Gott nytt blogglöst år!

Bara för att ha något att läsa tillbaka på.. 
 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Hmm... ja alltså jag har aldrig förut varit i New York, Turkiet eller på stipshow och jag har aldrig heller behövt vänta på ett försenat flyg en hel natt. Med andra ord så har jag nog gjort en massa saker som jag aldrig gjort förut, men det slog mig att det är nog ganska svårt att gå igenom ett helt år utan att inte göra något nytt. Kanske om man är gammal och inte kan ta sig ut så ofta.... men då kan man ju testa skura golvet med grädde eller typ sova med fötterna på huvudkudden bara för att testa något nytt. Räcker ju med att göra det en gång på hela året sen är ju problemet löst! 

Hur har ditt 2013 varit?
Blandat skulle jag säga. Väldigt mycket blandade känslor över detta år faktiskt nu när jag tänker efter. Det har däremot varit väldigt lärorikt och det har varit väldigt kul. Drar ändå slutsatsen att det var ett väldigt bra år, det bra överväger ju det dåliga!

Blev du kär i år?
Nej. Min största sorg... haha! Det kan man dock lätt tro eftersom jag tydligen tjatade om detta hela lördagkvällen.... usch, jobbig brud... Men vad kan jag säga? Det är vinter, jag är kall och jag vill ha någon att krama och sova med. Fast det händer ju aldrig när man vill att det ska hända vet jag ju såååå... Woho! Singel är bäst ingen protest!!! 

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?
24 och 25de Maj. Okej, jag har inte så många viktiga datum kände jag.. eller jo, 12 augusti är också viktigt. Det var då jag åkte till New York och träffade Sofie igen sedan början av sommaren!!!  24 och 25 maj är förresten då jag åkte hem från London och när vi åkte till Alanya. Hatar när folk bara skriver datum och inte berättar varför.. hehe. 

Vad är din största framgång 2013?
Öööö.... alltså ledsen att säga det här men jag tror knappt jag har något större framgång att dela med mig av... Jag talade till mig ett högre betyg, det är ju ganska bra va? Nä men okej. Får jobba på detta under detta år. Kan ju börja med att orka ta körkortet till exempel!!

Bästa köpet?
Oj.... vad har jag köpt ens?? Förutom typ flygbiljetter? Jo! Stripshowen!! haha den var värd varenda öre hahah. Och Harry Potter museumet.... my god! Fast om vi ska tänka mer materiella ting så vet jag inte... Jo okej! Mina pennor som jag har i skolan är faktiskt inte ett köp jag ångrar alls! De är så fina i alla regnbågens färger och gör mitt skolarbete så mycket roligare att göra. Färg är verkligen bra! 

Vad spenderade du mest pengar på?
Ja, alltså givetvis så är det flygbiljetter som vinner detta pris. Eller ska vi kanske säga upplevelser? Alltså jag har mer spenderat pengar på saker att göra än saker att äga. Makes sense? Såklart att det gör! 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Nä. Alltså alla var bara sjukt jobbiga hela året. Skääämt! Mina små gulkorn i London gjorde ju hela mitt första halvår! Sen självklart min familj och mina vänner. Otroligt tacksam för det. 
Detta är förresten en ganska tråkig fråga... eller alltså svaren blir som alltid typ samma vem man än frågar ju? Om jag orkade så skulle jag komma på ett nytt svar som inte var lika vanligt. Men det orkar jag inte. 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?
Ja, alltså det här med låtar är ju inte riiiiktigt min fena... MEN räven kommer väl alltid förknippas med 2013 "what does the fox say? dingidngidngingingndnigndign blääää" Sen kommer jag typ förknippa backstreet boys med sommaren för av någon anledning så gick jag som och sjöng den hela sommaren. Sjöng över uptown girl med Sofie i New York så den kommer påminna mig om det. Och justja! Don't drop that thun thun thun. Okej, finns en del låtar om än inte alla är från just detta året men det var ju inte det som var frågan. 

Vem har du umgåtts med mest?
Martha och Kit! Seeen väldigt mycket med min mamma/familj. Sofie en hel del också nu när vi äntligen är på samma ställe på jorden igen, haha! Sanna och Linn nu på hösten. Mina pojkar och Angelica har jag väl också umgåtts en del med. 

Har du haft ett förhållande under 2013?
Yes sir. Men det blev ju som sagt också singel igen för första gången på år och dagar. Blandade känslor över detta, aldrig kul att ett förhållande måste ta slut ju. 

Vart reste du under 2013?
Vet inte om London räknas? Nåja, jag reste till Brighton, Alanya, Prag, Munkviken hehe, ehmm... New york. Åkte ju även bil till Stockholm men bara för att catcha flyg. Hemavan. Äh, vem orkar alla små resor? Stort ska det vara. Stort eller inget! Hahah. 

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?
Jobb och körkort! Ja, typ så. Vet inte riktigt om jag saknade så mycket mer faktiskt. Pengar heheh men det hör ju ihop med jobb

Vad gjorde du på din födelsedag?
Blev väckt med två pågens kanelgifflar. Hade picknick, dansade med Martha och Kit. Fick tacos och choklad tårta och massa presenter och avslutade dagen med en misslyckad sleepover i barnens rum. Haha ååååh... 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Njaaa... eller alltså jag skulle ha jobbat mer med mig själv om det makes sense? Jag borde nog också har varit mer rättvis och uppskattande mot vissa människor... gud så får jag inte tänka nu, får bara försöka bli bättre och hoppas att de ändå vet hur mycket jag uppskattar dem! Sen ett jobb som sagt, Hallelujah hade det varit!  Mindre feg också, mycket mindre feg! 

Vem saknade du?
Min farmor och farfar. No doubt. 

De bästa nya människorna du träffade?
Ehm.... oj.. Sanna och Linn givetvis! Eller ja, Linn för Sanna är ju nygammal meeeen. Min klass överhuvudtaget. Personerna jag jobbade med. Ehm... ja, vilka mer finns det... kommer nog inte på någon just nu men det finns fler är jag nästan säker på.

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?
Fortsätt såhär! Ärligt, känns som att du är påväg i rätt riktning så håll kvar vid detta! Sluta vara feg och oroa dig. Lita på dig själv och det du kan. ...
Försökte hitta en bra slutkläm med det gick inge vidare tyvärr... haha. Nåja, det går nog bra ändå.

Så, 2014. Bara ett nytt år med det ska bli ett bra ett. Så säger man ju alltid MEN vad är det för inställning annars liksom?
Kan väl avslöja att 2014 hittills började kollosalt bra sen var det som att jag snubblade på fyrverkerierna eller något sånt ganska snabbt, men ingen större skada skedd. Åker till London på torsdag och det kunde inte passat mer rätt! Det blir ett bra år. Ska bara ta körkort annars är det kört (heheheheh)

Lite instagram. Bättre blir det ju inte! 
 

 

RSS 2.0