Harry Potter. Harry Harry Potter

Goooood eftermiddag! 

Idag har varit en bra dag so far. Jag mötte som sagt Wendela lite snabbt vid Harrods och letade desperat efter ett mysigt fik vilket visade sig vara svårare än väntat... men vi hittade ett som dög. Det fanns påskliljor och världens minsta uteservering (uteservering var vad vi var ute efter) så där satte vi oss och jag fick äntligen smaka på en god iste (har haft så himla otur de senaste veckorna alltså..) och en mindre god muffins men det var bra ändå! 

När jag kom hem så hämtade jag Martha och en annan flicka som jag tagit hand om nu i några timmar för en extra slant, ye ye ye! Men jag ska sluta tjata om pengar nu, alla har förstått vid det här laget att jag måste spara. 

Nu har jag ungefär en timmes ledig tid innan det blir liv i huset igen och den timmen ska jag spendera med Harry Potter. Måste läsa som en galning ifall jag har tänkt hinna läsa alla resterande böcker (dvs 6 och 7 och 5an som jag är på nu) innan jag åker hem... låter som ett mission impossible men jag ska ge det ett försök! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0