Dagen efter igår

Godmorgon! I skrivande stund ligger jag som en klubbad säl i Lindas soffa och Linda ligger som en klubbad säl i sin säng. Bredvid mig har jag ett glas jucie som jag dricker djupa klunkar från så fort jag får chansen, är inne på den andra litern.. vi snackar sjuka mängder jucie här!

Men lugn bara lugn, läget är inte så illa som det låter, jag är inte bakis utan mår väldigt bra faktiskt, särskilt efter en och en halvliter jucie! Kvällen var iallafall riktigt riktigt lyckad från början till slut! Jag skulle nästan vilja påstå att det var en av de bästa kvällarna i London hittills! (och det är ett bra betyg med tanke på hur många bra kvällar vi haft)

Idag skulle vi egentligen fara och åka skridskor, men efter många om och men så har jag (vi) bestämt oss för att skjuta upp det till en annan gång, Min största anledning var när jag insåg att jag hade tagit med mig för lite pengar eftersom att jag hade tänkt försöka se om jag kan få biljetter till lucian och jag skulle inte ha råd att betala dem om jag dessutom skulle ha åkt skridskor. Så jag ställde mig frågan "missar du hellre skridskor eller lucia?" och det behövde jag inte fundera så länge på! Så nu ska jag nog lägga mig och sova ett tag och sedan beger jag mig mot svenska kyrkan för uppdrag fixa lucia biljetter. Önska mig lycka till!!!!!!!!!!!!!! 
Linda och jag en annan kväll! Det är jätte bra att Linda har bilder som har med mig att göra för då slipper jag leta någon ful bild eller något. Haha!
 
Trackback
RSS 2.0