FJÄRDE OKTOBER

Hejhejhej! Idag har jag inte haft minsta lilla tid att blogga (har egentligen inte tid nu heller, måste plugga, men bloggar ändå för att bloggen inte ska gå under..) Försov mig imorse så hade inte tid med nånting annat än att skynda, och att skynda är verkligen inte min starka sida på morgonen. Direkt efter att jag slutade for jag en sväng till Benne och satt och spelade snood och lite sånt med han.

Fick skjuts hem, åt middag, fick ett infall att jag var tvungen att få läsa Sune (Ja, barnböckerna som är hur bra som helst!) Så jag rusade till bussen, åkte in till stan och satte mig där och läste i en timme. Helt otroligt, har inte på så länge jag kan minnas haft ett sånt sug efter att läsa?! Aja, nångång ska det väl ske. Sen tog jag en buss hem. Skulle blogga, men då ringde Fanny och nu har jag äntligen lite tid över. Så hej! Här är jag efter min extremt fullproppade dag.

P R E C I S sådär↑ snygg, pigg, glad och taggad känner jag mig nu.. Men sådanna känlsor är inte tillåtna när jag har ofärdigt plugg på golvet och ett prov imorn. Måste. Plugga. Nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0