Fika, vänner, vatten och fika igen!

Hehe, det första som hände var att jag fick skriva i en såndär "mina vänner" bok, Chris hade nämligen fått en jättefin bok som hon skulle be alla sina vänner i London fylla i så hon kan minnas alla (p.s ironi om "jättefin bok" hon hatar nämligen hästar och jag är väl inte heller världens största fan)
En av frågorna var "varför tycker du om hästar?" mitt svar blev: för att de kan springa snabbt och är fina på film. Det säger rätt mycket om vad jag tycker om hästar, haha. 

Sen fikade vi!
Efter att ha fikat klart samt blivit en man mindre ville vi fika igen så vi gick och köpte lite smått och gott och satte oss sedan vid slussen och fikade vid vattnet.

Det var ett himla mysigt ställe att sitta på! Om jag kunde skulle jag trolla dit er allihop så att ni fick se själva.

Jag doppade björnbär i choklad och erbjöd stup i kvarten alla andra att doppa saker i chokladen också, ingen ville det... jag förstår inte varför för den var jätte god! Kan dock bero på att det åt pasta och sånt.. Fint folk!

Detta skulle kunna beskrivas som den perfekta söndags eftermiddagen skulle jag säga. Så vill jag att alla mina söndagar ska se ut, fika med några vänner och prata om helgen och allt samt planera nästa helg. Denna helg som kommer är nämligen extra speciell för Judith fyller nämligen år så då ska vi fira henne med buller och bång. Det kommer bli bra! Nu ska jag börja röra mig mot sängen, har spenderat kvällen vid skype med mamma, pappa, sofia och rebecka så nu har klockan tickat iväg och blivit sent och jag är trött... Så Godnatt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0