Kuala Lumpur

Vi kom fram med nattbussen i Kuala Lumpur cirka klockan 05.00 på morgonen och tog oss med hjälp av taxi till vårt hotell som såklart inte var redo för check in ännu. Så vi fick hänga i lobbyn och sedan, när solen dök upp, kunde vi hänga lite vid poolen på taket. 

Inte illa va? Ser ni det höga vita tornet? Tornen nedanför är twin towersen. Coolt. 
Vi valde bestämt att vi skulle ha pool eftersom vi fått veta att det var regn och oväder i Bali.. Så poolen och solen var vi tacksamma för!

Vi fick iallafall checka in tillslut och älskade vårat rum och skrattade åt att vi betalade lika mycket för att bo där som vi betalade för hundkojan på koh Lipe. Haha. 
Samma pris, väldigt stor skillnad haha! 

Annars hade vi egentligen två saker vi ville hinna göra: 
1) shoppa 
2) kolla in tornen 

Shoppa fixade vi galant även fast jag höll så hårt i slantarna jag bara kunde. Har ju trots allt en budget och en redan rätt så fullpackad väska. Så höll mig enbart till sånt jag faktist behövde. Kul att vandra i vanliga affärer iallafall! 

Vi hittade även den bästa restaurangen med den godaste maten! Har forfarande inte hittat något liknande. Det var så gott att vi åt både lunch OCH middag där på samma dag. Vi beställde även samma sak båda gångerna för vi tyckte det var så gott haha! 


Sen råkade vi köpa en brutalt dyr glass på vår väg till tornen. Ingen av oss vet hur det gick till men hokus pokus hade vi betalat typ 120kr för en glass!!!! Tur den var god iallafall... 

Framme vid tornen lyckades vi hamna på den avstängda delen ich blev utskickade av en vakt som verkade arg men som sedan tog kort på oss framför tornen på sitt bästa ställe (synd att han inte var jätteduktig att fota.. Haha) 
Han var iallafall mycket mycket bättre än alla andra som skulle försöka haha! De fick antingen inte med oss eller så fick de inte med tornen. Han missade bara med ljuset men det gick ju hyfsat att rätta till senare. 


Rätt häftiga är de alltså! 

Sen ville vi ta en drink och njuta av tornen som utsikt så vi vandrade mot det enda stället vi hört som vi visste var det var men påvägen blev vi stoppade av en kille som sprungit efter oss för att be oss följa honom och hans kompisar på Marinis (?) vi blev jätteglada för det var nämligen dit vi egentligen ville men hade inte lyckats hitta dit. Så vi valde att följa med! 

Väl där var utsikten lika bra so vi fått förklarat och vi hade en trevlig stund med en hel del skratt innan kvällen sedan avslutades med att kort slutade fungera och drinkar inte kunde betalas (inte från vår sida) men det löstes och vi kunde ta oss hem och ladda om för flyget till Bali. 


Kolla in utsikten? 
Den här killen behövde jag ta kort på eftersom han tydligen är det första (och enda?) som brutit mot lagen och badat i poolen på sky bar och vakterna hade bara tyckt att det var ganska kul att han faktiskt gjorde det. Haha. 

Och med det avslutar jag Malaysia och Kuala Lumpur. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0