Nya Zeeland del 1: Auckland, bay of Islands och cathedral cove

Tjena mors! Här rullar vi landet runt i våran campervan och njuter av varje sekund för detta landet är helt otroligt! Har ej så mycket tid så ska skynda mig att visa lite bilder! 





Auckland var inte så Jättecoolt tyckte vi, vi sov mest och väntade på att Arvid skulle anlända. Men vi han med ett halvtrevligt och ytterst märkligt "street party" (bild 1) vi besökte även mt. Eden och det var faktiskt väldigt coolt och med fantastiska vyer! 
Slutligen så har de en cool staty på flygplatsen som vi såg när vi hämtade Arvid. 
Sen hämtade vi våran pärla- Allan! (Vi gav honom det namnet för det passade fint) och började vår resa! 




Bay of Islands och vackra vattenfall och annat. Har inte mycket mer att säga än: wow! (Ett återkommande ord under denna resa)




Dagen efter promenerade vi en lång sträcka längs med havet och bara det var en helt fantastisk upplevelse i sig, men inte ens nästan lika stor som platsen vi var påväg till! 
Nämligen Cathedral Cove! Helt sjukt coolt ställe som dessutom är med i andra Narnia filmen = ett ställe jag velat se i rätt många år och alltså, det var så coolt! Inte bara grottan/tunneln utan hela stället i sig! Så där lekte vi runt på stranden och i vågorna ett bra tag. Bra dag! 








Helt fantastiskt! 

Fortsättning följer... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0