Och så var det kväll igen

Jag har haft en jätte bra dag med Joe! Som jag sagt förr någon gång så är det väldigt roligt de gånger jag får spendera tid ensam med honom eftersom jag oftast knappt umgås med honom alls och när jag väl gör det, dvs när jag sitter barnvakt, så är ju de andra två där också och söker uppmärksamhet. Men idag har jag kunnat fokusera på honom och bara honom och det är jätte kul! 

Det är dock mindre kul att det faktum att jag ska åka hem "snart" blir mer och mer verkligt. Jag har ju sedan en tid tillbaka visserligen vetat vilket datum jag ska hem men ikväll berättade jag det för min värdmamma också så nu är det liksom verkligen påriktigt, de håller till och med på att leta efter min ersättare.... fy så hemskt det känns! Tanken att någon annan ska ta över efter mig och bo här och leka med "mina barn" och inte jag... fruktansvärt! Fan vad jag ska mysa ihjäl med dem de 3 månader som är kvar! 
En annan person som det kommer vara fruktansvärt jobbigt att lämna! Men som tur är så har vi gjort en deal ikväll - jag ska lära mig att baka fina tårtor så jag kan göra en till hennes framtida bröllop och för det skulle hon betala mig 82738 ben&jerrys och det känns ju som en otroligt bra deal och det betyder även att vi iallafall, förhoppningsvis tidigare, kommer ses i och med hennes bröllop. Perfekt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0