Godmorgon!

Godmorgon på er! Här är det tyst som i graven, eller rättare sagt så var det det tills att jag slog på musik. Med andra ord så har min familj nu lämnat landet för lite varmare väder. Lyckans ostar! Jag kan tala om att vädret är riktigt jävla uselt här för er som undrar! Det är tydligen den kallaste mars på 50 år eller något? Det snöade liksom igår??? Inte så att marken blev vit men regnsnö om ni fattar? 

Hur som, gårkvällen var det absolut roligaste jag varit med om i hela mitt liv! Påriktigt! Utan tvekan en av de bästa kvällarna i mitt liv, för det var verkligen så otroligt roligt/sjukt/galet/naket/osv att jag tror på riktigt att ni måste vara där själva för att riktigt förstå vad jag menar. Men ni som har sett Magic Mike kan ju tänka er Magic Mike fast påriktigt, ca 1 meter framför er! Oh. My. God. 

Jag lyckades ta lite bilder, om än jag misstänker att de flesta blev suddiga då man inte fick använda blixt.. men jag ska se ifall några duger. Annars får jag sno bilderna som togs av fotograferna på måndag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0