Nya Zeeland del 5: varma poolar, tvätt i sjö och mordor

Tjoho, sista delen! Sen är jag ifatt verkligheten! Så nu kör vi. 

Efter våran helt perfekta dag så var vi alla sugna på en lugn dag på typ stranden eller något. Helt lägligt så spenderade vi natten i närheten av en strand där man dessutom, i tidvattnet, kan gräva sig varma poolar i sanden! Kul tänkte vi och gick på order från ägaren där vi sov upp tidigt tidigt (väldigt mycket för tidigt insåg vi sen.. Nåja) och åkte till stranden. Där letade vi rätt på de varma strömmarna under sanden, grävde oss en pool och låg och mös i värmen med utsikt mot havet och vågorna som sakta sakta kom närmare. Har nog aldrig varit så avslappnad i mitt liv! 

Tyvärr åker sanden ner hela tiden så en djup pool får man inte (lika bra för vattnet blir varmare ju djupare du kommer så då hade vi nog bränt sönder oss, våra rumpor var ändå illröda när vi hade badat klart hihi) Det var skönt iallafall! 

Sedan låg vi på stranden en liten stund och badade även i det kalla vattnet och förundrades över hur starka strömmar havet har. Oj oj alltså. 

Så, lite sol och saltvatten och en powernap på stranden senare begav vi oss vidare. Det blev ingen långt strand besök men lika glada var vi ändå. 

Sedan började jakten på en dusch.. Vilket visade sig vara svårt så vi fick nöja oss med en sjö. Ganska mysigt faktiskt om man tänker efter. 


Inte helt dåligt ställe att duscha på ändå. Saltvattnet försvann iallafall och vi blev lite Renare än tidigare. Tummen upp. 

Nästa dag (idag) var det dags för oss att besöka MORDOR. Eller ja, iallafall kolla på Berget som spelar mount doom i filmerna. Cool plats, och det blev lite mer spännande eftersom det faktiskt är en aktiv vulkan hehe. Om än, den inte haft utbrott sedan... 1974? Något sånt. 
Tyvärr var det svårt att ta bra bilder, men vi försökte iallafall. 



Lite så såg det ut! Jag och Frida promenerade dessutom men soundtrack i öronen och genast blev allt dubbelt så spännande. Fast det var väldigt häftigt utan också måste jag säga. Landskapet och allt! 

Men sen kände jag ändå för att krydda på det hela en liten liten aning. Hehe. 

Sedan åkte vi runt och kollade på lite andra inspelningsplatser, har ingen bild på detta konstigt nog? Glömde visst. Men det var inte så jättejättehäftigt ändå och jag gissar på att ni kommer få se en hel del ändå så det gör ingenting, hihi. 

Nu har vi iallafall, efter lite hjälp av en polis, hittat en plats att sova på och dit ska jag bege mig nu för imorgon väntar nya äventyr! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0