Värdelös dag.

Den här dagen har verkligen varit värdelös. Inte värdelös som i "dålig" eller "usel" och precis som ordet säger värde-lös. En dag utan värde. Fan vilket slöseri egentligen. Tyvärr är det så, jag har inte gjort något utav värde idag. 
Jag befinner mig även mer eller mindre nu för tiden i en sits när jag inte vill göra något egentligen, eller det vill jag nog egentligen men jag orkar inte. Jag bryr mig inte som och detta är inte bra! Skärpning Rebecka! Bara för att jag åker hem snart så betyder inte det att jag ska sluta leva här. Fast ibland är det nästan vad jag vill, eller alltså jag vill bara sitta och låta dagarna gå och inte göra någonting. Men det vore slöseri med tid. En dag är okej, men 65 dagar är för mycket! 
Jag skulle behöva en kväll som denna för att rycka upp mig själv tror jag. Det skulle kunna vara medicinen. För övrigt, appro på bilden, så lyckades jag springa in i alla tre på en klubb förra helgen, helt oplanerat!! Fjärde gången nu, eller femte? Jag minns inte. Okej, jätte intressant för er... jag ville bara skriva det för jag tycker det är lika coolt varje gång. Godnatt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0