You know it all, and then this..?

Näst sista dagen på augusti idag, for your information. Har börjat ge upp hoppet om att få återse min dator igen..sörjer varje dag...typ. Men som tur är har jag annat som får mig att tänka gladare tankar. Bland annat flickan på bilden ovan, som ofta får mig att le några extra gånger på skolan. Otroligt hur glad man kan bli av en annan människas leende. Tack Lovisa!

 

Nu har jag tänkt ge mina naglar en omgång som dom sent ska glömma, har gått och kastat onda blickar på dom hela dagen och smyghatat mig själv för att jag inte ägnat dom minsta tanke de senaste dagarna (utom elaka tankar istället för omsorg) så nu ska det ske, och det rejält! Sen får vi se vad som händer när det är klart! (haha, vad som händer när jag är klar! den var till dig Sofie♥)

Nog med svammel, dags att göra nytta. Ha en trevlig kväll!

HAHAHAHAHAHAH

"Shake it baka den"

Världens finaste



Ville bara säga att jag älskar er! Jag är lycklig som har er. Lyckligast.

2 bilder från Paris





Fotat av mamma. Så ni vet. Två bilder som sagt, hinner inte mer nu, tar längre tid med en ovan dator. Nu ska
jag ut och spöa skiten ur Simon på discgolfbanan hade jag tänkt. Go Kick Kill! Haha. Ha en trevlig kväll allesammans!

3 T I M M A R K V A R ! ! !

Tjena tjena tjeeeenare! Snygg hälsnig...borde egentligen hälsa på icke svenskt vis..B O N J O U R ! För det är ju faktiskt nämligen så att om 3 timmar, tror jag, sätter jag mig på flyget mot stockholm och sedan vidare mot le Paris. Wiie!!



Det ända jag bekymrar mig över är att åka flyg själv...är nämligen djuuuriskt flygrädd, och ja, det känns tusen gånger värre när jag ska sitta där själv, ojoj. Men lite får man väl genomlida för lite nöje antar jag. Nåväl, ville bara updatera mina små trogna läsare om hur mitt liv ser ut just nu och så, Ha det så bra här hemma och så hoppas jag att jag överlever så vi hörs igen när jag kommer hem. Om detta inte skulle ske så...ja, då har det varit kul att leva såhär länge!

RSS 2.0