22 January

Oj oj, här har det ekat tomt! 

Vi befinner oss just nu i Nya Zeeland och har precis börjat vår resa runt båda öarna och jag har inte ens berättat om Sydney än! Illa illa... 

Sydney var iallafall en fin stad som för oss innehöll flera roliga upptåg, det ena värre än det andra. Tyvärr är de flesta inte för allmäntheten att höra och även om de var det så hade inte tiden räckt till att berätta (vi ska nämligen åka igen om ca 10min) så jag ska bara visa lite bilder på denna vackra stad! 



Först lämnade vi kniven och vårat rum i manly efter goda tider tillsammans och åkte sedan till vårt hostel i centrala Sydney. 




Gick promenad och insåg att operahuset består av småplattor! 



Vi såg coola träd, stora bläckfiskar och andra fina byggnader. 

Hade tacopicknick i våran säng. Mys och mums! 





Vi besökte chinese gardens vilket var en fantastisk vistelse och jag blev genast sugen att besöka kina! 

Vädret var sällan badväder men en dag sprack det upp och även vi fick besöka Bondi beach (som vi faktiskt gillade mer än manly?!) 





Sen hade vi som sagt en hel massa sjuka och roliga kvällar ute så sydneys uteliv får höga poäng! Haha 

Så sömnen fick lida, men det var det värt! Men det resulterade i två trötta flickor som kom till flygplatsen och hoppade på flyget till nya Zeeland. Jag hade sett framemot säkerhetsvideon som alla pratat om då den skulle vada Middle earth inspirerad! ..och jag blev inte besviken! Och ännu bättre blev det när jag dessutom kunde glo på hobbit under flygturen. Hihi.

Så, det var slutet av Sydney och nya Zeeland har just börjat! Nu ska vi röra på oss för Tro mig, här finns det mycket att se!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0