Koh Tao

Koh Tao... Vilket ställe! Vi är helt förälskade och väldigt ledsna att vi inte förstått vilket fint ich bra ställe detta är. Jag har liksom alltid trott att koh Tao bara är "de tre öarna som sitter ihop" men ack så fel jag hade. 

Så vi sörjer att vi bara fick tre dagar här, vi hade gärna stannar längre! Men tre fantastiska dagar har det varit om än vädret inte har varit det bästa. Men det har gått bra ändå och solen har ändå visat sig trots att det bara såg mörkt ut till en början. Så vi är mycket nöjda trots allt. 
Först gick vi som sagt på båten som
Tog oss ut hit och det var SÅ kallt på båten! Nästan lika kallt som vår sista natt i hua hin då vi låg och trängdes under min fleecefilt för att hålla värmen. 

Nåja, vi kom fram och fick åka flaktaxi. Kul! 
Sen gick vi och kollade in stället lite.. 

Vi åt lunch nere vid vattnet till ovanstående utsikt. Mmmmmm 

vi köpte kanske de godaste crepsen jag någonsin ätit! Faktum är att jag nog ska skynda mig ner och köpa en till innan vi måste till båten... 
Extra plus för att man fick fina Disney fodral att ha dem i hihi. Hittills har vi haft Belle, törnrosa och Snövit på våra. Undrar vem jag får idag...

Vi upptäckte även att Bamse turnerar här, synd att vi missade honom... Haha. Undrar seriöst vad det var för något. 

Sen drack vi lite buckets och övade på att mingla (viktigt att öva på när man är oss haha) och kollade in eldshowen och det var så himla coolt! Tyvärr har vi mest filmer från detta men men. (Insåg dessutom att jag glömt spara dem ändå haha...Fuck) men de tände folks cigg och svingade sina eldklot runt Folk. Wow! 

Och sen hade de eldlimbo och då måste man ju såklart vara med! 

Har typ aldrig känt mig coolare! (Förutom kanske när jag hoppade fallskärm) och det coolaste var att jag klarade mig längst och jag är så löjligt stolt över detta haha. Eller ja, längst näst efter elddansarna själva men de räknas inte riktigt tycker jag..hihi. 

Så, efter det var det dags för oss att göra utflykt. Vi övervägde turen runt hela ön meeeen vi är inget större fan av organiserade turer och dessutom
Var det bara två att stoppen som
Intresserade oss. Tyvärr kunde vi inte ta oss till den ena utan att vara på en tur så vi fick nöja oss med den ena - tur att den var viktigast! Nämligen: koh nangyang aka "de tre öarna som
Sitter ihop" och wooow! Så fantastiskt! 
Till att börja med så fick vi åka en mysig söt båt ut och bara det var underbart och jag sörjde flera gånger att jag inte har ögon runt hela huvudet. 


Sen kom vi fram och bestämde oss att börja med att gå upp till "utkiksplatsen". Vi är så kloka som börjar med sånt där för att vara säkra på att hinna. Inte för att detta var en särskilt lång eller jobbig vandring men ändå. 



Alltså kan ni se så fint det är?! 

Sem tog vi såklart lite kompisbilder och jag måste bara få inflika att jag är så otroligt tacksam att jag får chansen att göra det här och dessutom tillsammans med Frida ännu en gång. Otroligt tacksam!

Sen, efter alla bilder och efter att vi njutit klart Av utsikten så vandrade vi ner igen för att svalka av oss i havet innan taxibåten skulle hämta oss igen. Havet har aldrig varit skönare! 

Vi testade även att snorkla lite, ska ju tydligen vara bra men jag vet inte iallafall vi hade otur eller om jag är bortskämd från stora barriärrevet men jag tyckte inte att snorklingen var så fantastisk. Tur att resten av stället var det så det gjorde absolut ingenting! 

Nu ligger vi vid poolen och väntar på att klockan ska bli 14 och vår taxi ska hämta upp oss och ta oss till båten. 

Det enda som suger i vår tillvaro är att vi blev så sjukt myggbitna under vår Kvällspicknick i hua hin att vi nu är fulla med stora röda prickar över hela benen! Vi har dock tagit tag i saken ich köpt något som tydligen ska hjälpa (enligt kvinnan på Apoteket) så vi håller alla tummar att set ska funka för såhär vill vi inte ha det... 
sen kliar det såklart också massor så de får gärna gå över och försvinna snarast! Tack på förhand. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0