17:18

Dagen rullar vidare, har nyligen kommit hem från nagelmanikyr tiden som jag fick ta över eftersom Sofie är sjuk så nu har mina naglar fått en omgång som heter duga så nu behöver jag nog inte sköta dom på några år..okej skämt, men riktigt grovfixade är dom nu även om allt arbete inte syns på resultatet men det känns, det garanterar jag!!

Glömde kameran hos Albin imorse så ni får inga bilder än men jag lovade ju att förklara vad jag gjorde så here we go:
Jag vaknade klockan 5 (om sanningen ska fram så vaknade jag halv 5 men halvsov till 5) och sedan gick de kommande 1 och en halv timmarna åt att klä på mig, slå in paket och slutligen steka plättar. Sedan kastade jag mig in i bilen med min mor som var så vänlig och skjutsade mig in till stan (tack för det! hade blivit aningens osmidigt med buss) Sedan sprang (nåja, gick) jag upp för alla trappor och ringde slutligen på dörren som aldrig förr och hoppade glad som en lärka in hos en något halvtdöd Albin medans jag skrek "GRATTIS!!!" Och sedan fick han helt enkelt avnjuta mina underbar pannkakor innan vi begav oss.

Så såg alltså min morgon ut och ja, bilder kan jag visa senare när kameran är på plats igen, men nu väntar en dusch och sen nångång ska jag återigen bege mig till Albin för ja, dagen är ju inte slut ännu!

Kände att kameran (eller kanske mitt egna utseende?) inte riktigt var på min sida idag...men vad gör man inte för lite bilder. Nu dusch iallafall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0