Lördag

 
Godmorgon! Gårkvällen var, som väntat, mycket rolig trots den tråkiga anledningen. Vi dansade i princip hela tidne och tack och lov hade jag bekvämare skor denna gång så jag slapp vakna med blåsor som inte vill försvinna på en vecka (!!) vilket jag gjorde sist.... så det var SKÖÖNT! 
Det var lite jobbigt för en av tjejerna var så fruktansvärt lik Kenza tyckte jag (kan kanske ha berott på att jag var lite onykter, så egentligen kanske de bara typ påminde om varandra) Nu kanske ni undrar varför det var jobbigt, det undrar jag med faktiskt. Haha, men jag tror att det blev för jobbigt för min hjärna att någon såg ut som någon som den egentligen inte är. Okej, vi lämnar det där nu. 

Det var en bra kväll iallafall som avslutades med en promenad längs med parklane (som jag konstaterade var lika långt som att gå genom Skellefteå) medan vi hade allsång och åt chips och oreos. Haha, fan vad jag älskar London! 

Nu ska jag iallafall bege mig ut och möta ingen mindre än Clara, Clara min vän från Skellefteå alltså, som är i London för praktik eller något sånt. Ska bli så kul att få prata men en norrlänning igen, haha! Tjing so long! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0