50 års fest!

Kände att det var på tiden att jag visar de få bilderna jag tog under "inte riktigt hundra"-kvällen. Så jag passar på nu när jag är hemma! 
Kvällen bestod av välkommsdrinkar och lite mingel innan det blev dags för förrätt och presentation som var roligare och nödvändigare än det låter. Eftersom att inte alla visste vilka alla var, och det var riktigt roligt att lyssna på vad alla hade att säga om sig själva! Sen blev det dags för huvudrätt, sedan efterrätt (som inte finns på bild) lite underhållning som dels arrangörerna (?) själva annordnat men även av pappas vänner (på bild) och jag slapp min underhållning eftersom att presenter inte öppnades, hade det hänt hade jag behövt sjunga utan att ha övat..., pjuh. Sen föll mörkret och mer eller mindre alla satt i filtar och pratade, svarade på musik frågor tills alla drog sig hemåt.

Så ja, jag tycker att det var en mycket lyckat kväll även om jag måste erkänna att jag såhär i efterhand ångrar mig lite grand att jag inte tog mod i mig och sjöng iallafall, men man tjänar inget på att ångra så vi skippar det! En trevlig kväll var det iallafall och jag längtar redan till 60! Haha. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0