Dödstrött..

Har haft helt sjukt trevlig i lilla Manningtree. Haha, jag förstår varför Linda ville byta till en familj i London. Det är liksom kul, fint och skönt att fara ut på landsbyggden typ som jag fick göra nu i två dagar och andas lite friskare luft och så, men skulle jag bo där skulle jag förmodligen bli självmordsbenägen... haha. 
 
Iallafall, så detta resulterade i kanske den bästa helgen so far i London någonsin! Med en helt sjukt kul kväll i fredags (vi har seriöst skrattat åt allt möjligt från den kvällen hela dessa två dagarna, haha!) och sedan som sagt två jätte mysiga dagar på ute på landet. Det var dessutom så himla fint väder så våran utflykt till havet blev så perfekt som det bara kunde, för verkligen det var en perfekt höst dag. Kanske lite väl kallt men så länge solen inte var bakom något moln så var det inte så farligt. 

Dock är jag otroligt trött nu, var nämligen tvungen att byta från tåg till buss och tillbak till tåg igen pga ombyggnad på tågspåret och det är ju lite irriterande. Sen blev det inte bättre av att det inte gick några tåg från London bridge till mig just idag (anledning okänd..) så jag fick åka ersättnings buss så jag kom hem mycket senare än jag egentligen ville. Men jag ska inte klaga, jag är ju hemma iallafall och har fått prata med både mor och far så nu väntar bara sängen. Godnatt på er alla, hoppas ni har haft en lika bra helg! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0