Min dag:

Heeej! Jag har just kommit hem och nu sitter jag och hoppas att Sofie och Sofia ska hinna hit innan det är dags för skolflickorna att sova. Ska nog inte hoppas allt för mycket med tanke på att klockan redan är 20 i 9 och ingen av dem är ens på väg redan... dumma läxor och dumma jobb som hindrar mina vänner från att träffa mig!

Iallafall, idag har bloggen ekat tomt för jag har varit ute på äventyr i Skellefteå! Haha, nä men allvar jag har haft massor för mig. Det började med att jag blev väckt av min ömma moder (hehe Karl Bertil Jonsson♥) och trodde halvsovandes att hon var kattungen som kraffsade på dörren, men det var hon inte! Sedan åkte jag med Sofie och hennes mamma till anderstorpsskolan där jag deltog på mentortiden i min framtida klass, sedan åt jag lunch med Sofie och Sofia och for sedan och fikade med Angelica innan jag for hem och träffade Marcus för att sedan fara tillbaka till stan och träffa Albin och ja, nu sitter jag här och har nyss ätit middag i form av pannkakor. 

Det var allt tror jag. Imorgon är mer eller mindre lika fullbokad så jag hoppas att mina vänner vill komma snart annars kommer jag behöva somna ändå utan att ha träffat dem.. Jag hoppas jag slipper detta för Sofia far till Småland imorgon nämligen och jag vill gärna ha hunnit träffa henne lite mer! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0