Fullt hus!

Sen klockan fyra ungefär har det varit full rulle. För både Joe och Martha hade varsin kompis med sig hem från skolan. Jag höll på att på börja ett inlägg men var tvungen att avbryta för att rusa en trappa upp och leka med Martha, Malou och Kit. Dock var jag väldigt trött så när de föreslog att vi skulle leka doktor och jag blev vald att vara patient så blev jag glad. Haha. Ännu gladare blev jag då de råkade hitta min navelpercing och blev heeelt stilla. Som om det va det coolaste de sett. Ännu coolare blev det när jag visade att man kunde ta ut den. Haha. 

 

Sen fick jag även måla Martha och Malous naglar vilket var jättekul men det är så svårt att måla när naglarna är så små och de vill ha likadana som jag har. Men de blev nöjda iallafall och det är ju huvudsaken. Jag passar på att vila nu innan fotbollen börjar. Sverige mot England. Duh duh duh duuuuuh... spännande. 

Malous naglar. Ojoj, de ser ännu värre ut på bild. Haha men som sagt, de var nöjda iallafall. Fick denna kommentar av Malou:

 

- Wow! You're amaaaazing. At first I tought it looked a bit wierd but now I don't. Now it looks amazing. 

 

Det är ju ett ganska bra betyg måste jag ändå anta. Haha. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0