stråle! 


Ut ut ut

Nu är jag glad igen efter att ha fått sova. Har även duschat så nu är jag pigg som en mört. Funderade på att lägga mig ute i solen men det är lite moln på hilmen och då kändes det lite jobbigare. Så då tänkte jag att jag kanske ska gå och bränna lite pengar på något kul men då kollade jag ut genom förstret och nu är nästan alla moln borta, hmm. Detta sätter mig i en klurig sits. Att sola eller inte sola, det är frågan... 

Men efter att ha kollat temperaturen blev svaret rätt självklart - SOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nog med utropstecken. Hejdå hörs sen!

Godmorgon!

Idag var min tröttaste morgon, har aldrig varit så svårt att vakna sen jag kom hit. Tur att jag bara behöver ta barnen till skolan och sedan bädda deras sängar sen får jag göra vad jag vill. Som idag betyder att sova. Ska sova och vakna när jag känner för det sen får vi se vad jag tar mig för då. Godmorgon och Godnatt!

Mätt!!

Är så gaaalet mätt just nu att det inte är klokt. Har ätit typ den godaste hamburgaren i mitt liv OCH sen största. Alltså själva hamburgaren var ju som ett helt berg! Försökte hitta någon bra bild (för eftersom att jag inte har en kamera kunde jag inte ta kort) men fann ingen... men jag lovar att ni alla har sett en sån. Jag med, bara aldrig smakat. Nu har jag, och jag ångrar det inte! Sa det nyss och jag säger det igen : Hur god som helst! Och då är jag ändå inte så värst fötjust i hamburgare... = BRA betyg!


Lite liknande dessa var den nog ändå. Mest den till vänster. Nu ska jag iallafall sova, jag blir trött när jag är mätt. Godnatt! 
 

Lek lek och ännu mera lek


Först lekte vi som ni kan se med webbkameran vilket de tyckte var HUR kul som helst! Haha, jag med. Ni som har följt bloggen vet ju sen tidigare att jag gillar att förvränga mitt ansikte...hehe. 

Sen lekte vi tagen ett tag tills jag insåg att det började vara dags att gå in för att bada. Det var de däremot inte så taggade på. Då slog min geni hjärna till och jag bestämde att vi skulle leka oss i säng. Så vi lekte pirater och badkaret var skeppet och medans de badade ritade jag och Joe en skattkarta och gömde sedan skatten (som var en sagobok) som de sedan fick hitta och sedan läste vi den som godnattsaga och nu sover de små piraterna snart så sött så. Hihi, ibland känner jag verkligen att jag är smart!

Hemma igen!

Hann inte skriva något mer inlägg innan jag for för jag var verkligen tvungen att skynda. Men nu har jag då kollat lite på stan, helt förrvirrad blev jag  av alla gator och det känns helt sjukt att jag kommer kunna dessa gator som min egen byxficka mest troligt om några månader. Crazy! 

Var iallafall kul att komma iväg en stund. Kollade på klänningar, har nämligen förstått att jag kommer "behöva" lära mig att använda klänning här för att inte känna mig underklädd och sånt. Sen måste jag köpa en innan helgen så det kollade jag. Men köpte ett linne med storbritannien tryck på bara "för att" istället. Får fixa klänning sen. Ja blablabla sen har vi gått runt och så och nu är jag hemma och är DÖD! nej, självklart lever jag men jag känner mig mer död än levande och vill bara sova men det kan jag inte (tror jag) sen lyser solen rakt in i mitt rum så det bli gaaaalet varmt. Puh... jobbigt liv. 

Typ såhär känner jag mig just nu... 

Godmorgon!

Jag är vaken och mår bra! Härligt, dagen har just börjat och bjuder redan på två bra händelser! inte illa. Himlen är klar blå dessutom vilket också är kul att se. Ska snart ta mig ner för trappen och sedan ta barnen till skolan sedan har jag en dag med mycket uppgifter framför mig. Eftersom att det är måndag ska jag efter att ha lämnat barnen snygga till huset lite mer noga än vad jag gör alla andra dagar. Sedan ska jag ta bussen in till London och ja allt det där för att sedan i de bästa av världar vara tillbaka i tid för att hämta barnen även fast Lucy sagt att hon kan göra det. Jag menar, det är ju ändå min uppgift och då vill jag göra allt jag kan för att hinna det. Men går det inte så går det inte och då är det skönt att det finns en back up plan så att säga. Nu ska jag ner, Godmorgon!


Blöööööh

England förlora, ville gråta helt allvarligt, det var typ det värsta som hänt mig. Sen for vi till adventure bar för en tröst drink. Då blev jag glad igen för där är alla trevliga och jag fick dansa också. Påvägen hem fick jag sällskap av en räv...? Har varit i London i tio dagar och redan seett 2 rävar på nära håll och har vott i norrland hela mitt liv och sett som max 2 rävar på långt håll. Vars blev det fel? 
Mobilbilder från min kväll. Helt galet mycket folk framför fotbollen. Min taktik var att se om nätet rörde sig samt lyssna hur alla andra regaerade. 90% av matchen körde jag på detta knep, funkade utmärkt! Fick även låna en polismössa av en kille i baren. Han tyckte att jag var så sexig i den att han frågade om jag ville följa med in på kontoret, jag tackade nej. Hur trevlig han än på vara (och skämtsam) så har jag fortfarande en pojkvän - to bad! 

Nu har jag iallafall klämt ner lite mat och är därmed redo för sängen. Känns dock som att jag kommer må värre än värst imorn vilket inte är bra då jag har rätt mycket att göra. Håller tummarna för att min kropp vill hjälpa mig! 

Dags att fara!

Nu är det hög tid för mig att fara om jag har tänkt att hinna med bussen, hehe. Ni som har följt bloggen ett tag vet ju att det inte riktigt är min starkaste sida, att hinna med bussar. Den går iallafall kvart över och jag vet inte riktigt ifrån vars och det slog mig dessutom att jag inte har ätit något och jag är hungirg så det skriker i min mage... hur ska jag lösa det? Om jag skyndar mig att gå nu kanske jag kan hinna köpa något att äta på bussen? Får satsa på det, annars får jag glatt promenera hela vägen och äta medans jag går, det funkar ju också. Nä dags att skynda om jag ska hinna. Ha en bra kväll! 

Gav upp solandet...

Blev lite less att springa ut och in sen börjar ju klockan bli så pass mycket att solen inte riktigt "tar" längre. Iallafall vad jag har hört. Nåja, jag kommer få fler chanser att sola (hoppas jag) Sitter istället och svettas sönder i mitt rum (solen lyser nämligen rakt in) och planerar inför kvällen och morgondagen. England spelar ju ikväll, så vi ska fara till någon pub och vara med och heja. Förhoppningsvis är det lite mer folk nu så att det blir ännu mer stämning än sist. 

Sen imorgon ska jag in till London för ett snabbt möte med organisationen, sen ska jag nog mest troligt möta upp Maria för lunch verkar det som och sen får vi se. Förhoppningsvis är hon sugen på att utforska staden lite. Jag har ju som inte varit in till själva London ännu, jag har ju satt familjen och området jag bor på i första hand men nu när jag börjar hitta rätt bra här (gick med huvudet hela tiden i andra tankar hem av mig själv från Peckham park vilket är en liten bit och ganska många höger och vänster svängar på en massa gator) Så nu är det dags för något nytt. Men först - Fotboll!!!

Gooooo England!!! 

Lite sol

När jag kom hem efter min powerwalk sken solen som bara den. Så jag rusade upp för trappen och slängde på mig bikini och shorts och satte mig på ballkongen. Där hann jag sitta i max tio minuter innan det kom ett stort moln som jag inte orkade vänta på att det skulle försvinna. 

Fast nu har jag varit ute några minuter igen och även blivit utelåst av Kit...hahah tur att Martha är snäll. Men nu verkar det snart bli sol igen så då kommer jag springa ut ett tag igen, fast denna gången tar jag med mig nyckeln. Hehe. 
Okej, jag vet att jag har publicerat denna rätt nyss, men jag har ingen annan solbild och det är liksom typ precis såhär det ser ut. Den passar in i inlägget med andra ord. Punkt. Lev med det. Hehe...förlåt. 

Powerwalk


Sköt upp allt jag skulle göra en stund eftersom att det började regna. Men nu skiner solen så nu passar jag på att ge mig ut. Hoppas bara att det inte ska börja regna igen, vill ju inte att min mobil också ska bli förstörd... 

Godmorgon!

Min kamera är fortfarande medvetslös och jag vill söka upp en torped för att straffa den mannen som förstörde min kamera och som därmed tvingar mig att låta en hel veckolön gå till en kamera som jag egentligen redan skulle ha haft. Arrrrgh!! För visst, nog kan jag vänta två veckor och leva på en halv veckolön men då är jag utan kamera i två veckor och det vill jag inte heller för jag kommer inte så långt på min mobilkamera... fan!

Så med andra ord kommer mig dag bestå av en tur på stan för att kolla på kameror, sedan kanske en powerwalk för att jag känner mig som en hög med bajs efter allt onyttigt jag ätit på senaste tiden. Återkommer, ska ligga tjura ett tag till över kameran....fan!  
Den ända bilden jag kunde hitta där jag såg lite arg ut. Hahaha... 

Galet!

Sällan har jag varit såhär imponerad över något jag hört! Satt som hypnotiserad med munnen på vid gavel när jag såg detta (sen kan vi säga att det rann lite saliv ur min mungipa också bara för att göra bilden lite roligare, hehe) För allvarligt, det är var verkligen minst sagt imponerande! Och jag som känner mig stolt när jag lyckads få det att låta över huvudtaget....hehe. För börja öva nu så kanske jag kan åstakomma något liknande när jag kommer tillbaka till Sverige igen? Vem vet. Nä men allvarigt...Wow!
 

Resten av bilderna

Nu har vi sett Bedknobs and broomsticks (?) som var rätt bra fast den var gammal och dåligt gjord. Barnfilmer gör mig som glad och det gör mina barn mig också. Särskilt när de kommer in och ger mig tobleronen som de köpt till mig. Åh så fina :') de har utan tvekan gjort min kväll. 

Nu ska jag mysa ner mig i min säng framför någon film med min toblerone och sedan njuta av att kunna sova ut imorgon. Hoppas bara att min hemlängtan går över snart.. 

Resten av bilderna från idag. Åh alltså verkligen, massa massa kärlek till dessa barn♥

Marknad i parken

Har just kommit hem från en park där vi var på någon slags marknad. Jätte mysigt var det faktiskt. Sånna marknader (vet inte vad jag ska översätta det till och vet inte ens säkert vad det heter på engelska. Typ "faith" eller "fair" eller något sånt) är iallafall väldigt vanliga under sommaren här berättade Lucy. Det är som kul att få följa med och ta del av sånt som är typiskt London. Det blir som mer som att jag verkligen bor här och lär känna staden påriktigt då. Tog massa bilder med mobilen och det är ju bättre än ingenting. Ni bör ändå vänja er vid det för min kamera visar inga tecken på liv. Tror jag kommer behöva ta en sväng på stan och köpa en ny... Men jag väntar ett tag till och ser ifall den på något mirakulöst vis kan vila till sig. 


Tar så förbannat (ursäkta) lång tid att ladda upp bilder just nu och hälften funkar inte ens att ladda upp... Visar resten i något annat inlägg kanske. Lär ju behöva alla bilder jag kan få nu när jag är utan kamera. 

Ikväll tänker jag iallafall ligga och sörja (hehe) nä men jag har jätte mycket hemlängtan just nu faktiskt. Pratade med farmor på skype och höll på att börja gråta. Såg mamma och vill bara gråta. Loggar in på facebook...vill gråta. Ja, ni fattar. Som tur är så är "mina barn" (ni kommer få vänja er vid att jag säger så) gulligare än någonsin idag. Som om de känner av att jag är ledsen nästan, så jag ska se film och mysa med dem ikväll. Kit skulle även köpa något till mig i affären :'). Så det är tur att de finns just nu, de gör liksom det hela lite enklare♥
 

Bilder från igår!

Lyckades överföra bilderna iallafall. Tur det och kul för er. Nu får ni se hur min kväll såg ut. Hehehe.

Bella och jag.

Blueberry Pearl (om jag minns rätt) som var hur god som helst! 

En kille som jobbade i baren och tydligen var svensk. Blev så himla chockad när han sa "men varför pratar ni inte svenska med mig då?" när vi sa att vi var från Sverige. Så himla kul! Sen visade det sig att han hade bott i ett hus bredvid skolan de hade gått på eller något sånt. Världen är ju verkligen liten ibland... 

Hur man gör drinkar som världens längsta man. Haha. 

Favoriten! Woo woo , enkelt namn att komma ihåg och det är ju bra! 

Jag och Amanda. 

Jag och någon som jag inte minns namnet på. Men han var regissör iallafall så vem vet, kanske har jag lyckats flirta mig in till ett framtida jobb som skådespelerska? Hahaha. 
Glad tjej på bardisken.
Massa folk på bardisken.

Sen blev den en barfota promenad hem. Det syns på mina fötter idag kan jag säga. Kolsvarta. Men då kan jag kryssa av det på listan med saker jag gjort. Gått barfota på Londons gator -Check!  

Godmorgon på er!

Jag hade jätte bra kväll igår! Mycket folk, goda drinkar, bra musik och massa dans, även på bardisken (hehe) där vi avslutade kvällen. Ungefär vid samma tidpunkt som vi avslutade kvällen av slutade någon annan sitt liv... Det skedde ett mord kan man säga, jag hade hoppats att det bara var ett mordförsök men verkar inte finnas något hopp om liv... 

Det är min kamera jag pratar om. Min älskadev kamera som en okänd kille tog, tappade i marken och gav tillbaka den. Stendöd. Ellerja, den låter men är minst sagt ur funktion och jag är ingen kameradoktor så läget ser inte ljust ut och jag vill bara gråta....fan! 
 

Midsommar naglar!

Om jag inte får ha blommor i håret (för det vet jag inte hur man gör) så ska jag minsann ha blommor på naglarna tänkte jag (för det vet jag hur man gör) Så jag målade lite röda och blåa blommor på min ljust mintgröna äng (syns knappt) på några av fingrarna. Ett av fingrarna råkade vara fuck you fingret. Så i väntan på att jag ska lämna huset försökte jag desperat att få till en snygg fuck you bild.... gick inge vidare. 

Nu fick jag iallafall ett klar tecken om att det är okej att gå. Ojoj, funderar starkt på att ta med en väska även fast jag inte vill så att jag kan ha med mig andra skor. Annars lär det bli barfote gång på Londons gator någon gång under natten är jag säker på. Saknar mina bekväma klackar. Men de får jag inte se en skymt av förrän om en månad då min älskade bror kommer med dem. Längtar nästan mer efter dom än honom. Okej, skojar. Idag längtar jag som fan efter allt och alla i Skellefteå (typ) Okej allvar. Nu ska jag ut!!! Herråååå 

Playday

Tanken var att jag skulle få en lugn eftermiddag och att tjejerna skulle se film. Icket. Jag var tydligen roligare än en TV, och mina nagellack, och mitt fotoalbum,  och jag föll för frestelsen. Självklart kunde jag inte neka deras söta små leenden som bad mig att måla deras naglar. Sen var det ändå en rätt lugn lekdag ändå, inte så mycket kaos när det bara var dessa två. 

När Kit kom hem ville han också ha naglarna målade. Först trodde jag att han skojade eftersom att han är så "pojkig" av sig. Men sen kom jag på mig själv med att så kan jag ju inte stå och tänka. Han är fem år och vill han ha naglarna målade så ska han få det! Röda och silvriga blev dem och nu har jag tid för mig själv = dags att måla mina egna naglar, hitta kläder och allt sånt innan det bär av till adventure bar (eller om det var club?) så förhoppningsvis har jag en jätte bra kväll framför mig med Amanda och hennes kompis! 

Tillbaka!

Nu har jag fixat mobilen och önskat alla expediter en glad midsommar och förklarat vad det är ifall de inte hade hört talas om det förut. Har även köpt lite saker till mig själv som jag tänkte visa. Visserligen bara tråkiga saker men jag har inget bättre att visa. Måste börja köpa roligare saker, men det kommer för nu har jag nog faktiskt köpt klart alla "måste" saken som jag inte fick med i resväskan. Så i framtiden blir det förhoppningsvis lite roligare. 
Rakgel för att det var 2 för en och då kändes det värt, brukar annars egentligen inte använda rakgel. Ett balsam som jag älskade när jag var liten men hur jag än har letat Skellefteå runt har jag inte kunnat hitta det någonstans sen jag var typ 12. Så ni kan ju tro att jag ville slå volter när jag såg att det fanns här. Luktar hur gott som helst och bara 99pence desssutom (min favorit affär, allting kostar 99pence eller mindre. Jätte bra affär att köpa små skitsaker som man inte orkar betala mycket för)
En pincett. Kan knappt förstå att jag klarat mig utan en så här länge. Men som tur är så är mina ögonbryn ljusa så knappt någon mer än jag själv märker att de är lite vildvuxna. Nu är de iallafall fina igen!

Nagellack borttagningsmedel. Det förra jag köpte funkade inte och då är det ju inte så värt att ha det. Hoppas detta funkar bättre!
Samt lite nagellack. Kan ju hända att Martha och Malou vill ha naglarna målade igen idag så nu har de lite fler färger att välja ibland. Sen tyckte jag att jag hade lite för lite nagellack och när han jag köpte dem av var så snäll att ge mig 6 för 5 pund kunde jag inte motstå. Hehe... 


Nu har jag iallafall ganska väldigt mycket bråttom. Måste hinna duscha och måste gå och hämta Martha och Malou om 25 minuter. Ojoj, det är bara att lägga i full växel och hoppas på det bästa! 
 

Är verkligen seg idag..

Tog mig fram tills nu att sätta på mig kläder och bädda sängen. Duschen får vänta tills senare för jag gör hellre bort stan först. Molnen börjar lätta nu iallafall och det är ju skönt, det kanske kan bli en fin kväll ikväll ändå? Jag är som en väderreporter i den här bloggen känner jag. Men så kan det vara. Nu ska jag röra på mig. Hejs! 
 

Busstrejk

Fick just veta att det tydligen är busstrejk i London... inte bra. Verkligen inte bra. För vi hade ju som sagt planerat en midsommar picknick men eftersom att Amanda måste och hämta sin kompis på flyget så kommer vi inte kunna det nu eftersom att tunnelbanan kommer vara överfull och därför ta mycket längre tid...

Det enda som är lite skönt med det är att jag just fick mycket mer tid på mig. Vaknade nyss och behöver en dusch samt en sväng på stan i hopp om att äntligen få fixa mobilen. Tidigare kändes det lite stressigt då jag skulle behöva klämma in en midsommar lunch i allt det. Så en sammanfattning av detta blir tråkigt men skönt! 
Förra midsommar. Har sutttit nu i några minuter och kollat på min långa hår, fan.. jag saknar det mer än vad jag saknar min familj...nästan. 

Midsommar frukost!

Blev helt överlycklig när jag hittade den här frukten i köket imorse. Har älskat den hela mitt liv men inte ätit så ofta och kan pinsamt nog inte komma på vad den heter... persika? Nektarin? Jag skulle vilja säga persika men nektarin känns mer bekant. Nåja, jag blev glad iallafall! Visste dock inte vad jag skulle äta den och eftersom att jag inte riktigt känner deras kök helt än så fick jag ta det jag hittade, vilket blev grekisk naturel yoghurt. Funkade utmärkt!

Så nu är jag mätt och belåten men väldigt trött... och eftersom att jag har en lång och "viktig" dag framför mig med inte många minuters vilo pauser så tog jag beslutet att det är smart att sova en stund nu. Hörs sen. Godnatt! 

Middag!

Belönade mig själv med pizza ikväll. Samt glass efteråt. Mycket gott, mindre nyttigt men det spelar ingen roll. Jag förtjänar det! Tror att jag börjar få min första hemlängtan nu, iallfall lite grand... fast ändå inte. Det är inte så att jag egentligen längtar hem. Kanske är det för att jag har varit här ett tag nu och börjar se lite alla möjliga sidor på allt och alla? Hm, jag vet inte. Men hemlängtan är det nog faktiskt inte skulle jag påstå. *

Det är som konstigt, det känns som att jag har varit här hur länge som helst men samtidigt känns det som att tiden har gått jätte fort. Som vanligt med andra ord typ. Äh, nu ska jag sluta, jag tjollrar bara på om allt och inget nu känner jag. Inte bra, inte kul. Ska sova istället. Godnatt!

Svar på kommentar

Fick en kommentar som bad mig att berätta mer om hur själva ansökningen gick till. Självklart ska jag berätta det! 

Jag började med att leda reda på en au pair agency som jag tyckte verkade bra. Jag visste alltid att jag ville åka med en agency, eller ja organisation låter ju mer svenskt. Jag ville åka med en organisation för att ha någon att vända mig till ifall något skulle gå fel och dessutom veta att familjen jag skulle komma till har blivit "godkänd". 

Jag hittade då Peek a boo som jag tyckte verkade som ett bra alternativ. där står egentligen allting om hur själva ansökningen går till men jag ska ändå förklara hur jag gjorde. 

Det första jag gjorde var att samla ihop en massa papper. Man behöver nämligen ha en intyg från en läkare om sjukdomar och sånt, sen måste man gå till polisen och få sitt polisregister utskrivet. Dessa två saker kostadr runt 1000 lappen att skaffa tror jag. Sen måste man även ha två intyg från någon slags barnpassning. Samt minst en person beskrivning från någon utanför familjen, tex en lärare. Sen kommer du även behöva fylla i en lapp om vars du vill vara och vilken ålder du önskar att barnen ska vara och massa sånt, sen måste man ha en kopia av sitt pass. När du har fixat allt det är det bara att skriva ett personligt brev där du beskriver dig själv, din familj, dina intressen och allt det där vanliga. Jag publicerade även en hel del bilder i mitt brev och använde mig av färg i tex ramar runt bilderna för att göra brevet lite roligare att kolla på. (Jag har ingen aning om de tyckte att det blev det eller inte) 

Iallafall, när du har gjort det är det bara att maila det till peekaboos mail och sen kommer du att få ett svar och sedan guidar de dig genom resten, svarar på frågor och sånt. När en familj sedan är intresserad av dig så kommer du att få deras mail och kan där med maila med dem och sen bestämmer du tillsammans med familjen om det verkar som en bra matchning och sen är det klart och då är det bara att boka flygbiljett! 


Så det är en hel del papper men det är inte svårt alls egentligen. Men det kan ta ett tag innan man blir placerad. Det vanligaste är runt tre månader förstod jag det som men för mig tog det bara tre veckor innan jag hade en familj men då "träffade" jag enbart en familj också. Men hur som helst är det bra att vara ute i tid, ge så bra och ärliga svar som möjlig och lägga ner tid på sitt personliga brev för det syns hur mycket tid man lagt ner och det är även det som är det viktigaste. 

Jag vet inte hur det fungerar på andra organisationer men så gick det till för mig och jag tyckte alltid att det kändes bra. Lycka till nu och hoppas du fick svar på allting annars är det bara att fråga igen! 

Har lärt mig lite nytt:

"Ippie dippie doo, dog did a poo. Went to the cinema at half past two. When the movie started everybody farted. Ippie dippie doo, dod did a poo"


"Happy birthday to you, stick your head down the loo. I know it's disgusting but it's healthy for you" 

"Scooby dooby doo where are you? - I'm half way down the loo"


Sånna här ramsor får man alltså lära sig när man spenderar dagarna med 5 och 6 åriga engelska barn. Tänkte att jag skulle föra dessa fina ramsor vidare till det svenska folket också. Hope you like it. Hahaha. 


P.s ifall att någon skulle vilja klaga på stavningen så uppskattar jag det eftersom att jag inte har någon aning om hur vissa saker stavas. 

Lego

Är så trött att det nästan är pinsamt. Om det nu kan vara pinsamt att vara trött vill säga. Men trött är jag iallafall. Så jag blev riktigt glad när jag fortstod att Kit och Lui (?) helst vill leka med lego = att jag inte behöver leka med dem och kan...ja inte sova förstås, men vila. Skönt för mig! 

Lunch i parken

Äntligen har jag skaffat mig ett bankkort! Som dessutom är nästan samma som mitt svenska så det känns inte så svårt (hoppas det stämmer) Såg dessutom på vägen hem att den banken jag har nu finns på samma gata som banken jag var på först = att den också bara ligger runt hörnet. Skönt!! 

Träffade iallafall Amanda efteråt och åt lunch med henne i parken och pratade lite om imorgon. Hoppas bara att vädret vill bli bättre för idag regnar det så jag här härmed invigt (?) mitt paraply. Det tog en vecka, det är ju inte så farligt, inte om man tänker på vad man brukar säga om vädret i England. 

Städerskan har varit här idag, det både syns och känns på lukten kan jag lova. Det ska jag fira med att stöka ner i köket. Är hungirg som en varg och om jag ska orka vara barnvakt ikväll igen bör jag äta något innan jag hämtar dem = nu! 

Bankmöte nr 2

Då var det dags för bankmöte nr 2. Efter att ha träffat Amanda och hört vad hon har för bankkort blev jag genast intresserad av att kolla upp det. Banken må ligga högst upp på en jävla backe som det tar typ en halvtimme att gå till medans den första banken låg runt hörnet i princip. Men vad gör man inte för att få det bästa? Ska börja gå iallafall så jag hinner i tid. Något säger mig att de inte kommer vara lika trevliga som killen på den förra banken var... 

Barnvakt!

Har varit barnvakt ikväll och det gick jättebra som vanligt tills delen kommer som heter "gå och lägg er" ...

När jag får barn så ska jag se till att mina barn vet vad "gå och lägg dig!" och "godnatt" betyder. Oavsett vem som säger det. Ursh.. jag hatar att skrika på dem...känner mig så hemsk ända in i själen. Men jag måste ju få dem att förstå att jag menar allvar för jag har ju inte ens fått något mat än och då blir jag ju ännu mer lätt irriterad. Ursh det är en ond cirkel det där... Men förhoppningsvis kommer det att gå bättre och bättre. 

Nåväl, förutom att jag är hungirg (och trött) så är jag glad också. Håller på att planera lite för helgen, det är ju midsommar som alla svenskar vet. Jag älskar midsommar och inte ens det faktum att jag bor i ett annat land ska få hindra mig från att fira det. Förhoppningsvis ska vädret vara på våran sida. Känns som att det kan bli riktigt bra faktiskt!
Bilder från förra året. Tänk att jag hade så långt hår, när ska det börja växa igen...?

Svettigt värre!!

Det finns nog inte en liten del av min kropp som inte är blöt av svett efter mina minutrar på ballkongen. Oherre så varmt alltså!!! Blir allvarligt yr av denna värme...ska dricka lite vatten och sen ta en snabb svalkande dusch, kommer inte ge något att duscha ordentligen eftersom att jag ska ut igen och lär bli lika svettig då. Hej engelsk sommar!!♥ (för det är såhär det brukar vara sa Lucy, Yey!!)

Ut i solen!

Nu är jag äntligen klar med dagens alla ärenden och tänker därför lägga mig på ballkongen och njuta av solen i en halvtimme ungefär innan jag måste duscha och sedan fara och hämta barnen. Tänkte bara berätta det för utöver det har jag inget annat att visa eller säga, tyvärr. 

Eller jo förresten, jag pratade med batman idag. Rätt coolt. Han var trevlig men ville inte ha mitt nummer när han fick veta att jag hade pojkvän. Jag har ingen bild på detta tyvärr men en bild på batman ska jag väl kunna hitta iallafall. 

Dags att fixa bankkort!

Det verkar inte bli så mycket tid att ligga i solen, istället blir det att gå i solen. Ska försöka fixa både bankkort och SIM kortet idag. Både jag och Lucy kände att efter igår så vore det tryggare om jag hade en fungerande mobil. Var typ bland det läskigaste jag har gjort att gå själv från bussen när det var alldelens mörkt ute och inte ha en fungerande mobil. Sen är det ju jobbigt vid flera tillfällen men igår fick vi smaka på det på riktigt. Så det ska fixas så snart som möjligt. Måste bara kolla om min mobil är låst till halebop, för jag vill ju helst kunna använda den. 

Nog snackat. Ska gå ut och sätta mig och vänta på att Lucy ska bli klar! Ha en bra dag!

Förresten så har min dator slutat laddas. Det är något fel med adaptern så jag måste försöka skaffa mig en ny snarast annars är jag utan både mobil och dator och det känns ju inte allt för bra om jag ska vara ärligt... 

Inte ett moln, så långt ögat kan nå

Klarblå himmel är allt jag kan se från mitt fönster denna onsdags morgon. Tänk att det är en vecka sen jag flyttade hit nu? Wow! Sol som sagt, blir väl att ligga i solen idag igen efter att ha varit och kollat på Martha. Appro på det så borde jag börja gör mig klar för det även om jag inte behöver göra så mycket men men. Sen blir det solen, märker att solen tar på mycket mer här än hemma (fast det är ju inte så konstigt egentligen) eftersom att jag faktiskt kan se att jag har fått färg från igår. Helt galet. Jag? Fått färg? Thank you England!♥

GOOOO ENGLAND!!!

Här är lite bilder från min kväll. Träffade som sagt Amanda på en pub och såg England spela mot Ukraina och de vann med 1-0, Yey!! Hon var iallafall jätte trevlig så jag hade en jätte bra kväll. Dock så jobbar vi båda imorgon så det blev en tidig hemgång, men det var kul sålänge det varade och jag ser framemot nästa gång. 

Har en liten sovmorgon imorgon sen ska jag se när Martha har något slags musik prov i skolan eller vad det nu var. Spännande iallafall och kul att få se vad de kan. Joe var förovrigt jätte duktigt i konserten och det var kul att se på. Nu ska jag snart sova men ska prata lite mer med Jonas. Helt galet att han kommer hit om mindre än en månad! Wiho!!! Godnatt på er♥

Meatballs!

Idag stod jag för matlagningen och självklart blev det köttbullar (som turligt nog fanns att köpa, hehe) och jag förstod det som att barnen gillade det. Yey! Jag gillade det iallafall. Smakade rätt likt de köttbullar som vi äter hemma. 

Nu ska jag iallafall byta kläder från shorts till jeans, för mest troligt lär det ju bli kallare ikväll. Sen far vi som sagt och kollar på Joes skolkonsert och sen far jag vidare till någon pub där vi som sagt ska se England spela. Spännande! 

Min dag!

Idag har jag tagit tre flugor i en smäll och försökt ändra hudfärg samtidigt som jag försökt ändra kroppsform samtidigt som jag försökt hålla igång bloggen. Med andra ord har jag solat, "tränat" och bloggat. Så fort solen började lysa har jag sprungit ner för alla trappor och lagt mig och solat så länge som möjligt tills nästa stora moln kom, då har jag sprungit upp för alla trappor och slängt iväg ett inlägg tills solen började lysa igen, och så har det sett ut lite mer eller mindre hela dagen. 

 

Nu är det dock slut med det. För nu ska jag passa på att duscha när barnen är i skolan och sen hämta dem. Sen hörs vi nog mest troligt inte förrän jag kommer hem ikväll. Så ha en fortsatt trevlig dag! Nu väntar duschen. 

Lite bilder från idag där ni ser alla trappor jag sprungit i. 

Panik!!

Okej nu behöver jag eran hjälp. Antingen är det bara min dator som har damp eller så har något hänt. Ser min header annars ut för er?? Ser den ut som om det vore målad med vattenfärg typ? Jag vet inte hur jag ska förklara. Men ser den annars ut mot för när ni såg den första gången? Snälla hjälp!!!!!!!!!!!!!

 

Läget är lugnt! Jag körde på mitt vanliga knep "starta om datorn" och genast blev allt som vanligt. Ännu en gång har min hjärna briljerat och löst ett problem. Pjuuuh... 

Molnpaus nr.2

Nu kom det ett stort moln igen. Typiskt, fast ganska lagom faktsikt eftersom att jag ska äta lunch snart. Skön dag det här. Har dessutom en trevlig kväll framför mig verkar det som. Först ska Joe vara med i någon konsert på hans skola så det ska bli kul att se. Sen ska jag göra mitt första besök på en englesk pub. Haha spännande. Ska möta upp en tjej som heter Amanda där och förhoppningsvis kommer vi komma bra överens. Annars kan det bli jobbigt.. 

 

Appro på ingenting (och för att jag inte har någon bild) så kom jag i kontakt med den här låten idag. Det var min favorit i femman...? Nåt sånt minns inte exakt. Men jag minns musikvideon och jag minns att jag tyckte att tjejen i kjol hade så snygga kläder och sen minns jag också att tjejerna som sjöng var från typ vitryssland och egentligen inte kunde engelska. 

NI HADE RÄTT!!

SJÄLVKLART är det på Hogwarts jag har varit! Eller ja vissa delar av det. Bland det coolaste jag varit med om, tänk att jag har varit där de spelade in på riktigt liksom?? Wow! Mitt favorit ställe var gården, där Malfoy blir en iller och även korridorerna där. Hur fint som helst! Och det var dessutom knappt några människor alls där = lättare att ta bilder samt enkelare att gå runt och kolla på allt (och roligare) Fast vid ett tillfälle, när jag var i trappen, då var turisterna rätt bra för det var en hel skolklass från Japan i skoluniform (som ni kan se på en av bilderna) så de fick agera Hogwarts elever. 

 

Coolt var det iallafall, och ja jag kan säga såhär att än är det inte slut hehe....hoppas jag. Den som lever får se. Nu ska jag iallafall ut i solen igen. London bjuder på strålande väder idag med sol och näst intill molnfri himmel. Med undantag för just nu, det kom ett stor moln så då passade jag på att gå in och avsluta detta inlägg. Men snart ska jag ut igen.

Godmorgon!

Mitt internet var hur segt som helst igår, kunde inte prata med någon och det tog en timme minst att ladda upp EN bild. Så jag loggade bokstavligt ut. 

 

Idag lyser iallafall solen rätt duktigt och jag har gjort allt som jag måste göra idag så jag är nu ledig fram till halv fyra då jag hämtar barnen. Det betyder att jag äntligen har lite tid att påriktigt lägga mig och sola. YEY! Men då är ju problemet som sagt att jag inte har någon bikini underdel...men eftersomatt klockan bara är halv 10 så har jag ju tid att ta en sväng förbi Primark och se om de har någon billig lösning för stunden. Annars får jag väl sola i trosor, det är ändå ingen som kan se...hehe. 

Såhär såg min gårdag ut iallafall, lekte hela kvällen efter att ha hämtat barnen. Måste även få berätta, om ni kollar på sista bilden så ser nu att han gör något bordet, visst? Han dansade av lycka för att han tyckte att det vi byggt var så coolt. Haha. "Mummy! Mummy! Look what we did? iiiiiih" Det sista var ett glädjeskrik. Haha han är för söt ibland alltså.

 

Men nu ska jag iallafall springa iväg och kolla biniki sen när jag kommer tillbaka ska jag visa svaret på vars jag var i Oxford. För som ni säkert redan förstått så gick det inte att ladda upp de bilderna heller igår. 

Fixa busskort!

Glömde bort att jag skulle fixa ett busskort när jag var ute och gick så jag ska se till att skaffa ett nu istället. Sen är jag dessutom så sötsugen så jag tror att jag snart kommer dö eller, iallafall så var jag det. Gav just mina tänder min nya dagliga behandlig för vitare tänder (hoppas det funkar!) och då försvann typ sötsuget? Jag är inte säker än men isåfall är det ju ännu bättre. Jag får vitare tänder och slutar vara sugen på sötsaker. Vilket bra köp! 
 
Men hur som, så måste jag ändå som sagt och köpa ett busskort för mest troligt och förhoppningsvis ska jag in till centrum på ett möte med Peek a boo och då måste jag ha ett busskort. Buss/tåg kort egentligen, aja. Vi hörs sen! 

Godmorgon!

Nu börjar allvaret, min första riktiga vecka är igång och jag håller på att få lära mig allting som är värt att veta i detta hushåll. Jag känner ju att ju mer tid jag spenderar i den här livsstilen så vet jag ett av mina framtida drömjobb: hemmafru! Haha, nä men allvarligt så är det som kul att gå och bädda barnens sängar och fixa till i huset så att det ser fint ut och det känns verkligen inte alls tråkigt eller jobbigt eller som att jag slösar bort min tid för jag har ju inget annat som jag måste ha gjort. Kanske blir det värre efter några veckor men än så länge passar detta mig så bra så. 

 

Det är något annat spännande som händer idag också. Arkitekterna ska komma och visa ritningarna på hur huset kommer se ut. WOW! Tycker sånt är så himla kul, kanske får jag idag veta om arkitekt också är ett drömjobb? 

Tänk er att detta hus alltså ska blir ÄNNU högre!!

Godnatt!

Nu är jag och snobben redo att sova. Skönt med en trogen sovkamrat som kan följa med vars jag än flyttar, även fast han börjar bli rätt gamal och aningens för liten... borde egentligen skaffa mig en ny men jag har inte hjärta att göra mig av med honom. Han har trots allt hängt med rätt länge nu. Nåja, nog snackat om min pyjamas. Ska  slänga mig i säng i stället och sova. Jag må ha en liten sovmorgon imorn men jag ska hinna en sväng in i duschen medans huset är tomt (skönast så) och då måste jag vara beredd för det är inte många minuter det, typ en kvart ungefär. Så därför gör jag bäst i att sova redan nu, Godnatt på er och sov gott!

Vars är jag?

 

Detta har jag sysslat med idag, Ser ni vars jag har varit? (nej oxford är fel svar även fast det egentligen är rätt också) Vi gör såhär, jag väntar med att avslöja det korrekta svaret och så kan ni som orkar och vill kommentera era gissningar bara för att det är kul (och för att jag vill se hur smarta och pålästa ni är) Okej? Sen avslöjar jag svaret imorgon kanske, eller någon annan dag inom en snar framtid när jag lyckats fixa ihop ett bra svar men troligtvis imorgon. Hehe lycka till. (Ni borde veta)

Hemma!

Oxford var hur fint som helst! Dock tog det på krafterna att vandra runt så nu är jag minst sagt slut körd. Inte blev det bättre av att det tog runt en timme att köra från sydvästra London till sydöstra (där vi bor) Trafiken var out of control... Nåväl, har placerat mig i min säng och ska kolla igenom bilderna från idag så bilder kommer snart...

Grattis på farsdag pappa!


Världens bästa pappa! ♥ 

 

 
(om det nu är farsdag i Sverige annars får han ett engelskt farsdags grattis)

Mot Oxford!

Har just slängt på mig lite kläder och smink, målat naglarna och förstört naglarna för att jag var tvungen att hålla bort håret när jag tog kort. Ack ack ack...vilket elände...nädå, det syns inte så mycket och vem ska kolla idag liksom? 
 
Ska springa ner och äta lite frukost om någon minut och sen ska vi göra oss redo för idag ska vi till Oxford. Familjen ska på nånting tråkigt, eller ja, tråkigt för mig rättare sagt så jag ska gå runt lite på egen hand men det har jag absolut inget emot. Jag har en liten plan på vad jag ska försöka hitta. Visar ikväll ifall jag lyckas, tills dess kommer bloggen stå still idag så ha en trevligt söndag och Godmorgon! 

Filmkväll!



Ikväll har jag alltså varit barnvakt. Har alltså lagat mat (samt ätit den) och sett film med mina tre nya favoriter. Fick lite moderskänslor när jag slängde någon blick på dem när vi kollade på film, de är för fina alltså. Vi såg 101 dalmatiner vilket var jättekul eftersom att jag inte sett den sen jag var liten. Sen trodde jag att det skulle bli en lätt match att få dem att sova men jag hade fel...kan ju som inte vara för arg i början och de är alldelens för söta för att jag ska kunna låta bli att svara när de frågar hur man säger huset brinner på svenska. Men nu ska jag fortsätta prata med Angelica och alla på skype sen sooooova. Ska till oxford imorgon och göra någnting spännande...hehe. Hoppas jag... 

Promenad i solen

Solen tittade fram ungefär i samma stund som jag började gå så det blev aningens varmt i skinjacka...tur att den går att ta av. Tur också att det fanns en del moln på himlen som räddade mig från att behöva svettas ihjäl. Gick iallafall till Peckham park och lite andra parker där i kring. Hittade mig en favorit. Hur mysig som helst men blommor och mycket träd. Hade kunnat sitta där i evigheter om jag hade haft en vän med mig. 

 

Men vännerna rullar in, haha nä nu ska jag inte ljuga med jag fick faktiskt lite sällskap av en kille vid namn Robert som var rätt trevlig. "You got swag" haha, där ser man. Undrar om han kan rappa? Isåfall ska jag göra honom till min personliga tränare om han lyckas hitta rätt Rebecka på facebook förstås. Haha. Tog mig också upp på en kulle som hette......One Tree Hill, hehe. Där kunde man se på utsikten över London och det var fint. 

Skattkarta!

När jag gick ner för att äta frukost hittade jag en karta i trappen med lite tips på vars jag kan gå för att kolla på området som var min plan för dagen. Extra roligt blev det då det var åt "rätt håll" eller ja, hållet som jag hade tänkt gå åt så nu har jag lite fler tips på vägar jag ska kolla in. Känns jätte bra, för solen har lagt sig bakom några moln nu så det är ett bra väder att gå runt och kolla tycker jag. Hörs när jag kommer hem! 

Frukost!

ÄNTLIGEN har jag fått lite mat i magen. Har fått en liten crush på dessa activia yoghurtar, m-um! Juice och rostade mackor har jag ju som alltid tyckt om, Nu är dock min mage så full att det känns som att jag ökat med minst 10 centimeter i omkrets men det är lugnt, Jag ska vila lite och klä på mig innan jag ger mig ut på dagens uppdrag, Hittade nämligen något i trappen så nu har jag något att göra idag... hehe. 

Bokar flygbiljett

Känns lite skumt att boka flygbiljett hem när jag just har kommit, men det är ju bättre att ha det gjort även fast det är ett tag kvar. Låter iallafall pappa sköta bokandet sålänge eftersom att jag ännu bara har fått en halv lön i förskott så jag har inte råd och har inget bankkort att betala från. Tur att jag har en pappa! Det ändå som är dåligt är att han hindrar mig från att äta frukost... 


Jag kommer bli expert på det här med att flyga! (och förhoppningsvis mindre flygrädd)

Godmorgon!

Skönt att få sova tills jag vaknade och sedan veta att jag inte behöver skynda med nånting. Det firar jag med att ligga kvar i sängen och se på oth. Det känns som det var 100 år sedan jag hade tid att göra det så nu passar jag på. Kommer ha huset för mig själv större delen av dan och det känns rätt skönt det med. Få lite tid för mig själv. Jag ser dessutom att solen lyser så kanske ska jag sätta mig ute i gården och försöka ändra hudfärg? Den som lever får se. Ska försöka ta en promenad också och se om jag hittar här i närheten samt skaffa mig ett busskort och köpa nagellack borttagningsmedel. Måste måla nånting nytt!


Älskar dig!

 

Sverige - England

Det blev middag framför tv:n ikväll då matchen var runt samma tid. Så vi har suttit och hejat i kapp lite tyst så vi inte  skulle väcka barnen. Hejade självklart på Sverige men kände att det inte var hela världen att de förlorade, jag befinner mig ju trots allt i rätt land. Ska börja göra mig redo för att sova, helt sjukt vad slut man blir av att leka. Haha. Har som tur är en lugn dag framför mig, är ledig hela dagen imorgon men ska vara barnvakt på kvällen. Filmkväll verkar det bli och det låter ju inte allt för ansträngade. Haha. 

Fullt hus!

Sen klockan fyra ungefär har det varit full rulle. För både Joe och Martha hade varsin kompis med sig hem från skolan. Jag höll på att på börja ett inlägg men var tvungen att avbryta för att rusa en trappa upp och leka med Martha, Malou och Kit. Dock var jag väldigt trött så när de föreslog att vi skulle leka doktor och jag blev vald att vara patient så blev jag glad. Haha. Ännu gladare blev jag då de råkade hitta min navelpercing och blev heeelt stilla. Som om det va det coolaste de sett. Ännu coolare blev det när jag visade att man kunde ta ut den. Haha. 

 

Sen fick jag även måla Martha och Malous naglar vilket var jättekul men det är så svårt att måla när naglarna är så små och de vill ha likadana som jag har. Men de blev nöjda iallafall och det är ju huvudsaken. Jag passar på att vila nu innan fotbollen börjar. Sverige mot England. Duh duh duh duuuuuh... spännande. 

Malous naglar. Ojoj, de ser ännu värre ut på bild. Haha men som sagt, de var nöjda iallafall. Fick denna kommentar av Malou:

 

- Wow! You're amaaaazing. At first I tought it looked a bit wierd but now I don't. Now it looks amazing. 

 

Det är ju ett ganska bra betyg måste jag ändå anta. Haha. 

Don't break my heart

Trodde till en början att möten på banken gick jättedåligt för det fanns inget sätt för mig att bevisa min svenska adress och hur trevlig han jag pratade med än var så förstod jag att han inte kunde fuska för min skull. Istället kom vi fram till en lösning som faktiskt verkade ännu bättre så det var en glad Rebecka som lämnade banken med att svara att jag hejar på Sverige ikväll innan hissdörrarna stängdes. 

 

Jag vet inte om jag har sagt det förr men det är otroligt vad trevliga och sociala alla människor är här. Så himla härligt! I skrivande stund har jag just gått igenom sommarens alla datum och vet nu de exakta datumet för när jag kommer och besöker Sverige. Ooooo spännande, jag tänker hålla på spänningen tills att biljetten är bokad. Har dessutom också fått veta det exakta datumet för när min bror kommer hit. Yey!


Hittade en fin liten bänk på väg hem från banken. 

Godmorgon!

Oj, nu har jag med visst fått nya blogg.se.... ojoj. Får väl kolla mer på det senare för nu har jag rätt bråttom. Har ju som sagt ett möte med banken klockan nio. Tur att det inte är så långt att gå, men för att hinna gå på typ en kvart borde jag börja gå ner nu. Godmorgon på er iallafall! 

Nighttime

Åh, det är så skumt att skriva på svenska när jag pratar engelska hela tiden. Konstigt hur snabbt det känns som att jag lär mig och hur snabbt jag börjar använda the british accent. Haha. Har iallafall just ätit middag med Lucy iform av bakpotatis. Huuur gott som helst! Har bara ätit det en gång tidigare och jag kommer inte ihåg att det var så gott. 

Lekt med barnen har jag också gjort, lite hela tiden sen vi kom hem från parken. Kul att de börjar tycka om mig så de vågar leka med mig haha. Imorgon ska jag på möte med banken klockan nio och får sova fram tills dess så jag behöver inte gå upp halv 8 vilket känns skönt, är väldigt trött redan ändå så jag ska börja dra mig mot sängen nu. Godnatt!

Från när jag satt i parken och väntade på att barnen skulle sluta skolan.

Första shoppingen

Har hunnit med min första shopping idag också, samt en tur på banken. En deo, bodylotion, tandkräm och hårspray fick följa med hem. Sånt som jag inte fick med i min packning. Mysig gata att gå på tyckte jag. Kommer nog att gilla att gå där i framtiden. Nu ska jag gå och hämta Martha och Kit, kanske blir det en liten lekstund i parken också, det återstår att se!

Lunch i solen

Har just tryckt i mig en förvånansvärt god lunch i form av ett pitabröd fyllt med skinka, ost, tomat, gurka och lite sallad som var nyplockad från deras bakgård. Coolt. Trodde att det skulle smaka konstigt av någon anledning men det var riktigt gott. Tur det. Så nu är jag mätt i magen och funderar på att ta en snabb powernap innan jag ska hämta barnen om ca en och en halv timme. Solen försvann dock just annars hade jag lagt mig där men nu ser det ut som att solen har lyst klart för idag tyvärr. Men min säng är så skän att det inte gör något och jag märkte dessutom att jag glömt min bikini underdel så jag måste ta och köpa mig en ny någon dag i framtiden om vädret ska fortsätta vara på detta vis.

Ny design!

Har suttit och försökt få någon ordning på bloggen den senaste halvtimmen. Känns bra att ha lyckats äntligen! Nu sitter jag och njuter av att ha packat upp allting medans jag lyssnar två katter som mest troligt kommer börja bråka vilken sekund som helst. Man hör rätt bra genom fönstret och ut har jag märkt, och nu ska vi ut. Skönt! 

Godmorgon!

Sov jättejätte bra inatt, hur skön säng som helst! Vaknade utan problem när klockan ringde. Efter att ha fått övertyga Lucy om att jag inte var trött och gärna följde barnen till skolan så trodde hon på mig och tackade. Sen lekte jag lite med Martha och Kit innan jag följde dem till skolan. 

Solen skiner i London idag och det är inte mycket moln på himlen (glad glad glad!) Har hunnit äta frukost med Lucy och nu håller jag på att packa upp mina väskor sedan blir det en promenad så jag får se området. Har hunnit med mycket känner jag och ändå är klockan bara halv elva. Duktigt!

Framme!

Nu är jag framme och med Joes hjälp har jag nu fått internet i min dator igen (tänk, jag fick hjälp av en nioåring..) Jag lever iallafall men är inte långt ifrån död. Efter att ha stigit upp halv fem och rest halva dagen och sedan åkt runt i London och plockat upp barn, kollat på simträningar och lekt lite så är jag så slut att jag snart somnar på tangentbordet men jag tänker hålla mig vaken för jag vill hinna prata med min mamma. 


Här började min resa, på falmark med stora krokodiltårar trillandes ur mina ögon. Kunde knappt vända mig om för att vinka till mamma och Albin, det blev för mycket. Tur att Frida och Sandra skulle med samma flyg så jag kunde få mig en tröstande kram. Tårarna fortsatte dock falla under hela flygresan, kände mig minst sagt attraktiv.
Fick dock hålla inne tårarna när jag såg detta, gick inte att fånga på bild men det var sååååå fint. Jag kunde inte se vad som var himmel och vad som var hav! 
Sen hände typ det coolaste. Haha okej, coolaste idag typ. Vi träffade Camilla från big brother. Det ända som inte var kul var att jag såg ut som en bajskorv (ursäkta) och hon såg fasen photoshopad (?) ut!! Kul iallafall.
Min säng, och ja, egentligen hela mitt rum för det är inte så stort (men fint!) Ska dock bara bo i detta rum över sommaren typ för de ska bygga en helt ny våning på huset och där kommer jag att få ett nytt rum plus en egen toa. Skönt och lyxigt, samt att jag inte kommer behöva tänka på träning eftersom att jag kommer ha tre trappor att springa uppför, allternativt fyra ifall jag ska till köket. Höghus!
Lite fina blommor pryder hyllan över min öppna spis (som dock inte ser så fungerande ut)
Sen har vi det. Mitt underbara gigantiska fönster!!!
Och utsikten över gården. Hur mysig som helst och luktar blommor. Hihi. 

Så, det var allt. Har det jätte bra (än så länge) men har svårt att riktigt förstå att det här kommer vara mitt hem och barnen som mina syskon. Tror inte jag kommer förstå det på ett tag. Men det känns bra iallafall och jag trivs. Särskilt sen barnen började våga prata med mig. 

JUSTJA! Jag skulle ju återkomma med resultatet av presenterna. Resultat av presenter:

- Barnen blev mina vänner!

Haha, okej nä men innan hade det varit jätte blyga och kunde knappt säga mitt namn och jag var så trött att jag inte orkade försöka prata med dom typ. Men sen tog jag fram presenterna och alla blev jätte glada och vi satte oss och spelade bamsememory medans vi mumsade i oss ahlgrens bilar. Kände en lättnad över att ha nuddat vid deras hjärtan (haha) nä men allvar, om inte presenterna hade funnits hade jag inte varit riktigt lika glad som nu. 

Så ett tips till andra som ska vara au pairer nångång i livet är presenter. Nu ska jag sova, Godnatt!

2 timmar kvar!

Dagen som jag längtat efter, fruktat, taggat, fasat, skrattat inför och gråtit inför (för inatt kan jag lova er att det brast) Nu är det alltså dags. Har sovit max 3 timmar inatt. De resterande timmarna har jag gråtit eller legat vaken och vridit mig lika mycket som jag normalt gör sammanlagt på ett helt år. Ingen bra natt egentligen med andra ord. Men jag är ändå pigg idag och jag har fått spendera den med Albin som tur är så den blev så bra som den hade kunnat bli. 

Så halv sju börjar min resa moch om en halvtimme åker vi mot flygplatsen. Så hejdå. Hejdå sängen, hejdå Fodergränd, hejdå Bergsbyn, hejdå Skellefteå. Hejdå vänner, hejdå idioter, hejdå fina, hejdå fula. Hejdå allt, hejdå alla. Hejdååååååå!!! 


Hörs när jag är framme!

9 timmar kvar!!

Nu är det inte långt kvar. Nu är det inte långt kvar alls. Ska lägga mig och försöka några timmar iallafall om jag lyckas somna trots nervositet (för nu kan jag lova att min mage pirrar!) för lite sömn kan verkligen behövas. Har iallafall hunnit med att träffa både Elin och Sofia en sista gång, har fått säga hejdå till Thea och Matilda som kom förbi, pratat med Sofie och avsultade kvällen med mjukglass så ja,nu känner jag mig ganska redo. Känner att jag lyckats få ut väldigt mycket på det korta sommarlov jag haft i Sverige och det är jag glad för. Nu väntar alltså min sista natt i Sverige på länge och denna gång i min egna säng. Slänger iväg ett inlägg imorgonbitti också hade jag tänkt så vi hörs då. Godnatt!


En annan gång i mitt liv när jag åt glass.

12 timmar kvar!

Trodde att min väska var färdig men sen visade det sig att den vägde 7 kilo för mycket och jag kände att jag inte riktigt ville betala 500 kronor för det så det var bara att ta bort saker och sedan köpa nytt där, eller så. Det tjänar jag ganska mycket på. Annars så väntar jag på mat, vi äter min favoritmat idag som avslutning, ni vet senapskycklig som låter så äckligt så jag vet inte vad men smakar som magi! (hehe) 

18 timmar kvar!

Blev just lite nedstämd. Mitt humör och mina känslor är minst sagt som en bergodalbana just nu, från överlycklig till livrädd, från glad till ledsen. Nu är jag alltså ledsen, kanske kan det ha att göra med att jag just åkte min sista tur med 208:an? Haha, bitterljuvt. Nä, men det går över, och jag har inte tid att sitta och deppa i ett hörn, jag har ett rum att ta tag i. Lite vänner att träffa, skaffa ny facebook, fixa bloggen och massa sånt. Up first: rummet! 


När jag vaknade var jag förbannad (som ni kan se) En vacker dag ska jag ta livet av Albins granne för att han väcker mig klockan nio med sitt jävla borrande och har gjort det allt för många gånger under dessa 18 månader!! Inte okej! När har du borrat klart?!?! (förhoppningsvis när jag kommer tillbaka, annars....)

EN dag kvar!!

Vaknade när Albin gick upp och har inte lyckats somna om sen dess. Har drömt om flyg och flygplatser hela natten så jag tror att mitt undermedvetna har börjat förstå att det är allvar. Jag förstår fortfarande ingenting, eller okej lite allvar förstår jag att det är men inte så att jag påriktigt kan förstå att det här är sista dagen som jag bor i Sverige på ett år. Sista dagen. Oherre.... det jag är mest nervös för är flyget. Men jag kommer förmodligen bara sitta och gråta hela vägen så det kanske gör att jag glömmer att jag är rädd? Annars får jag hoppas att det sitter någon söt bebis bredvid mig igen eller kanske en gullig tant som kan prata lite med mig. Om inte så får jag trösta mig med att det inte är så långt jag ska flyga.

I skrivande stund ligger jag och skrattar åt disney faces swap, HUR kul om helst! Kolla själva här. Där kom jag även i kontakt med denna, bland det konstigaste jag sätt men gud vad jag skrattade....

Packa....pausa!

Nu har jag tagit en liten paus, men jag är ändå snart klar och ord kan inte beskriva hur skönt det känns! Dock är jag väldigt väldigt trött så det känns som att jag ska somna var och varannan sekund. Men jag har lovat att spendera mina sista två nätter med honom och jag brukar alltid försöka hålla vad jag lovar så det är bara att fara. Kändes dessutom genast mycket lättare när han erbjöd sig att hämta mig. 

Antar (hoppas) att det kommer bli en rätt tidig kväll, har nämligen en hel del att göra imorn. Människor att träffa en sista gång, städa rummet och slutligen avskedsmiddag med min familj och så. Stackarna, de har knappt sett mig nånting den senaste veckan känns det som. Nåja, nu ska jag börja väcka liv i mig själv och invänta Albin!

2 dagar kvar!

Idag har jag varit en sväng förbi farmor för att ta avsked. Kommer verkligen sakna henne, om det är någon som alltid får mig på bra humör är det hon♥ Så det var lite tråkigt att säga hejdå, men så ser ju alla mina möten ut numera. Ser som allt och alla för sista gången på länge nu. Tog sedan en sväng på stan för att skaffa ett paraply (hehe kan behövas) titta in på banken och kolla lite saker. Kände mig rätt vuxen (hehe) och nu packas väskan för fullt och jag har min älskade mamma till hjälp, annars vet jag inte riktigt hur detta hade slutat... men nu börjar väskan snart vara fylld till bredden och min säng är snart tom. Konstigt hur full väskan blev, jag som tyckte att den kändes så stor när jag fick den, nu känns den minimal...

3 dagar kvar!

Hade en jätte trevlig kväll igår. Satt i en loge mer eller mindre hela kvällen och pratade och kollade på barn som dansade. Haha. Idag mår dock Albin inte så bra, men som tur är så är inte vädret bra heller (vars är sommaren???) så då kan jag med gott samvete spendera dagen i sängen framför filmer med honom. Så där kommer jag att befinna mig hela dagen, eller ja, eftersom att jag är pigg som en lärka kommer jag formodligen bli uttråkad om jag ligger still hela dagen. Men det får jag lösa på något sätt när det händer. 

Hehe...minns ni den här? Nu får ni skratta åt den igen för Albin har inte fixat så jag kan ta nya bilder..

Ändrade planer

Egentligen skulle jag ikväll fara och fira Sara men efter att ha tänkt igenom mitt liv beslöt jag att jag borde fara till Albin istället och med tanke på att jag festat de senaste dagarna redan då är det nog bra för min kropp också. Lite synd men jag vill inte ångra mina enda sommarlovsdagar i Sverige. (4 dagar kvar!!)
2 bilder från de senaste två dagarna (hehe) på Jesper och Signe♥

Såhär kände jag mig igår...



Lyckades dock hålla inne min ilska (tur för Jonas) men jag var fan inte långt ifrån att slå till nåt. Haha...

FÖR HON HAR TAGIT STUDENTEN!

Har inte haft mycket tid för bloggen, ramlade in hos Albin igår kring halv 2 och vaknade sedan och for och skaffade mig sommarlov på riktigt och har sedan kollat in min fina fina Amanda vid kyrkan, på flaket (eller ja, buren eller skrindan eller vad man ska kalla det) och på torget. Grattis Amanda!!

Sitter nu hemma och försöker hinna ifatt mitt liv (det lever lite för snabbt för min hjärna) och ska inom en snar framtid (egentligen typ nu) byta kläder och fara till min kusin på stundentmiddag sen börjar allvaret. Haha, vi hörs och om inte: Ha en bra kväll!!

Trött...

Med tanke på den lilla sömn jag fick inatt så är det inte konstigt att jag är lite trött och jag skulle mer än gärna vilja ta en liten powernap innan middagen men min säng är redan uppbokad och full av alla kläder. Jag antar att jag måste förflytta mig och mina trötta ben (allvar, kan knappt gå normalt!!) upp för trappen och ta mammas och pappas säng i mitt våld! Fast förresten... Jonas är ju inte hemma, det får bli den sängen istället för det är närmare. Hehe.

Packar för fullt!

Tog en paus nu i packningen för nu behöver jag mammas hjälp (hehe) och hon är inte hemma för stunden. vad jag packar är ju kanske inte så jätte kul att läsa om (det skulle inte jag tycka iallafall) Men jag kan iallafall säga att det är otroligt svårt för jag vet ju som ingenting om vädret eller nåt, men samtidigt är det jätte lätt för jag ska ju som ta med typ allt (eller ja, allt som ryms) så egentligen behöver jag ju inte tänka så mycket. 

Nåja, ska iallafall en sväng på stan också och köpa lite saker som jag behöver men inte har. Samt presenterna till barnen. Herregud jag kommer inte klara av att ge dem presenterna för jag kommer vara för rädd att de inte tycker om vad jag köpt... men förhoppningsvis uppskattar de tanken och tycker om att öppna paket och blir glada av det. Haha. Återkommer med hur reaktionerna blev!

6 dagar kvar!

Blev överlycklig för att det inte regnade igår, det var som bara skönt ute. Haha. Efter att ha träffat Fanny och Alexandra ett tag och sagt hejdå så for jag och träffade Jesper, Ali och Jonte. Blablablabla. Bestämde iallafall att jag skulle sova hos Jesper då jag annars skulle ha behövt promenera hem till bergsbyn och det kändes ju inte allt för kul.

Imorse vaknade jag iallafall oroväckande tidigt men det gjorde mig ingenting, för det slog mig att mamma skulle ju komma hem tidigt så jag tackade och sa adjö till Jesper och gick ner till stan. Påvägen plockade jag lite blommor som jag överraskade mamma med när hon kom med bussen. Hon blev glad och jag fick skjuts hem. 

Nu ska jag ta tre flugor i en smäll och börja med att städa mitt rum så att jag sen kan rensa ut hela min garderob för att sen se vad jag ska ta med mig. Mitt motto är "det mesta av allt" men med fokus på sommar. Resten kommer jag ju kunna ta med när jag har varit hemma i augusti. Ska hinna med en powerwalk också hade jag tänkt, samt lite ärenden på stan så jag har en ganska fullbokad dag. Bloggen kommer mest troligt få lida för detta (ursäkta) så ni får roa er själva idag. Haha. Godmorgon iallafall!
En bild som togs för typ exakt ett år sedan. Fattar inte varför jag var så sur, jag var ju brunare då än nu...

Ut i regnet (igen)

Dock verkar det som att det har slutat regna såg jag just, skönt! Regn är ju mysigt och kul förutom när man inte vill bli blöt. Jag menar, det är ju rätt mysigt att sitta inne och göra vad som helst egentligen och höra regnet ute och känna hur skönt det är att vara inomhus. Sen kan det ju vara jätte kul också, när man vill bli blöt och springer ut som ett cp och kommer inte in förrän man är genomblöt. Men nu vill jag inte bli blöt så jag hoppas för guds skull att det har regnat klart för idag!! 

Jag ska iallafall in till stan ett tag och sedan vidare till Jesper och sen får vi se. Skulle egentligen ha haft picknick med klassen typ men pga av vädret så blev ju inte det av. Dumma regn! Idag tycker jag inte om dig! 

Powerwalk och pannkakor

Knappt hann jag börja mitt träningspass förrän regnet öste ner. Men jag fortsatte tappert och 40 minuter senare anlände jag hos Sofia och Elin lika genomblöt som havet själv. Lyckades dock få dem att tro att det var svett för att jag varit så duktig. De blev imponerade och bjöd mig på amerikanska pannkakor följt av en bildvisning från Elins autralien resa. Ett ord: Wow! Så galet fint. Jag vet vars jag ska har varit innan jag dör!

Och pannkakorna var också goda.

En vecka kvar!

En vecka. En vecka. EN VECKA?!?!

Hur fan gick det till??? En vecka är ju ingenting!! EN VECKA!! Oherre..

Ni får ursäkta men för första gången har jag typ panik, för för första gången har jag verkligen förstått hur lite tid det är vi snackar om (en vecka?!!?) Ligger i någon slags chock men försöker samla mig själv. Jag måste göra något. Kanske ska jag ta mig ut och träna? Det regnar ju inte idag = att de maskar som finns är döda och inte riktigt lika farliga för de rör sig inte. Det lät som en bra idé, motion och tid att tänka. Vi hörs!

Hängt på sjukhuset

Efter att ha kollat på alla fina som gick balen följde jag Elin och Sofia till sjukhuset och hälsade på Sara. Köpte med mig en tidning också för jag var på ett generöst humör och tänkte att hon skulle få något att läsa, så förhoppningsvis blev hon glad. Så där har vi hängt hela kvällen och kollat på Bolt. Ingen av oss hade sett den förr så det var ju kul och ännu roligare blev det för den var jätte rolig! Alltså jag älskar disney, världens bästa! Vi alla satt och skrattade ikapp under mer eller mindre hela filmen sen gick vi till bilen och åkte hem. Nu har jag ätit bulle så nu ska jag sova. Godnatt!

Balen

Har suttit och målat mina naglar ett tag nu (kul blogg, den handlar om två saker London och naglar..) bara för att och såg just på klockan och insåg att att jag borde börja göra mig klar för om ja, 40 minuter typ ska jag in till stan och möta Sofia, Elin och Elias och kolla på Amanda och alla andra. Det blir nästan som en tradition nu, att jag ska se med Elin.
Så här snygga var vi förra året

8 dagar kvar!

Har varit otroligt seg hela morgonen och bara legat och kollat på one tree hill. Hade tänkt ta mig ut på en powerwalk eller något men insåg att det inte skulle sluta så bra pga alla maskar. Så jag skippar det. Men jag är jätte sugen på att träna så jag funderar på att ta mig till gymmet men det känns lite jobbigt eftersom att det då kommer bli så många fram och tillbaka resor in till stan. Antar att jag får försöka göra ett gym här hemma istället. Eller städa? Eller packa? Något av det, för ligga kvar i sängen och lata mig vill jag verkligen inte göra. Får slänga i mig någon frukost och sedan ta tag i mitt liv. Godmorgon!


8 dagar kvar...

Det måste kännas i ditt hjärta påriktigt

Jag börjar bli riktigt bra på att blogga igen tycker jag själv (men nu kommer jag säkert sluta vara det bara för att jag sa sådär...) Det känns ju bra eftersom att jag har som plan att blogga så mycket jag kan i London för att låta er alla veta vad jag gör, vad som händer, hur jag har det och allt sånt där tjafs. 

Har tänkt försöka sova snart iallafall, jag må vara ledig men jag har en hel del som jag gärna vill hinna göra ändå, förhoppningsvis ska packa väskan bli en av dem. Min hjärna vill inte riktigt förstå att det måste göras...idot. Kommer sluta med att jag packar dagen innan och glömmer allt. Nä, låt oss hoppas att jag gör det innan dess. Vore som skönast så. Men skönast nu är att sova så, godnatt!

Amandas naglar

Här är resultatet. Bilderna blev inte sådär jätte bra (ursäkta) för jag glömde att ta kort och kom på i bilen påväg in till stan att jag skulle ta kort så jag tog ett par jätte snabba kort och märkte inte förrän efteråt att de blev rätt suddiga. Men ni ser ju på ett ungefär.

Ett tunt skimrande lager underst följt av en guldbrun tipp för att få tippen mer färgad och sedan lite glitter för den uttonade känslan och lite större och färre glitterkorn ovan på. Jag måste säga att jag blev väldigt nöjd (Amanda också vilket var viktigast) och särskilt med tanke på att jag är ovan att måla på andra så det var lite speciellt. Nu är hon redo för balen imorgon och hon kommer vara så fin så är jag övertygad om och jag ska stå där och kolla på henne med glädje oavsett väder!

9 dagar kvar!

Idag har jag gått runt med ett jätte roligt nagellack på mina naglar. Det ändrar färg i vissa ljus! Hur kul som helst! Ibland är det typ ingenting, alltså bara som en vanligt typ beige aktigt nagellack men sen ibland så lyser det rosa! Haha är helt imponerad, wow! Dock gissar jag att jag kommer börjar lessna om ett tag men än så länge är det jätte kul!
Dock gick det inte så bra att fånga på bild... men så här ser det ut när det är en blandning mellan det neutrala läget och det rosa iallafall.

Sommarlov!!!....typ

Man kan i princip säga att jag har sommarlov nu eftersom att jag är ledig alla dagar fram tills skolavslutningen på fredag. Tänka sig. Dock skulle det ju inte sitta fel med lite bättre väder så att jag kan få hinna smaka på lite svensk sommar innan jag far. Kollade just hur vädret ser ut att bli och det verkar faktiskt som att det kan bli sol till helgen. Tackar gudarna och håller alla mina tummar för att det stämmer!

Men än så länge regnar det bara. Man brukar ju säga att "efter regn kommer solsken" (och det verkar ju faktiskt stämma) men det brukar aldrig riktigt göra mig glad eftersom att jag bara kan tänka "efter regn kommer maskar". Jag vet att jag tjatar om det, men jag måste liksom få ur mig det för att kunna slappna av typ (är helt spänd i hela kroppen för att jag går och spänner mig konstant för att kunna undvika maskarna bättre.) Jag avundas de som inte är rädda fö maskar, verkligen. Dels för att det känns rätt fult att vara rädd för maskar och dels för att jag vill kunna gå normalt...suck. 

Men sommarlov känns bra som sagt och det ska jag fira med att sova lite, har ändå inget bättre för mig.
Lite sådär såg det ut förra året.

10 dagar kvar

Min nedräkning har börjat påriktigt. Nu kommer jag räkna dagar i hopp om att börja förstå hur nära det är. 10 dagar, sjukt! 

Naglarna blev iallafall riktigt bra tyckte vi allihopa. Lagom och inte för mycket som (och ingen av de jag visade er) Blev lite glitter och sånt men jag kan visa bilder sen för jag är hos Albin nu och har ingen överförningssladd (eller vad det nu heter) Passade på att åka med mina kusiner in till stan så att jag kunde få testsova i andra delen av lägenheten för första gången. Spännande. 

Just nu är livet inte så spännande, Albin spelar och försöker döda någon boss men dör hela tiden så han lyckas inte (fast nu gjorde han just det visst) så jag har bara legat och kollat på någon konstig dykar film i tio minuter. Men nu är Albin som sagt klar så nu blir det andra bullar. Godnatt!


Typ så ser de i filmen ut fast det är en tjej och en kille och de är inte glada för de är fast ute i havet för deras båt är borta och de har just blivit brända av maneter.

Testnaglar

Såhär ser alltså min vänstra hand ut förtillfället (fast har lyckats förstöra ringfinger nageln,hehe) Såhär är frya förslag, dock inte helt som de ska vara. Jag ville inte riskera att göra slut på färg och/eller pärlor ifall Amanda skulle vilja ha något sådant så jag har gjort på ett ungefär. Vad tycker ni? Ser det ok ut? Om inte så har jag en till hand också att bjuda på. Haha. Nä men vi får se hur det här slutar. Om en kvart anländer Amanda tillsammans med sin syster så jag får spendera kvällen med mina två favorit kusiner och det känns underbart! Så jag håller tummarna för att naglarna ska bli det också.

Promnails

Jag har fått äran att måla mina fina kusin Amandas naglar inför balen. Blev hur glad som helst när hon frågade om jag ville, dels för att jag kände mig hedrad att få det förtroendet och uppdraget och  också för att jag sällan får måla någon annans naglar än mina egna... Efter att jag varit glad ett tag blev jag livrädd. VAD ska jag göra? HUR ska jag göra? Vilka färger? Vilket utseende? Osvosvosvosv. Men efter att ha pratar med Amanda om färger och kollat igenom halva instagram och hela google efter inspiration är jag lite lugnare. Nu ska jag bara test måla lite olika förslag på mina egna naglar så hon vet vad hon har för val. 

Men lite spännande är det ändå, vill ju inte misslyckas när det är för ett så viktigt och perfekt händelse eller vad man ska säga. Önska mig lycka till!

Förändring

Idag har vaknade jag med Albin som var väldigt sugen på att göra en förändring i sin lägenhet. Inget är omöjligt tänke jag och så fort vi fått i oss lite frukost så satte vi igång att flytta runt alla möbler som finns och det blev verkligen ett helt nytt rum. Har inte bestämt mig än om jag tycker om det på riktigt eller om jag bara tycker om det för att det är kul med något nytt. Det återstår att se, men helt dåligt blev det inte iallafall! 

På gång!

Har suttit och försökt ordna till bloggen lite men det har inte gått bra, jag är inte nöjd och jag vet inte hur jag vill ha det... jag har ingen fantasi helt enkelt så tillsvidare får det räcka med mitt namn. Jag har då verkligen inte ens tid att försöka fixa till det eller att ens sitta framför en dator. Har helt tappat tiden så jag måste i flygande fläng in i duschen och fixa mig lite. Ha en bra kväll!

16:46

Nu är min mamma borta i en vecka, det märks för det är ingen som kollar så att vi tar oss hem på kvällarna. Haha. Men det blir lite skrämmande när jag tänker på att nästa gång jag ser min mamma är det mindre än en vecka kvar tills jag far. Det är så skrämmande verkligt just nu, har som inte riktigt förstått att det är på riktigt men nu börjar det verkligen kännas. Herregud, och jag har fortfarande inte packat och har ingen aning om vad jag ska packa, hur jag ska tänka. Andas, andas. Det kommer bli bra. 

L Ö R D A G

Godmorgon! Eller ja, ännu mer Goddag egentligen. Hade ni en bra kväll igår? 

Det hade jag! Dock blev den verkligen inte som jag hade tänkt fast samtidigt hade jag knappt tänkt någonting. Funderade fram och tillbaka på om jag skulle ut eller inte men efter att ha hamnat på en fest där alla skulle på Mollys och alkoholen började verka så kändes det som det rätta valet. Annars var min tanke att egentligen inte dricka så mycket alls och sedan fara och vara med Jesper när alla skulle ut, men nu blev det på utång och jag hade jättekul! 

Idag väntar lite lätta uppgifter, städning och sånt. Sen borde jag verkligen försöka göra klart min header på något vis, eller ja hela min design egentligen. Är expert på att börja med saker men sen inte riktigt göra klart dem och jag vill inte att det ska hända så.

Färdig!!


OH MY GOD!!!

Jag kan inte fatta att det verkligen är sant men det är det. Jag har just skickat in det sista av allt skolarbete. Alla kurser jag behövt tenta av den här terminen. Det var på håret men jag klarade det. Jag klarade det!! AH!! Måste fira det här på något sätt (visserligen är lättnaden ett jävligt bra pris i sig men) Ska bara komma på vad...

Det första jag ska göra är att ta mig hem och försöka ta död på min JÄTTE finne som håller på att ta form i mitt ansikte. Jag vill dö...det gör så jävla ont att jag knappt kan prata. Vem var det som sa att man får mindre finnar när man är ute i solen? För mig verkar det ha motsatt effekt och när jag väl får finnar är de lika stora som halva jordkloten. Snacka om nitlott... Men den försvinner inte av att jag går runt och är sur på den. Så jag ska fortsätta le och vara glad åt att jag är klar med all skola. Dock gör det ont att le...


 

Lägg ner!



Lite ilska såhär på fredagsförmiddagen är ju inte helt fel. Nu kan det bara bli bättre.
Så förhoppningsvis kommer min kväll sluta bra. Men nu ska jag se till att bli klar med svenskan.

RSS 2.0