2011


Var mycket i Byske. Dansade. Delade säng med Fanny och Sofie vilket ledde till att vi alla fick feber. Väntade på bättre tider, hehe nä men jag verkar inte ha gjort sådär jätte mycket i Januari.



Dansade igen. Åkte snowboard med Sofie. Var i byske. Sov. Frös. Och sov ännu mer. Gjorde inte mycket med andra ord.


Åkte snowboard med Alex, blev visserligen mer prat än åkt men. Såg Emil Jensen med klassen och blev glatt överraskad, askul! Bakade misslyckade subwaykakor med Matilda. Var i Boliden med Alex. For till kåbdalis och lekte i bastun och åkte i backen. Bytte profilbild på fb efter många om och men. Dansade ännu mer. 


Åkte snowboard igen. Grillade med lite blandade människor från min förra klass. Fyllde 17! Intervall solade med Sofie. Bowlade och fick min första strike någonsin (tror jag) Firade Simon. Badade!! Åt tacos i Byske.



Fanny och Frida bjöd på trerättersmiddag. Åt mjukglass med Elin. Överraskade Albin på morgonen när har fyllde år. Åt ännu mer tacos i Byske. 


Festade. Var med Marcus som lärde mig att det var rätt kul att ta kort. Fick sommarlov! Hade en kul skolavslutningskväll. Badade med Fanny i Byske. Jobbade och var på premiärfest. Hade en bra midsommar!


Var en sväng till Haparanda med min familj. Festade och upplevde en av de roligaste kvällarna på länge med Elin och massa andra. Åt sommarfrukost flera gånger, mums! Var på trästocks och PDOL! Var ett par dagar i Albins farfars stuga och åkte ring för första gången! (nästan) Är livrädd för sånt...hehe. 


Sa Hejdå till Sofie... For till Paris med mamma! Skolan började. Min kamera dog...  Spenderade en helg i Umeå med Fanny och Alex! Fick en ny dator!!

Kämpade i skolan. Klippte mig! Älskade min dator (och webb) Var på linjefest. Hade långa naglar. Läste gamla minnen. Saknade min kamera... 


Lånade mammas kamera och tog lite höstbilder. Hade (för) långa naglar. Var i Piteå med Elin! Var domare på Halloween. Klippte naglarna!! Var docka på halloween nr 2. 



Började ta konstiga bilder med webben. Firade 1år med Albin. Sen verkar jag inte ha gjort så mycket mer. Insåg att jag hade en hjärna att använda i skolan och blev därav en bättre elev. 

Hade massor med saker att göra under tidspress. Var i Umeå med Albin. For till Stockholm med pappa. Köpte julklappar i tid och slog in dem. Såg julfilm i bilen med mina bröder. Hade en jättebra och fin julafton med familjen hos mormor. Åt mängder av kingekola! Fick ett julkort där det stod mitt namn (och inte fam. Wallgren) tillsammans med Albin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0