OLIVER

jag kom på en sak nyss när jag kommenterade en blogg som jag hade tänkt dela med mig av för lääänge sen. men nu ska det alltså bli gjort.
Det händer iallafall ibland, eller ja rätt ofta faktiskt, att jag får någon snurr i hjärnan och kan testa på alla möjliga hemkurer mot skönhetsfel. Ibland exprimenterar jag helt efter känslan (herre gud, en vacker tag kommer jag säkert lyckas spränga mitt ansikte...wellwell) och ibland så har jag hört från något från någon och så testar jag det, till exempel att borsta tänderna med bikarbonat en gång i veckan för att få de vitare, smakar förjävligt men funkar lite iallafall.

Men det jag tänkte berätta om nu är mitt tips mot kluvna hårtoppar och sånt, olivolja!

Jag bestämde mig en dag att "gnugga" in olivolja i hela håret, linda in i plast och sedan sova med "inpackningen".
Så jag gjorde det. Somnade. Vaknade. Duschade bort olivoljan och jag höll nära på att ramla baklänges när mitt hår torkat och jag inspäckterade det. INGA kluvna toppar så långt mina ögon kunde nå!!!

Jag var helt amazed och berättade om min upptäckt för typ alla i min omgivning, de flesta testade och såg även de resultat. Så det är bara ett tips till alla ni där ute med kluvna hårtoppar som söker en lösning på problemet.
Det funkade jätte bra för mig, och jag brukar behandla håret på detta sätt, ja när jag har tid och ork i princip. Men kanske 1 gång i månaden, inte mer iallafall! Men det gör man väl som man vill antar jag, jag ska ju inte kalla mig expert på vad som är det smartaste.
VARNING!
var noga när du duschar håret så att all olivolja försvinner annars ser håret mer fett ut än i dina värsta mardrömmar! så det är ett tips.

say good bye to split ends, becase your weart it.

mmm...rebbou!

Kommentarer
Postat av: jossefrängsmyr

ooh, jag som har börjat få panne över mina kluvna toppar! detta ska testas någon kväll

2010-11-24 @ 22:00:49
URL: http://generalpancake.blogg.se/
Postat av: agnes

hahahahha, men tack för tipset bruuuwden:]. det ska jag testa(a)!

2010-11-24 @ 22:08:43
URL: http://insefakta.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0