Bali - Kuta

Vi landade i Bali och styrde kutan (taxin) raka vägen till hotellet där Ronja och två till av Fridas kompisar, Kaan och Ken, befann sig. 

Vi kom fram på eftermiddagen så det var inte så vi käkade och svirrade sedan om för fest och jag gjorde mitt första besök på Sky garden. 


(Note: det är inte jag som inte vet hur man sparar bilder ordentligt) 



Denna söta bilden på "munsspels killen" hängde i korridoren på hotellet. 

Sen följde en väldigt enkel vecka som egentligen bestod av två saker: pool och fest. 
Jag och Frida kände oss fortfarande rätt slut och inte alls taggade på någonting och de andra var glada att se solen och sky garden var så pass kul att ingen led av att spendera kvällarna där. Sen väntade vi även på Elin och Sanna som skulle anlända inom ett par dagar. Så det föll sig rätt naturligt. Så helt enkelt, en väldigt kul vecka där inget särskilt hände mer än att jag fick känna mig som kändis eftersom det var otroligt många på sky garden som ville ta bilder med en. Så ja, lite som att vara kändis blev det när man fick ställa upp på bilder varannan minut. Kul erfarenhet. 










Vi la mitt hår över Fridas huvud för att kolla hur hon skulle se ut i ljusare hår. Vi kom överens om att hon ska hålla sig till mörkt hår. Haha.

Sen firade vi ju även alla hjärtans dag och det är ju en av mina favorit dagar och jag hade bestämt mig långt i förväg att jag skulle hitta på någon överraskning. Det blev så att jag köpte alkohol för kvällen och slog in Frida ich Ronjas så det såg ut som två buketter och lät personalen gå upp till rummet och säga "Room service". Helt otroligt kul och sjukt att det gick att hitta alla delar som behövdes. Liksom, hur stor är chansen att de säljer 7liters trattar i ett litet Market som var precis vad jag behövde för att lägga flaskorna i? Hemskt kul iallafall! 

Sen kom Elin och Sanna och Elin blev också överraskad av oss och hela personalen eftersom de anlände på hennes födelsedag. Vi köpte en tårtbit ich ställde oss hela gänget med partyhattar utanför deras dörr och sjöng happy birthday. 

Mer än så var det egentligen inte i kuta. Men det var precis vad vi behövde. Sedan bokade vi biljetter och åkte vidare till gili öarna... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0