Trött och förkyld

Det första jag märkte när jag vaknade var att min röst knappt existerade och min näsa är knappt använd bar... förbannat alltså! Jag orkar verkligen inte vara förkyld.., sen är jag himla trött också men det har nog med förkylningen att göra gissar jag.
 
Men iallafall, nu är jag tillbaka i London och ska jag vara ärlig så känns det just nu sådär. Jag längtar faktiskt hem, det var så skönt att vara hemma och allting så ja, jag längtar hem just nu men jag vet att jag hade ångrat mig typ direkt om jag hade valt att stanna för någonstans känner jag ju ändå att jag inte är klar här. Jag får bara hitta lite saker och sätt att tänka på så det känns bättre! Till exempel att det bara är en månad typ tills pappa och David kommer, och två månader till Albin förhoppningsvis kommer. Men också att jag ser framemot att träffa Sarah, Chris och lite andra vänner här. Och idag har jag ju Amanda här! 
 
Så det kommer bli bra, men just nu är det jobbigt så verkar jag nedstämd eller något vet ni varför. Nu ska jag göra mig redo för dagen. Godmorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0