Familjer på 1900 - talet

Nu har jag ätit min currygryta som var rätt god men de konstiga kulorna som var i var ingen riktigt höjdare efter ett tag. Men jag provade iallafall (Mamma, pappa, kusiner - hörde ni det?) Angående parantesen så går det ett litet rykte inom min familj att jag aldrig vågar smaka nya saker (hehe) bara för att det var så förr (hehe) Nu vet ni det och min familj vet att jag smakat en ny curry gryta (har smakat massa annat också, Lucy kan intyga)

Okej, nu blev det en massa paranterser och skitsnack. Inte allt för kul, ursäkta. Efter maten bjöd Lucy på varm choklad och kakor medans vi kollade på ett tv program och tre familjer som testar att leva som förr i världen i olika slags familjer. I kvällens program levde de på början av 1900-talet och en familj var överklass, en var mellanklass och den sista var lågklass. Ganska kul att kolla på, och intressant om man gillar sånt. Nu ska jag sova för jag ska upp tidigt. Godnatt!

Här är en familj från början av 1900-talet. Familjerna på tv:n var inte svartvita men de var tvugna att ha gamla kläder och verkligen göra allt de skulle ha behövt göra om de levt som den sortens familj som de var. Även i beteendet. Jag tror att mellanklass familjen hade det bäst för överklass familjen fick inte umgås med sina barn så de var ledsna och lågklass familjen jobbade hela dagen och sov i samma rum. Det jobbigaste för mellan klassen var att pappan var sträng. Men jag är glad att jag lever nu!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0