Två junior mästerskap och två centiliter


Då var jag tillbaka och knappt hann jag vara tillbaka i två timmar förrän min flygbiljett hem i jul var bokad. Konstigt men skönt att ha det gjort. Vi kände nämligen att det blev lite bråttom att boka eftersom att biljetterna runt jul försvinner snabbare än grisar blinkar, men vi lyckades knipa en biljett till mig så om två månader är jag tillbaka på svensk mark igen och då är det jul, herregud.... 

Det enda som är tråkigt med att biljetterna behövde bokas så snabbt (eftersom att jag min idiot inte tänker på att det är smart att göra en bra bit i förväg..) är att pappa fick boka dem åt mig = att han vet när jag kommer hem. Detta är tråkigt eftersom att jag hade planerat att överraska min familj rätt rejält eftersom att jag skulle vara den enda som visste säkert när jag skulle komma hem och då kunde lura dem att jag skulle komma en dag senare och ja... jag hade hela planen i mitt huvud. Tajmad och klar in i minsta detalj som Sickan i Jönssonligan skulle ha sagt. Men eftersom att jag som tidigare nämt väntat med att boka biljetterna lite för länge så blev det inte av och det känns väldigt sorgligt, men what to do? 

Nu sitter jag med ögonlocken halverst slutna för jag är verkligen dödstrött. Jag ska alldelens snart krypa ner i sängen och sova gott och sedan vakna pigg och redo att jobba. Ursh, det kändes jobbigt... Jag har som en liten klump i hjärtat just nu för att jag saknar mitt hem i Sverige och min familj... Jag förstod att det skulle bli så och det är ju inte så konstigt egentligen, men förhoppningsvis går det över snart! 
P.S angående rubriken så är det en liten hemlig kod som min pappa kom på, vars koden leder förblir dock hemligt, men det var en rolig kod och därför fick den bli rubrik. Tack för att du hjälpte mig med rubriken pappa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0