Marknad i parken

Har just kommit hem från en park där vi var på någon slags marknad. Jätte mysigt var det faktiskt. Sånna marknader (vet inte vad jag ska översätta det till och vet inte ens säkert vad det heter på engelska. Typ "faith" eller "fair" eller något sånt) är iallafall väldigt vanliga under sommaren här berättade Lucy. Det är som kul att få följa med och ta del av sånt som är typiskt London. Det blir som mer som att jag verkligen bor här och lär känna staden påriktigt då. Tog massa bilder med mobilen och det är ju bättre än ingenting. Ni bör ändå vänja er vid det för min kamera visar inga tecken på liv. Tror jag kommer behöva ta en sväng på stan och köpa en ny... Men jag väntar ett tag till och ser ifall den på något mirakulöst vis kan vila till sig. 


Tar så förbannat (ursäkta) lång tid att ladda upp bilder just nu och hälften funkar inte ens att ladda upp... Visar resten i något annat inlägg kanske. Lär ju behöva alla bilder jag kan få nu när jag är utan kamera. 

Ikväll tänker jag iallafall ligga och sörja (hehe) nä men jag har jätte mycket hemlängtan just nu faktiskt. Pratade med farmor på skype och höll på att börja gråta. Såg mamma och vill bara gråta. Loggar in på facebook...vill gråta. Ja, ni fattar. Som tur är så är "mina barn" (ni kommer få vänja er vid att jag säger så) gulligare än någonsin idag. Som om de känner av att jag är ledsen nästan, så jag ska se film och mysa med dem ikväll. Kit skulle även köpa något till mig i affären :'). Så det är tur att de finns just nu, de gör liksom det hela lite enklare♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0